ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.781 25-09-08 10:22 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν δεν βιαζεσαι, ειτε τον Οκτωβρη ειτε το Δεκεμβρη θα ανεβουμε Βεροια, και εχω σχεδιασει να παω να παρω ενα κατευθειαν απο τη πηγη!! αν θες τοτε παιρνω και το δικο σου.. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Αντούλι!! Αλλά μην φορτώνετε και το δικό μου... θα δω και τι θα μου στοιχίσουν τα μεταφορικά του Εσύ μόνο φύλαξέ μου εκείνο το πολύτιμο πράσινο σακουλάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.782 25-09-08 10:23 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μήπως να κάνουμε μια μαζική παραγγελία μπας και μας κάνει καλύτερη τιμή Αντα θα έρθεις στα μέρη μας και ΔΕΝ λες τίποτε καλέ????? Για καφέ θα έρθεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!! Click για ανάπτυξη... τυχερή Αντα... εμένα μου πρότεινε ο Μαριος να με πάρει μαζί του στο συνέδριό τους στη Θεσ/νίκη την άλλη εβδομάδα.. αλλά μου είναι αδύνατιον λόγω δουλειάς... αχ τι καλά να ερχόμουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.783 25-09-08 10:24 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καλη ιδεα το μαζικη... Click για ανάπτυξη... Συμφέρει παιδί μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:26 Η Raisa έγραψε: #25.784 25-09-08 10:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τυχερή Αντα... εμένα μου πρότεινε ο Μαριος να με πάρει μαζί του στο συνέδριό τους στη Θεσ/νίκη την άλλη εβδομάδα.. αλλά μου είναι αδύνατιον λόγω δουλειάς... αχ τι καλά να ερχόμουν... Click για ανάπτυξη... Ααααχχχ....άντε βρε Γιούλη....έλα έλα έλα ..... (κάνει πολύ κρύο και κυκλοφορούν διάφορες ιώσεις ...κοίτα να σε βρει μια και να είσαι άρρωστη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:26 Η Αντα έγραψε: #25.785 25-09-08 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μήπως να κάνουμε μια μαζική παραγγελία μπας και μας κάνει καλύτερη τιμή Αντα θα έρθεις στα μέρη μας και ΔΕΝ λες τίποτε καλέ????? Για καφέ θα έρθεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!! Click για ανάπτυξη... Λες?? δεν ειναι καθολου κακη ιδεα...να μου στειλεις το τηλεφωνο σου με pm. Το αυτοκινητακι μου χωραει αρκετα γατοδεντρα παντως και στην αναγκη ριχνω και τα καθισματα και κανω και αλλο χωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:27 Η zorica έγραψε: #25.786 25-09-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μήπως να κάνουμε μια μαζική παραγγελία μπας και μας κάνει καλύτερη τιμή Αντα θα έρθεις στα μέρη μας και ΔΕΝ λες τίποτε καλέ????? Για καφέ θα έρθεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!! Click για ανάπτυξη... Τυχερουλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:27 Η Αντα έγραψε: #25.787 25-09-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε ευχαριστώ Αντούλι!! Αλλά μην φορτώνετε και το δικό μου... θα δω και τι θα μου στοιχίσουν τα μεταφορικά του Εσύ μόνο φύλαξέ μου εκείνο το πολύτιμο πράσινο σακουλάκι Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβα τι εννοεις... Παντως δεν ειναι καθολου κοπος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.788 25-09-08 10:53 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν καταλαβα τι εννοεις... Παντως δεν ειναι καθολου κοπος!! Click για ανάπτυξη... Αντούλα με σκλαβώνεις!!! Θα ρωτήσω διαστάσεις του κουτιού και θα σου πω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.789 25-09-08 10:54 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν καταλαβα τι εννοεις... Παντως δεν ειναι καθολου κοπος!! Click για ανάπτυξη... τα greenies.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.790 25-09-08 10:55 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τυχερουλες... Click για ανάπτυξη... Kάνουμε και delivery στην Ερμιόνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.791 25-09-08 11:02 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ααααχχχ....άντε βρε Γιούλη....έλα έλα έλα ..... (κάνει πολύ κρύο και κυκλοφορούν διάφορες ιώσεις ...κοίτα να σε βρει μια και να είσαι άρρωστη) Click για ανάπτυξη... μωρέ με θέλει εδώ το boss κι άρρωστη και του θανατά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:03 Η katerina10: #25.792 25-09-08 11:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα!! Λοιπόν: Παρείγγειλα 7 γατόδεντρα, 4 γατοπολυκατοικίες κι 3 ρατζάκια για να κοιμόμαστε στο κατώφλι του σπιτιού μας! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!!! Το είπα εγώ το είπα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:07 Η katerina10: #25.793 25-09-08 11:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!! παλι ειναι μουντος ο καιρος ...... Γιουλη τα ποντικια στο Λιδλ θα τα εχει απο Δευτερα. Click για ανάπτυξη... Άντα στο λιντλ που τελικά πήγαμε χθες έχει κάτι κκοσερβάκια 100γρ 45 λεπτα ..Τα πήραμε να τα δοκιμάσουμε..Ποντικάκια έχει και στο πρακτικερ ΟΛΟΙΔΙΑ!!!! Α!Εχω παράπονα απο το πετ σοπ μαςΠήγε η μητέρα μου με ένα χαρτάκι γραμμένα ότι μα ότι ήθελα και αντι για Ρογιαλ Κάνιν μου έφερε ΧιλςΤΟ ΕΓΡΑΦΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΜΩΣ!!!!!Τέσπα, θα την πάει σήμερα για αλλαγή και πάλι καλά που πήρα κονσερβάκια γιατί φαι δεν θα είχα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.794 25-09-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν δεν βιαζεσαι, ειτε τον Οκτωβρη ειτε το Δεκεμβρη θα ανεβουμε Βεροια, και εχω σχεδιασει να παω να παρω ενα κατευθειαν απο τη πηγη!! αν θες τοτε παιρνω και το δικο σου.. Click για ανάπτυξη... Ολα της τα γατόδεντρα έχουν τιμές φυλών... Και BIRMAN! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.795 25-09-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλημέρα!!! Το είπα εγώ το είπα!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα μίλησε το αίμα μας αδελφούλα!! Με νοιώθεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:20 Η Αντα έγραψε: #25.796 25-09-08 11:20 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Άντα στο λιντλ που τελικά πήγαμε χθες έχει κάτι κκοσερβάκια 100γρ 45 λεπτα ..Τα πήραμε να τα δοκιμάσουμε..Ποντικάκια έχει και στο πρακτικερ ΟΛΟΙΔΙΑ!!!! Α!Εχω παράπονα απο το πετ σοπ μαςΠήγε η μητέρα μου με ένα χαρτάκι γραμμένα ότι μα ότι ήθελα και αντι για Ρογιαλ Κάνιν μου έφερε ΧιλςΤΟ ΕΓΡΑΦΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΜΩΣ!!!!!Τέσπα, θα την πάει σήμερα για αλλαγή και πάλι καλά που πήρα κονσερβάκια γιατί φαι δεν θα είχα!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι απλα στο πρακτικερ εχει το 1 ποντικι 3 ευρω!! εδω ειναι σετ των τριων...Οι κονσερβες που εχει το Λιδλ - αν και ειναι μαρκα ουτε να τις δουνε δεν θελουν... Εξαλλου ειναι πατε που ουτε εγω το προτιμω....μπλιαχ μπλιαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:21 Η Αντα έγραψε: #25.797 25-09-08 11:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τα greenies.... Click για ανάπτυξη... Α!!! ναι εχεις δικιο...αλλου πηγε το μυαλο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.798 25-09-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι απλα στο πρακτικερ εχει το 1 ποντικι 3 ευρω!! εδω ειναι σετ των τριων...Οι κονσερβες που εχει το Λιδλ - αν και ειναι μαρκα ουτε να τις δουνε δεν θελουν... Εξαλλου ειναι πατε που ουτε εγω το προτιμω....μπλιαχ μπλιαχ Click για ανάπτυξη... τις έχεις δοκιμάσει και δεν σου αρέσουν ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:30 Η Αντα έγραψε: #25.799 25-09-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τις έχεις δοκιμάσει και δεν σου αρέσουν ε? Click για ανάπτυξη... Ναι...εξαλλου σκεφτομαι και το αλλο - ενταξει ειναι κονσερβα που σε γενικες γραμμες δεν κανει καλο - να τους δωσω και σε μορφη πατε ( ασε που δεν τους αρεσει) ?? τι δεν εχουν δοντια?? ας μασησουν και λιγο τη τροφη τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.800 25-09-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι...εξαλλου σκεφτομαι και το αλλο - ενταξει ειναι κονσερβα που σε γενικες γραμμες δεν κανει καλο - να τους δωσω και σε μορφη πατε ( ασε που δεν τους αρεσει) ?? τι δεν εχουν δοντια?? ας μασησουν και λιγο τη τροφη τους... Click για ανάπτυξη... πράγματι η κονσέρβα κάνει κακό στα δόντια... εγώ τους δίνω μόνο λίγο κάθε Κυριακή... που είμαστε όλοι στο σπίτι και είναι μια ξεχωριστή μέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1288 1289 1290 1291 1292 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1290 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1290 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν δεν βιαζεσαι, ειτε τον Οκτωβρη ειτε το Δεκεμβρη θα ανεβουμε Βεροια, και εχω σχεδιασει να παω να παρω ενα κατευθειαν απο τη πηγη!! αν θες τοτε παιρνω και το δικο σου.. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Αντούλι!! Αλλά μην φορτώνετε και το δικό μου... θα δω και τι θα μου στοιχίσουν τα μεταφορικά του Εσύ μόνο φύλαξέ μου εκείνο το πολύτιμο πράσινο σακουλάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.782 25-09-08 10:23 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μήπως να κάνουμε μια μαζική παραγγελία μπας και μας κάνει καλύτερη τιμή Αντα θα έρθεις στα μέρη μας και ΔΕΝ λες τίποτε καλέ????? Για καφέ θα έρθεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!! Click για ανάπτυξη... τυχερή Αντα... εμένα μου πρότεινε ο Μαριος να με πάρει μαζί του στο συνέδριό τους στη Θεσ/νίκη την άλλη εβδομάδα.. αλλά μου είναι αδύνατιον λόγω δουλειάς... αχ τι καλά να ερχόμουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.783 25-09-08 10:24 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καλη ιδεα το μαζικη... Click για ανάπτυξη... Συμφέρει παιδί μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:26 Η Raisa έγραψε: #25.784 25-09-08 10:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τυχερή Αντα... εμένα μου πρότεινε ο Μαριος να με πάρει μαζί του στο συνέδριό τους στη Θεσ/νίκη την άλλη εβδομάδα.. αλλά μου είναι αδύνατιον λόγω δουλειάς... αχ τι καλά να ερχόμουν... Click για ανάπτυξη... Ααααχχχ....άντε βρε Γιούλη....έλα έλα έλα ..... (κάνει πολύ κρύο και κυκλοφορούν διάφορες ιώσεις ...κοίτα να σε βρει μια και να είσαι άρρωστη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:26 Η Αντα έγραψε: #25.785 25-09-08 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μήπως να κάνουμε μια μαζική παραγγελία μπας και μας κάνει καλύτερη τιμή Αντα θα έρθεις στα μέρη μας και ΔΕΝ λες τίποτε καλέ????? Για καφέ θα έρθεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!! Click για ανάπτυξη... Λες?? δεν ειναι καθολου κακη ιδεα...να μου στειλεις το τηλεφωνο σου με pm. Το αυτοκινητακι μου χωραει αρκετα γατοδεντρα παντως και στην αναγκη ριχνω και τα καθισματα και κανω και αλλο χωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:27 Η zorica έγραψε: #25.786 25-09-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μήπως να κάνουμε μια μαζική παραγγελία μπας και μας κάνει καλύτερη τιμή Αντα θα έρθεις στα μέρη μας και ΔΕΝ λες τίποτε καλέ????? Για καφέ θα έρθεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!! Click για ανάπτυξη... Τυχερουλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:27 Η Αντα έγραψε: #25.787 25-09-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε ευχαριστώ Αντούλι!! Αλλά μην φορτώνετε και το δικό μου... θα δω και τι θα μου στοιχίσουν τα μεταφορικά του Εσύ μόνο φύλαξέ μου εκείνο το πολύτιμο πράσινο σακουλάκι Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβα τι εννοεις... Παντως δεν ειναι καθολου κοπος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.788 25-09-08 10:53 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν καταλαβα τι εννοεις... Παντως δεν ειναι καθολου κοπος!! Click για ανάπτυξη... Αντούλα με σκλαβώνεις!!! Θα ρωτήσω διαστάσεις του κουτιού και θα σου πω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.789 25-09-08 10:54 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν καταλαβα τι εννοεις... Παντως δεν ειναι καθολου κοπος!! Click για ανάπτυξη... τα greenies.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.790 25-09-08 10:55 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τυχερουλες... Click για ανάπτυξη... Kάνουμε και delivery στην Ερμιόνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.791 25-09-08 11:02 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ααααχχχ....άντε βρε Γιούλη....έλα έλα έλα ..... (κάνει πολύ κρύο και κυκλοφορούν διάφορες ιώσεις ...κοίτα να σε βρει μια και να είσαι άρρωστη) Click για ανάπτυξη... μωρέ με θέλει εδώ το boss κι άρρωστη και του θανατά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:03 Η katerina10: #25.792 25-09-08 11:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα!! Λοιπόν: Παρείγγειλα 7 γατόδεντρα, 4 γατοπολυκατοικίες κι 3 ρατζάκια για να κοιμόμαστε στο κατώφλι του σπιτιού μας! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!!! Το είπα εγώ το είπα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:07 Η katerina10: #25.793 25-09-08 11:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!! παλι ειναι μουντος ο καιρος ...... Γιουλη τα ποντικια στο Λιδλ θα τα εχει απο Δευτερα. Click για ανάπτυξη... Άντα στο λιντλ που τελικά πήγαμε χθες έχει κάτι κκοσερβάκια 100γρ 45 λεπτα ..Τα πήραμε να τα δοκιμάσουμε..Ποντικάκια έχει και στο πρακτικερ ΟΛΟΙΔΙΑ!!!! Α!Εχω παράπονα απο το πετ σοπ μαςΠήγε η μητέρα μου με ένα χαρτάκι γραμμένα ότι μα ότι ήθελα και αντι για Ρογιαλ Κάνιν μου έφερε ΧιλςΤΟ ΕΓΡΑΦΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΜΩΣ!!!!!Τέσπα, θα την πάει σήμερα για αλλαγή και πάλι καλά που πήρα κονσερβάκια γιατί φαι δεν θα είχα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.794 25-09-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν δεν βιαζεσαι, ειτε τον Οκτωβρη ειτε το Δεκεμβρη θα ανεβουμε Βεροια, και εχω σχεδιασει να παω να παρω ενα κατευθειαν απο τη πηγη!! αν θες τοτε παιρνω και το δικο σου.. Click για ανάπτυξη... Ολα της τα γατόδεντρα έχουν τιμές φυλών... Και BIRMAN! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.795 25-09-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλημέρα!!! Το είπα εγώ το είπα!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα μίλησε το αίμα μας αδελφούλα!! Με νοιώθεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:20 Η Αντα έγραψε: #25.796 25-09-08 11:20 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Άντα στο λιντλ που τελικά πήγαμε χθες έχει κάτι κκοσερβάκια 100γρ 45 λεπτα ..Τα πήραμε να τα δοκιμάσουμε..Ποντικάκια έχει και στο πρακτικερ ΟΛΟΙΔΙΑ!!!! Α!Εχω παράπονα απο το πετ σοπ μαςΠήγε η μητέρα μου με ένα χαρτάκι γραμμένα ότι μα ότι ήθελα και αντι για Ρογιαλ Κάνιν μου έφερε ΧιλςΤΟ ΕΓΡΑΦΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΜΩΣ!!!!!Τέσπα, θα την πάει σήμερα για αλλαγή και πάλι καλά που πήρα κονσερβάκια γιατί φαι δεν θα είχα!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι απλα στο πρακτικερ εχει το 1 ποντικι 3 ευρω!! εδω ειναι σετ των τριων...Οι κονσερβες που εχει το Λιδλ - αν και ειναι μαρκα ουτε να τις δουνε δεν θελουν... Εξαλλου ειναι πατε που ουτε εγω το προτιμω....μπλιαχ μπλιαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:21 Η Αντα έγραψε: #25.797 25-09-08 11:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τα greenies.... Click για ανάπτυξη... Α!!! ναι εχεις δικιο...αλλου πηγε το μυαλο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.798 25-09-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι απλα στο πρακτικερ εχει το 1 ποντικι 3 ευρω!! εδω ειναι σετ των τριων...Οι κονσερβες που εχει το Λιδλ - αν και ειναι μαρκα ουτε να τις δουνε δεν θελουν... Εξαλλου ειναι πατε που ουτε εγω το προτιμω....μπλιαχ μπλιαχ Click για ανάπτυξη... τις έχεις δοκιμάσει και δεν σου αρέσουν ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:30 Η Αντα έγραψε: #25.799 25-09-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τις έχεις δοκιμάσει και δεν σου αρέσουν ε? Click για ανάπτυξη... Ναι...εξαλλου σκεφτομαι και το αλλο - ενταξει ειναι κονσερβα που σε γενικες γραμμες δεν κανει καλο - να τους δωσω και σε μορφη πατε ( ασε που δεν τους αρεσει) ?? τι δεν εχουν δοντια?? ας μασησουν και λιγο τη τροφη τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.800 25-09-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι...εξαλλου σκεφτομαι και το αλλο - ενταξει ειναι κονσερβα που σε γενικες γραμμες δεν κανει καλο - να τους δωσω και σε μορφη πατε ( ασε που δεν τους αρεσει) ?? τι δεν εχουν δοντια?? ας μασησουν και λιγο τη τροφη τους... Click για ανάπτυξη... πράγματι η κονσέρβα κάνει κακό στα δόντια... εγώ τους δίνω μόνο λίγο κάθε Κυριακή... που είμαστε όλοι στο σπίτι και είναι μια ξεχωριστή μέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1288 1289 1290 1291 1292 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1290 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1290 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μήπως να κάνουμε μια μαζική παραγγελία μπας και μας κάνει καλύτερη τιμή Αντα θα έρθεις στα μέρη μας και ΔΕΝ λες τίποτε καλέ????? Για καφέ θα έρθεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!! Click για ανάπτυξη... τυχερή Αντα... εμένα μου πρότεινε ο Μαριος να με πάρει μαζί του στο συνέδριό τους στη Θεσ/νίκη την άλλη εβδομάδα.. αλλά μου είναι αδύνατιον λόγω δουλειάς... αχ τι καλά να ερχόμουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.783 25-09-08 10:24 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καλη ιδεα το μαζικη... Click για ανάπτυξη... Συμφέρει παιδί μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:26 Η Raisa έγραψε: #25.784 25-09-08 10:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τυχερή Αντα... εμένα μου πρότεινε ο Μαριος να με πάρει μαζί του στο συνέδριό τους στη Θεσ/νίκη την άλλη εβδομάδα.. αλλά μου είναι αδύνατιον λόγω δουλειάς... αχ τι καλά να ερχόμουν... Click για ανάπτυξη... Ααααχχχ....άντε βρε Γιούλη....έλα έλα έλα ..... (κάνει πολύ κρύο και κυκλοφορούν διάφορες ιώσεις ...κοίτα να σε βρει μια και να είσαι άρρωστη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:26 Η Αντα έγραψε: #25.785 25-09-08 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μήπως να κάνουμε μια μαζική παραγγελία μπας και μας κάνει καλύτερη τιμή Αντα θα έρθεις στα μέρη μας και ΔΕΝ λες τίποτε καλέ????? Για καφέ θα έρθεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!! Click για ανάπτυξη... Λες?? δεν ειναι καθολου κακη ιδεα...να μου στειλεις το τηλεφωνο σου με pm. Το αυτοκινητακι μου χωραει αρκετα γατοδεντρα παντως και στην αναγκη ριχνω και τα καθισματα και κανω και αλλο χωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:27 Η zorica έγραψε: #25.786 25-09-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μήπως να κάνουμε μια μαζική παραγγελία μπας και μας κάνει καλύτερη τιμή Αντα θα έρθεις στα μέρη μας και ΔΕΝ λες τίποτε καλέ????? Για καφέ θα έρθεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!! Click για ανάπτυξη... Τυχερουλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:27 Η Αντα έγραψε: #25.787 25-09-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε ευχαριστώ Αντούλι!! Αλλά μην φορτώνετε και το δικό μου... θα δω και τι θα μου στοιχίσουν τα μεταφορικά του Εσύ μόνο φύλαξέ μου εκείνο το πολύτιμο πράσινο σακουλάκι Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβα τι εννοεις... Παντως δεν ειναι καθολου κοπος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.788 25-09-08 10:53 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν καταλαβα τι εννοεις... Παντως δεν ειναι καθολου κοπος!! Click για ανάπτυξη... Αντούλα με σκλαβώνεις!!! Θα ρωτήσω διαστάσεις του κουτιού και θα σου πω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.789 25-09-08 10:54 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν καταλαβα τι εννοεις... Παντως δεν ειναι καθολου κοπος!! Click για ανάπτυξη... τα greenies.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.790 25-09-08 10:55 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τυχερουλες... Click για ανάπτυξη... Kάνουμε και delivery στην Ερμιόνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.791 25-09-08 11:02 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ααααχχχ....άντε βρε Γιούλη....έλα έλα έλα ..... (κάνει πολύ κρύο και κυκλοφορούν διάφορες ιώσεις ...κοίτα να σε βρει μια και να είσαι άρρωστη) Click για ανάπτυξη... μωρέ με θέλει εδώ το boss κι άρρωστη και του θανατά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:03 Η katerina10: #25.792 25-09-08 11:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα!! Λοιπόν: Παρείγγειλα 7 γατόδεντρα, 4 γατοπολυκατοικίες κι 3 ρατζάκια για να κοιμόμαστε στο κατώφλι του σπιτιού μας! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!!! Το είπα εγώ το είπα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:07 Η katerina10: #25.793 25-09-08 11:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!! παλι ειναι μουντος ο καιρος ...... Γιουλη τα ποντικια στο Λιδλ θα τα εχει απο Δευτερα. Click για ανάπτυξη... Άντα στο λιντλ που τελικά πήγαμε χθες έχει κάτι κκοσερβάκια 100γρ 45 λεπτα ..Τα πήραμε να τα δοκιμάσουμε..Ποντικάκια έχει και στο πρακτικερ ΟΛΟΙΔΙΑ!!!! Α!Εχω παράπονα απο το πετ σοπ μαςΠήγε η μητέρα μου με ένα χαρτάκι γραμμένα ότι μα ότι ήθελα και αντι για Ρογιαλ Κάνιν μου έφερε ΧιλςΤΟ ΕΓΡΑΦΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΜΩΣ!!!!!Τέσπα, θα την πάει σήμερα για αλλαγή και πάλι καλά που πήρα κονσερβάκια γιατί φαι δεν θα είχα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.794 25-09-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν δεν βιαζεσαι, ειτε τον Οκτωβρη ειτε το Δεκεμβρη θα ανεβουμε Βεροια, και εχω σχεδιασει να παω να παρω ενα κατευθειαν απο τη πηγη!! αν θες τοτε παιρνω και το δικο σου.. Click για ανάπτυξη... Ολα της τα γατόδεντρα έχουν τιμές φυλών... Και BIRMAN! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.795 25-09-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλημέρα!!! Το είπα εγώ το είπα!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα μίλησε το αίμα μας αδελφούλα!! Με νοιώθεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:20 Η Αντα έγραψε: #25.796 25-09-08 11:20 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Άντα στο λιντλ που τελικά πήγαμε χθες έχει κάτι κκοσερβάκια 100γρ 45 λεπτα ..Τα πήραμε να τα δοκιμάσουμε..Ποντικάκια έχει και στο πρακτικερ ΟΛΟΙΔΙΑ!!!! Α!Εχω παράπονα απο το πετ σοπ μαςΠήγε η μητέρα μου με ένα χαρτάκι γραμμένα ότι μα ότι ήθελα και αντι για Ρογιαλ Κάνιν μου έφερε ΧιλςΤΟ ΕΓΡΑΦΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΜΩΣ!!!!!Τέσπα, θα την πάει σήμερα για αλλαγή και πάλι καλά που πήρα κονσερβάκια γιατί φαι δεν θα είχα!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι απλα στο πρακτικερ εχει το 1 ποντικι 3 ευρω!! εδω ειναι σετ των τριων...Οι κονσερβες που εχει το Λιδλ - αν και ειναι μαρκα ουτε να τις δουνε δεν θελουν... Εξαλλου ειναι πατε που ουτε εγω το προτιμω....μπλιαχ μπλιαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:21 Η Αντα έγραψε: #25.797 25-09-08 11:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τα greenies.... Click για ανάπτυξη... Α!!! ναι εχεις δικιο...αλλου πηγε το μυαλο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.798 25-09-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι απλα στο πρακτικερ εχει το 1 ποντικι 3 ευρω!! εδω ειναι σετ των τριων...Οι κονσερβες που εχει το Λιδλ - αν και ειναι μαρκα ουτε να τις δουνε δεν θελουν... Εξαλλου ειναι πατε που ουτε εγω το προτιμω....μπλιαχ μπλιαχ Click για ανάπτυξη... τις έχεις δοκιμάσει και δεν σου αρέσουν ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:30 Η Αντα έγραψε: #25.799 25-09-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τις έχεις δοκιμάσει και δεν σου αρέσουν ε? Click για ανάπτυξη... Ναι...εξαλλου σκεφτομαι και το αλλο - ενταξει ειναι κονσερβα που σε γενικες γραμμες δεν κανει καλο - να τους δωσω και σε μορφη πατε ( ασε που δεν τους αρεσει) ?? τι δεν εχουν δοντια?? ας μασησουν και λιγο τη τροφη τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.800 25-09-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι...εξαλλου σκεφτομαι και το αλλο - ενταξει ειναι κονσερβα που σε γενικες γραμμες δεν κανει καλο - να τους δωσω και σε μορφη πατε ( ασε που δεν τους αρεσει) ?? τι δεν εχουν δοντια?? ας μασησουν και λιγο τη τροφη τους... Click για ανάπτυξη... πράγματι η κονσέρβα κάνει κακό στα δόντια... εγώ τους δίνω μόνο λίγο κάθε Κυριακή... που είμαστε όλοι στο σπίτι και είναι μια ξεχωριστή μέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1288 1289 1290 1291 1292 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1290 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1290 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καλη ιδεα το μαζικη... Click για ανάπτυξη... Συμφέρει παιδί μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:26 Η Raisa έγραψε: #25.784 25-09-08 10:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τυχερή Αντα... εμένα μου πρότεινε ο Μαριος να με πάρει μαζί του στο συνέδριό τους στη Θεσ/νίκη την άλλη εβδομάδα.. αλλά μου είναι αδύνατιον λόγω δουλειάς... αχ τι καλά να ερχόμουν... Click για ανάπτυξη... Ααααχχχ....άντε βρε Γιούλη....έλα έλα έλα ..... (κάνει πολύ κρύο και κυκλοφορούν διάφορες ιώσεις ...κοίτα να σε βρει μια και να είσαι άρρωστη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:26 Η Αντα έγραψε: #25.785 25-09-08 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μήπως να κάνουμε μια μαζική παραγγελία μπας και μας κάνει καλύτερη τιμή Αντα θα έρθεις στα μέρη μας και ΔΕΝ λες τίποτε καλέ????? Για καφέ θα έρθεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!! Click για ανάπτυξη... Λες?? δεν ειναι καθολου κακη ιδεα...να μου στειλεις το τηλεφωνο σου με pm. Το αυτοκινητακι μου χωραει αρκετα γατοδεντρα παντως και στην αναγκη ριχνω και τα καθισματα και κανω και αλλο χωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:27 Η zorica έγραψε: #25.786 25-09-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μήπως να κάνουμε μια μαζική παραγγελία μπας και μας κάνει καλύτερη τιμή Αντα θα έρθεις στα μέρη μας και ΔΕΝ λες τίποτε καλέ????? Για καφέ θα έρθεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!! Click για ανάπτυξη... Τυχερουλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:27 Η Αντα έγραψε: #25.787 25-09-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε ευχαριστώ Αντούλι!! Αλλά μην φορτώνετε και το δικό μου... θα δω και τι θα μου στοιχίσουν τα μεταφορικά του Εσύ μόνο φύλαξέ μου εκείνο το πολύτιμο πράσινο σακουλάκι Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβα τι εννοεις... Παντως δεν ειναι καθολου κοπος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.788 25-09-08 10:53 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν καταλαβα τι εννοεις... Παντως δεν ειναι καθολου κοπος!! Click για ανάπτυξη... Αντούλα με σκλαβώνεις!!! Θα ρωτήσω διαστάσεις του κουτιού και θα σου πω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.789 25-09-08 10:54 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν καταλαβα τι εννοεις... Παντως δεν ειναι καθολου κοπος!! Click για ανάπτυξη... τα greenies.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.790 25-09-08 10:55 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τυχερουλες... Click για ανάπτυξη... Kάνουμε και delivery στην Ερμιόνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.791 25-09-08 11:02 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ααααχχχ....άντε βρε Γιούλη....έλα έλα έλα ..... (κάνει πολύ κρύο και κυκλοφορούν διάφορες ιώσεις ...κοίτα να σε βρει μια και να είσαι άρρωστη) Click για ανάπτυξη... μωρέ με θέλει εδώ το boss κι άρρωστη και του θανατά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:03 Η katerina10: #25.792 25-09-08 11:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα!! Λοιπόν: Παρείγγειλα 7 γατόδεντρα, 4 γατοπολυκατοικίες κι 3 ρατζάκια για να κοιμόμαστε στο κατώφλι του σπιτιού μας! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!!! Το είπα εγώ το είπα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:07 Η katerina10: #25.793 25-09-08 11:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!! παλι ειναι μουντος ο καιρος ...... Γιουλη τα ποντικια στο Λιδλ θα τα εχει απο Δευτερα. Click για ανάπτυξη... Άντα στο λιντλ που τελικά πήγαμε χθες έχει κάτι κκοσερβάκια 100γρ 45 λεπτα ..Τα πήραμε να τα δοκιμάσουμε..Ποντικάκια έχει και στο πρακτικερ ΟΛΟΙΔΙΑ!!!! Α!Εχω παράπονα απο το πετ σοπ μαςΠήγε η μητέρα μου με ένα χαρτάκι γραμμένα ότι μα ότι ήθελα και αντι για Ρογιαλ Κάνιν μου έφερε ΧιλςΤΟ ΕΓΡΑΦΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΜΩΣ!!!!!Τέσπα, θα την πάει σήμερα για αλλαγή και πάλι καλά που πήρα κονσερβάκια γιατί φαι δεν θα είχα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.794 25-09-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν δεν βιαζεσαι, ειτε τον Οκτωβρη ειτε το Δεκεμβρη θα ανεβουμε Βεροια, και εχω σχεδιασει να παω να παρω ενα κατευθειαν απο τη πηγη!! αν θες τοτε παιρνω και το δικο σου.. Click για ανάπτυξη... Ολα της τα γατόδεντρα έχουν τιμές φυλών... Και BIRMAN! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.795 25-09-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλημέρα!!! Το είπα εγώ το είπα!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα μίλησε το αίμα μας αδελφούλα!! Με νοιώθεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:20 Η Αντα έγραψε: #25.796 25-09-08 11:20 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Άντα στο λιντλ που τελικά πήγαμε χθες έχει κάτι κκοσερβάκια 100γρ 45 λεπτα ..Τα πήραμε να τα δοκιμάσουμε..Ποντικάκια έχει και στο πρακτικερ ΟΛΟΙΔΙΑ!!!! Α!Εχω παράπονα απο το πετ σοπ μαςΠήγε η μητέρα μου με ένα χαρτάκι γραμμένα ότι μα ότι ήθελα και αντι για Ρογιαλ Κάνιν μου έφερε ΧιλςΤΟ ΕΓΡΑΦΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΜΩΣ!!!!!Τέσπα, θα την πάει σήμερα για αλλαγή και πάλι καλά που πήρα κονσερβάκια γιατί φαι δεν θα είχα!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι απλα στο πρακτικερ εχει το 1 ποντικι 3 ευρω!! εδω ειναι σετ των τριων...Οι κονσερβες που εχει το Λιδλ - αν και ειναι μαρκα ουτε να τις δουνε δεν θελουν... Εξαλλου ειναι πατε που ουτε εγω το προτιμω....μπλιαχ μπλιαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:21 Η Αντα έγραψε: #25.797 25-09-08 11:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τα greenies.... Click για ανάπτυξη... Α!!! ναι εχεις δικιο...αλλου πηγε το μυαλο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.798 25-09-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι απλα στο πρακτικερ εχει το 1 ποντικι 3 ευρω!! εδω ειναι σετ των τριων...Οι κονσερβες που εχει το Λιδλ - αν και ειναι μαρκα ουτε να τις δουνε δεν θελουν... Εξαλλου ειναι πατε που ουτε εγω το προτιμω....μπλιαχ μπλιαχ Click για ανάπτυξη... τις έχεις δοκιμάσει και δεν σου αρέσουν ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:30 Η Αντα έγραψε: #25.799 25-09-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τις έχεις δοκιμάσει και δεν σου αρέσουν ε? Click για ανάπτυξη... Ναι...εξαλλου σκεφτομαι και το αλλο - ενταξει ειναι κονσερβα που σε γενικες γραμμες δεν κανει καλο - να τους δωσω και σε μορφη πατε ( ασε που δεν τους αρεσει) ?? τι δεν εχουν δοντια?? ας μασησουν και λιγο τη τροφη τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.800 25-09-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι...εξαλλου σκεφτομαι και το αλλο - ενταξει ειναι κονσερβα που σε γενικες γραμμες δεν κανει καλο - να τους δωσω και σε μορφη πατε ( ασε που δεν τους αρεσει) ?? τι δεν εχουν δοντια?? ας μασησουν και λιγο τη τροφη τους... Click για ανάπτυξη... πράγματι η κονσέρβα κάνει κακό στα δόντια... εγώ τους δίνω μόνο λίγο κάθε Κυριακή... που είμαστε όλοι στο σπίτι και είναι μια ξεχωριστή μέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1288 1289 1290 1291 1292 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1290 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1290 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τυχερή Αντα... εμένα μου πρότεινε ο Μαριος να με πάρει μαζί του στο συνέδριό τους στη Θεσ/νίκη την άλλη εβδομάδα.. αλλά μου είναι αδύνατιον λόγω δουλειάς... αχ τι καλά να ερχόμουν... Click για ανάπτυξη... Ααααχχχ....άντε βρε Γιούλη....έλα έλα έλα ..... (κάνει πολύ κρύο και κυκλοφορούν διάφορες ιώσεις ...κοίτα να σε βρει μια και να είσαι άρρωστη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:26 Η Αντα έγραψε: #25.785 25-09-08 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μήπως να κάνουμε μια μαζική παραγγελία μπας και μας κάνει καλύτερη τιμή Αντα θα έρθεις στα μέρη μας και ΔΕΝ λες τίποτε καλέ????? Για καφέ θα έρθεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!! Click για ανάπτυξη... Λες?? δεν ειναι καθολου κακη ιδεα...να μου στειλεις το τηλεφωνο σου με pm. Το αυτοκινητακι μου χωραει αρκετα γατοδεντρα παντως και στην αναγκη ριχνω και τα καθισματα και κανω και αλλο χωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:27 Η zorica έγραψε: #25.786 25-09-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μήπως να κάνουμε μια μαζική παραγγελία μπας και μας κάνει καλύτερη τιμή Αντα θα έρθεις στα μέρη μας και ΔΕΝ λες τίποτε καλέ????? Για καφέ θα έρθεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!! Click για ανάπτυξη... Τυχερουλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:27 Η Αντα έγραψε: #25.787 25-09-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε ευχαριστώ Αντούλι!! Αλλά μην φορτώνετε και το δικό μου... θα δω και τι θα μου στοιχίσουν τα μεταφορικά του Εσύ μόνο φύλαξέ μου εκείνο το πολύτιμο πράσινο σακουλάκι Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβα τι εννοεις... Παντως δεν ειναι καθολου κοπος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.788 25-09-08 10:53 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν καταλαβα τι εννοεις... Παντως δεν ειναι καθολου κοπος!! Click για ανάπτυξη... Αντούλα με σκλαβώνεις!!! Θα ρωτήσω διαστάσεις του κουτιού και θα σου πω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.789 25-09-08 10:54 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν καταλαβα τι εννοεις... Παντως δεν ειναι καθολου κοπος!! Click για ανάπτυξη... τα greenies.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.790 25-09-08 10:55 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τυχερουλες... Click για ανάπτυξη... Kάνουμε και delivery στην Ερμιόνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.791 25-09-08 11:02 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ααααχχχ....άντε βρε Γιούλη....έλα έλα έλα ..... (κάνει πολύ κρύο και κυκλοφορούν διάφορες ιώσεις ...κοίτα να σε βρει μια και να είσαι άρρωστη) Click για ανάπτυξη... μωρέ με θέλει εδώ το boss κι άρρωστη και του θανατά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:03 Η katerina10: #25.792 25-09-08 11:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα!! Λοιπόν: Παρείγγειλα 7 γατόδεντρα, 4 γατοπολυκατοικίες κι 3 ρατζάκια για να κοιμόμαστε στο κατώφλι του σπιτιού μας! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!!! Το είπα εγώ το είπα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:07 Η katerina10: #25.793 25-09-08 11:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!! παλι ειναι μουντος ο καιρος ...... Γιουλη τα ποντικια στο Λιδλ θα τα εχει απο Δευτερα. Click για ανάπτυξη... Άντα στο λιντλ που τελικά πήγαμε χθες έχει κάτι κκοσερβάκια 100γρ 45 λεπτα ..Τα πήραμε να τα δοκιμάσουμε..Ποντικάκια έχει και στο πρακτικερ ΟΛΟΙΔΙΑ!!!! Α!Εχω παράπονα απο το πετ σοπ μαςΠήγε η μητέρα μου με ένα χαρτάκι γραμμένα ότι μα ότι ήθελα και αντι για Ρογιαλ Κάνιν μου έφερε ΧιλςΤΟ ΕΓΡΑΦΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΜΩΣ!!!!!Τέσπα, θα την πάει σήμερα για αλλαγή και πάλι καλά που πήρα κονσερβάκια γιατί φαι δεν θα είχα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.794 25-09-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν δεν βιαζεσαι, ειτε τον Οκτωβρη ειτε το Δεκεμβρη θα ανεβουμε Βεροια, και εχω σχεδιασει να παω να παρω ενα κατευθειαν απο τη πηγη!! αν θες τοτε παιρνω και το δικο σου.. Click για ανάπτυξη... Ολα της τα γατόδεντρα έχουν τιμές φυλών... Και BIRMAN! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.795 25-09-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλημέρα!!! Το είπα εγώ το είπα!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα μίλησε το αίμα μας αδελφούλα!! Με νοιώθεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:20 Η Αντα έγραψε: #25.796 25-09-08 11:20 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Άντα στο λιντλ που τελικά πήγαμε χθες έχει κάτι κκοσερβάκια 100γρ 45 λεπτα ..Τα πήραμε να τα δοκιμάσουμε..Ποντικάκια έχει και στο πρακτικερ ΟΛΟΙΔΙΑ!!!! Α!Εχω παράπονα απο το πετ σοπ μαςΠήγε η μητέρα μου με ένα χαρτάκι γραμμένα ότι μα ότι ήθελα και αντι για Ρογιαλ Κάνιν μου έφερε ΧιλςΤΟ ΕΓΡΑΦΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΜΩΣ!!!!!Τέσπα, θα την πάει σήμερα για αλλαγή και πάλι καλά που πήρα κονσερβάκια γιατί φαι δεν θα είχα!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι απλα στο πρακτικερ εχει το 1 ποντικι 3 ευρω!! εδω ειναι σετ των τριων...Οι κονσερβες που εχει το Λιδλ - αν και ειναι μαρκα ουτε να τις δουνε δεν θελουν... Εξαλλου ειναι πατε που ουτε εγω το προτιμω....μπλιαχ μπλιαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:21 Η Αντα έγραψε: #25.797 25-09-08 11:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τα greenies.... Click για ανάπτυξη... Α!!! ναι εχεις δικιο...αλλου πηγε το μυαλο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.798 25-09-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι απλα στο πρακτικερ εχει το 1 ποντικι 3 ευρω!! εδω ειναι σετ των τριων...Οι κονσερβες που εχει το Λιδλ - αν και ειναι μαρκα ουτε να τις δουνε δεν θελουν... Εξαλλου ειναι πατε που ουτε εγω το προτιμω....μπλιαχ μπλιαχ Click για ανάπτυξη... τις έχεις δοκιμάσει και δεν σου αρέσουν ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:30 Η Αντα έγραψε: #25.799 25-09-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τις έχεις δοκιμάσει και δεν σου αρέσουν ε? Click για ανάπτυξη... Ναι...εξαλλου σκεφτομαι και το αλλο - ενταξει ειναι κονσερβα που σε γενικες γραμμες δεν κανει καλο - να τους δωσω και σε μορφη πατε ( ασε που δεν τους αρεσει) ?? τι δεν εχουν δοντια?? ας μασησουν και λιγο τη τροφη τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.800 25-09-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι...εξαλλου σκεφτομαι και το αλλο - ενταξει ειναι κονσερβα που σε γενικες γραμμες δεν κανει καλο - να τους δωσω και σε μορφη πατε ( ασε που δεν τους αρεσει) ?? τι δεν εχουν δοντια?? ας μασησουν και λιγο τη τροφη τους... Click για ανάπτυξη... πράγματι η κονσέρβα κάνει κακό στα δόντια... εγώ τους δίνω μόνο λίγο κάθε Κυριακή... που είμαστε όλοι στο σπίτι και είναι μια ξεχωριστή μέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1288 1289 1290 1291 1292 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1290 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1290 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μήπως να κάνουμε μια μαζική παραγγελία μπας και μας κάνει καλύτερη τιμή Αντα θα έρθεις στα μέρη μας και ΔΕΝ λες τίποτε καλέ????? Για καφέ θα έρθεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!! Click για ανάπτυξη... Λες?? δεν ειναι καθολου κακη ιδεα...να μου στειλεις το τηλεφωνο σου με pm. Το αυτοκινητακι μου χωραει αρκετα γατοδεντρα παντως και στην αναγκη ριχνω και τα καθισματα και κανω και αλλο χωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:27 Η zorica έγραψε: #25.786 25-09-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μήπως να κάνουμε μια μαζική παραγγελία μπας και μας κάνει καλύτερη τιμή Αντα θα έρθεις στα μέρη μας και ΔΕΝ λες τίποτε καλέ????? Για καφέ θα έρθεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!! Click για ανάπτυξη... Τυχερουλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:27 Η Αντα έγραψε: #25.787 25-09-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε ευχαριστώ Αντούλι!! Αλλά μην φορτώνετε και το δικό μου... θα δω και τι θα μου στοιχίσουν τα μεταφορικά του Εσύ μόνο φύλαξέ μου εκείνο το πολύτιμο πράσινο σακουλάκι Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβα τι εννοεις... Παντως δεν ειναι καθολου κοπος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.788 25-09-08 10:53 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν καταλαβα τι εννοεις... Παντως δεν ειναι καθολου κοπος!! Click για ανάπτυξη... Αντούλα με σκλαβώνεις!!! Θα ρωτήσω διαστάσεις του κουτιού και θα σου πω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.789 25-09-08 10:54 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν καταλαβα τι εννοεις... Παντως δεν ειναι καθολου κοπος!! Click για ανάπτυξη... τα greenies.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.790 25-09-08 10:55 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τυχερουλες... Click για ανάπτυξη... Kάνουμε και delivery στην Ερμιόνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.791 25-09-08 11:02 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ααααχχχ....άντε βρε Γιούλη....έλα έλα έλα ..... (κάνει πολύ κρύο και κυκλοφορούν διάφορες ιώσεις ...κοίτα να σε βρει μια και να είσαι άρρωστη) Click για ανάπτυξη... μωρέ με θέλει εδώ το boss κι άρρωστη και του θανατά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:03 Η katerina10: #25.792 25-09-08 11:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα!! Λοιπόν: Παρείγγειλα 7 γατόδεντρα, 4 γατοπολυκατοικίες κι 3 ρατζάκια για να κοιμόμαστε στο κατώφλι του σπιτιού μας! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!!! Το είπα εγώ το είπα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:07 Η katerina10: #25.793 25-09-08 11:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!! παλι ειναι μουντος ο καιρος ...... Γιουλη τα ποντικια στο Λιδλ θα τα εχει απο Δευτερα. Click για ανάπτυξη... Άντα στο λιντλ που τελικά πήγαμε χθες έχει κάτι κκοσερβάκια 100γρ 45 λεπτα ..Τα πήραμε να τα δοκιμάσουμε..Ποντικάκια έχει και στο πρακτικερ ΟΛΟΙΔΙΑ!!!! Α!Εχω παράπονα απο το πετ σοπ μαςΠήγε η μητέρα μου με ένα χαρτάκι γραμμένα ότι μα ότι ήθελα και αντι για Ρογιαλ Κάνιν μου έφερε ΧιλςΤΟ ΕΓΡΑΦΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΜΩΣ!!!!!Τέσπα, θα την πάει σήμερα για αλλαγή και πάλι καλά που πήρα κονσερβάκια γιατί φαι δεν θα είχα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.794 25-09-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν δεν βιαζεσαι, ειτε τον Οκτωβρη ειτε το Δεκεμβρη θα ανεβουμε Βεροια, και εχω σχεδιασει να παω να παρω ενα κατευθειαν απο τη πηγη!! αν θες τοτε παιρνω και το δικο σου.. Click για ανάπτυξη... Ολα της τα γατόδεντρα έχουν τιμές φυλών... Και BIRMAN! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.795 25-09-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλημέρα!!! Το είπα εγώ το είπα!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα μίλησε το αίμα μας αδελφούλα!! Με νοιώθεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:20 Η Αντα έγραψε: #25.796 25-09-08 11:20 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Άντα στο λιντλ που τελικά πήγαμε χθες έχει κάτι κκοσερβάκια 100γρ 45 λεπτα ..Τα πήραμε να τα δοκιμάσουμε..Ποντικάκια έχει και στο πρακτικερ ΟΛΟΙΔΙΑ!!!! Α!Εχω παράπονα απο το πετ σοπ μαςΠήγε η μητέρα μου με ένα χαρτάκι γραμμένα ότι μα ότι ήθελα και αντι για Ρογιαλ Κάνιν μου έφερε ΧιλςΤΟ ΕΓΡΑΦΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΜΩΣ!!!!!Τέσπα, θα την πάει σήμερα για αλλαγή και πάλι καλά που πήρα κονσερβάκια γιατί φαι δεν θα είχα!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι απλα στο πρακτικερ εχει το 1 ποντικι 3 ευρω!! εδω ειναι σετ των τριων...Οι κονσερβες που εχει το Λιδλ - αν και ειναι μαρκα ουτε να τις δουνε δεν θελουν... Εξαλλου ειναι πατε που ουτε εγω το προτιμω....μπλιαχ μπλιαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:21 Η Αντα έγραψε: #25.797 25-09-08 11:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τα greenies.... Click για ανάπτυξη... Α!!! ναι εχεις δικιο...αλλου πηγε το μυαλο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.798 25-09-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι απλα στο πρακτικερ εχει το 1 ποντικι 3 ευρω!! εδω ειναι σετ των τριων...Οι κονσερβες που εχει το Λιδλ - αν και ειναι μαρκα ουτε να τις δουνε δεν θελουν... Εξαλλου ειναι πατε που ουτε εγω το προτιμω....μπλιαχ μπλιαχ Click για ανάπτυξη... τις έχεις δοκιμάσει και δεν σου αρέσουν ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:30 Η Αντα έγραψε: #25.799 25-09-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τις έχεις δοκιμάσει και δεν σου αρέσουν ε? Click για ανάπτυξη... Ναι...εξαλλου σκεφτομαι και το αλλο - ενταξει ειναι κονσερβα που σε γενικες γραμμες δεν κανει καλο - να τους δωσω και σε μορφη πατε ( ασε που δεν τους αρεσει) ?? τι δεν εχουν δοντια?? ας μασησουν και λιγο τη τροφη τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.800 25-09-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι...εξαλλου σκεφτομαι και το αλλο - ενταξει ειναι κονσερβα που σε γενικες γραμμες δεν κανει καλο - να τους δωσω και σε μορφη πατε ( ασε που δεν τους αρεσει) ?? τι δεν εχουν δοντια?? ας μασησουν και λιγο τη τροφη τους... Click για ανάπτυξη... πράγματι η κονσέρβα κάνει κακό στα δόντια... εγώ τους δίνω μόνο λίγο κάθε Κυριακή... που είμαστε όλοι στο σπίτι και είναι μια ξεχωριστή μέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1288 1289 1290 1291 1292 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1290 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1290 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μήπως να κάνουμε μια μαζική παραγγελία μπας και μας κάνει καλύτερη τιμή Αντα θα έρθεις στα μέρη μας και ΔΕΝ λες τίποτε καλέ????? Για καφέ θα έρθεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!! Click για ανάπτυξη... Τυχερουλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:27 Η Αντα έγραψε: #25.787 25-09-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε ευχαριστώ Αντούλι!! Αλλά μην φορτώνετε και το δικό μου... θα δω και τι θα μου στοιχίσουν τα μεταφορικά του Εσύ μόνο φύλαξέ μου εκείνο το πολύτιμο πράσινο σακουλάκι Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβα τι εννοεις... Παντως δεν ειναι καθολου κοπος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.788 25-09-08 10:53 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν καταλαβα τι εννοεις... Παντως δεν ειναι καθολου κοπος!! Click για ανάπτυξη... Αντούλα με σκλαβώνεις!!! Θα ρωτήσω διαστάσεις του κουτιού και θα σου πω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.789 25-09-08 10:54 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν καταλαβα τι εννοεις... Παντως δεν ειναι καθολου κοπος!! Click για ανάπτυξη... τα greenies.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.790 25-09-08 10:55 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τυχερουλες... Click για ανάπτυξη... Kάνουμε και delivery στην Ερμιόνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.791 25-09-08 11:02 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ααααχχχ....άντε βρε Γιούλη....έλα έλα έλα ..... (κάνει πολύ κρύο και κυκλοφορούν διάφορες ιώσεις ...κοίτα να σε βρει μια και να είσαι άρρωστη) Click για ανάπτυξη... μωρέ με θέλει εδώ το boss κι άρρωστη και του θανατά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:03 Η katerina10: #25.792 25-09-08 11:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα!! Λοιπόν: Παρείγγειλα 7 γατόδεντρα, 4 γατοπολυκατοικίες κι 3 ρατζάκια για να κοιμόμαστε στο κατώφλι του σπιτιού μας! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!!! Το είπα εγώ το είπα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:07 Η katerina10: #25.793 25-09-08 11:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!! παλι ειναι μουντος ο καιρος ...... Γιουλη τα ποντικια στο Λιδλ θα τα εχει απο Δευτερα. Click για ανάπτυξη... Άντα στο λιντλ που τελικά πήγαμε χθες έχει κάτι κκοσερβάκια 100γρ 45 λεπτα ..Τα πήραμε να τα δοκιμάσουμε..Ποντικάκια έχει και στο πρακτικερ ΟΛΟΙΔΙΑ!!!! Α!Εχω παράπονα απο το πετ σοπ μαςΠήγε η μητέρα μου με ένα χαρτάκι γραμμένα ότι μα ότι ήθελα και αντι για Ρογιαλ Κάνιν μου έφερε ΧιλςΤΟ ΕΓΡΑΦΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΜΩΣ!!!!!Τέσπα, θα την πάει σήμερα για αλλαγή και πάλι καλά που πήρα κονσερβάκια γιατί φαι δεν θα είχα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.794 25-09-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν δεν βιαζεσαι, ειτε τον Οκτωβρη ειτε το Δεκεμβρη θα ανεβουμε Βεροια, και εχω σχεδιασει να παω να παρω ενα κατευθειαν απο τη πηγη!! αν θες τοτε παιρνω και το δικο σου.. Click για ανάπτυξη... Ολα της τα γατόδεντρα έχουν τιμές φυλών... Και BIRMAN! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.795 25-09-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλημέρα!!! Το είπα εγώ το είπα!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα μίλησε το αίμα μας αδελφούλα!! Με νοιώθεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:20 Η Αντα έγραψε: #25.796 25-09-08 11:20 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Άντα στο λιντλ που τελικά πήγαμε χθες έχει κάτι κκοσερβάκια 100γρ 45 λεπτα ..Τα πήραμε να τα δοκιμάσουμε..Ποντικάκια έχει και στο πρακτικερ ΟΛΟΙΔΙΑ!!!! Α!Εχω παράπονα απο το πετ σοπ μαςΠήγε η μητέρα μου με ένα χαρτάκι γραμμένα ότι μα ότι ήθελα και αντι για Ρογιαλ Κάνιν μου έφερε ΧιλςΤΟ ΕΓΡΑΦΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΜΩΣ!!!!!Τέσπα, θα την πάει σήμερα για αλλαγή και πάλι καλά που πήρα κονσερβάκια γιατί φαι δεν θα είχα!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι απλα στο πρακτικερ εχει το 1 ποντικι 3 ευρω!! εδω ειναι σετ των τριων...Οι κονσερβες που εχει το Λιδλ - αν και ειναι μαρκα ουτε να τις δουνε δεν θελουν... Εξαλλου ειναι πατε που ουτε εγω το προτιμω....μπλιαχ μπλιαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:21 Η Αντα έγραψε: #25.797 25-09-08 11:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τα greenies.... Click για ανάπτυξη... Α!!! ναι εχεις δικιο...αλλου πηγε το μυαλο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.798 25-09-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι απλα στο πρακτικερ εχει το 1 ποντικι 3 ευρω!! εδω ειναι σετ των τριων...Οι κονσερβες που εχει το Λιδλ - αν και ειναι μαρκα ουτε να τις δουνε δεν θελουν... Εξαλλου ειναι πατε που ουτε εγω το προτιμω....μπλιαχ μπλιαχ Click για ανάπτυξη... τις έχεις δοκιμάσει και δεν σου αρέσουν ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:30 Η Αντα έγραψε: #25.799 25-09-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τις έχεις δοκιμάσει και δεν σου αρέσουν ε? Click για ανάπτυξη... Ναι...εξαλλου σκεφτομαι και το αλλο - ενταξει ειναι κονσερβα που σε γενικες γραμμες δεν κανει καλο - να τους δωσω και σε μορφη πατε ( ασε που δεν τους αρεσει) ?? τι δεν εχουν δοντια?? ας μασησουν και λιγο τη τροφη τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.800 25-09-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι...εξαλλου σκεφτομαι και το αλλο - ενταξει ειναι κονσερβα που σε γενικες γραμμες δεν κανει καλο - να τους δωσω και σε μορφη πατε ( ασε που δεν τους αρεσει) ?? τι δεν εχουν δοντια?? ας μασησουν και λιγο τη τροφη τους... Click για ανάπτυξη... πράγματι η κονσέρβα κάνει κακό στα δόντια... εγώ τους δίνω μόνο λίγο κάθε Κυριακή... που είμαστε όλοι στο σπίτι και είναι μια ξεχωριστή μέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1288 1289 1290 1291 1292 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1290 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1290 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε ευχαριστώ Αντούλι!! Αλλά μην φορτώνετε και το δικό μου... θα δω και τι θα μου στοιχίσουν τα μεταφορικά του Εσύ μόνο φύλαξέ μου εκείνο το πολύτιμο πράσινο σακουλάκι Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβα τι εννοεις... Παντως δεν ειναι καθολου κοπος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.788 25-09-08 10:53 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν καταλαβα τι εννοεις... Παντως δεν ειναι καθολου κοπος!! Click για ανάπτυξη... Αντούλα με σκλαβώνεις!!! Θα ρωτήσω διαστάσεις του κουτιού και θα σου πω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.789 25-09-08 10:54 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν καταλαβα τι εννοεις... Παντως δεν ειναι καθολου κοπος!! Click για ανάπτυξη... τα greenies.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.790 25-09-08 10:55 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τυχερουλες... Click για ανάπτυξη... Kάνουμε και delivery στην Ερμιόνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.791 25-09-08 11:02 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ααααχχχ....άντε βρε Γιούλη....έλα έλα έλα ..... (κάνει πολύ κρύο και κυκλοφορούν διάφορες ιώσεις ...κοίτα να σε βρει μια και να είσαι άρρωστη) Click για ανάπτυξη... μωρέ με θέλει εδώ το boss κι άρρωστη και του θανατά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:03 Η katerina10: #25.792 25-09-08 11:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα!! Λοιπόν: Παρείγγειλα 7 γατόδεντρα, 4 γατοπολυκατοικίες κι 3 ρατζάκια για να κοιμόμαστε στο κατώφλι του σπιτιού μας! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!!! Το είπα εγώ το είπα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:07 Η katerina10: #25.793 25-09-08 11:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!! παλι ειναι μουντος ο καιρος ...... Γιουλη τα ποντικια στο Λιδλ θα τα εχει απο Δευτερα. Click για ανάπτυξη... Άντα στο λιντλ που τελικά πήγαμε χθες έχει κάτι κκοσερβάκια 100γρ 45 λεπτα ..Τα πήραμε να τα δοκιμάσουμε..Ποντικάκια έχει και στο πρακτικερ ΟΛΟΙΔΙΑ!!!! Α!Εχω παράπονα απο το πετ σοπ μαςΠήγε η μητέρα μου με ένα χαρτάκι γραμμένα ότι μα ότι ήθελα και αντι για Ρογιαλ Κάνιν μου έφερε ΧιλςΤΟ ΕΓΡΑΦΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΜΩΣ!!!!!Τέσπα, θα την πάει σήμερα για αλλαγή και πάλι καλά που πήρα κονσερβάκια γιατί φαι δεν θα είχα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.794 25-09-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν δεν βιαζεσαι, ειτε τον Οκτωβρη ειτε το Δεκεμβρη θα ανεβουμε Βεροια, και εχω σχεδιασει να παω να παρω ενα κατευθειαν απο τη πηγη!! αν θες τοτε παιρνω και το δικο σου.. Click για ανάπτυξη... Ολα της τα γατόδεντρα έχουν τιμές φυλών... Και BIRMAN! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.795 25-09-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλημέρα!!! Το είπα εγώ το είπα!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα μίλησε το αίμα μας αδελφούλα!! Με νοιώθεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:20 Η Αντα έγραψε: #25.796 25-09-08 11:20 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Άντα στο λιντλ που τελικά πήγαμε χθες έχει κάτι κκοσερβάκια 100γρ 45 λεπτα ..Τα πήραμε να τα δοκιμάσουμε..Ποντικάκια έχει και στο πρακτικερ ΟΛΟΙΔΙΑ!!!! Α!Εχω παράπονα απο το πετ σοπ μαςΠήγε η μητέρα μου με ένα χαρτάκι γραμμένα ότι μα ότι ήθελα και αντι για Ρογιαλ Κάνιν μου έφερε ΧιλςΤΟ ΕΓΡΑΦΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΜΩΣ!!!!!Τέσπα, θα την πάει σήμερα για αλλαγή και πάλι καλά που πήρα κονσερβάκια γιατί φαι δεν θα είχα!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι απλα στο πρακτικερ εχει το 1 ποντικι 3 ευρω!! εδω ειναι σετ των τριων...Οι κονσερβες που εχει το Λιδλ - αν και ειναι μαρκα ουτε να τις δουνε δεν θελουν... Εξαλλου ειναι πατε που ουτε εγω το προτιμω....μπλιαχ μπλιαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:21 Η Αντα έγραψε: #25.797 25-09-08 11:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τα greenies.... Click για ανάπτυξη... Α!!! ναι εχεις δικιο...αλλου πηγε το μυαλο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.798 25-09-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι απλα στο πρακτικερ εχει το 1 ποντικι 3 ευρω!! εδω ειναι σετ των τριων...Οι κονσερβες που εχει το Λιδλ - αν και ειναι μαρκα ουτε να τις δουνε δεν θελουν... Εξαλλου ειναι πατε που ουτε εγω το προτιμω....μπλιαχ μπλιαχ Click για ανάπτυξη... τις έχεις δοκιμάσει και δεν σου αρέσουν ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:30 Η Αντα έγραψε: #25.799 25-09-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τις έχεις δοκιμάσει και δεν σου αρέσουν ε? Click για ανάπτυξη... Ναι...εξαλλου σκεφτομαι και το αλλο - ενταξει ειναι κονσερβα που σε γενικες γραμμες δεν κανει καλο - να τους δωσω και σε μορφη πατε ( ασε που δεν τους αρεσει) ?? τι δεν εχουν δοντια?? ας μασησουν και λιγο τη τροφη τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.800 25-09-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι...εξαλλου σκεφτομαι και το αλλο - ενταξει ειναι κονσερβα που σε γενικες γραμμες δεν κανει καλο - να τους δωσω και σε μορφη πατε ( ασε που δεν τους αρεσει) ?? τι δεν εχουν δοντια?? ας μασησουν και λιγο τη τροφη τους... Click για ανάπτυξη... πράγματι η κονσέρβα κάνει κακό στα δόντια... εγώ τους δίνω μόνο λίγο κάθε Κυριακή... που είμαστε όλοι στο σπίτι και είναι μια ξεχωριστή μέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1288 1289 1290 1291 1292 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1290 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1290 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν καταλαβα τι εννοεις... Παντως δεν ειναι καθολου κοπος!! Click για ανάπτυξη... Αντούλα με σκλαβώνεις!!! Θα ρωτήσω διαστάσεις του κουτιού και θα σου πω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.789 25-09-08 10:54 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν καταλαβα τι εννοεις... Παντως δεν ειναι καθολου κοπος!! Click για ανάπτυξη... τα greenies.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.790 25-09-08 10:55 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τυχερουλες... Click για ανάπτυξη... Kάνουμε και delivery στην Ερμιόνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.791 25-09-08 11:02 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ααααχχχ....άντε βρε Γιούλη....έλα έλα έλα ..... (κάνει πολύ κρύο και κυκλοφορούν διάφορες ιώσεις ...κοίτα να σε βρει μια και να είσαι άρρωστη) Click για ανάπτυξη... μωρέ με θέλει εδώ το boss κι άρρωστη και του θανατά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:03 Η katerina10: #25.792 25-09-08 11:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα!! Λοιπόν: Παρείγγειλα 7 γατόδεντρα, 4 γατοπολυκατοικίες κι 3 ρατζάκια για να κοιμόμαστε στο κατώφλι του σπιτιού μας! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!!! Το είπα εγώ το είπα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:07 Η katerina10: #25.793 25-09-08 11:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!! παλι ειναι μουντος ο καιρος ...... Γιουλη τα ποντικια στο Λιδλ θα τα εχει απο Δευτερα. Click για ανάπτυξη... Άντα στο λιντλ που τελικά πήγαμε χθες έχει κάτι κκοσερβάκια 100γρ 45 λεπτα ..Τα πήραμε να τα δοκιμάσουμε..Ποντικάκια έχει και στο πρακτικερ ΟΛΟΙΔΙΑ!!!! Α!Εχω παράπονα απο το πετ σοπ μαςΠήγε η μητέρα μου με ένα χαρτάκι γραμμένα ότι μα ότι ήθελα και αντι για Ρογιαλ Κάνιν μου έφερε ΧιλςΤΟ ΕΓΡΑΦΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΜΩΣ!!!!!Τέσπα, θα την πάει σήμερα για αλλαγή και πάλι καλά που πήρα κονσερβάκια γιατί φαι δεν θα είχα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.794 25-09-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν δεν βιαζεσαι, ειτε τον Οκτωβρη ειτε το Δεκεμβρη θα ανεβουμε Βεροια, και εχω σχεδιασει να παω να παρω ενα κατευθειαν απο τη πηγη!! αν θες τοτε παιρνω και το δικο σου.. Click για ανάπτυξη... Ολα της τα γατόδεντρα έχουν τιμές φυλών... Και BIRMAN! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.795 25-09-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλημέρα!!! Το είπα εγώ το είπα!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα μίλησε το αίμα μας αδελφούλα!! Με νοιώθεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:20 Η Αντα έγραψε: #25.796 25-09-08 11:20 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Άντα στο λιντλ που τελικά πήγαμε χθες έχει κάτι κκοσερβάκια 100γρ 45 λεπτα ..Τα πήραμε να τα δοκιμάσουμε..Ποντικάκια έχει και στο πρακτικερ ΟΛΟΙΔΙΑ!!!! Α!Εχω παράπονα απο το πετ σοπ μαςΠήγε η μητέρα μου με ένα χαρτάκι γραμμένα ότι μα ότι ήθελα και αντι για Ρογιαλ Κάνιν μου έφερε ΧιλςΤΟ ΕΓΡΑΦΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΜΩΣ!!!!!Τέσπα, θα την πάει σήμερα για αλλαγή και πάλι καλά που πήρα κονσερβάκια γιατί φαι δεν θα είχα!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι απλα στο πρακτικερ εχει το 1 ποντικι 3 ευρω!! εδω ειναι σετ των τριων...Οι κονσερβες που εχει το Λιδλ - αν και ειναι μαρκα ουτε να τις δουνε δεν θελουν... Εξαλλου ειναι πατε που ουτε εγω το προτιμω....μπλιαχ μπλιαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:21 Η Αντα έγραψε: #25.797 25-09-08 11:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τα greenies.... Click για ανάπτυξη... Α!!! ναι εχεις δικιο...αλλου πηγε το μυαλο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.798 25-09-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι απλα στο πρακτικερ εχει το 1 ποντικι 3 ευρω!! εδω ειναι σετ των τριων...Οι κονσερβες που εχει το Λιδλ - αν και ειναι μαρκα ουτε να τις δουνε δεν θελουν... Εξαλλου ειναι πατε που ουτε εγω το προτιμω....μπλιαχ μπλιαχ Click για ανάπτυξη... τις έχεις δοκιμάσει και δεν σου αρέσουν ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:30 Η Αντα έγραψε: #25.799 25-09-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τις έχεις δοκιμάσει και δεν σου αρέσουν ε? Click για ανάπτυξη... Ναι...εξαλλου σκεφτομαι και το αλλο - ενταξει ειναι κονσερβα που σε γενικες γραμμες δεν κανει καλο - να τους δωσω και σε μορφη πατε ( ασε που δεν τους αρεσει) ?? τι δεν εχουν δοντια?? ας μασησουν και λιγο τη τροφη τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.800 25-09-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι...εξαλλου σκεφτομαι και το αλλο - ενταξει ειναι κονσερβα που σε γενικες γραμμες δεν κανει καλο - να τους δωσω και σε μορφη πατε ( ασε που δεν τους αρεσει) ?? τι δεν εχουν δοντια?? ας μασησουν και λιγο τη τροφη τους... Click για ανάπτυξη... πράγματι η κονσέρβα κάνει κακό στα δόντια... εγώ τους δίνω μόνο λίγο κάθε Κυριακή... που είμαστε όλοι στο σπίτι και είναι μια ξεχωριστή μέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1288 1289 1290 1291 1292 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1290 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1290 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν καταλαβα τι εννοεις... Παντως δεν ειναι καθολου κοπος!! Click για ανάπτυξη... τα greenies.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.790 25-09-08 10:55 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τυχερουλες... Click για ανάπτυξη... Kάνουμε και delivery στην Ερμιόνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.791 25-09-08 11:02 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ααααχχχ....άντε βρε Γιούλη....έλα έλα έλα ..... (κάνει πολύ κρύο και κυκλοφορούν διάφορες ιώσεις ...κοίτα να σε βρει μια και να είσαι άρρωστη) Click για ανάπτυξη... μωρέ με θέλει εδώ το boss κι άρρωστη και του θανατά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:03 Η katerina10: #25.792 25-09-08 11:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα!! Λοιπόν: Παρείγγειλα 7 γατόδεντρα, 4 γατοπολυκατοικίες κι 3 ρατζάκια για να κοιμόμαστε στο κατώφλι του σπιτιού μας! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!!! Το είπα εγώ το είπα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:07 Η katerina10: #25.793 25-09-08 11:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!! παλι ειναι μουντος ο καιρος ...... Γιουλη τα ποντικια στο Λιδλ θα τα εχει απο Δευτερα. Click για ανάπτυξη... Άντα στο λιντλ που τελικά πήγαμε χθες έχει κάτι κκοσερβάκια 100γρ 45 λεπτα ..Τα πήραμε να τα δοκιμάσουμε..Ποντικάκια έχει και στο πρακτικερ ΟΛΟΙΔΙΑ!!!! Α!Εχω παράπονα απο το πετ σοπ μαςΠήγε η μητέρα μου με ένα χαρτάκι γραμμένα ότι μα ότι ήθελα και αντι για Ρογιαλ Κάνιν μου έφερε ΧιλςΤΟ ΕΓΡΑΦΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΜΩΣ!!!!!Τέσπα, θα την πάει σήμερα για αλλαγή και πάλι καλά που πήρα κονσερβάκια γιατί φαι δεν θα είχα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.794 25-09-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν δεν βιαζεσαι, ειτε τον Οκτωβρη ειτε το Δεκεμβρη θα ανεβουμε Βεροια, και εχω σχεδιασει να παω να παρω ενα κατευθειαν απο τη πηγη!! αν θες τοτε παιρνω και το δικο σου.. Click για ανάπτυξη... Ολα της τα γατόδεντρα έχουν τιμές φυλών... Και BIRMAN! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.795 25-09-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλημέρα!!! Το είπα εγώ το είπα!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα μίλησε το αίμα μας αδελφούλα!! Με νοιώθεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:20 Η Αντα έγραψε: #25.796 25-09-08 11:20 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Άντα στο λιντλ που τελικά πήγαμε χθες έχει κάτι κκοσερβάκια 100γρ 45 λεπτα ..Τα πήραμε να τα δοκιμάσουμε..Ποντικάκια έχει και στο πρακτικερ ΟΛΟΙΔΙΑ!!!! Α!Εχω παράπονα απο το πετ σοπ μαςΠήγε η μητέρα μου με ένα χαρτάκι γραμμένα ότι μα ότι ήθελα και αντι για Ρογιαλ Κάνιν μου έφερε ΧιλςΤΟ ΕΓΡΑΦΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΜΩΣ!!!!!Τέσπα, θα την πάει σήμερα για αλλαγή και πάλι καλά που πήρα κονσερβάκια γιατί φαι δεν θα είχα!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι απλα στο πρακτικερ εχει το 1 ποντικι 3 ευρω!! εδω ειναι σετ των τριων...Οι κονσερβες που εχει το Λιδλ - αν και ειναι μαρκα ουτε να τις δουνε δεν θελουν... Εξαλλου ειναι πατε που ουτε εγω το προτιμω....μπλιαχ μπλιαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:21 Η Αντα έγραψε: #25.797 25-09-08 11:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τα greenies.... Click για ανάπτυξη... Α!!! ναι εχεις δικιο...αλλου πηγε το μυαλο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.798 25-09-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι απλα στο πρακτικερ εχει το 1 ποντικι 3 ευρω!! εδω ειναι σετ των τριων...Οι κονσερβες που εχει το Λιδλ - αν και ειναι μαρκα ουτε να τις δουνε δεν θελουν... Εξαλλου ειναι πατε που ουτε εγω το προτιμω....μπλιαχ μπλιαχ Click για ανάπτυξη... τις έχεις δοκιμάσει και δεν σου αρέσουν ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:30 Η Αντα έγραψε: #25.799 25-09-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τις έχεις δοκιμάσει και δεν σου αρέσουν ε? Click για ανάπτυξη... Ναι...εξαλλου σκεφτομαι και το αλλο - ενταξει ειναι κονσερβα που σε γενικες γραμμες δεν κανει καλο - να τους δωσω και σε μορφη πατε ( ασε που δεν τους αρεσει) ?? τι δεν εχουν δοντια?? ας μασησουν και λιγο τη τροφη τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.800 25-09-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι...εξαλλου σκεφτομαι και το αλλο - ενταξει ειναι κονσερβα που σε γενικες γραμμες δεν κανει καλο - να τους δωσω και σε μορφη πατε ( ασε που δεν τους αρεσει) ?? τι δεν εχουν δοντια?? ας μασησουν και λιγο τη τροφη τους... Click για ανάπτυξη... πράγματι η κονσέρβα κάνει κακό στα δόντια... εγώ τους δίνω μόνο λίγο κάθε Κυριακή... που είμαστε όλοι στο σπίτι και είναι μια ξεχωριστή μέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1288 1289 1290 1291 1292 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1290 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1290 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τυχερουλες... Click για ανάπτυξη... Kάνουμε και delivery στην Ερμιόνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.791 25-09-08 11:02 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ααααχχχ....άντε βρε Γιούλη....έλα έλα έλα ..... (κάνει πολύ κρύο και κυκλοφορούν διάφορες ιώσεις ...κοίτα να σε βρει μια και να είσαι άρρωστη) Click για ανάπτυξη... μωρέ με θέλει εδώ το boss κι άρρωστη και του θανατά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:03 Η katerina10: #25.792 25-09-08 11:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα!! Λοιπόν: Παρείγγειλα 7 γατόδεντρα, 4 γατοπολυκατοικίες κι 3 ρατζάκια για να κοιμόμαστε στο κατώφλι του σπιτιού μας! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!!! Το είπα εγώ το είπα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:07 Η katerina10: #25.793 25-09-08 11:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!! παλι ειναι μουντος ο καιρος ...... Γιουλη τα ποντικια στο Λιδλ θα τα εχει απο Δευτερα. Click για ανάπτυξη... Άντα στο λιντλ που τελικά πήγαμε χθες έχει κάτι κκοσερβάκια 100γρ 45 λεπτα ..Τα πήραμε να τα δοκιμάσουμε..Ποντικάκια έχει και στο πρακτικερ ΟΛΟΙΔΙΑ!!!! Α!Εχω παράπονα απο το πετ σοπ μαςΠήγε η μητέρα μου με ένα χαρτάκι γραμμένα ότι μα ότι ήθελα και αντι για Ρογιαλ Κάνιν μου έφερε ΧιλςΤΟ ΕΓΡΑΦΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΜΩΣ!!!!!Τέσπα, θα την πάει σήμερα για αλλαγή και πάλι καλά που πήρα κονσερβάκια γιατί φαι δεν θα είχα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.794 25-09-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν δεν βιαζεσαι, ειτε τον Οκτωβρη ειτε το Δεκεμβρη θα ανεβουμε Βεροια, και εχω σχεδιασει να παω να παρω ενα κατευθειαν απο τη πηγη!! αν θες τοτε παιρνω και το δικο σου.. Click για ανάπτυξη... Ολα της τα γατόδεντρα έχουν τιμές φυλών... Και BIRMAN! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.795 25-09-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλημέρα!!! Το είπα εγώ το είπα!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα μίλησε το αίμα μας αδελφούλα!! Με νοιώθεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:20 Η Αντα έγραψε: #25.796 25-09-08 11:20 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Άντα στο λιντλ που τελικά πήγαμε χθες έχει κάτι κκοσερβάκια 100γρ 45 λεπτα ..Τα πήραμε να τα δοκιμάσουμε..Ποντικάκια έχει και στο πρακτικερ ΟΛΟΙΔΙΑ!!!! Α!Εχω παράπονα απο το πετ σοπ μαςΠήγε η μητέρα μου με ένα χαρτάκι γραμμένα ότι μα ότι ήθελα και αντι για Ρογιαλ Κάνιν μου έφερε ΧιλςΤΟ ΕΓΡΑΦΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΜΩΣ!!!!!Τέσπα, θα την πάει σήμερα για αλλαγή και πάλι καλά που πήρα κονσερβάκια γιατί φαι δεν θα είχα!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι απλα στο πρακτικερ εχει το 1 ποντικι 3 ευρω!! εδω ειναι σετ των τριων...Οι κονσερβες που εχει το Λιδλ - αν και ειναι μαρκα ουτε να τις δουνε δεν θελουν... Εξαλλου ειναι πατε που ουτε εγω το προτιμω....μπλιαχ μπλιαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:21 Η Αντα έγραψε: #25.797 25-09-08 11:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τα greenies.... Click για ανάπτυξη... Α!!! ναι εχεις δικιο...αλλου πηγε το μυαλο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.798 25-09-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι απλα στο πρακτικερ εχει το 1 ποντικι 3 ευρω!! εδω ειναι σετ των τριων...Οι κονσερβες που εχει το Λιδλ - αν και ειναι μαρκα ουτε να τις δουνε δεν θελουν... Εξαλλου ειναι πατε που ουτε εγω το προτιμω....μπλιαχ μπλιαχ Click για ανάπτυξη... τις έχεις δοκιμάσει και δεν σου αρέσουν ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:30 Η Αντα έγραψε: #25.799 25-09-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τις έχεις δοκιμάσει και δεν σου αρέσουν ε? Click για ανάπτυξη... Ναι...εξαλλου σκεφτομαι και το αλλο - ενταξει ειναι κονσερβα που σε γενικες γραμμες δεν κανει καλο - να τους δωσω και σε μορφη πατε ( ασε που δεν τους αρεσει) ?? τι δεν εχουν δοντια?? ας μασησουν και λιγο τη τροφη τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.800 25-09-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι...εξαλλου σκεφτομαι και το αλλο - ενταξει ειναι κονσερβα που σε γενικες γραμμες δεν κανει καλο - να τους δωσω και σε μορφη πατε ( ασε που δεν τους αρεσει) ?? τι δεν εχουν δοντια?? ας μασησουν και λιγο τη τροφη τους... Click για ανάπτυξη... πράγματι η κονσέρβα κάνει κακό στα δόντια... εγώ τους δίνω μόνο λίγο κάθε Κυριακή... που είμαστε όλοι στο σπίτι και είναι μια ξεχωριστή μέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1288 1289 1290 1291 1292 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1290 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1290 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ααααχχχ....άντε βρε Γιούλη....έλα έλα έλα ..... (κάνει πολύ κρύο και κυκλοφορούν διάφορες ιώσεις ...κοίτα να σε βρει μια και να είσαι άρρωστη) Click για ανάπτυξη... μωρέ με θέλει εδώ το boss κι άρρωστη και του θανατά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:03 Η katerina10: #25.792 25-09-08 11:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα!! Λοιπόν: Παρείγγειλα 7 γατόδεντρα, 4 γατοπολυκατοικίες κι 3 ρατζάκια για να κοιμόμαστε στο κατώφλι του σπιτιού μας! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!!! Το είπα εγώ το είπα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:07 Η katerina10: #25.793 25-09-08 11:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!! παλι ειναι μουντος ο καιρος ...... Γιουλη τα ποντικια στο Λιδλ θα τα εχει απο Δευτερα. Click για ανάπτυξη... Άντα στο λιντλ που τελικά πήγαμε χθες έχει κάτι κκοσερβάκια 100γρ 45 λεπτα ..Τα πήραμε να τα δοκιμάσουμε..Ποντικάκια έχει και στο πρακτικερ ΟΛΟΙΔΙΑ!!!! Α!Εχω παράπονα απο το πετ σοπ μαςΠήγε η μητέρα μου με ένα χαρτάκι γραμμένα ότι μα ότι ήθελα και αντι για Ρογιαλ Κάνιν μου έφερε ΧιλςΤΟ ΕΓΡΑΦΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΜΩΣ!!!!!Τέσπα, θα την πάει σήμερα για αλλαγή και πάλι καλά που πήρα κονσερβάκια γιατί φαι δεν θα είχα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.794 25-09-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν δεν βιαζεσαι, ειτε τον Οκτωβρη ειτε το Δεκεμβρη θα ανεβουμε Βεροια, και εχω σχεδιασει να παω να παρω ενα κατευθειαν απο τη πηγη!! αν θες τοτε παιρνω και το δικο σου.. Click για ανάπτυξη... Ολα της τα γατόδεντρα έχουν τιμές φυλών... Και BIRMAN! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.795 25-09-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλημέρα!!! Το είπα εγώ το είπα!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα μίλησε το αίμα μας αδελφούλα!! Με νοιώθεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:20 Η Αντα έγραψε: #25.796 25-09-08 11:20 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Άντα στο λιντλ που τελικά πήγαμε χθες έχει κάτι κκοσερβάκια 100γρ 45 λεπτα ..Τα πήραμε να τα δοκιμάσουμε..Ποντικάκια έχει και στο πρακτικερ ΟΛΟΙΔΙΑ!!!! Α!Εχω παράπονα απο το πετ σοπ μαςΠήγε η μητέρα μου με ένα χαρτάκι γραμμένα ότι μα ότι ήθελα και αντι για Ρογιαλ Κάνιν μου έφερε ΧιλςΤΟ ΕΓΡΑΦΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΜΩΣ!!!!!Τέσπα, θα την πάει σήμερα για αλλαγή και πάλι καλά που πήρα κονσερβάκια γιατί φαι δεν θα είχα!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι απλα στο πρακτικερ εχει το 1 ποντικι 3 ευρω!! εδω ειναι σετ των τριων...Οι κονσερβες που εχει το Λιδλ - αν και ειναι μαρκα ουτε να τις δουνε δεν θελουν... Εξαλλου ειναι πατε που ουτε εγω το προτιμω....μπλιαχ μπλιαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:21 Η Αντα έγραψε: #25.797 25-09-08 11:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τα greenies.... Click για ανάπτυξη... Α!!! ναι εχεις δικιο...αλλου πηγε το μυαλο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.798 25-09-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι απλα στο πρακτικερ εχει το 1 ποντικι 3 ευρω!! εδω ειναι σετ των τριων...Οι κονσερβες που εχει το Λιδλ - αν και ειναι μαρκα ουτε να τις δουνε δεν θελουν... Εξαλλου ειναι πατε που ουτε εγω το προτιμω....μπλιαχ μπλιαχ Click για ανάπτυξη... τις έχεις δοκιμάσει και δεν σου αρέσουν ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:30 Η Αντα έγραψε: #25.799 25-09-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τις έχεις δοκιμάσει και δεν σου αρέσουν ε? Click για ανάπτυξη... Ναι...εξαλλου σκεφτομαι και το αλλο - ενταξει ειναι κονσερβα που σε γενικες γραμμες δεν κανει καλο - να τους δωσω και σε μορφη πατε ( ασε που δεν τους αρεσει) ?? τι δεν εχουν δοντια?? ας μασησουν και λιγο τη τροφη τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.800 25-09-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι...εξαλλου σκεφτομαι και το αλλο - ενταξει ειναι κονσερβα που σε γενικες γραμμες δεν κανει καλο - να τους δωσω και σε μορφη πατε ( ασε που δεν τους αρεσει) ?? τι δεν εχουν δοντια?? ας μασησουν και λιγο τη τροφη τους... Click για ανάπτυξη... πράγματι η κονσέρβα κάνει κακό στα δόντια... εγώ τους δίνω μόνο λίγο κάθε Κυριακή... που είμαστε όλοι στο σπίτι και είναι μια ξεχωριστή μέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1288 1289 1290 1291 1292 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1290 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1290 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα!! Λοιπόν: Παρείγγειλα 7 γατόδεντρα, 4 γατοπολυκατοικίες κι 3 ρατζάκια για να κοιμόμαστε στο κατώφλι του σπιτιού μας! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!!! Το είπα εγώ το είπα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:07 Η katerina10: #25.793 25-09-08 11:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!! παλι ειναι μουντος ο καιρος ...... Γιουλη τα ποντικια στο Λιδλ θα τα εχει απο Δευτερα. Click για ανάπτυξη... Άντα στο λιντλ που τελικά πήγαμε χθες έχει κάτι κκοσερβάκια 100γρ 45 λεπτα ..Τα πήραμε να τα δοκιμάσουμε..Ποντικάκια έχει και στο πρακτικερ ΟΛΟΙΔΙΑ!!!! Α!Εχω παράπονα απο το πετ σοπ μαςΠήγε η μητέρα μου με ένα χαρτάκι γραμμένα ότι μα ότι ήθελα και αντι για Ρογιαλ Κάνιν μου έφερε ΧιλςΤΟ ΕΓΡΑΦΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΜΩΣ!!!!!Τέσπα, θα την πάει σήμερα για αλλαγή και πάλι καλά που πήρα κονσερβάκια γιατί φαι δεν θα είχα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.794 25-09-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν δεν βιαζεσαι, ειτε τον Οκτωβρη ειτε το Δεκεμβρη θα ανεβουμε Βεροια, και εχω σχεδιασει να παω να παρω ενα κατευθειαν απο τη πηγη!! αν θες τοτε παιρνω και το δικο σου.. Click για ανάπτυξη... Ολα της τα γατόδεντρα έχουν τιμές φυλών... Και BIRMAN! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.795 25-09-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλημέρα!!! Το είπα εγώ το είπα!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα μίλησε το αίμα μας αδελφούλα!! Με νοιώθεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:20 Η Αντα έγραψε: #25.796 25-09-08 11:20 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Άντα στο λιντλ που τελικά πήγαμε χθες έχει κάτι κκοσερβάκια 100γρ 45 λεπτα ..Τα πήραμε να τα δοκιμάσουμε..Ποντικάκια έχει και στο πρακτικερ ΟΛΟΙΔΙΑ!!!! Α!Εχω παράπονα απο το πετ σοπ μαςΠήγε η μητέρα μου με ένα χαρτάκι γραμμένα ότι μα ότι ήθελα και αντι για Ρογιαλ Κάνιν μου έφερε ΧιλςΤΟ ΕΓΡΑΦΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΜΩΣ!!!!!Τέσπα, θα την πάει σήμερα για αλλαγή και πάλι καλά που πήρα κονσερβάκια γιατί φαι δεν θα είχα!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι απλα στο πρακτικερ εχει το 1 ποντικι 3 ευρω!! εδω ειναι σετ των τριων...Οι κονσερβες που εχει το Λιδλ - αν και ειναι μαρκα ουτε να τις δουνε δεν θελουν... Εξαλλου ειναι πατε που ουτε εγω το προτιμω....μπλιαχ μπλιαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:21 Η Αντα έγραψε: #25.797 25-09-08 11:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τα greenies.... Click για ανάπτυξη... Α!!! ναι εχεις δικιο...αλλου πηγε το μυαλο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.798 25-09-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι απλα στο πρακτικερ εχει το 1 ποντικι 3 ευρω!! εδω ειναι σετ των τριων...Οι κονσερβες που εχει το Λιδλ - αν και ειναι μαρκα ουτε να τις δουνε δεν θελουν... Εξαλλου ειναι πατε που ουτε εγω το προτιμω....μπλιαχ μπλιαχ Click για ανάπτυξη... τις έχεις δοκιμάσει και δεν σου αρέσουν ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:30 Η Αντα έγραψε: #25.799 25-09-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τις έχεις δοκιμάσει και δεν σου αρέσουν ε? Click για ανάπτυξη... Ναι...εξαλλου σκεφτομαι και το αλλο - ενταξει ειναι κονσερβα που σε γενικες γραμμες δεν κανει καλο - να τους δωσω και σε μορφη πατε ( ασε που δεν τους αρεσει) ?? τι δεν εχουν δοντια?? ας μασησουν και λιγο τη τροφη τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.800 25-09-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι...εξαλλου σκεφτομαι και το αλλο - ενταξει ειναι κονσερβα που σε γενικες γραμμες δεν κανει καλο - να τους δωσω και σε μορφη πατε ( ασε που δεν τους αρεσει) ?? τι δεν εχουν δοντια?? ας μασησουν και λιγο τη τροφη τους... Click για ανάπτυξη... πράγματι η κονσέρβα κάνει κακό στα δόντια... εγώ τους δίνω μόνο λίγο κάθε Κυριακή... που είμαστε όλοι στο σπίτι και είναι μια ξεχωριστή μέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1288 1289 1290 1291 1292 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1290 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1290 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!! παλι ειναι μουντος ο καιρος ...... Γιουλη τα ποντικια στο Λιδλ θα τα εχει απο Δευτερα. Click για ανάπτυξη... Άντα στο λιντλ που τελικά πήγαμε χθες έχει κάτι κκοσερβάκια 100γρ 45 λεπτα ..Τα πήραμε να τα δοκιμάσουμε..Ποντικάκια έχει και στο πρακτικερ ΟΛΟΙΔΙΑ!!!! Α!Εχω παράπονα απο το πετ σοπ μαςΠήγε η μητέρα μου με ένα χαρτάκι γραμμένα ότι μα ότι ήθελα και αντι για Ρογιαλ Κάνιν μου έφερε ΧιλςΤΟ ΕΓΡΑΦΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΜΩΣ!!!!!Τέσπα, θα την πάει σήμερα για αλλαγή και πάλι καλά που πήρα κονσερβάκια γιατί φαι δεν θα είχα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.794 25-09-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν δεν βιαζεσαι, ειτε τον Οκτωβρη ειτε το Δεκεμβρη θα ανεβουμε Βεροια, και εχω σχεδιασει να παω να παρω ενα κατευθειαν απο τη πηγη!! αν θες τοτε παιρνω και το δικο σου.. Click για ανάπτυξη... Ολα της τα γατόδεντρα έχουν τιμές φυλών... Και BIRMAN! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.795 25-09-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλημέρα!!! Το είπα εγώ το είπα!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα μίλησε το αίμα μας αδελφούλα!! Με νοιώθεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:20 Η Αντα έγραψε: #25.796 25-09-08 11:20 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Άντα στο λιντλ που τελικά πήγαμε χθες έχει κάτι κκοσερβάκια 100γρ 45 λεπτα ..Τα πήραμε να τα δοκιμάσουμε..Ποντικάκια έχει και στο πρακτικερ ΟΛΟΙΔΙΑ!!!! Α!Εχω παράπονα απο το πετ σοπ μαςΠήγε η μητέρα μου με ένα χαρτάκι γραμμένα ότι μα ότι ήθελα και αντι για Ρογιαλ Κάνιν μου έφερε ΧιλςΤΟ ΕΓΡΑΦΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΜΩΣ!!!!!Τέσπα, θα την πάει σήμερα για αλλαγή και πάλι καλά που πήρα κονσερβάκια γιατί φαι δεν θα είχα!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι απλα στο πρακτικερ εχει το 1 ποντικι 3 ευρω!! εδω ειναι σετ των τριων...Οι κονσερβες που εχει το Λιδλ - αν και ειναι μαρκα ουτε να τις δουνε δεν θελουν... Εξαλλου ειναι πατε που ουτε εγω το προτιμω....μπλιαχ μπλιαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:21 Η Αντα έγραψε: #25.797 25-09-08 11:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τα greenies.... Click για ανάπτυξη... Α!!! ναι εχεις δικιο...αλλου πηγε το μυαλο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.798 25-09-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι απλα στο πρακτικερ εχει το 1 ποντικι 3 ευρω!! εδω ειναι σετ των τριων...Οι κονσερβες που εχει το Λιδλ - αν και ειναι μαρκα ουτε να τις δουνε δεν θελουν... Εξαλλου ειναι πατε που ουτε εγω το προτιμω....μπλιαχ μπλιαχ Click για ανάπτυξη... τις έχεις δοκιμάσει και δεν σου αρέσουν ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:30 Η Αντα έγραψε: #25.799 25-09-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τις έχεις δοκιμάσει και δεν σου αρέσουν ε? Click για ανάπτυξη... Ναι...εξαλλου σκεφτομαι και το αλλο - ενταξει ειναι κονσερβα που σε γενικες γραμμες δεν κανει καλο - να τους δωσω και σε μορφη πατε ( ασε που δεν τους αρεσει) ?? τι δεν εχουν δοντια?? ας μασησουν και λιγο τη τροφη τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.800 25-09-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι...εξαλλου σκεφτομαι και το αλλο - ενταξει ειναι κονσερβα που σε γενικες γραμμες δεν κανει καλο - να τους δωσω και σε μορφη πατε ( ασε που δεν τους αρεσει) ?? τι δεν εχουν δοντια?? ας μασησουν και λιγο τη τροφη τους... Click για ανάπτυξη... πράγματι η κονσέρβα κάνει κακό στα δόντια... εγώ τους δίνω μόνο λίγο κάθε Κυριακή... που είμαστε όλοι στο σπίτι και είναι μια ξεχωριστή μέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1288 1289 1290 1291 1292 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1290 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1290 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν δεν βιαζεσαι, ειτε τον Οκτωβρη ειτε το Δεκεμβρη θα ανεβουμε Βεροια, και εχω σχεδιασει να παω να παρω ενα κατευθειαν απο τη πηγη!! αν θες τοτε παιρνω και το δικο σου.. Click για ανάπτυξη... Ολα της τα γατόδεντρα έχουν τιμές φυλών... Και BIRMAN! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.795 25-09-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλημέρα!!! Το είπα εγώ το είπα!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα μίλησε το αίμα μας αδελφούλα!! Με νοιώθεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:20 Η Αντα έγραψε: #25.796 25-09-08 11:20 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Άντα στο λιντλ που τελικά πήγαμε χθες έχει κάτι κκοσερβάκια 100γρ 45 λεπτα ..Τα πήραμε να τα δοκιμάσουμε..Ποντικάκια έχει και στο πρακτικερ ΟΛΟΙΔΙΑ!!!! Α!Εχω παράπονα απο το πετ σοπ μαςΠήγε η μητέρα μου με ένα χαρτάκι γραμμένα ότι μα ότι ήθελα και αντι για Ρογιαλ Κάνιν μου έφερε ΧιλςΤΟ ΕΓΡΑΦΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΜΩΣ!!!!!Τέσπα, θα την πάει σήμερα για αλλαγή και πάλι καλά που πήρα κονσερβάκια γιατί φαι δεν θα είχα!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι απλα στο πρακτικερ εχει το 1 ποντικι 3 ευρω!! εδω ειναι σετ των τριων...Οι κονσερβες που εχει το Λιδλ - αν και ειναι μαρκα ουτε να τις δουνε δεν θελουν... Εξαλλου ειναι πατε που ουτε εγω το προτιμω....μπλιαχ μπλιαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:21 Η Αντα έγραψε: #25.797 25-09-08 11:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τα greenies.... Click για ανάπτυξη... Α!!! ναι εχεις δικιο...αλλου πηγε το μυαλο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.798 25-09-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι απλα στο πρακτικερ εχει το 1 ποντικι 3 ευρω!! εδω ειναι σετ των τριων...Οι κονσερβες που εχει το Λιδλ - αν και ειναι μαρκα ουτε να τις δουνε δεν θελουν... Εξαλλου ειναι πατε που ουτε εγω το προτιμω....μπλιαχ μπλιαχ Click για ανάπτυξη... τις έχεις δοκιμάσει και δεν σου αρέσουν ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:30 Η Αντα έγραψε: #25.799 25-09-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τις έχεις δοκιμάσει και δεν σου αρέσουν ε? Click για ανάπτυξη... Ναι...εξαλλου σκεφτομαι και το αλλο - ενταξει ειναι κονσερβα που σε γενικες γραμμες δεν κανει καλο - να τους δωσω και σε μορφη πατε ( ασε που δεν τους αρεσει) ?? τι δεν εχουν δοντια?? ας μασησουν και λιγο τη τροφη τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.800 25-09-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι...εξαλλου σκεφτομαι και το αλλο - ενταξει ειναι κονσερβα που σε γενικες γραμμες δεν κανει καλο - να τους δωσω και σε μορφη πατε ( ασε που δεν τους αρεσει) ?? τι δεν εχουν δοντια?? ας μασησουν και λιγο τη τροφη τους... Click για ανάπτυξη... πράγματι η κονσέρβα κάνει κακό στα δόντια... εγώ τους δίνω μόνο λίγο κάθε Κυριακή... που είμαστε όλοι στο σπίτι και είναι μια ξεχωριστή μέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1288 1289 1290 1291 1292 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1290 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1290 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλημέρα!!! Το είπα εγώ το είπα!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα μίλησε το αίμα μας αδελφούλα!! Με νοιώθεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:20 Η Αντα έγραψε: #25.796 25-09-08 11:20 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Άντα στο λιντλ που τελικά πήγαμε χθες έχει κάτι κκοσερβάκια 100γρ 45 λεπτα ..Τα πήραμε να τα δοκιμάσουμε..Ποντικάκια έχει και στο πρακτικερ ΟΛΟΙΔΙΑ!!!! Α!Εχω παράπονα απο το πετ σοπ μαςΠήγε η μητέρα μου με ένα χαρτάκι γραμμένα ότι μα ότι ήθελα και αντι για Ρογιαλ Κάνιν μου έφερε ΧιλςΤΟ ΕΓΡΑΦΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΜΩΣ!!!!!Τέσπα, θα την πάει σήμερα για αλλαγή και πάλι καλά που πήρα κονσερβάκια γιατί φαι δεν θα είχα!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι απλα στο πρακτικερ εχει το 1 ποντικι 3 ευρω!! εδω ειναι σετ των τριων...Οι κονσερβες που εχει το Λιδλ - αν και ειναι μαρκα ουτε να τις δουνε δεν θελουν... Εξαλλου ειναι πατε που ουτε εγω το προτιμω....μπλιαχ μπλιαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:21 Η Αντα έγραψε: #25.797 25-09-08 11:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τα greenies.... Click για ανάπτυξη... Α!!! ναι εχεις δικιο...αλλου πηγε το μυαλο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.798 25-09-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι απλα στο πρακτικερ εχει το 1 ποντικι 3 ευρω!! εδω ειναι σετ των τριων...Οι κονσερβες που εχει το Λιδλ - αν και ειναι μαρκα ουτε να τις δουνε δεν θελουν... Εξαλλου ειναι πατε που ουτε εγω το προτιμω....μπλιαχ μπλιαχ Click για ανάπτυξη... τις έχεις δοκιμάσει και δεν σου αρέσουν ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:30 Η Αντα έγραψε: #25.799 25-09-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τις έχεις δοκιμάσει και δεν σου αρέσουν ε? Click για ανάπτυξη... Ναι...εξαλλου σκεφτομαι και το αλλο - ενταξει ειναι κονσερβα που σε γενικες γραμμες δεν κανει καλο - να τους δωσω και σε μορφη πατε ( ασε που δεν τους αρεσει) ?? τι δεν εχουν δοντια?? ας μασησουν και λιγο τη τροφη τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.800 25-09-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι...εξαλλου σκεφτομαι και το αλλο - ενταξει ειναι κονσερβα που σε γενικες γραμμες δεν κανει καλο - να τους δωσω και σε μορφη πατε ( ασε που δεν τους αρεσει) ?? τι δεν εχουν δοντια?? ας μασησουν και λιγο τη τροφη τους... Click για ανάπτυξη... πράγματι η κονσέρβα κάνει κακό στα δόντια... εγώ τους δίνω μόνο λίγο κάθε Κυριακή... που είμαστε όλοι στο σπίτι και είναι μια ξεχωριστή μέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1288 1289 1290 1291 1292 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1290 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1290 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Άντα στο λιντλ που τελικά πήγαμε χθες έχει κάτι κκοσερβάκια 100γρ 45 λεπτα ..Τα πήραμε να τα δοκιμάσουμε..Ποντικάκια έχει και στο πρακτικερ ΟΛΟΙΔΙΑ!!!! Α!Εχω παράπονα απο το πετ σοπ μαςΠήγε η μητέρα μου με ένα χαρτάκι γραμμένα ότι μα ότι ήθελα και αντι για Ρογιαλ Κάνιν μου έφερε ΧιλςΤΟ ΕΓΡΑΦΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΜΩΣ!!!!!Τέσπα, θα την πάει σήμερα για αλλαγή και πάλι καλά που πήρα κονσερβάκια γιατί φαι δεν θα είχα!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι απλα στο πρακτικερ εχει το 1 ποντικι 3 ευρω!! εδω ειναι σετ των τριων...Οι κονσερβες που εχει το Λιδλ - αν και ειναι μαρκα ουτε να τις δουνε δεν θελουν... Εξαλλου ειναι πατε που ουτε εγω το προτιμω....μπλιαχ μπλιαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:21 Η Αντα έγραψε: #25.797 25-09-08 11:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τα greenies.... Click για ανάπτυξη... Α!!! ναι εχεις δικιο...αλλου πηγε το μυαλο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.798 25-09-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι απλα στο πρακτικερ εχει το 1 ποντικι 3 ευρω!! εδω ειναι σετ των τριων...Οι κονσερβες που εχει το Λιδλ - αν και ειναι μαρκα ουτε να τις δουνε δεν θελουν... Εξαλλου ειναι πατε που ουτε εγω το προτιμω....μπλιαχ μπλιαχ Click για ανάπτυξη... τις έχεις δοκιμάσει και δεν σου αρέσουν ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:30 Η Αντα έγραψε: #25.799 25-09-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τις έχεις δοκιμάσει και δεν σου αρέσουν ε? Click για ανάπτυξη... Ναι...εξαλλου σκεφτομαι και το αλλο - ενταξει ειναι κονσερβα που σε γενικες γραμμες δεν κανει καλο - να τους δωσω και σε μορφη πατε ( ασε που δεν τους αρεσει) ?? τι δεν εχουν δοντια?? ας μασησουν και λιγο τη τροφη τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.800 25-09-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι...εξαλλου σκεφτομαι και το αλλο - ενταξει ειναι κονσερβα που σε γενικες γραμμες δεν κανει καλο - να τους δωσω και σε μορφη πατε ( ασε που δεν τους αρεσει) ?? τι δεν εχουν δοντια?? ας μασησουν και λιγο τη τροφη τους... Click για ανάπτυξη... πράγματι η κονσέρβα κάνει κακό στα δόντια... εγώ τους δίνω μόνο λίγο κάθε Κυριακή... που είμαστε όλοι στο σπίτι και είναι μια ξεχωριστή μέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1288 1289 1290 1291 1292 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1290 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1290 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τα greenies.... Click για ανάπτυξη... Α!!! ναι εχεις δικιο...αλλου πηγε το μυαλο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.798 25-09-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι απλα στο πρακτικερ εχει το 1 ποντικι 3 ευρω!! εδω ειναι σετ των τριων...Οι κονσερβες που εχει το Λιδλ - αν και ειναι μαρκα ουτε να τις δουνε δεν θελουν... Εξαλλου ειναι πατε που ουτε εγω το προτιμω....μπλιαχ μπλιαχ Click για ανάπτυξη... τις έχεις δοκιμάσει και δεν σου αρέσουν ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:30 Η Αντα έγραψε: #25.799 25-09-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τις έχεις δοκιμάσει και δεν σου αρέσουν ε? Click για ανάπτυξη... Ναι...εξαλλου σκεφτομαι και το αλλο - ενταξει ειναι κονσερβα που σε γενικες γραμμες δεν κανει καλο - να τους δωσω και σε μορφη πατε ( ασε που δεν τους αρεσει) ?? τι δεν εχουν δοντια?? ας μασησουν και λιγο τη τροφη τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.800 25-09-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι...εξαλλου σκεφτομαι και το αλλο - ενταξει ειναι κονσερβα που σε γενικες γραμμες δεν κανει καλο - να τους δωσω και σε μορφη πατε ( ασε που δεν τους αρεσει) ?? τι δεν εχουν δοντια?? ας μασησουν και λιγο τη τροφη τους... Click για ανάπτυξη... πράγματι η κονσέρβα κάνει κακό στα δόντια... εγώ τους δίνω μόνο λίγο κάθε Κυριακή... που είμαστε όλοι στο σπίτι και είναι μια ξεχωριστή μέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1288 1289 1290 1291 1292 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1290 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1290 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι απλα στο πρακτικερ εχει το 1 ποντικι 3 ευρω!! εδω ειναι σετ των τριων...Οι κονσερβες που εχει το Λιδλ - αν και ειναι μαρκα ουτε να τις δουνε δεν θελουν... Εξαλλου ειναι πατε που ουτε εγω το προτιμω....μπλιαχ μπλιαχ Click για ανάπτυξη... τις έχεις δοκιμάσει και δεν σου αρέσουν ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:30 Η Αντα έγραψε: #25.799 25-09-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τις έχεις δοκιμάσει και δεν σου αρέσουν ε? Click για ανάπτυξη... Ναι...εξαλλου σκεφτομαι και το αλλο - ενταξει ειναι κονσερβα που σε γενικες γραμμες δεν κανει καλο - να τους δωσω και σε μορφη πατε ( ασε που δεν τους αρεσει) ?? τι δεν εχουν δοντια?? ας μασησουν και λιγο τη τροφη τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.800 25-09-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι...εξαλλου σκεφτομαι και το αλλο - ενταξει ειναι κονσερβα που σε γενικες γραμμες δεν κανει καλο - να τους δωσω και σε μορφη πατε ( ασε που δεν τους αρεσει) ?? τι δεν εχουν δοντια?? ας μασησουν και λιγο τη τροφη τους... Click για ανάπτυξη... πράγματι η κονσέρβα κάνει κακό στα δόντια... εγώ τους δίνω μόνο λίγο κάθε Κυριακή... που είμαστε όλοι στο σπίτι και είναι μια ξεχωριστή μέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1288 1289 1290 1291 1292 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1290 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1290 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τις έχεις δοκιμάσει και δεν σου αρέσουν ε? Click για ανάπτυξη... Ναι...εξαλλου σκεφτομαι και το αλλο - ενταξει ειναι κονσερβα που σε γενικες γραμμες δεν κανει καλο - να τους δωσω και σε μορφη πατε ( ασε που δεν τους αρεσει) ?? τι δεν εχουν δοντια?? ας μασησουν και λιγο τη τροφη τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.800 25-09-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι...εξαλλου σκεφτομαι και το αλλο - ενταξει ειναι κονσερβα που σε γενικες γραμμες δεν κανει καλο - να τους δωσω και σε μορφη πατε ( ασε που δεν τους αρεσει) ?? τι δεν εχουν δοντια?? ας μασησουν και λιγο τη τροφη τους... Click για ανάπτυξη... πράγματι η κονσέρβα κάνει κακό στα δόντια... εγώ τους δίνω μόνο λίγο κάθε Κυριακή... που είμαστε όλοι στο σπίτι και είναι μια ξεχωριστή μέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι...εξαλλου σκεφτομαι και το αλλο - ενταξει ειναι κονσερβα που σε γενικες γραμμες δεν κανει καλο - να τους δωσω και σε μορφη πατε ( ασε που δεν τους αρεσει) ?? τι δεν εχουν δοντια?? ας μασησουν και λιγο τη τροφη τους... Click για ανάπτυξη... πράγματι η κονσέρβα κάνει κακό στα δόντια... εγώ τους δίνω μόνο λίγο κάθε Κυριακή... που είμαστε όλοι στο σπίτι και είναι μια ξεχωριστή μέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.