Birman-maniacs

αυτο ειναι το κρεβατακι μας..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• 25092008050.jpg
    25092008050.jpg
    158,7 KB · Εμφανίσεις: 29
ναι απο την δευτερη μερα!ειναι σαν να ηταν παντα σπιτι!δεν πιστευω οτι προσαρμοστηκε τοοοοοσο γρηγορα!!!εχει πολυ θαρρος..ειδικα με τον αλλο μου γατο..
Αυτό είναι πολύ καλό! Και σε εμάς λές και ήταν πάντα σπίτι, δεν φοβάται καθόλου, πάει οπου πάς και φυσικά τον κάνεις οτι θές:lol:
Τι έχεις να πείς για το τρίχωμα τώρα που είδες τον Ερωτα, είχα δίκιο?:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αυτο ειναι το μικρο μας γατοδεντρο...σημερα παραγγειλαμε ενα μεγαλουτσικο να βολευτει το παιδι..
Τελικα σε κανενα γατοδεντρο μου φαινεται οτι δεν χωρανε!! Γεια σου Δαναη!!!!!!!:)

σας βαζω οποια μπορω να ανεβασω

Συνημμένα

• 25092008046.jpg
    25092008046.jpg
    151,5 KB · Εμφανίσεις: 25
Αυτό είναι πολύ καλό! Και σε εμάς λές και ήταν πάντα σπίτι, δεν φοβάται καθόλου, πάει οπου πάς και φυσικά τον κάνεις οτι θές:lol:
Τι έχεις να πείς για το τρίχωμα τώρα που είδες τον Ερωτα, είχα δίκιο?:D
ειχες δικιο βασιλακο!!!

Τελικα σε κανενα γατοδεντρο μου φαινεται οτι δεν χωρανε!! Γεια σου Δαναη!!!!!!!:)
γεια σου Αντακο μου:):):)

Με ξεχασες!! :(
Κάνεις λάθος:D
Ανεβάζω και άλλα αυτή τη στιγμή, θα στα εστελνα ολα σε 10 λεπτά;)

η πλακα ειναι οτι ο μεγαλος δεν τον πλησιαζει!!!ο μικρος παει κατα πανω του και ο μεγαλος αρχιζει τα χχχχχ.Καταλαβαινει το μικρο οτι δεν τον θελει και σου λεει:ετσι μου εισαι?θα παιξω μονος μου με τα παιχνιδια μου!!!!και τον γραφει κανονικα.Ο δε μεγαλος ειναι σαν να βλεπει ντοκυμαντερ..κοιταει με ορθανοιχτα ματια,δεν του ξεφευγει κινηση!!!

η πλακα ειναι οτι ο μεγαλος δεν τον πλησιαζει!!!ο μικρος παει κατα πανω του και ο μεγαλος αρχιζει τα χχχχχ.Καταλαβαινει το μικρο οτι δεν τον θελει και σου λεει:ετσι μου εισαι?θα παιξω μονος μου με τα παιχνιδια μου!!!!και τον γραφει κανονικα.Ο δε μεγαλος ειναι σαν να βλεπει ντοκυμαντερ..κοιταει με ορθανοιχτα ματια,δεν του ξεφευγει κινηση!!!
:lol::lol::lol:
Ο Ερωτας είναι κηφήνας μου φαίνεται:lol:

:lol::lol::lol::lol:
Αυτές τις 3 μέρες που τον έχω πρέπει να τον έχω χαϊδέψει κανα 24ωρο:lol::lol::lol:
παιδι μου ουτε φωτο δεν με αφηνει να βγαλω!!!μολις σταματαω να χαιδευω αρχιζει νιαου?με ερωτηματικο..καλα το νιαουριτο του δεν εχει προηγουμενο!!!!γελαω παρα πολυ!!!!:lol::lol::lol:

μου κανει εντυπωση που δεν μαδαει..πραγμα πολυ ευχαριστο βεβαια...

εδω ριχνει καρεκλοποδαρα...:up::up::up::up:

παιδι μου ουτε φωτο δεν με αφηνει να βγαλω!!!μολις σταματαω να χαιδευω αρχιζει νιαου?με ερωτηματικο..καλα το νιαουριτο του δεν εχει προηγουμενο!!!!γελαω παρα πολυ!!!!:lol::lol::lol:

μου κανει εντυπωση που δεν μαδαει..πραγμα πολυ ευχαριστο βεβαια...
Και μένα νιαουρίζει με παράπονο οταν δεν τον χαϊδεύεις:lol: Οντως δεν μαδάνε πολύ αλλά μάλλον επειδή στην Γερμανία έκανε πολύ κρύο ή είναι πολύ μικρά:)

Κάνεις λάθος:D
Ανεβάζω και άλλα αυτή τη στιγμή, θα στα εστελνα ολα σε 10 λεπτά;)
Α οκ!! στειλτα τοτε στο εμαιλ μου abartezanu@yahoo.com Ευχαριστω!! :)

Και μένα νιαουρίζει με παράπονο οταν δεν τον χαϊδεύεις:lol: Οντως δεν μαδάνε πολύ αλλά μάλλον επειδή στην Γερμανία έκανε πολύ κρύο ή είναι πολύ μικρά:)
χθες εφαγα την πρωτη μου τριχα...ειναι και τοσο λεπτες που δεν μπορεις να τις εντοπισεις στο στομα και λες δεν παει στο καλο?γκλουπ κατω..:lol::lol::lol:

χθες εφαγα την πρωτη μου τριχα...ειναι και τοσο λεπτες που δεν μπορεις να τις εντοπισεις στο στομα και λες δεν παει στο καλο?γκλουπ κατω..:lol::lol::lol:
Αντε και σε λιγο μια ολοκληρη τριχομπαλα!! :blink::blink:

:lol::lol::lol::lol:
Δανάη εμένα με βλέπω στο τέλος να παίρνω Defurr-Um:lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back