Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:29 Η Αντα έγραψε: #25.901 25-09-08 18:29 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: η πλακα ειναι οτι ο μεγαλος δεν τον πλησιαζει!!!ο μικρος παει κατα πανω του και ο μεγαλος αρχιζει τα χχχχχ.Καταλαβαινει το μικρο οτι δεν τον θελει και σου λεει:ετσι μου εισαι?θα παιξω μονος μου με τα παιχνιδια μου!!!!και τον γραφει κανονικα.Ο δε μεγαλος ειναι σαν να βλεπει ντοκυμαντερ..κοιταει με ορθανοιχτα ματια,δεν του ξεφευγει κινηση!!! Click για ανάπτυξη... Ετσι κανει και η Πισου ακομη και τωρα, τον παρατηρει πως παιζει ενιοτε και πως τρωει, αν ερχεται προς τα εμας κτλ εχει γινει η σκια του!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:31 Ο πυρροθριξ: #25.902 25-09-08 18:31 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δανάη εμένα με βλέπω στο τέλος να παίρνω Defurr-Um Click για ανάπτυξη... τωρα εβλεπα τα βιντεακια που ανεβασες...ειναι πολυ καλος ο καλος σου...εχει και μια κοιλιτσα μουρλια..κι εγω σ'αυτο θελω να δουλεψω γιατι ειναι με τα παιδακια του.. το πρωτο βραδυ ηταν τοσο σοκαρισμενος που ουτε εφαγε ουτε ηπιε..ο εταιρος Ερ πως τα πηγε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:32 Ο πυρροθριξ: #25.903 25-09-08 18:32 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ετσι κανει και η Πισου ακομη και τωρα, τον παρατηρει πως παιζει ενιοτε και πως τρωει, αν ερχεται προς τα εμας κτλ εχει γινει η σκια του!! Click για ανάπτυξη... ελπιζω να αποφασισει ο Μελανωρ να τον πλησιασει καποια στιγμη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:33 Η Αντα έγραψε: #25.904 25-09-08 18:33 Βιρμανο γονεις σας αφηνω!! να εχετε ενα ομορφο απογευμα με τα τελεια χνουδωτουλια σας, παω να ζουληξω τα δικα μου!! χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:34 Ο πυρροθριξ: #25.905 25-09-08 18:34 καλα ο δρομος εχει γινει σαν καταρρακτης...κυλανε τα νερα..αντε να ξεπληθει κιολας!!!εχει και ομιχλη!!!!σουπερ!!!ο καιρος μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:34 Η Αντα έγραψε: #25.906 25-09-08 18:34 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ελπιζω να αποφασισει ο Μελανωρ να τον πλησιασει καποια στιγμη.. Click για ανάπτυξη... Θα γινει και αυτο...εχει πρωτα να αντιμετωπισει τον εγωισμο του - καθε γατα που σεβεται τον εαυτο της ειναι εγωιστρια και περηφανη!! Με την καλη εννοια παντα ετσι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:34 Ο erefer έγραψε: #25.907 25-09-08 18:34 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τωρα εβλεπα τα βιντεακια που ανεβασες...ειναι πολυ καλος ο καλος σου...εχει και μια κοιλιτσα μουρλια..κι εγω σ'αυτο θελω να δουλεψω γιατι ειναι με τα παιδακια του.. το πρωτο βραδυ ηταν τοσο σοκαρισμενος που ουτε εφαγε ουτε ηπιε..ο εταιρος Ερ πως τα πηγε? Click για ανάπτυξη... To πρώτο βράδυ έφαγε κανονικά αλλα ηταν φοβισμένος Νερό δεν είχε πιεί.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:35 Η Αντα έγραψε: #25.908 25-09-08 18:35 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα ο δρομος εχει γινει σαν καταρρακτης...κυλανε τα νερα..αντε να ξεπληθει κιολας!!!εχει και ομιχλη!!!!σουπερ!!!ο καιρος μου... Click για ανάπτυξη... Εδω δυο μερες ολο λενε θα βρεξει και τιποτα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:35 Ο πυρροθριξ: #25.909 25-09-08 18:35 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Βιρμανο γονεις σας αφηνω!! να εχετε ενα ομορφο απογευμα με τα τελεια χνουδωτουλια σας, παω να ζουληξω τα δικα μου!! χε χε Click για ανάπτυξη... κι εγω αυτο περιμενω..να παω σπιτι να ζουληξω...τελικα ειχε δικιο η Γιουλη !!ειναι η τελεια αντι-στρες γατα..θες να χαιδεψεις?κααααααθεταααιιι φιλακια Αντακο,καλη ξεκουραση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:35 Ο erefer έγραψε: #25.910 25-09-08 18:35 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα ο δρομος εχει γινει σαν καταρρακτης...κυλανε τα νερα..αντε να ξεπληθει κιολας!!!εχει και ομιχλη!!!!σουπερ!!!ο καιρος μου... Click για ανάπτυξη... Θα ερθω να μείνω στους Δελφούς να βλέπω και τον Ερωτα Τρελαίνομαι και εγώ γι'αυτον τον καιρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:36 Ο πυρροθριξ: #25.911 25-09-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θα ερθω να μείνω στους Δελφούς να βλέπω και τον Ερωτα Τρελαίνομαι και εγώ γι'αυτον τον καιρό Click για ανάπτυξη... ελα οπωςτε θες!!!!να ξανασυνατηθουν και τα παιδια μας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:36 Ο erefer έγραψε: #25.912 25-09-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Βιρμανο γονεις σας αφηνω!! να εχετε ενα ομορφο απογευμα με τα τελεια χνουδωτουλια σας, παω να ζουληξω τα δικα μου!! χε χε Click για ανάπτυξη... Στα στέλνω τώρα, καλό απόγευμα και καλό ζούληγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:39 Ο πυρροθριξ: #25.913 25-09-08 18:39 Αρχική Δημοσίευση από erefer: To πρώτο βράδυ έφαγε κανονικά αλλα ηταν φοβισμένος Νερό δεν είχε πιεί.. Click για ανάπτυξη... αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι δεν ετρωγε,δεν επινε αλλα χαδια ηθελε!!!!και εβαλε μπρος τη γουργουρομηχανη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:39 Ο πυρροθριξ: #25.914 25-09-08 18:39 Βασιλη πηρες το πμ που σου στειλα χθες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:41 Ο erefer έγραψε: #25.915 25-09-08 18:41 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Βασιλη πηρες το πμ που σου στειλα χθες? Click για ανάπτυξη... Ναι το πήρα Πήγα να σου απαντήσω και το ξέχασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:41 Ο erefer έγραψε: #25.916 25-09-08 18:41 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι δεν ετρωγε,δεν επινε αλλα χαδια ηθελε!!!!και εβαλε μπρος τη γουργουρομηχανη.. Click για ανάπτυξη... Είναι τρέλα τα Βιρμανάκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:42 Ο erefer έγραψε: #25.917 25-09-08 18:42 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ελα οπωςτε θες!!!!να ξανασυνατηθουν και τα παιδια μας!!!! Click για ανάπτυξη... Ασε γιατί μετά θα κλαίνε πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:48 Ο πυρροθριξ: #25.918 25-09-08 18:48 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ασε γιατί μετά θα κλαίνε πάλι Click για ανάπτυξη... ναι αλλα δεν τους κραταει πολυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:51 Ο erefer έγραψε: #25.919 25-09-08 18:51 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι αλλα δεν τους κραταει πολυ!!! Click για ανάπτυξη... Και εγώ δεν το πίστεψα οτι έκλαψε μονο μια μέρα Πρεπει να ηταν με τον Ερωτα άσπονδοι φίλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:53 Ο erefer έγραψε: #25.920 25-09-08 18:53 Οτι βίντεο έχω τραβήξει μεχρι στιγμής με τον erefer https://www.youtube.com/watch?v=yLkSYEMKqr8 https://www.youtube.com/watch?v=FMeCoOzUBeI https://www.youtube.com/watch?v=GFa9r0IRVoA https://www.youtube.com/watch?v=52WxfAZ1zk0 https://www.youtube.com/watch?v=vEIb945wSMQ https://www.youtube.com/watch?v=-lzLq6WAFB0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1294 1295 1296 1297 1298 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1296 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1296 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: η πλακα ειναι οτι ο μεγαλος δεν τον πλησιαζει!!!ο μικρος παει κατα πανω του και ο μεγαλος αρχιζει τα χχχχχ.Καταλαβαινει το μικρο οτι δεν τον θελει και σου λεει:ετσι μου εισαι?θα παιξω μονος μου με τα παιχνιδια μου!!!!και τον γραφει κανονικα.Ο δε μεγαλος ειναι σαν να βλεπει ντοκυμαντερ..κοιταει με ορθανοιχτα ματια,δεν του ξεφευγει κινηση!!! Click για ανάπτυξη... Ετσι κανει και η Πισου ακομη και τωρα, τον παρατηρει πως παιζει ενιοτε και πως τρωει, αν ερχεται προς τα εμας κτλ εχει γινει η σκια του!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:31 Ο πυρροθριξ: #25.902 25-09-08 18:31 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δανάη εμένα με βλέπω στο τέλος να παίρνω Defurr-Um Click για ανάπτυξη... τωρα εβλεπα τα βιντεακια που ανεβασες...ειναι πολυ καλος ο καλος σου...εχει και μια κοιλιτσα μουρλια..κι εγω σ'αυτο θελω να δουλεψω γιατι ειναι με τα παιδακια του.. το πρωτο βραδυ ηταν τοσο σοκαρισμενος που ουτε εφαγε ουτε ηπιε..ο εταιρος Ερ πως τα πηγε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:32 Ο πυρροθριξ: #25.903 25-09-08 18:32 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ετσι κανει και η Πισου ακομη και τωρα, τον παρατηρει πως παιζει ενιοτε και πως τρωει, αν ερχεται προς τα εμας κτλ εχει γινει η σκια του!! Click για ανάπτυξη... ελπιζω να αποφασισει ο Μελανωρ να τον πλησιασει καποια στιγμη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:33 Η Αντα έγραψε: #25.904 25-09-08 18:33 Βιρμανο γονεις σας αφηνω!! να εχετε ενα ομορφο απογευμα με τα τελεια χνουδωτουλια σας, παω να ζουληξω τα δικα μου!! χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:34 Ο πυρροθριξ: #25.905 25-09-08 18:34 καλα ο δρομος εχει γινει σαν καταρρακτης...κυλανε τα νερα..αντε να ξεπληθει κιολας!!!εχει και ομιχλη!!!!σουπερ!!!ο καιρος μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:34 Η Αντα έγραψε: #25.906 25-09-08 18:34 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ελπιζω να αποφασισει ο Μελανωρ να τον πλησιασει καποια στιγμη.. Click για ανάπτυξη... Θα γινει και αυτο...εχει πρωτα να αντιμετωπισει τον εγωισμο του - καθε γατα που σεβεται τον εαυτο της ειναι εγωιστρια και περηφανη!! Με την καλη εννοια παντα ετσι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:34 Ο erefer έγραψε: #25.907 25-09-08 18:34 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τωρα εβλεπα τα βιντεακια που ανεβασες...ειναι πολυ καλος ο καλος σου...εχει και μια κοιλιτσα μουρλια..κι εγω σ'αυτο θελω να δουλεψω γιατι ειναι με τα παιδακια του.. το πρωτο βραδυ ηταν τοσο σοκαρισμενος που ουτε εφαγε ουτε ηπιε..ο εταιρος Ερ πως τα πηγε? Click για ανάπτυξη... To πρώτο βράδυ έφαγε κανονικά αλλα ηταν φοβισμένος Νερό δεν είχε πιεί.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:35 Η Αντα έγραψε: #25.908 25-09-08 18:35 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα ο δρομος εχει γινει σαν καταρρακτης...κυλανε τα νερα..αντε να ξεπληθει κιολας!!!εχει και ομιχλη!!!!σουπερ!!!ο καιρος μου... Click για ανάπτυξη... Εδω δυο μερες ολο λενε θα βρεξει και τιποτα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:35 Ο πυρροθριξ: #25.909 25-09-08 18:35 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Βιρμανο γονεις σας αφηνω!! να εχετε ενα ομορφο απογευμα με τα τελεια χνουδωτουλια σας, παω να ζουληξω τα δικα μου!! χε χε Click για ανάπτυξη... κι εγω αυτο περιμενω..να παω σπιτι να ζουληξω...τελικα ειχε δικιο η Γιουλη !!ειναι η τελεια αντι-στρες γατα..θες να χαιδεψεις?κααααααθεταααιιι φιλακια Αντακο,καλη ξεκουραση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:35 Ο erefer έγραψε: #25.910 25-09-08 18:35 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα ο δρομος εχει γινει σαν καταρρακτης...κυλανε τα νερα..αντε να ξεπληθει κιολας!!!εχει και ομιχλη!!!!σουπερ!!!ο καιρος μου... Click για ανάπτυξη... Θα ερθω να μείνω στους Δελφούς να βλέπω και τον Ερωτα Τρελαίνομαι και εγώ γι'αυτον τον καιρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:36 Ο πυρροθριξ: #25.911 25-09-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θα ερθω να μείνω στους Δελφούς να βλέπω και τον Ερωτα Τρελαίνομαι και εγώ γι'αυτον τον καιρό Click για ανάπτυξη... ελα οπωςτε θες!!!!να ξανασυνατηθουν και τα παιδια μας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:36 Ο erefer έγραψε: #25.912 25-09-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Βιρμανο γονεις σας αφηνω!! να εχετε ενα ομορφο απογευμα με τα τελεια χνουδωτουλια σας, παω να ζουληξω τα δικα μου!! χε χε Click για ανάπτυξη... Στα στέλνω τώρα, καλό απόγευμα και καλό ζούληγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:39 Ο πυρροθριξ: #25.913 25-09-08 18:39 Αρχική Δημοσίευση από erefer: To πρώτο βράδυ έφαγε κανονικά αλλα ηταν φοβισμένος Νερό δεν είχε πιεί.. Click για ανάπτυξη... αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι δεν ετρωγε,δεν επινε αλλα χαδια ηθελε!!!!και εβαλε μπρος τη γουργουρομηχανη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:39 Ο πυρροθριξ: #25.914 25-09-08 18:39 Βασιλη πηρες το πμ που σου στειλα χθες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:41 Ο erefer έγραψε: #25.915 25-09-08 18:41 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Βασιλη πηρες το πμ που σου στειλα χθες? Click για ανάπτυξη... Ναι το πήρα Πήγα να σου απαντήσω και το ξέχασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:41 Ο erefer έγραψε: #25.916 25-09-08 18:41 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι δεν ετρωγε,δεν επινε αλλα χαδια ηθελε!!!!και εβαλε μπρος τη γουργουρομηχανη.. Click για ανάπτυξη... Είναι τρέλα τα Βιρμανάκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:42 Ο erefer έγραψε: #25.917 25-09-08 18:42 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ελα οπωςτε θες!!!!να ξανασυνατηθουν και τα παιδια μας!!!! Click για ανάπτυξη... Ασε γιατί μετά θα κλαίνε πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:48 Ο πυρροθριξ: #25.918 25-09-08 18:48 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ασε γιατί μετά θα κλαίνε πάλι Click για ανάπτυξη... ναι αλλα δεν τους κραταει πολυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:51 Ο erefer έγραψε: #25.919 25-09-08 18:51 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι αλλα δεν τους κραταει πολυ!!! Click για ανάπτυξη... Και εγώ δεν το πίστεψα οτι έκλαψε μονο μια μέρα Πρεπει να ηταν με τον Ερωτα άσπονδοι φίλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:53 Ο erefer έγραψε: #25.920 25-09-08 18:53 Οτι βίντεο έχω τραβήξει μεχρι στιγμής με τον erefer https://www.youtube.com/watch?v=yLkSYEMKqr8 https://www.youtube.com/watch?v=FMeCoOzUBeI https://www.youtube.com/watch?v=GFa9r0IRVoA https://www.youtube.com/watch?v=52WxfAZ1zk0 https://www.youtube.com/watch?v=vEIb945wSMQ https://www.youtube.com/watch?v=-lzLq6WAFB0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1294 1295 1296 1297 1298 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1296 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1296 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δανάη εμένα με βλέπω στο τέλος να παίρνω Defurr-Um Click για ανάπτυξη... τωρα εβλεπα τα βιντεακια που ανεβασες...ειναι πολυ καλος ο καλος σου...εχει και μια κοιλιτσα μουρλια..κι εγω σ'αυτο θελω να δουλεψω γιατι ειναι με τα παιδακια του.. το πρωτο βραδυ ηταν τοσο σοκαρισμενος που ουτε εφαγε ουτε ηπιε..ο εταιρος Ερ πως τα πηγε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:32 Ο πυρροθριξ: #25.903 25-09-08 18:32 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ετσι κανει και η Πισου ακομη και τωρα, τον παρατηρει πως παιζει ενιοτε και πως τρωει, αν ερχεται προς τα εμας κτλ εχει γινει η σκια του!! Click για ανάπτυξη... ελπιζω να αποφασισει ο Μελανωρ να τον πλησιασει καποια στιγμη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:33 Η Αντα έγραψε: #25.904 25-09-08 18:33 Βιρμανο γονεις σας αφηνω!! να εχετε ενα ομορφο απογευμα με τα τελεια χνουδωτουλια σας, παω να ζουληξω τα δικα μου!! χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:34 Ο πυρροθριξ: #25.905 25-09-08 18:34 καλα ο δρομος εχει γινει σαν καταρρακτης...κυλανε τα νερα..αντε να ξεπληθει κιολας!!!εχει και ομιχλη!!!!σουπερ!!!ο καιρος μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:34 Η Αντα έγραψε: #25.906 25-09-08 18:34 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ελπιζω να αποφασισει ο Μελανωρ να τον πλησιασει καποια στιγμη.. Click για ανάπτυξη... Θα γινει και αυτο...εχει πρωτα να αντιμετωπισει τον εγωισμο του - καθε γατα που σεβεται τον εαυτο της ειναι εγωιστρια και περηφανη!! Με την καλη εννοια παντα ετσι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:34 Ο erefer έγραψε: #25.907 25-09-08 18:34 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τωρα εβλεπα τα βιντεακια που ανεβασες...ειναι πολυ καλος ο καλος σου...εχει και μια κοιλιτσα μουρλια..κι εγω σ'αυτο θελω να δουλεψω γιατι ειναι με τα παιδακια του.. το πρωτο βραδυ ηταν τοσο σοκαρισμενος που ουτε εφαγε ουτε ηπιε..ο εταιρος Ερ πως τα πηγε? Click για ανάπτυξη... To πρώτο βράδυ έφαγε κανονικά αλλα ηταν φοβισμένος Νερό δεν είχε πιεί.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:35 Η Αντα έγραψε: #25.908 25-09-08 18:35 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα ο δρομος εχει γινει σαν καταρρακτης...κυλανε τα νερα..αντε να ξεπληθει κιολας!!!εχει και ομιχλη!!!!σουπερ!!!ο καιρος μου... Click για ανάπτυξη... Εδω δυο μερες ολο λενε θα βρεξει και τιποτα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:35 Ο πυρροθριξ: #25.909 25-09-08 18:35 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Βιρμανο γονεις σας αφηνω!! να εχετε ενα ομορφο απογευμα με τα τελεια χνουδωτουλια σας, παω να ζουληξω τα δικα μου!! χε χε Click για ανάπτυξη... κι εγω αυτο περιμενω..να παω σπιτι να ζουληξω...τελικα ειχε δικιο η Γιουλη !!ειναι η τελεια αντι-στρες γατα..θες να χαιδεψεις?κααααααθεταααιιι φιλακια Αντακο,καλη ξεκουραση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:35 Ο erefer έγραψε: #25.910 25-09-08 18:35 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα ο δρομος εχει γινει σαν καταρρακτης...κυλανε τα νερα..αντε να ξεπληθει κιολας!!!εχει και ομιχλη!!!!σουπερ!!!ο καιρος μου... Click για ανάπτυξη... Θα ερθω να μείνω στους Δελφούς να βλέπω και τον Ερωτα Τρελαίνομαι και εγώ γι'αυτον τον καιρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:36 Ο πυρροθριξ: #25.911 25-09-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θα ερθω να μείνω στους Δελφούς να βλέπω και τον Ερωτα Τρελαίνομαι και εγώ γι'αυτον τον καιρό Click για ανάπτυξη... ελα οπωςτε θες!!!!να ξανασυνατηθουν και τα παιδια μας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:36 Ο erefer έγραψε: #25.912 25-09-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Βιρμανο γονεις σας αφηνω!! να εχετε ενα ομορφο απογευμα με τα τελεια χνουδωτουλια σας, παω να ζουληξω τα δικα μου!! χε χε Click για ανάπτυξη... Στα στέλνω τώρα, καλό απόγευμα και καλό ζούληγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:39 Ο πυρροθριξ: #25.913 25-09-08 18:39 Αρχική Δημοσίευση από erefer: To πρώτο βράδυ έφαγε κανονικά αλλα ηταν φοβισμένος Νερό δεν είχε πιεί.. Click για ανάπτυξη... αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι δεν ετρωγε,δεν επινε αλλα χαδια ηθελε!!!!και εβαλε μπρος τη γουργουρομηχανη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:39 Ο πυρροθριξ: #25.914 25-09-08 18:39 Βασιλη πηρες το πμ που σου στειλα χθες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:41 Ο erefer έγραψε: #25.915 25-09-08 18:41 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Βασιλη πηρες το πμ που σου στειλα χθες? Click για ανάπτυξη... Ναι το πήρα Πήγα να σου απαντήσω και το ξέχασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:41 Ο erefer έγραψε: #25.916 25-09-08 18:41 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι δεν ετρωγε,δεν επινε αλλα χαδια ηθελε!!!!και εβαλε μπρος τη γουργουρομηχανη.. Click για ανάπτυξη... Είναι τρέλα τα Βιρμανάκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:42 Ο erefer έγραψε: #25.917 25-09-08 18:42 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ελα οπωςτε θες!!!!να ξανασυνατηθουν και τα παιδια μας!!!! Click για ανάπτυξη... Ασε γιατί μετά θα κλαίνε πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:48 Ο πυρροθριξ: #25.918 25-09-08 18:48 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ασε γιατί μετά θα κλαίνε πάλι Click για ανάπτυξη... ναι αλλα δεν τους κραταει πολυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:51 Ο erefer έγραψε: #25.919 25-09-08 18:51 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι αλλα δεν τους κραταει πολυ!!! Click για ανάπτυξη... Και εγώ δεν το πίστεψα οτι έκλαψε μονο μια μέρα Πρεπει να ηταν με τον Ερωτα άσπονδοι φίλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:53 Ο erefer έγραψε: #25.920 25-09-08 18:53 Οτι βίντεο έχω τραβήξει μεχρι στιγμής με τον erefer https://www.youtube.com/watch?v=yLkSYEMKqr8 https://www.youtube.com/watch?v=FMeCoOzUBeI https://www.youtube.com/watch?v=GFa9r0IRVoA https://www.youtube.com/watch?v=52WxfAZ1zk0 https://www.youtube.com/watch?v=vEIb945wSMQ https://www.youtube.com/watch?v=-lzLq6WAFB0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1294 1295 1296 1297 1298 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1296 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1296 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ετσι κανει και η Πισου ακομη και τωρα, τον παρατηρει πως παιζει ενιοτε και πως τρωει, αν ερχεται προς τα εμας κτλ εχει γινει η σκια του!! Click για ανάπτυξη... ελπιζω να αποφασισει ο Μελανωρ να τον πλησιασει καποια στιγμη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:33 Η Αντα έγραψε: #25.904 25-09-08 18:33 Βιρμανο γονεις σας αφηνω!! να εχετε ενα ομορφο απογευμα με τα τελεια χνουδωτουλια σας, παω να ζουληξω τα δικα μου!! χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:34 Ο πυρροθριξ: #25.905 25-09-08 18:34 καλα ο δρομος εχει γινει σαν καταρρακτης...κυλανε τα νερα..αντε να ξεπληθει κιολας!!!εχει και ομιχλη!!!!σουπερ!!!ο καιρος μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:34 Η Αντα έγραψε: #25.906 25-09-08 18:34 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ελπιζω να αποφασισει ο Μελανωρ να τον πλησιασει καποια στιγμη.. Click για ανάπτυξη... Θα γινει και αυτο...εχει πρωτα να αντιμετωπισει τον εγωισμο του - καθε γατα που σεβεται τον εαυτο της ειναι εγωιστρια και περηφανη!! Με την καλη εννοια παντα ετσι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:34 Ο erefer έγραψε: #25.907 25-09-08 18:34 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τωρα εβλεπα τα βιντεακια που ανεβασες...ειναι πολυ καλος ο καλος σου...εχει και μια κοιλιτσα μουρλια..κι εγω σ'αυτο θελω να δουλεψω γιατι ειναι με τα παιδακια του.. το πρωτο βραδυ ηταν τοσο σοκαρισμενος που ουτε εφαγε ουτε ηπιε..ο εταιρος Ερ πως τα πηγε? Click για ανάπτυξη... To πρώτο βράδυ έφαγε κανονικά αλλα ηταν φοβισμένος Νερό δεν είχε πιεί.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:35 Η Αντα έγραψε: #25.908 25-09-08 18:35 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα ο δρομος εχει γινει σαν καταρρακτης...κυλανε τα νερα..αντε να ξεπληθει κιολας!!!εχει και ομιχλη!!!!σουπερ!!!ο καιρος μου... Click για ανάπτυξη... Εδω δυο μερες ολο λενε θα βρεξει και τιποτα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:35 Ο πυρροθριξ: #25.909 25-09-08 18:35 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Βιρμανο γονεις σας αφηνω!! να εχετε ενα ομορφο απογευμα με τα τελεια χνουδωτουλια σας, παω να ζουληξω τα δικα μου!! χε χε Click για ανάπτυξη... κι εγω αυτο περιμενω..να παω σπιτι να ζουληξω...τελικα ειχε δικιο η Γιουλη !!ειναι η τελεια αντι-στρες γατα..θες να χαιδεψεις?κααααααθεταααιιι φιλακια Αντακο,καλη ξεκουραση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:35 Ο erefer έγραψε: #25.910 25-09-08 18:35 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα ο δρομος εχει γινει σαν καταρρακτης...κυλανε τα νερα..αντε να ξεπληθει κιολας!!!εχει και ομιχλη!!!!σουπερ!!!ο καιρος μου... Click για ανάπτυξη... Θα ερθω να μείνω στους Δελφούς να βλέπω και τον Ερωτα Τρελαίνομαι και εγώ γι'αυτον τον καιρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:36 Ο πυρροθριξ: #25.911 25-09-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θα ερθω να μείνω στους Δελφούς να βλέπω και τον Ερωτα Τρελαίνομαι και εγώ γι'αυτον τον καιρό Click για ανάπτυξη... ελα οπωςτε θες!!!!να ξανασυνατηθουν και τα παιδια μας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:36 Ο erefer έγραψε: #25.912 25-09-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Βιρμανο γονεις σας αφηνω!! να εχετε ενα ομορφο απογευμα με τα τελεια χνουδωτουλια σας, παω να ζουληξω τα δικα μου!! χε χε Click για ανάπτυξη... Στα στέλνω τώρα, καλό απόγευμα και καλό ζούληγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:39 Ο πυρροθριξ: #25.913 25-09-08 18:39 Αρχική Δημοσίευση από erefer: To πρώτο βράδυ έφαγε κανονικά αλλα ηταν φοβισμένος Νερό δεν είχε πιεί.. Click για ανάπτυξη... αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι δεν ετρωγε,δεν επινε αλλα χαδια ηθελε!!!!και εβαλε μπρος τη γουργουρομηχανη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:39 Ο πυρροθριξ: #25.914 25-09-08 18:39 Βασιλη πηρες το πμ που σου στειλα χθες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:41 Ο erefer έγραψε: #25.915 25-09-08 18:41 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Βασιλη πηρες το πμ που σου στειλα χθες? Click για ανάπτυξη... Ναι το πήρα Πήγα να σου απαντήσω και το ξέχασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:41 Ο erefer έγραψε: #25.916 25-09-08 18:41 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι δεν ετρωγε,δεν επινε αλλα χαδια ηθελε!!!!και εβαλε μπρος τη γουργουρομηχανη.. Click για ανάπτυξη... Είναι τρέλα τα Βιρμανάκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:42 Ο erefer έγραψε: #25.917 25-09-08 18:42 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ελα οπωςτε θες!!!!να ξανασυνατηθουν και τα παιδια μας!!!! Click για ανάπτυξη... Ασε γιατί μετά θα κλαίνε πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:48 Ο πυρροθριξ: #25.918 25-09-08 18:48 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ασε γιατί μετά θα κλαίνε πάλι Click για ανάπτυξη... ναι αλλα δεν τους κραταει πολυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:51 Ο erefer έγραψε: #25.919 25-09-08 18:51 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι αλλα δεν τους κραταει πολυ!!! Click για ανάπτυξη... Και εγώ δεν το πίστεψα οτι έκλαψε μονο μια μέρα Πρεπει να ηταν με τον Ερωτα άσπονδοι φίλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:53 Ο erefer έγραψε: #25.920 25-09-08 18:53 Οτι βίντεο έχω τραβήξει μεχρι στιγμής με τον erefer https://www.youtube.com/watch?v=yLkSYEMKqr8 https://www.youtube.com/watch?v=FMeCoOzUBeI https://www.youtube.com/watch?v=GFa9r0IRVoA https://www.youtube.com/watch?v=52WxfAZ1zk0 https://www.youtube.com/watch?v=vEIb945wSMQ https://www.youtube.com/watch?v=-lzLq6WAFB0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1294 1295 1296 1297 1298 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1296 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1296 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βιρμανο γονεις σας αφηνω!! να εχετε ενα ομορφο απογευμα με τα τελεια χνουδωτουλια σας, παω να ζουληξω τα δικα μου!! χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:34 Ο πυρροθριξ: #25.905 25-09-08 18:34 καλα ο δρομος εχει γινει σαν καταρρακτης...κυλανε τα νερα..αντε να ξεπληθει κιολας!!!εχει και ομιχλη!!!!σουπερ!!!ο καιρος μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:34 Η Αντα έγραψε: #25.906 25-09-08 18:34 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ελπιζω να αποφασισει ο Μελανωρ να τον πλησιασει καποια στιγμη.. Click για ανάπτυξη... Θα γινει και αυτο...εχει πρωτα να αντιμετωπισει τον εγωισμο του - καθε γατα που σεβεται τον εαυτο της ειναι εγωιστρια και περηφανη!! Με την καλη εννοια παντα ετσι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:34 Ο erefer έγραψε: #25.907 25-09-08 18:34 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τωρα εβλεπα τα βιντεακια που ανεβασες...ειναι πολυ καλος ο καλος σου...εχει και μια κοιλιτσα μουρλια..κι εγω σ'αυτο θελω να δουλεψω γιατι ειναι με τα παιδακια του.. το πρωτο βραδυ ηταν τοσο σοκαρισμενος που ουτε εφαγε ουτε ηπιε..ο εταιρος Ερ πως τα πηγε? Click για ανάπτυξη... To πρώτο βράδυ έφαγε κανονικά αλλα ηταν φοβισμένος Νερό δεν είχε πιεί.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:35 Η Αντα έγραψε: #25.908 25-09-08 18:35 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα ο δρομος εχει γινει σαν καταρρακτης...κυλανε τα νερα..αντε να ξεπληθει κιολας!!!εχει και ομιχλη!!!!σουπερ!!!ο καιρος μου... Click για ανάπτυξη... Εδω δυο μερες ολο λενε θα βρεξει και τιποτα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:35 Ο πυρροθριξ: #25.909 25-09-08 18:35 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Βιρμανο γονεις σας αφηνω!! να εχετε ενα ομορφο απογευμα με τα τελεια χνουδωτουλια σας, παω να ζουληξω τα δικα μου!! χε χε Click για ανάπτυξη... κι εγω αυτο περιμενω..να παω σπιτι να ζουληξω...τελικα ειχε δικιο η Γιουλη !!ειναι η τελεια αντι-στρες γατα..θες να χαιδεψεις?κααααααθεταααιιι φιλακια Αντακο,καλη ξεκουραση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:35 Ο erefer έγραψε: #25.910 25-09-08 18:35 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα ο δρομος εχει γινει σαν καταρρακτης...κυλανε τα νερα..αντε να ξεπληθει κιολας!!!εχει και ομιχλη!!!!σουπερ!!!ο καιρος μου... Click για ανάπτυξη... Θα ερθω να μείνω στους Δελφούς να βλέπω και τον Ερωτα Τρελαίνομαι και εγώ γι'αυτον τον καιρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:36 Ο πυρροθριξ: #25.911 25-09-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θα ερθω να μείνω στους Δελφούς να βλέπω και τον Ερωτα Τρελαίνομαι και εγώ γι'αυτον τον καιρό Click για ανάπτυξη... ελα οπωςτε θες!!!!να ξανασυνατηθουν και τα παιδια μας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:36 Ο erefer έγραψε: #25.912 25-09-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Βιρμανο γονεις σας αφηνω!! να εχετε ενα ομορφο απογευμα με τα τελεια χνουδωτουλια σας, παω να ζουληξω τα δικα μου!! χε χε Click για ανάπτυξη... Στα στέλνω τώρα, καλό απόγευμα και καλό ζούληγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:39 Ο πυρροθριξ: #25.913 25-09-08 18:39 Αρχική Δημοσίευση από erefer: To πρώτο βράδυ έφαγε κανονικά αλλα ηταν φοβισμένος Νερό δεν είχε πιεί.. Click για ανάπτυξη... αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι δεν ετρωγε,δεν επινε αλλα χαδια ηθελε!!!!και εβαλε μπρος τη γουργουρομηχανη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:39 Ο πυρροθριξ: #25.914 25-09-08 18:39 Βασιλη πηρες το πμ που σου στειλα χθες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:41 Ο erefer έγραψε: #25.915 25-09-08 18:41 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Βασιλη πηρες το πμ που σου στειλα χθες? Click για ανάπτυξη... Ναι το πήρα Πήγα να σου απαντήσω και το ξέχασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:41 Ο erefer έγραψε: #25.916 25-09-08 18:41 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι δεν ετρωγε,δεν επινε αλλα χαδια ηθελε!!!!και εβαλε μπρος τη γουργουρομηχανη.. Click για ανάπτυξη... Είναι τρέλα τα Βιρμανάκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:42 Ο erefer έγραψε: #25.917 25-09-08 18:42 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ελα οπωςτε θες!!!!να ξανασυνατηθουν και τα παιδια μας!!!! Click για ανάπτυξη... Ασε γιατί μετά θα κλαίνε πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:48 Ο πυρροθριξ: #25.918 25-09-08 18:48 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ασε γιατί μετά θα κλαίνε πάλι Click για ανάπτυξη... ναι αλλα δεν τους κραταει πολυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:51 Ο erefer έγραψε: #25.919 25-09-08 18:51 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι αλλα δεν τους κραταει πολυ!!! Click για ανάπτυξη... Και εγώ δεν το πίστεψα οτι έκλαψε μονο μια μέρα Πρεπει να ηταν με τον Ερωτα άσπονδοι φίλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:53 Ο erefer έγραψε: #25.920 25-09-08 18:53 Οτι βίντεο έχω τραβήξει μεχρι στιγμής με τον erefer https://www.youtube.com/watch?v=yLkSYEMKqr8 https://www.youtube.com/watch?v=FMeCoOzUBeI https://www.youtube.com/watch?v=GFa9r0IRVoA https://www.youtube.com/watch?v=52WxfAZ1zk0 https://www.youtube.com/watch?v=vEIb945wSMQ https://www.youtube.com/watch?v=-lzLq6WAFB0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1294 1295 1296 1297 1298 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1296 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1296 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλα ο δρομος εχει γινει σαν καταρρακτης...κυλανε τα νερα..αντε να ξεπληθει κιολας!!!εχει και ομιχλη!!!!σουπερ!!!ο καιρος μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:34 Η Αντα έγραψε: #25.906 25-09-08 18:34 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ελπιζω να αποφασισει ο Μελανωρ να τον πλησιασει καποια στιγμη.. Click για ανάπτυξη... Θα γινει και αυτο...εχει πρωτα να αντιμετωπισει τον εγωισμο του - καθε γατα που σεβεται τον εαυτο της ειναι εγωιστρια και περηφανη!! Με την καλη εννοια παντα ετσι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:34 Ο erefer έγραψε: #25.907 25-09-08 18:34 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τωρα εβλεπα τα βιντεακια που ανεβασες...ειναι πολυ καλος ο καλος σου...εχει και μια κοιλιτσα μουρλια..κι εγω σ'αυτο θελω να δουλεψω γιατι ειναι με τα παιδακια του.. το πρωτο βραδυ ηταν τοσο σοκαρισμενος που ουτε εφαγε ουτε ηπιε..ο εταιρος Ερ πως τα πηγε? Click για ανάπτυξη... To πρώτο βράδυ έφαγε κανονικά αλλα ηταν φοβισμένος Νερό δεν είχε πιεί.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:35 Η Αντα έγραψε: #25.908 25-09-08 18:35 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα ο δρομος εχει γινει σαν καταρρακτης...κυλανε τα νερα..αντε να ξεπληθει κιολας!!!εχει και ομιχλη!!!!σουπερ!!!ο καιρος μου... Click για ανάπτυξη... Εδω δυο μερες ολο λενε θα βρεξει και τιποτα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:35 Ο πυρροθριξ: #25.909 25-09-08 18:35 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Βιρμανο γονεις σας αφηνω!! να εχετε ενα ομορφο απογευμα με τα τελεια χνουδωτουλια σας, παω να ζουληξω τα δικα μου!! χε χε Click για ανάπτυξη... κι εγω αυτο περιμενω..να παω σπιτι να ζουληξω...τελικα ειχε δικιο η Γιουλη !!ειναι η τελεια αντι-στρες γατα..θες να χαιδεψεις?κααααααθεταααιιι φιλακια Αντακο,καλη ξεκουραση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:35 Ο erefer έγραψε: #25.910 25-09-08 18:35 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα ο δρομος εχει γινει σαν καταρρακτης...κυλανε τα νερα..αντε να ξεπληθει κιολας!!!εχει και ομιχλη!!!!σουπερ!!!ο καιρος μου... Click για ανάπτυξη... Θα ερθω να μείνω στους Δελφούς να βλέπω και τον Ερωτα Τρελαίνομαι και εγώ γι'αυτον τον καιρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:36 Ο πυρροθριξ: #25.911 25-09-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θα ερθω να μείνω στους Δελφούς να βλέπω και τον Ερωτα Τρελαίνομαι και εγώ γι'αυτον τον καιρό Click για ανάπτυξη... ελα οπωςτε θες!!!!να ξανασυνατηθουν και τα παιδια μας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:36 Ο erefer έγραψε: #25.912 25-09-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Βιρμανο γονεις σας αφηνω!! να εχετε ενα ομορφο απογευμα με τα τελεια χνουδωτουλια σας, παω να ζουληξω τα δικα μου!! χε χε Click για ανάπτυξη... Στα στέλνω τώρα, καλό απόγευμα και καλό ζούληγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:39 Ο πυρροθριξ: #25.913 25-09-08 18:39 Αρχική Δημοσίευση από erefer: To πρώτο βράδυ έφαγε κανονικά αλλα ηταν φοβισμένος Νερό δεν είχε πιεί.. Click για ανάπτυξη... αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι δεν ετρωγε,δεν επινε αλλα χαδια ηθελε!!!!και εβαλε μπρος τη γουργουρομηχανη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:39 Ο πυρροθριξ: #25.914 25-09-08 18:39 Βασιλη πηρες το πμ που σου στειλα χθες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:41 Ο erefer έγραψε: #25.915 25-09-08 18:41 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Βασιλη πηρες το πμ που σου στειλα χθες? Click για ανάπτυξη... Ναι το πήρα Πήγα να σου απαντήσω και το ξέχασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:41 Ο erefer έγραψε: #25.916 25-09-08 18:41 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι δεν ετρωγε,δεν επινε αλλα χαδια ηθελε!!!!και εβαλε μπρος τη γουργουρομηχανη.. Click για ανάπτυξη... Είναι τρέλα τα Βιρμανάκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:42 Ο erefer έγραψε: #25.917 25-09-08 18:42 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ελα οπωςτε θες!!!!να ξανασυνατηθουν και τα παιδια μας!!!! Click για ανάπτυξη... Ασε γιατί μετά θα κλαίνε πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:48 Ο πυρροθριξ: #25.918 25-09-08 18:48 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ασε γιατί μετά θα κλαίνε πάλι Click για ανάπτυξη... ναι αλλα δεν τους κραταει πολυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:51 Ο erefer έγραψε: #25.919 25-09-08 18:51 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι αλλα δεν τους κραταει πολυ!!! Click για ανάπτυξη... Και εγώ δεν το πίστεψα οτι έκλαψε μονο μια μέρα Πρεπει να ηταν με τον Ερωτα άσπονδοι φίλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:53 Ο erefer έγραψε: #25.920 25-09-08 18:53 Οτι βίντεο έχω τραβήξει μεχρι στιγμής με τον erefer https://www.youtube.com/watch?v=yLkSYEMKqr8 https://www.youtube.com/watch?v=FMeCoOzUBeI https://www.youtube.com/watch?v=GFa9r0IRVoA https://www.youtube.com/watch?v=52WxfAZ1zk0 https://www.youtube.com/watch?v=vEIb945wSMQ https://www.youtube.com/watch?v=-lzLq6WAFB0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1294 1295 1296 1297 1298 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1296 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1296 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ελπιζω να αποφασισει ο Μελανωρ να τον πλησιασει καποια στιγμη.. Click για ανάπτυξη... Θα γινει και αυτο...εχει πρωτα να αντιμετωπισει τον εγωισμο του - καθε γατα που σεβεται τον εαυτο της ειναι εγωιστρια και περηφανη!! Με την καλη εννοια παντα ετσι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:34 Ο erefer έγραψε: #25.907 25-09-08 18:34 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τωρα εβλεπα τα βιντεακια που ανεβασες...ειναι πολυ καλος ο καλος σου...εχει και μια κοιλιτσα μουρλια..κι εγω σ'αυτο θελω να δουλεψω γιατι ειναι με τα παιδακια του.. το πρωτο βραδυ ηταν τοσο σοκαρισμενος που ουτε εφαγε ουτε ηπιε..ο εταιρος Ερ πως τα πηγε? Click για ανάπτυξη... To πρώτο βράδυ έφαγε κανονικά αλλα ηταν φοβισμένος Νερό δεν είχε πιεί.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:35 Η Αντα έγραψε: #25.908 25-09-08 18:35 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα ο δρομος εχει γινει σαν καταρρακτης...κυλανε τα νερα..αντε να ξεπληθει κιολας!!!εχει και ομιχλη!!!!σουπερ!!!ο καιρος μου... Click για ανάπτυξη... Εδω δυο μερες ολο λενε θα βρεξει και τιποτα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:35 Ο πυρροθριξ: #25.909 25-09-08 18:35 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Βιρμανο γονεις σας αφηνω!! να εχετε ενα ομορφο απογευμα με τα τελεια χνουδωτουλια σας, παω να ζουληξω τα δικα μου!! χε χε Click για ανάπτυξη... κι εγω αυτο περιμενω..να παω σπιτι να ζουληξω...τελικα ειχε δικιο η Γιουλη !!ειναι η τελεια αντι-στρες γατα..θες να χαιδεψεις?κααααααθεταααιιι φιλακια Αντακο,καλη ξεκουραση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:35 Ο erefer έγραψε: #25.910 25-09-08 18:35 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα ο δρομος εχει γινει σαν καταρρακτης...κυλανε τα νερα..αντε να ξεπληθει κιολας!!!εχει και ομιχλη!!!!σουπερ!!!ο καιρος μου... Click για ανάπτυξη... Θα ερθω να μείνω στους Δελφούς να βλέπω και τον Ερωτα Τρελαίνομαι και εγώ γι'αυτον τον καιρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:36 Ο πυρροθριξ: #25.911 25-09-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θα ερθω να μείνω στους Δελφούς να βλέπω και τον Ερωτα Τρελαίνομαι και εγώ γι'αυτον τον καιρό Click για ανάπτυξη... ελα οπωςτε θες!!!!να ξανασυνατηθουν και τα παιδια μας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:36 Ο erefer έγραψε: #25.912 25-09-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Βιρμανο γονεις σας αφηνω!! να εχετε ενα ομορφο απογευμα με τα τελεια χνουδωτουλια σας, παω να ζουληξω τα δικα μου!! χε χε Click για ανάπτυξη... Στα στέλνω τώρα, καλό απόγευμα και καλό ζούληγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:39 Ο πυρροθριξ: #25.913 25-09-08 18:39 Αρχική Δημοσίευση από erefer: To πρώτο βράδυ έφαγε κανονικά αλλα ηταν φοβισμένος Νερό δεν είχε πιεί.. Click για ανάπτυξη... αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι δεν ετρωγε,δεν επινε αλλα χαδια ηθελε!!!!και εβαλε μπρος τη γουργουρομηχανη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:39 Ο πυρροθριξ: #25.914 25-09-08 18:39 Βασιλη πηρες το πμ που σου στειλα χθες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:41 Ο erefer έγραψε: #25.915 25-09-08 18:41 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Βασιλη πηρες το πμ που σου στειλα χθες? Click για ανάπτυξη... Ναι το πήρα Πήγα να σου απαντήσω και το ξέχασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:41 Ο erefer έγραψε: #25.916 25-09-08 18:41 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι δεν ετρωγε,δεν επινε αλλα χαδια ηθελε!!!!και εβαλε μπρος τη γουργουρομηχανη.. Click για ανάπτυξη... Είναι τρέλα τα Βιρμανάκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:42 Ο erefer έγραψε: #25.917 25-09-08 18:42 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ελα οπωςτε θες!!!!να ξανασυνατηθουν και τα παιδια μας!!!! Click για ανάπτυξη... Ασε γιατί μετά θα κλαίνε πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:48 Ο πυρροθριξ: #25.918 25-09-08 18:48 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ασε γιατί μετά θα κλαίνε πάλι Click για ανάπτυξη... ναι αλλα δεν τους κραταει πολυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:51 Ο erefer έγραψε: #25.919 25-09-08 18:51 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι αλλα δεν τους κραταει πολυ!!! Click για ανάπτυξη... Και εγώ δεν το πίστεψα οτι έκλαψε μονο μια μέρα Πρεπει να ηταν με τον Ερωτα άσπονδοι φίλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:53 Ο erefer έγραψε: #25.920 25-09-08 18:53 Οτι βίντεο έχω τραβήξει μεχρι στιγμής με τον erefer https://www.youtube.com/watch?v=yLkSYEMKqr8 https://www.youtube.com/watch?v=FMeCoOzUBeI https://www.youtube.com/watch?v=GFa9r0IRVoA https://www.youtube.com/watch?v=52WxfAZ1zk0 https://www.youtube.com/watch?v=vEIb945wSMQ https://www.youtube.com/watch?v=-lzLq6WAFB0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1294 1295 1296 1297 1298 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1296 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1296 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τωρα εβλεπα τα βιντεακια που ανεβασες...ειναι πολυ καλος ο καλος σου...εχει και μια κοιλιτσα μουρλια..κι εγω σ'αυτο θελω να δουλεψω γιατι ειναι με τα παιδακια του.. το πρωτο βραδυ ηταν τοσο σοκαρισμενος που ουτε εφαγε ουτε ηπιε..ο εταιρος Ερ πως τα πηγε? Click για ανάπτυξη... To πρώτο βράδυ έφαγε κανονικά αλλα ηταν φοβισμένος Νερό δεν είχε πιεί.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:35 Η Αντα έγραψε: #25.908 25-09-08 18:35 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα ο δρομος εχει γινει σαν καταρρακτης...κυλανε τα νερα..αντε να ξεπληθει κιολας!!!εχει και ομιχλη!!!!σουπερ!!!ο καιρος μου... Click για ανάπτυξη... Εδω δυο μερες ολο λενε θα βρεξει και τιποτα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:35 Ο πυρροθριξ: #25.909 25-09-08 18:35 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Βιρμανο γονεις σας αφηνω!! να εχετε ενα ομορφο απογευμα με τα τελεια χνουδωτουλια σας, παω να ζουληξω τα δικα μου!! χε χε Click για ανάπτυξη... κι εγω αυτο περιμενω..να παω σπιτι να ζουληξω...τελικα ειχε δικιο η Γιουλη !!ειναι η τελεια αντι-στρες γατα..θες να χαιδεψεις?κααααααθεταααιιι φιλακια Αντακο,καλη ξεκουραση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:35 Ο erefer έγραψε: #25.910 25-09-08 18:35 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα ο δρομος εχει γινει σαν καταρρακτης...κυλανε τα νερα..αντε να ξεπληθει κιολας!!!εχει και ομιχλη!!!!σουπερ!!!ο καιρος μου... Click για ανάπτυξη... Θα ερθω να μείνω στους Δελφούς να βλέπω και τον Ερωτα Τρελαίνομαι και εγώ γι'αυτον τον καιρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:36 Ο πυρροθριξ: #25.911 25-09-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θα ερθω να μείνω στους Δελφούς να βλέπω και τον Ερωτα Τρελαίνομαι και εγώ γι'αυτον τον καιρό Click για ανάπτυξη... ελα οπωςτε θες!!!!να ξανασυνατηθουν και τα παιδια μας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:36 Ο erefer έγραψε: #25.912 25-09-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Βιρμανο γονεις σας αφηνω!! να εχετε ενα ομορφο απογευμα με τα τελεια χνουδωτουλια σας, παω να ζουληξω τα δικα μου!! χε χε Click για ανάπτυξη... Στα στέλνω τώρα, καλό απόγευμα και καλό ζούληγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:39 Ο πυρροθριξ: #25.913 25-09-08 18:39 Αρχική Δημοσίευση από erefer: To πρώτο βράδυ έφαγε κανονικά αλλα ηταν φοβισμένος Νερό δεν είχε πιεί.. Click για ανάπτυξη... αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι δεν ετρωγε,δεν επινε αλλα χαδια ηθελε!!!!και εβαλε μπρος τη γουργουρομηχανη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:39 Ο πυρροθριξ: #25.914 25-09-08 18:39 Βασιλη πηρες το πμ που σου στειλα χθες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:41 Ο erefer έγραψε: #25.915 25-09-08 18:41 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Βασιλη πηρες το πμ που σου στειλα χθες? Click για ανάπτυξη... Ναι το πήρα Πήγα να σου απαντήσω και το ξέχασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:41 Ο erefer έγραψε: #25.916 25-09-08 18:41 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι δεν ετρωγε,δεν επινε αλλα χαδια ηθελε!!!!και εβαλε μπρος τη γουργουρομηχανη.. Click για ανάπτυξη... Είναι τρέλα τα Βιρμανάκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:42 Ο erefer έγραψε: #25.917 25-09-08 18:42 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ελα οπωςτε θες!!!!να ξανασυνατηθουν και τα παιδια μας!!!! Click για ανάπτυξη... Ασε γιατί μετά θα κλαίνε πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:48 Ο πυρροθριξ: #25.918 25-09-08 18:48 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ασε γιατί μετά θα κλαίνε πάλι Click για ανάπτυξη... ναι αλλα δεν τους κραταει πολυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:51 Ο erefer έγραψε: #25.919 25-09-08 18:51 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι αλλα δεν τους κραταει πολυ!!! Click για ανάπτυξη... Και εγώ δεν το πίστεψα οτι έκλαψε μονο μια μέρα Πρεπει να ηταν με τον Ερωτα άσπονδοι φίλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:53 Ο erefer έγραψε: #25.920 25-09-08 18:53 Οτι βίντεο έχω τραβήξει μεχρι στιγμής με τον erefer https://www.youtube.com/watch?v=yLkSYEMKqr8 https://www.youtube.com/watch?v=FMeCoOzUBeI https://www.youtube.com/watch?v=GFa9r0IRVoA https://www.youtube.com/watch?v=52WxfAZ1zk0 https://www.youtube.com/watch?v=vEIb945wSMQ https://www.youtube.com/watch?v=-lzLq6WAFB0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1294 1295 1296 1297 1298 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1296 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1296 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα ο δρομος εχει γινει σαν καταρρακτης...κυλανε τα νερα..αντε να ξεπληθει κιολας!!!εχει και ομιχλη!!!!σουπερ!!!ο καιρος μου... Click για ανάπτυξη... Εδω δυο μερες ολο λενε θα βρεξει και τιποτα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:35 Ο πυρροθριξ: #25.909 25-09-08 18:35 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Βιρμανο γονεις σας αφηνω!! να εχετε ενα ομορφο απογευμα με τα τελεια χνουδωτουλια σας, παω να ζουληξω τα δικα μου!! χε χε Click για ανάπτυξη... κι εγω αυτο περιμενω..να παω σπιτι να ζουληξω...τελικα ειχε δικιο η Γιουλη !!ειναι η τελεια αντι-στρες γατα..θες να χαιδεψεις?κααααααθεταααιιι φιλακια Αντακο,καλη ξεκουραση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:35 Ο erefer έγραψε: #25.910 25-09-08 18:35 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα ο δρομος εχει γινει σαν καταρρακτης...κυλανε τα νερα..αντε να ξεπληθει κιολας!!!εχει και ομιχλη!!!!σουπερ!!!ο καιρος μου... Click για ανάπτυξη... Θα ερθω να μείνω στους Δελφούς να βλέπω και τον Ερωτα Τρελαίνομαι και εγώ γι'αυτον τον καιρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:36 Ο πυρροθριξ: #25.911 25-09-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θα ερθω να μείνω στους Δελφούς να βλέπω και τον Ερωτα Τρελαίνομαι και εγώ γι'αυτον τον καιρό Click για ανάπτυξη... ελα οπωςτε θες!!!!να ξανασυνατηθουν και τα παιδια μας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:36 Ο erefer έγραψε: #25.912 25-09-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Βιρμανο γονεις σας αφηνω!! να εχετε ενα ομορφο απογευμα με τα τελεια χνουδωτουλια σας, παω να ζουληξω τα δικα μου!! χε χε Click για ανάπτυξη... Στα στέλνω τώρα, καλό απόγευμα και καλό ζούληγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:39 Ο πυρροθριξ: #25.913 25-09-08 18:39 Αρχική Δημοσίευση από erefer: To πρώτο βράδυ έφαγε κανονικά αλλα ηταν φοβισμένος Νερό δεν είχε πιεί.. Click για ανάπτυξη... αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι δεν ετρωγε,δεν επινε αλλα χαδια ηθελε!!!!και εβαλε μπρος τη γουργουρομηχανη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:39 Ο πυρροθριξ: #25.914 25-09-08 18:39 Βασιλη πηρες το πμ που σου στειλα χθες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:41 Ο erefer έγραψε: #25.915 25-09-08 18:41 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Βασιλη πηρες το πμ που σου στειλα χθες? Click για ανάπτυξη... Ναι το πήρα Πήγα να σου απαντήσω και το ξέχασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:41 Ο erefer έγραψε: #25.916 25-09-08 18:41 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι δεν ετρωγε,δεν επινε αλλα χαδια ηθελε!!!!και εβαλε μπρος τη γουργουρομηχανη.. Click για ανάπτυξη... Είναι τρέλα τα Βιρμανάκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:42 Ο erefer έγραψε: #25.917 25-09-08 18:42 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ελα οπωςτε θες!!!!να ξανασυνατηθουν και τα παιδια μας!!!! Click για ανάπτυξη... Ασε γιατί μετά θα κλαίνε πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:48 Ο πυρροθριξ: #25.918 25-09-08 18:48 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ασε γιατί μετά θα κλαίνε πάλι Click για ανάπτυξη... ναι αλλα δεν τους κραταει πολυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:51 Ο erefer έγραψε: #25.919 25-09-08 18:51 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι αλλα δεν τους κραταει πολυ!!! Click για ανάπτυξη... Και εγώ δεν το πίστεψα οτι έκλαψε μονο μια μέρα Πρεπει να ηταν με τον Ερωτα άσπονδοι φίλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:53 Ο erefer έγραψε: #25.920 25-09-08 18:53 Οτι βίντεο έχω τραβήξει μεχρι στιγμής με τον erefer https://www.youtube.com/watch?v=yLkSYEMKqr8 https://www.youtube.com/watch?v=FMeCoOzUBeI https://www.youtube.com/watch?v=GFa9r0IRVoA https://www.youtube.com/watch?v=52WxfAZ1zk0 https://www.youtube.com/watch?v=vEIb945wSMQ https://www.youtube.com/watch?v=-lzLq6WAFB0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1294 1295 1296 1297 1298 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1296 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1296 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Βιρμανο γονεις σας αφηνω!! να εχετε ενα ομορφο απογευμα με τα τελεια χνουδωτουλια σας, παω να ζουληξω τα δικα μου!! χε χε Click για ανάπτυξη... κι εγω αυτο περιμενω..να παω σπιτι να ζουληξω...τελικα ειχε δικιο η Γιουλη !!ειναι η τελεια αντι-στρες γατα..θες να χαιδεψεις?κααααααθεταααιιι φιλακια Αντακο,καλη ξεκουραση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:35 Ο erefer έγραψε: #25.910 25-09-08 18:35 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα ο δρομος εχει γινει σαν καταρρακτης...κυλανε τα νερα..αντε να ξεπληθει κιολας!!!εχει και ομιχλη!!!!σουπερ!!!ο καιρος μου... Click για ανάπτυξη... Θα ερθω να μείνω στους Δελφούς να βλέπω και τον Ερωτα Τρελαίνομαι και εγώ γι'αυτον τον καιρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:36 Ο πυρροθριξ: #25.911 25-09-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θα ερθω να μείνω στους Δελφούς να βλέπω και τον Ερωτα Τρελαίνομαι και εγώ γι'αυτον τον καιρό Click για ανάπτυξη... ελα οπωςτε θες!!!!να ξανασυνατηθουν και τα παιδια μας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:36 Ο erefer έγραψε: #25.912 25-09-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Βιρμανο γονεις σας αφηνω!! να εχετε ενα ομορφο απογευμα με τα τελεια χνουδωτουλια σας, παω να ζουληξω τα δικα μου!! χε χε Click για ανάπτυξη... Στα στέλνω τώρα, καλό απόγευμα και καλό ζούληγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:39 Ο πυρροθριξ: #25.913 25-09-08 18:39 Αρχική Δημοσίευση από erefer: To πρώτο βράδυ έφαγε κανονικά αλλα ηταν φοβισμένος Νερό δεν είχε πιεί.. Click για ανάπτυξη... αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι δεν ετρωγε,δεν επινε αλλα χαδια ηθελε!!!!και εβαλε μπρος τη γουργουρομηχανη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:39 Ο πυρροθριξ: #25.914 25-09-08 18:39 Βασιλη πηρες το πμ που σου στειλα χθες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:41 Ο erefer έγραψε: #25.915 25-09-08 18:41 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Βασιλη πηρες το πμ που σου στειλα χθες? Click για ανάπτυξη... Ναι το πήρα Πήγα να σου απαντήσω και το ξέχασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:41 Ο erefer έγραψε: #25.916 25-09-08 18:41 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι δεν ετρωγε,δεν επινε αλλα χαδια ηθελε!!!!και εβαλε μπρος τη γουργουρομηχανη.. Click για ανάπτυξη... Είναι τρέλα τα Βιρμανάκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:42 Ο erefer έγραψε: #25.917 25-09-08 18:42 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ελα οπωςτε θες!!!!να ξανασυνατηθουν και τα παιδια μας!!!! Click για ανάπτυξη... Ασε γιατί μετά θα κλαίνε πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:48 Ο πυρροθριξ: #25.918 25-09-08 18:48 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ασε γιατί μετά θα κλαίνε πάλι Click για ανάπτυξη... ναι αλλα δεν τους κραταει πολυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:51 Ο erefer έγραψε: #25.919 25-09-08 18:51 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι αλλα δεν τους κραταει πολυ!!! Click για ανάπτυξη... Και εγώ δεν το πίστεψα οτι έκλαψε μονο μια μέρα Πρεπει να ηταν με τον Ερωτα άσπονδοι φίλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:53 Ο erefer έγραψε: #25.920 25-09-08 18:53 Οτι βίντεο έχω τραβήξει μεχρι στιγμής με τον erefer https://www.youtube.com/watch?v=yLkSYEMKqr8 https://www.youtube.com/watch?v=FMeCoOzUBeI https://www.youtube.com/watch?v=GFa9r0IRVoA https://www.youtube.com/watch?v=52WxfAZ1zk0 https://www.youtube.com/watch?v=vEIb945wSMQ https://www.youtube.com/watch?v=-lzLq6WAFB0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1294 1295 1296 1297 1298 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1296 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1296 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα ο δρομος εχει γινει σαν καταρρακτης...κυλανε τα νερα..αντε να ξεπληθει κιολας!!!εχει και ομιχλη!!!!σουπερ!!!ο καιρος μου... Click για ανάπτυξη... Θα ερθω να μείνω στους Δελφούς να βλέπω και τον Ερωτα Τρελαίνομαι και εγώ γι'αυτον τον καιρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:36 Ο πυρροθριξ: #25.911 25-09-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θα ερθω να μείνω στους Δελφούς να βλέπω και τον Ερωτα Τρελαίνομαι και εγώ γι'αυτον τον καιρό Click για ανάπτυξη... ελα οπωςτε θες!!!!να ξανασυνατηθουν και τα παιδια μας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:36 Ο erefer έγραψε: #25.912 25-09-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Βιρμανο γονεις σας αφηνω!! να εχετε ενα ομορφο απογευμα με τα τελεια χνουδωτουλια σας, παω να ζουληξω τα δικα μου!! χε χε Click για ανάπτυξη... Στα στέλνω τώρα, καλό απόγευμα και καλό ζούληγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:39 Ο πυρροθριξ: #25.913 25-09-08 18:39 Αρχική Δημοσίευση από erefer: To πρώτο βράδυ έφαγε κανονικά αλλα ηταν φοβισμένος Νερό δεν είχε πιεί.. Click για ανάπτυξη... αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι δεν ετρωγε,δεν επινε αλλα χαδια ηθελε!!!!και εβαλε μπρος τη γουργουρομηχανη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:39 Ο πυρροθριξ: #25.914 25-09-08 18:39 Βασιλη πηρες το πμ που σου στειλα χθες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:41 Ο erefer έγραψε: #25.915 25-09-08 18:41 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Βασιλη πηρες το πμ που σου στειλα χθες? Click για ανάπτυξη... Ναι το πήρα Πήγα να σου απαντήσω και το ξέχασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:41 Ο erefer έγραψε: #25.916 25-09-08 18:41 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι δεν ετρωγε,δεν επινε αλλα χαδια ηθελε!!!!και εβαλε μπρος τη γουργουρομηχανη.. Click για ανάπτυξη... Είναι τρέλα τα Βιρμανάκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:42 Ο erefer έγραψε: #25.917 25-09-08 18:42 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ελα οπωςτε θες!!!!να ξανασυνατηθουν και τα παιδια μας!!!! Click για ανάπτυξη... Ασε γιατί μετά θα κλαίνε πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:48 Ο πυρροθριξ: #25.918 25-09-08 18:48 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ασε γιατί μετά θα κλαίνε πάλι Click για ανάπτυξη... ναι αλλα δεν τους κραταει πολυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:51 Ο erefer έγραψε: #25.919 25-09-08 18:51 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι αλλα δεν τους κραταει πολυ!!! Click για ανάπτυξη... Και εγώ δεν το πίστεψα οτι έκλαψε μονο μια μέρα Πρεπει να ηταν με τον Ερωτα άσπονδοι φίλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:53 Ο erefer έγραψε: #25.920 25-09-08 18:53 Οτι βίντεο έχω τραβήξει μεχρι στιγμής με τον erefer https://www.youtube.com/watch?v=yLkSYEMKqr8 https://www.youtube.com/watch?v=FMeCoOzUBeI https://www.youtube.com/watch?v=GFa9r0IRVoA https://www.youtube.com/watch?v=52WxfAZ1zk0 https://www.youtube.com/watch?v=vEIb945wSMQ https://www.youtube.com/watch?v=-lzLq6WAFB0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1294 1295 1296 1297 1298 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1296 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1296 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θα ερθω να μείνω στους Δελφούς να βλέπω και τον Ερωτα Τρελαίνομαι και εγώ γι'αυτον τον καιρό Click για ανάπτυξη... ελα οπωςτε θες!!!!να ξανασυνατηθουν και τα παιδια μας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:36 Ο erefer έγραψε: #25.912 25-09-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Βιρμανο γονεις σας αφηνω!! να εχετε ενα ομορφο απογευμα με τα τελεια χνουδωτουλια σας, παω να ζουληξω τα δικα μου!! χε χε Click για ανάπτυξη... Στα στέλνω τώρα, καλό απόγευμα και καλό ζούληγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:39 Ο πυρροθριξ: #25.913 25-09-08 18:39 Αρχική Δημοσίευση από erefer: To πρώτο βράδυ έφαγε κανονικά αλλα ηταν φοβισμένος Νερό δεν είχε πιεί.. Click για ανάπτυξη... αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι δεν ετρωγε,δεν επινε αλλα χαδια ηθελε!!!!και εβαλε μπρος τη γουργουρομηχανη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:39 Ο πυρροθριξ: #25.914 25-09-08 18:39 Βασιλη πηρες το πμ που σου στειλα χθες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:41 Ο erefer έγραψε: #25.915 25-09-08 18:41 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Βασιλη πηρες το πμ που σου στειλα χθες? Click για ανάπτυξη... Ναι το πήρα Πήγα να σου απαντήσω και το ξέχασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:41 Ο erefer έγραψε: #25.916 25-09-08 18:41 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι δεν ετρωγε,δεν επινε αλλα χαδια ηθελε!!!!και εβαλε μπρος τη γουργουρομηχανη.. Click για ανάπτυξη... Είναι τρέλα τα Βιρμανάκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:42 Ο erefer έγραψε: #25.917 25-09-08 18:42 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ελα οπωςτε θες!!!!να ξανασυνατηθουν και τα παιδια μας!!!! Click για ανάπτυξη... Ασε γιατί μετά θα κλαίνε πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:48 Ο πυρροθριξ: #25.918 25-09-08 18:48 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ασε γιατί μετά θα κλαίνε πάλι Click για ανάπτυξη... ναι αλλα δεν τους κραταει πολυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:51 Ο erefer έγραψε: #25.919 25-09-08 18:51 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι αλλα δεν τους κραταει πολυ!!! Click για ανάπτυξη... Και εγώ δεν το πίστεψα οτι έκλαψε μονο μια μέρα Πρεπει να ηταν με τον Ερωτα άσπονδοι φίλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:53 Ο erefer έγραψε: #25.920 25-09-08 18:53 Οτι βίντεο έχω τραβήξει μεχρι στιγμής με τον erefer https://www.youtube.com/watch?v=yLkSYEMKqr8 https://www.youtube.com/watch?v=FMeCoOzUBeI https://www.youtube.com/watch?v=GFa9r0IRVoA https://www.youtube.com/watch?v=52WxfAZ1zk0 https://www.youtube.com/watch?v=vEIb945wSMQ https://www.youtube.com/watch?v=-lzLq6WAFB0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1294 1295 1296 1297 1298 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1296 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1296 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Βιρμανο γονεις σας αφηνω!! να εχετε ενα ομορφο απογευμα με τα τελεια χνουδωτουλια σας, παω να ζουληξω τα δικα μου!! χε χε Click για ανάπτυξη... Στα στέλνω τώρα, καλό απόγευμα και καλό ζούληγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:39 Ο πυρροθριξ: #25.913 25-09-08 18:39 Αρχική Δημοσίευση από erefer: To πρώτο βράδυ έφαγε κανονικά αλλα ηταν φοβισμένος Νερό δεν είχε πιεί.. Click για ανάπτυξη... αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι δεν ετρωγε,δεν επινε αλλα χαδια ηθελε!!!!και εβαλε μπρος τη γουργουρομηχανη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:39 Ο πυρροθριξ: #25.914 25-09-08 18:39 Βασιλη πηρες το πμ που σου στειλα χθες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:41 Ο erefer έγραψε: #25.915 25-09-08 18:41 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Βασιλη πηρες το πμ που σου στειλα χθες? Click για ανάπτυξη... Ναι το πήρα Πήγα να σου απαντήσω και το ξέχασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:41 Ο erefer έγραψε: #25.916 25-09-08 18:41 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι δεν ετρωγε,δεν επινε αλλα χαδια ηθελε!!!!και εβαλε μπρος τη γουργουρομηχανη.. Click για ανάπτυξη... Είναι τρέλα τα Βιρμανάκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:42 Ο erefer έγραψε: #25.917 25-09-08 18:42 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ελα οπωςτε θες!!!!να ξανασυνατηθουν και τα παιδια μας!!!! Click για ανάπτυξη... Ασε γιατί μετά θα κλαίνε πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:48 Ο πυρροθριξ: #25.918 25-09-08 18:48 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ασε γιατί μετά θα κλαίνε πάλι Click για ανάπτυξη... ναι αλλα δεν τους κραταει πολυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:51 Ο erefer έγραψε: #25.919 25-09-08 18:51 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι αλλα δεν τους κραταει πολυ!!! Click για ανάπτυξη... Και εγώ δεν το πίστεψα οτι έκλαψε μονο μια μέρα Πρεπει να ηταν με τον Ερωτα άσπονδοι φίλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:53 Ο erefer έγραψε: #25.920 25-09-08 18:53 Οτι βίντεο έχω τραβήξει μεχρι στιγμής με τον erefer https://www.youtube.com/watch?v=yLkSYEMKqr8 https://www.youtube.com/watch?v=FMeCoOzUBeI https://www.youtube.com/watch?v=GFa9r0IRVoA https://www.youtube.com/watch?v=52WxfAZ1zk0 https://www.youtube.com/watch?v=vEIb945wSMQ https://www.youtube.com/watch?v=-lzLq6WAFB0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1294 1295 1296 1297 1298 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1296 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1296 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από erefer: To πρώτο βράδυ έφαγε κανονικά αλλα ηταν φοβισμένος Νερό δεν είχε πιεί.. Click για ανάπτυξη... αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι δεν ετρωγε,δεν επινε αλλα χαδια ηθελε!!!!και εβαλε μπρος τη γουργουρομηχανη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:39 Ο πυρροθριξ: #25.914 25-09-08 18:39 Βασιλη πηρες το πμ που σου στειλα χθες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:41 Ο erefer έγραψε: #25.915 25-09-08 18:41 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Βασιλη πηρες το πμ που σου στειλα χθες? Click για ανάπτυξη... Ναι το πήρα Πήγα να σου απαντήσω και το ξέχασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:41 Ο erefer έγραψε: #25.916 25-09-08 18:41 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι δεν ετρωγε,δεν επινε αλλα χαδια ηθελε!!!!και εβαλε μπρος τη γουργουρομηχανη.. Click για ανάπτυξη... Είναι τρέλα τα Βιρμανάκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:42 Ο erefer έγραψε: #25.917 25-09-08 18:42 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ελα οπωςτε θες!!!!να ξανασυνατηθουν και τα παιδια μας!!!! Click για ανάπτυξη... Ασε γιατί μετά θα κλαίνε πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:48 Ο πυρροθριξ: #25.918 25-09-08 18:48 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ασε γιατί μετά θα κλαίνε πάλι Click για ανάπτυξη... ναι αλλα δεν τους κραταει πολυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:51 Ο erefer έγραψε: #25.919 25-09-08 18:51 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι αλλα δεν τους κραταει πολυ!!! Click για ανάπτυξη... Και εγώ δεν το πίστεψα οτι έκλαψε μονο μια μέρα Πρεπει να ηταν με τον Ερωτα άσπονδοι φίλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:53 Ο erefer έγραψε: #25.920 25-09-08 18:53 Οτι βίντεο έχω τραβήξει μεχρι στιγμής με τον erefer https://www.youtube.com/watch?v=yLkSYEMKqr8 https://www.youtube.com/watch?v=FMeCoOzUBeI https://www.youtube.com/watch?v=GFa9r0IRVoA https://www.youtube.com/watch?v=52WxfAZ1zk0 https://www.youtube.com/watch?v=vEIb945wSMQ https://www.youtube.com/watch?v=-lzLq6WAFB0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1294 1295 1296 1297 1298 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1296 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1296 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Βασιλη πηρες το πμ που σου στειλα χθες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:41 Ο erefer έγραψε: #25.915 25-09-08 18:41 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Βασιλη πηρες το πμ που σου στειλα χθες? Click για ανάπτυξη... Ναι το πήρα Πήγα να σου απαντήσω και το ξέχασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:41 Ο erefer έγραψε: #25.916 25-09-08 18:41 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι δεν ετρωγε,δεν επινε αλλα χαδια ηθελε!!!!και εβαλε μπρος τη γουργουρομηχανη.. Click για ανάπτυξη... Είναι τρέλα τα Βιρμανάκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:42 Ο erefer έγραψε: #25.917 25-09-08 18:42 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ελα οπωςτε θες!!!!να ξανασυνατηθουν και τα παιδια μας!!!! Click για ανάπτυξη... Ασε γιατί μετά θα κλαίνε πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:48 Ο πυρροθριξ: #25.918 25-09-08 18:48 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ασε γιατί μετά θα κλαίνε πάλι Click για ανάπτυξη... ναι αλλα δεν τους κραταει πολυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:51 Ο erefer έγραψε: #25.919 25-09-08 18:51 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι αλλα δεν τους κραταει πολυ!!! Click για ανάπτυξη... Και εγώ δεν το πίστεψα οτι έκλαψε μονο μια μέρα Πρεπει να ηταν με τον Ερωτα άσπονδοι φίλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:53 Ο erefer έγραψε: #25.920 25-09-08 18:53 Οτι βίντεο έχω τραβήξει μεχρι στιγμής με τον erefer https://www.youtube.com/watch?v=yLkSYEMKqr8 https://www.youtube.com/watch?v=FMeCoOzUBeI https://www.youtube.com/watch?v=GFa9r0IRVoA https://www.youtube.com/watch?v=52WxfAZ1zk0 https://www.youtube.com/watch?v=vEIb945wSMQ https://www.youtube.com/watch?v=-lzLq6WAFB0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1294 1295 1296 1297 1298 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1296 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1296 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Βασιλη πηρες το πμ που σου στειλα χθες? Click για ανάπτυξη... Ναι το πήρα Πήγα να σου απαντήσω και το ξέχασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:41 Ο erefer έγραψε: #25.916 25-09-08 18:41 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι δεν ετρωγε,δεν επινε αλλα χαδια ηθελε!!!!και εβαλε μπρος τη γουργουρομηχανη.. Click για ανάπτυξη... Είναι τρέλα τα Βιρμανάκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:42 Ο erefer έγραψε: #25.917 25-09-08 18:42 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ελα οπωςτε θες!!!!να ξανασυνατηθουν και τα παιδια μας!!!! Click για ανάπτυξη... Ασε γιατί μετά θα κλαίνε πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:48 Ο πυρροθριξ: #25.918 25-09-08 18:48 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ασε γιατί μετά θα κλαίνε πάλι Click για ανάπτυξη... ναι αλλα δεν τους κραταει πολυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:51 Ο erefer έγραψε: #25.919 25-09-08 18:51 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι αλλα δεν τους κραταει πολυ!!! Click για ανάπτυξη... Και εγώ δεν το πίστεψα οτι έκλαψε μονο μια μέρα Πρεπει να ηταν με τον Ερωτα άσπονδοι φίλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:53 Ο erefer έγραψε: #25.920 25-09-08 18:53 Οτι βίντεο έχω τραβήξει μεχρι στιγμής με τον erefer https://www.youtube.com/watch?v=yLkSYEMKqr8 https://www.youtube.com/watch?v=FMeCoOzUBeI https://www.youtube.com/watch?v=GFa9r0IRVoA https://www.youtube.com/watch?v=52WxfAZ1zk0 https://www.youtube.com/watch?v=vEIb945wSMQ https://www.youtube.com/watch?v=-lzLq6WAFB0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1294 1295 1296 1297 1298 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1296 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1296 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι δεν ετρωγε,δεν επινε αλλα χαδια ηθελε!!!!και εβαλε μπρος τη γουργουρομηχανη.. Click για ανάπτυξη... Είναι τρέλα τα Βιρμανάκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:42 Ο erefer έγραψε: #25.917 25-09-08 18:42 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ελα οπωςτε θες!!!!να ξανασυνατηθουν και τα παιδια μας!!!! Click για ανάπτυξη... Ασε γιατί μετά θα κλαίνε πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:48 Ο πυρροθριξ: #25.918 25-09-08 18:48 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ασε γιατί μετά θα κλαίνε πάλι Click για ανάπτυξη... ναι αλλα δεν τους κραταει πολυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:51 Ο erefer έγραψε: #25.919 25-09-08 18:51 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι αλλα δεν τους κραταει πολυ!!! Click για ανάπτυξη... Και εγώ δεν το πίστεψα οτι έκλαψε μονο μια μέρα Πρεπει να ηταν με τον Ερωτα άσπονδοι φίλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:53 Ο erefer έγραψε: #25.920 25-09-08 18:53 Οτι βίντεο έχω τραβήξει μεχρι στιγμής με τον erefer https://www.youtube.com/watch?v=yLkSYEMKqr8 https://www.youtube.com/watch?v=FMeCoOzUBeI https://www.youtube.com/watch?v=GFa9r0IRVoA https://www.youtube.com/watch?v=52WxfAZ1zk0 https://www.youtube.com/watch?v=vEIb945wSMQ https://www.youtube.com/watch?v=-lzLq6WAFB0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1294 1295 1296 1297 1298 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1296 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1296 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ελα οπωςτε θες!!!!να ξανασυνατηθουν και τα παιδια μας!!!! Click για ανάπτυξη... Ασε γιατί μετά θα κλαίνε πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:48 Ο πυρροθριξ: #25.918 25-09-08 18:48 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ασε γιατί μετά θα κλαίνε πάλι Click για ανάπτυξη... ναι αλλα δεν τους κραταει πολυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:51 Ο erefer έγραψε: #25.919 25-09-08 18:51 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι αλλα δεν τους κραταει πολυ!!! Click για ανάπτυξη... Και εγώ δεν το πίστεψα οτι έκλαψε μονο μια μέρα Πρεπει να ηταν με τον Ερωτα άσπονδοι φίλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:53 Ο erefer έγραψε: #25.920 25-09-08 18:53 Οτι βίντεο έχω τραβήξει μεχρι στιγμής με τον erefer https://www.youtube.com/watch?v=yLkSYEMKqr8 https://www.youtube.com/watch?v=FMeCoOzUBeI https://www.youtube.com/watch?v=GFa9r0IRVoA https://www.youtube.com/watch?v=52WxfAZ1zk0 https://www.youtube.com/watch?v=vEIb945wSMQ https://www.youtube.com/watch?v=-lzLq6WAFB0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1294 1295 1296 1297 1298 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1296 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1296 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ασε γιατί μετά θα κλαίνε πάλι Click για ανάπτυξη... ναι αλλα δεν τους κραταει πολυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:51 Ο erefer έγραψε: #25.919 25-09-08 18:51 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι αλλα δεν τους κραταει πολυ!!! Click για ανάπτυξη... Και εγώ δεν το πίστεψα οτι έκλαψε μονο μια μέρα Πρεπει να ηταν με τον Ερωτα άσπονδοι φίλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:53 Ο erefer έγραψε: #25.920 25-09-08 18:53 Οτι βίντεο έχω τραβήξει μεχρι στιγμής με τον erefer https://www.youtube.com/watch?v=yLkSYEMKqr8 https://www.youtube.com/watch?v=FMeCoOzUBeI https://www.youtube.com/watch?v=GFa9r0IRVoA https://www.youtube.com/watch?v=52WxfAZ1zk0 https://www.youtube.com/watch?v=vEIb945wSMQ https://www.youtube.com/watch?v=-lzLq6WAFB0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1294 1295 1296 1297 1298 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1296 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1296 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι αλλα δεν τους κραταει πολυ!!! Click για ανάπτυξη... Και εγώ δεν το πίστεψα οτι έκλαψε μονο μια μέρα Πρεπει να ηταν με τον Ερωτα άσπονδοι φίλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:53 Ο erefer έγραψε: #25.920 25-09-08 18:53 Οτι βίντεο έχω τραβήξει μεχρι στιγμής με τον erefer https://www.youtube.com/watch?v=yLkSYEMKqr8 https://www.youtube.com/watch?v=FMeCoOzUBeI https://www.youtube.com/watch?v=GFa9r0IRVoA https://www.youtube.com/watch?v=52WxfAZ1zk0 https://www.youtube.com/watch?v=vEIb945wSMQ https://www.youtube.com/watch?v=-lzLq6WAFB0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Οτι βίντεο έχω τραβήξει μεχρι στιγμής με τον erefer https://www.youtube.com/watch?v=yLkSYEMKqr8 https://www.youtube.com/watch?v=FMeCoOzUBeI https://www.youtube.com/watch?v=GFa9r0IRVoA https://www.youtube.com/watch?v=52WxfAZ1zk0 https://www.youtube.com/watch?v=vEIb945wSMQ https://www.youtube.com/watch?v=-lzLq6WAFB0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.