Birman-maniacs

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Kαληνυχτίζω θα τα πούμε αύριο:hello:
Πάω να ζουλήξω Δανάη:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αααα ωραια...μπαινω να τα δω!!!!!!!!!!!
Θα τραβήξω και άλλα καλύτερα:) Αυτά τα τράβηξα γρήγορα γιατί βιαζόμουν:lol: Καληνύχτα:)

δεν χανει ευκαιρια για παιχνιδι ε?:lol::lol::lol:
πολυ ωραια τα βιντεακια..;)

καληνυχτα!!!καλα ερεφεροζουληγματα...:)

:lol::lol::lol:
Και εγώ δεν το πίστεψα οτι έκλαψε μονο μια μέρα:lol: Πρεπει να ηταν με τον Ερωτα άσπονδοι φίλοι:lol::lol::lol:
απλως οι γατες ειναι ευπροσαρμοστα ζωα..ευτυχως για μας και για εκεινες φυσικα:)

Βασίλη σου έχω μια καταπληκτική ιδέα για το γατόδεντρο μέχρι το ταβάνι... να πάρεις ένα θεόρατο, να τρυπήσεις το ταβάνι να μπαίνει το γατόδεντρο στο πάτωμα του από πάνω να έχει και μεζονέτα ο erefer!!!γιατί ο συγκεκριμένος θα την θέλει την άπλα του!!:P:lol:

παιδι μου ουτε φωτο δεν με αφηνει να βγαλω!!!μολις σταματαω να χαιδευω αρχιζει νιαου?με ερωτηματικο..καλα το νιαουριτο του δεν εχει προηγουμενο!!!!γελαω παρα πολυ!!!!:lol::lol::lol:

μου κανει εντυπωση που δεν μαδαει..πραγμα πολυ ευχαριστο βεβαια...[/quote]
ζήστε το αυτό γιατί απλούστατα δεν προκειται να το ξαναζήσετε!!:lol::lol::P
και βέβαια γιατί είναι ακόμα μικρά...:)

Καλημερα!! σημερα ειναι μια ομορφη μερα, λαμπει ο ηλιος, δεν κανει κρυο και το κυριοτερο ειναι ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ!!!!!!! :up:

Καλημερα!! σημερα ειναι μια ομορφη μερα, λαμπει ο ηλιος, δεν κανει κρυο και το κυριοτερο ειναι ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ!!!!!!! :up:
Καλημέρα!! Έτσι με αισιοδοξία!! :up::)

Στασου να δουμε ποσο θα κρατησει...τωρα θα ηθελα βολτιτσα, καφεδακι σε μια καφετερια καπου εξω ..Θησειο, Ερμου, Κηφισια.......αχχχ :P

Στασου να δουμε ποσο θα κρατησει...τωρα θα ηθελα βολτιτσα, καφεδακι σε μια καφετερια καπου εξω ..Θησειο, Ερμου, Κηφισια.......αχχχ :P
θα με πάρεις αγκαζέ??:)
Και λεφτά στη τσέπη για shopping therapy:):up:

Καλημέρα..!!!:cool:Εχω πολλά να σας πω..αλλά καραδοκεί το αφεντικό...:mad:

Καλημέρα..!!!:cool:Εχω πολλά να σας πω..αλλά καραδοκεί το αφεντικό...:mad:
αντε διώξτον και λέγε:P:lol:

Και μενα τα ιδια Katerina.... θελω και εγω shopping therapy,αλλα πρεπει να κανω καμια οικονομια. :(

αντε διώξτον και λέγε:P:lol:
Πρώτο θέμα..Στειρώσεις..Παιδιά είναι πανάκριβα!!!!!100 ο Μάπας και 150 η Ήλια και αν είναι έγκυος...250:blink::blink::blink::blink:!!!!!!!!!!!!Τέσπα, θα τα κάνω μια κι έξω και τα 2...δεν γίνεται ένα ένα..Θα είναι ζαβλακωμένα και τα 2 και θα ξυπνήσουν ήρεμα μετά..Το θέμα είναι οτι έχω τροφή για γατάκια και καινούρια μάλιστα..:confused:Σαν χαζή πήρα και την τεράστια..Τέσπα!Αχχχχχχχχ!!!Βάσανα!!!:/:

Και μενα τα ιδια Katerina.... θελω και εγω shopping therapy,αλλα πρεπει να κανω καμια οικονομια. :(
Εγώ τα ψώνια τα έχω διαγράψει από το λεξιλόγιο μου...αυτό ήταν καιτο δεύτερο μου θέμα..Αποφάσισα λόγω χρόνου να δώσω το δίπλωμα τον Μάιο για τα ισπανικά...Και λόγω χρήματος 4 ώρες τον μήνα μόνο!!!:(Αλλά θα βάλω τα δυνατά μου!:)

Πρώτο θέμα..Στειρώσεις..Παιδιά είναι πανάκριβα!!!!!100 ο Μάπας και 150 η Ήλια και αν είναι έγκυος...250:blink::blink::blink::blink:!!!!!!!!!!!!Τέσπα, θα τα κάνω μια κι έξω και τα 2...δεν γίνεται ένα ένα..Θα είναι ζαβλακωμένα και τα 2 και θα ξυπνήσουν ήρεμα μετά..Το θέμα είναι οτι έχω τροφή για γατάκια και καινούρια μάλιστα..:confused:Σαν χαζή πήρα και την τεράστια..Τέσπα!Αχχχχχχχχ!!!Βάσανα!!!:/:
Αμαν...Παει τοσο η στειρωση!!!...Και θελω και αλλη γατα και δεντρο και πιατακια καινουρια και κρεβατακι πιο καλο...τι θα κανω η αμοιρη!!!Θα με διωξουν απο το σπιτι:lol:

Εγώ τα ψώνια τα έχω διαγράψει από το λεξιλόγιο μου...αυτό ήταν καιτο δεύτερο μου θέμα..Αποφάσισα λόγω χρόνου να δώσω το δίπλωμα τον Μάιο για τα ισπανικά...Και λόγω χρήματος 4 ώρες τον μήνα μόνο!!!:(Αλλά θα βάλω τα δυνατά μου!:)
Axx δυσκολοι καιροι για πριγκιπισσες!! :(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back