Birman-maniacs

Για τις στειρωσεις τωρα και μενα μου φαινονται πολλα τα χρηματα. Αλλα ειναι και θεμα εμπιστοσυνης στο γιατρο σου..μπορεις να βρεις και πιο ''οικονομικα'', αλλα τον εμπιστευεσαι?? :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για τις στειρωσεις τωρα και μενα μου φαινονται πολλα τα χρηματα. Αλλα ειναι και θεμα εμπιστοσυνης στο γιατρο σου..μπορεις να βρεις και πιο ''οικονομικα'', αλλα τον εμπιστευεσαι?? :hmm:
Στην Αθηνα μπορει να ειναι τοσο...εδω ειναι η καλη κτηνιατρος διπλα απο τον Αγ.Μιλιανο και μας βαραει χωρις να μας λυπαται...αυτο σκεφτομαι και ...να φανταστειτε οτι πηρε σε εναν λεφτά:down: για ευθανασια 250 ευρω!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το ξέρω ότι είναι ακριβή αλλά παιδιά την έπαιρνα στις διακοπές της, την έιχα λίγο πρήξει..Κάθε βδομάδα επίσκεψη και ποτέ δεν μου πήρε επίσκεψη...!!!Πολλά φάρμακα και ακριβά αλλά οκ..Δεν την αλλάζω..Είμαι πολύ ικανοποιημένη!!!:)Απλά πρέπει να βγω στη συγγρου σύντομα!!!:redface::redface::redface::lol::lol::lol:

Στην Αθηνα μπορει να ειναι τοσο...εδω ειναι η καλη κτηνιατρος διπλα απο τον Αγ.Μιλιανο και μας βαραει χωρις να μας λυπαται...αυτο σκεφτομαι και ...να φανταστειτε οτι πηρε σε εναν λεφτά:down: για ευθανασια 250 ευρω!!!
ΤΡΑΓΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!!!:(:down::down::down::down::down:

H Δώρα πόσο άραγε θα δώσει που σήμερα πήγε το Σείριο?:hmm:

Τρίτο θέμα για σήμερα..Παιδιά το αυτοκινητο το πάω ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!Επειδή είμαι και νεαρούλα δε, ξέρετε όσοι ανδρες της ηλικίας μου είναι σε δαισταυρώσεις μου κάνουν ΠΑΝΤΑ νόημα να περάσω..Δεν κορνάρω ΠΟΤΕ, δεν κάνω παραβάσεις εκτός και αν δεν το ξέρω...:Pκαι...Πλέον φτάνω μέχρι και τον χολαργο για πλάκα και με προσπεράσεις (ΝΟΜΙΜΕΣ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!):)

H Δώρα πόσο άραγε θα δώσει που σήμερα πήγε το Σείριο?:hmm:
Είδες η χαζή??Δεν την ρώτησα...:confused:

Τρίτο θέμα για σήμερα..Παιδιά το αυτοκινητο το πάω ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!Επειδή είμαι και νεαρούλα δε, ξέρετε όσοι ανδρες της ηλικίας μου είναι σε δαισταυρώσεις μου κάνουν ΠΑΝΤΑ νόημα να περάσω..Δεν κορνάρω ΠΟΤΕ, δεν κάνω παραβάσεις εκτός και αν δεν το ξέρω...:Pκαι...Πλέον φτάνω μέχρι και τον χολαργο για πλάκα και με προσπεράσεις (ΝΟΜΙΜΕΣ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!):)
Σουμαχερινα μου εσυ!!!!!!!!! :lol::lol:

Και τέλος το τέταρτο μας θέμα είναι το σπίτι..ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙΠΟΤΑ!!!!Αν έχεις δικό σου σπίτι δεν πρέπει να έχεις τίποτα άλλο πέρα από τη δουλειά σου..ΕΝΑΣ ΧΑΜΟΣ!!!Τι ψώνια, τι δουλειές...τι ΚΟΥΡΑΣΗ!!!Χθες η συγκάτοικος μου μου είχε εκπληξούλα..Είχε καθαρίσει τα πάντα μόνη της..Νιώθω λίγο άχρηστη βέβαια αλλά οκ...Είχαμε τον χρόνο να ξαπλαρώσουμε και να δούμε ταινιούλα, να μιλήσω στο ιντερνετ και να αφιερώσω πολλά χάδια στα μωρά μου που πλέον μεγάλωσαν!!!:up:Εσείς πως τα καταφέρνετε???Εσύ Γιούλη που έχεις και παιδί???????:confused:

Mπράβο μπράβο!!:up::up:
Μόνο πες μας τι ώρες κυκλοφορείς... :P:lol:

:D:D:D:D:D:DΌλο κοπλιμέντα μου είσαι σήμερα!!!:up::up::rolleyes::rolleyes::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy:

Αντε να σας πω κι εγώ σήμερα οτι έχω τη γιορτή μου...
και θα πάμε στο Χολαργό για φαγητό!!! :)
Κατερινάκι θα μας πας εσύ? :hmm::lol:

Mπράβο μπράβο!!:up::up:
Μόνο πες μας τι ώρες κυκλοφορείς... :P:lol:
:mad::mad::mad::mad::mad:Έτσι έ???Καλά πλέον δεν θα σε παίζω εγώ..Εγώ θα παίζω μόνο με την Άντα!!!Για να μάθεις...:P

Χα χα !! καλωσηρθες στον κοσμο των ''χωρις ελευθερο χρονο και με απειρες δουλειες να γινουν'' :D. Σιγα σιγα, χωρις αγχος ολα τα προλαβαινεις και αν δεν προλαβαινεις, σιγα να μην σκασω για μια τουφα παραπαπω!!

:mad::mad::mad::mad::mad:Έτσι έ???Καλά πλέον δεν θα σε παίζω εγώ..Εγώ θα παίζω μόνο με την Άντα!!!Για να μάθεις...:P
Αδλεφουλίνι μου σωφερινάκι μου... γλυκουλάκι μου... ομορφουλάκι μου... :inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::D

Αντε να σας πω κι εγώ σήμερα οτι έχω τη γιορτή μου...
και θα πάμε στο Χολαργό για φαγητό!!! :)
Κατερινάκι θα μας πας εσύ? :hmm::lol:
ΑΛΗΘΕΙΑ?????:blink::blink::blink::blink::blink::blink:Ποιανού γιορτή είναι σήμερα?????????:blink::blink::blink:ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑ!!!Εμμμμ δεν λέει να σε πάω εγώ...Είναι μακάβριο να πας την ημέρα που γιορτάζεις στον άλλο κόσμο!!:P:P:P:lol::lol::lol::lol::lol:

Χα χα !! καλωσηρθες στον κοσμο των ''χωρις ελευθερο χρονο και με απειρες δουλειες να γινουν'' :D. Σιγα σιγα, χωρις αγχος ολα τα προλαβαινεις και αν δεν προλαβαινεις, σιγα να μην σκασω για μια τουφα παραπαπω!!
:D:D:D:D:D:lol::lol::lol::lol:Η τούφα με μάρανε!!!:lol::lol::lol:Αυτό λέω κι εγώ πλέον..Η πριγκίπισσα του άγχους πρέπει να σας πω πως χάνει το στέμα της τελευταία..:D:D:lol::lol::lol::lol:

Αδλεφουλίνι μου σωφερινάκι μου... γλυκουλάκι μου... ομορφουλάκι μου... :inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::D
Γιουλάκο μου εσύ!!!!:DΜΑΚΙΑ!!!:happy:

ΑΛΗΘΕΙΑ?????:blink::blink::blink::blink::blink::blink:Ποιανού γιορτή είναι σήμερα?????????:blink::blink::blink:ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑ!!!Εμμμμ δεν λέει να σε πάω εγώ...Είναι μακάβριο να πας την ημέρα που γιορτάζεις στον άλλο κόσμο!!:P:P:P:lol::lol::lol::lol::lol:
:lol::lol::lol:Μου αρέσουν πολύ οι άνθρωποι με χιούμορ!! :up:

Με λένε Θεολογία είναι Τηνιακό όνομα από τη γιαγιά μου. Σήμερα είναι του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back