Birman-maniacs

Αντε να σας πω κι εγώ σήμερα οτι έχω τη γιορτή μου...
και θα πάμε στο Χολαργό για φαγητό!!! :)
Κατερινάκι θα μας πας εσύ? :hmm::lol:
Χρονια σου Πολλα!! Να εισαι παντα ευτυχισμενη!! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρονια σου Πολλα!! Να εισαι παντα ευτυχισμενη!! :)
Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol::lol::lol:Μου αρέσουν πολύ οι άνθρωποι με χιούμορ!! :up:

Με λένε Θεολογία είναι Τηνιακό όνομα από τη γιαγιά μου. Σήμερα είναι του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου.
Χιούμορ????:blink::blink::blink:Ποιο χιούμορ?????:blink::blink::blink::lol::lol::lol::lol::lol:

Παλι σκοτεινιασε...θελω να παω σπιτιιιιιιιι.:( Αλλα σπιτι εχω ενα σωρο δουλειες .:hmm:

Παλι σκοτεινιασε...θελω να παω σπιτιιιιιιιι.:( Αλλα σπιτι εχω ενα σωρο δουλειες .:hmm:
Βρε Αντούλα μου...Καλύτερα δεν είναι που είναι τέτοιος ο καιρός από τον σπαστικό ήλιο που δεν βλέπεις μπροστά σου και ζεστένεσαι τόσο που θες να αρχίσεις να γλείφεσαι σαν τα γατιά???:hmm::hmm:(το τελευταίο το έκανα όταν ήμουν μικρή..):lol::lol:

Βρε Αντούλα μου...Καλύτερα δεν είναι που είναι τέτοιος ο καιρός από τον σπαστικό ήλιο που δεν βλέπεις μπροστά σου και ζεστένεσαι τόσο που θες να αρχίσεις να γλείφεσαι σαν τα γατιά???:hmm::hmm:(το τελευταίο το έκανα όταν ήμουν μικρή..):lol::lol:
η βροχή μου αρέσει κι εμένα ειδικά όταν είμαι σπίτι με μια ζεστή κούπα καφέ, τους αγαπημένους μου τριγύρω και τα χνουδωτά στην αγκαλιά...
ε Αντούλα? Αυτό σκέψου;):)

Η βροχη ειναι υγρη και δεν μου αρεσει !! :confused::confused::confused: Ειμαι γατα..νιαου νιαουυυυυυυυυυυυυυ

Η βροχη ειναι υγρη και δεν μου αρεσει !! :confused::confused::confused: Ειμαι γατα..νιαου νιαουυυυυυυυυυυυυυ
Α... κι εμένα η υγρασία δεν μου αρέσει... αλλά μέσα στο σπίτι... στη θαλπωρή και να τη χαζεύω... μου αρέσει πολύ!! :up:

Α... κι εμένα η υγρασία δεν μου αρέσει... αλλά μέσα στο σπίτι... στη θαλπωρή και να τη χαζεύω... μου αρέσει πολύ!! :up:
Θαλπωρη ναι..αλλα ακομη δεν αναψαμε τζακι και φυσικα ουτε θερμανση.:hmm:

Θαλπωρη ναι..αλλα ακομη δεν αναψαμε τζακι και φυσικα ουτε θερμανση.:hmm:
κι εγώ περιμένω το πετρέλαιο κι έχει μια παράξενη ατμόσφαιρα το σπίτι μου, πολύ δυσάρεστη τελευταία... μια παράξενη υγρασία:(

Καλησπερα βιρμανακια:Γιουλακοοοοοο χρονια πολλα!:)Η στειρωση του Σειριου θα κοστισει 50 ευρω,συν 8 ευρω η αντιβιωτικη ένεση.Κατερινακι ειναι παρα πολλα τα χρηματα που σου ειπε...Η γιατρος μας στο Βολο στα αρσενικα κανει με 70,και στη Θεσσαλονικη για τον Εκτορα παλι 70 ειχαμε πληρωσει.

η βροχή μου αρέσει κι εμένα ειδικά όταν είμαι σπίτι με μια ζεστή κούπα καφέ, τους αγαπημένους μου τριγύρω και τα χνουδωτά στην αγκαλιά...
ε Αντούλα? Αυτό σκέψου;):)
εμένα πάλι η βροχή μου αρέσει να πέφτει πάνω μου την ώρα που περπατάω..είμαι σπάνια γάτα!:lol::lol::lol:

εμένα πάλι η βροχή μου αρέσει να πέφτει πάνω μου την ώρα που περπατάω..είμαι σπάνια γάτα!:lol::lol::lol:
"Turkish Van" σε αυτές αρέσει το νερό:)

Καλησπερα βιρμανακια:Γιουλακοοοοοο χρονια πολλα!:)Η στειρωση του Σειριου θα κοστισει 50 ευρω,συν 8 ευρω η αντιβιωτικη ένεση.Κατερινακι ειναι παρα πολλα τα χρηματα που σου ειπε...Η γιατρος μας στο Βολο στα αρσενικα κανει με 70,και στη Θεσσαλονικη για τον Εκτορα παλι 70 ειχαμε πληρωσει.
Ναι ακριβή είναι και μου είπε ότι θα έχει και μετεγχειριτική φροντίδα!!!:confused:Πάντως δεν πάω αλλού..Είμαι πολύ ευχαριστημένη...Στο κάτω κάτω η τύπισα ήταν η μόνη που είδε στο τσακ μπαμ όλα τα προβληματάκια των παιδιών..Αξίζει τα λεφτά της!Το ξέρεις καλύτερα από όλους εσύ αυτό Δωράκι!Μαζί τα περάσαμε!:)

"Turkish Van" σε αυτές αρέσει το νερό:)
Εεεεεεεε ΟΧΙ!!!!!:mad::mad:Βρετανική είμαι...Σιγά την ηρεμία βέβαια αλλά λέμε τώρα..Αχ ξε΄ρω ποια είμαι..αβυσινιασ???κάπως έτσι!:)

Σ'ευχαριστώ πολύ!:)

Ποια είναι η γάτα που λες γιουλη..έχεις φωτο???αχ εμένα είναι σαν τιγράκι αυτή που λέω μπεζ χρώματος τελείως!!

Ναι Κατερινακι μου,ξερω...Οπως νιωθεις εσυ καλυτερα.Δεν ξερω τι εννοουσε μετεγχειρητικη φροντιδα,εμενα ο Εκτορινο απ'το Τορινο μονο κονσερβα ηθελε μετα τη στειρωση.Μαλιστα μας ειπε αν ασχολειται με την περιοχη να τον παμε να του βαλει κωνο,αλλα δεν γλυφοταν καν εκει.

Καλημερα!! σημερα ειναι μια ομορφη μερα, λαμπει ο ηλιος, δεν κανει κρυο και το κυριοτερο ειναι ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ!!!!!!! :up:
Ναι!!!!!:up::up:
Από τη Δευτέρα το περιμένω!:happy:
ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ!!!!:D:up::D:up::happy:
Επιτέλους!:P

Ε οχι καν αν γλυφει τη περιοχη, αν τραβαει τα ραμματα ναι , αλλα διαφορετικα μου φαινεται υπερβολικο. Εμενα μου πηρα 100 ευρω. :hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back