Birman-maniacs

εγω τρια του πηρα με catnip ουτε να τα δει!!!:(

εχει κολλησει με ενα αρκουδακι που κρεμεται απο μια κλωστη και ολο το συστημα κρεμεται απο ενα πραγμα σαν καλάμι ψαρέματος.
μ'αυτό τρελαινεται..απ'οπου και να'ναι θα βγει να παίξει ετσι και ακούσει το κουδουνάκι..
:)
μ'αυτό "μαζεύουμε" τις γάτες του Μιχάλη που έχει τις πολλές γάτες όταν πάω σπίτι του:lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πηρα το σαββατο το κουβαδακι που δινει η proplan δωρο!! εχει μεγαλη πλακα. :)
τι κουβαδάκι ειναι αυτό?για την παραλία?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μ'αυτό "μαζεύουμε" τις γάτες του Μιχάλη που έχει τις πολλές γάτες όταν πάω σπίτι του:lol::lol:
αααα!!!!πιάνει σε όλες τις γάτες λοιπόν!!!!:lol::lol::lol:

Ωραια η παρεα σας αλλα πρεπει να φυγω αλλιως θα μεινουμε νυστικοι...:lol::lol::lol:

για τη κροκετία! :lol:
τι?βάζεις τις κροκέτες μέσα?για φαγητό ειναι?παιδιά με μπερδέψατε!!!!:cool::P

Ωραια η παρεα σας αλλα πρεπει να φυγω αλλιως θα μεινουμε νυστικοι...:lol::lol::lol:

τι καλο θα φτιάξεις?

τι?βάζεις τις κροκέτες μέσα?για φαγητό ειναι?παιδιά με μπερδέψατε!!!!:cool::P
ειναι για αποθήκευση κροκέτας για να μην την έχεις στο σακουλάκι...;)έχει πλάκα... θα δω μήπως σου βρω φωτό... :)

τι καλο θα φτιάξεις?
Κοτοσουπα λεω,αλλα με μενα ποτε δεν ξερεις ...αυτα λεω τωρα που ειμαι εδω,οταν φτασω στο μαγαζι,μπορει να παρω κατι τελιως διαφορετικο:lol::lol::lol:

ειναι για αποθήκευση κροκέτας για να μην την έχεις στο σακουλάκι...;)έχει πλάκα... θα δω μήπως σου βρω φωτό... :)
ααααααααααααα καταλαβα!!!!!!

Στο λέει για να τις το στείλεις σε αλουμινόχαρτο με το ΚΤΕΛ:lol::lol:
μεσα στο μυαλο μου εισαι!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol:

Νομιζα ότι θα σας άρεσε η ανακάλυψή μου :P:lol:
μου αρεσε παρα πολυ!!!!αλλα που το βρησκουμε και ποιος θα μας το βαλει?το πορτάκι?

Κοτοσουπα λεω,αλλα με μενα ποτε δεν ξερεις ...αυτα λεω τωρα που ειμαι εδω,οταν φτασω στο μαγαζι,μπορει να παρω κατι τελιως διαφορετικο:lol::lol::lol:
δεν πειράζει,αυτα ειναι τα καλύτερα!!!αν δεν κανεις και μια εκπληξη στο στομαχι σου πως θα περασει η ωρα?:lol::lol::lol::lol:

αυτο ειναι Δαναη....δεν ειχε μαυρο, αλλα σε πρασινο. Αλλα και παλι μου αρεσε και το πηρα!! :)

Στο λέει για να τις το στείλεις σε αλουμινόχαρτο με το ΚΤΕΛ:lol::lol:

Νομιζα ότι θα σας άρεσε η ανακάλυψή μου :P:lol:

Ειναι τελειο το πορτακι αλλα ποιος σ`το φτιαχνει,μονος σου?

ΠΟυ ειναι το κουβαδακι ??

ααααααααααααα καταλαβα!!!!!!

μεσα στο μυαλο μου εισαι!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol:

μου αρεσε παρα πολυ!!!!αλλα που το βρησκουμε και ποιος θα μας το βαλει?το πορτάκι?

Να το κουβαδάκι της Αντας! :)καλέ όντως μοιάζει με της παραλίας:lol:
Ο τζαμάς θα στο βάλει το πορτάκι:P

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) :hmm::hmm:

Συνημμένα

• %CE%95%CE%B9%CE%BA%CF%8C%5B%5B%CE%BD%CE%B1001[1].jpg
    %CE%95%CE%B9%CE%BA%CF%8C%5B%5B%CE%BD%CE%B1001[1].jpg
    8,8 KB · Εμφανίσεις: 9
αυτο ειναι Δαναη....δεν ειχε μαυρο, αλλα σε πρασινο. Αλλα και παλι μου αρεσε και το πηρα!! :)
οταν λες αυτο?εχεις βαλει φωτο?δεν φαινεται τιποτα...

Να το κουβαδάκι της Αντας! :)καλέ όντως μοιάζει με της παραλίας:lol:
Ο τζαμάς θα στο βάλει το πορτάκι:P
Γλυκα δεν ειναι?? αφου πηγα στο πετ σοπ με τη φωτογραφια και τους λεω ''αυτο θελω, το εχετε??' θα ειπαν απο μεσα τους ''ωχχ παλι η τρελη με τη φωτοτυπια!! '' :lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back