Birman-maniacs

σημερα ονειρευομουν πως αντι για τον Ερωτα ειχα τον Μορφεα και τον χαιδευα,τον χαιδευα,τον χαιδευα..και ανοιγω τα ματια μου και βλεπω στα ποδια μου τον μικρο...τι σου κανει το υποσυνειδητο...:lol::lol::lol:
Whishful thinking!! :P:lol:
πλάκα κάνω... ο Ερωτάς σου είναι πολύτιμος!! :up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλημερα κατερινα!!!:)
Δανάη μου το διασκεδάζεις ε???:)Μπράβο καλή μου!!!:up:Μάλλον ο μικρός έρωτας έχει αδυναμία στην μαμά!;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αχ μου λειψατε!χθες κατι ηρθαν και εκαναν στο κουτι μας αλλα ακομα δεν εχουμε τηλεφωνο σνιφ:(

οχι δεν ειχα κράνος!καλε ουτε σελα δεν ειχε ο ανθρωπος, την ειχε σπιτι:)μια βολτιτσα μικρη εκανα, και καποιοι φοιτητες ομοιως....πολυ πλακα!εμενα η Αθηνα μου εφερε το χαρτινο μπαλακι της στα ποδια στις 5 το πρωι και επαιζε σαν δαιμονισμενο, παει ο υπνος μου:(
σε πονυ ανεβηκατε?:lol::lol::lol:πως ανεβηκες μαρι χωρις σελα?απο που πιαστηκες?

οχι,μπραβο,ελα δω,κατω...το ονομα δεν το εχει μαθει ακομα..λες να μην του αρεσει?:lol::lol::lol:

εμ ειναι ονομα αυτο για γερμαναρα...:lol::lol:

οχι,μπραβο,ελα δω,κατω...το ονομα δεν το εχει μαθει ακομα..λες να μην του αρεσει?:lol::lol::lol:
Θα το μάθει σε λίγο θα δεις... αρκεί βέβαια να τον φωνάζεις με αυτό κι όχι με άλλα χαζά χαιδευτικά... Δηλ. τον φωνάζεις δυνατά από μακρυά με το όνομά του και σιγανά αφού έρθει κοντά σου με τα χαιδευτικούλια του!!

Λοιπόν εγώ οι 2 πρώτες εντολές που θα μάθω της Σεμέλης θα είναι:

Oρμα στη Καλυψώ! :blink:

και

Κάτσε του Μορφέα!:up:

:lol::lol::lol:

Δανάη μου το διασκεδάζεις ε???:)Μπράβο καλή μου!!!:up:Μάλλον ο μικρός έρωτας έχει αδυναμία στην μαμά!;)
ετσι νομιζω κι εγω:D:D:D
ε!!!ας μου εχει και καποιος αδυναμια!!μια ζωη ημουν η μεγαλη και ειχαν αδυναμια στους μικροτερους..:P:P

:lol::lol:ενώ το Ιωνας είναι κουτί!! :P:lol::lol:
Το δε Σεμέλη κατά βάθος Γερμανικό είναι αλλά δεν το ξέρατε:P:lol:

αχ μου λειψατε!χθες κατι ηρθαν και εκαναν στο κουτι μας αλλα ακομα δεν εχουμε τηλεφωνο σνιφ:(
κι εσυ μας ελειψες!!!!για ολα ο παλιο-οτε φταιει:mad:

ε!!!ας μου εχει και καποιος αδυναμια!!μια ζωη ημουν η μεγαλη και ειχαν αδυναμια στους μικροτερους..:P:P
κι εγώ σου έχω... :)

σαμπως ακουγε στο Paulchen νομιζεις?

Θα το μάθει σε λίγο θα δεις... αρκεί βέβαια να τον φωνάζεις με αυτό κι όχι με άλλα χαζά χαιδευτικά... Δηλ. τον φωνάζεις δυνατά από μακρυά με το όνομά του και σιγανά αφού έρθει κοντά σου με τα χαιδευτικούλια του!!

Λοιπόν εγώ οι 2 πρώτες εντολές που θα μάθω της Σεμέλης θα είναι:

Oρμα στη Καλυψώ! :blink:

και

Κάτσε του Μορφέα!:up:

:lol::lol::lol:

:lol::lol:ενώ το Ιωνας είναι κουτί!! :P:lol::lol:
Το δε Σεμέλη κατά βάθος Γερμανικό είναι αλλά δεν το ξέρατε:P:lol:
και βεβαια κουτι ειναι!!!!ειπες τιπουτις για τη νουνα?

Aααααααα δεν μιλάω τότε εγώ..!!Ήμουν πάντα η μικρότερη του σογιού φαντάσου!!!:rolleyes::happy::P

Aααααααα δεν μιλάω τότε εγώ..!!Ήμουν πάντα η μικρότερη του σογιού φαντάσου!!!:rolleyes::happy::P
ναι ε?ο βενιαμιν της οικογενειας!!!το παραχαιδεμενο?
ελα μωρε δεν με πειραζει πια..συνηθησα..:cool::lol::lol::lol:
αλλωστε εχω πολλους φιλους που, οπως η Γιουλη,μου εχουν αδυναμια..;)

Κατερινακο ειναι καλα ο Μαπας τωρα?μα που σκιστηκε βρε παιδακι μου?

κοριτσια θα σας αφησω, εχω να γυρισω πισω, ελπιζω σε λιγο καιρο να τα λεμε παλι:(

ναι ε?ο βενιαμιν της οικογενειας!!!το παραχαιδεμενο?
ελα μωρε δεν με πειραζει πια..συνηθησα..:cool::lol::lol::lol:
αλλωστε εχω πολλους φιλους που, οπως η Γιουλη,μου εχουν αδυναμια..;)
Ε οχι και παραχαιδεμένο..Θα έλεγα τελευταίο και καταιδρωμένο.Ότι φορούσα ήταν αλλουνού, ήμουν το τρίτο παιδί οπότε εγώ πήρα το 1/3 της προσοχής τους, ο αδερφος μου το 1/2 και η αδερφή μου το περισσότερο...και να πω ότι επειδή ήμουν το μικρότερο δεν μου έδιναν και πολύ σημασία..Παρ όλα αυτά οι υπόλοιποι εκτός οικογενειας πάντα μου είχαν αδυναμία γιατί ήμουν και γλυκό παιδάκι..:)

Κατερινακο ειναι καλα ο Μαπας τωρα?μα που σκιστηκε βρε παιδακι μου?
Δεν έχω ιδέα..Εκεί που βρήκαμε πολλά αίματα ήταν τοίχος το ψάχναμε χθες όλη μέρα αλλά ΤΙΠΟΤΑ!!!:(:(Το θέμα είναι ότι η Ήλια του κάνει κχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ συνέχεια και του απλώνει και χέρι!!:(Πάει η αρμονία του σπιτιού μου!!!!:(:(:(έχω απογοητευτεί!!:(

κοριτσια θα σας αφησω, εχω να γυρισω πισω, ελπιζω σε λιγο καιρο να τα λεμε παλι:(
Βάσια μου φιλάκια πολλά!!Δεν προλαβα να σου μιλήσω πάλι!:/:

μακαρι βασακο μου!!!

Ε οχι και παραχαιδεμένο..Θα έλεγα τελευταίο και καταιδρωμένο.Ότι φορούσα ήταν αλλουνού, ήμουν το τρίτο παιδί οπότε εγώ πήρα το 1/3 της προσοχής τους, ο αδερφος μου το 1/2 και η αδερφή μου το περισσότερο...και να πω ότι επειδή ήμουν το μικρότερο δεν μου έδιναν και πολύ σημασία..Παρ όλα αυτά οι υπόλοιποι εκτός οικογενειας πάντα μου είχαν αδυναμία γιατί ήμουν και γλυκό παιδάκι..:)
ειδες?με μενα συνεβη εντελως το αντιθετο..καθε φορα που γεννιοταν ενα πιο μικρο ειχαν στο πιο μικρο αδυναμια..:lol::lol::lol:

Δεν έχω ιδέα..Εκεί που βρήκαμε πολλά αίματα ήταν τοίχος το ψάχναμε χθες όλη μέρα αλλά ΤΙΠΟΤΑ!!!:(:(Το θέμα είναι ότι η Ήλια του κάνει κχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ συνέχεια και του απλώνει και χέρι!!:(Πάει η αρμονία του σπιτιού μου!!!!:(:(:(έχω απογοητευτεί!!:(
ελα βρε συ!!θα τα βρουν σιγουρα!!υπομονη και κουραγιο..:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back