πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:18 Ο πυρροθριξ: #26.481 30-09-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αναστασούλα!! Έγινες Birmaniac με τη βούλα ε?? Καθε φορά που μας γράφεις για τα μωρά σου... όλο με προκαλείς για να έρθω!! Αλλά το rdv μας το σημειώσαμε ε? Κάτσε να σου δείξω τώρα μια φωτο από έναν μπλε Βιρμανούλη απ'το εκτροφείο στη Γερμανία που πήγα προχθές Click για ανάπτυξη... ειναι ενας κουκλος αυτος!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:19 Η katerina10: #26.482 30-09-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι Κατερινάκι μου θελω κι εγώ να τον γνωρίσω από κοντά και να τον πάρω αγκαλιά... Δες τι σου έχω γράψει στο θεματάκι του που άνοιξες για το ατύχημα... Click για ανάπτυξη... Το είδα..Αναστασάκι μου θα πάρεις και την κόρη σου και θα μου έρθετε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ μέσα στον Οκτώβρη οκ??? ΓΙΟΥΛΗΗΗΗΗΗ εγώ λέ να σου έρθω την άλλη βδομάδα γιατί η Νικολέτα(Ράισα) και η Αναστασία με αναστάτωσαν με την περιγραφή του γιου σου καλέ!!!!!Ελίζω να με δεχθείς ε????ε????(Βέβαια να είναι καλά και τα μωρα μου πρώτα έτσι?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:19 Η staman2 έγραψε: #26.483 30-09-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παντως ειναι κουκλα Αναστασια μου!!!!!μια ζωγραφια!!! ποσα θες να παρεις μαρι?τοσα ζα και παιδια εχεις!!!αχορταγη!!!σε βλεπω στο ραφι με τη Γιουλη να κανετε παρειτσα.... Click για ανάπτυξη... Δεν είναι κουκλα το μωρό μου?? Καλα θα κάνουμε να μην σε νοιάζει. Θα καθόμαστε μαζί στο ράφι κ θα αναπολούμε τα παλιά....και τα νεα γατιά μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.484 30-09-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παντως ειναι κουκλα Αναστασια μου!!!!!μια ζωγραφια!!! ποσα θες να παρεις μαρι?τοσα ζα και παιδια εχεις!!!αχορταγη!!!σε βλεπω στο ραφι με τη Γιουλη να κανετε παρειτσα.... Click για ανάπτυξη... και 3 και 4 και 5 βιρμανάκια θα πάρω... να σκάσετε!! Και εκτροφείο θα φτιάξω κι ένα αίθριο ετοιμάζω μούρλια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:21 Η katerina10: #26.485 30-09-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να τος είναι ο Rudi και είναι γλύκας!!! τον πήρα αγκαλίτσα!! ειναι το πιο μκρό Βιρμανάκι που έχω αγκίξει!! Click για ανάπτυξη... Τι παιδί είναι αυτό???????????????????????????????Νομίζω ερωτεύτηκα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.486 30-09-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και 3 και 4 και 5 βιρμανάκια θα πάρω... να σκάσετε!! Και εκτροφείο θα φτιάξω κι ένα αίθριο ετοιμάζω μούρλια!! Click για ανάπτυξη... και δεν θα ενοχλώ κανέναν! θα τον περιορίζω στη κρεβατοκάμαρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:21 Η staman2 έγραψε: #26.487 30-09-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να τος είναι ο Rudi και είναι γλύκας!!! τον πήρα αγκαλίτσα!! ειναι το πιο μκρό Βιρμανάκι που έχω αγκίξει!! Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΟΣΣΣΣΣ!!! Πόσο είναι και τί χρώμα θα γίνει???Τα νυχάκια του είναι τοσο μικρα μου έρχεται να τον φάωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:21 Ο πυρροθριξ: #26.488 30-09-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δεν είναι κουκλα το μωρό μου?? Καλα θα κάνουμε να μην σε νοιάζει. Θα καθόμαστε μαζί στο ράφι κ θα αναπολούμε τα παλιά....και τα νεα γατιά μας... Click για ανάπτυξη... ειναι ,ειναι!!!! κατσε γιατι μπορει να ερθω κι εγω...χωρος υπαρχει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.489 30-09-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δεν είναι κουκλα το μωρό μου?? Καλα θα κάνουμε να μην σε νοιάζει. Θα καθόμαστε μαζί στο ράφι κ θα αναπολούμε τα παλιά....και τα νεα γατιά μας... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:23 Ο πυρροθριξ: #26.490 30-09-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΤΕΛΕΙΟΣΣΣΣΣ!!! Πόσο είναι και τί χρώμα θα γίνει???Τα νυχάκια του είναι τοσο μικρα μου έρχεται να τον φάωωω Click για ανάπτυξη... ειναι μπλε,σαν τον Μορφεα..και με τελεια καλτσακια απ.ο,τι βλεπω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:24 Ο πυρροθριξ: #26.491 30-09-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να τος είναι ο Rudi και είναι γλύκας!!! τον πήρα αγκαλίτσα!! ειναι το πιο μκρό Βιρμανάκι που έχω αγκίξει!! Click για ανάπτυξη... πως ειναι να αγγιζεις κατι τοσο μικρο και ευθραυστο?εγω φοβαμαι λιγο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.492 30-09-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΤΕΛΕΙΟΣΣΣΣΣ!!! Πόσο είναι και τί χρώμα θα γίνει???Τα νυχάκια του είναι τοσο μικρα μου έρχεται να τον φάωωω Click για ανάπτυξη... Είναι μπλε σαν το Μορφέα και τα μάτια του είναι ΒΙΟΛΕΤΙΑ σαν της μαμάς του... παιδιά ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΧΡΩΜΑ!!!! Περίμενε να σου δείξω τη μαμά του... Ειναι 4 εβδομαδων... ζήτησα κι άλλες φωτό... είναι διαθέσιμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.493 30-09-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Είναι μπλε σαν το Μορφέα και τα μάτια του είναι ΒΙΟΛΕΤΙΑ σαν της μαμάς του... παιδιά ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΧΡΩΜΑ!!!! Περίμενε να σου δείξω τη μαμά του... Ειναι 4 εβδομαδων... ζήτησα κι άλλες φωτό... είναι διαθέσιμος Click για ανάπτυξη... η μαμά του Rudi! Την λένε Ambra και είναι λιλά!! να δείτε αυτή μάτι!!! αλλά στη φωτό δεν φαίνεται καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.494 30-09-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η μαμά του Rudi! Την λένε Ambra και είναι λιλά!! να δείτε αυτή μάτι!!! αλλά στη φωτό δεν φαίνεται καλά... Click για ανάπτυξη... Σε άυτή τη φωτό η Ambra παρακολουθεί που έχω αγκαλίτσα το παιδάκι της...ειδατε το βλέμμα της μάνας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:28 Ο πυρροθριξ: #26.495 30-09-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και 3 και 4 και 5 βιρμανάκια θα πάρω... να σκάσετε!! Και εκτροφείο θα φτιάξω κι ένα αίθριο ετοιμάζω μούρλια!! Click για ανάπτυξη... αντε ντε!!!!μακαρι!!! να παρω κι εγω ενα βιρμανακι απο μικρο να το ευχαριστηθω... και οπωτε ερχομαι Αθηνα ξερετε που θα βρισκομαι..στρωματσαδα στο υπαιθριο...ενοχλω?δεν ενοχλω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:28 Η katerina10: #26.496 30-09-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η μαμά του Rudi! Την λένε Ambra και είναι λιλά!! να δείτε αυτή μάτι!!! αλλά στη φωτό δεν φαίνεται καλά... Click για ανάπτυξη... ΚΟΥΚΛΑ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!Φαντάσου να φαινόταν και καλύτερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:30 Ο πυρροθριξ: #26.497 30-09-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε άυτή τη φωτό η Ambra παρακολουθεί που έχω αγκαλίτσα το παιδάκι της...ειδατε το βλέμμα της μάνας? Click για ανάπτυξη... σου λεει ποια ειναι αυτη με το παιδι μου?για να δω!!!το πιανει σωστα?μμμμμ...σωστα το πιανει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:32 Ο πυρροθριξ: #26.498 30-09-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Είναι μπλε σαν το Μορφέα και τα μάτια του είναι ΒΙΟΛΕΤΙΑ σαν της μαμάς του... παιδιά ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΧΡΩΜΑ!!!! Περίμενε να σου δείξω τη μαμά του... Ειναι 4 εβδομαδων... ζήτησα κι άλλες φωτό... είναι διαθέσιμος Click για ανάπτυξη... τωρα μη μας λες τετοια γιατι ετσι μου'ρχεται να παω να τον παρω... παντως,δεν ξερω αν ειναι του εκτροφειου,αλλα και τα 2 μας τα γατια εχουν βγει πολυ αγκαλιτσες..μαλλον τα χαιδευαν αρκετα..ολο χαδια και φιλια θελουν..χι χι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.499 30-09-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αντε ντε!!!!μακαρι!!! να παρω κι εγω ενα βιρμανακι απο μικρο να το ευχαριστηθω... και οπωτε ερχομαι Αθηνα ξερετε που θα βρισκομαι..στρωματσαδα στο υπαιθριο...ενοχλω?δεν ενοχλω!!!! Click για ανάπτυξη... θα σου βάζω ρατζάκι στο αίθριο εσένα!!! Το καλύτερο κοριτσάκι θα σου φτιάξουμε κυρία μου!! Escada δεν ζήτησες?? Escada θα λάβεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:33 Η staman2 έγραψε: #26.500 30-09-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και 3 και 4 και 5 βιρμανάκια θα πάρω... να σκάσετε!! Και εκτροφείο θα φτιάξω κι ένα αίθριο ετοιμάζω μούρλια!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο γλυκιά μου κι εμείς κοντά σου στις γέννες κ στις οδύνες να βουτάμε τα ομορφότερα... χιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1323 1324 1325 1326 1327 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1325 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1325 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αναστασούλα!! Έγινες Birmaniac με τη βούλα ε?? Καθε φορά που μας γράφεις για τα μωρά σου... όλο με προκαλείς για να έρθω!! Αλλά το rdv μας το σημειώσαμε ε? Κάτσε να σου δείξω τώρα μια φωτο από έναν μπλε Βιρμανούλη απ'το εκτροφείο στη Γερμανία που πήγα προχθές Click για ανάπτυξη... ειναι ενας κουκλος αυτος!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:19 Η katerina10: #26.482 30-09-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι Κατερινάκι μου θελω κι εγώ να τον γνωρίσω από κοντά και να τον πάρω αγκαλιά... Δες τι σου έχω γράψει στο θεματάκι του που άνοιξες για το ατύχημα... Click για ανάπτυξη... Το είδα..Αναστασάκι μου θα πάρεις και την κόρη σου και θα μου έρθετε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ μέσα στον Οκτώβρη οκ??? ΓΙΟΥΛΗΗΗΗΗΗ εγώ λέ να σου έρθω την άλλη βδομάδα γιατί η Νικολέτα(Ράισα) και η Αναστασία με αναστάτωσαν με την περιγραφή του γιου σου καλέ!!!!!Ελίζω να με δεχθείς ε????ε????(Βέβαια να είναι καλά και τα μωρα μου πρώτα έτσι?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:19 Η staman2 έγραψε: #26.483 30-09-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παντως ειναι κουκλα Αναστασια μου!!!!!μια ζωγραφια!!! ποσα θες να παρεις μαρι?τοσα ζα και παιδια εχεις!!!αχορταγη!!!σε βλεπω στο ραφι με τη Γιουλη να κανετε παρειτσα.... Click για ανάπτυξη... Δεν είναι κουκλα το μωρό μου?? Καλα θα κάνουμε να μην σε νοιάζει. Θα καθόμαστε μαζί στο ράφι κ θα αναπολούμε τα παλιά....και τα νεα γατιά μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.484 30-09-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παντως ειναι κουκλα Αναστασια μου!!!!!μια ζωγραφια!!! ποσα θες να παρεις μαρι?τοσα ζα και παιδια εχεις!!!αχορταγη!!!σε βλεπω στο ραφι με τη Γιουλη να κανετε παρειτσα.... Click για ανάπτυξη... και 3 και 4 και 5 βιρμανάκια θα πάρω... να σκάσετε!! Και εκτροφείο θα φτιάξω κι ένα αίθριο ετοιμάζω μούρλια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:21 Η katerina10: #26.485 30-09-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να τος είναι ο Rudi και είναι γλύκας!!! τον πήρα αγκαλίτσα!! ειναι το πιο μκρό Βιρμανάκι που έχω αγκίξει!! Click για ανάπτυξη... Τι παιδί είναι αυτό???????????????????????????????Νομίζω ερωτεύτηκα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.486 30-09-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και 3 και 4 και 5 βιρμανάκια θα πάρω... να σκάσετε!! Και εκτροφείο θα φτιάξω κι ένα αίθριο ετοιμάζω μούρλια!! Click για ανάπτυξη... και δεν θα ενοχλώ κανέναν! θα τον περιορίζω στη κρεβατοκάμαρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:21 Η staman2 έγραψε: #26.487 30-09-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να τος είναι ο Rudi και είναι γλύκας!!! τον πήρα αγκαλίτσα!! ειναι το πιο μκρό Βιρμανάκι που έχω αγκίξει!! Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΟΣΣΣΣΣ!!! Πόσο είναι και τί χρώμα θα γίνει???Τα νυχάκια του είναι τοσο μικρα μου έρχεται να τον φάωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:21 Ο πυρροθριξ: #26.488 30-09-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δεν είναι κουκλα το μωρό μου?? Καλα θα κάνουμε να μην σε νοιάζει. Θα καθόμαστε μαζί στο ράφι κ θα αναπολούμε τα παλιά....και τα νεα γατιά μας... Click για ανάπτυξη... ειναι ,ειναι!!!! κατσε γιατι μπορει να ερθω κι εγω...χωρος υπαρχει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.489 30-09-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δεν είναι κουκλα το μωρό μου?? Καλα θα κάνουμε να μην σε νοιάζει. Θα καθόμαστε μαζί στο ράφι κ θα αναπολούμε τα παλιά....και τα νεα γατιά μας... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:23 Ο πυρροθριξ: #26.490 30-09-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΤΕΛΕΙΟΣΣΣΣΣ!!! Πόσο είναι και τί χρώμα θα γίνει???Τα νυχάκια του είναι τοσο μικρα μου έρχεται να τον φάωωω Click για ανάπτυξη... ειναι μπλε,σαν τον Μορφεα..και με τελεια καλτσακια απ.ο,τι βλεπω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:24 Ο πυρροθριξ: #26.491 30-09-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να τος είναι ο Rudi και είναι γλύκας!!! τον πήρα αγκαλίτσα!! ειναι το πιο μκρό Βιρμανάκι που έχω αγκίξει!! Click για ανάπτυξη... πως ειναι να αγγιζεις κατι τοσο μικρο και ευθραυστο?εγω φοβαμαι λιγο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.492 30-09-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΤΕΛΕΙΟΣΣΣΣΣ!!! Πόσο είναι και τί χρώμα θα γίνει???Τα νυχάκια του είναι τοσο μικρα μου έρχεται να τον φάωωω Click για ανάπτυξη... Είναι μπλε σαν το Μορφέα και τα μάτια του είναι ΒΙΟΛΕΤΙΑ σαν της μαμάς του... παιδιά ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΧΡΩΜΑ!!!! Περίμενε να σου δείξω τη μαμά του... Ειναι 4 εβδομαδων... ζήτησα κι άλλες φωτό... είναι διαθέσιμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.493 30-09-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Είναι μπλε σαν το Μορφέα και τα μάτια του είναι ΒΙΟΛΕΤΙΑ σαν της μαμάς του... παιδιά ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΧΡΩΜΑ!!!! Περίμενε να σου δείξω τη μαμά του... Ειναι 4 εβδομαδων... ζήτησα κι άλλες φωτό... είναι διαθέσιμος Click για ανάπτυξη... η μαμά του Rudi! Την λένε Ambra και είναι λιλά!! να δείτε αυτή μάτι!!! αλλά στη φωτό δεν φαίνεται καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.494 30-09-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η μαμά του Rudi! Την λένε Ambra και είναι λιλά!! να δείτε αυτή μάτι!!! αλλά στη φωτό δεν φαίνεται καλά... Click για ανάπτυξη... Σε άυτή τη φωτό η Ambra παρακολουθεί που έχω αγκαλίτσα το παιδάκι της...ειδατε το βλέμμα της μάνας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:28 Ο πυρροθριξ: #26.495 30-09-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και 3 και 4 και 5 βιρμανάκια θα πάρω... να σκάσετε!! Και εκτροφείο θα φτιάξω κι ένα αίθριο ετοιμάζω μούρλια!! Click για ανάπτυξη... αντε ντε!!!!μακαρι!!! να παρω κι εγω ενα βιρμανακι απο μικρο να το ευχαριστηθω... και οπωτε ερχομαι Αθηνα ξερετε που θα βρισκομαι..στρωματσαδα στο υπαιθριο...ενοχλω?δεν ενοχλω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:28 Η katerina10: #26.496 30-09-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η μαμά του Rudi! Την λένε Ambra και είναι λιλά!! να δείτε αυτή μάτι!!! αλλά στη φωτό δεν φαίνεται καλά... Click για ανάπτυξη... ΚΟΥΚΛΑ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!Φαντάσου να φαινόταν και καλύτερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:30 Ο πυρροθριξ: #26.497 30-09-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε άυτή τη φωτό η Ambra παρακολουθεί που έχω αγκαλίτσα το παιδάκι της...ειδατε το βλέμμα της μάνας? Click για ανάπτυξη... σου λεει ποια ειναι αυτη με το παιδι μου?για να δω!!!το πιανει σωστα?μμμμμ...σωστα το πιανει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:32 Ο πυρροθριξ: #26.498 30-09-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Είναι μπλε σαν το Μορφέα και τα μάτια του είναι ΒΙΟΛΕΤΙΑ σαν της μαμάς του... παιδιά ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΧΡΩΜΑ!!!! Περίμενε να σου δείξω τη μαμά του... Ειναι 4 εβδομαδων... ζήτησα κι άλλες φωτό... είναι διαθέσιμος Click για ανάπτυξη... τωρα μη μας λες τετοια γιατι ετσι μου'ρχεται να παω να τον παρω... παντως,δεν ξερω αν ειναι του εκτροφειου,αλλα και τα 2 μας τα γατια εχουν βγει πολυ αγκαλιτσες..μαλλον τα χαιδευαν αρκετα..ολο χαδια και φιλια θελουν..χι χι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.499 30-09-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αντε ντε!!!!μακαρι!!! να παρω κι εγω ενα βιρμανακι απο μικρο να το ευχαριστηθω... και οπωτε ερχομαι Αθηνα ξερετε που θα βρισκομαι..στρωματσαδα στο υπαιθριο...ενοχλω?δεν ενοχλω!!!! Click για ανάπτυξη... θα σου βάζω ρατζάκι στο αίθριο εσένα!!! Το καλύτερο κοριτσάκι θα σου φτιάξουμε κυρία μου!! Escada δεν ζήτησες?? Escada θα λάβεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:33 Η staman2 έγραψε: #26.500 30-09-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και 3 και 4 και 5 βιρμανάκια θα πάρω... να σκάσετε!! Και εκτροφείο θα φτιάξω κι ένα αίθριο ετοιμάζω μούρλια!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο γλυκιά μου κι εμείς κοντά σου στις γέννες κ στις οδύνες να βουτάμε τα ομορφότερα... χιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1323 1324 1325 1326 1327 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1325 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1325 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι Κατερινάκι μου θελω κι εγώ να τον γνωρίσω από κοντά και να τον πάρω αγκαλιά... Δες τι σου έχω γράψει στο θεματάκι του που άνοιξες για το ατύχημα... Click για ανάπτυξη... Το είδα..Αναστασάκι μου θα πάρεις και την κόρη σου και θα μου έρθετε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ μέσα στον Οκτώβρη οκ??? ΓΙΟΥΛΗΗΗΗΗΗ εγώ λέ να σου έρθω την άλλη βδομάδα γιατί η Νικολέτα(Ράισα) και η Αναστασία με αναστάτωσαν με την περιγραφή του γιου σου καλέ!!!!!Ελίζω να με δεχθείς ε????ε????(Βέβαια να είναι καλά και τα μωρα μου πρώτα έτσι?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:19 Η staman2 έγραψε: #26.483 30-09-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παντως ειναι κουκλα Αναστασια μου!!!!!μια ζωγραφια!!! ποσα θες να παρεις μαρι?τοσα ζα και παιδια εχεις!!!αχορταγη!!!σε βλεπω στο ραφι με τη Γιουλη να κανετε παρειτσα.... Click για ανάπτυξη... Δεν είναι κουκλα το μωρό μου?? Καλα θα κάνουμε να μην σε νοιάζει. Θα καθόμαστε μαζί στο ράφι κ θα αναπολούμε τα παλιά....και τα νεα γατιά μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.484 30-09-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παντως ειναι κουκλα Αναστασια μου!!!!!μια ζωγραφια!!! ποσα θες να παρεις μαρι?τοσα ζα και παιδια εχεις!!!αχορταγη!!!σε βλεπω στο ραφι με τη Γιουλη να κανετε παρειτσα.... Click για ανάπτυξη... και 3 και 4 και 5 βιρμανάκια θα πάρω... να σκάσετε!! Και εκτροφείο θα φτιάξω κι ένα αίθριο ετοιμάζω μούρλια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:21 Η katerina10: #26.485 30-09-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να τος είναι ο Rudi και είναι γλύκας!!! τον πήρα αγκαλίτσα!! ειναι το πιο μκρό Βιρμανάκι που έχω αγκίξει!! Click για ανάπτυξη... Τι παιδί είναι αυτό???????????????????????????????Νομίζω ερωτεύτηκα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.486 30-09-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και 3 και 4 και 5 βιρμανάκια θα πάρω... να σκάσετε!! Και εκτροφείο θα φτιάξω κι ένα αίθριο ετοιμάζω μούρλια!! Click για ανάπτυξη... και δεν θα ενοχλώ κανέναν! θα τον περιορίζω στη κρεβατοκάμαρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:21 Η staman2 έγραψε: #26.487 30-09-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να τος είναι ο Rudi και είναι γλύκας!!! τον πήρα αγκαλίτσα!! ειναι το πιο μκρό Βιρμανάκι που έχω αγκίξει!! Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΟΣΣΣΣΣ!!! Πόσο είναι και τί χρώμα θα γίνει???Τα νυχάκια του είναι τοσο μικρα μου έρχεται να τον φάωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:21 Ο πυρροθριξ: #26.488 30-09-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δεν είναι κουκλα το μωρό μου?? Καλα θα κάνουμε να μην σε νοιάζει. Θα καθόμαστε μαζί στο ράφι κ θα αναπολούμε τα παλιά....και τα νεα γατιά μας... Click για ανάπτυξη... ειναι ,ειναι!!!! κατσε γιατι μπορει να ερθω κι εγω...χωρος υπαρχει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.489 30-09-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δεν είναι κουκλα το μωρό μου?? Καλα θα κάνουμε να μην σε νοιάζει. Θα καθόμαστε μαζί στο ράφι κ θα αναπολούμε τα παλιά....και τα νεα γατιά μας... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:23 Ο πυρροθριξ: #26.490 30-09-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΤΕΛΕΙΟΣΣΣΣΣ!!! Πόσο είναι και τί χρώμα θα γίνει???Τα νυχάκια του είναι τοσο μικρα μου έρχεται να τον φάωωω Click για ανάπτυξη... ειναι μπλε,σαν τον Μορφεα..και με τελεια καλτσακια απ.ο,τι βλεπω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:24 Ο πυρροθριξ: #26.491 30-09-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να τος είναι ο Rudi και είναι γλύκας!!! τον πήρα αγκαλίτσα!! ειναι το πιο μκρό Βιρμανάκι που έχω αγκίξει!! Click για ανάπτυξη... πως ειναι να αγγιζεις κατι τοσο μικρο και ευθραυστο?εγω φοβαμαι λιγο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.492 30-09-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΤΕΛΕΙΟΣΣΣΣΣ!!! Πόσο είναι και τί χρώμα θα γίνει???Τα νυχάκια του είναι τοσο μικρα μου έρχεται να τον φάωωω Click για ανάπτυξη... Είναι μπλε σαν το Μορφέα και τα μάτια του είναι ΒΙΟΛΕΤΙΑ σαν της μαμάς του... παιδιά ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΧΡΩΜΑ!!!! Περίμενε να σου δείξω τη μαμά του... Ειναι 4 εβδομαδων... ζήτησα κι άλλες φωτό... είναι διαθέσιμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.493 30-09-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Είναι μπλε σαν το Μορφέα και τα μάτια του είναι ΒΙΟΛΕΤΙΑ σαν της μαμάς του... παιδιά ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΧΡΩΜΑ!!!! Περίμενε να σου δείξω τη μαμά του... Ειναι 4 εβδομαδων... ζήτησα κι άλλες φωτό... είναι διαθέσιμος Click για ανάπτυξη... η μαμά του Rudi! Την λένε Ambra και είναι λιλά!! να δείτε αυτή μάτι!!! αλλά στη φωτό δεν φαίνεται καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.494 30-09-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η μαμά του Rudi! Την λένε Ambra και είναι λιλά!! να δείτε αυτή μάτι!!! αλλά στη φωτό δεν φαίνεται καλά... Click για ανάπτυξη... Σε άυτή τη φωτό η Ambra παρακολουθεί που έχω αγκαλίτσα το παιδάκι της...ειδατε το βλέμμα της μάνας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:28 Ο πυρροθριξ: #26.495 30-09-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και 3 και 4 και 5 βιρμανάκια θα πάρω... να σκάσετε!! Και εκτροφείο θα φτιάξω κι ένα αίθριο ετοιμάζω μούρλια!! Click για ανάπτυξη... αντε ντε!!!!μακαρι!!! να παρω κι εγω ενα βιρμανακι απο μικρο να το ευχαριστηθω... και οπωτε ερχομαι Αθηνα ξερετε που θα βρισκομαι..στρωματσαδα στο υπαιθριο...ενοχλω?δεν ενοχλω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:28 Η katerina10: #26.496 30-09-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η μαμά του Rudi! Την λένε Ambra και είναι λιλά!! να δείτε αυτή μάτι!!! αλλά στη φωτό δεν φαίνεται καλά... Click για ανάπτυξη... ΚΟΥΚΛΑ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!Φαντάσου να φαινόταν και καλύτερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:30 Ο πυρροθριξ: #26.497 30-09-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε άυτή τη φωτό η Ambra παρακολουθεί που έχω αγκαλίτσα το παιδάκι της...ειδατε το βλέμμα της μάνας? Click για ανάπτυξη... σου λεει ποια ειναι αυτη με το παιδι μου?για να δω!!!το πιανει σωστα?μμμμμ...σωστα το πιανει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:32 Ο πυρροθριξ: #26.498 30-09-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Είναι μπλε σαν το Μορφέα και τα μάτια του είναι ΒΙΟΛΕΤΙΑ σαν της μαμάς του... παιδιά ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΧΡΩΜΑ!!!! Περίμενε να σου δείξω τη μαμά του... Ειναι 4 εβδομαδων... ζήτησα κι άλλες φωτό... είναι διαθέσιμος Click για ανάπτυξη... τωρα μη μας λες τετοια γιατι ετσι μου'ρχεται να παω να τον παρω... παντως,δεν ξερω αν ειναι του εκτροφειου,αλλα και τα 2 μας τα γατια εχουν βγει πολυ αγκαλιτσες..μαλλον τα χαιδευαν αρκετα..ολο χαδια και φιλια θελουν..χι χι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.499 30-09-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αντε ντε!!!!μακαρι!!! να παρω κι εγω ενα βιρμανακι απο μικρο να το ευχαριστηθω... και οπωτε ερχομαι Αθηνα ξερετε που θα βρισκομαι..στρωματσαδα στο υπαιθριο...ενοχλω?δεν ενοχλω!!!! Click για ανάπτυξη... θα σου βάζω ρατζάκι στο αίθριο εσένα!!! Το καλύτερο κοριτσάκι θα σου φτιάξουμε κυρία μου!! Escada δεν ζήτησες?? Escada θα λάβεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:33 Η staman2 έγραψε: #26.500 30-09-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και 3 και 4 και 5 βιρμανάκια θα πάρω... να σκάσετε!! Και εκτροφείο θα φτιάξω κι ένα αίθριο ετοιμάζω μούρλια!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο γλυκιά μου κι εμείς κοντά σου στις γέννες κ στις οδύνες να βουτάμε τα ομορφότερα... χιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1323 1324 1325 1326 1327 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1325 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1325 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παντως ειναι κουκλα Αναστασια μου!!!!!μια ζωγραφια!!! ποσα θες να παρεις μαρι?τοσα ζα και παιδια εχεις!!!αχορταγη!!!σε βλεπω στο ραφι με τη Γιουλη να κανετε παρειτσα.... Click για ανάπτυξη... Δεν είναι κουκλα το μωρό μου?? Καλα θα κάνουμε να μην σε νοιάζει. Θα καθόμαστε μαζί στο ράφι κ θα αναπολούμε τα παλιά....και τα νεα γατιά μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.484 30-09-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παντως ειναι κουκλα Αναστασια μου!!!!!μια ζωγραφια!!! ποσα θες να παρεις μαρι?τοσα ζα και παιδια εχεις!!!αχορταγη!!!σε βλεπω στο ραφι με τη Γιουλη να κανετε παρειτσα.... Click για ανάπτυξη... και 3 και 4 και 5 βιρμανάκια θα πάρω... να σκάσετε!! Και εκτροφείο θα φτιάξω κι ένα αίθριο ετοιμάζω μούρλια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:21 Η katerina10: #26.485 30-09-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να τος είναι ο Rudi και είναι γλύκας!!! τον πήρα αγκαλίτσα!! ειναι το πιο μκρό Βιρμανάκι που έχω αγκίξει!! Click για ανάπτυξη... Τι παιδί είναι αυτό???????????????????????????????Νομίζω ερωτεύτηκα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.486 30-09-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και 3 και 4 και 5 βιρμανάκια θα πάρω... να σκάσετε!! Και εκτροφείο θα φτιάξω κι ένα αίθριο ετοιμάζω μούρλια!! Click για ανάπτυξη... και δεν θα ενοχλώ κανέναν! θα τον περιορίζω στη κρεβατοκάμαρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:21 Η staman2 έγραψε: #26.487 30-09-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να τος είναι ο Rudi και είναι γλύκας!!! τον πήρα αγκαλίτσα!! ειναι το πιο μκρό Βιρμανάκι που έχω αγκίξει!! Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΟΣΣΣΣΣ!!! Πόσο είναι και τί χρώμα θα γίνει???Τα νυχάκια του είναι τοσο μικρα μου έρχεται να τον φάωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:21 Ο πυρροθριξ: #26.488 30-09-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δεν είναι κουκλα το μωρό μου?? Καλα θα κάνουμε να μην σε νοιάζει. Θα καθόμαστε μαζί στο ράφι κ θα αναπολούμε τα παλιά....και τα νεα γατιά μας... Click για ανάπτυξη... ειναι ,ειναι!!!! κατσε γιατι μπορει να ερθω κι εγω...χωρος υπαρχει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.489 30-09-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δεν είναι κουκλα το μωρό μου?? Καλα θα κάνουμε να μην σε νοιάζει. Θα καθόμαστε μαζί στο ράφι κ θα αναπολούμε τα παλιά....και τα νεα γατιά μας... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:23 Ο πυρροθριξ: #26.490 30-09-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΤΕΛΕΙΟΣΣΣΣΣ!!! Πόσο είναι και τί χρώμα θα γίνει???Τα νυχάκια του είναι τοσο μικρα μου έρχεται να τον φάωωω Click για ανάπτυξη... ειναι μπλε,σαν τον Μορφεα..και με τελεια καλτσακια απ.ο,τι βλεπω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:24 Ο πυρροθριξ: #26.491 30-09-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να τος είναι ο Rudi και είναι γλύκας!!! τον πήρα αγκαλίτσα!! ειναι το πιο μκρό Βιρμανάκι που έχω αγκίξει!! Click για ανάπτυξη... πως ειναι να αγγιζεις κατι τοσο μικρο και ευθραυστο?εγω φοβαμαι λιγο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.492 30-09-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΤΕΛΕΙΟΣΣΣΣΣ!!! Πόσο είναι και τί χρώμα θα γίνει???Τα νυχάκια του είναι τοσο μικρα μου έρχεται να τον φάωωω Click για ανάπτυξη... Είναι μπλε σαν το Μορφέα και τα μάτια του είναι ΒΙΟΛΕΤΙΑ σαν της μαμάς του... παιδιά ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΧΡΩΜΑ!!!! Περίμενε να σου δείξω τη μαμά του... Ειναι 4 εβδομαδων... ζήτησα κι άλλες φωτό... είναι διαθέσιμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.493 30-09-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Είναι μπλε σαν το Μορφέα και τα μάτια του είναι ΒΙΟΛΕΤΙΑ σαν της μαμάς του... παιδιά ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΧΡΩΜΑ!!!! Περίμενε να σου δείξω τη μαμά του... Ειναι 4 εβδομαδων... ζήτησα κι άλλες φωτό... είναι διαθέσιμος Click για ανάπτυξη... η μαμά του Rudi! Την λένε Ambra και είναι λιλά!! να δείτε αυτή μάτι!!! αλλά στη φωτό δεν φαίνεται καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.494 30-09-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η μαμά του Rudi! Την λένε Ambra και είναι λιλά!! να δείτε αυτή μάτι!!! αλλά στη φωτό δεν φαίνεται καλά... Click για ανάπτυξη... Σε άυτή τη φωτό η Ambra παρακολουθεί που έχω αγκαλίτσα το παιδάκι της...ειδατε το βλέμμα της μάνας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:28 Ο πυρροθριξ: #26.495 30-09-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και 3 και 4 και 5 βιρμανάκια θα πάρω... να σκάσετε!! Και εκτροφείο θα φτιάξω κι ένα αίθριο ετοιμάζω μούρλια!! Click για ανάπτυξη... αντε ντε!!!!μακαρι!!! να παρω κι εγω ενα βιρμανακι απο μικρο να το ευχαριστηθω... και οπωτε ερχομαι Αθηνα ξερετε που θα βρισκομαι..στρωματσαδα στο υπαιθριο...ενοχλω?δεν ενοχλω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:28 Η katerina10: #26.496 30-09-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η μαμά του Rudi! Την λένε Ambra και είναι λιλά!! να δείτε αυτή μάτι!!! αλλά στη φωτό δεν φαίνεται καλά... Click για ανάπτυξη... ΚΟΥΚΛΑ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!Φαντάσου να φαινόταν και καλύτερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:30 Ο πυρροθριξ: #26.497 30-09-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε άυτή τη φωτό η Ambra παρακολουθεί που έχω αγκαλίτσα το παιδάκι της...ειδατε το βλέμμα της μάνας? Click για ανάπτυξη... σου λεει ποια ειναι αυτη με το παιδι μου?για να δω!!!το πιανει σωστα?μμμμμ...σωστα το πιανει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:32 Ο πυρροθριξ: #26.498 30-09-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Είναι μπλε σαν το Μορφέα και τα μάτια του είναι ΒΙΟΛΕΤΙΑ σαν της μαμάς του... παιδιά ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΧΡΩΜΑ!!!! Περίμενε να σου δείξω τη μαμά του... Ειναι 4 εβδομαδων... ζήτησα κι άλλες φωτό... είναι διαθέσιμος Click για ανάπτυξη... τωρα μη μας λες τετοια γιατι ετσι μου'ρχεται να παω να τον παρω... παντως,δεν ξερω αν ειναι του εκτροφειου,αλλα και τα 2 μας τα γατια εχουν βγει πολυ αγκαλιτσες..μαλλον τα χαιδευαν αρκετα..ολο χαδια και φιλια θελουν..χι χι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.499 30-09-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αντε ντε!!!!μακαρι!!! να παρω κι εγω ενα βιρμανακι απο μικρο να το ευχαριστηθω... και οπωτε ερχομαι Αθηνα ξερετε που θα βρισκομαι..στρωματσαδα στο υπαιθριο...ενοχλω?δεν ενοχλω!!!! Click για ανάπτυξη... θα σου βάζω ρατζάκι στο αίθριο εσένα!!! Το καλύτερο κοριτσάκι θα σου φτιάξουμε κυρία μου!! Escada δεν ζήτησες?? Escada θα λάβεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:33 Η staman2 έγραψε: #26.500 30-09-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και 3 και 4 και 5 βιρμανάκια θα πάρω... να σκάσετε!! Και εκτροφείο θα φτιάξω κι ένα αίθριο ετοιμάζω μούρλια!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο γλυκιά μου κι εμείς κοντά σου στις γέννες κ στις οδύνες να βουτάμε τα ομορφότερα... χιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1323 1324 1325 1326 1327 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1325 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1325 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παντως ειναι κουκλα Αναστασια μου!!!!!μια ζωγραφια!!! ποσα θες να παρεις μαρι?τοσα ζα και παιδια εχεις!!!αχορταγη!!!σε βλεπω στο ραφι με τη Γιουλη να κανετε παρειτσα.... Click για ανάπτυξη... και 3 και 4 και 5 βιρμανάκια θα πάρω... να σκάσετε!! Και εκτροφείο θα φτιάξω κι ένα αίθριο ετοιμάζω μούρλια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:21 Η katerina10: #26.485 30-09-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να τος είναι ο Rudi και είναι γλύκας!!! τον πήρα αγκαλίτσα!! ειναι το πιο μκρό Βιρμανάκι που έχω αγκίξει!! Click για ανάπτυξη... Τι παιδί είναι αυτό???????????????????????????????Νομίζω ερωτεύτηκα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.486 30-09-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και 3 και 4 και 5 βιρμανάκια θα πάρω... να σκάσετε!! Και εκτροφείο θα φτιάξω κι ένα αίθριο ετοιμάζω μούρλια!! Click για ανάπτυξη... και δεν θα ενοχλώ κανέναν! θα τον περιορίζω στη κρεβατοκάμαρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:21 Η staman2 έγραψε: #26.487 30-09-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να τος είναι ο Rudi και είναι γλύκας!!! τον πήρα αγκαλίτσα!! ειναι το πιο μκρό Βιρμανάκι που έχω αγκίξει!! Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΟΣΣΣΣΣ!!! Πόσο είναι και τί χρώμα θα γίνει???Τα νυχάκια του είναι τοσο μικρα μου έρχεται να τον φάωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:21 Ο πυρροθριξ: #26.488 30-09-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δεν είναι κουκλα το μωρό μου?? Καλα θα κάνουμε να μην σε νοιάζει. Θα καθόμαστε μαζί στο ράφι κ θα αναπολούμε τα παλιά....και τα νεα γατιά μας... Click για ανάπτυξη... ειναι ,ειναι!!!! κατσε γιατι μπορει να ερθω κι εγω...χωρος υπαρχει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.489 30-09-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δεν είναι κουκλα το μωρό μου?? Καλα θα κάνουμε να μην σε νοιάζει. Θα καθόμαστε μαζί στο ράφι κ θα αναπολούμε τα παλιά....και τα νεα γατιά μας... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:23 Ο πυρροθριξ: #26.490 30-09-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΤΕΛΕΙΟΣΣΣΣΣ!!! Πόσο είναι και τί χρώμα θα γίνει???Τα νυχάκια του είναι τοσο μικρα μου έρχεται να τον φάωωω Click για ανάπτυξη... ειναι μπλε,σαν τον Μορφεα..και με τελεια καλτσακια απ.ο,τι βλεπω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:24 Ο πυρροθριξ: #26.491 30-09-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να τος είναι ο Rudi και είναι γλύκας!!! τον πήρα αγκαλίτσα!! ειναι το πιο μκρό Βιρμανάκι που έχω αγκίξει!! Click για ανάπτυξη... πως ειναι να αγγιζεις κατι τοσο μικρο και ευθραυστο?εγω φοβαμαι λιγο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.492 30-09-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΤΕΛΕΙΟΣΣΣΣΣ!!! Πόσο είναι και τί χρώμα θα γίνει???Τα νυχάκια του είναι τοσο μικρα μου έρχεται να τον φάωωω Click για ανάπτυξη... Είναι μπλε σαν το Μορφέα και τα μάτια του είναι ΒΙΟΛΕΤΙΑ σαν της μαμάς του... παιδιά ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΧΡΩΜΑ!!!! Περίμενε να σου δείξω τη μαμά του... Ειναι 4 εβδομαδων... ζήτησα κι άλλες φωτό... είναι διαθέσιμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.493 30-09-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Είναι μπλε σαν το Μορφέα και τα μάτια του είναι ΒΙΟΛΕΤΙΑ σαν της μαμάς του... παιδιά ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΧΡΩΜΑ!!!! Περίμενε να σου δείξω τη μαμά του... Ειναι 4 εβδομαδων... ζήτησα κι άλλες φωτό... είναι διαθέσιμος Click για ανάπτυξη... η μαμά του Rudi! Την λένε Ambra και είναι λιλά!! να δείτε αυτή μάτι!!! αλλά στη φωτό δεν φαίνεται καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.494 30-09-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η μαμά του Rudi! Την λένε Ambra και είναι λιλά!! να δείτε αυτή μάτι!!! αλλά στη φωτό δεν φαίνεται καλά... Click για ανάπτυξη... Σε άυτή τη φωτό η Ambra παρακολουθεί που έχω αγκαλίτσα το παιδάκι της...ειδατε το βλέμμα της μάνας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:28 Ο πυρροθριξ: #26.495 30-09-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και 3 και 4 και 5 βιρμανάκια θα πάρω... να σκάσετε!! Και εκτροφείο θα φτιάξω κι ένα αίθριο ετοιμάζω μούρλια!! Click για ανάπτυξη... αντε ντε!!!!μακαρι!!! να παρω κι εγω ενα βιρμανακι απο μικρο να το ευχαριστηθω... και οπωτε ερχομαι Αθηνα ξερετε που θα βρισκομαι..στρωματσαδα στο υπαιθριο...ενοχλω?δεν ενοχλω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:28 Η katerina10: #26.496 30-09-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η μαμά του Rudi! Την λένε Ambra και είναι λιλά!! να δείτε αυτή μάτι!!! αλλά στη φωτό δεν φαίνεται καλά... Click για ανάπτυξη... ΚΟΥΚΛΑ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!Φαντάσου να φαινόταν και καλύτερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:30 Ο πυρροθριξ: #26.497 30-09-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε άυτή τη φωτό η Ambra παρακολουθεί που έχω αγκαλίτσα το παιδάκι της...ειδατε το βλέμμα της μάνας? Click για ανάπτυξη... σου λεει ποια ειναι αυτη με το παιδι μου?για να δω!!!το πιανει σωστα?μμμμμ...σωστα το πιανει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:32 Ο πυρροθριξ: #26.498 30-09-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Είναι μπλε σαν το Μορφέα και τα μάτια του είναι ΒΙΟΛΕΤΙΑ σαν της μαμάς του... παιδιά ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΧΡΩΜΑ!!!! Περίμενε να σου δείξω τη μαμά του... Ειναι 4 εβδομαδων... ζήτησα κι άλλες φωτό... είναι διαθέσιμος Click για ανάπτυξη... τωρα μη μας λες τετοια γιατι ετσι μου'ρχεται να παω να τον παρω... παντως,δεν ξερω αν ειναι του εκτροφειου,αλλα και τα 2 μας τα γατια εχουν βγει πολυ αγκαλιτσες..μαλλον τα χαιδευαν αρκετα..ολο χαδια και φιλια θελουν..χι χι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.499 30-09-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αντε ντε!!!!μακαρι!!! να παρω κι εγω ενα βιρμανακι απο μικρο να το ευχαριστηθω... και οπωτε ερχομαι Αθηνα ξερετε που θα βρισκομαι..στρωματσαδα στο υπαιθριο...ενοχλω?δεν ενοχλω!!!! Click για ανάπτυξη... θα σου βάζω ρατζάκι στο αίθριο εσένα!!! Το καλύτερο κοριτσάκι θα σου φτιάξουμε κυρία μου!! Escada δεν ζήτησες?? Escada θα λάβεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:33 Η staman2 έγραψε: #26.500 30-09-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και 3 και 4 και 5 βιρμανάκια θα πάρω... να σκάσετε!! Και εκτροφείο θα φτιάξω κι ένα αίθριο ετοιμάζω μούρλια!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο γλυκιά μου κι εμείς κοντά σου στις γέννες κ στις οδύνες να βουτάμε τα ομορφότερα... χιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1323 1324 1325 1326 1327 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1325 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1325 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να τος είναι ο Rudi και είναι γλύκας!!! τον πήρα αγκαλίτσα!! ειναι το πιο μκρό Βιρμανάκι που έχω αγκίξει!! Click για ανάπτυξη... Τι παιδί είναι αυτό???????????????????????????????Νομίζω ερωτεύτηκα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.486 30-09-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και 3 και 4 και 5 βιρμανάκια θα πάρω... να σκάσετε!! Και εκτροφείο θα φτιάξω κι ένα αίθριο ετοιμάζω μούρλια!! Click για ανάπτυξη... και δεν θα ενοχλώ κανέναν! θα τον περιορίζω στη κρεβατοκάμαρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:21 Η staman2 έγραψε: #26.487 30-09-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να τος είναι ο Rudi και είναι γλύκας!!! τον πήρα αγκαλίτσα!! ειναι το πιο μκρό Βιρμανάκι που έχω αγκίξει!! Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΟΣΣΣΣΣ!!! Πόσο είναι και τί χρώμα θα γίνει???Τα νυχάκια του είναι τοσο μικρα μου έρχεται να τον φάωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:21 Ο πυρροθριξ: #26.488 30-09-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δεν είναι κουκλα το μωρό μου?? Καλα θα κάνουμε να μην σε νοιάζει. Θα καθόμαστε μαζί στο ράφι κ θα αναπολούμε τα παλιά....και τα νεα γατιά μας... Click για ανάπτυξη... ειναι ,ειναι!!!! κατσε γιατι μπορει να ερθω κι εγω...χωρος υπαρχει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.489 30-09-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δεν είναι κουκλα το μωρό μου?? Καλα θα κάνουμε να μην σε νοιάζει. Θα καθόμαστε μαζί στο ράφι κ θα αναπολούμε τα παλιά....και τα νεα γατιά μας... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:23 Ο πυρροθριξ: #26.490 30-09-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΤΕΛΕΙΟΣΣΣΣΣ!!! Πόσο είναι και τί χρώμα θα γίνει???Τα νυχάκια του είναι τοσο μικρα μου έρχεται να τον φάωωω Click για ανάπτυξη... ειναι μπλε,σαν τον Μορφεα..και με τελεια καλτσακια απ.ο,τι βλεπω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:24 Ο πυρροθριξ: #26.491 30-09-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να τος είναι ο Rudi και είναι γλύκας!!! τον πήρα αγκαλίτσα!! ειναι το πιο μκρό Βιρμανάκι που έχω αγκίξει!! Click για ανάπτυξη... πως ειναι να αγγιζεις κατι τοσο μικρο και ευθραυστο?εγω φοβαμαι λιγο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.492 30-09-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΤΕΛΕΙΟΣΣΣΣΣ!!! Πόσο είναι και τί χρώμα θα γίνει???Τα νυχάκια του είναι τοσο μικρα μου έρχεται να τον φάωωω Click για ανάπτυξη... Είναι μπλε σαν το Μορφέα και τα μάτια του είναι ΒΙΟΛΕΤΙΑ σαν της μαμάς του... παιδιά ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΧΡΩΜΑ!!!! Περίμενε να σου δείξω τη μαμά του... Ειναι 4 εβδομαδων... ζήτησα κι άλλες φωτό... είναι διαθέσιμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.493 30-09-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Είναι μπλε σαν το Μορφέα και τα μάτια του είναι ΒΙΟΛΕΤΙΑ σαν της μαμάς του... παιδιά ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΧΡΩΜΑ!!!! Περίμενε να σου δείξω τη μαμά του... Ειναι 4 εβδομαδων... ζήτησα κι άλλες φωτό... είναι διαθέσιμος Click για ανάπτυξη... η μαμά του Rudi! Την λένε Ambra και είναι λιλά!! να δείτε αυτή μάτι!!! αλλά στη φωτό δεν φαίνεται καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.494 30-09-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η μαμά του Rudi! Την λένε Ambra και είναι λιλά!! να δείτε αυτή μάτι!!! αλλά στη φωτό δεν φαίνεται καλά... Click για ανάπτυξη... Σε άυτή τη φωτό η Ambra παρακολουθεί που έχω αγκαλίτσα το παιδάκι της...ειδατε το βλέμμα της μάνας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:28 Ο πυρροθριξ: #26.495 30-09-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και 3 και 4 και 5 βιρμανάκια θα πάρω... να σκάσετε!! Και εκτροφείο θα φτιάξω κι ένα αίθριο ετοιμάζω μούρλια!! Click για ανάπτυξη... αντε ντε!!!!μακαρι!!! να παρω κι εγω ενα βιρμανακι απο μικρο να το ευχαριστηθω... και οπωτε ερχομαι Αθηνα ξερετε που θα βρισκομαι..στρωματσαδα στο υπαιθριο...ενοχλω?δεν ενοχλω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:28 Η katerina10: #26.496 30-09-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η μαμά του Rudi! Την λένε Ambra και είναι λιλά!! να δείτε αυτή μάτι!!! αλλά στη φωτό δεν φαίνεται καλά... Click για ανάπτυξη... ΚΟΥΚΛΑ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!Φαντάσου να φαινόταν και καλύτερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:30 Ο πυρροθριξ: #26.497 30-09-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε άυτή τη φωτό η Ambra παρακολουθεί που έχω αγκαλίτσα το παιδάκι της...ειδατε το βλέμμα της μάνας? Click για ανάπτυξη... σου λεει ποια ειναι αυτη με το παιδι μου?για να δω!!!το πιανει σωστα?μμμμμ...σωστα το πιανει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:32 Ο πυρροθριξ: #26.498 30-09-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Είναι μπλε σαν το Μορφέα και τα μάτια του είναι ΒΙΟΛΕΤΙΑ σαν της μαμάς του... παιδιά ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΧΡΩΜΑ!!!! Περίμενε να σου δείξω τη μαμά του... Ειναι 4 εβδομαδων... ζήτησα κι άλλες φωτό... είναι διαθέσιμος Click για ανάπτυξη... τωρα μη μας λες τετοια γιατι ετσι μου'ρχεται να παω να τον παρω... παντως,δεν ξερω αν ειναι του εκτροφειου,αλλα και τα 2 μας τα γατια εχουν βγει πολυ αγκαλιτσες..μαλλον τα χαιδευαν αρκετα..ολο χαδια και φιλια θελουν..χι χι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.499 30-09-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αντε ντε!!!!μακαρι!!! να παρω κι εγω ενα βιρμανακι απο μικρο να το ευχαριστηθω... και οπωτε ερχομαι Αθηνα ξερετε που θα βρισκομαι..στρωματσαδα στο υπαιθριο...ενοχλω?δεν ενοχλω!!!! Click για ανάπτυξη... θα σου βάζω ρατζάκι στο αίθριο εσένα!!! Το καλύτερο κοριτσάκι θα σου φτιάξουμε κυρία μου!! Escada δεν ζήτησες?? Escada θα λάβεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:33 Η staman2 έγραψε: #26.500 30-09-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και 3 και 4 και 5 βιρμανάκια θα πάρω... να σκάσετε!! Και εκτροφείο θα φτιάξω κι ένα αίθριο ετοιμάζω μούρλια!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο γλυκιά μου κι εμείς κοντά σου στις γέννες κ στις οδύνες να βουτάμε τα ομορφότερα... χιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1323 1324 1325 1326 1327 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1325 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1325 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και 3 και 4 και 5 βιρμανάκια θα πάρω... να σκάσετε!! Και εκτροφείο θα φτιάξω κι ένα αίθριο ετοιμάζω μούρλια!! Click για ανάπτυξη... και δεν θα ενοχλώ κανέναν! θα τον περιορίζω στη κρεβατοκάμαρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:21 Η staman2 έγραψε: #26.487 30-09-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να τος είναι ο Rudi και είναι γλύκας!!! τον πήρα αγκαλίτσα!! ειναι το πιο μκρό Βιρμανάκι που έχω αγκίξει!! Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΟΣΣΣΣΣ!!! Πόσο είναι και τί χρώμα θα γίνει???Τα νυχάκια του είναι τοσο μικρα μου έρχεται να τον φάωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:21 Ο πυρροθριξ: #26.488 30-09-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δεν είναι κουκλα το μωρό μου?? Καλα θα κάνουμε να μην σε νοιάζει. Θα καθόμαστε μαζί στο ράφι κ θα αναπολούμε τα παλιά....και τα νεα γατιά μας... Click για ανάπτυξη... ειναι ,ειναι!!!! κατσε γιατι μπορει να ερθω κι εγω...χωρος υπαρχει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.489 30-09-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δεν είναι κουκλα το μωρό μου?? Καλα θα κάνουμε να μην σε νοιάζει. Θα καθόμαστε μαζί στο ράφι κ θα αναπολούμε τα παλιά....και τα νεα γατιά μας... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:23 Ο πυρροθριξ: #26.490 30-09-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΤΕΛΕΙΟΣΣΣΣΣ!!! Πόσο είναι και τί χρώμα θα γίνει???Τα νυχάκια του είναι τοσο μικρα μου έρχεται να τον φάωωω Click για ανάπτυξη... ειναι μπλε,σαν τον Μορφεα..και με τελεια καλτσακια απ.ο,τι βλεπω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:24 Ο πυρροθριξ: #26.491 30-09-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να τος είναι ο Rudi και είναι γλύκας!!! τον πήρα αγκαλίτσα!! ειναι το πιο μκρό Βιρμανάκι που έχω αγκίξει!! Click για ανάπτυξη... πως ειναι να αγγιζεις κατι τοσο μικρο και ευθραυστο?εγω φοβαμαι λιγο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.492 30-09-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΤΕΛΕΙΟΣΣΣΣΣ!!! Πόσο είναι και τί χρώμα θα γίνει???Τα νυχάκια του είναι τοσο μικρα μου έρχεται να τον φάωωω Click για ανάπτυξη... Είναι μπλε σαν το Μορφέα και τα μάτια του είναι ΒΙΟΛΕΤΙΑ σαν της μαμάς του... παιδιά ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΧΡΩΜΑ!!!! Περίμενε να σου δείξω τη μαμά του... Ειναι 4 εβδομαδων... ζήτησα κι άλλες φωτό... είναι διαθέσιμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.493 30-09-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Είναι μπλε σαν το Μορφέα και τα μάτια του είναι ΒΙΟΛΕΤΙΑ σαν της μαμάς του... παιδιά ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΧΡΩΜΑ!!!! Περίμενε να σου δείξω τη μαμά του... Ειναι 4 εβδομαδων... ζήτησα κι άλλες φωτό... είναι διαθέσιμος Click για ανάπτυξη... η μαμά του Rudi! Την λένε Ambra και είναι λιλά!! να δείτε αυτή μάτι!!! αλλά στη φωτό δεν φαίνεται καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.494 30-09-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η μαμά του Rudi! Την λένε Ambra και είναι λιλά!! να δείτε αυτή μάτι!!! αλλά στη φωτό δεν φαίνεται καλά... Click για ανάπτυξη... Σε άυτή τη φωτό η Ambra παρακολουθεί που έχω αγκαλίτσα το παιδάκι της...ειδατε το βλέμμα της μάνας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:28 Ο πυρροθριξ: #26.495 30-09-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και 3 και 4 και 5 βιρμανάκια θα πάρω... να σκάσετε!! Και εκτροφείο θα φτιάξω κι ένα αίθριο ετοιμάζω μούρλια!! Click για ανάπτυξη... αντε ντε!!!!μακαρι!!! να παρω κι εγω ενα βιρμανακι απο μικρο να το ευχαριστηθω... και οπωτε ερχομαι Αθηνα ξερετε που θα βρισκομαι..στρωματσαδα στο υπαιθριο...ενοχλω?δεν ενοχλω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:28 Η katerina10: #26.496 30-09-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η μαμά του Rudi! Την λένε Ambra και είναι λιλά!! να δείτε αυτή μάτι!!! αλλά στη φωτό δεν φαίνεται καλά... Click για ανάπτυξη... ΚΟΥΚΛΑ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!Φαντάσου να φαινόταν και καλύτερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:30 Ο πυρροθριξ: #26.497 30-09-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε άυτή τη φωτό η Ambra παρακολουθεί που έχω αγκαλίτσα το παιδάκι της...ειδατε το βλέμμα της μάνας? Click για ανάπτυξη... σου λεει ποια ειναι αυτη με το παιδι μου?για να δω!!!το πιανει σωστα?μμμμμ...σωστα το πιανει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:32 Ο πυρροθριξ: #26.498 30-09-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Είναι μπλε σαν το Μορφέα και τα μάτια του είναι ΒΙΟΛΕΤΙΑ σαν της μαμάς του... παιδιά ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΧΡΩΜΑ!!!! Περίμενε να σου δείξω τη μαμά του... Ειναι 4 εβδομαδων... ζήτησα κι άλλες φωτό... είναι διαθέσιμος Click για ανάπτυξη... τωρα μη μας λες τετοια γιατι ετσι μου'ρχεται να παω να τον παρω... παντως,δεν ξερω αν ειναι του εκτροφειου,αλλα και τα 2 μας τα γατια εχουν βγει πολυ αγκαλιτσες..μαλλον τα χαιδευαν αρκετα..ολο χαδια και φιλια θελουν..χι χι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.499 30-09-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αντε ντε!!!!μακαρι!!! να παρω κι εγω ενα βιρμανακι απο μικρο να το ευχαριστηθω... και οπωτε ερχομαι Αθηνα ξερετε που θα βρισκομαι..στρωματσαδα στο υπαιθριο...ενοχλω?δεν ενοχλω!!!! Click για ανάπτυξη... θα σου βάζω ρατζάκι στο αίθριο εσένα!!! Το καλύτερο κοριτσάκι θα σου φτιάξουμε κυρία μου!! Escada δεν ζήτησες?? Escada θα λάβεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:33 Η staman2 έγραψε: #26.500 30-09-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και 3 και 4 και 5 βιρμανάκια θα πάρω... να σκάσετε!! Και εκτροφείο θα φτιάξω κι ένα αίθριο ετοιμάζω μούρλια!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο γλυκιά μου κι εμείς κοντά σου στις γέννες κ στις οδύνες να βουτάμε τα ομορφότερα... χιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1323 1324 1325 1326 1327 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1325 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1325 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να τος είναι ο Rudi και είναι γλύκας!!! τον πήρα αγκαλίτσα!! ειναι το πιο μκρό Βιρμανάκι που έχω αγκίξει!! Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΟΣΣΣΣΣ!!! Πόσο είναι και τί χρώμα θα γίνει???Τα νυχάκια του είναι τοσο μικρα μου έρχεται να τον φάωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:21 Ο πυρροθριξ: #26.488 30-09-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δεν είναι κουκλα το μωρό μου?? Καλα θα κάνουμε να μην σε νοιάζει. Θα καθόμαστε μαζί στο ράφι κ θα αναπολούμε τα παλιά....και τα νεα γατιά μας... Click για ανάπτυξη... ειναι ,ειναι!!!! κατσε γιατι μπορει να ερθω κι εγω...χωρος υπαρχει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.489 30-09-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δεν είναι κουκλα το μωρό μου?? Καλα θα κάνουμε να μην σε νοιάζει. Θα καθόμαστε μαζί στο ράφι κ θα αναπολούμε τα παλιά....και τα νεα γατιά μας... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:23 Ο πυρροθριξ: #26.490 30-09-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΤΕΛΕΙΟΣΣΣΣΣ!!! Πόσο είναι και τί χρώμα θα γίνει???Τα νυχάκια του είναι τοσο μικρα μου έρχεται να τον φάωωω Click για ανάπτυξη... ειναι μπλε,σαν τον Μορφεα..και με τελεια καλτσακια απ.ο,τι βλεπω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:24 Ο πυρροθριξ: #26.491 30-09-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να τος είναι ο Rudi και είναι γλύκας!!! τον πήρα αγκαλίτσα!! ειναι το πιο μκρό Βιρμανάκι που έχω αγκίξει!! Click για ανάπτυξη... πως ειναι να αγγιζεις κατι τοσο μικρο και ευθραυστο?εγω φοβαμαι λιγο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.492 30-09-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΤΕΛΕΙΟΣΣΣΣΣ!!! Πόσο είναι και τί χρώμα θα γίνει???Τα νυχάκια του είναι τοσο μικρα μου έρχεται να τον φάωωω Click για ανάπτυξη... Είναι μπλε σαν το Μορφέα και τα μάτια του είναι ΒΙΟΛΕΤΙΑ σαν της μαμάς του... παιδιά ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΧΡΩΜΑ!!!! Περίμενε να σου δείξω τη μαμά του... Ειναι 4 εβδομαδων... ζήτησα κι άλλες φωτό... είναι διαθέσιμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.493 30-09-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Είναι μπλε σαν το Μορφέα και τα μάτια του είναι ΒΙΟΛΕΤΙΑ σαν της μαμάς του... παιδιά ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΧΡΩΜΑ!!!! Περίμενε να σου δείξω τη μαμά του... Ειναι 4 εβδομαδων... ζήτησα κι άλλες φωτό... είναι διαθέσιμος Click για ανάπτυξη... η μαμά του Rudi! Την λένε Ambra και είναι λιλά!! να δείτε αυτή μάτι!!! αλλά στη φωτό δεν φαίνεται καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.494 30-09-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η μαμά του Rudi! Την λένε Ambra και είναι λιλά!! να δείτε αυτή μάτι!!! αλλά στη φωτό δεν φαίνεται καλά... Click για ανάπτυξη... Σε άυτή τη φωτό η Ambra παρακολουθεί που έχω αγκαλίτσα το παιδάκι της...ειδατε το βλέμμα της μάνας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:28 Ο πυρροθριξ: #26.495 30-09-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και 3 και 4 και 5 βιρμανάκια θα πάρω... να σκάσετε!! Και εκτροφείο θα φτιάξω κι ένα αίθριο ετοιμάζω μούρλια!! Click για ανάπτυξη... αντε ντε!!!!μακαρι!!! να παρω κι εγω ενα βιρμανακι απο μικρο να το ευχαριστηθω... και οπωτε ερχομαι Αθηνα ξερετε που θα βρισκομαι..στρωματσαδα στο υπαιθριο...ενοχλω?δεν ενοχλω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:28 Η katerina10: #26.496 30-09-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η μαμά του Rudi! Την λένε Ambra και είναι λιλά!! να δείτε αυτή μάτι!!! αλλά στη φωτό δεν φαίνεται καλά... Click για ανάπτυξη... ΚΟΥΚΛΑ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!Φαντάσου να φαινόταν και καλύτερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:30 Ο πυρροθριξ: #26.497 30-09-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε άυτή τη φωτό η Ambra παρακολουθεί που έχω αγκαλίτσα το παιδάκι της...ειδατε το βλέμμα της μάνας? Click για ανάπτυξη... σου λεει ποια ειναι αυτη με το παιδι μου?για να δω!!!το πιανει σωστα?μμμμμ...σωστα το πιανει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:32 Ο πυρροθριξ: #26.498 30-09-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Είναι μπλε σαν το Μορφέα και τα μάτια του είναι ΒΙΟΛΕΤΙΑ σαν της μαμάς του... παιδιά ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΧΡΩΜΑ!!!! Περίμενε να σου δείξω τη μαμά του... Ειναι 4 εβδομαδων... ζήτησα κι άλλες φωτό... είναι διαθέσιμος Click για ανάπτυξη... τωρα μη μας λες τετοια γιατι ετσι μου'ρχεται να παω να τον παρω... παντως,δεν ξερω αν ειναι του εκτροφειου,αλλα και τα 2 μας τα γατια εχουν βγει πολυ αγκαλιτσες..μαλλον τα χαιδευαν αρκετα..ολο χαδια και φιλια θελουν..χι χι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.499 30-09-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αντε ντε!!!!μακαρι!!! να παρω κι εγω ενα βιρμανακι απο μικρο να το ευχαριστηθω... και οπωτε ερχομαι Αθηνα ξερετε που θα βρισκομαι..στρωματσαδα στο υπαιθριο...ενοχλω?δεν ενοχλω!!!! Click για ανάπτυξη... θα σου βάζω ρατζάκι στο αίθριο εσένα!!! Το καλύτερο κοριτσάκι θα σου φτιάξουμε κυρία μου!! Escada δεν ζήτησες?? Escada θα λάβεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:33 Η staman2 έγραψε: #26.500 30-09-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και 3 και 4 και 5 βιρμανάκια θα πάρω... να σκάσετε!! Και εκτροφείο θα φτιάξω κι ένα αίθριο ετοιμάζω μούρλια!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο γλυκιά μου κι εμείς κοντά σου στις γέννες κ στις οδύνες να βουτάμε τα ομορφότερα... χιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1323 1324 1325 1326 1327 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1325 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1325 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δεν είναι κουκλα το μωρό μου?? Καλα θα κάνουμε να μην σε νοιάζει. Θα καθόμαστε μαζί στο ράφι κ θα αναπολούμε τα παλιά....και τα νεα γατιά μας... Click για ανάπτυξη... ειναι ,ειναι!!!! κατσε γιατι μπορει να ερθω κι εγω...χωρος υπαρχει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.489 30-09-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δεν είναι κουκλα το μωρό μου?? Καλα θα κάνουμε να μην σε νοιάζει. Θα καθόμαστε μαζί στο ράφι κ θα αναπολούμε τα παλιά....και τα νεα γατιά μας... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:23 Ο πυρροθριξ: #26.490 30-09-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΤΕΛΕΙΟΣΣΣΣΣ!!! Πόσο είναι και τί χρώμα θα γίνει???Τα νυχάκια του είναι τοσο μικρα μου έρχεται να τον φάωωω Click για ανάπτυξη... ειναι μπλε,σαν τον Μορφεα..και με τελεια καλτσακια απ.ο,τι βλεπω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:24 Ο πυρροθριξ: #26.491 30-09-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να τος είναι ο Rudi και είναι γλύκας!!! τον πήρα αγκαλίτσα!! ειναι το πιο μκρό Βιρμανάκι που έχω αγκίξει!! Click για ανάπτυξη... πως ειναι να αγγιζεις κατι τοσο μικρο και ευθραυστο?εγω φοβαμαι λιγο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.492 30-09-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΤΕΛΕΙΟΣΣΣΣΣ!!! Πόσο είναι και τί χρώμα θα γίνει???Τα νυχάκια του είναι τοσο μικρα μου έρχεται να τον φάωωω Click για ανάπτυξη... Είναι μπλε σαν το Μορφέα και τα μάτια του είναι ΒΙΟΛΕΤΙΑ σαν της μαμάς του... παιδιά ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΧΡΩΜΑ!!!! Περίμενε να σου δείξω τη μαμά του... Ειναι 4 εβδομαδων... ζήτησα κι άλλες φωτό... είναι διαθέσιμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.493 30-09-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Είναι μπλε σαν το Μορφέα και τα μάτια του είναι ΒΙΟΛΕΤΙΑ σαν της μαμάς του... παιδιά ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΧΡΩΜΑ!!!! Περίμενε να σου δείξω τη μαμά του... Ειναι 4 εβδομαδων... ζήτησα κι άλλες φωτό... είναι διαθέσιμος Click για ανάπτυξη... η μαμά του Rudi! Την λένε Ambra και είναι λιλά!! να δείτε αυτή μάτι!!! αλλά στη φωτό δεν φαίνεται καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.494 30-09-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η μαμά του Rudi! Την λένε Ambra και είναι λιλά!! να δείτε αυτή μάτι!!! αλλά στη φωτό δεν φαίνεται καλά... Click για ανάπτυξη... Σε άυτή τη φωτό η Ambra παρακολουθεί που έχω αγκαλίτσα το παιδάκι της...ειδατε το βλέμμα της μάνας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:28 Ο πυρροθριξ: #26.495 30-09-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και 3 και 4 και 5 βιρμανάκια θα πάρω... να σκάσετε!! Και εκτροφείο θα φτιάξω κι ένα αίθριο ετοιμάζω μούρλια!! Click για ανάπτυξη... αντε ντε!!!!μακαρι!!! να παρω κι εγω ενα βιρμανακι απο μικρο να το ευχαριστηθω... και οπωτε ερχομαι Αθηνα ξερετε που θα βρισκομαι..στρωματσαδα στο υπαιθριο...ενοχλω?δεν ενοχλω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:28 Η katerina10: #26.496 30-09-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η μαμά του Rudi! Την λένε Ambra και είναι λιλά!! να δείτε αυτή μάτι!!! αλλά στη φωτό δεν φαίνεται καλά... Click για ανάπτυξη... ΚΟΥΚΛΑ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!Φαντάσου να φαινόταν και καλύτερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:30 Ο πυρροθριξ: #26.497 30-09-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε άυτή τη φωτό η Ambra παρακολουθεί που έχω αγκαλίτσα το παιδάκι της...ειδατε το βλέμμα της μάνας? Click για ανάπτυξη... σου λεει ποια ειναι αυτη με το παιδι μου?για να δω!!!το πιανει σωστα?μμμμμ...σωστα το πιανει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:32 Ο πυρροθριξ: #26.498 30-09-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Είναι μπλε σαν το Μορφέα και τα μάτια του είναι ΒΙΟΛΕΤΙΑ σαν της μαμάς του... παιδιά ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΧΡΩΜΑ!!!! Περίμενε να σου δείξω τη μαμά του... Ειναι 4 εβδομαδων... ζήτησα κι άλλες φωτό... είναι διαθέσιμος Click για ανάπτυξη... τωρα μη μας λες τετοια γιατι ετσι μου'ρχεται να παω να τον παρω... παντως,δεν ξερω αν ειναι του εκτροφειου,αλλα και τα 2 μας τα γατια εχουν βγει πολυ αγκαλιτσες..μαλλον τα χαιδευαν αρκετα..ολο χαδια και φιλια θελουν..χι χι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.499 30-09-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αντε ντε!!!!μακαρι!!! να παρω κι εγω ενα βιρμανακι απο μικρο να το ευχαριστηθω... και οπωτε ερχομαι Αθηνα ξερετε που θα βρισκομαι..στρωματσαδα στο υπαιθριο...ενοχλω?δεν ενοχλω!!!! Click για ανάπτυξη... θα σου βάζω ρατζάκι στο αίθριο εσένα!!! Το καλύτερο κοριτσάκι θα σου φτιάξουμε κυρία μου!! Escada δεν ζήτησες?? Escada θα λάβεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:33 Η staman2 έγραψε: #26.500 30-09-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και 3 και 4 και 5 βιρμανάκια θα πάρω... να σκάσετε!! Και εκτροφείο θα φτιάξω κι ένα αίθριο ετοιμάζω μούρλια!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο γλυκιά μου κι εμείς κοντά σου στις γέννες κ στις οδύνες να βουτάμε τα ομορφότερα... χιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1323 1324 1325 1326 1327 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1325 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1325 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δεν είναι κουκλα το μωρό μου?? Καλα θα κάνουμε να μην σε νοιάζει. Θα καθόμαστε μαζί στο ράφι κ θα αναπολούμε τα παλιά....και τα νεα γατιά μας... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:23 Ο πυρροθριξ: #26.490 30-09-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΤΕΛΕΙΟΣΣΣΣΣ!!! Πόσο είναι και τί χρώμα θα γίνει???Τα νυχάκια του είναι τοσο μικρα μου έρχεται να τον φάωωω Click για ανάπτυξη... ειναι μπλε,σαν τον Μορφεα..και με τελεια καλτσακια απ.ο,τι βλεπω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:24 Ο πυρροθριξ: #26.491 30-09-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να τος είναι ο Rudi και είναι γλύκας!!! τον πήρα αγκαλίτσα!! ειναι το πιο μκρό Βιρμανάκι που έχω αγκίξει!! Click για ανάπτυξη... πως ειναι να αγγιζεις κατι τοσο μικρο και ευθραυστο?εγω φοβαμαι λιγο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.492 30-09-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΤΕΛΕΙΟΣΣΣΣΣ!!! Πόσο είναι και τί χρώμα θα γίνει???Τα νυχάκια του είναι τοσο μικρα μου έρχεται να τον φάωωω Click για ανάπτυξη... Είναι μπλε σαν το Μορφέα και τα μάτια του είναι ΒΙΟΛΕΤΙΑ σαν της μαμάς του... παιδιά ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΧΡΩΜΑ!!!! Περίμενε να σου δείξω τη μαμά του... Ειναι 4 εβδομαδων... ζήτησα κι άλλες φωτό... είναι διαθέσιμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.493 30-09-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Είναι μπλε σαν το Μορφέα και τα μάτια του είναι ΒΙΟΛΕΤΙΑ σαν της μαμάς του... παιδιά ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΧΡΩΜΑ!!!! Περίμενε να σου δείξω τη μαμά του... Ειναι 4 εβδομαδων... ζήτησα κι άλλες φωτό... είναι διαθέσιμος Click για ανάπτυξη... η μαμά του Rudi! Την λένε Ambra και είναι λιλά!! να δείτε αυτή μάτι!!! αλλά στη φωτό δεν φαίνεται καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.494 30-09-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η μαμά του Rudi! Την λένε Ambra και είναι λιλά!! να δείτε αυτή μάτι!!! αλλά στη φωτό δεν φαίνεται καλά... Click για ανάπτυξη... Σε άυτή τη φωτό η Ambra παρακολουθεί που έχω αγκαλίτσα το παιδάκι της...ειδατε το βλέμμα της μάνας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:28 Ο πυρροθριξ: #26.495 30-09-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και 3 και 4 και 5 βιρμανάκια θα πάρω... να σκάσετε!! Και εκτροφείο θα φτιάξω κι ένα αίθριο ετοιμάζω μούρλια!! Click για ανάπτυξη... αντε ντε!!!!μακαρι!!! να παρω κι εγω ενα βιρμανακι απο μικρο να το ευχαριστηθω... και οπωτε ερχομαι Αθηνα ξερετε που θα βρισκομαι..στρωματσαδα στο υπαιθριο...ενοχλω?δεν ενοχλω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:28 Η katerina10: #26.496 30-09-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η μαμά του Rudi! Την λένε Ambra και είναι λιλά!! να δείτε αυτή μάτι!!! αλλά στη φωτό δεν φαίνεται καλά... Click για ανάπτυξη... ΚΟΥΚΛΑ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!Φαντάσου να φαινόταν και καλύτερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:30 Ο πυρροθριξ: #26.497 30-09-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε άυτή τη φωτό η Ambra παρακολουθεί που έχω αγκαλίτσα το παιδάκι της...ειδατε το βλέμμα της μάνας? Click για ανάπτυξη... σου λεει ποια ειναι αυτη με το παιδι μου?για να δω!!!το πιανει σωστα?μμμμμ...σωστα το πιανει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:32 Ο πυρροθριξ: #26.498 30-09-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Είναι μπλε σαν το Μορφέα και τα μάτια του είναι ΒΙΟΛΕΤΙΑ σαν της μαμάς του... παιδιά ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΧΡΩΜΑ!!!! Περίμενε να σου δείξω τη μαμά του... Ειναι 4 εβδομαδων... ζήτησα κι άλλες φωτό... είναι διαθέσιμος Click για ανάπτυξη... τωρα μη μας λες τετοια γιατι ετσι μου'ρχεται να παω να τον παρω... παντως,δεν ξερω αν ειναι του εκτροφειου,αλλα και τα 2 μας τα γατια εχουν βγει πολυ αγκαλιτσες..μαλλον τα χαιδευαν αρκετα..ολο χαδια και φιλια θελουν..χι χι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.499 30-09-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αντε ντε!!!!μακαρι!!! να παρω κι εγω ενα βιρμανακι απο μικρο να το ευχαριστηθω... και οπωτε ερχομαι Αθηνα ξερετε που θα βρισκομαι..στρωματσαδα στο υπαιθριο...ενοχλω?δεν ενοχλω!!!! Click για ανάπτυξη... θα σου βάζω ρατζάκι στο αίθριο εσένα!!! Το καλύτερο κοριτσάκι θα σου φτιάξουμε κυρία μου!! Escada δεν ζήτησες?? Escada θα λάβεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:33 Η staman2 έγραψε: #26.500 30-09-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και 3 και 4 και 5 βιρμανάκια θα πάρω... να σκάσετε!! Και εκτροφείο θα φτιάξω κι ένα αίθριο ετοιμάζω μούρλια!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο γλυκιά μου κι εμείς κοντά σου στις γέννες κ στις οδύνες να βουτάμε τα ομορφότερα... χιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1323 1324 1325 1326 1327 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1325 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1325 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΤΕΛΕΙΟΣΣΣΣΣ!!! Πόσο είναι και τί χρώμα θα γίνει???Τα νυχάκια του είναι τοσο μικρα μου έρχεται να τον φάωωω Click για ανάπτυξη... ειναι μπλε,σαν τον Μορφεα..και με τελεια καλτσακια απ.ο,τι βλεπω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:24 Ο πυρροθριξ: #26.491 30-09-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να τος είναι ο Rudi και είναι γλύκας!!! τον πήρα αγκαλίτσα!! ειναι το πιο μκρό Βιρμανάκι που έχω αγκίξει!! Click για ανάπτυξη... πως ειναι να αγγιζεις κατι τοσο μικρο και ευθραυστο?εγω φοβαμαι λιγο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.492 30-09-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΤΕΛΕΙΟΣΣΣΣΣ!!! Πόσο είναι και τί χρώμα θα γίνει???Τα νυχάκια του είναι τοσο μικρα μου έρχεται να τον φάωωω Click για ανάπτυξη... Είναι μπλε σαν το Μορφέα και τα μάτια του είναι ΒΙΟΛΕΤΙΑ σαν της μαμάς του... παιδιά ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΧΡΩΜΑ!!!! Περίμενε να σου δείξω τη μαμά του... Ειναι 4 εβδομαδων... ζήτησα κι άλλες φωτό... είναι διαθέσιμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.493 30-09-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Είναι μπλε σαν το Μορφέα και τα μάτια του είναι ΒΙΟΛΕΤΙΑ σαν της μαμάς του... παιδιά ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΧΡΩΜΑ!!!! Περίμενε να σου δείξω τη μαμά του... Ειναι 4 εβδομαδων... ζήτησα κι άλλες φωτό... είναι διαθέσιμος Click για ανάπτυξη... η μαμά του Rudi! Την λένε Ambra και είναι λιλά!! να δείτε αυτή μάτι!!! αλλά στη φωτό δεν φαίνεται καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.494 30-09-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η μαμά του Rudi! Την λένε Ambra και είναι λιλά!! να δείτε αυτή μάτι!!! αλλά στη φωτό δεν φαίνεται καλά... Click για ανάπτυξη... Σε άυτή τη φωτό η Ambra παρακολουθεί που έχω αγκαλίτσα το παιδάκι της...ειδατε το βλέμμα της μάνας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:28 Ο πυρροθριξ: #26.495 30-09-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και 3 και 4 και 5 βιρμανάκια θα πάρω... να σκάσετε!! Και εκτροφείο θα φτιάξω κι ένα αίθριο ετοιμάζω μούρλια!! Click για ανάπτυξη... αντε ντε!!!!μακαρι!!! να παρω κι εγω ενα βιρμανακι απο μικρο να το ευχαριστηθω... και οπωτε ερχομαι Αθηνα ξερετε που θα βρισκομαι..στρωματσαδα στο υπαιθριο...ενοχλω?δεν ενοχλω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:28 Η katerina10: #26.496 30-09-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η μαμά του Rudi! Την λένε Ambra και είναι λιλά!! να δείτε αυτή μάτι!!! αλλά στη φωτό δεν φαίνεται καλά... Click για ανάπτυξη... ΚΟΥΚΛΑ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!Φαντάσου να φαινόταν και καλύτερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:30 Ο πυρροθριξ: #26.497 30-09-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε άυτή τη φωτό η Ambra παρακολουθεί που έχω αγκαλίτσα το παιδάκι της...ειδατε το βλέμμα της μάνας? Click για ανάπτυξη... σου λεει ποια ειναι αυτη με το παιδι μου?για να δω!!!το πιανει σωστα?μμμμμ...σωστα το πιανει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:32 Ο πυρροθριξ: #26.498 30-09-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Είναι μπλε σαν το Μορφέα και τα μάτια του είναι ΒΙΟΛΕΤΙΑ σαν της μαμάς του... παιδιά ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΧΡΩΜΑ!!!! Περίμενε να σου δείξω τη μαμά του... Ειναι 4 εβδομαδων... ζήτησα κι άλλες φωτό... είναι διαθέσιμος Click για ανάπτυξη... τωρα μη μας λες τετοια γιατι ετσι μου'ρχεται να παω να τον παρω... παντως,δεν ξερω αν ειναι του εκτροφειου,αλλα και τα 2 μας τα γατια εχουν βγει πολυ αγκαλιτσες..μαλλον τα χαιδευαν αρκετα..ολο χαδια και φιλια θελουν..χι χι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.499 30-09-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αντε ντε!!!!μακαρι!!! να παρω κι εγω ενα βιρμανακι απο μικρο να το ευχαριστηθω... και οπωτε ερχομαι Αθηνα ξερετε που θα βρισκομαι..στρωματσαδα στο υπαιθριο...ενοχλω?δεν ενοχλω!!!! Click για ανάπτυξη... θα σου βάζω ρατζάκι στο αίθριο εσένα!!! Το καλύτερο κοριτσάκι θα σου φτιάξουμε κυρία μου!! Escada δεν ζήτησες?? Escada θα λάβεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:33 Η staman2 έγραψε: #26.500 30-09-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και 3 και 4 και 5 βιρμανάκια θα πάρω... να σκάσετε!! Και εκτροφείο θα φτιάξω κι ένα αίθριο ετοιμάζω μούρλια!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο γλυκιά μου κι εμείς κοντά σου στις γέννες κ στις οδύνες να βουτάμε τα ομορφότερα... χιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1323 1324 1325 1326 1327 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1325 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1325 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να τος είναι ο Rudi και είναι γλύκας!!! τον πήρα αγκαλίτσα!! ειναι το πιο μκρό Βιρμανάκι που έχω αγκίξει!! Click για ανάπτυξη... πως ειναι να αγγιζεις κατι τοσο μικρο και ευθραυστο?εγω φοβαμαι λιγο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.492 30-09-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΤΕΛΕΙΟΣΣΣΣΣ!!! Πόσο είναι και τί χρώμα θα γίνει???Τα νυχάκια του είναι τοσο μικρα μου έρχεται να τον φάωωω Click για ανάπτυξη... Είναι μπλε σαν το Μορφέα και τα μάτια του είναι ΒΙΟΛΕΤΙΑ σαν της μαμάς του... παιδιά ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΧΡΩΜΑ!!!! Περίμενε να σου δείξω τη μαμά του... Ειναι 4 εβδομαδων... ζήτησα κι άλλες φωτό... είναι διαθέσιμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.493 30-09-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Είναι μπλε σαν το Μορφέα και τα μάτια του είναι ΒΙΟΛΕΤΙΑ σαν της μαμάς του... παιδιά ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΧΡΩΜΑ!!!! Περίμενε να σου δείξω τη μαμά του... Ειναι 4 εβδομαδων... ζήτησα κι άλλες φωτό... είναι διαθέσιμος Click για ανάπτυξη... η μαμά του Rudi! Την λένε Ambra και είναι λιλά!! να δείτε αυτή μάτι!!! αλλά στη φωτό δεν φαίνεται καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.494 30-09-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η μαμά του Rudi! Την λένε Ambra και είναι λιλά!! να δείτε αυτή μάτι!!! αλλά στη φωτό δεν φαίνεται καλά... Click για ανάπτυξη... Σε άυτή τη φωτό η Ambra παρακολουθεί που έχω αγκαλίτσα το παιδάκι της...ειδατε το βλέμμα της μάνας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:28 Ο πυρροθριξ: #26.495 30-09-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και 3 και 4 και 5 βιρμανάκια θα πάρω... να σκάσετε!! Και εκτροφείο θα φτιάξω κι ένα αίθριο ετοιμάζω μούρλια!! Click για ανάπτυξη... αντε ντε!!!!μακαρι!!! να παρω κι εγω ενα βιρμανακι απο μικρο να το ευχαριστηθω... και οπωτε ερχομαι Αθηνα ξερετε που θα βρισκομαι..στρωματσαδα στο υπαιθριο...ενοχλω?δεν ενοχλω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:28 Η katerina10: #26.496 30-09-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η μαμά του Rudi! Την λένε Ambra και είναι λιλά!! να δείτε αυτή μάτι!!! αλλά στη φωτό δεν φαίνεται καλά... Click για ανάπτυξη... ΚΟΥΚΛΑ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!Φαντάσου να φαινόταν και καλύτερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:30 Ο πυρροθριξ: #26.497 30-09-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε άυτή τη φωτό η Ambra παρακολουθεί που έχω αγκαλίτσα το παιδάκι της...ειδατε το βλέμμα της μάνας? Click για ανάπτυξη... σου λεει ποια ειναι αυτη με το παιδι μου?για να δω!!!το πιανει σωστα?μμμμμ...σωστα το πιανει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:32 Ο πυρροθριξ: #26.498 30-09-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Είναι μπλε σαν το Μορφέα και τα μάτια του είναι ΒΙΟΛΕΤΙΑ σαν της μαμάς του... παιδιά ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΧΡΩΜΑ!!!! Περίμενε να σου δείξω τη μαμά του... Ειναι 4 εβδομαδων... ζήτησα κι άλλες φωτό... είναι διαθέσιμος Click για ανάπτυξη... τωρα μη μας λες τετοια γιατι ετσι μου'ρχεται να παω να τον παρω... παντως,δεν ξερω αν ειναι του εκτροφειου,αλλα και τα 2 μας τα γατια εχουν βγει πολυ αγκαλιτσες..μαλλον τα χαιδευαν αρκετα..ολο χαδια και φιλια θελουν..χι χι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.499 30-09-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αντε ντε!!!!μακαρι!!! να παρω κι εγω ενα βιρμανακι απο μικρο να το ευχαριστηθω... και οπωτε ερχομαι Αθηνα ξερετε που θα βρισκομαι..στρωματσαδα στο υπαιθριο...ενοχλω?δεν ενοχλω!!!! Click για ανάπτυξη... θα σου βάζω ρατζάκι στο αίθριο εσένα!!! Το καλύτερο κοριτσάκι θα σου φτιάξουμε κυρία μου!! Escada δεν ζήτησες?? Escada θα λάβεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:33 Η staman2 έγραψε: #26.500 30-09-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και 3 και 4 και 5 βιρμανάκια θα πάρω... να σκάσετε!! Και εκτροφείο θα φτιάξω κι ένα αίθριο ετοιμάζω μούρλια!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο γλυκιά μου κι εμείς κοντά σου στις γέννες κ στις οδύνες να βουτάμε τα ομορφότερα... χιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1323 1324 1325 1326 1327 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1325 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1325 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΤΕΛΕΙΟΣΣΣΣΣ!!! Πόσο είναι και τί χρώμα θα γίνει???Τα νυχάκια του είναι τοσο μικρα μου έρχεται να τον φάωωω Click για ανάπτυξη... Είναι μπλε σαν το Μορφέα και τα μάτια του είναι ΒΙΟΛΕΤΙΑ σαν της μαμάς του... παιδιά ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΧΡΩΜΑ!!!! Περίμενε να σου δείξω τη μαμά του... Ειναι 4 εβδομαδων... ζήτησα κι άλλες φωτό... είναι διαθέσιμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.493 30-09-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Είναι μπλε σαν το Μορφέα και τα μάτια του είναι ΒΙΟΛΕΤΙΑ σαν της μαμάς του... παιδιά ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΧΡΩΜΑ!!!! Περίμενε να σου δείξω τη μαμά του... Ειναι 4 εβδομαδων... ζήτησα κι άλλες φωτό... είναι διαθέσιμος Click για ανάπτυξη... η μαμά του Rudi! Την λένε Ambra και είναι λιλά!! να δείτε αυτή μάτι!!! αλλά στη φωτό δεν φαίνεται καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.494 30-09-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η μαμά του Rudi! Την λένε Ambra και είναι λιλά!! να δείτε αυτή μάτι!!! αλλά στη φωτό δεν φαίνεται καλά... Click για ανάπτυξη... Σε άυτή τη φωτό η Ambra παρακολουθεί που έχω αγκαλίτσα το παιδάκι της...ειδατε το βλέμμα της μάνας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:28 Ο πυρροθριξ: #26.495 30-09-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και 3 και 4 και 5 βιρμανάκια θα πάρω... να σκάσετε!! Και εκτροφείο θα φτιάξω κι ένα αίθριο ετοιμάζω μούρλια!! Click για ανάπτυξη... αντε ντε!!!!μακαρι!!! να παρω κι εγω ενα βιρμανακι απο μικρο να το ευχαριστηθω... και οπωτε ερχομαι Αθηνα ξερετε που θα βρισκομαι..στρωματσαδα στο υπαιθριο...ενοχλω?δεν ενοχλω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:28 Η katerina10: #26.496 30-09-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η μαμά του Rudi! Την λένε Ambra και είναι λιλά!! να δείτε αυτή μάτι!!! αλλά στη φωτό δεν φαίνεται καλά... Click για ανάπτυξη... ΚΟΥΚΛΑ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!Φαντάσου να φαινόταν και καλύτερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:30 Ο πυρροθριξ: #26.497 30-09-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε άυτή τη φωτό η Ambra παρακολουθεί που έχω αγκαλίτσα το παιδάκι της...ειδατε το βλέμμα της μάνας? Click για ανάπτυξη... σου λεει ποια ειναι αυτη με το παιδι μου?για να δω!!!το πιανει σωστα?μμμμμ...σωστα το πιανει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:32 Ο πυρροθριξ: #26.498 30-09-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Είναι μπλε σαν το Μορφέα και τα μάτια του είναι ΒΙΟΛΕΤΙΑ σαν της μαμάς του... παιδιά ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΧΡΩΜΑ!!!! Περίμενε να σου δείξω τη μαμά του... Ειναι 4 εβδομαδων... ζήτησα κι άλλες φωτό... είναι διαθέσιμος Click για ανάπτυξη... τωρα μη μας λες τετοια γιατι ετσι μου'ρχεται να παω να τον παρω... παντως,δεν ξερω αν ειναι του εκτροφειου,αλλα και τα 2 μας τα γατια εχουν βγει πολυ αγκαλιτσες..μαλλον τα χαιδευαν αρκετα..ολο χαδια και φιλια θελουν..χι χι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.499 30-09-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αντε ντε!!!!μακαρι!!! να παρω κι εγω ενα βιρμανακι απο μικρο να το ευχαριστηθω... και οπωτε ερχομαι Αθηνα ξερετε που θα βρισκομαι..στρωματσαδα στο υπαιθριο...ενοχλω?δεν ενοχλω!!!! Click για ανάπτυξη... θα σου βάζω ρατζάκι στο αίθριο εσένα!!! Το καλύτερο κοριτσάκι θα σου φτιάξουμε κυρία μου!! Escada δεν ζήτησες?? Escada θα λάβεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:33 Η staman2 έγραψε: #26.500 30-09-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και 3 και 4 και 5 βιρμανάκια θα πάρω... να σκάσετε!! Και εκτροφείο θα φτιάξω κι ένα αίθριο ετοιμάζω μούρλια!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο γλυκιά μου κι εμείς κοντά σου στις γέννες κ στις οδύνες να βουτάμε τα ομορφότερα... χιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1323 1324 1325 1326 1327 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1325 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1325 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Είναι μπλε σαν το Μορφέα και τα μάτια του είναι ΒΙΟΛΕΤΙΑ σαν της μαμάς του... παιδιά ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΧΡΩΜΑ!!!! Περίμενε να σου δείξω τη μαμά του... Ειναι 4 εβδομαδων... ζήτησα κι άλλες φωτό... είναι διαθέσιμος Click για ανάπτυξη... η μαμά του Rudi! Την λένε Ambra και είναι λιλά!! να δείτε αυτή μάτι!!! αλλά στη φωτό δεν φαίνεται καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.494 30-09-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η μαμά του Rudi! Την λένε Ambra και είναι λιλά!! να δείτε αυτή μάτι!!! αλλά στη φωτό δεν φαίνεται καλά... Click για ανάπτυξη... Σε άυτή τη φωτό η Ambra παρακολουθεί που έχω αγκαλίτσα το παιδάκι της...ειδατε το βλέμμα της μάνας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:28 Ο πυρροθριξ: #26.495 30-09-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και 3 και 4 και 5 βιρμανάκια θα πάρω... να σκάσετε!! Και εκτροφείο θα φτιάξω κι ένα αίθριο ετοιμάζω μούρλια!! Click για ανάπτυξη... αντε ντε!!!!μακαρι!!! να παρω κι εγω ενα βιρμανακι απο μικρο να το ευχαριστηθω... και οπωτε ερχομαι Αθηνα ξερετε που θα βρισκομαι..στρωματσαδα στο υπαιθριο...ενοχλω?δεν ενοχλω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:28 Η katerina10: #26.496 30-09-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η μαμά του Rudi! Την λένε Ambra και είναι λιλά!! να δείτε αυτή μάτι!!! αλλά στη φωτό δεν φαίνεται καλά... Click για ανάπτυξη... ΚΟΥΚΛΑ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!Φαντάσου να φαινόταν και καλύτερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:30 Ο πυρροθριξ: #26.497 30-09-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε άυτή τη φωτό η Ambra παρακολουθεί που έχω αγκαλίτσα το παιδάκι της...ειδατε το βλέμμα της μάνας? Click για ανάπτυξη... σου λεει ποια ειναι αυτη με το παιδι μου?για να δω!!!το πιανει σωστα?μμμμμ...σωστα το πιανει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:32 Ο πυρροθριξ: #26.498 30-09-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Είναι μπλε σαν το Μορφέα και τα μάτια του είναι ΒΙΟΛΕΤΙΑ σαν της μαμάς του... παιδιά ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΧΡΩΜΑ!!!! Περίμενε να σου δείξω τη μαμά του... Ειναι 4 εβδομαδων... ζήτησα κι άλλες φωτό... είναι διαθέσιμος Click για ανάπτυξη... τωρα μη μας λες τετοια γιατι ετσι μου'ρχεται να παω να τον παρω... παντως,δεν ξερω αν ειναι του εκτροφειου,αλλα και τα 2 μας τα γατια εχουν βγει πολυ αγκαλιτσες..μαλλον τα χαιδευαν αρκετα..ολο χαδια και φιλια θελουν..χι χι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.499 30-09-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αντε ντε!!!!μακαρι!!! να παρω κι εγω ενα βιρμανακι απο μικρο να το ευχαριστηθω... και οπωτε ερχομαι Αθηνα ξερετε που θα βρισκομαι..στρωματσαδα στο υπαιθριο...ενοχλω?δεν ενοχλω!!!! Click για ανάπτυξη... θα σου βάζω ρατζάκι στο αίθριο εσένα!!! Το καλύτερο κοριτσάκι θα σου φτιάξουμε κυρία μου!! Escada δεν ζήτησες?? Escada θα λάβεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:33 Η staman2 έγραψε: #26.500 30-09-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και 3 και 4 και 5 βιρμανάκια θα πάρω... να σκάσετε!! Και εκτροφείο θα φτιάξω κι ένα αίθριο ετοιμάζω μούρλια!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο γλυκιά μου κι εμείς κοντά σου στις γέννες κ στις οδύνες να βουτάμε τα ομορφότερα... χιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1323 1324 1325 1326 1327 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1325 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1325 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η μαμά του Rudi! Την λένε Ambra και είναι λιλά!! να δείτε αυτή μάτι!!! αλλά στη φωτό δεν φαίνεται καλά... Click για ανάπτυξη... Σε άυτή τη φωτό η Ambra παρακολουθεί που έχω αγκαλίτσα το παιδάκι της...ειδατε το βλέμμα της μάνας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:28 Ο πυρροθριξ: #26.495 30-09-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και 3 και 4 και 5 βιρμανάκια θα πάρω... να σκάσετε!! Και εκτροφείο θα φτιάξω κι ένα αίθριο ετοιμάζω μούρλια!! Click για ανάπτυξη... αντε ντε!!!!μακαρι!!! να παρω κι εγω ενα βιρμανακι απο μικρο να το ευχαριστηθω... και οπωτε ερχομαι Αθηνα ξερετε που θα βρισκομαι..στρωματσαδα στο υπαιθριο...ενοχλω?δεν ενοχλω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:28 Η katerina10: #26.496 30-09-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η μαμά του Rudi! Την λένε Ambra και είναι λιλά!! να δείτε αυτή μάτι!!! αλλά στη φωτό δεν φαίνεται καλά... Click για ανάπτυξη... ΚΟΥΚΛΑ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!Φαντάσου να φαινόταν και καλύτερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:30 Ο πυρροθριξ: #26.497 30-09-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε άυτή τη φωτό η Ambra παρακολουθεί που έχω αγκαλίτσα το παιδάκι της...ειδατε το βλέμμα της μάνας? Click για ανάπτυξη... σου λεει ποια ειναι αυτη με το παιδι μου?για να δω!!!το πιανει σωστα?μμμμμ...σωστα το πιανει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:32 Ο πυρροθριξ: #26.498 30-09-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Είναι μπλε σαν το Μορφέα και τα μάτια του είναι ΒΙΟΛΕΤΙΑ σαν της μαμάς του... παιδιά ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΧΡΩΜΑ!!!! Περίμενε να σου δείξω τη μαμά του... Ειναι 4 εβδομαδων... ζήτησα κι άλλες φωτό... είναι διαθέσιμος Click για ανάπτυξη... τωρα μη μας λες τετοια γιατι ετσι μου'ρχεται να παω να τον παρω... παντως,δεν ξερω αν ειναι του εκτροφειου,αλλα και τα 2 μας τα γατια εχουν βγει πολυ αγκαλιτσες..μαλλον τα χαιδευαν αρκετα..ολο χαδια και φιλια θελουν..χι χι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.499 30-09-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αντε ντε!!!!μακαρι!!! να παρω κι εγω ενα βιρμανακι απο μικρο να το ευχαριστηθω... και οπωτε ερχομαι Αθηνα ξερετε που θα βρισκομαι..στρωματσαδα στο υπαιθριο...ενοχλω?δεν ενοχλω!!!! Click για ανάπτυξη... θα σου βάζω ρατζάκι στο αίθριο εσένα!!! Το καλύτερο κοριτσάκι θα σου φτιάξουμε κυρία μου!! Escada δεν ζήτησες?? Escada θα λάβεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:33 Η staman2 έγραψε: #26.500 30-09-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και 3 και 4 και 5 βιρμανάκια θα πάρω... να σκάσετε!! Και εκτροφείο θα φτιάξω κι ένα αίθριο ετοιμάζω μούρλια!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο γλυκιά μου κι εμείς κοντά σου στις γέννες κ στις οδύνες να βουτάμε τα ομορφότερα... χιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1323 1324 1325 1326 1327 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1325 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1325 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και 3 και 4 και 5 βιρμανάκια θα πάρω... να σκάσετε!! Και εκτροφείο θα φτιάξω κι ένα αίθριο ετοιμάζω μούρλια!! Click για ανάπτυξη... αντε ντε!!!!μακαρι!!! να παρω κι εγω ενα βιρμανακι απο μικρο να το ευχαριστηθω... και οπωτε ερχομαι Αθηνα ξερετε που θα βρισκομαι..στρωματσαδα στο υπαιθριο...ενοχλω?δεν ενοχλω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:28 Η katerina10: #26.496 30-09-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η μαμά του Rudi! Την λένε Ambra και είναι λιλά!! να δείτε αυτή μάτι!!! αλλά στη φωτό δεν φαίνεται καλά... Click για ανάπτυξη... ΚΟΥΚΛΑ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!Φαντάσου να φαινόταν και καλύτερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:30 Ο πυρροθριξ: #26.497 30-09-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε άυτή τη φωτό η Ambra παρακολουθεί που έχω αγκαλίτσα το παιδάκι της...ειδατε το βλέμμα της μάνας? Click για ανάπτυξη... σου λεει ποια ειναι αυτη με το παιδι μου?για να δω!!!το πιανει σωστα?μμμμμ...σωστα το πιανει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:32 Ο πυρροθριξ: #26.498 30-09-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Είναι μπλε σαν το Μορφέα και τα μάτια του είναι ΒΙΟΛΕΤΙΑ σαν της μαμάς του... παιδιά ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΧΡΩΜΑ!!!! Περίμενε να σου δείξω τη μαμά του... Ειναι 4 εβδομαδων... ζήτησα κι άλλες φωτό... είναι διαθέσιμος Click για ανάπτυξη... τωρα μη μας λες τετοια γιατι ετσι μου'ρχεται να παω να τον παρω... παντως,δεν ξερω αν ειναι του εκτροφειου,αλλα και τα 2 μας τα γατια εχουν βγει πολυ αγκαλιτσες..μαλλον τα χαιδευαν αρκετα..ολο χαδια και φιλια θελουν..χι χι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.499 30-09-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αντε ντε!!!!μακαρι!!! να παρω κι εγω ενα βιρμανακι απο μικρο να το ευχαριστηθω... και οπωτε ερχομαι Αθηνα ξερετε που θα βρισκομαι..στρωματσαδα στο υπαιθριο...ενοχλω?δεν ενοχλω!!!! Click για ανάπτυξη... θα σου βάζω ρατζάκι στο αίθριο εσένα!!! Το καλύτερο κοριτσάκι θα σου φτιάξουμε κυρία μου!! Escada δεν ζήτησες?? Escada θα λάβεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:33 Η staman2 έγραψε: #26.500 30-09-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και 3 και 4 και 5 βιρμανάκια θα πάρω... να σκάσετε!! Και εκτροφείο θα φτιάξω κι ένα αίθριο ετοιμάζω μούρλια!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο γλυκιά μου κι εμείς κοντά σου στις γέννες κ στις οδύνες να βουτάμε τα ομορφότερα... χιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1323 1324 1325 1326 1327 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1325 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1325 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η μαμά του Rudi! Την λένε Ambra και είναι λιλά!! να δείτε αυτή μάτι!!! αλλά στη φωτό δεν φαίνεται καλά... Click για ανάπτυξη... ΚΟΥΚΛΑ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!Φαντάσου να φαινόταν και καλύτερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:30 Ο πυρροθριξ: #26.497 30-09-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε άυτή τη φωτό η Ambra παρακολουθεί που έχω αγκαλίτσα το παιδάκι της...ειδατε το βλέμμα της μάνας? Click για ανάπτυξη... σου λεει ποια ειναι αυτη με το παιδι μου?για να δω!!!το πιανει σωστα?μμμμμ...σωστα το πιανει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:32 Ο πυρροθριξ: #26.498 30-09-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Είναι μπλε σαν το Μορφέα και τα μάτια του είναι ΒΙΟΛΕΤΙΑ σαν της μαμάς του... παιδιά ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΧΡΩΜΑ!!!! Περίμενε να σου δείξω τη μαμά του... Ειναι 4 εβδομαδων... ζήτησα κι άλλες φωτό... είναι διαθέσιμος Click για ανάπτυξη... τωρα μη μας λες τετοια γιατι ετσι μου'ρχεται να παω να τον παρω... παντως,δεν ξερω αν ειναι του εκτροφειου,αλλα και τα 2 μας τα γατια εχουν βγει πολυ αγκαλιτσες..μαλλον τα χαιδευαν αρκετα..ολο χαδια και φιλια θελουν..χι χι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.499 30-09-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αντε ντε!!!!μακαρι!!! να παρω κι εγω ενα βιρμανακι απο μικρο να το ευχαριστηθω... και οπωτε ερχομαι Αθηνα ξερετε που θα βρισκομαι..στρωματσαδα στο υπαιθριο...ενοχλω?δεν ενοχλω!!!! Click για ανάπτυξη... θα σου βάζω ρατζάκι στο αίθριο εσένα!!! Το καλύτερο κοριτσάκι θα σου φτιάξουμε κυρία μου!! Escada δεν ζήτησες?? Escada θα λάβεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:33 Η staman2 έγραψε: #26.500 30-09-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και 3 και 4 και 5 βιρμανάκια θα πάρω... να σκάσετε!! Και εκτροφείο θα φτιάξω κι ένα αίθριο ετοιμάζω μούρλια!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο γλυκιά μου κι εμείς κοντά σου στις γέννες κ στις οδύνες να βουτάμε τα ομορφότερα... χιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1323 1324 1325 1326 1327 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1325 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1325 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε άυτή τη φωτό η Ambra παρακολουθεί που έχω αγκαλίτσα το παιδάκι της...ειδατε το βλέμμα της μάνας? Click για ανάπτυξη... σου λεει ποια ειναι αυτη με το παιδι μου?για να δω!!!το πιανει σωστα?μμμμμ...σωστα το πιανει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:32 Ο πυρροθριξ: #26.498 30-09-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Είναι μπλε σαν το Μορφέα και τα μάτια του είναι ΒΙΟΛΕΤΙΑ σαν της μαμάς του... παιδιά ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΧΡΩΜΑ!!!! Περίμενε να σου δείξω τη μαμά του... Ειναι 4 εβδομαδων... ζήτησα κι άλλες φωτό... είναι διαθέσιμος Click για ανάπτυξη... τωρα μη μας λες τετοια γιατι ετσι μου'ρχεται να παω να τον παρω... παντως,δεν ξερω αν ειναι του εκτροφειου,αλλα και τα 2 μας τα γατια εχουν βγει πολυ αγκαλιτσες..μαλλον τα χαιδευαν αρκετα..ολο χαδια και φιλια θελουν..χι χι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.499 30-09-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αντε ντε!!!!μακαρι!!! να παρω κι εγω ενα βιρμανακι απο μικρο να το ευχαριστηθω... και οπωτε ερχομαι Αθηνα ξερετε που θα βρισκομαι..στρωματσαδα στο υπαιθριο...ενοχλω?δεν ενοχλω!!!! Click για ανάπτυξη... θα σου βάζω ρατζάκι στο αίθριο εσένα!!! Το καλύτερο κοριτσάκι θα σου φτιάξουμε κυρία μου!! Escada δεν ζήτησες?? Escada θα λάβεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:33 Η staman2 έγραψε: #26.500 30-09-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και 3 και 4 και 5 βιρμανάκια θα πάρω... να σκάσετε!! Και εκτροφείο θα φτιάξω κι ένα αίθριο ετοιμάζω μούρλια!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο γλυκιά μου κι εμείς κοντά σου στις γέννες κ στις οδύνες να βουτάμε τα ομορφότερα... χιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1323 1324 1325 1326 1327 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1325 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1325 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Είναι μπλε σαν το Μορφέα και τα μάτια του είναι ΒΙΟΛΕΤΙΑ σαν της μαμάς του... παιδιά ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΧΡΩΜΑ!!!! Περίμενε να σου δείξω τη μαμά του... Ειναι 4 εβδομαδων... ζήτησα κι άλλες φωτό... είναι διαθέσιμος Click για ανάπτυξη... τωρα μη μας λες τετοια γιατι ετσι μου'ρχεται να παω να τον παρω... παντως,δεν ξερω αν ειναι του εκτροφειου,αλλα και τα 2 μας τα γατια εχουν βγει πολυ αγκαλιτσες..μαλλον τα χαιδευαν αρκετα..ολο χαδια και φιλια θελουν..χι χι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.499 30-09-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αντε ντε!!!!μακαρι!!! να παρω κι εγω ενα βιρμανακι απο μικρο να το ευχαριστηθω... και οπωτε ερχομαι Αθηνα ξερετε που θα βρισκομαι..στρωματσαδα στο υπαιθριο...ενοχλω?δεν ενοχλω!!!! Click για ανάπτυξη... θα σου βάζω ρατζάκι στο αίθριο εσένα!!! Το καλύτερο κοριτσάκι θα σου φτιάξουμε κυρία μου!! Escada δεν ζήτησες?? Escada θα λάβεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:33 Η staman2 έγραψε: #26.500 30-09-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και 3 και 4 και 5 βιρμανάκια θα πάρω... να σκάσετε!! Και εκτροφείο θα φτιάξω κι ένα αίθριο ετοιμάζω μούρλια!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο γλυκιά μου κι εμείς κοντά σου στις γέννες κ στις οδύνες να βουτάμε τα ομορφότερα... χιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1323 1324 1325 1326 1327 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1325 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1325 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αντε ντε!!!!μακαρι!!! να παρω κι εγω ενα βιρμανακι απο μικρο να το ευχαριστηθω... και οπωτε ερχομαι Αθηνα ξερετε που θα βρισκομαι..στρωματσαδα στο υπαιθριο...ενοχλω?δεν ενοχλω!!!! Click για ανάπτυξη... θα σου βάζω ρατζάκι στο αίθριο εσένα!!! Το καλύτερο κοριτσάκι θα σου φτιάξουμε κυρία μου!! Escada δεν ζήτησες?? Escada θα λάβεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:33 Η staman2 έγραψε: #26.500 30-09-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και 3 και 4 και 5 βιρμανάκια θα πάρω... να σκάσετε!! Και εκτροφείο θα φτιάξω κι ένα αίθριο ετοιμάζω μούρλια!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο γλυκιά μου κι εμείς κοντά σου στις γέννες κ στις οδύνες να βουτάμε τα ομορφότερα... χιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και 3 και 4 και 5 βιρμανάκια θα πάρω... να σκάσετε!! Και εκτροφείο θα φτιάξω κι ένα αίθριο ετοιμάζω μούρλια!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο γλυκιά μου κι εμείς κοντά σου στις γέννες κ στις οδύνες να βουτάμε τα ομορφότερα... χιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.