Birman-maniacs

καλα είμαστε!ψιλοετοιμο ειναι το σπίτι!εσυ εγκαταστάθηκες?μαθαινω νεα απο τα παιδια σου ενας χαμος ε?
ΧΑΜΟΣ!!!!!Ναι!!!:DΔεν με πειράζει που δεν έχω χρόνο γιατί αν εξαιρέσεις τις αφραγκιές :redface::redface: όλα ΤΕΛΕΙΑ πάνε!:D

Τώρα με τα μωρά είναι λίγο πακέτο γιατί είχε ατύχημα ο μικρός μου και περάσαμε δύσκολες ώρες..Αποφάσισα να αλλάξω και κτηνίατρο, ένα τρέξιμο αυτός ο μήνας..Πρέπει να κάνω και τις στειρώσεις!!!:confused::/::rolleyes:

Πότε θα μπείτε βρε παιδί μου στο σπίτι???:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα Βιρμανακια κ σ΄όλα τα άλλα τα παιδάκια που μπαίνουν στο θεματάκι σας!!! Τι κάνετε? Βάσια μου καλορίζικο κ πάλι το νέο σου σπίτι. Πού μένεις τώρα?? Εχω ξετρελαθεί με τα γατάκια σας αν κ είμαι fun των περσικών κ των βρετανικών (γιατί μοιάζουν στο ταμπεραμέντο κ στον χαρακτήρα με τα περσάκια).Αλλά ξετρελάθηκα όταν είδα τον Μορφέα. Βασικά εχω έρωτα με ΟΛΕΣ τις γάτες. Με τα κεραμυδάκια στην κορυφή.. Είναι μάρκες τα άτιμα έ??? Το βλέπω με τον Τίμυ μας. Είναι πολύ γάτος ρε παιδί μου. Γάτος... τα λέει όλα.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κουκλια ειναι Αναστασια μου, να τα χαιρεσαι!Κατερίνα μου εβαλα τηλεφωνο περιμενω να ενεργοποιηθει το connex!

ΧΑΜΟΣ!!!!!Ναι!!!:DΔεν με πειράζει που δεν έχω χρόνο γιατί αν εξαιρέσεις τις αφραγκιές :redface::redface: όλα ΤΕΛΕΙΑ πάνε!:D

Τώρα με τα μωρά είναι λίγο πακέτο γιατί είχε ατύχημα ο μικρός μου και περάσαμε δύσκολες ώρες..Αποφάσισα να αλλάξω και κτηνίατρο, ένα τρέξιμο αυτός ο μήνας..Πρέπει να κάνω και τις στειρώσεις!!!:confused::/::rolleyes:

Πότε θα μπείτε βρε παιδί μου στο σπίτι???:hmm:
Κατερινακι καλά τα μωρά σου? Ο Μάπας εντάξει? Συνήλθε λίγο το γλυκό μου???:)

κουκλια ειναι Αναστασια μου, να τα χαιρεσαι!Κατερίνα μου εβαλα τηλεφωνο περιμενω να ενεργοποιηθει το connex!
Αυτό τι σημαίνει???Πότε μπαίνετε??Η μπήκατε???:hmm::hmm::confused:

Κατερινακι καλά τα μωρά σου? Ο Μάπας εντάξει? Συνήλθε λίγο το γλυκό μου???:)
Καλά είναι καλέ αυτός δεν καταλαβαίνει τίποτα ένας ΜΑΠΑΣ!!!:lol::lol:Η άλλη πλέον δεν του κάνει κχχχχχχχχχ κοιμόντουσαν αγκαλίτσα!!!Και το βράδυ περάσαμε υπέροχες γουγργουροαγκαλιτσες οι 4 μας!!!!:D

κοριτσακια σας αφηνω παω για το χειρουργειο θα τα πουμε αργοτερα!φιλια!

κοριτσακια σας αφηνω παω για το χειρουργειο θα τα πουμε αργοτερα!φιλια!
Γεια σου Βάσια μου!!!:)ΘΑ σου στείλω πμ κάποια στιγμη....:D(όταν βρω χρόνο!!!:mad:)

Γεια σας βιρμανοι.Τι κανουν σημερα τα μικρα σας;

Γειά σου Δώρα:)
Του κόψαμε τα νύχια και τα ζουμπήγματα γίνονται τελείως ανετα πλέον δίχως δισταγμούς:lol:

Ωραια,να συνηθισει να του τα κοβεις,κι εγω τα κοβω του Σειριου.Της Μόιρας όχι,γιατι δεν τα βλέπουμε και ποτέ.

Γεια σας Birmaniacs πως πάει;:hello:
:happy:

Καλά είμαστε... :)
Παίζουν τρελά παιχνίδια και ο Μορφέας μου μασάει το κάλυμα του καναπέ... κάτι έχει το ύφασμα και τον εξιτάρει... :blink:ευτυχώς είναι φτηνό κάλυμα από τη λαική! ;):)

ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΩΡΑ!!
ΙΩΝΑ ΚΑΙ ΣΕΜΕΛΗ!!!!!!!!!!!!!!!!

:up::up::up::up::up:

Αυτό τι σημαίνει???Πότε μπαίνετε??Η μπήκατε???:hmm::hmm::confused:
Εχουν μπει εδώ και καιρό στο νέο σπίτι :D

Βρε Γιούλη μου πραγματικά είσαι ΜΕΣΑ στο μυαλό μου κ σκεφτόμαστε τα ίδια. Οταν πιο πάνω είδα το μήνυμα της bunny πριν καν δω το δικό σου σχόλιο, της απήντησα όπως φαίνεται πιο πάνω κατ΄ευθείαν κ μετά προχώρησα στα επόμενα σχόλια... Και βλέπω αμέσως τί έγραψες.. Καλά φιλενάδα είσαι ακριβώς στην σκέψη μου... Σταθερή αξία το μωρό μου ο Τίμυ μου, ο γάταρός μου, η αγάπη μου, ο γρουσούζης μου, ο παράξενός μου, ο γεροντοκόρος μου.!!!!:lol::lol::lol:
η πρώτη αγάπη και η παντοτινή μας!! :inlove:τα ίδια αισθάνομαι και με το Καλυψιψίνι μου.. που έχει ξανανιώσει τελευταία και κάνει σα κοριτσάκι:P:lol:

ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΩΡΑ!!
ΙΩΝΑ ΚΑΙ ΣΕΜΕΛΗ!!!!!!!!!!!!!!!!

:up::up::up::up::up:
ΤΕΛΕΙΑ!!!!
Τι λέτε για αυτό;:hmm:
https://www.zoofilia.gr/pages.asp?thisEngine=showBreedInfo&breed=167&category=12&pet=4
Το site το ανακάλυψα πριν μερικά χρόνια και είναι πολύ καλό.:happy:

ΤΕΛΕΙΑ!!!!
Τι λέτε για αυτό;:hmm:
https://www.zoofilia.gr/pages.asp?thisEngine=showBreedInfo&breed=167&category=12&pet=4
Το site το ανακάλυψα πριν μερικά χρόνια και είναι πολύ καλό.:happy:
ναι το έχουμε δει...:)ωραίο! :up:

η πρώτη αγάπη και η παντοτινή μας!! :inlove:τα ίδια αισθάνομαι και με το Καλυψιψίνι μου.. που έχει ξανανιώσει τελευταία και κάνει σα κοριτσάκι:P:lol:
Τώρα που το ξανασκέφτομαι έχετε δίκιο.:)
Ο παλιός είν' αλλιώς!;)
:lol:
:happy:

To Σάββατο είναι η παγκόσμια ημέρα ζώων!:happy:
Θα κάνουμε κάτι;:hmm:

Κοιτάξτε τι βρήκα!:cat:
Αυτό δεν είναι χαριτωμένο;:happy::
https://www.youtube.com/watch?v=Ry4OprQK4qQ:baby:

Κι αυτό μου άρεσε:
https://www.youtube.com/watch?v=6D-vDFsDggs

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back