ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 08:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.701 03-10-08 08:42 Kαλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 08:49 Η Raisa έγραψε: #26.702 03-10-08 08:49 Καλημέρα βιρμανάκια μου. Τι κάνετε? Πώς τα πάνε τα νέα σας μωρά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 09:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.703 03-10-08 09:00 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα βιρμανάκια μου. Τι κάνετε? Πώς τα πάνε τα νέα σας μωρά? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Νικολετάκι!! Καλά πάνε τα μωρά τους... είναι ερωτευμένοι μαζί τους... και τους αρέσει που είναι χαδιάρικα πλάσματα και απαιτούν συνεχώς τη προσοχήτους σαν κακομαθημένα παιδάκια Χθες πήγα στη Κατερίνα (Havana) και χάιδεψα Ραγκντολάκια!!! Αχου ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ! Μου θύμισαν τα δικά μας αλλά με πολύ μεγάλες ουρές!! Καλέ τεράστιες ουρίτσες εχουν σα γούνινα φιδάκιαΕιδικά ο αρσενικός της ο Ωκεανός ήταν γλύκας!! Η Kitty της ήταν μικρούλα και γλύκα και η Diva Divone εμφανίστηκε έλλάχιστα! με τρέλανε η Βανίλια της που έμοιαζε ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ με τη Καλυψώ μου και με το που μπήκα μου μιλούσε διαρκώς η δε Havana της είναι μια ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ γάτα! Πολύ κοινωνικά πλάσματα! Μπράβο στη Κατερίνα! Πολύ καλή και συνειδητοποιημένη γατομαμά Εσείς τι κάνετε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 09:29 Η Raisa έγραψε: #26.704 03-10-08 09:29 Ααααχχχ...ζηλεύω. Πρέπει να είναι θεϊκά γατιά τα ραγκντόλ ,έτσι? Και μεις καλά είμαστε. Ετοιμαζόμαστε για τον χειμώνα, λέω να στρώσω χαλιά, αλλά από την άλλη σκέφτομαι ότι θα λερωθούν πολύ γρήγορα αν τα στρώσω από τώρα. Χμμμ, θα δω τι θα κάνω. Τα μωρά μας επίσης καλά είναι. Έφυγαν όλα και τώρα έχω μόνο τον Χουρχούρη για υιοθεσία. Λες να σημαίνει κάτι το ότι έμεινε τελευταίος?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 09:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.705 03-10-08 09:31 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ααααχχχ...ζηλεύω. Πρέπει να είναι θεϊκά γατιά τα ραγκντόλ ,έτσι? Και μεις καλά είμαστε. Ετοιμαζόμαστε για τον χειμώνα, λέω να στρώσω χαλιά, αλλά από την άλλη σκέφτομαι ότι θα λερωθούν πολύ γρήγορα αν τα στρώσω από τώρα. Χμμμ, θα δω τι θα κάνω. Τα μωρά μας επίσης καλά είναι. Έφυγαν όλα και τώρα έχω μόνο τον Χουρχούρη για υιοθεσία. Λες να σημαίνει κάτι το ότι έμεινε τελευταίος?? Click για ανάπτυξη... Nικολέταααααα!! μη μας μπήγεις μαχαιριά.... Μωρέ έπρεπε να σου στείλω το Μαριο με γατοφόρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 09:32 Η Raisa έγραψε: #26.706 03-10-08 09:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Nικολέταααααα!! μη μας μπήγεις μαχαιριά.... Μωρέ έπρεπε να σου στείλω το Μαριο με γατοφόρο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 09:37 Η Αντα έγραψε: #26.707 03-10-08 09:37 Καλημερα!! Γιουλη ποιο ηταν αυτο - ρανγκντολακι εννοω - που μου εστειλες χτες με μηνυμα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 09:41 Η staman2 έγραψε: #26.708 03-10-08 09:41 Καλημέρα κι από μένα!!! Άλλος έρωτας τα ραγκντολ!! Μάλλον πρέπει να αρχίσω ψυχοθεραπεία γιατί στο τέλος θα καταλήξω να τους διώξω όλους από το σπίτι κ να το γεμίσω με γάτες!!! Βέβαια τα θέλω ΟΛΑ. Και ναι Νικολέτα μου. Το ότι έμεινε ο χουρχούρης ο Κούκλαρος τελευταίος μάλλον κάτι σημαίνει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 09:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.709 03-10-08 09:41 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!! Γιουλη ποιο ηταν αυτο - ρανγκντολακι εννοω - που μου εστειλες χτες με μηνυμα?? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα! Ο Ωκεανός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 09:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.710 03-10-08 09:43 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα κι από μένα!!! Άλλος έρωτας τα ραγκντολ!! Μάλλον πρέπει να αρχίσω ψυχοθεραπεία γιατί στο τέλος θα καταλήξω να τους διώξω όλους από το σπίτι κ να το γεμίσω με γάτες!!! Βέβαια τα θέλω ΟΛΑ. Και ναι Νικολέτα μου. Το ότι έμεινε ο χουρχούρης ο Κούκλαρος τελευταίος μάλλον κάτι σημαίνει.... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Αναστασία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 09:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.711 03-10-08 09:44 Μια καλή κοπέλα απ'τον Άλιμο, η Βούλα μου πήρε κι εμένα τη πολυκατοικία! Αχου θα τρελαθούν τα γατονουλάκια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 09:50 Η Αντα έγραψε: #26.712 03-10-08 09:50 Μπραβο Γιουλη !!!!!! θα τους αρεσει πολυ θα δεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 09:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.713 03-10-08 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπραβο Γιουλη !!!!!! θα τους αρεσει πολυ θα δεις.. Click για ανάπτυξη... Εσύ κυρία μου που μου βγάζεις τη γλωσσίτσα το κρέμασες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 09:59 Η Αντα έγραψε: #26.714 03-10-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εσύ κυρία μου που μου βγάζεις τη γλωσσίτσα το κρέμασες? Click για ανάπτυξη... Οχι δεν το κρεμασα!! Δεν μπαινει καλα στις πορτες το στηριγμα που εχει, και να κανω τρυπες δεν θελω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:01 Η staman2 έγραψε: #26.715 03-10-08 10:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μια καλή κοπέλα απ'τον Άλιμο, η Βούλα μου πήρε κι εμένα τη πολυκατοικία! Αχου θα τρελαθούν τα γατονουλάκια μου! Click για ανάπτυξη... Γιουλάκι καλημέρα!!! Σίγουρα θα ξετρελαθούν τα μωρά σου.!!! Ποτε σου πήρε η κοπέλα την πολυκατοικία???? Εχει τώρα στον Αλιμο το carrefour?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:05 Η Αντα έγραψε: #26.716 03-10-08 10:05 Θα παω σημερα στο πετ στοπ, θες να ρωτησω κατι?? για καποιο γατοδενδρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.717 03-10-08 10:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα παω σημερα στο πετ στοπ, θες να ρωτησω κατι?? για καποιο γατοδενδρο? Click για ανάπτυξη... Nαι!! Για το "allora"!! Περίμενε να βρω το κωδικό! Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.718 03-10-08 10:24 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλάκι καλημέρα!!! Σίγουρα θα ξετρελαθούν τα μωρά σου.!!! Ποτε σου πήρε η κοπέλα την πολυκατοικία???? Εχει τώρα στον Αλιμο το carrefour?? Click για ανάπτυξη... Χθες! Πρέπει να έχει μια ακόμα...αν δεν την πήραν! Αλλά δεν είμαι τώρα στο κατάστημα για να σου πώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.719 03-10-08 10:24 Η βασια μπορεί τελικά σήμερα να βρεθείτε... εγώ δεν θα μπορέσω.. Αν θες πάρτην τηλ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:26 Η Αντα έγραψε: #26.720 03-10-08 10:26 Μιλησα με τη Βασια....θα βρεθουμε αχχ να δω ποτε θα βρεθουμε και οι τρεις μας ξανα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1334 1335 1336 1337 1338 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1336 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1336 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Kαλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 08:49 Η Raisa έγραψε: #26.702 03-10-08 08:49 Καλημέρα βιρμανάκια μου. Τι κάνετε? Πώς τα πάνε τα νέα σας μωρά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 09:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.703 03-10-08 09:00 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα βιρμανάκια μου. Τι κάνετε? Πώς τα πάνε τα νέα σας μωρά? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Νικολετάκι!! Καλά πάνε τα μωρά τους... είναι ερωτευμένοι μαζί τους... και τους αρέσει που είναι χαδιάρικα πλάσματα και απαιτούν συνεχώς τη προσοχήτους σαν κακομαθημένα παιδάκια Χθες πήγα στη Κατερίνα (Havana) και χάιδεψα Ραγκντολάκια!!! Αχου ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ! Μου θύμισαν τα δικά μας αλλά με πολύ μεγάλες ουρές!! Καλέ τεράστιες ουρίτσες εχουν σα γούνινα φιδάκιαΕιδικά ο αρσενικός της ο Ωκεανός ήταν γλύκας!! Η Kitty της ήταν μικρούλα και γλύκα και η Diva Divone εμφανίστηκε έλλάχιστα! με τρέλανε η Βανίλια της που έμοιαζε ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ με τη Καλυψώ μου και με το που μπήκα μου μιλούσε διαρκώς η δε Havana της είναι μια ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ γάτα! Πολύ κοινωνικά πλάσματα! Μπράβο στη Κατερίνα! Πολύ καλή και συνειδητοποιημένη γατομαμά Εσείς τι κάνετε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 09:29 Η Raisa έγραψε: #26.704 03-10-08 09:29 Ααααχχχ...ζηλεύω. Πρέπει να είναι θεϊκά γατιά τα ραγκντόλ ,έτσι? Και μεις καλά είμαστε. Ετοιμαζόμαστε για τον χειμώνα, λέω να στρώσω χαλιά, αλλά από την άλλη σκέφτομαι ότι θα λερωθούν πολύ γρήγορα αν τα στρώσω από τώρα. Χμμμ, θα δω τι θα κάνω. Τα μωρά μας επίσης καλά είναι. Έφυγαν όλα και τώρα έχω μόνο τον Χουρχούρη για υιοθεσία. Λες να σημαίνει κάτι το ότι έμεινε τελευταίος?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 09:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.705 03-10-08 09:31 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ααααχχχ...ζηλεύω. Πρέπει να είναι θεϊκά γατιά τα ραγκντόλ ,έτσι? Και μεις καλά είμαστε. Ετοιμαζόμαστε για τον χειμώνα, λέω να στρώσω χαλιά, αλλά από την άλλη σκέφτομαι ότι θα λερωθούν πολύ γρήγορα αν τα στρώσω από τώρα. Χμμμ, θα δω τι θα κάνω. Τα μωρά μας επίσης καλά είναι. Έφυγαν όλα και τώρα έχω μόνο τον Χουρχούρη για υιοθεσία. Λες να σημαίνει κάτι το ότι έμεινε τελευταίος?? Click για ανάπτυξη... Nικολέταααααα!! μη μας μπήγεις μαχαιριά.... Μωρέ έπρεπε να σου στείλω το Μαριο με γατοφόρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 09:32 Η Raisa έγραψε: #26.706 03-10-08 09:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Nικολέταααααα!! μη μας μπήγεις μαχαιριά.... Μωρέ έπρεπε να σου στείλω το Μαριο με γατοφόρο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 09:37 Η Αντα έγραψε: #26.707 03-10-08 09:37 Καλημερα!! Γιουλη ποιο ηταν αυτο - ρανγκντολακι εννοω - που μου εστειλες χτες με μηνυμα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 09:41 Η staman2 έγραψε: #26.708 03-10-08 09:41 Καλημέρα κι από μένα!!! Άλλος έρωτας τα ραγκντολ!! Μάλλον πρέπει να αρχίσω ψυχοθεραπεία γιατί στο τέλος θα καταλήξω να τους διώξω όλους από το σπίτι κ να το γεμίσω με γάτες!!! Βέβαια τα θέλω ΟΛΑ. Και ναι Νικολέτα μου. Το ότι έμεινε ο χουρχούρης ο Κούκλαρος τελευταίος μάλλον κάτι σημαίνει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 09:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.709 03-10-08 09:41 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!! Γιουλη ποιο ηταν αυτο - ρανγκντολακι εννοω - που μου εστειλες χτες με μηνυμα?? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα! Ο Ωκεανός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 09:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.710 03-10-08 09:43 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα κι από μένα!!! Άλλος έρωτας τα ραγκντολ!! Μάλλον πρέπει να αρχίσω ψυχοθεραπεία γιατί στο τέλος θα καταλήξω να τους διώξω όλους από το σπίτι κ να το γεμίσω με γάτες!!! Βέβαια τα θέλω ΟΛΑ. Και ναι Νικολέτα μου. Το ότι έμεινε ο χουρχούρης ο Κούκλαρος τελευταίος μάλλον κάτι σημαίνει.... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Αναστασία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 09:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.711 03-10-08 09:44 Μια καλή κοπέλα απ'τον Άλιμο, η Βούλα μου πήρε κι εμένα τη πολυκατοικία! Αχου θα τρελαθούν τα γατονουλάκια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 09:50 Η Αντα έγραψε: #26.712 03-10-08 09:50 Μπραβο Γιουλη !!!!!! θα τους αρεσει πολυ θα δεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 09:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.713 03-10-08 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπραβο Γιουλη !!!!!! θα τους αρεσει πολυ θα δεις.. Click για ανάπτυξη... Εσύ κυρία μου που μου βγάζεις τη γλωσσίτσα το κρέμασες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 09:59 Η Αντα έγραψε: #26.714 03-10-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εσύ κυρία μου που μου βγάζεις τη γλωσσίτσα το κρέμασες? Click για ανάπτυξη... Οχι δεν το κρεμασα!! Δεν μπαινει καλα στις πορτες το στηριγμα που εχει, και να κανω τρυπες δεν θελω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:01 Η staman2 έγραψε: #26.715 03-10-08 10:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μια καλή κοπέλα απ'τον Άλιμο, η Βούλα μου πήρε κι εμένα τη πολυκατοικία! Αχου θα τρελαθούν τα γατονουλάκια μου! Click για ανάπτυξη... Γιουλάκι καλημέρα!!! Σίγουρα θα ξετρελαθούν τα μωρά σου.!!! Ποτε σου πήρε η κοπέλα την πολυκατοικία???? Εχει τώρα στον Αλιμο το carrefour?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:05 Η Αντα έγραψε: #26.716 03-10-08 10:05 Θα παω σημερα στο πετ στοπ, θες να ρωτησω κατι?? για καποιο γατοδενδρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.717 03-10-08 10:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα παω σημερα στο πετ στοπ, θες να ρωτησω κατι?? για καποιο γατοδενδρο? Click για ανάπτυξη... Nαι!! Για το "allora"!! Περίμενε να βρω το κωδικό! Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.718 03-10-08 10:24 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλάκι καλημέρα!!! Σίγουρα θα ξετρελαθούν τα μωρά σου.!!! Ποτε σου πήρε η κοπέλα την πολυκατοικία???? Εχει τώρα στον Αλιμο το carrefour?? Click για ανάπτυξη... Χθες! Πρέπει να έχει μια ακόμα...αν δεν την πήραν! Αλλά δεν είμαι τώρα στο κατάστημα για να σου πώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.719 03-10-08 10:24 Η βασια μπορεί τελικά σήμερα να βρεθείτε... εγώ δεν θα μπορέσω.. Αν θες πάρτην τηλ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:26 Η Αντα έγραψε: #26.720 03-10-08 10:26 Μιλησα με τη Βασια....θα βρεθουμε αχχ να δω ποτε θα βρεθουμε και οι τρεις μας ξανα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1334 1335 1336 1337 1338 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1336 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1336 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα βιρμανάκια μου. Τι κάνετε? Πώς τα πάνε τα νέα σας μωρά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 09:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.703 03-10-08 09:00 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα βιρμανάκια μου. Τι κάνετε? Πώς τα πάνε τα νέα σας μωρά? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Νικολετάκι!! Καλά πάνε τα μωρά τους... είναι ερωτευμένοι μαζί τους... και τους αρέσει που είναι χαδιάρικα πλάσματα και απαιτούν συνεχώς τη προσοχήτους σαν κακομαθημένα παιδάκια Χθες πήγα στη Κατερίνα (Havana) και χάιδεψα Ραγκντολάκια!!! Αχου ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ! Μου θύμισαν τα δικά μας αλλά με πολύ μεγάλες ουρές!! Καλέ τεράστιες ουρίτσες εχουν σα γούνινα φιδάκιαΕιδικά ο αρσενικός της ο Ωκεανός ήταν γλύκας!! Η Kitty της ήταν μικρούλα και γλύκα και η Diva Divone εμφανίστηκε έλλάχιστα! με τρέλανε η Βανίλια της που έμοιαζε ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ με τη Καλυψώ μου και με το που μπήκα μου μιλούσε διαρκώς η δε Havana της είναι μια ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ γάτα! Πολύ κοινωνικά πλάσματα! Μπράβο στη Κατερίνα! Πολύ καλή και συνειδητοποιημένη γατομαμά Εσείς τι κάνετε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 09:29 Η Raisa έγραψε: #26.704 03-10-08 09:29 Ααααχχχ...ζηλεύω. Πρέπει να είναι θεϊκά γατιά τα ραγκντόλ ,έτσι? Και μεις καλά είμαστε. Ετοιμαζόμαστε για τον χειμώνα, λέω να στρώσω χαλιά, αλλά από την άλλη σκέφτομαι ότι θα λερωθούν πολύ γρήγορα αν τα στρώσω από τώρα. Χμμμ, θα δω τι θα κάνω. Τα μωρά μας επίσης καλά είναι. Έφυγαν όλα και τώρα έχω μόνο τον Χουρχούρη για υιοθεσία. Λες να σημαίνει κάτι το ότι έμεινε τελευταίος?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 09:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.705 03-10-08 09:31 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ααααχχχ...ζηλεύω. Πρέπει να είναι θεϊκά γατιά τα ραγκντόλ ,έτσι? Και μεις καλά είμαστε. Ετοιμαζόμαστε για τον χειμώνα, λέω να στρώσω χαλιά, αλλά από την άλλη σκέφτομαι ότι θα λερωθούν πολύ γρήγορα αν τα στρώσω από τώρα. Χμμμ, θα δω τι θα κάνω. Τα μωρά μας επίσης καλά είναι. Έφυγαν όλα και τώρα έχω μόνο τον Χουρχούρη για υιοθεσία. Λες να σημαίνει κάτι το ότι έμεινε τελευταίος?? Click για ανάπτυξη... Nικολέταααααα!! μη μας μπήγεις μαχαιριά.... Μωρέ έπρεπε να σου στείλω το Μαριο με γατοφόρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 09:32 Η Raisa έγραψε: #26.706 03-10-08 09:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Nικολέταααααα!! μη μας μπήγεις μαχαιριά.... Μωρέ έπρεπε να σου στείλω το Μαριο με γατοφόρο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 09:37 Η Αντα έγραψε: #26.707 03-10-08 09:37 Καλημερα!! Γιουλη ποιο ηταν αυτο - ρανγκντολακι εννοω - που μου εστειλες χτες με μηνυμα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 09:41 Η staman2 έγραψε: #26.708 03-10-08 09:41 Καλημέρα κι από μένα!!! Άλλος έρωτας τα ραγκντολ!! Μάλλον πρέπει να αρχίσω ψυχοθεραπεία γιατί στο τέλος θα καταλήξω να τους διώξω όλους από το σπίτι κ να το γεμίσω με γάτες!!! Βέβαια τα θέλω ΟΛΑ. Και ναι Νικολέτα μου. Το ότι έμεινε ο χουρχούρης ο Κούκλαρος τελευταίος μάλλον κάτι σημαίνει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 09:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.709 03-10-08 09:41 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!! Γιουλη ποιο ηταν αυτο - ρανγκντολακι εννοω - που μου εστειλες χτες με μηνυμα?? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα! Ο Ωκεανός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 09:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.710 03-10-08 09:43 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα κι από μένα!!! Άλλος έρωτας τα ραγκντολ!! Μάλλον πρέπει να αρχίσω ψυχοθεραπεία γιατί στο τέλος θα καταλήξω να τους διώξω όλους από το σπίτι κ να το γεμίσω με γάτες!!! Βέβαια τα θέλω ΟΛΑ. Και ναι Νικολέτα μου. Το ότι έμεινε ο χουρχούρης ο Κούκλαρος τελευταίος μάλλον κάτι σημαίνει.... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Αναστασία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 09:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.711 03-10-08 09:44 Μια καλή κοπέλα απ'τον Άλιμο, η Βούλα μου πήρε κι εμένα τη πολυκατοικία! Αχου θα τρελαθούν τα γατονουλάκια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 09:50 Η Αντα έγραψε: #26.712 03-10-08 09:50 Μπραβο Γιουλη !!!!!! θα τους αρεσει πολυ θα δεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 09:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.713 03-10-08 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπραβο Γιουλη !!!!!! θα τους αρεσει πολυ θα δεις.. Click για ανάπτυξη... Εσύ κυρία μου που μου βγάζεις τη γλωσσίτσα το κρέμασες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 09:59 Η Αντα έγραψε: #26.714 03-10-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εσύ κυρία μου που μου βγάζεις τη γλωσσίτσα το κρέμασες? Click για ανάπτυξη... Οχι δεν το κρεμασα!! Δεν μπαινει καλα στις πορτες το στηριγμα που εχει, και να κανω τρυπες δεν θελω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:01 Η staman2 έγραψε: #26.715 03-10-08 10:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μια καλή κοπέλα απ'τον Άλιμο, η Βούλα μου πήρε κι εμένα τη πολυκατοικία! Αχου θα τρελαθούν τα γατονουλάκια μου! Click για ανάπτυξη... Γιουλάκι καλημέρα!!! Σίγουρα θα ξετρελαθούν τα μωρά σου.!!! Ποτε σου πήρε η κοπέλα την πολυκατοικία???? Εχει τώρα στον Αλιμο το carrefour?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:05 Η Αντα έγραψε: #26.716 03-10-08 10:05 Θα παω σημερα στο πετ στοπ, θες να ρωτησω κατι?? για καποιο γατοδενδρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.717 03-10-08 10:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα παω σημερα στο πετ στοπ, θες να ρωτησω κατι?? για καποιο γατοδενδρο? Click για ανάπτυξη... Nαι!! Για το "allora"!! Περίμενε να βρω το κωδικό! Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.718 03-10-08 10:24 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλάκι καλημέρα!!! Σίγουρα θα ξετρελαθούν τα μωρά σου.!!! Ποτε σου πήρε η κοπέλα την πολυκατοικία???? Εχει τώρα στον Αλιμο το carrefour?? Click για ανάπτυξη... Χθες! Πρέπει να έχει μια ακόμα...αν δεν την πήραν! Αλλά δεν είμαι τώρα στο κατάστημα για να σου πώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.719 03-10-08 10:24 Η βασια μπορεί τελικά σήμερα να βρεθείτε... εγώ δεν θα μπορέσω.. Αν θες πάρτην τηλ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:26 Η Αντα έγραψε: #26.720 03-10-08 10:26 Μιλησα με τη Βασια....θα βρεθουμε αχχ να δω ποτε θα βρεθουμε και οι τρεις μας ξανα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1334 1335 1336 1337 1338 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1336 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1336 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα βιρμανάκια μου. Τι κάνετε? Πώς τα πάνε τα νέα σας μωρά? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Νικολετάκι!! Καλά πάνε τα μωρά τους... είναι ερωτευμένοι μαζί τους... και τους αρέσει που είναι χαδιάρικα πλάσματα και απαιτούν συνεχώς τη προσοχήτους σαν κακομαθημένα παιδάκια Χθες πήγα στη Κατερίνα (Havana) και χάιδεψα Ραγκντολάκια!!! Αχου ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ! Μου θύμισαν τα δικά μας αλλά με πολύ μεγάλες ουρές!! Καλέ τεράστιες ουρίτσες εχουν σα γούνινα φιδάκιαΕιδικά ο αρσενικός της ο Ωκεανός ήταν γλύκας!! Η Kitty της ήταν μικρούλα και γλύκα και η Diva Divone εμφανίστηκε έλλάχιστα! με τρέλανε η Βανίλια της που έμοιαζε ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ με τη Καλυψώ μου και με το που μπήκα μου μιλούσε διαρκώς η δε Havana της είναι μια ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ γάτα! Πολύ κοινωνικά πλάσματα! Μπράβο στη Κατερίνα! Πολύ καλή και συνειδητοποιημένη γατομαμά Εσείς τι κάνετε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 09:29 Η Raisa έγραψε: #26.704 03-10-08 09:29 Ααααχχχ...ζηλεύω. Πρέπει να είναι θεϊκά γατιά τα ραγκντόλ ,έτσι? Και μεις καλά είμαστε. Ετοιμαζόμαστε για τον χειμώνα, λέω να στρώσω χαλιά, αλλά από την άλλη σκέφτομαι ότι θα λερωθούν πολύ γρήγορα αν τα στρώσω από τώρα. Χμμμ, θα δω τι θα κάνω. Τα μωρά μας επίσης καλά είναι. Έφυγαν όλα και τώρα έχω μόνο τον Χουρχούρη για υιοθεσία. Λες να σημαίνει κάτι το ότι έμεινε τελευταίος?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 09:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.705 03-10-08 09:31 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ααααχχχ...ζηλεύω. Πρέπει να είναι θεϊκά γατιά τα ραγκντόλ ,έτσι? Και μεις καλά είμαστε. Ετοιμαζόμαστε για τον χειμώνα, λέω να στρώσω χαλιά, αλλά από την άλλη σκέφτομαι ότι θα λερωθούν πολύ γρήγορα αν τα στρώσω από τώρα. Χμμμ, θα δω τι θα κάνω. Τα μωρά μας επίσης καλά είναι. Έφυγαν όλα και τώρα έχω μόνο τον Χουρχούρη για υιοθεσία. Λες να σημαίνει κάτι το ότι έμεινε τελευταίος?? Click για ανάπτυξη... Nικολέταααααα!! μη μας μπήγεις μαχαιριά.... Μωρέ έπρεπε να σου στείλω το Μαριο με γατοφόρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 09:32 Η Raisa έγραψε: #26.706 03-10-08 09:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Nικολέταααααα!! μη μας μπήγεις μαχαιριά.... Μωρέ έπρεπε να σου στείλω το Μαριο με γατοφόρο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 09:37 Η Αντα έγραψε: #26.707 03-10-08 09:37 Καλημερα!! Γιουλη ποιο ηταν αυτο - ρανγκντολακι εννοω - που μου εστειλες χτες με μηνυμα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 09:41 Η staman2 έγραψε: #26.708 03-10-08 09:41 Καλημέρα κι από μένα!!! Άλλος έρωτας τα ραγκντολ!! Μάλλον πρέπει να αρχίσω ψυχοθεραπεία γιατί στο τέλος θα καταλήξω να τους διώξω όλους από το σπίτι κ να το γεμίσω με γάτες!!! Βέβαια τα θέλω ΟΛΑ. Και ναι Νικολέτα μου. Το ότι έμεινε ο χουρχούρης ο Κούκλαρος τελευταίος μάλλον κάτι σημαίνει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 09:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.709 03-10-08 09:41 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!! Γιουλη ποιο ηταν αυτο - ρανγκντολακι εννοω - που μου εστειλες χτες με μηνυμα?? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα! Ο Ωκεανός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 09:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.710 03-10-08 09:43 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα κι από μένα!!! Άλλος έρωτας τα ραγκντολ!! Μάλλον πρέπει να αρχίσω ψυχοθεραπεία γιατί στο τέλος θα καταλήξω να τους διώξω όλους από το σπίτι κ να το γεμίσω με γάτες!!! Βέβαια τα θέλω ΟΛΑ. Και ναι Νικολέτα μου. Το ότι έμεινε ο χουρχούρης ο Κούκλαρος τελευταίος μάλλον κάτι σημαίνει.... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Αναστασία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 09:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.711 03-10-08 09:44 Μια καλή κοπέλα απ'τον Άλιμο, η Βούλα μου πήρε κι εμένα τη πολυκατοικία! Αχου θα τρελαθούν τα γατονουλάκια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 09:50 Η Αντα έγραψε: #26.712 03-10-08 09:50 Μπραβο Γιουλη !!!!!! θα τους αρεσει πολυ θα δεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 09:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.713 03-10-08 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπραβο Γιουλη !!!!!! θα τους αρεσει πολυ θα δεις.. Click για ανάπτυξη... Εσύ κυρία μου που μου βγάζεις τη γλωσσίτσα το κρέμασες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 09:59 Η Αντα έγραψε: #26.714 03-10-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εσύ κυρία μου που μου βγάζεις τη γλωσσίτσα το κρέμασες? Click για ανάπτυξη... Οχι δεν το κρεμασα!! Δεν μπαινει καλα στις πορτες το στηριγμα που εχει, και να κανω τρυπες δεν θελω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:01 Η staman2 έγραψε: #26.715 03-10-08 10:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μια καλή κοπέλα απ'τον Άλιμο, η Βούλα μου πήρε κι εμένα τη πολυκατοικία! Αχου θα τρελαθούν τα γατονουλάκια μου! Click για ανάπτυξη... Γιουλάκι καλημέρα!!! Σίγουρα θα ξετρελαθούν τα μωρά σου.!!! Ποτε σου πήρε η κοπέλα την πολυκατοικία???? Εχει τώρα στον Αλιμο το carrefour?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:05 Η Αντα έγραψε: #26.716 03-10-08 10:05 Θα παω σημερα στο πετ στοπ, θες να ρωτησω κατι?? για καποιο γατοδενδρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.717 03-10-08 10:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα παω σημερα στο πετ στοπ, θες να ρωτησω κατι?? για καποιο γατοδενδρο? Click για ανάπτυξη... Nαι!! Για το "allora"!! Περίμενε να βρω το κωδικό! Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.718 03-10-08 10:24 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλάκι καλημέρα!!! Σίγουρα θα ξετρελαθούν τα μωρά σου.!!! Ποτε σου πήρε η κοπέλα την πολυκατοικία???? Εχει τώρα στον Αλιμο το carrefour?? Click για ανάπτυξη... Χθες! Πρέπει να έχει μια ακόμα...αν δεν την πήραν! Αλλά δεν είμαι τώρα στο κατάστημα για να σου πώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.719 03-10-08 10:24 Η βασια μπορεί τελικά σήμερα να βρεθείτε... εγώ δεν θα μπορέσω.. Αν θες πάρτην τηλ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:26 Η Αντα έγραψε: #26.720 03-10-08 10:26 Μιλησα με τη Βασια....θα βρεθουμε αχχ να δω ποτε θα βρεθουμε και οι τρεις μας ξανα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1334 1335 1336 1337 1338 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1336 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1336 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ααααχχχ...ζηλεύω. Πρέπει να είναι θεϊκά γατιά τα ραγκντόλ ,έτσι? Και μεις καλά είμαστε. Ετοιμαζόμαστε για τον χειμώνα, λέω να στρώσω χαλιά, αλλά από την άλλη σκέφτομαι ότι θα λερωθούν πολύ γρήγορα αν τα στρώσω από τώρα. Χμμμ, θα δω τι θα κάνω. Τα μωρά μας επίσης καλά είναι. Έφυγαν όλα και τώρα έχω μόνο τον Χουρχούρη για υιοθεσία. Λες να σημαίνει κάτι το ότι έμεινε τελευταίος?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 09:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.705 03-10-08 09:31 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ααααχχχ...ζηλεύω. Πρέπει να είναι θεϊκά γατιά τα ραγκντόλ ,έτσι? Και μεις καλά είμαστε. Ετοιμαζόμαστε για τον χειμώνα, λέω να στρώσω χαλιά, αλλά από την άλλη σκέφτομαι ότι θα λερωθούν πολύ γρήγορα αν τα στρώσω από τώρα. Χμμμ, θα δω τι θα κάνω. Τα μωρά μας επίσης καλά είναι. Έφυγαν όλα και τώρα έχω μόνο τον Χουρχούρη για υιοθεσία. Λες να σημαίνει κάτι το ότι έμεινε τελευταίος?? Click για ανάπτυξη... Nικολέταααααα!! μη μας μπήγεις μαχαιριά.... Μωρέ έπρεπε να σου στείλω το Μαριο με γατοφόρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 09:32 Η Raisa έγραψε: #26.706 03-10-08 09:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Nικολέταααααα!! μη μας μπήγεις μαχαιριά.... Μωρέ έπρεπε να σου στείλω το Μαριο με γατοφόρο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 09:37 Η Αντα έγραψε: #26.707 03-10-08 09:37 Καλημερα!! Γιουλη ποιο ηταν αυτο - ρανγκντολακι εννοω - που μου εστειλες χτες με μηνυμα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 09:41 Η staman2 έγραψε: #26.708 03-10-08 09:41 Καλημέρα κι από μένα!!! Άλλος έρωτας τα ραγκντολ!! Μάλλον πρέπει να αρχίσω ψυχοθεραπεία γιατί στο τέλος θα καταλήξω να τους διώξω όλους από το σπίτι κ να το γεμίσω με γάτες!!! Βέβαια τα θέλω ΟΛΑ. Και ναι Νικολέτα μου. Το ότι έμεινε ο χουρχούρης ο Κούκλαρος τελευταίος μάλλον κάτι σημαίνει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 09:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.709 03-10-08 09:41 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!! Γιουλη ποιο ηταν αυτο - ρανγκντολακι εννοω - που μου εστειλες χτες με μηνυμα?? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα! Ο Ωκεανός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 09:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.710 03-10-08 09:43 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα κι από μένα!!! Άλλος έρωτας τα ραγκντολ!! Μάλλον πρέπει να αρχίσω ψυχοθεραπεία γιατί στο τέλος θα καταλήξω να τους διώξω όλους από το σπίτι κ να το γεμίσω με γάτες!!! Βέβαια τα θέλω ΟΛΑ. Και ναι Νικολέτα μου. Το ότι έμεινε ο χουρχούρης ο Κούκλαρος τελευταίος μάλλον κάτι σημαίνει.... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Αναστασία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 09:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.711 03-10-08 09:44 Μια καλή κοπέλα απ'τον Άλιμο, η Βούλα μου πήρε κι εμένα τη πολυκατοικία! Αχου θα τρελαθούν τα γατονουλάκια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 09:50 Η Αντα έγραψε: #26.712 03-10-08 09:50 Μπραβο Γιουλη !!!!!! θα τους αρεσει πολυ θα δεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 09:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.713 03-10-08 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπραβο Γιουλη !!!!!! θα τους αρεσει πολυ θα δεις.. Click για ανάπτυξη... Εσύ κυρία μου που μου βγάζεις τη γλωσσίτσα το κρέμασες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 09:59 Η Αντα έγραψε: #26.714 03-10-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εσύ κυρία μου που μου βγάζεις τη γλωσσίτσα το κρέμασες? Click για ανάπτυξη... Οχι δεν το κρεμασα!! Δεν μπαινει καλα στις πορτες το στηριγμα που εχει, και να κανω τρυπες δεν θελω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:01 Η staman2 έγραψε: #26.715 03-10-08 10:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μια καλή κοπέλα απ'τον Άλιμο, η Βούλα μου πήρε κι εμένα τη πολυκατοικία! Αχου θα τρελαθούν τα γατονουλάκια μου! Click για ανάπτυξη... Γιουλάκι καλημέρα!!! Σίγουρα θα ξετρελαθούν τα μωρά σου.!!! Ποτε σου πήρε η κοπέλα την πολυκατοικία???? Εχει τώρα στον Αλιμο το carrefour?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:05 Η Αντα έγραψε: #26.716 03-10-08 10:05 Θα παω σημερα στο πετ στοπ, θες να ρωτησω κατι?? για καποιο γατοδενδρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.717 03-10-08 10:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα παω σημερα στο πετ στοπ, θες να ρωτησω κατι?? για καποιο γατοδενδρο? Click για ανάπτυξη... Nαι!! Για το "allora"!! Περίμενε να βρω το κωδικό! Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.718 03-10-08 10:24 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλάκι καλημέρα!!! Σίγουρα θα ξετρελαθούν τα μωρά σου.!!! Ποτε σου πήρε η κοπέλα την πολυκατοικία???? Εχει τώρα στον Αλιμο το carrefour?? Click για ανάπτυξη... Χθες! Πρέπει να έχει μια ακόμα...αν δεν την πήραν! Αλλά δεν είμαι τώρα στο κατάστημα για να σου πώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.719 03-10-08 10:24 Η βασια μπορεί τελικά σήμερα να βρεθείτε... εγώ δεν θα μπορέσω.. Αν θες πάρτην τηλ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:26 Η Αντα έγραψε: #26.720 03-10-08 10:26 Μιλησα με τη Βασια....θα βρεθουμε αχχ να δω ποτε θα βρεθουμε και οι τρεις μας ξανα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1334 1335 1336 1337 1338 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1336 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1336 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ααααχχχ...ζηλεύω. Πρέπει να είναι θεϊκά γατιά τα ραγκντόλ ,έτσι? Και μεις καλά είμαστε. Ετοιμαζόμαστε για τον χειμώνα, λέω να στρώσω χαλιά, αλλά από την άλλη σκέφτομαι ότι θα λερωθούν πολύ γρήγορα αν τα στρώσω από τώρα. Χμμμ, θα δω τι θα κάνω. Τα μωρά μας επίσης καλά είναι. Έφυγαν όλα και τώρα έχω μόνο τον Χουρχούρη για υιοθεσία. Λες να σημαίνει κάτι το ότι έμεινε τελευταίος?? Click για ανάπτυξη... Nικολέταααααα!! μη μας μπήγεις μαχαιριά.... Μωρέ έπρεπε να σου στείλω το Μαριο με γατοφόρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 09:32 Η Raisa έγραψε: #26.706 03-10-08 09:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Nικολέταααααα!! μη μας μπήγεις μαχαιριά.... Μωρέ έπρεπε να σου στείλω το Μαριο με γατοφόρο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 09:37 Η Αντα έγραψε: #26.707 03-10-08 09:37 Καλημερα!! Γιουλη ποιο ηταν αυτο - ρανγκντολακι εννοω - που μου εστειλες χτες με μηνυμα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 09:41 Η staman2 έγραψε: #26.708 03-10-08 09:41 Καλημέρα κι από μένα!!! Άλλος έρωτας τα ραγκντολ!! Μάλλον πρέπει να αρχίσω ψυχοθεραπεία γιατί στο τέλος θα καταλήξω να τους διώξω όλους από το σπίτι κ να το γεμίσω με γάτες!!! Βέβαια τα θέλω ΟΛΑ. Και ναι Νικολέτα μου. Το ότι έμεινε ο χουρχούρης ο Κούκλαρος τελευταίος μάλλον κάτι σημαίνει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 09:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.709 03-10-08 09:41 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!! Γιουλη ποιο ηταν αυτο - ρανγκντολακι εννοω - που μου εστειλες χτες με μηνυμα?? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα! Ο Ωκεανός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 09:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.710 03-10-08 09:43 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα κι από μένα!!! Άλλος έρωτας τα ραγκντολ!! Μάλλον πρέπει να αρχίσω ψυχοθεραπεία γιατί στο τέλος θα καταλήξω να τους διώξω όλους από το σπίτι κ να το γεμίσω με γάτες!!! Βέβαια τα θέλω ΟΛΑ. Και ναι Νικολέτα μου. Το ότι έμεινε ο χουρχούρης ο Κούκλαρος τελευταίος μάλλον κάτι σημαίνει.... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Αναστασία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 09:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.711 03-10-08 09:44 Μια καλή κοπέλα απ'τον Άλιμο, η Βούλα μου πήρε κι εμένα τη πολυκατοικία! Αχου θα τρελαθούν τα γατονουλάκια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 09:50 Η Αντα έγραψε: #26.712 03-10-08 09:50 Μπραβο Γιουλη !!!!!! θα τους αρεσει πολυ θα δεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 09:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.713 03-10-08 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπραβο Γιουλη !!!!!! θα τους αρεσει πολυ θα δεις.. Click για ανάπτυξη... Εσύ κυρία μου που μου βγάζεις τη γλωσσίτσα το κρέμασες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 09:59 Η Αντα έγραψε: #26.714 03-10-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εσύ κυρία μου που μου βγάζεις τη γλωσσίτσα το κρέμασες? Click για ανάπτυξη... Οχι δεν το κρεμασα!! Δεν μπαινει καλα στις πορτες το στηριγμα που εχει, και να κανω τρυπες δεν θελω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:01 Η staman2 έγραψε: #26.715 03-10-08 10:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μια καλή κοπέλα απ'τον Άλιμο, η Βούλα μου πήρε κι εμένα τη πολυκατοικία! Αχου θα τρελαθούν τα γατονουλάκια μου! Click για ανάπτυξη... Γιουλάκι καλημέρα!!! Σίγουρα θα ξετρελαθούν τα μωρά σου.!!! Ποτε σου πήρε η κοπέλα την πολυκατοικία???? Εχει τώρα στον Αλιμο το carrefour?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:05 Η Αντα έγραψε: #26.716 03-10-08 10:05 Θα παω σημερα στο πετ στοπ, θες να ρωτησω κατι?? για καποιο γατοδενδρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.717 03-10-08 10:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα παω σημερα στο πετ στοπ, θες να ρωτησω κατι?? για καποιο γατοδενδρο? Click για ανάπτυξη... Nαι!! Για το "allora"!! Περίμενε να βρω το κωδικό! Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.718 03-10-08 10:24 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλάκι καλημέρα!!! Σίγουρα θα ξετρελαθούν τα μωρά σου.!!! Ποτε σου πήρε η κοπέλα την πολυκατοικία???? Εχει τώρα στον Αλιμο το carrefour?? Click για ανάπτυξη... Χθες! Πρέπει να έχει μια ακόμα...αν δεν την πήραν! Αλλά δεν είμαι τώρα στο κατάστημα για να σου πώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.719 03-10-08 10:24 Η βασια μπορεί τελικά σήμερα να βρεθείτε... εγώ δεν θα μπορέσω.. Αν θες πάρτην τηλ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:26 Η Αντα έγραψε: #26.720 03-10-08 10:26 Μιλησα με τη Βασια....θα βρεθουμε αχχ να δω ποτε θα βρεθουμε και οι τρεις μας ξανα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1334 1335 1336 1337 1338 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1336 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1336 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Nικολέταααααα!! μη μας μπήγεις μαχαιριά.... Μωρέ έπρεπε να σου στείλω το Μαριο με γατοφόρο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 09:37 Η Αντα έγραψε: #26.707 03-10-08 09:37 Καλημερα!! Γιουλη ποιο ηταν αυτο - ρανγκντολακι εννοω - που μου εστειλες χτες με μηνυμα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 09:41 Η staman2 έγραψε: #26.708 03-10-08 09:41 Καλημέρα κι από μένα!!! Άλλος έρωτας τα ραγκντολ!! Μάλλον πρέπει να αρχίσω ψυχοθεραπεία γιατί στο τέλος θα καταλήξω να τους διώξω όλους από το σπίτι κ να το γεμίσω με γάτες!!! Βέβαια τα θέλω ΟΛΑ. Και ναι Νικολέτα μου. Το ότι έμεινε ο χουρχούρης ο Κούκλαρος τελευταίος μάλλον κάτι σημαίνει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 09:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.709 03-10-08 09:41 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!! Γιουλη ποιο ηταν αυτο - ρανγκντολακι εννοω - που μου εστειλες χτες με μηνυμα?? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα! Ο Ωκεανός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 09:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.710 03-10-08 09:43 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα κι από μένα!!! Άλλος έρωτας τα ραγκντολ!! Μάλλον πρέπει να αρχίσω ψυχοθεραπεία γιατί στο τέλος θα καταλήξω να τους διώξω όλους από το σπίτι κ να το γεμίσω με γάτες!!! Βέβαια τα θέλω ΟΛΑ. Και ναι Νικολέτα μου. Το ότι έμεινε ο χουρχούρης ο Κούκλαρος τελευταίος μάλλον κάτι σημαίνει.... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Αναστασία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 09:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.711 03-10-08 09:44 Μια καλή κοπέλα απ'τον Άλιμο, η Βούλα μου πήρε κι εμένα τη πολυκατοικία! Αχου θα τρελαθούν τα γατονουλάκια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 09:50 Η Αντα έγραψε: #26.712 03-10-08 09:50 Μπραβο Γιουλη !!!!!! θα τους αρεσει πολυ θα δεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 09:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.713 03-10-08 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπραβο Γιουλη !!!!!! θα τους αρεσει πολυ θα δεις.. Click για ανάπτυξη... Εσύ κυρία μου που μου βγάζεις τη γλωσσίτσα το κρέμασες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 09:59 Η Αντα έγραψε: #26.714 03-10-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εσύ κυρία μου που μου βγάζεις τη γλωσσίτσα το κρέμασες? Click για ανάπτυξη... Οχι δεν το κρεμασα!! Δεν μπαινει καλα στις πορτες το στηριγμα που εχει, και να κανω τρυπες δεν θελω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:01 Η staman2 έγραψε: #26.715 03-10-08 10:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μια καλή κοπέλα απ'τον Άλιμο, η Βούλα μου πήρε κι εμένα τη πολυκατοικία! Αχου θα τρελαθούν τα γατονουλάκια μου! Click για ανάπτυξη... Γιουλάκι καλημέρα!!! Σίγουρα θα ξετρελαθούν τα μωρά σου.!!! Ποτε σου πήρε η κοπέλα την πολυκατοικία???? Εχει τώρα στον Αλιμο το carrefour?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:05 Η Αντα έγραψε: #26.716 03-10-08 10:05 Θα παω σημερα στο πετ στοπ, θες να ρωτησω κατι?? για καποιο γατοδενδρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.717 03-10-08 10:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα παω σημερα στο πετ στοπ, θες να ρωτησω κατι?? για καποιο γατοδενδρο? Click για ανάπτυξη... Nαι!! Για το "allora"!! Περίμενε να βρω το κωδικό! Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.718 03-10-08 10:24 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλάκι καλημέρα!!! Σίγουρα θα ξετρελαθούν τα μωρά σου.!!! Ποτε σου πήρε η κοπέλα την πολυκατοικία???? Εχει τώρα στον Αλιμο το carrefour?? Click για ανάπτυξη... Χθες! Πρέπει να έχει μια ακόμα...αν δεν την πήραν! Αλλά δεν είμαι τώρα στο κατάστημα για να σου πώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.719 03-10-08 10:24 Η βασια μπορεί τελικά σήμερα να βρεθείτε... εγώ δεν θα μπορέσω.. Αν θες πάρτην τηλ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:26 Η Αντα έγραψε: #26.720 03-10-08 10:26 Μιλησα με τη Βασια....θα βρεθουμε αχχ να δω ποτε θα βρεθουμε και οι τρεις μας ξανα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1334 1335 1336 1337 1338 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1336 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1336 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημερα!! Γιουλη ποιο ηταν αυτο - ρανγκντολακι εννοω - που μου εστειλες χτες με μηνυμα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 09:41 Η staman2 έγραψε: #26.708 03-10-08 09:41 Καλημέρα κι από μένα!!! Άλλος έρωτας τα ραγκντολ!! Μάλλον πρέπει να αρχίσω ψυχοθεραπεία γιατί στο τέλος θα καταλήξω να τους διώξω όλους από το σπίτι κ να το γεμίσω με γάτες!!! Βέβαια τα θέλω ΟΛΑ. Και ναι Νικολέτα μου. Το ότι έμεινε ο χουρχούρης ο Κούκλαρος τελευταίος μάλλον κάτι σημαίνει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 09:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.709 03-10-08 09:41 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!! Γιουλη ποιο ηταν αυτο - ρανγκντολακι εννοω - που μου εστειλες χτες με μηνυμα?? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα! Ο Ωκεανός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 09:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.710 03-10-08 09:43 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα κι από μένα!!! Άλλος έρωτας τα ραγκντολ!! Μάλλον πρέπει να αρχίσω ψυχοθεραπεία γιατί στο τέλος θα καταλήξω να τους διώξω όλους από το σπίτι κ να το γεμίσω με γάτες!!! Βέβαια τα θέλω ΟΛΑ. Και ναι Νικολέτα μου. Το ότι έμεινε ο χουρχούρης ο Κούκλαρος τελευταίος μάλλον κάτι σημαίνει.... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Αναστασία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 09:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.711 03-10-08 09:44 Μια καλή κοπέλα απ'τον Άλιμο, η Βούλα μου πήρε κι εμένα τη πολυκατοικία! Αχου θα τρελαθούν τα γατονουλάκια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 09:50 Η Αντα έγραψε: #26.712 03-10-08 09:50 Μπραβο Γιουλη !!!!!! θα τους αρεσει πολυ θα δεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 09:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.713 03-10-08 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπραβο Γιουλη !!!!!! θα τους αρεσει πολυ θα δεις.. Click για ανάπτυξη... Εσύ κυρία μου που μου βγάζεις τη γλωσσίτσα το κρέμασες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 09:59 Η Αντα έγραψε: #26.714 03-10-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εσύ κυρία μου που μου βγάζεις τη γλωσσίτσα το κρέμασες? Click για ανάπτυξη... Οχι δεν το κρεμασα!! Δεν μπαινει καλα στις πορτες το στηριγμα που εχει, και να κανω τρυπες δεν θελω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:01 Η staman2 έγραψε: #26.715 03-10-08 10:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μια καλή κοπέλα απ'τον Άλιμο, η Βούλα μου πήρε κι εμένα τη πολυκατοικία! Αχου θα τρελαθούν τα γατονουλάκια μου! Click για ανάπτυξη... Γιουλάκι καλημέρα!!! Σίγουρα θα ξετρελαθούν τα μωρά σου.!!! Ποτε σου πήρε η κοπέλα την πολυκατοικία???? Εχει τώρα στον Αλιμο το carrefour?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:05 Η Αντα έγραψε: #26.716 03-10-08 10:05 Θα παω σημερα στο πετ στοπ, θες να ρωτησω κατι?? για καποιο γατοδενδρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.717 03-10-08 10:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα παω σημερα στο πετ στοπ, θες να ρωτησω κατι?? για καποιο γατοδενδρο? Click για ανάπτυξη... Nαι!! Για το "allora"!! Περίμενε να βρω το κωδικό! Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.718 03-10-08 10:24 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλάκι καλημέρα!!! Σίγουρα θα ξετρελαθούν τα μωρά σου.!!! Ποτε σου πήρε η κοπέλα την πολυκατοικία???? Εχει τώρα στον Αλιμο το carrefour?? Click για ανάπτυξη... Χθες! Πρέπει να έχει μια ακόμα...αν δεν την πήραν! Αλλά δεν είμαι τώρα στο κατάστημα για να σου πώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.719 03-10-08 10:24 Η βασια μπορεί τελικά σήμερα να βρεθείτε... εγώ δεν θα μπορέσω.. Αν θες πάρτην τηλ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:26 Η Αντα έγραψε: #26.720 03-10-08 10:26 Μιλησα με τη Βασια....θα βρεθουμε αχχ να δω ποτε θα βρεθουμε και οι τρεις μας ξανα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1334 1335 1336 1337 1338 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1336 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1336 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα κι από μένα!!! Άλλος έρωτας τα ραγκντολ!! Μάλλον πρέπει να αρχίσω ψυχοθεραπεία γιατί στο τέλος θα καταλήξω να τους διώξω όλους από το σπίτι κ να το γεμίσω με γάτες!!! Βέβαια τα θέλω ΟΛΑ. Και ναι Νικολέτα μου. Το ότι έμεινε ο χουρχούρης ο Κούκλαρος τελευταίος μάλλον κάτι σημαίνει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 09:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.709 03-10-08 09:41 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!! Γιουλη ποιο ηταν αυτο - ρανγκντολακι εννοω - που μου εστειλες χτες με μηνυμα?? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα! Ο Ωκεανός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 09:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.710 03-10-08 09:43 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα κι από μένα!!! Άλλος έρωτας τα ραγκντολ!! Μάλλον πρέπει να αρχίσω ψυχοθεραπεία γιατί στο τέλος θα καταλήξω να τους διώξω όλους από το σπίτι κ να το γεμίσω με γάτες!!! Βέβαια τα θέλω ΟΛΑ. Και ναι Νικολέτα μου. Το ότι έμεινε ο χουρχούρης ο Κούκλαρος τελευταίος μάλλον κάτι σημαίνει.... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Αναστασία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 09:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.711 03-10-08 09:44 Μια καλή κοπέλα απ'τον Άλιμο, η Βούλα μου πήρε κι εμένα τη πολυκατοικία! Αχου θα τρελαθούν τα γατονουλάκια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 09:50 Η Αντα έγραψε: #26.712 03-10-08 09:50 Μπραβο Γιουλη !!!!!! θα τους αρεσει πολυ θα δεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 09:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.713 03-10-08 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπραβο Γιουλη !!!!!! θα τους αρεσει πολυ θα δεις.. Click για ανάπτυξη... Εσύ κυρία μου που μου βγάζεις τη γλωσσίτσα το κρέμασες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 09:59 Η Αντα έγραψε: #26.714 03-10-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εσύ κυρία μου που μου βγάζεις τη γλωσσίτσα το κρέμασες? Click για ανάπτυξη... Οχι δεν το κρεμασα!! Δεν μπαινει καλα στις πορτες το στηριγμα που εχει, και να κανω τρυπες δεν θελω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:01 Η staman2 έγραψε: #26.715 03-10-08 10:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μια καλή κοπέλα απ'τον Άλιμο, η Βούλα μου πήρε κι εμένα τη πολυκατοικία! Αχου θα τρελαθούν τα γατονουλάκια μου! Click για ανάπτυξη... Γιουλάκι καλημέρα!!! Σίγουρα θα ξετρελαθούν τα μωρά σου.!!! Ποτε σου πήρε η κοπέλα την πολυκατοικία???? Εχει τώρα στον Αλιμο το carrefour?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:05 Η Αντα έγραψε: #26.716 03-10-08 10:05 Θα παω σημερα στο πετ στοπ, θες να ρωτησω κατι?? για καποιο γατοδενδρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.717 03-10-08 10:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα παω σημερα στο πετ στοπ, θες να ρωτησω κατι?? για καποιο γατοδενδρο? Click για ανάπτυξη... Nαι!! Για το "allora"!! Περίμενε να βρω το κωδικό! Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.718 03-10-08 10:24 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλάκι καλημέρα!!! Σίγουρα θα ξετρελαθούν τα μωρά σου.!!! Ποτε σου πήρε η κοπέλα την πολυκατοικία???? Εχει τώρα στον Αλιμο το carrefour?? Click για ανάπτυξη... Χθες! Πρέπει να έχει μια ακόμα...αν δεν την πήραν! Αλλά δεν είμαι τώρα στο κατάστημα για να σου πώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.719 03-10-08 10:24 Η βασια μπορεί τελικά σήμερα να βρεθείτε... εγώ δεν θα μπορέσω.. Αν θες πάρτην τηλ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:26 Η Αντα έγραψε: #26.720 03-10-08 10:26 Μιλησα με τη Βασια....θα βρεθουμε αχχ να δω ποτε θα βρεθουμε και οι τρεις μας ξανα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1334 1335 1336 1337 1338 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1336 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1336 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!! Γιουλη ποιο ηταν αυτο - ρανγκντολακι εννοω - που μου εστειλες χτες με μηνυμα?? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα! Ο Ωκεανός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 09:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.710 03-10-08 09:43 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα κι από μένα!!! Άλλος έρωτας τα ραγκντολ!! Μάλλον πρέπει να αρχίσω ψυχοθεραπεία γιατί στο τέλος θα καταλήξω να τους διώξω όλους από το σπίτι κ να το γεμίσω με γάτες!!! Βέβαια τα θέλω ΟΛΑ. Και ναι Νικολέτα μου. Το ότι έμεινε ο χουρχούρης ο Κούκλαρος τελευταίος μάλλον κάτι σημαίνει.... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Αναστασία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 09:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.711 03-10-08 09:44 Μια καλή κοπέλα απ'τον Άλιμο, η Βούλα μου πήρε κι εμένα τη πολυκατοικία! Αχου θα τρελαθούν τα γατονουλάκια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 09:50 Η Αντα έγραψε: #26.712 03-10-08 09:50 Μπραβο Γιουλη !!!!!! θα τους αρεσει πολυ θα δεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 09:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.713 03-10-08 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπραβο Γιουλη !!!!!! θα τους αρεσει πολυ θα δεις.. Click για ανάπτυξη... Εσύ κυρία μου που μου βγάζεις τη γλωσσίτσα το κρέμασες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 09:59 Η Αντα έγραψε: #26.714 03-10-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εσύ κυρία μου που μου βγάζεις τη γλωσσίτσα το κρέμασες? Click για ανάπτυξη... Οχι δεν το κρεμασα!! Δεν μπαινει καλα στις πορτες το στηριγμα που εχει, και να κανω τρυπες δεν θελω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:01 Η staman2 έγραψε: #26.715 03-10-08 10:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μια καλή κοπέλα απ'τον Άλιμο, η Βούλα μου πήρε κι εμένα τη πολυκατοικία! Αχου θα τρελαθούν τα γατονουλάκια μου! Click για ανάπτυξη... Γιουλάκι καλημέρα!!! Σίγουρα θα ξετρελαθούν τα μωρά σου.!!! Ποτε σου πήρε η κοπέλα την πολυκατοικία???? Εχει τώρα στον Αλιμο το carrefour?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:05 Η Αντα έγραψε: #26.716 03-10-08 10:05 Θα παω σημερα στο πετ στοπ, θες να ρωτησω κατι?? για καποιο γατοδενδρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.717 03-10-08 10:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα παω σημερα στο πετ στοπ, θες να ρωτησω κατι?? για καποιο γατοδενδρο? Click για ανάπτυξη... Nαι!! Για το "allora"!! Περίμενε να βρω το κωδικό! Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.718 03-10-08 10:24 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλάκι καλημέρα!!! Σίγουρα θα ξετρελαθούν τα μωρά σου.!!! Ποτε σου πήρε η κοπέλα την πολυκατοικία???? Εχει τώρα στον Αλιμο το carrefour?? Click για ανάπτυξη... Χθες! Πρέπει να έχει μια ακόμα...αν δεν την πήραν! Αλλά δεν είμαι τώρα στο κατάστημα για να σου πώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.719 03-10-08 10:24 Η βασια μπορεί τελικά σήμερα να βρεθείτε... εγώ δεν θα μπορέσω.. Αν θες πάρτην τηλ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:26 Η Αντα έγραψε: #26.720 03-10-08 10:26 Μιλησα με τη Βασια....θα βρεθουμε αχχ να δω ποτε θα βρεθουμε και οι τρεις μας ξανα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1334 1335 1336 1337 1338 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1336 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1336 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα κι από μένα!!! Άλλος έρωτας τα ραγκντολ!! Μάλλον πρέπει να αρχίσω ψυχοθεραπεία γιατί στο τέλος θα καταλήξω να τους διώξω όλους από το σπίτι κ να το γεμίσω με γάτες!!! Βέβαια τα θέλω ΟΛΑ. Και ναι Νικολέτα μου. Το ότι έμεινε ο χουρχούρης ο Κούκλαρος τελευταίος μάλλον κάτι σημαίνει.... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Αναστασία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 09:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.711 03-10-08 09:44 Μια καλή κοπέλα απ'τον Άλιμο, η Βούλα μου πήρε κι εμένα τη πολυκατοικία! Αχου θα τρελαθούν τα γατονουλάκια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 09:50 Η Αντα έγραψε: #26.712 03-10-08 09:50 Μπραβο Γιουλη !!!!!! θα τους αρεσει πολυ θα δεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 09:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.713 03-10-08 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπραβο Γιουλη !!!!!! θα τους αρεσει πολυ θα δεις.. Click για ανάπτυξη... Εσύ κυρία μου που μου βγάζεις τη γλωσσίτσα το κρέμασες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 09:59 Η Αντα έγραψε: #26.714 03-10-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εσύ κυρία μου που μου βγάζεις τη γλωσσίτσα το κρέμασες? Click για ανάπτυξη... Οχι δεν το κρεμασα!! Δεν μπαινει καλα στις πορτες το στηριγμα που εχει, και να κανω τρυπες δεν θελω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:01 Η staman2 έγραψε: #26.715 03-10-08 10:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μια καλή κοπέλα απ'τον Άλιμο, η Βούλα μου πήρε κι εμένα τη πολυκατοικία! Αχου θα τρελαθούν τα γατονουλάκια μου! Click για ανάπτυξη... Γιουλάκι καλημέρα!!! Σίγουρα θα ξετρελαθούν τα μωρά σου.!!! Ποτε σου πήρε η κοπέλα την πολυκατοικία???? Εχει τώρα στον Αλιμο το carrefour?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:05 Η Αντα έγραψε: #26.716 03-10-08 10:05 Θα παω σημερα στο πετ στοπ, θες να ρωτησω κατι?? για καποιο γατοδενδρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.717 03-10-08 10:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα παω σημερα στο πετ στοπ, θες να ρωτησω κατι?? για καποιο γατοδενδρο? Click για ανάπτυξη... Nαι!! Για το "allora"!! Περίμενε να βρω το κωδικό! Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.718 03-10-08 10:24 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλάκι καλημέρα!!! Σίγουρα θα ξετρελαθούν τα μωρά σου.!!! Ποτε σου πήρε η κοπέλα την πολυκατοικία???? Εχει τώρα στον Αλιμο το carrefour?? Click για ανάπτυξη... Χθες! Πρέπει να έχει μια ακόμα...αν δεν την πήραν! Αλλά δεν είμαι τώρα στο κατάστημα για να σου πώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.719 03-10-08 10:24 Η βασια μπορεί τελικά σήμερα να βρεθείτε... εγώ δεν θα μπορέσω.. Αν θες πάρτην τηλ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:26 Η Αντα έγραψε: #26.720 03-10-08 10:26 Μιλησα με τη Βασια....θα βρεθουμε αχχ να δω ποτε θα βρεθουμε και οι τρεις μας ξανα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1334 1335 1336 1337 1338 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1336 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1336 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μια καλή κοπέλα απ'τον Άλιμο, η Βούλα μου πήρε κι εμένα τη πολυκατοικία! Αχου θα τρελαθούν τα γατονουλάκια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 09:50 Η Αντα έγραψε: #26.712 03-10-08 09:50 Μπραβο Γιουλη !!!!!! θα τους αρεσει πολυ θα δεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 09:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.713 03-10-08 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπραβο Γιουλη !!!!!! θα τους αρεσει πολυ θα δεις.. Click για ανάπτυξη... Εσύ κυρία μου που μου βγάζεις τη γλωσσίτσα το κρέμασες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 09:59 Η Αντα έγραψε: #26.714 03-10-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εσύ κυρία μου που μου βγάζεις τη γλωσσίτσα το κρέμασες? Click για ανάπτυξη... Οχι δεν το κρεμασα!! Δεν μπαινει καλα στις πορτες το στηριγμα που εχει, και να κανω τρυπες δεν θελω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:01 Η staman2 έγραψε: #26.715 03-10-08 10:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μια καλή κοπέλα απ'τον Άλιμο, η Βούλα μου πήρε κι εμένα τη πολυκατοικία! Αχου θα τρελαθούν τα γατονουλάκια μου! Click για ανάπτυξη... Γιουλάκι καλημέρα!!! Σίγουρα θα ξετρελαθούν τα μωρά σου.!!! Ποτε σου πήρε η κοπέλα την πολυκατοικία???? Εχει τώρα στον Αλιμο το carrefour?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:05 Η Αντα έγραψε: #26.716 03-10-08 10:05 Θα παω σημερα στο πετ στοπ, θες να ρωτησω κατι?? για καποιο γατοδενδρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.717 03-10-08 10:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα παω σημερα στο πετ στοπ, θες να ρωτησω κατι?? για καποιο γατοδενδρο? Click για ανάπτυξη... Nαι!! Για το "allora"!! Περίμενε να βρω το κωδικό! Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.718 03-10-08 10:24 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλάκι καλημέρα!!! Σίγουρα θα ξετρελαθούν τα μωρά σου.!!! Ποτε σου πήρε η κοπέλα την πολυκατοικία???? Εχει τώρα στον Αλιμο το carrefour?? Click για ανάπτυξη... Χθες! Πρέπει να έχει μια ακόμα...αν δεν την πήραν! Αλλά δεν είμαι τώρα στο κατάστημα για να σου πώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.719 03-10-08 10:24 Η βασια μπορεί τελικά σήμερα να βρεθείτε... εγώ δεν θα μπορέσω.. Αν θες πάρτην τηλ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:26 Η Αντα έγραψε: #26.720 03-10-08 10:26 Μιλησα με τη Βασια....θα βρεθουμε αχχ να δω ποτε θα βρεθουμε και οι τρεις μας ξανα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1334 1335 1336 1337 1338 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1336 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1336 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπραβο Γιουλη !!!!!! θα τους αρεσει πολυ θα δεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 09:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.713 03-10-08 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπραβο Γιουλη !!!!!! θα τους αρεσει πολυ θα δεις.. Click για ανάπτυξη... Εσύ κυρία μου που μου βγάζεις τη γλωσσίτσα το κρέμασες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 09:59 Η Αντα έγραψε: #26.714 03-10-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εσύ κυρία μου που μου βγάζεις τη γλωσσίτσα το κρέμασες? Click για ανάπτυξη... Οχι δεν το κρεμασα!! Δεν μπαινει καλα στις πορτες το στηριγμα που εχει, και να κανω τρυπες δεν θελω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:01 Η staman2 έγραψε: #26.715 03-10-08 10:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μια καλή κοπέλα απ'τον Άλιμο, η Βούλα μου πήρε κι εμένα τη πολυκατοικία! Αχου θα τρελαθούν τα γατονουλάκια μου! Click για ανάπτυξη... Γιουλάκι καλημέρα!!! Σίγουρα θα ξετρελαθούν τα μωρά σου.!!! Ποτε σου πήρε η κοπέλα την πολυκατοικία???? Εχει τώρα στον Αλιμο το carrefour?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:05 Η Αντα έγραψε: #26.716 03-10-08 10:05 Θα παω σημερα στο πετ στοπ, θες να ρωτησω κατι?? για καποιο γατοδενδρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.717 03-10-08 10:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα παω σημερα στο πετ στοπ, θες να ρωτησω κατι?? για καποιο γατοδενδρο? Click για ανάπτυξη... Nαι!! Για το "allora"!! Περίμενε να βρω το κωδικό! Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.718 03-10-08 10:24 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλάκι καλημέρα!!! Σίγουρα θα ξετρελαθούν τα μωρά σου.!!! Ποτε σου πήρε η κοπέλα την πολυκατοικία???? Εχει τώρα στον Αλιμο το carrefour?? Click για ανάπτυξη... Χθες! Πρέπει να έχει μια ακόμα...αν δεν την πήραν! Αλλά δεν είμαι τώρα στο κατάστημα για να σου πώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.719 03-10-08 10:24 Η βασια μπορεί τελικά σήμερα να βρεθείτε... εγώ δεν θα μπορέσω.. Αν θες πάρτην τηλ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:26 Η Αντα έγραψε: #26.720 03-10-08 10:26 Μιλησα με τη Βασια....θα βρεθουμε αχχ να δω ποτε θα βρεθουμε και οι τρεις μας ξανα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1334 1335 1336 1337 1338 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1336 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1336 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπραβο Γιουλη !!!!!! θα τους αρεσει πολυ θα δεις.. Click για ανάπτυξη... Εσύ κυρία μου που μου βγάζεις τη γλωσσίτσα το κρέμασες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 09:59 Η Αντα έγραψε: #26.714 03-10-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εσύ κυρία μου που μου βγάζεις τη γλωσσίτσα το κρέμασες? Click για ανάπτυξη... Οχι δεν το κρεμασα!! Δεν μπαινει καλα στις πορτες το στηριγμα που εχει, και να κανω τρυπες δεν θελω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:01 Η staman2 έγραψε: #26.715 03-10-08 10:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μια καλή κοπέλα απ'τον Άλιμο, η Βούλα μου πήρε κι εμένα τη πολυκατοικία! Αχου θα τρελαθούν τα γατονουλάκια μου! Click για ανάπτυξη... Γιουλάκι καλημέρα!!! Σίγουρα θα ξετρελαθούν τα μωρά σου.!!! Ποτε σου πήρε η κοπέλα την πολυκατοικία???? Εχει τώρα στον Αλιμο το carrefour?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:05 Η Αντα έγραψε: #26.716 03-10-08 10:05 Θα παω σημερα στο πετ στοπ, θες να ρωτησω κατι?? για καποιο γατοδενδρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.717 03-10-08 10:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα παω σημερα στο πετ στοπ, θες να ρωτησω κατι?? για καποιο γατοδενδρο? Click για ανάπτυξη... Nαι!! Για το "allora"!! Περίμενε να βρω το κωδικό! Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.718 03-10-08 10:24 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλάκι καλημέρα!!! Σίγουρα θα ξετρελαθούν τα μωρά σου.!!! Ποτε σου πήρε η κοπέλα την πολυκατοικία???? Εχει τώρα στον Αλιμο το carrefour?? Click για ανάπτυξη... Χθες! Πρέπει να έχει μια ακόμα...αν δεν την πήραν! Αλλά δεν είμαι τώρα στο κατάστημα για να σου πώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.719 03-10-08 10:24 Η βασια μπορεί τελικά σήμερα να βρεθείτε... εγώ δεν θα μπορέσω.. Αν θες πάρτην τηλ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:26 Η Αντα έγραψε: #26.720 03-10-08 10:26 Μιλησα με τη Βασια....θα βρεθουμε αχχ να δω ποτε θα βρεθουμε και οι τρεις μας ξανα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1334 1335 1336 1337 1338 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1336 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1336 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εσύ κυρία μου που μου βγάζεις τη γλωσσίτσα το κρέμασες? Click για ανάπτυξη... Οχι δεν το κρεμασα!! Δεν μπαινει καλα στις πορτες το στηριγμα που εχει, και να κανω τρυπες δεν θελω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:01 Η staman2 έγραψε: #26.715 03-10-08 10:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μια καλή κοπέλα απ'τον Άλιμο, η Βούλα μου πήρε κι εμένα τη πολυκατοικία! Αχου θα τρελαθούν τα γατονουλάκια μου! Click για ανάπτυξη... Γιουλάκι καλημέρα!!! Σίγουρα θα ξετρελαθούν τα μωρά σου.!!! Ποτε σου πήρε η κοπέλα την πολυκατοικία???? Εχει τώρα στον Αλιμο το carrefour?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:05 Η Αντα έγραψε: #26.716 03-10-08 10:05 Θα παω σημερα στο πετ στοπ, θες να ρωτησω κατι?? για καποιο γατοδενδρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.717 03-10-08 10:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα παω σημερα στο πετ στοπ, θες να ρωτησω κατι?? για καποιο γατοδενδρο? Click για ανάπτυξη... Nαι!! Για το "allora"!! Περίμενε να βρω το κωδικό! Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.718 03-10-08 10:24 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλάκι καλημέρα!!! Σίγουρα θα ξετρελαθούν τα μωρά σου.!!! Ποτε σου πήρε η κοπέλα την πολυκατοικία???? Εχει τώρα στον Αλιμο το carrefour?? Click για ανάπτυξη... Χθες! Πρέπει να έχει μια ακόμα...αν δεν την πήραν! Αλλά δεν είμαι τώρα στο κατάστημα για να σου πώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.719 03-10-08 10:24 Η βασια μπορεί τελικά σήμερα να βρεθείτε... εγώ δεν θα μπορέσω.. Αν θες πάρτην τηλ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:26 Η Αντα έγραψε: #26.720 03-10-08 10:26 Μιλησα με τη Βασια....θα βρεθουμε αχχ να δω ποτε θα βρεθουμε και οι τρεις μας ξανα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1334 1335 1336 1337 1338 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1336 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1336 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μια καλή κοπέλα απ'τον Άλιμο, η Βούλα μου πήρε κι εμένα τη πολυκατοικία! Αχου θα τρελαθούν τα γατονουλάκια μου! Click για ανάπτυξη... Γιουλάκι καλημέρα!!! Σίγουρα θα ξετρελαθούν τα μωρά σου.!!! Ποτε σου πήρε η κοπέλα την πολυκατοικία???? Εχει τώρα στον Αλιμο το carrefour?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:05 Η Αντα έγραψε: #26.716 03-10-08 10:05 Θα παω σημερα στο πετ στοπ, θες να ρωτησω κατι?? για καποιο γατοδενδρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.717 03-10-08 10:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα παω σημερα στο πετ στοπ, θες να ρωτησω κατι?? για καποιο γατοδενδρο? Click για ανάπτυξη... Nαι!! Για το "allora"!! Περίμενε να βρω το κωδικό! Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.718 03-10-08 10:24 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλάκι καλημέρα!!! Σίγουρα θα ξετρελαθούν τα μωρά σου.!!! Ποτε σου πήρε η κοπέλα την πολυκατοικία???? Εχει τώρα στον Αλιμο το carrefour?? Click για ανάπτυξη... Χθες! Πρέπει να έχει μια ακόμα...αν δεν την πήραν! Αλλά δεν είμαι τώρα στο κατάστημα για να σου πώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.719 03-10-08 10:24 Η βασια μπορεί τελικά σήμερα να βρεθείτε... εγώ δεν θα μπορέσω.. Αν θες πάρτην τηλ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:26 Η Αντα έγραψε: #26.720 03-10-08 10:26 Μιλησα με τη Βασια....θα βρεθουμε αχχ να δω ποτε θα βρεθουμε και οι τρεις μας ξανα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1334 1335 1336 1337 1338 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1336 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1336 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θα παω σημερα στο πετ στοπ, θες να ρωτησω κατι?? για καποιο γατοδενδρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.717 03-10-08 10:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα παω σημερα στο πετ στοπ, θες να ρωτησω κατι?? για καποιο γατοδενδρο? Click για ανάπτυξη... Nαι!! Για το "allora"!! Περίμενε να βρω το κωδικό! Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.718 03-10-08 10:24 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλάκι καλημέρα!!! Σίγουρα θα ξετρελαθούν τα μωρά σου.!!! Ποτε σου πήρε η κοπέλα την πολυκατοικία???? Εχει τώρα στον Αλιμο το carrefour?? Click για ανάπτυξη... Χθες! Πρέπει να έχει μια ακόμα...αν δεν την πήραν! Αλλά δεν είμαι τώρα στο κατάστημα για να σου πώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.719 03-10-08 10:24 Η βασια μπορεί τελικά σήμερα να βρεθείτε... εγώ δεν θα μπορέσω.. Αν θες πάρτην τηλ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:26 Η Αντα έγραψε: #26.720 03-10-08 10:26 Μιλησα με τη Βασια....θα βρεθουμε αχχ να δω ποτε θα βρεθουμε και οι τρεις μας ξανα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1334 1335 1336 1337 1338 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1336 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1336 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα παω σημερα στο πετ στοπ, θες να ρωτησω κατι?? για καποιο γατοδενδρο? Click για ανάπτυξη... Nαι!! Για το "allora"!! Περίμενε να βρω το κωδικό! Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.718 03-10-08 10:24 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλάκι καλημέρα!!! Σίγουρα θα ξετρελαθούν τα μωρά σου.!!! Ποτε σου πήρε η κοπέλα την πολυκατοικία???? Εχει τώρα στον Αλιμο το carrefour?? Click για ανάπτυξη... Χθες! Πρέπει να έχει μια ακόμα...αν δεν την πήραν! Αλλά δεν είμαι τώρα στο κατάστημα για να σου πώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.719 03-10-08 10:24 Η βασια μπορεί τελικά σήμερα να βρεθείτε... εγώ δεν θα μπορέσω.. Αν θες πάρτην τηλ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:26 Η Αντα έγραψε: #26.720 03-10-08 10:26 Μιλησα με τη Βασια....θα βρεθουμε αχχ να δω ποτε θα βρεθουμε και οι τρεις μας ξανα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1334 1335 1336 1337 1338 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1336 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1336 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλάκι καλημέρα!!! Σίγουρα θα ξετρελαθούν τα μωρά σου.!!! Ποτε σου πήρε η κοπέλα την πολυκατοικία???? Εχει τώρα στον Αλιμο το carrefour?? Click για ανάπτυξη... Χθες! Πρέπει να έχει μια ακόμα...αν δεν την πήραν! Αλλά δεν είμαι τώρα στο κατάστημα για να σου πώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.719 03-10-08 10:24 Η βασια μπορεί τελικά σήμερα να βρεθείτε... εγώ δεν θα μπορέσω.. Αν θες πάρτην τηλ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:26 Η Αντα έγραψε: #26.720 03-10-08 10:26 Μιλησα με τη Βασια....θα βρεθουμε αχχ να δω ποτε θα βρεθουμε και οι τρεις μας ξανα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1334 1335 1336 1337 1338 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1336 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1336 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Η βασια μπορεί τελικά σήμερα να βρεθείτε... εγώ δεν θα μπορέσω.. Αν θες πάρτην τηλ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:26 Η Αντα έγραψε: #26.720 03-10-08 10:26 Μιλησα με τη Βασια....θα βρεθουμε αχχ να δω ποτε θα βρεθουμε και οι τρεις μας ξανα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μιλησα με τη Βασια....θα βρεθουμε αχχ να δω ποτε θα βρεθουμε και οι τρεις μας ξανα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.