Birman-maniacs

Καλημερα!! καλη εβδομαδα!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερα!! καλη εβδομαδα!!

Καλημέρα Αντα!!
Η μία γνωστή μου που ήρθε από Αμερική πήγε σε Pet shops και δεν βρήκε τα greenies...η άλλη όμως που έρχεται 20 Νοέμβρη τα παρείγγειλε απ'το Internet... Μήπως διατίθενται μόνο On line?? :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα!!! Και φιλάκια απ΄τους μπανιαρισμένους Πέρση κ Νάλα. Καλωπιστήκαμε κ σας περιμένουμε κυρία μου... Εμ τι νομίζατε???Είμαστε πανέτοιμοι κ με καλούς τροπους εμείς... Τώρα αν θα σας τιμήσουμε σε αγκαλιές... αυτό είναι άλλο καπέλο. Ο αδερφούλης μας ο Τίμυ πάντως θα σας μυρίσει αναλυτικά κ επισταμένως... Θα δείτε θα περάσουμε καλά:up::up:

Kαλημέρα!!
Α... τιμή μου να τα δω φρεσκολουσμένα και μορσχοβολιστά!! :)

Kαλημέρα!!
Α... τιμή μου να τα δω φρεσκολουσμένα και μορσχοβολιστά!! :)
Εμ τι???Βάλαμε κ πουδρέ κολώνια!!!:up: Και αυτή τη φορά δεν ταραχτήκαμε κ πολύ στο στέγνωμα!!!

Καλημέρα Αντα!!
Η μία γνωστή μου που ήρθε από Αμερική πήγε σε Pet shops και δεν βρήκε τα greenies...η άλλη όμως που έρχεται 20 Νοέμβρη τα παρείγγειλε απ'το Internet... Μήπως διατίθενται μόνο On line?? :hmm:
Δεν το ξερω αυτο....αλλα σου ειπα οτι γενικα τα πετ σοπ στην Αμερικη δεν ειναι οπως τα φανταζομαστε εμεις..:hmm:

Εμ τι???Βάλαμε κ πουδρέ κολώνια!!!:up: Και αυτή τη φορά δεν ταραχτήκαμε κ πολύ στο στέγνωμα!!!
A... Θέλω κι εγώ πουδρέ κολώνια!! Πως είναι? Μυρίζει ωραία?? :)

Χθες με κάλεσαν ο Βασίλης κι η Κατερίνα σπίτι τους! Ο Erefer ζει ΣΑΝ ΒΑΣΙΛΙΑΣ! Εχει αδυναμία στη μαμά του... αλλά και σέβεται πολύ το μπαμπά του:)
Είναι ένας κούκλος Βιρμανός που η φωνή του μοιάζει απίστευτα με της Αθηνας και είναι ένας γατούλης όνειρο! Κοινωνικός και χαδιάρης...

Αντούλα το στήσιμο της πολυκατοικίας μου φάνηκε πολύ εύκολο... δεν το επιχειρείτε κι εσείς? Είναι πολύ γερή κατασκευή και θα τους αρέσει πολύ πιστεύω!

Καλημερα!!!!!!!!:D:D:D:D:D

Καλημερα!!!!!!!!:D:D:D:D:D
Καλημέρα!!
Αχου!!! τι αστραφτερά χαμογελάκια είναι αυτά?? :lol:
Ετσι πάντα ;)

Καλημέρα!!
Αχου!!! τι αστραφτερά χαμογελάκια είναι αυτά?? :lol:
Ετσι πάντα ;)

Τωρα μπορεις κι εσυ να εχεις ενα τοσο αστραφτερο χαμογελο με το νεο....... ΞΕΞΑΣΠΡΕΞ...........:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Τωρα μπορεις κι εσυ να εχεις ενα τοσο αστραφτερο χαμογελο με το νεο....... ΞΕΞΑΣΠΡΕΞ...........:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
A...καλέ το ξεξασπρέξ το παίρνω χρόνια... το'χει και το carefour βγάλει τώρα σε προσφορά!!
Κοίτα!
:D:D:D

:lol::lol::lol:

A...καλέ το ξεξασπρέξ το παίρνω χρόνια... το'χει και το carefour βγάλει τώρα σε προσφορά!!
Κοίτα!
:D:D:D

:lol::lol::lol:

Αααααααα............:blink: ..............Θαμπωθηκα........:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Γεια!!!!:D:D:D
:happy:

Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ;216835:
ετοιμα τα κουνελοσπιτάκια? :)
Ναι!:happy:
Τι γίνεται εδώ;:hmm:

πριν που τα είχατε δηλαδή? Σε απλά σπιτάκια του pet shop φαντάζομαι ε?:hmm:

πριν που τα είχατε δηλαδή? Σε απλά σπιτάκια του pet shop φαντάζομαι ε?:hmm:
Ναι,σε αυτά τα κλουβιά που πουλάνε.:down:Ο χώρος τους ήταν μικρός κι έτσι αποφασήσαμε για τα σπιτάκια.Τώρα έχουν τον εξαπλάσιο χώρο(και λίγα λέω):up:.
Τους έχουμε κι από 1 καφάσι με χώμα για να σκάβουν;).
Καλά ε,μόνο να τα δείτε!Είναι τρισευτυχισμένα!!!:D:D:D

Ναι,σε αυτά τα κλουβιά που πουλάνε.:down:Ο χώρος τους ήταν μικρός κι έτσι αποφασήσαμε για τα σπιτάκια.Τώρα έχουν τον εξαπλάσιο χώρο(και λίγα λέω):up:.
Τους έχουμε κι από 1 καφάσι με χώμα για να σκάβουν;).
Καλά ε,μόνο να τα δείτε!Είναι τρισευτυχισμένα!!!:D:D:D
Μπράβο στο μπαμπά σου !! μπράβο σας οικογενειακώς!! :up:

Μπράβο στο μπαμπά σου !! μπράβο σας οικογενειακώς!! :up:
Ναι τα αγαπάμε πολύ!:inlove:
Η Βάσια τι σου είπε;:hmm:

Ναι τα αγαπάμε πολύ!:inlove:
Η Βάσια τι σου είπε;:hmm:
ξέχασα να τη ρωτήσω...:redface:δεν της στέλνεις μωρέ pm για σίγουρα?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back