Birman-maniacs

Δεν εχουν σημασια βρε,απλα αναρωτιομουν ποσο ειναι και μου φαινεται πολυ ζουμπουρλος για δυο κιλακια γατουλης.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν εχουν σημασια βρε,απλα αναρωτιομουν ποσο ειναι και μου φαινεται πολυ ζουμπουρλος για δυο κιλακια γατουλης.
καλα ζουμπουρλος δεν ειναι με τιποτα!!!αλλα ειναι η γουνα παιδι μου και μπερδευει!!!!:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμένα βέβαια μου φάνηκε πολύ μικρός ο Ερωτας..:confused::lol:Εμ αν έχω σύγκριση τα ζυμαρικά μου...:P

Εμένα βέβαια μου φάνηκε πολύ μικρός ο Ερωτας..:confused::lol:Εμ αν έχω σύγκριση τα ζυμαρικά μου...:P
μικρουλης ειναι:)θα μεγαλωσουμε ομως γιατι εχουμε μεγαλες πατουσες!!!:)
το γαλα whiskas λετε να βοηθαει στην αναπτυξη ήήήήήή...

μικρουλης ειναι:)θα μεγαλωσουμε ομως γιατι εχουμε μεγαλες πατουσες!!!:)
το γαλα whiskas λετε να βοηθαει στην αναπτυξη ήήήήήή...
εχει;)ο Μοορφέας που το έπινε έγινε οκτώμιση κιλά τέρας:lol:

εχει;)ο Μοορφέας που το έπινε έγινε οκτώμιση κιλά τέρας:lol:
αρα να του το δινω καθε μερα?το Βασακο μου ειπε χαλαει τα δοντια..και να του το κοψω.

οχι δανάκο να μην του το δίνεις... κόψτο σιγά σιγά... κι εγώ τον λυπόμουν και του το'δινα αλλά παχαίνει...

λοιπόν για να θυμηθούμε τα παλιά που σας έσπαγα τα νευρα με τις ερωτήσεις... τι χρώμα και ΤΙ φύλλο είναι αυτή η γάτα???:)

mikadoDSC_0537.jpg

Γειαααααααααααα σας,:D:D μετά από έναν ατελείωτο χρόνο προσαρμογής στα Γιάννενα και στην φοιτητική ζωή(προσθέστε και μια μετακόμιση στο ενδιάμεσο) είμαι έτοιμη πλέον να κάνω τον προγραμματισμό μου για να πάρω το πρώτο μου Βιρμανακι. Με τον φίλο μου είμαστε στην φάση που ψάχνουμε εκτροφείο(βοηθαει και αυτός με τα γερμανικά του γιατί εγώ ήμουν παιδί των γαλλικών παναθεμα με) και έχω ένα σωρό απορίες(κλασικά) π.χ. Τι πρέπει να γράψω σε ένα μαιλ για να δείξω ενδιαφέρον για ένα γατάκι; Κανένα σχόλιο για τα εκτροφεία(από πού πήρατε εσείς κ.τ.λ.π.) και μια συνοπτική περιγραφή της όλης διαδικασίας για να πάρεις γατάκι από το εξωτερικό, γιατί με όσα έχω ακούσει έχω μπερδευτεί…:up::up::up:

Γειαααααααααααα σας,:D:D μετά από έναν ατελείωτο χρόνο προσαρμογής στα Γιάννενα και στην φοιτητική ζωή(προσθέστε και μια μετακόμιση στο ενδιάμεσο) είμαι έτοιμη πλέον να κάνω τον προγραμματισμό μου για να πάρω το πρώτο μου Βιρμανακι. Με τον φίλο μου είμαστε στην φάση που ψάχνουμε εκτροφείο(βοηθαει και αυτός με τα γερμανικά του γιατί εγώ ήμουν παιδί των γαλλικών παναθεμα με) και έχω ένα σωρό απορίες(κλασικά) π.χ. Τι πρέπει να γράψω σε ένα μαιλ για να δείξω ενδιαφέρον για ένα γατάκι; Κανένα σχόλιο για τα εκτροφεία(από πού πήρατε εσείς κ.τ.λ.π.) και μια συνοπτική περιγραφή της όλης διαδικασίας για να πάρεις γατάκι από το εξωτερικό, γιατί με όσα έχω ακούσει έχω μπερδευτεί…:up::up::up:
να πάς κοριτσάκι μου ΤΩΡΑ να παίξεις λότο!!!
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ....!!!
Αλλά πριν 2 εβδομάδες πήγα γερμανία και έφερα 2 seal γατάκια για 2 BIRMANIACS.... κι εκεί είδα ένα πανέμορφο blue point αγοοράκι με βιολετιά μάτια.. ΜΟΛΙΣ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΠΡΙΝ 1 ΛΕΠΤΟ e mail οι Γερμανοί ότι το έχουν διαθέσιμο κι άν έχω κανέναν να ενδιαφέρεται!!!! Ειναι κουκλί!!!
ΕΙΔΕΣ ΤΥΧΗ??? :up:

Ναι ναι ναι!Ειναι το μπλε Γιουλη;;;;;;;;;;;;;;;;

Ναι ναι ναι!Ειναι το μπλε Γιουλη;;;;;;;;;;;;;;;;
ΝΑΙ!!!Μου έστειλαν κι άλλες φωτό σήμερα! Ειναι κουκλίνος!!:up:τις εχω στο γραφείο... στείλε μου Indrligon το e mail σου να στον στείλω:)

Beforeyouknowitido@hotmail.com :DΑν και θέλουμε κοριτσάκι:(

Beforeyouknowitido@hotmail.com :DΑν και θέλουμε κοριτσάκι:(
καλά δες τον μικρούλη και αποφάσισε... αν σου αρέσει να σου δωσω το e mail της εκτροφέως να τα πείτε κατευθείαν! Πάντως τέτοιες ευκαιρίες δεν βρίσκονται εύκολα... θα στο πουν και τα παιδιά!:)οι αρσενικοί γενικά είναι πιο καλόβολοι και ήρεμοι σαν χαρακτήρες!!

Να τον παρεις οπωσδηποτε,δεν θα το μετανιωσεις,θα γινει πανεμορφος.Γιουλη φανταζεσαι να γυρισεις με τρια γατακια τελικα;Και τρια διαφορετικα χρωματα;;;;;;;;;;

Να τον παρεις οπωσδηποτε,δεν θα το μετανιωσεις,θα γινει πανεμορφος.Γιουλη φανταζεσαι να γυρισεις με τρια γατακια τελικα;Και τρια διαφορετικα χρωματα;;;;;;;;;;
:lol:θα πάω Μόναχο... η δεσποινίς Indrligon θα πάει αν της αρέσει να τον πάρει:D

Να τος ο Rudi με τα βιολετιά ματάκια και τη μαμά του την Ambra:)

Συνημμένα

• 2008-10-05 004[1] (2).jpg
    2008-10-05 004[1] (2).jpg
    41,2 KB · Εμφανίσεις: 30
Αχ ναι μωρέ τα καλουλια μου είναι πιο αγκαλιτσες και μαμακιδες, αλλά δεν ξερώ πως μου έχει κολισει τώρα! Τα γατάκια που δίνονται έχουν κάνει εμβόλια κ.τ.λ.π.(ναι ναι τόσο άσχετη είμαι, μέχρι στιγμής οι γάτες έπαιρναν εμένα και όχι εγώ αυτές και δεν έχω ιδέα για την όλη διαδικασία) :redface:

Υ.Γ.
Έχω αρχίσει σιγά σιγά να παίρνω και πραγματάκια για το μελλοντικό μου αφεντικό και να διαμορφώνω τον χώρο. Άσχετο αλλά Έχω τρελαθεί με μια εντοιχισμένη βιβλιοθήκη( 50 εκατοστών στο πλάτος) που έχει το νέο μου διαμέρισμα, έβαλα μπροστά το γραφείο μου και έβγαλα το τελευταίο ράφι εκεί θα βάλω το καλαθάκι θα γίνει πιστεύω η τέλεια γατοκρυψώνα!!!:up::up:

Βιρμανάκια μου δείτε λίγο αυτό....δεν ξέρω αν είναι "καλό" αλλά μου άρεσε!:)

Αχ ναι μωρέ τα καλουλια μου είναι πιο αγκαλιτσες και μαμακιδες, αλλά δεν ξερώ πως μου έχει κολισει τώρα! Τα γατάκια που δίνονται έχουν κάνει εμβόλια κ.τ.λ.π.(ναι ναι τόσο άσχετη είμαι, μέχρι στιγμής οι γάτες έπαιρναν εμένα και όχι εγώ αυτές και δεν έχω ιδέα για την όλη διαδικασία) :redface:

Υ.Γ.
Έχω αρχίσει σιγά σιγά να παίρνω και πραγματάκια για το μελλοντικό μου αφεντικό και να διαμορφώνω τον χώρο. Άσχετο αλλά Έχω τρελαθεί με μια εντοιχισμένη βιβλιοθήκη( 50 εκατοστών στο πλάτος) που έχει το νέο μου διαμέρισμα, έβαλα μπροστά το γραφείο μου και έβγαλα το τελευταίο ράφι εκεί θα βάλω το καλαθάκι θα γίνει πιστεύω η τέλεια γατοκρυψώνα!!!:up::up:
θα στα πω ή εγώ ή τα άλλα παιδιά αναλυτικά...αλλά τώρα πρέπει να βγώ... έβαλα φωτό του σου αρέσει??:)

Βιρμανάκια μου δείτε λίγο αυτό....δεν ξέρω αν είναι "καλό" αλλά μου άρεσε!:)
πολύ καλή τιμή:up:... αλλά βλέπω έναν στραβισμό ή μου φαίνεται?? κι ένα λευκό στο σαγονάκι αλλά ως Pet δεν με ενοχλεί...:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back