Birman-maniacs

Γιουλη,μεχρι τωρα ημουν φαν του Μορφεα,αλλα οσο βλεπω την Καλυψω,με βαζεις σε σκεψεις!Εχει μια αρχοντια αυτη η γατα βρε παιδι μου...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

H Σεμέλη σας στέλνει τη καλημέρα της απ'τη κρύα Γερμανία...μπρρρ....:)

faraya_20081011_61.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

το κοριτσάκι μου...:)

faraya_20081011_41.jpg

μου'χεις γίνει εξπέρ βλέπω στη κουνελομαγειρική!:up::lol:
Mα δεν ξέρεις πως κέρδισα το χρυσό σκούφο;!:D
:lol::lol::lol::lol::lol:

το κοριτσάκι μου...:)

faraya_20081011_41.jpg
Η Σεμέλη είναι το πιο όμορφο και χαριτωμένο Βιρμανομωρό που έχω δει ποτέ!!!!!!!!:inlove::inlove::inlove::inlove:

ευχαριστώ δωράκι...:)
Την πήρε ο ύπνος κι έγυρε εις της μπερζέρας τη πλάτη:lol:
Μόλις είδα μια ΘΕΑ!!!!:inlove::inlove::inlove::rolleyes::rolleyes:

Γιουλη,μεχρι τωρα ημουν φαν του Μορφεα,αλλα οσο βλεπω την Καλυψω,με βαζεις σε σκεψεις!Εχει μια αρχοντια αυτη η γατα βρε παιδι μου...
πραγματι η καλυψώ έχει funs τους οπαδούς των ζεστών χρωμάτων... για παράδειγμα η κόρη του Μαριου ξετρελαίνεται με τη Καλυψώ σε αντίθεση με το Μορφέα...και μου λέει οτι η Καλυψώ ταιριάζει περισσότερο με τη ζεστή εθνικ διακόσμηση του σπιτιού μου... ενώ ο Μορφέας ταιριάζει περισσότερο σε ένα μοντέρνο σπίτι:blink::P:lol:να διαλέγεις δηλ. γάτα ανάλογα με τα χρώματα του σπιτιού σου...να αυτά πες στο μπαμπά σου Δωρα... να διαλέγει ο πελάτης χρώμα για το σαλόνι και να φέρνει τη γάτα δίπλα να δει αν ταιριάζει με τη γούνα της...:lol:

Χθες έδειξα του Μαριου τη Σεμέλη...του άρεσε πολύ αλλά όταν είδε το μπαμπά της, πως θα γίνει τελικά δηλαδή απογοητεύτηκε...:blink:τι μου λέει, αυτή δεν θα γίνει γκρι σαν το Μορφέα??:hmm::P:lol:

Η Σεμέλη είναι το πιο όμορφο και χαριτωμένο Βιρμανομωρό που έχω δει ποτέ!!!!!!!!:inlove::inlove::inlove::inlove:
Χριστινάκι μου.. είσαι επίσημα καλεσμένη στο σπίτι μας να γνωρίσεις από κοντά όλα τα βιρμανάκια μας όταν θα έρθει και η Σεμέλη, να γνωρίσεις και το Χρήστο που έχετε την ίδια ηλικία...μπορείτε να έρθετε με τη μαμά σου:)

Για pet το πήγαινα και εγώ, αλλά το εκτροφείο που με ενδιαφέρει δεν έχει γατάκια συντροφιάς.:( Θα με ενημερώσουν βέβαια είπαν(σε μια γεννά μπορεί να υπάρχουν γατάκια από διαφορετικά qualities?), μου είπαν ακόμα πως η διαφορά είναι στην μορφολογία και τα χαρτιά(δλδ αν πάρω γατάκι συντροφιάς και αποφασίσω κάποια στιγμή να αποκτήσουμε γατάκια δεν θα μπορούν να έχουν pedigree –ανατριχιαστική απώλεια τολμώ να πω:P). Για αυτό έχω μιλήσει και με αλλά εκτροφεία, σε γερμάνια και Ιταλία. Οι Γερμανοί είναι γενικά τυπικοί και γενικά σε κερδίζουν για το ενδιαφέρον τους για της γάτες, οι Ιταλοί ήταν σε γενικές γραμμές πιο χύμα(π.χ. κανείς τους δεν με ρώτησε αν έχω ήδη γάτα, πόσες ώρες λείπω από το σπίτι κ.τ.λ.π. που εγώ όποτε χιάστηκε να δώσω γατάκια που βρήκα ρώταγα, θα μου πείτε είναι λίγο αδιακρισία αλλά…) . Τώρα Για pet βρήκαμε στην Ιταλία κάποιους που έχουν μάλιστα Τώρα γατάκια 3 με pedigree και ένα χωρίς(:blink:). Σε πολύ χαμηλότερη τιμή από αυτά που σκόπευα να διαθέσω(300-600 ευρώ κάτω), και με ένα υστερόγραφο «δεν δεχόμαστε επιταγές μόνο μετρητά ή μέσω λογαριασμού» :blink: Με τι καρδιά να πάρεις ένα γατάκι την στιγμή που βλέπεις πόσο έχουν το κέρδος στο μυαλό τους? Ακούγομαι τρελή? Δεν μου περισσεύουν τα χρήματα αλλά φοβάμαι πω θα προτιμούσα να δώσω ένα μεγαλύτερο πόσο και να μην αντιμετωπίζετε το πλασματάκι σαν εμπόρευμα παρά αυτό! Ωστόσο δεν έχω ξανά μπει σε αυτή την διαδικασία και δεν ξερώ αν είμαι υπερβολική…:/:

Γιουλι, Τώρα είδα ότι είσαι αρρωστουλα, περαστικούλια και καλό χουζούρεμα…:):):)
Ζωή σκέφτεσαι πολύ σωστά και έχεις πέσει μέσα σε όλα σου τα συμπεράσματα! Θα σου στείλω πολύ καλά εκτροφεία στη Γερμανία γιατί πραγματικά είναι χώρα εμπιστοσύνης όσον αφορά τα εκτροφεία... επίσης να δεις το εκτροφείο που θα πάρει ο Θοδωρής το Πλάτωνα όπου μπορούν να στο φέρουν εκείνοι αρκεί να τους πληρώσεις το εισιτήριο...έχουν πάρα πολύ όμορφες γάτες και είναι στη Λυων... κάτσε να το βρώ...

Χριστινάκι μου.. είσαι επίσημα καλεσμένη στο σπίτι μας να γνωρίσεις από κοντά όλα τα βιρμανάκια μας όταν θα έρθει και η Σεμέλη, να γνωρίσεις και το Χρήστο που έχετε την ίδια ηλικία...μπορείτε να έρθετε με τη μαμά σου:)
Ευχαριστώ πολύ...:redface::redface::redface:
Θα προσπαθήσω γιατί είναι λίγο μακριά.:)
Νομίζω πως η μαμά ίσως πιστεί για το γατάκι αν γνωρίσει τα δικά σας...:hmm::redface:

Ζωή σκέφτεσαι πολύ σωστά και έχεις πέσει μέσα σε όλα σου τα συμπεράσματα! Θα σου στείλω πολύ καλά εκτροφεία στη Γερμανία γιατί πραγματικά είναι χώρα εμπιστοσύνης όσον αφορά τα εκτροφεία... επίσης να δεις το εκτροφείο που θα πάρει ο Θοδωρής το Πλάτωνα όπου μπορούν να στο φέρουν εκείνοι αρκεί να τους πληρώσεις το εισιτήριο...έχουν πάρα πολύ όμορφες γάτες και είναι στη Λυων... κάτσε να το βρώ...
www.magdream.net
είναι πολύ καλή εκτροφέας η Magalli...:)Και αναγνωρισμένη και από άλλες χώρες. Επίσης οι εκτρφείς που έχω πάρει εγώ το Μορφέα και θα πάρω και τη Σεμέλη είναι εξαιρετικές και θα έχουν στην επομένη γέννα μάνα ταρταρούγα

Ευχαριστώ πολύ...:redface::redface::redface:
Θα προσπαθήσω γιατί είναι λίγο μακριά.:)
Νομίζω πως η μαμά ίσως πιστεί για το γατάκι αν γνωρίσει τα δικά σας...:hmm::redface:
το ευχομαι αλλά νομίζω ότι η μαμά σου δεν ειναι οτι δεν τα θέλει αλλά ότι έχετε ήδη τα 2 κουνελάκια και ίσως ένα ακόμα ζωάκι να είναι πολύ...

www.magdream.net
είναι πολύ καλή εκτροφέας η Magalli...:)Και αναγνωρισμένη και από άλλες χώρες. Επίσης οι εκτρφείς που έχω πάρει εγώ το Μορφέα και θα πάρω και τη Σεμέλη είναι εξαιρετικές και θα έχουν στην επομένη γέννα μάνα ταρταρούγα

Χίλια ευχαριτω!!! :DΘα το τσεκάρω για να δω τι παίζει!!!:up:

το ευχομαι αλλά νομίζω ότι η μαμά σου δεν ειναι οτι δεν τα θέλει αλλά ότι έχετε ήδη τα 2 κουνελάκια και ίσως ένα ακόμα ζωάκι να είναι πολύ...
Μάλλον έχεις δίκιο...:/:

Κέρδισα το χρυσό σκούφο!!!!!:up::lol::lol:
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου);)

Συνημμένα

• κουνελογεύματα.JPG
    κουνελογεύματα.JPG
    23,4 KB · Εμφανίσεις: 20
Μάλλον έχεις δίκιο...:/:

Κέρδισα το χρυσό σκούφο!!!!!:up::lol::lol:
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου);)
Χάρη στο monkey meal που έφτιαξα στον Έλβις!!!!:up:
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Συνημμένα

• monkey meal.jpg
    monkey meal.jpg
    40,6 KB · Εμφανίσεις: 13
Χάρη στο monkey meal που έφτιαξα στον Έλβις!!!!:up:
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
Μπραβο Χριστίνα!!!:up:
Αντε να μας δώσεις και καμία συνταγή για τις γατούλες μας!:)

Χίλια ευχαριτω!!! :DΘα το τσεκάρω για να δω τι παίζει!!!:up:
Δες μια όμορφη γάτα της Magalli!!
Επίσης αν σου αρέσουν οι γάτες της να της γράψει και ο θοδωρής για σένα...;)αν το θέλεις φυσικά...

bonnie%204%20ans'.jpg

Της έστειλα mail,:) Να μου πει λίγο την πολιτική κ.τ.λ.π. περιμένω απάντηση:D

Μπραβο Χριστίνα!!!:up:
Αντε να μας δώσεις και καμία συνταγή για τις γατούλες μας!:)
Χρειάζεστε τις αγαπημένες λιχουδιές της γατούλας σας και το βασικότερο:ΦΑΝΤΑΣΙΑ!:up::up::up:

Χρειάζεστε τις αγαπημένες λιχουδιές της γατούλας σας και το βασικότερο:ΦΑΝΤΑΣΙΑ!:up::up::up:

Σήμερα έβγαλα τον Έλβις μερικές φωτογραφίες::D
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)Στο χωλ έξω από την πόρτα της ταράτσας

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)-//-

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)-//-

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)Στο νέο σπιτάκι

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)Σίμπα στο καφάσι σκαψίματος

Συνημμένα

• 3.jpg
    3.jpg
    37 KB · Εμφανίσεις: 15
  • 4.jpg
    4.jpg
    34,2 KB · Εμφανίσεις: 20
  • 5.jpg
    5.jpg
    33,5 KB · Εμφανίσεις: 20
  • 1.jpg
    1.jpg