Birman-maniacs

αυτα ειναι δευτερη επιλογη
transpix.gif
transpix.gif
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif] Für besonders grosse Katzen. Für Katzen, die Ihre Liegeflächen gemeinsam nutzen. Für sehr kratzaktive Katzen.

[/FONT]
transpix.gif
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif] mehr... [/FONT]
transpix.gif
transpix.gif
transpix.gif

transpix.gif

transpix.gif
transpix.gif
transpix.gif
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif] Naturholzkletterbäume[/FONT]
transpix.gif
transpix.gif
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif] Für kleine bis normal grosse Katzen. Geeignet für kratzaktive Katzen, wenn diese Naturholz nutzen. Zusätzliche Sisalkratzflächen sind lieferbar.
[/FONT]

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αυτο παει και με το σπιτι μου που ειναι σε μωβακι!!!!ειναι και φτηνα ρε συ Γιουλη!!!να παρουμε 2-3!!!!!
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif] Bucanas 01361 ohne Korb, HxBxT ca.160x70x70 cm, 470 Euro und Bucanas 01361 A mit Korb HxBXT ca.160x70x90 cm, 520 Euro[/FONT]
transpix.gif

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

engang.jpg
κουνελι ανγκορα!! αντε να καταλαβεις που ειναι το κεφαλι και που ειναι ο κ....!!!!!!!! :lol:
Αντα με αυτή σου την ατάκα και με το κουνέλι pisu καλυψώ έχω στη κυριολεξία κατουρηθεί απ'τα γέλια!!!:lol::lol::lol::lol:

καλε!!!!τι ωραια υπογραφη!!!!!!!!!με γεια!!!!!!!!!!:up::up::up:

παω για μπανακι!!!!!!!!καληνυχτα:)

Δωράκι δεν βρίσκω λόγια να σε ευχαριστήσω για την ΥΠΕΡΟΧΗ υπογραφή... πραγματικά η επιλογή των φωτογραφιών και οι λεζάντες δεν θα μπορούσαν να είναι καλύτερες!!!:up:
χιλια ευχαριστώ!:)

καλε!!!!τι ωραια υπογραφη!!!!!!!!!με γεια!!!!!!!!!!:up::up::up:
ευχαριστώ... καμαρώνω σαν το γάλλο τώρα ε!!!:cool::up:
καληνύχτα Δανάκο!

Δωράκι δεν βρίσκω λόγια να σε ευχαριστήσω για την ΥΠΕΡΟΧΗ υπογραφή... πραγματικά η επιλογή των φωτογραφιών και οι λεζάντες δεν θα μπορούσαν να είναι καλύτερες!!!:up:
χιλια ευχαριστώ!:)

ΤΕΛΕΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ!!! ΖΗΛΕΥΩ ΔΩΡΑΚΙ. ... Ξερεις εσύ που είσαι η βοηθός μας στα τεχνικά όπως κ σ΄εμένα τις προάλλες που μου μετέτρεψες τις φωτο κ με καθοδηγούσες:lol:, θα σου αφήσω τον Περσούλη κ τη Ναλίτα ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ να τα χαϊδεψεις, Σε παρακαλώ, κάνε μου κι εμένα μια τέτοια υπογραφή γιατί ζηλεύω...????
Υ. Γ: Οταν θα διαβάζεις το μήνυμα διάβασέ το παρακαλώ υψηλόφωνα κ με ύφος ζητιανιάς, ξέρεις εσύ....

Γιουλη κι εμενα μου αρεσε παρα πολυ!Σ'ευχαριστω για τα καλα σου λογια γλυκια μου...Α,κανε μια βολτα στο φορουμ να δεις ποια αλλη ζηλεψε κι εκανε παρομοια...:whistle::whistle::whistle::whistle:Ειναι μια αθλια βασανιστρια που θα φερει κατι ασημενιο για να χασω εντελως τα λογικα μου...δε λεω αλλα...

ευχαριστώ... καμαρώνω σαν το γάλλο τώρα ε!!!:cool::up:
καληνύχτα Δανάκο!
Γιουλη μου τέλεια υπογραφή. Μη νομίζεις κι εγώ είμαι λίγο γκαγκα που λενε τα παιδιά μου σε αυτά. Δεν τα καταφέρνω. Μωρέ τι συμβαίνει έχουμε κάτι που μας λείπει??? Προσπαθώ να τα μάθω αλλά ως τώρα δεν μου τα έχουν δείξει κανονικά. Για να καταλάβεις τις προάλλες είχα την Δώρα επί μια ώρα κ πλέον στο μσν κ με καθοδηγούσε για να πάρω κάτι φωτογραφίες. Ετσι έμαθα κ την λειτουργία αποστολής στο μσν. Αλλά μπαίνω αραιά κ που κ πρέπει να κάνω επαναλήψεις. Ααα κι η Σταυρούλα με βοήθησε στο να ανεβάζω παρακαλώ φωτο κατευθείαν μεγάλες εδώ. Και να μικραίνω το μέγεθος τους. :lol::cool::P
Ε με διπλούς βοηθούς κάτι θα καταφέρω χε χε

Γιουλη μου τέλεια υπογραφή. Μη νομίζεις κι εγώ είμαι λίγο γκαγκα που λενε τα παιδιά μου σε αυτά. Δεν τα καταφέρνω. Μωρέ τι συμβαίνει έχουμε κάτι που μας λείπει??? Προσπαθώ να τα μάθω αλλά ως τώρα δεν μου τα έχουν δείξει κανονικά. Για να καταλάβεις τις προάλλες είχα την Δώρα επί μια ώρα κ πλέον στο μσν κ με καθοδηγούσε για να πάρω κάτι φωτογραφίες. Ετσι έμαθα κ την λειτουργία αποστολής στο μσν. Αλλά μπαίνω αραιά κ που κ πρέπει να κάνω επαναλήψεις. Ααα κι η Σταυρούλα με βοήθησε στο να ανεβάζω παρακαλώ φωτο κατευθείαν μεγάλες εδώ. Και να μικραίνω το μέγεθος τους. :lol::cool::P
Ε με διπλούς βοηθούς κάτι θα καταφέρω χε χε
:lol:εμένα η Δώρα μου την έφτιαξε!!!:lol::lol:
θα σου δείξω εγώ αυριο τι κάνω για να μικραίνουν οι φωτό που ειναι χαζούλικο κόλπο σαν εμένα:P:lol:

ΤΕΛΕΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ!!! ΖΗΛΕΥΩ ΔΩΡΑΚΙ. ... Ξερεις εσύ που είσαι η βοηθός μας στα τεχνικά όπως κ σ΄εμένα τις προάλλες που μου μετέτρεψες τις φωτο κ με καθοδηγούσες:lol:, θα σου αφήσω τον Περσούλη κ τη Ναλίτα ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ να τα χαϊδεψεις, Σε παρακαλώ, κάνε μου κι εμένα μια τέτοια υπογραφή γιατί ζηλεύω...????
Υ. Γ: Οταν θα διαβάζεις το μήνυμα διάβασέ το παρακαλώ υψηλόφωνα κ με ύφος ζητιανιάς, ξέρεις εσύ....
ειδες δώρα? τέτοιες ομορφιές μας φτιάχνεις και βρίσκεις το μπελά σου:lol::lol:
καληνύχτα και εις αύριο τα σπουδαία;):)

:lol:εμένα η Δώρα μου την έφτιαξε!!!:lol::lol:
θα σου δείξω εγώ αυριο τι κάνω για να μικραίνουν οι φωτό που ειναι χαζούλικο κόλπο σαν εμένα:P:lol:
Μα το κατάλαβα οτι η Δώρα σου την έφτιαξε . Δεν είδες τα παρακάλια μου στη συμπεθέρα κ το ζητιάνικο ύφος με το οποίο της είπα να διαβάσει τις ικεσίες μου??? χε χε χε . :up:
Η γλυκιά μας Δώρα δεν αρνείται τίποτα ποτέ σε κανέναν ότι κ να της ζητήσουμε. <λοιπόν λέω να της ζητήσουμε,... να της κλέψουμε την Μόιρα τι λες??? ¨Η το Σειριάκι μια κ είναι κ μαφιόζος

Α,εσεις ειστε και πολλοι...Δεν ξερω...θα χρεωσω κατι παραπανω...(ολους τους εδωσε για χαιδεμα,την πετρα του σκανδαλου οχι:mad:)

Καληνυχτα Γιουλακο!Ελα βρε,ολα τα βασανα μας τεοτια να ηταν...

Α,εσεις ειστε και πολλοι...Δεν ξερω...θα χρεωσω κατι παραπανω...(ολους τους εδωσε για χαιδεμα,την πετρα του σκανδαλου οχι:mad:)
Ολους όλους θα στους δώσω. και τον Τίμυ θα στον δώσω κι αν σου αφήσει δάχτυλο γράψε μου... Θα ακολουθήσει αργότερα αν τα καταφέρω και φωτό ως αποδεικτικό στοιχείο έτσι για να μην ξεχνιομαστε. Ομως θα στον βάλω στο θέμα του Σείριου γιατί είναι το ίδιο μαφιόζοι νομίζω...:lol:

Αν πρόσεξες Δώρα τον Σεβάχ τον άφησα τελευταίο για χάιδεμα. Θα σε εκβιάσω τρελά με αυτόν. χε χε χε :hmm:

Χμ...Αυτο φοβαμαι κι εγω...
Κανε μου τη χαρη Αναστασια μου και στειλε μου ενα ΡΜ το μεσημερακι αυριο για την υπογραφη,γιατι ετοιμαζω και πραγματα και φοβαμαι μην το ξεχασω...

Αντα με αυτή σου την ατάκα και με το κουνέλι pisu καλυψώ έχω στη κυριολεξία κατουρηθεί απ'τα γέλια!!!:lol::lol::lol::lol:
Μπορει να ειμαι συναχωμενη, ακομη στο γραφειο αλλα το χιουμορ ποτε δεν χανουμε!!!!! :up::up:

Καλημερα!! τι μου κανετε? καπως καλυτερα ειμαι σημερα...:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back