Birman-maniacs

Ευχαριστω ..ειμαι λιγο συναχωμενη και λιγο πυρετο. Το ξεμπλεξες? πως? με τη βουρτσα? :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βασια σε ρωτησα και πιο πισω,εκτος απο το ιστορικο και αιματολογικες μαζι με τεστ για λευχαιμια και λοιμωδη,τι χρειαζεται για μια ασφαλη γεννα;:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βασια σε ρωτησα και πιο πισω,εκτος απο το ιστορικο και αιματολογικες μαζι με τεστ για λευχαιμια και λοιμωδη,τι χρειαζεται για μια ασφαλη γεννα;:)

αχ συγνωμη δεν το ειδα!βασικα τα λοιμωδη θα τα κοιταξεις απο πριν, δηλαδη πριν το ζευγαρωμα, ετσι ωστε ο γατος και η γατα να ειναι απαλαγμένα απο νοσηματα τετοια...μετα απλως και μονο να ειναι η γατουλα ενος ορισμενου βαρους πριν τη βαλεις για γεννα, δηλαδη να εχει τα 2/3 του σωματικου βαρους ενος ενηλικου...αυτα;)

μπράβο πολυ χαιρομαι...εχεις βαλει φωτο απο το κουνελακι σου?γιατι εγω τα εχω χασει...:)
Nαι αμέ!:happy:
Σε αυτή τη σελίδα:
https://www.mypetz.gr/posts/5417102/
Υπάρχουν και σ' αυτήν εδώ:;)
https://www.mypetz.gr/posts/5416542/

Nαι αμέ!:happy:
Σε αυτή τη σελίδα:
https://www.mypetz.gr/posts/5417102/
Υπάρχουν και σ' αυτήν εδώ:;)
https://www.mypetz.gr/posts/5416542/
Να 'μαστε πάλι!:happy:
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)Τι κάνεις εκεί;;;:hmm:

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)Αραχτός:cool:

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)Αραχτός2:cool:

Συνημμένα

• Τι κάνεις εκεί;.jpg
    Τι κάνεις εκεί;.jpg
    38,3 KB · Εμφανίσεις: 13
  • Αραχτός.jpg
    Αραχτός.jpg
    39,6 KB · Εμφανίσεις: 20
  • Αραχτός2.jpg
    Αραχτός2.jpg
    54,4 KB · Εμφανίσεις: 18
καλημέρα!!:)

ευχαριστω πολυ Δωρα για την υπογραφη:)....πως ειναι σημερα ο γατουλης?:hmm:

Καλημερα!!!!!!!! ωραια μερα σημερα...αχχ να'μασταν εξω για καφε :)

Καλημέρα Αντα...δεν σε πήρα χθες συγγνώμη αλλα πήγα γυμναστήριο, γύρισα είχα ένα πρόβλημα με το Pc, μετα το εφτιαξα και είδα Λαζόπουλο...αντε μήπως και τα πούμε σήμερα...:)

Βρε παιδιά,έχω προσέξει πως ενώ οι Ragdoll είναι υπέρωχες γάτες,δεν υπάρχει θέμα Ragdoll-maniacs.
Μήπως δεν τις έχουν και πολλοί;:hmm:
Εσείς τι λέτε;:hmm:

Καλημέρα! :)
Υπάρχει μια κοπέλα στο forum που ειναι εκτροφέας Ragdoll! Η Havana!

Να 'μαστε πάλι!:happy:
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)Τι κάνεις εκεί;;;:hmm:

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)Αραχτός:cool:

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)Αραχτός2:cool:
Καλημέρα συμπεθεράκι!:)
Ειδες το κουνελάκι της Χριστίνας? Εχουν 2 και ζουν σα βασιλιάδες...:up:ωραία είναι μωρέ αλλά μυρίζουν λιγάκι... αλλά τους κάνουν μπάνιο και beuate! :lol:

Καλημερα Γιουλη!!!!!! σημερα που λειπει ο boss ξεχασα να φερω τις φωτογραφιες μαζι μου για να τις ανεβασω!!!!!:(

Καλημερα Γιουλη!!!!!! σημερα που λειπει ο boss ξεχασα να φερω τις φωτογραφιες μαζι μου για να τις ανεβασω!!!!!:(
Καλά δεν πειράζει! :)Αλλη μέρα! Εμένα με έτρεχε μέχρι τώρα΄(απο τις 8...) τώρα χαλάρωσα λιγάκι...

Δεν ξέρω Αντα αν το διάβασες, γράφαμε με τη Κατερίνα μήπως έλθετε τη Παρασκευή το απόγευμα σπίτι... έχει να πάει Κηφισιά για ψώνια κι έλεγε για μετά... απλά εγω στις 8 θα φύγω για το θέατρο...

Α ναι το διαβασα, με κατι ασχολιομουν και δεν απαντησα....Πριν απο τις 6 - 6.30 δεν με βλεπω να φτανω σε σενα. Αρα να ερθω και να κοιταμε συνεχεια το ρολοι, δεν λεει. Εξαλλου καλυτερα να εχεις και εσυ χρονο να κανεις ενα μπανιο, να ξεκουραστεις για να εισαι φρεσκια φρεσκια το βραδυ. Ποια παρασταση θα πας να δεις? :)

Να σου να βγαιναμε καπου στη Κηφισια, παλι θα εισαι μες το αγχος ....καποια αλλη μερα, που δεν θα εχεις κανονισει και εσυ θα ειναι καλυτερα -αποψη μου.:)

καλημερα τσουπρακια μου!!!!:)

χθες το Ερωτακο μου εγινε 5 μηνων!!!
μου φαινεται οτι μεγαλωσε και βαρυνε λιγακι!!!:)

Καλημερα Δαναη!! βαρυνε μωρε η χνουδομπαλιτσα? :) και που να τον δεις σε ενα χρονο, ασηκωτος θα ειναι!!!

χθες το Ερωτακο μου εγινε 5 μηνων!!!
μου φαινεται οτι μεγαλωσε και βαρυνε λιγακι!!!:)
Νεραιδάκι!!Είσαι καλύτερα?? :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back