Birman-maniacs

Ε ειδες? Αν παρω μορφεακι θα ερχεσαι και βολτα να τον βλεπεις!! :up::up:
Σου έγραψα κάτι στους kitty Maniacs... αλλά σχολίασέ μου το εδώ.. γιατί βγήκαμε εκεί εκτός θέματος... :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σου έγραψα κάτι στους kitty Maniacs... αλλά σχολίασέ μου το εδώ.. γιατί βγήκαμε εκεί εκτός θέματος... :P

Αχ ναι καλα λες. Ε το μονο που εχω να πω ειναι οτι θελω βιρμανακι οπως και δηποτε!!! Προτιμω blue point αλλα και blue tabby δεν θα με χαλασει καθολου!!! Ενα λαχταριστο ζουζουνιστο βιρμανακι θελω να μοιαζει στην ομορφια και στην αρχοντια στον Μορφεα!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ ναι καλα λες. Ε το μονο που εχω να πω ειναι οτι θελω βιρμανακι οπως και δηποτε!!! Προτιμω blue point αλλα και blue tabby δεν θα με χαλασει καθολου!!! Ενα λαχταριστο ζουζουνιστο βιρμανακι θελω να μοιαζει στην ομορφια και στην αρχοντια στον Μορφεα!!!
Ωραία!:up:
Τότε στείλετε μας θετική ενέργεια... να ζευγαρώσουμε με το καλό να μείνουμε έγκυες... :Pκαι να βγάλουμε γερά μωράκια! :)

Θένια η αδελφή του Μορφέα (η κανονική απ΄την ίδια γέννα)... κοιτα που είναι blue point αλλά πιο σκούρα από το Μορφέα...

Επίσης η μαμά του Blue point Και ο μπαμπάς Lilac point! :)

H αδελφή του
batida_0808_3.jpg

η Μαμά (ίδια η κόρη ε?)
joujuo_022007_kittenakt.jpg

και ο Μπαμπάς!
figo_1007_1akt.jpg

Ωραία!:up:
Τότε στείλετε μας θετική ενέργεια... να ζευγαρώσουμε με το καλό να μείνουμε έγκυες... :Pκαι να βγάλουμε γερά μωράκια! :)

Μα και φυσικα θα βγαλετε γερα μωρακια! Και πανεμορφα!! Το σκεφτεσαι κιολας??? Δεν τιθεται καν θεμα συζητησης!! Τα μωρα θα ειναι ΚΟΥΚΛΙΑ και υγιεστατα!!! Ολα!!! Και θα δωθουν σε πολυ καλους γατογονεις που θα τα εχουν στα οπα οπα!!! Και θα ζησουν πολλαααα πολλα χρονια!!!

(αν δεν το καταλαβες το παιζω μοίρα τώρα που τους γνεθω την μοίρα τους.):lol::lol::lol::lol:

Θένια η αδελφή του Μορφέα (η κανονική απ΄την ίδια γέννα)... κοιτα που είναι blue point αλλά πιο σκούρα από το Μορφέα...

Επίσης η μαμά του Blue point Και ο μπαμπάς Lilac point! :)

η Μαμά (ίδια η κόρη ε?)
joujuo_022007_kittenakt.jpg

Η μαμα του καλε σκετη κουκλα!!! Πω πω!!!! Ο μορφεας (δεν θελω να γινω κακια) αλλα ειναι πιο ωραιος απο την αδερφη του!!:P

Αλλα απο που πηρε ο μορφεας αυτο το χρωμα??? Η μαμα του ειναι λιγο ανοιχτη οκ....οχι οσο σκουρη η αδερφη....αλλα παρολα αυτα ο μορφεας ειναι πιο ανοιχτος. Αλλα οχι οσο ο μπαμπας φυσικα!

Οχι δεν ειναι πιο ανοιχτος. Λαθος εκανα. Σαν την μαμα του ειναι!

Φεύγω θα τα πούμε αύριο:)

Οχι δεν ειναι πιο ανοιχτος. Λαθος εκανα. Σαν την μαμα του ειναι!
είναι πιο ανοιχτός απ'τη μαμά... έχει επηρεαστεί το χρώμα του απ'το λιλά του μπαμπά του... μπορεί να βγάλουν και κανένα λιλά, δηλαδή απ'το παππού τους τα μωράκια;)

εδώ είναι μικρούλης...

CIMG0308.JPG

χαιδευόμαστε... :redface:

CIMG0449.JPG

η μαμά μας... :)

παίζοντας

CIMG0368_69655.JPG

ματια μπέ... καλοκαιρινά!
CIMG0493.JPG

το αντράκι...

CIMG0490.JPG

η αδυναμία μου...

CIMG0492.JPG

Χρειαζομαστε ενα καινουριο smilie που να δειχνει οτι λυποθυμουμε στο πατωμα. Αχ βρε Γιουλη τι μου κανεις!!!! Μιλαμε ειναι πανεμορφα!!! Ολα!!! Και η Καλυψω και ας μην μ'αρεσουν εμενα οι πολυ σκουροχρωμες φατσουλες!!! Κουκλα ειναι!!! Βασικα μ'αρεσει το σοκολατι. Και αν παρω σοκολατενιο μωρακι της Καλυψω να ξερεις απο τωρα οτι θα ονομαστει Μόκα. Ειτε ειναι αγορι ειτε κοριτσι. Παει και στα δυο. Το ενα σου εγγονι λοιπον λεγεται Μοκα!!!:up:

Ειλικρινα αν η Καλυψω με τον Μορφεα βγαλουν κανενα σοκολατι αλλα πιο ανοιχτο (επηρεασμενο απο τον Μορφεα) το θελω!!!! Αλλιως ειπαμε. Ενα να μοιαζει οσο γινεται στον μπαμπα του. Ειδικα στο υφος!!! Το υφος του με τρελαινει!!!:inlove::inlove:

Αλλοτε αθώος...

CIMG0764.JPG

Αλλοτε λιονταρίσιος... :P

CIMG0554.JPG

Αλλοτε Βαριεστημένος...

CIMG0946.JPG

ταιριαστός με τα πλακάκια!
CIMG0860.JPG

αγγαλίτσες

CIMG1040.JPG

Αλλοτε αθώος...

CIMG0764.JPG

Αλλοτε λιονταρίσιος... :P

CIMG0554.JPG

Αλλοτε Βαριεστημένος...

CIMG0946.JPG

ταιριαστός με τα πλακάκια!
CIMG0860.JPG

αγγαλίτσες

CIMG1040.JPG

Καλα οπως και αν ειναι....και αθωος και βαριεστημενος και λιονταρισιος.... Ειναι κουκλος!!! Αντρας με τα ολα του!!! Να υποθεσω οτι ειναι λιγο λαπας και αυτος οπως ολοι σχεδον οι αρσενικοι? :lol::lol:

Ναι! Ειναι ένας καλοκάγαθος γίγαντας!!

Κοίτα πως άρπαξε τη Σεμέλη από το Pc μου!
CIMG1566.JPG

ο Μορφέας που μορφώνεται... την ώρα που έχει παραδοθεί στην αγκαλιά του Μορφέα θεού των ονείρων!
CIMG1513.JPG

λαπάς! :lol:
CIMG1234.JPG

Από τις πρώτες μας δειλές... προσπάθειες... :redface:

CIMG1124.JPG

το κυνήγι της ουράς! :lol:

CIMG0624.JPG

τα παιδιά μας κάνουν ό,τι θέλουν! :P

CIMG0527.JPG

εγινα πολύ κουραστική ε?? :redface::redface:

Αφησα αυτή για το τέλος... και σου την αφιερώνω!
Ενα φιλάκι! :)

CIMG0463.JPG

εγινα πολύ κουραστική ε?? :redface::redface:

Αφησα αυτή για το τέλος... και σου την αφιερώνω!
Ενα φιλάκι! :)

CIMG0463.JPG

Καλε τι κουραστικη!!! Εισαι σοβαρη??? Εγω εχω ευχαριστηθει οφθαλμολουτρο!!! Βαλε οσες θελεις Γιουλη εγω οχι δεν θα πω!!! :up::up::up:

Πω πω μιλαμε ειναι γιγαντας!! Σαν τον δικο μου. Και εμενα ο δικος μου κεραμιδογατος μεν αλλα ηταν πολυ μεγαλος!!! Μ'αρεσουν τα μεγαλα γατια!! Ισως καποια στιγμη με δω και με καμια Μαιν Κουν.:lol::lol::lol::lol:

Αλλα προς το παρον θελω Μορφεακι! Ζηταω πολλα?? :(:(

Καλε τι κουραστικη!!! Εισαι σοβαρη??? Εγω εχω ευχαριστηθει οφθαλμολουτρο!!! Βαλε οσες θελεις Γιουλη εγω οχι δεν θα πω!!! :up::up::up:

Πω πω μιλαμε ειναι γιγαντας!! Σαν τον δικο μου. Και εμενα ο δικος μου κεραμιδογατος μεν αλλα ηταν πολυ μεγαλος!!! Μ'αρεσουν τα μεγαλα γατια!! Ισως καποια στιγμη με δω και με καμια Μαιν Κουν.:lol::lol::lol::lol:

Αλλα προς το παρον θελω Μορφεακι! Ζηταω πολλα?? :(:(
Και που να δεις τις φωτό της Αντας που έχει τον Αλφι και τη Pisu... δεν είναι στημένες είναι φυσικές και δείχνουν πόσο καταπληκτικά πλάσματα είναι τα Βιρμανάκια... όταν έχει χρόνο η Αντούλα θα μας βάλει!! :up:

Γενικά πάντως να σου πω πιστεύω ότι τελικά αυτό που μας ενώνει με μια γάτα που θέλουμε να αποκτήσουμε δεν είναι τόσο το βλέμα αλλά η αύρα της το βλέμα της ο μαγνητισμός που μας ασκει...
π.χ. μπορεί να γεννηθεί ένα Μορφεάκι κι ένα Καλυψάκι αλλά όταν τα δεις από κοντά και τα πάρεις στην αγκαλιά σου να σε ξετρελάνει το Καλυψάκι όχι για το χρώμα του αλλά για αυτό το "κάτι" που κάποιες φορές δεν εξηγείται... :)

Γενικά πάντως να σου πω πιστεύω ότι τελικά αυτό που μας ενώνει με μια γάτα που θέλουμε να αποκτήσουμε δεν είναι τόσο το βλέμα αλλά η αύρα της το βλέμα της ο μαγνητισμός που μας ασκει...
π.χ. μπορεί να γεννηθεί ένα Μορφεάκι κι ένα Καλυψάκι αλλά όταν τα δεις από κοντά και τα πάρεις στην αγκαλιά σου να σε ξετρελάνει το Καλυψάκι όχι για το χρώμα του αλλά για αυτό το "κάτι" που κάποιες φορές δεν εξηγείται... :)

Σ'αυτο εχεις ενα απολυτο δικιο. Αλλα ξερεις τι σημαινει αυτο ε? Οτι θα σου ερχομαι συχνες πυκνες βολτες εις τας αθηνας ειδικα οταν γεννηθουν τα μωρα για να διαλεξω το μελλοντικο μπεμπακι μου!!! :inlove::inlove::inlove:

Θα βαρεθεις να με βλεπεις :redface::redface::lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back