Birman-maniacs

Και που να δεις τις φωτό της Αντας που έχει τον Αλφι και τη Pisu... δεν είναι στημένες είναι φυσικές και δείχνουν πόσο καταπληκτικά πλάσματα είναι τα Βιρμανάκια... όταν έχει χρόνο η Αντούλα θα μας βάλει!! :up:

Να της ζητησουμε να μας βαλει. Ανταααααα (που δεν ξερω καν ποια κοπελα ειναι :redface::redface:) βαλε μας σε παρακαλω φωτο απο τα ομορφουλια σουυυυυυυ. Να τα δω και εγω να λιποθυμισω παλι :lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αλήθεια γιατί δεν το σκέφτεσαι ερχόμενη στην Ελλάδα να τσιμπήσεις κανένα Βιρμανάκι από εκεί? Ειναι εξαιρετικοί εκτροφείς οι Αγγλοι και έχουν πανέμορφες γάτες... Συν το ότι θα πας στο εκτροφείο να διαλέξεις το γατάκι που θα σου κάνει κλικ? ;)
Δεν υπονοώ κάτι με αυτό που σου λέω για μένα... απλά σου λέω μια σκέψη μου... :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλό απόγευμα! Παω το γιο μου στον οδοντίατρο... :/:
Φιλάκια!! :)

Να της ζητησουμε να μας βαλει. Ανταααααα (που δεν ξερω καν ποια κοπελα ειναι :redface::redface:) βαλε μας σε παρακαλω φωτο απο τα ομορφουλια σουυυυυυυ. Να τα δω και εγω να λιποθυμισω παλι :lol::lol::lol:
Ποια με φωναξε? αχχ τωρα ξεμπλεξα με το μεετινγκ...τους ''εριξα'' τους Ιταλους!! :redface::redface: με τα καλη και με το μυαλο μου φυσικα!! :blink::blink:

Αλήθεια γιατί δεν το σκέφτεσαι ερχόμενη στην Ελλάδα να τσιμπήσεις κανένα Βιρμανάκι από εκεί? Ειναι εξαιρετικοί εκτροφείς οι Αγγλοι και έχουν πανέμορφες γάτες... Συν το ότι θα πας στο εκτροφείο να διαλέξεις το γατάκι που θα σου κάνει κλικ? ;)
Δεν υπονοώ κάτι με αυτό που σου λέω για μένα... απλά σου λέω μια σκέψη μου... :)
ΠΟλυ καλη ιδεα....και ο Αλφι απο Αγγλια ειναι...τρομαρα μας :lol::lol:

ΠΟλυ καλη ιδεα....και ο Αλφι απο Αγγλια ειναι...τρομαρα μας :lol::lol:

Αντα βαλε καμια φωτο απο τα μωρα σου!!!

Οι λογοι που δεν μπορω να το κανω αυτο ειναι οτι πρωτον γυρναω εντος ολιγον μηνων και δεν εχει μεινει κανενα γατακι απο τους σοβαρους εκτροφεις. Τα εχουν παρει ολα. Δευτερον ο σπιτονοικοκυρης μου δεν επιτρεπει ζωα μεσα στο σπιτι. Τριτον δουλευω πολυ για να καταφερω να μαζεψω τα λεφτα να ερθω ελλαδα. Αν δωσω λεφτα τωρα για να παρω βιρμανακι θα μου κοστισει αρκετα (συν η μεταφορα του στην ελλαδα) και υα μου παει η επιστροφη πισω για κανα 2 μηνες και ειλικρινα δεν το θελω. Παλευω εδω και καιρο οικονομικα να ερθω ελλαδα και δεν θελω να καθυστερω αλλο γιατι εχω αρχισει λιγο και ψυχοπλακωνομαι. Και για βρετανακι silver tabby εβλεπα αλλα.....πανακριβα και για τους παραπανω λογους δεν μπορω αυτην την στιγμη να παρω. Δυστυχως :(:/:

Χμμ κατάλαβα.. σε τι τομεα δουλευεις? μια πρωτη γευση απο τα χνουδωτουλια μου, ειναι να πατησεις το ''εδω'' στην υπογραφη μου. Εχω καιρο να βαλω νεες φωτο και ενω θελω και εχω απειρες καινουριες σε φανταστικες ποζες, δεν εχω καθολου χρονο να ασχοληθω :(

Καλο απογευμα!! φιλακια

Χμμ κατάλαβα.. σε τι τομεα δουλευεις? μια πρωτη γευση απο τα χνουδωτουλια μου, ειναι να πατησεις το ''εδω'' στην υπογραφη μου. Εχω καιρο να βαλω νεες φωτο και ενω θελω και εχω απειρες καινουριες σε φανταστικες ποζες, δεν εχω καθολου χρονο να ασχοληθω :(

Ειμαι γραφιστρια Αντα.

Ειδα τα μωρα σου! Ειναι πανεμορφα!!! Αχχ.....οσο παει και ερωτευομαι τα βιρμανακια και δεν θα ξεκολαω!!! :lol::lol:

κανεις εδω?μπα...:(

εγω,αλλα γραφω με το ενα χερι!στο αλλο κραταω τον μικρο μου:rolleyes:

τελικα κανουν θραυση τα μπλε βιρμανακια ε?:P:)

prev18.jpg
οριστε ενα choc...

prev19.jpg
και μια φαμιλια για τη Γιούλη..

image007.jpg
τρελα μικρα....

ναι ειδες?μπες και στο μσν μαρι...:P
δεν μπορω να γραψω μαρι σε λεω!!!κραταω τον Ερωτα που κοιμαται. με το ενα χερι γραφω!

IMG_1590_1.JPG
τσα....

δεν μπορω να γραψω μαρι σε λεω!!!κραταω τον Ερωτα που κοιμαται. με το ενα χερι γραφω!

αααα αλλος Γιωργος μας βρηκε...μαρι ασε το γατι κατω.....:confused:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back