Birman-maniacs

και να σου πω και κάτι άλλο? Να πάρεις ένα μπλε... αυτό σου κόλησε άλλωστε!! Ενα μπλε που θα σου κάνει κλικ!!;)
Ελα... όλα μαζι τα παιδιά θα σε βοηθήσουμε στο ψαχούλεμα!:up: ετσι πήραμε κι εμείς τα δικά μας!!!;)
Καληνύχτα!:)

Αντε καληνυχτα Γιουλη μου. Θα παω και εγω για υπνο τωρα.

Και ευχαριστω για ολες τις πληροφοριες ως τωρα και για την μελλοντικη βοηθεια!! :D

Καληνυχτα!!! :hello::hello::hello:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θενια.. η Fadiya που σε ενδιαφέρει προορίζονταν για show μέχρι που έβγαλε άσπρο σαγονάκι...και βέβαια κάνει για εκτροφή όμως αλλά όχι για show γιατί προέρχεται απο εξαιρετικους γονεις...
μεχρι προχθες μου είπαν ότι υπήρχαν 3 υποψήφιοι γονείς αλλά κανένας δεν ήταν κατάλληλος κατά τη γνώμη τους... πως και σου αρέσει η μικρή? είναι seal και θα γίνει σκούρα σαν τη μαμά...

Να ρωτησω κατι? Α! Καλημερα σε ολους καταρχην. Ποτε ενα γατακι ειναι show quality?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα! :)

Σήμερα αισθάνομαι περήφανη κι ευτυχισμένη γατομαμά!
Οπως ξέρετε ο κύριος Μορφέας δεν έρχεται ποτέ μόνος του στην αγκαλιά μας... όταν όμως τον παίρνω αγκαλίτσα ανάσκελα στην αγκαλιά κάθεται αλλά αισθάνομαι παρόλα αυτά ότι δυσαναχετεί και γρήγορα τον αφήνω...
Χθες βράδυ λοιπον τον ξαναπήρα αλλά του μιλούσα γλυκά για λίγη ώρα και σύντομα παραδόθηκε, χαλάρωσε και στο τέλος κλείνοντας σιγά σιγά τις ματάρες του αποκοιμήθηκε...
Όπως καταλάβατε μετά έστειλα το Μαριο να μου πάρει pampers! :lol:

καλημερα γατομαμα....:)

Να ρωτησω κατι? Α! Καλημερα σε ολους καταρχην. Ποτε ενα γατακι ειναι show quality?
Kαλημέρα Παύλο! :)
Show είναι ένα γατάκι που έχει τέλεια ανεπτυγμένα όλα τα χαρακτηριστικά της φυλής του και ενδείκνυται για εκθέσεις αφού έχει τις πιθανότητες να βραβευτεί...
Bέβαια μιλώντας για γατάκια show... Καμιά φορά οι εκτροφείς πέφτουν έξω γιατί ενώ μοιάζει με show στην αρχή, μπορεί να βγάλει ένα ελάττωμα στη πορεία... για παράδειγμα (κι αυτό στο λέω με επιφύλαξη) στα Maine Coon μπορεί να μην πάρει την απαιτούμενη ανάπτυξη στη πορεία κάτι βασικό για τα Maine! Οι Maine Coon άλλωστε αργούν πολύ να αναπτυχθούν και ίσως να ξεκινούν τις επδείξεις σε μεγάλη σχετικά ηλικία.
Mια γάτα show μπορεί να είναι και breed δηλ. να κάνει για εκτροφή αν έχει ένα καλό pedigree...αλλά μπορεί να βγει ένα τέλειο γατάκι show που όμως να προέρχεται από όχι και τόσο καλούς γονείς και να μην το χρησιμοποιήσουν για εκτροφή...
Επίσης μια Breed μπορεί να μην κάνει για show αν έχει καποιο ελαττωματάκι αλλά κάνει για εκτροφή γιατί έχει καλό Pedigree...

καλημερα γατομαμα....:)
Kαλημέρα!
Χαζογατομαμά ε? :lol:
Επρεπε να δεις τη φάτσα του Μαριου δίπλα μου την ώρα που τον νανούριζα!:blink::lol:
Μετά πήγε στη πολυκατοικία του και έπαιζε με το παιχνίδι κουδουνίστρα... λέω λοιπόν στο Μαριο... άντε μωρε Μαριε πήγαινε να τον παίξεις που είναι μοναχούλης του... παιδιά για πότε τσακιίστηκε... :blink::lol:και τον άκουγα που του έλεγε... βρε... θα γίνεις ποτέ αντρας?? Όλο θα παίζεις??
Σου θυμίζει κάποια αυτή η συμπεριφορά Βασια?? :hmm:
μήπως το παιχνιδιάρικο Αθηνιώ? :lol:

Kαλημέρα Παύλο! :)
Show είναι ένα γατάκι που έχει τέλεια ανεπτυγμένα όλα τα χαρακτηριστικά της φυλής του και ενδείκνυται για εκθέσεις αφού έχει τις πιθανότητες να βραβευτεί...
Bέβαια μιλώντας για γατάκια show... Καμιά φορά οι εκτροφείς πέφτουν έξω γιατί ενώ μοιάζει με show στην αρχή, μπορεί να βγάλει ένα ελάττωμα στη πορεία... για παράδειγμα (κι αυτό στο λέω με επιφύλαξη) στα Maine Coon μπορεί να μην πάρει την απαιτούμενη ανάπτυξη στη πορεία κάτι βασικό για τα Maine! Οι Maine Coon άλλωστε αργούν πολύ να αναπτυχθούν και ίσως να ξεκινούν τις επδείξεις σε μεγάλη σχετικά ηλικία.
Mια γάτα show μπορεί να είναι και breed δηλ. να κάνει για εκτροφή αν έχει ένα καλό pedigree...αλλά μπορεί να βγει ένα τέλειο γατάκι show που όμως να προέρχεται από όχι και τόσο καλούς γονείς και να μην το χρησιμοποιήσουν για εκτροφή...
Επίσης μια Breed μπορεί να μην κάνει για show αν έχει καποιο ελαττωματάκι αλλά κάνει για εκτροφή γιατί έχει καλό Pedigree...

Χμμμ...:hmm:
Καπως μου ακουγεται αυτο. Ολα τα γατακια ειναι ομορφα, ασχετως αν εχουν αναπτυξει -εντελως ή οχι- τα χαρακτηριστικα της φυλης τους.

Χμμμ...:hmm:
Καπως μου ακουγεται αυτο. Ολα τα γατακια ειναι ομορφα, ασχετως αν εχουν αναπτυξει -εντελως ή οχι- τα χαρακτηριστικα της φυλης τους.
Σωστά!! :up:Δεν τα συμμερίζομαι όλα τα παραπάνω... πιστεύω στην συναισθηματική επιλογή... αυτή που λέω εγώ "Heart Quality" kitten... :lol:όπου παίρνεις το γατάκι που θα σου αγγίξει τη καρδιά! :)

Βασάκο τι πρόγραμμα έχεις σήμερα?? :hmm:
Χθες έδωσες ρέστα!! :up:

Καλημέρα! :)

Σήμερα αισθάνομαι περήφανη κι ευτυχισμένη γατομαμά!
Οπως ξέρετε ο κύριος Μορφέας δεν έρχεται ποτέ μόνος του στην αγκαλιά μας... όταν όμως τον παίρνω αγκαλίτσα ανάσκελα στην αγκαλιά κάθεται αλλά αισθάνομαι παρόλα αυτά ότι δυσαναχετεί και γρήγορα τον αφήνω...
Χθες βράδυ λοιπον τον ξαναπήρα αλλά του μιλούσα γλυκά για λίγη ώρα και σύντομα παραδόθηκε, χαλάρωσε και στο τέλος κλείνοντας σιγά σιγά τις ματάρες του αποκοιμήθηκε...
Όπως καταλάβατε μετά έστειλα το Μαριο να μου πάρει pampers! :lol:
Καλημέρα στην γλυκιά περήφανη, γατομαμα.!
Τα νέα σου είναι υπεροχα. Είδες ο Μορφέας?? Μήπως διαισθάνεται την άφιξη της Σεμέλης? Λέω εγω. .... Μήπως??? Και γινεται το μωρό μου τοσο αγαπησιάρικο κ τρυφερούλη??? Και χαδιάρικο? Που ήταν βέβαια.. αλλά λέμε...

Καλημέρα στην γλυκιά περήφανη, γατομαμα.!
Τα νέα σου είναι υπεροχα. Είδες ο Μορφέας?? Μήπως διαισθάνεται την άφιξη της Σεμέλης? Λέω εγω. .... Μήπως??? Και γινεται το μωρό μου τοσο αγαπησιάρικο κ τρυφερούλη??? Και χαδιάρικο? Που ήταν βέβαια.. αλλά λέμε...

καλημέρα!
Τι ωραία τριαντάφυλλα!! Σαν αληθινά!:)

καλημέρα!
Τι ωραία τριαντάφυλλα!! Σαν αληθινά!:)
Eιναι για εσάς με πολλη αγάπη από εμάς...:lol:

Θοδωρή καλημέρα!!
Και τι μέρα ε???? :D:up:

Καλημερα!Σημερα ειναι απιθανη μερα:D
Ολα έτοιμα ε? :)
Ποια μεταφορική θα χρησιμοποιήσεις από αεροδρόμιο σπίτι? :P:lol::lol:

Πρεπει να φυγω,θα μπω ξανα μολις εχω τον Πλατωνα

Μωρέ δεν θυμάμαι... γατόδεντρο έχεις πάρει?? :hmm:

εδω ειμαι κι εγω...πηγα για ενα γρηγορο καφεδακι;)

Πρεπει να φυγω,θα μπω ξανα μολις εχω τον Πλατωνα
Καλώς να τον δεχτείς!!!
Περιμένουμε νέα και φωτό!!!!! :up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back