Birman-maniacs

λοιπον σταματαω, αντε να πουμε τιποτα....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγω πρεπει να φυγω........ Σας χαιρετώ!!!:hello: Θα τα πούμε!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

DSCN1019.jpg

κι εγω παω να κανω πεντικιουρ...γεια σου Γιωργοοοο...

DSCN1019.jpg

κι εγω παω να κανω πεντικιουρ...γεια σου Γιωργοοοο...
Η γατα κομπος!! κανει γιογκα η Αθηνα ε?? :):hmm:

Αυτο ειναι γλυκα!!!!!!

Δεν μου αρέσει... κάτι με γουνάκι δεν έχει... :hmm::P:lol:
Μην με προκαλεις γιατι δεν ξερεις τι μπορει να βρω στο τελος.....:lol::lol::lol:

Χαιρετεεεεε
Ξεσαλωσαμε παλι βλεπω ε? Αχ.....εχω παθει αρρωστια με τα βιρμανακια!!! Θελω βιρμανακι ο κοσμος να χαλασει!!! Ενα σε χρωμα μπλε ουρανι :up:

Χαιρετεεεεε
Ξεσαλωσαμε παλι βλεπω ε? Αχ.....εχω παθει αρρωστια με τα βιρμανακια!!! Θελω βιρμανακι ο κοσμος να χαλασει!!! Ενα σε χρωμα μπλε ουρανι :up:
α... το θες και ουρανί το μπλε...
Το Μορφέα θα τον ελεγα "Ουρανό"...

α... το θες και ουρανί το μπλε...
Το Μορφέα θα τον ελεγα "Ουρανό"...

Εμένα το Μορφεας μ'αρεσει πιο πολυ!! :up::up:

Ναι ναι ουρανι το θελω!!! :P

Αχ τι εχω παθει....όλες τις ρατσες θέλω!!! Εχω χαζέψει. Αλλά απ'ότι φαίνεται με βρετανακια και βιρμανακια θα καταληξω σιγουρα!!!:D

Γιουλη οι Catalis έχουν ακομα την μαμα του Μορφεα? Δεν μπορω να την βρω πουθενα στις γατες τους. Δεν θα την ξαναζευγαρωσουν? Εγω απο που θα παρω μπλε? :(

Γεια σας!
Τι κάνουν τα γλυκά σας γατοφανταστικά γατιά;!:hmm:

Γιουλη οι Catalis έχουν ακομα την μαμα του Μορφεα? Δεν μπορω να την βρω πουθενα στις γατες τους. Δεν θα την ξαναζευγαρωσουν? Εγω απο που θα παρω μπλε? :(
Αποχώρησε στειρωμένη... :lol:
πήγαινε στους youngsters να δεις την διάδοχό της... και πήγαινε και στα kittens... planned matings να δεις τι παίζει από ζευγαρώματα...
Αυτή είναι αλλά είναι ακόμα μικρή....

sassi_20080731_1sml.jpg

ψάξε και σε άλλα εκτροφεία στη Γερμανία... δες μπλε γάτες που να σου αρέσουν και ξεκίνα να τους γράφεις γραμματάκια να σε γνωρίσουν... να έχεις επαφές...;):)

Τι εφηβική θεά είναι αυτή;;;;!!!!:inlove::inlove::inlove:

Αποχώρησε στειρωμένη... :lol:
πήγαινε στους youngsters να δεις την διάδοχό της... και πήγαινε και στα kittens... planned matings να δεις τι παίζει από ζευγαρώματα...
Αυτή είναι αλλά είναι ακόμα μικρή....

sassi_20080731_1sml.jpg

Α οκ! Δεν με πειραζει να περιμενω!!! Δεν βιαζομαι τοσο πολυ. Στο κατω κατω μεχρι να μεγαλωσει και να μπορει να γεννησει θα εχω μαζεψει και εγω τα λεφτα για να παρω ενα μπλε γατακι!! :D

ψάξε και σε άλλα εκτροφεία στη Γερμανία... δες μπλε γάτες που να σου αρέσουν και ξεκίνα να τους γράφεις γραμματάκια να σε γνωρίσουν... να έχεις επαφές...;):)

Εψαξα σήμερα αλλα δεν μου βγαζει τιποτα να παρει η ευχη!!! :mad:

Το google το ηλιθιο εδω περα ειναι προσαρμοσμενο ωστε να σου βγαζει σελιδες απο αγγλια και αμερικη ακομα και οταν γραφεις "γερμανια". Ειναι χαζο!!! Δεν εχω καταφερει να βρω κανενα αλλο εκτροφεα απο γερμανια :(

Α οκ! Δεν με πειραζει να περιμενω!!! Δεν βιαζομαι τοσο πολυ. Στο κατω κατω μεχρι να μεγαλωσει και να μπορει να γεννησει θα εχω μαζεψει και εγω τα λεφτα για να παρω ενα μπλε γατακι!! :D

Εψαξα σήμερα αλλα δεν μου βγαζει τιποτα να παρει η ευχη!!! :mad:

Το google το ηλιθιο εδω περα ειναι προσαρμοσμενο ωστε να σου βγαζει σελιδες απο αγγλια και αμερικη ακομα και οταν γραφεις "γερμανια". Ειναι χαζο!!! Δεν εχω καταφερει να βρω κανενα αλλο εκτροφεα απο γερμανια :(
Κάτω από το Google γράφει:
Αναζήτηση:Παγκόσμιος ιστός Ο (και δίπλα κάτι άλλα)
Κάνε κλικ στο κυκλάκι που σου έδειξα παραπάνω και έφτιαξε!;)

Καλή επιτυχία!:up:

Καλέ 140 αδιάβαστα απο το πρωι???Μου φυγε ο τάκος να τα διαβάσω!!!Εβλεπα και όλα τα γατόνια και επαθα δεκα εγκεφαλικά:lol:

Κάτω από το Google γράφει:
Αναζήτηση:Παγκόσμιος ιστός Ο (και δίπλα κάτι άλλα)
Κάνε κλικ στο κυκλάκι που σου έδειξα παραπάνω και έφτιαξε!;)

Καλή επιτυχία!:up:

Αυτο ειναι διαλεγμενο ετσι κι αλλιως. Αλλα παλι απο την στιγμη που η ip address σου ειναι αγγλικη πρωτα θα σου βγαλει ολα τα αγγλικα. Μετα φυσικα ολα τα γενικα .com που ως επι το πλειστον ειναι αμερικανικα και μετα ΙΣΩΣ σου βγαλει και τιποτα απο γερμανια!!! Ειναι χαζοι παιδι μου εδω τι το ψαχνεις!:mad:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back