Birman-maniacs

Καλέ 140 αδιάβαστα απο το πρωι???Μου φυγε ο τάκος να τα διαβάσω!!!Εβλεπα και όλα τα γατόνια και επαθα δεκα εγκεφαλικά:lol:

Και εγω το ιδιο επαθα οταν μπηκα νωρίτερα!!! :lol::lol::lol:

Ασε ασε ξεσαλωνουν εδω μεσα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτο ειναι διαλεγμενο ετσι κι αλλιως. Αλλα παλι απο την στιγμη που η ip address σου ειναι αγγλικη πρωτα θα σου βγαλει ολα τα αγγλικα. Μετα φυσικα ολα τα γενικα .com που ως επι το πλειστον ειναι αμερικανικα και μετα ΙΣΩΣ σου βγαλει και τιποτα απο γερμανια!!! Ειναι χαζοι παιδι μου εδω τι το ψαχνεις!:mad:
Kαλέ πόσες φορές θα σου πω να μπεις στο
www.birman.gr και να πας στα εκτροφεία που έχει βάλει ο Βασίλης? :P:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ωχ:blink::blink:

Αυτο το ειχα ξεχασει......:confused:

Παωωωωωωωωωωωωωω :P:P:lol::lol:

Ρε συ άμα πας απο συνθετη αναζήτηση υπάρχει δυνατότητα επιλογής συγκεκριμένης γλώσσας - χώρας και εγώ που ήθελα να βρώ κατι σε γαλλικά για την πτυχιακή μου ετσι έψαχνα...;)

Αυτο ειναι διαλεγμενο ετσι κι αλλιως. Αλλα παλι απο την στιγμη που η ip address σου ειναι αγγλικη πρωτα θα σου βγαλει ολα τα αγγλικα. Μετα φυσικα ολα τα γενικα .com που ως επι το πλειστον ειναι αμερικανικα και μετα ΙΣΩΣ σου βγαλει και τιποτα απο γερμανια!!! Ειναι χαζοι παιδι μου εδω τι το ψαχνεις!:mad:
Α,Αγγλία μένεις;Τώρα το είδα!:lol:
:happy:

Μπες και εδώ!
https://www.eurobirman.com/

και κράτα το αυτό το χρήσιμο Link! ;):)

Φτιάξε κάπου ένα αρχείο με τα εκτροφεία που έχεις και με την αλληλογραφία σας... σημείωνε σε κάθε ένα δίπλα πόσο σε ενδιαφέρει, τι σου έχει πει ο εκτροφέας κλπ... αυτό έκανα εγώ και βολεύει πολύ!:)

Γιουλη πες στον Βασιλη να αφαιρεσει το

https://www.churstonbirmans.co.uk/index_003.htm

Δεν κανουν εξαγωγη λεει με τιποτα στο εξωτερικο ακομα και αν πας ο ιδιος να παρεις τις γατες.

Arfic καλε δεν ξερω γερμανικα. Πως θ'αλλαξω την γλωσσα? :P

Ω ναι....αγγλια....την τυχη μου :mad:

Συνήθως τα εκτροφεία εκτος από την δικλη τους γλώσσα δινουν και επιλογή για αγγλικά στην αρχική..Εγώ που έψαχνα Δανία, Γαλλία ακόμα και Φιλανδία για Ραγντολάκι έτσι ήταν όλα...

κοίτα έναν αγαθόφατσο σαν το Μορφέα μου!! :lol:

https://www.birmas-vom-iltisweg.de/enter.htm

Γιουλη να ρωτησω κατι? Πως να τους πω για μενα? Εννοω ν'αρχισω να τους λεω το ιστορικο μου με γατες ως τωρα? Να τους πω δηλαδη για τον Φριξο μου? Να τους πω οτι θα ηθελα να κανω λιγο breeding και γι'αυτο θελω κατι αναλογο? Γιατι εδω στην αγγλια με το που θα τους πεις οτι θελεις γατακι ειναι μεσα στα χαμογελα. Μολις τους πεις οτι φευγεις ελλαδα συντομα και οτι σκεφτεσαι να το ζευγαρωσεις αλλα οχι με σκοπο ν'ανοιξεις εκτροφειο παθαινουν κριση νευρικη και δεν στο δινουν με τιποτα!!

Που ειναι καλε το αγαθοφατσο? Σε ποια σελιδα? Εμενα στην αρχικη σελιδα με βγαζει.

Συνήθως τα εκτροφεία εκτος από την δικλη τους γλώσσα δινουν και επιλογή για αγγλικά στην αρχική..Εγώ που έψαχνα Δανία, Γαλλία ακόμα και Φιλανδία για Ραγντολάκι έτσι ήταν όλα...
κάποιοι έχουν και κάποιοι όχι... πράγματι... αλλά και να μην έχουν αγγλικά μπορείς να τους στείλεις e mail... και τελικά να μιλούν αγγλικά! ;)
Kater = γάτος
katzen = γατα
Kitten = γατάκια
:lol:

Που ειναι καλε το αγαθοφατσο? Σε ποια σελιδα? Εμενα στην αρχικη σελιδα με βγαζει.
καλέ ψαχούλεψε λίγο... ! :P:lol:πηγαινε kater! :)

Καλε αυτοι στα kater (που δεν εχω ιδεα τι στο καλο σημαινει) εχουν ενα πανεμορφο γατι!!!! Πω πωωωωωω χαζεψα!! Αυτος ειναι σαν τον μορφεα σου!! :lol::lol:

καλέ ψαχούλεψε λίγο... ! :P:lol:πηγαινε kater! :)

Χαχαχα το βρηκα πριν μου πεις!!! Κουκλι!!! Κατερ ειναι τα αρσενικα?

Βρε Γιούλη,που τα βρίσκεις αυτά;:hmm::rolleyes:
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Συνημμένα

• patty07wo.jpg
    patty07wo.jpg
    11 KB · Εμφανίσεις: 8
  • picky07wo.jpg
    picky07wo.jpg
    13,6 KB · Εμφανίσεις: 8
Γιουλη να ρωτησω κατι? Πως να τους πω για μενα? Εννοω ν'αρχισω να τους λεω το ιστορικο μου με γατες ως τωρα? Να τους πω δηλαδη για τον Φριξο μου? Να τους πω οτι θα ηθελα να κανω λιγο breeding και γι'αυτο θελω κατι αναλογο? Γιατι εδω στην αγγλια με το που θα τους πεις οτι θελεις γατακι ειναι μεσα στα χαμογελα. Μολις τους πεις οτι φευγεις ελλαδα συντομα και οτι σκεφτεσαι να το ζευγαρωσεις αλλα οχι με σκοπο ν'ανοιξεις εκτροφειο παθαινουν κριση νευρικη και δεν στο δινουν με τιποτα!!

Mίλησέ τους για σένα (που θα ζήσεις, την ηλικία σου... το άνετο σπίτι σου:cool:)τις γάτες που είχες μέχρι τώρα και το βασικότερο την τρέλα που έχεις για τη ράτσα αυτή και πόσο την ονειρεύεσαι... δείξε πάθος και μεγάλη επιθυμία... αλλά δείξε και ώριμη για να γίνεις γατομαμά!

περίμενε να σου βάλω ένα παλιό δικό μου γράμμα! ;)

κάποιοι έχουν και κάποιοι όχι... πράγματι... αλλά και να μην έχουν αγγλικά μπορείς να τους στείλεις e mail... και τελικά να μιλούν αγγλικά! ;)
Kater = γάτος
katzen = γατα
Kitten = γατάκια
:lol:
:up::):up::)

Λοιπόν,θα με βλέπετε λίγο σπάνια για τις επόμενες 7 μέρες γιατί είμαι τιμωρημένη.:(
Φεύγω.
Τα λέμε!:hello:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back