Birman-maniacs

καλημερα τσαχπινογαργαλιαρες μου!!!!!

ΘΕΟΣ ΤΕΛΟΣ(:lol::lol::lol::lol::lol::lol:)
αυτό μας κόλησε ε??:lol:
μωρ'Γιουλη πως τα περασατε χθες ?βγηκατε?
σπίτι...μαλώναμε το Χρήστο...:/:
Γιουλη η Felinadia δεν σου ειχε πει οτι δεν εχει κοριτσι ταμπυ σε αυτη τη γεννα?
δεν θυμάμαι γρι απ΄αυτά που μου είχε πει...
990.jpg

κουκλα!!!!!!!!!!!
Μοφούλα! :lol:
Τελικα αυριο θα συναντηθειτε οι κορτσουδες?:P
λέγαμε για Πέμπτη αλλά μου βγήκε επείγουσα εργασία με την οδοντίατρό μου...που δεν μπορούσε άλλα μέρα... μπορώ τελικά αύριο ή τη Παρασκευή μόνο...
κοιτα ματια,βλεμμα...ολα τα εχει!!!
988.jpg

999.jpg
Κουκλί ΤΕΛΟΣ! :P:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εσεις πως εμφανιστηκατε μαζι?στο τηλ μιλουσατε?μμμμμμ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τι σου εκανε Γιουλακο το ανθρωποπαιδακι σου?

τι σου εκανε Γιουλακο το ανθρωποπαιδακι σου?
Αστο καλύτερα... μπερδεμένη οικογενειακή υπόθεση...

Μου αρεσει που κανονιζουμε !!!!! χαχα χα χα :lol::lol:

οχι καλε δεν μιλουσαμε...εγω ημουν εξω για καφε:)

Μου αρεσει που κανονιζουμε !!!!! χαχα χα χα :lol::lol:
πρέπει να μου κλείσει την απονεύρωση κι αυτό πρέπει να γίνει άμεσα και μετά να μπει άξονας για τη θήκη...:/:με τα δοντάκια μου δεν θα ξεμπερδέψω ποτέ...:(εγώ όμως μπορώ αύριο και τη Παρασκευή! :)

Εχω να παω για καφε πρωι μες την εβδομαδα........παρα παρα παρα πολυ καιρο!! ζηλευω :( θελω και εγω!!!! κλαψ κλαψ

πρέπει να μου κλείσει την απονεύρωση κι αυτό πρέπει να γίνει άμεσα και μετά να μπει άξονας για τη θήκη...:/:με τα δοντάκια μου δεν θα ξεμπερδέψω ποτέ...:(εγώ όμως μπορώ αύριο και τη Παρασκευή! :)
Η Κατερινα δεν μπορει αυριο...εχει μαθημα:/:. Για τη Παρασκευη δεν ξερω, θα δουμε.:hmm:

Εχω να παω για καφε πρωι μες την εβδομαδα........παρα παρα παρα πολυ καιρο!! ζηλευω :( θελω και εγω!!!! κλαψ κλαψ
κι εγώ ζηλεύω τις τζιπάτες νεόπλουτες Κηφισιώτισες... καφεδάκι με τη φιλενάδα, γυμναστήριο, ψώνια:cool:...συνάντηση με το γκόμενο:redface:...σπίτι γρήγορα πριν έρθει ο σύζυγος...:redface::P:P:lol:

κι εγώ ζηλεύω τις τζιπάτες νεόπλουτες Κηφισιώτισες... καφεδάκι με τη φιλενάδα, γυμναστήριο, ψώνια:cool:...συνάντηση με το γκόμενο:redface:...σπίτι γρήγορα πριν έρθει ο σύζυγος...:redface::P:P:lol:

αχ τι ζωη....αυτα ειναι...;);):redface::redface:αλλα χωρις τον γκομενο, μου κανει και ο καλος μου...:lol:

αχ τι ζωη....αυτα ειναι...;);):redface::redface:αλλα χωρις τον γκομενο, μου κανει και ο καλος μου...:lol:
ναι βρε... πλάκα κάνω:lol:... απλά περιγράφω τις κυρίες... κι εγώ με Logo είμαι πάνω του...:)

ρε Γιουλακι, πολυ ωραια η γαστρα αλλα την πήρες πανακριβα..πάλι αφησαν την τιμή πάνω:D:lol:

ναι βρε... πλάκα κάνω:lol:... απλά περιγράφω τις κυρίες... κι εγώ με Logo είμαι πάνω του...:)

το ξερω καλή μου...;)

ρε Γιουλακι, πολυ ωραια η γαστρα αλλα την πήρες πανακριβα..πάλι αφησαν την τιμή πάνω:D:lol:
:redface::redface::redface::redface:α τη μ......ένη... και της το'πα!! :mad::mad:

Ο Μαριος μου πρότεινε να πάμε στα Καμένα Βούρλα στο Γαλήνη το τριήμερο 30/10 - 02/11... πάλι το ξέχασε ότι θα λείπω...:(κρίμα και θα ερχόσασταν κι εσείς... έχουν ένα event...

τι καλό θα φτιάξεις?? :)το ΚΤΕΛ για τη Δανάη μη ξεχάσεις!

Ο Μαριος μου πρότεινε να πάμε στα Καμένα Βούρλα στο Γαλήνη το τριήμερο 30/10 - 02/11... πάλι το ξέχασε ότι θα λείπω...:(κρίμα και θα ερχόσασταν κι εσείς... έχουν ένα event...
Μωρε ρομαντικο τριημερο σου ειπε ο ανθρωπος και θα ερχομασταν και εμεις????????:hmm::hmm:Α! μηπως εννοουσες τη Βασια με τον καλο της. :redface:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back