Birman-maniacs

Zωή σου είχα στείλει με Pm το ζευγάρι των φίλων μας στη Γερμανία που μάλλον θα γεννήσει Χριστούγεννα.. το είδες?? :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι... καλό είναι το γράμμα να είναι ζουμερό και σχετικά μικρό... αν και είναι καλό να ξέρουν πολλά για σένα...ειδικά οι σωστοί εκτροφείς...
Αυτά τα είδες στην Ιταλία?
https://www.felinadia.it/english_ index_intro1.html

Τους είπα τα πάντα, που μένω, τι σπουδάζω, αν έχω εμπειρία με ζώα, γιατί θέλω Βιρμανίας, πόσες ώρες λείπω από το σπίτι, οτι αν ερωτευτώ κάποιο μπορώ να πάω να το παραλάβω, οτι δεν θέλω γατούλα για εκτροφή και show αλλά οτι θέλω μια παρέα να “γεμίσει” το σπίτι μου. Και δεν θυμάμαι και εγώ τι άλλο σε ένα κείμενο 200 – 250 λέξεων!:hmm:

(χρησιμοποίησα σαν σκελετό ένα κειμενακι που είχε βάλει η Γιούλη πριν μερικές μέρες χε χε χε:P)

P.S.
Και σε αυτή έστειλα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τους είπα τα πάντα, που μένω, τι σπουδάζω, αν έχω εμπειρία με ζώα, γιατί θέλω Βιρμανίας, πόσες ώρες λείπω από το σπίτι, οτι αν ερωτευτώ κάποιο μπορώ να πάω να το παραλάβω, οτι δεν θέλω γατούλα για εκτροφή και show αλλά οτι θέλω μια παρέα να “γεμίσει” το σπίτι μου. Και δεν θυμάμαι και εγώ τι άλλο σε ένα κείμενο 200 – 250 λέξεων!:hmm:

(χρησιμοποίησα σαν σκελετό ένα κειμενακι που είχε βάλει η Γιούλη πριν μερικές μέρες χε χε χε:P)

P.S.
Και σε αυτή έστειλα
πριν πόσες μέρες τους έστειλες?

Zωή σου είχα στείλει με Pm το ζευγάρι των φίλων μας στη Γερμανία που μάλλον θα γεννήσει Χριστούγεννα.. το είδες?? :hmm:

Ναι! Το είδα!(Ευχαριστωωωωωωω!) Σε πιο μέρος της Γερμανίας βρίσκονται αυτοί;
Βασικά το μελέτησα το θέμα, το ιδανικό θα ήταν να βρω γατάκι γεννημένο Απρίλιο-Μάιο και να πάω να το παρο Σεπτέμβριο(Που τον έχω τελειος κενό να το σνδιασω και με διακοπές με τον φίλο μου γιατί το καλοκαίρι θέλω να το περάσω με τους γονείς μου) Ώστε να μην μετριαστεί να περάσει το πρώτο καιρό στο νησί και πάθει κάνα σοκ(η φωφώ είναι τρομερά χαδιάρα με τους ανθρώπους άλλα με τα άλλα ζώα έχει ένα κάποιο πρόβλημα επικινονιας -σε αυτό φταίμε και λίγο εμείς γιατί την έχουμε πολύ καλομαθημένη). Έτσι σκεφτικά οτι θα είναι καλύτερα να το πάρω Σεπτέμβριο, πασχα και Χριστούγεννα να πάω στο πατρικό της μητέρας μου στα Τρίκαλα(τρεις ώρες από τα Γιάννενα) και να μην χρειαστεί να την κουβαλάω, να την αφήνω σπίτι(πολύ πιθανό είναι ναι φέρνει και μια φίλη μου την γατούλα της, να μένουν μαζί αυτές της μέρες) και να πηγαίνει μια άλλη φίλη μου να της ταΐζει και να αλλάζει την άμμο κάθε δυο μέρες

πριν πόσες μέρες τους έστειλες?

Ωχ! :blink:Αργά που περνάει ο καιρός όταν περιμένεις!:blink: Νόμιζα ήταν μια εβδομάδα άλλα ήταν μόνο τρεις-τέσσερις μέρες! Και είχε και σαββατοκύριακο στην μέση.. Μάλλον είμαι απετιτική τι να πει κάνεις..:lol:

Ναι! Το είδα!(Ευχαριστωωωωωωω!) Σε πιο μέρος της Γερμανίας βρίσκονται αυτοί;
Βασικά το μελέτησα το θέμα, το ιδανικό θα ήταν να βρω γατάκι γεννημένο Απρίλιο-Μάιο και να πάω να το παρο Σεπτέμβριο(Που τον έχω τελειος κενό να το σνδιασω και με διακοπές με τον φίλο μου γιατί το καλοκαίρι θέλω να το περάσω με τους γονείς μου) Ώστε να μην μετριαστεί να περάσει το πρώτο καιρό στο νησί και πάθει κάνα σοκ(η φωφώ είναι τρομερά χαδιάρα με τους ανθρώπους άλλα με τα άλλα ζώα έχει ένα κάποιο πρόβλημα επικινονιας -σε αυτό φταίμε και λίγο εμείς γιατί την έχουμε πολύ καλομαθημένη). Έτσι σκεφτικά οτι θα είναι καλύτερα να το πάρω Σεπτέμβριο, πασχα και Χριστούγεννα να πάω στο πατρικό της μητέρας μου στα Τρίκαλα(τρεις ώρες από τα Γιάννενα) και να μην χρειαστεί να την κουβαλάω, να την αφήνω σπίτι(πολύ πιθανό είναι ναι φέρνει και μια φίλη μου την γατούλα της, να μένουν μαζί αυτές της μέρες) και να πηγαίνει μια άλλη φίλη μου να της ταΐζει και να αλλάζει την άμμο κάθε δυο μέρες
Aυτοί είναι νότια στο Aalen πάνω απ'τη Βαυαρία...
Ε τότε ψάχνεις χωρίς άγχος! Έχεις καιρό... και με τα γράμματα που τους στέλεις θα κρατάς επαφή και θα διαλέξεις το καλύτερο! :)μη στεναχωριέσαι λοιπόν αν δεν σου απαντούν όλοι άμεσα... πολλες φορές απαντούν τα e mail τους το σ/κ...

θα χαζεύεις τις γάτες τους κι όταν βλέπεις κόκκινους μπαμπαδες έχεις πιθανότητες για ταρταρούγα... οι τάμπυ γονείς σχεδόν πάντα βγάζουν ταμπάκια!

Νομίζω δεν στείλαμε σε κανέναν στην Βαβαρίας, συγκεκριμένα ο φίλος μου είπε “Τι θα στείλεις σε αυτούς που είναι σε κάτι κώλοχωρια στην βαβαρια? Εγώ εκεί δεν έρχομαι.”:) (Βέβαια αν βρω κάτι εκεί φυσικά και θα έρθει απλά δεν το ξέρει ακόμα το καλό μου:P)

Νομίζω δεν στείλαμε σε κανέναν στην Βαβαρίας, συγκεκριμένα ο φίλος μου είπε “Τι θα στείλεις σε αυτούς που είναι σε κάτι κώλοχωρια στην βαβαρια? Εγώ εκεί δεν έρχομαι.”:) (Βέβαια αν βρω κάτι εκεί φυσικά και θα έρθει απλά δεν το ξέρει ακόμα το καλό μου:P)
θα διαφωνήσω με το φίλο σου... ήμουν το Γενάρη Βαυαρία... αλλά αυτό δεν θα το αναπτύξουμε εδώ...το Aalen δεν ανήκει στη Βαυαρία.

θα χαζεύεις τις γάτες τους κι όταν βλέπεις κόκκινους μπαμπαδες έχεις πιθανότητες για ταρταρούγα... οι τάμπυ γονείς σχεδόν πάντα βγάζουν ταμπάκια!
Πραγματικά όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο σίγουρη είμαι οτι θα πάρω ταρταρούγα! :inlove::inlove::inlove:Δεν ξέρω γιατί μου αρέσουν τόσο αυτά τα πλάσματα!:D

μαρι Γιούλη, ποσες ώρες θέλει το φαί?ακόμα να μαλακώσουν οι πατάτες...:hmm:

μαρι Γιούλη, ποσες ώρες θέλει το φαί?ακόμα να μαλακώσουν οι πατάτες...:hmm:
πόση ώρα είναι στο φούρνο? Σε τι θερμοκρασία το έχεις βάλει? μήπως να δοκιμάσεις αέρα? :hmm:

πόση ώρα είναι στο φούρνο? Σε τι θερμοκρασία το έχεις βάλει? μήπως να δοκιμάσεις αέρα? :hmm:
,

έχει 1 μιση ωρα στους 180 και τωρα το χω στους 200, κανα 2 ωρο το εχω μέσα...:(

,

με κλειστό καπάκι ε?:lol:
Μήπως τελικά ήθελε αέρα? αυτο μπορεί...

Έστειλα και στους Γερμανούς, σε αυτούς εξήγησα και πότε μπορώ να πάω εκεί για να παραλάβω το γατάκι:D

Να σου τρέχουν τα σάλια είναι με αυτά που διαβάζουμε εδώ μέσα!:cat:

με κλειστό καπάκι ε?:lol:
Μήπως τελικά ήθελε αέρα? αυτο μπορεί...

μαρι εσύ έχεις γάστρα, εσύ έπρεπε να μου πεις....:mad:κλειστο το έχω το ρημάδι...:happy:

,

αντε θα φάμε καμιά φορά?? :P:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back