Birman-maniacs

μαρι εσύ έχεις γάστρα, εσύ έπρεπε να μου πεις....:mad:κλειστο το έχω το ρημάδι...:happy:
ναι αλλά δεν έχω φούρνο τελευταίας τεχνολογίας... :/::Pμε το πάνω κάτω ξεμπερδεύω... κάθε κουζίνα έχει τα δικά της... δεν συμβουλεύεσαι και το Manual για την άλλη φορά? :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έστειλα και στους Γερμανούς, σε αυτούς εξήγησα και πότε μπορώ να πάω εκεί για να παραλάβω το γατάκι:D

Να σου τρέχουν τα σάλια είναι με αυτά που διαβάζουμε εδώ μέσα!:cat:
εστειλες στο Aalen????

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

H Αντα και η Δανάη οργιάζουν στο Msn ή έχουν δουλειά άραγε?? :hmm::P

ναι αλλά δεν έχω φούρνο τελευταίας τεχνολογίας... :/::Pμε το πάνω κάτω ξεμπερδεύω... κάθε κουζίνα έχει τα δικά της... δεν συμβουλεύεσαι και το Manual για την άλλη φορά? :hmm:

αι μαριιιιιι:P:P

μαρι εσύ έχεις γάστρα, εσύ έπρεπε να μου πεις....:mad:κλειστο το έχω το ρημάδι...:happy:
Μην σε πιανει πανικος..το εχω παθει και εγω αυτο με τη γαστρα, το ειχα 2 ωρες και δεν ελεγε να γινει το φαγητο. Για τη γαστρα - προσωπικη μου αποψη - βαλτο στους 200. :) Και κανε υπομονη.....:lol:

H Αντα και η Δανάη οργιάζουν στο Msn ή έχουν δουλειά άραγε?? :hmm::P
Οχι δεν μιλουσα με τη Δαναη, ειχα δουλεια. :) Εξαλλου και η Βασια ειναι στο μσμ αλλα δεν προλαβα ουτε γεια να της πω.:blink:

Ειναι φίλες μου οι κυρίες!!! Τους ειπες ότι με ξέρεις κλπ??? :)
Εμ όχι, :redface:μπορούσα να το κάνω αυτό?:redface:

Μην σε πιανει πανικος..το εχω παθει και εγω αυτο με τη γαστρα, το ειχα 2 ωρες και δεν ελεγε να γινει το φαγητο. Για τη γαστρα - προσωπικη μου αποψη - βαλτο στους 200. :) Και κανε υπομονη.....:lol:

να και μια μαγειρισα...εγινε επιτέλους..τώρα έβγαλα το καπάκι;)

Εμ όχι, :redface:μπορούσα να το κάνω αυτό?:redface:
και βέβαια!! Σε αυτές θα πάω σε 2 εβδομάδες να πάρω τη Σεμέλη μου και τον Ιωνα της Βασιας!!
Πως λές το όνομά σου ? Zoe? :hmm:Θα σε αναφέρω εγώ;)
να ξέρεις ότι θα σου απαντούν γρήγορα, συχνά, γλυκά και με πολλά χαμογελάκια:) στα γράμματά τους! :up::lol:κράτα με ενήμερη αν θες!

να και μια μαγειρισα...εγινε επιτέλους..τώρα έβγαλα το καπάκι;)
Καλά να συμβουλεύεσαι την Αντα τότε άλλη φορά... :(σνιφ...

κοιτάτε κάτι μωρά που γεννήθηκαν 12 Σεπτεμβρίου!! :inlove::inlove::inlove:

https://www.sacrodibirmania.net/cucciolatasett08.html

κουκλι τελος..

τσα...κοιτα πόζα...

και βέβαια!! Σε αυτές θα πάω σε 2 εβδομάδες να πάρω τη Σεμέλη μου και τον Ιωνα της Βασιας!!
Πως λές το όνομά σου ? Zoe? :hmm:Θα σε αναφέρω εγώ;)
να ξέρεις ότι θα σου απαντούν γρήγορα, συχνά, γλυκά και με πολλά χαμογελάκια:) στα γράμματά τους! :up::lol:κράτα με ενήμερη αν θες!

Βασικά τους έστειλα το ονοματεπώνυμο μου με λατινικούς και μέσα σε παρένθεση με ελληνικούς χαρακτήρες, αλλά ναι zoe συστήθηκα. Θα σου είμαι ευνόμον!:DΛέτε να βρω εκεί το άλλο μου μισό?:inlove:
Και οι ερωτήσεις του φίλου μου:baby:: Πόσο κοστίζουν σε αυτούς τα γατάκια pet? Τα στειρώνουν?

Καλά να συμβουλεύεσαι την Αντα τότε άλλη φορά... :(σνιφ...
Ε κατι να εχω και εγω, :(εσεις εχετε τις εκδρομουλες σας η μια στην αλλη. :)

Που είναι η Θένια που ψάχνει για μπλε μωρό... αλλά το θέλει του χρόνου κι αυτή...:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back