Birman-maniacs

αν το πιασω απο την πορτα της ντουλαπας?:hmm:
Δανάκο είναι ψιλοογκώδης... να δες την εδώ στη πόρτα μου...

CIMG1577.JPG

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Aντα πήγαινε στο site στην αρχική σελίδα κάτω έχει τη διεύθυνση και χάρτη! ;)
Νεραιδάκι πάρε με αργά το απόγευμα να μιλήσουμε (έχουμε καιρό):(να σου πω ακριβώς τις διαστάσεις αν θες...:)
οταν λες αργα το απογευμα?στις 20:00?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Aντα πήγαινε στο site στην αρχική σελίδα κάτω έχει τη διεύθυνση και χάρτη! ;)
Νεραιδάκι πάρε με αργά το απόγευμα να μιλήσουμε (έχουμε καιρό):(να σου πω ακριβώς τις διαστάσεις αν θες...:)
Ναι το ειδα που ειναι..;)

Αντούλα θέλω πολύ να πιούμε καφεδάκι σε ένα πολύ ωραίο καφέ στην Ερυθραία! Το "Αll about lemon" που έχει υπέροχη διακόσμηση, τεράστιους καφέδες και καταπληκτικά γλυκά! :)

αν το πιασω απο την πορτα της ντουλαπας?:hmm:
Δεν ξερω αν θα ειναι καλα εκει, μηπως κρεμασει η πορτα μετα..:hmm:

Αντούλα θέλω πολύ να πιούμε καφεδάκι σε ένα πολύ ωραίο καφέ στην Ερυθραία! Το "Αll about lemon" που έχει υπέροχη διακόσμηση, τεράστιους καφέδες και καταπληκτικά γλυκά! :)
εχει και λεμονοπιτα?

Το εχω ακουστα...μπορει να εχω παει και ολας, αλλα με ξερεις εμενα οτι δεν συγκρατω ονοματα.:cool:

μπράβο!! :up:

Αντα... δεν τους λές εκεί ότι σε άλλα καταστήματα είχαν προσοφορά μήπως τελικά κατεβάσουν τη τιμή? Λεω τώρα εγώ...μια ερωτησούλα να τους κάνεις... :hmm:

Βασικά ίσος λέω βλακείες, αλλά στο νησί φτιάξαμε εμείς μια πολυκατοικία για την φωφώ αν και δεν την δεχτήκε(έχει αρθριτικά και προτιμάει το κρεβάτι μου), πήραμε απο τα jambo μια υφασμάτινα ραφιερα για την ντουλάπα Μιάζει τρομερά με πολυκατοικία μόνο που είναι λίγο μικρότερη, κυλινδρική και δεν έχει περάσματα ανάμεσα στους ορόφους, αυτά ανοίξαμε εμείς και βάλαμε και μερικά παιχνίδια και τσόχα σε κάποια σημεία, γίνετε τέλειο και κόστισε συνολικά κατω απο 10 ευρό(η ραφιερα κάνει γυρο στα 3)...

Βασικά ίσος λέω βλακείες, αλλά στο νησί φτιάξαμε εμείς μια πολυκατοικία για την φωφώ αν και δεν την δεχτήκε(έχει αρθριτικά και προτιμάει το κρεβάτι μου), πήραμε απο τα jambo μια υφασμάτινα ραφιερα για την ντουλάπα Μιάζει τρομερά με πολυκατοικία μόνο που είναι λίγο μικρότερη, κυλινδρική και δεν έχει περάσματα ανάμεσα στους ορόφους, αυτά ανοίξαμε εμείς και βάλαμε και μερικά παιχνίδια και τσόχα σε κάποια σημεία, γίνετε τέλειο και κόστισε συνολικά κατω απο 10 ευρό(η ραφιερα κάνει γυρο στα 3)...
Μαλλον ξερω τι εννοεις...σαν αυτο απο το ΙΚΕΑ, που αποθηκευεις παιχνιδια. :)

Πρεπει να βρουμε μια μερα που να μπορουμε και οι δυο για να παμε σε αυτο το μαγαζι. Στο διαδρομο που εχω στο σπιτι θα μπορουσα επισης να βαλω...:hmm:

Μαλλον ξερω τι εννοεις...σαν αυτο απο το ΙΚΕΑ, που αποθηκευεις παιχνιδια. :)

Ναι!!!!:D:D:D

Πρεπει να βρουμε μια μερα που να μπορουμε και οι δυο για να παμε σε αυτο το μαγαζι. Στο διαδρομο που εχω στο σπιτι θα μπορουσα επισης να βαλω...:hmm:
γιατι δεν καταλαβαινω τι λες?

γιατι δεν καταλαβαινω τι λες?
Για να φερνεις στο μυαλο σου τι εννοω.. απο το σαλονι στο σπιτι, εχω ενα διαδρομο που οδηγει στα μπανια και στα υπνοδωματιο. Ειναι αρκετα στενος - ωστε να μην μπορω να κρεμασω και κατι ογκωδες εκει - και μακρυς. Ετσι φαινεται αχαρο αυτος ο τοιχος ....:(

Απο οτι θυμαμαι η Γιουλη που εχει παρει αυτη τη θηκη, εχει πει οτι δεν ειναι πολυ ανθεκτικη. :(

Ναι ναι !!!!!πως με καταλαβαινεις :redface::redface::redface:

Απο οτι θυμαμαι η Γιουλη που εχει παρει αυτη τη θηκη, εχει πει οτι δεν ειναι πολυ ανθεκτικη. :(
για τα γομάρια τα δικά μας Αντα... όχι για τη Φωφώκα! :lol:

Για να φερνεις στο μυαλο σου τι εννοω.. απο το σαλονι στο σπιτι, εχω ενα διαδρομο που οδηγει στα μπανια και στα υπνοδωματιο. Ειναι αρκετα στενος - ωστε να μην μπορω να κρεμασω και κατι ογκωδες εκει - και μακρυς. Ετσι φαινεται αχαρο αυτος ο τοιχος ....:(
ααααααααααααα τωρα καταλαβα!!!!!:)αργω λιγο σημερα!!!!3η μερα πρωινη πως να αντεξω?κι εχω και αυριο!!!!σνιφ

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back