Birman-maniacs

Μαλλον ξερω τι εννοεις...σαν αυτο απο το ΙΚΕΑ, που αποθηκευεις παιχνιδια. :)

Απο οτι θυμαμαι η Γιουλη που εχει παρει αυτη τη θηκη, εχει πει οτι δεν ειναι πολυ ανθεκτικη. :(

Για αυτο βάλαμε τσόχα και επένδυση;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

για τα γομάρια τα δικά μας Αντα... όχι για τη Φωφώκα! :lol:

Πίστεψε με είναι τεράστια, 5,5-6 κιλά, όταν τους λέω οτι είναι γάτα δεν με πιστεύουν!:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιουλη ο Μορφεας στο αβαταρ ειναι πολυ ομορφος!!!!!:inlove::inlove::inlove:

Γιουλη ο Μορφεας στο αβαταρ ειναι πολυ ομορφος!!!!!:inlove::inlove::inlove:
Ο Μορφεας ηταν??? εγω νομιζα οτι ηταν η Σεμελη!!!!!! :lol::lol::lol:

χθες που είχα επισκέψεις και χαιδευαν το Μορφέα λίγο περισσότερο απ΄τη Καλυψώ πήγε επί τίπου έκανε πάλι τα κακά της στη μπανιέρα...:mad:

χθες που είχα επισκέψεις και χαιδευαν το Μορφέα λίγο περισσότερο απ΄τη Καλυψώ πήγε επί τίπου έκανε πάλι τα κακά της στη μπανιέρα...:mad:
:lol::lol::lol::lol:

Ο Μορφεας ηταν??? εγω νομιζα οτι ηταν η Σεμελη!!!!!! :lol::lol::lol:
αυτή την είχα πιο παλιά... :lol:
Είναι ο Μορφέας πιο μικρούλης στη φωτό αυτή... κοιτάτε τώρα ρε παιδιά μουράκλα...:lol:σκούρηνε κιόλας...

επίσης να σας πω ότι η πολυκατοικία αν είστε ευαίσθητοι με τις οσμές, μυρίζει έντονα πλαστικίλα... και ο Μορφέας έχει αυτή τη μυρωδιά μόνιμα στη γούνα του πλέον...

και είναι σα να μας είπε... σας έχω... χε.....νους! :lol:
:lol::lol::lol::lol: Και η Πισου ζηλευει οταν του δινουμε σημασια στον Αλφι..παει και ξυνει επιδεικτικα τα νυχια τους στο καναπε, μπροστα μας!!!!!! :down:

επίσης να σας πω ότι η πολυκατοικία αν είστε ευαίσθητοι με τις οσμές, μυρίζει έντονα πλαστικίλα... και ο Μορφέας έχει αυτή τη μυρωδιά μόνιμα στη γούνα του πλέον...
Δεν εχει φυγει ακομη αυτη η μυρωδια?? νομιζα οτι ηταν στο κουτι κλεισμενη γι'αυτο μυριζε τοσο εντονα.:(

Δεν εχει φυγει ακομη αυτη η μυρωδια?? νομιζα οτι ηταν στο κουτι κλεισμενη γι'αυτο μυριζε τοσο εντονα.:(
ακόμα μυρίζει...είναι αυτό το ενισχυμένο διάτρητο πλαστικό που μυρίζει έτσι...

Γιουλάκο!!!! Καλημέρα!!! Βρε παιδί μου αυτή η Καλυψούλα!!! Χαρακτήρας έεεε???Πες άλλη φορά στις επισκέψεις σου να χαϊδεύουν ΠΙΟ πολύ την Καλυψω. Ε τι να κάνουμε έχει κι αυτή τα ψυχολογικά της.:lol::hmm:
Χθες που έδωσα στα δικά μου λίγο από μια καινούργια τροφή που πήρα της royal canin σε μικρό σακουλάκι πράσινο(δεν θυμάμαι το όνομα), ξετρελάθηκαν. Γλυφονταν για καμία ωρα μετά....χε χε χε:rolleyes:
Ερωτας ο Μορφέας σου!!!!

:lol::lol::lol::lol: Και η Πισου ζηλευει οταν του δινουμε σημασια στον Αλφι..παει και ξυνει επιδεικτικα τα νυχια τους στο καναπε, μπροστα μας!!!!!! :down:
ενώ το αγοράκι μου όσο και να χαιδολογάω τη Καλυψώ που όλη την ώρα είναι πάνω μου με κοιτά με τα μεγάλα γαλάζια μάτια του με καλοσύνη... :inlove:

Γιουλάκο!!!! Καλημέρα!!! Βρε παιδί μου αυτή η Καλυψούλα!!! Χαρακτήρας έεεε???Πες άλλη φορά στις επισκέψεις σου να χαϊδεύουν ΠΙΟ πολύ την Καλυψω. Ε τι να κάνουμε έχει κι αυτή τα ψυχολογικά της.:lol::hmm:
Χθες που έδωσα στα δικά μου λίγο από μια καινούργια τροφή που πήρα της royal canin σε μικρό σακουλάκι πράσινο(δεν θυμάμαι το όνομα), ξετρελάθηκαν. Γλυφονταν για καμία ωρα μετά....χε χε χε:rolleyes:
Ερωτας ο Μορφέας σου!!!!

ειναι η Pure Feline - Wellness της Royal!
Γράψε το όνομα της κάπου να τους τη παίρνεις! Ολη η σειρά είναι πεντανόστιμη!!
Δοκίμασε και τη Βellezza της ίδιας σειράς για τη γούνα τους πάντως;)

αυτή την είχα πιο παλιά... :lol:
Είναι ο Μορφέας πιο μικρούλης στη φωτό αυτή... κοιτάτε τώρα ρε παιδιά μουράκλα...:lol:σκούρηνε κιόλας...

τωρα ειναι πιο ωραιος!!!

και είναι σα να μας είπε... σας έχω... χε.....νους! :lol:
αντιθετως!!!ζηλευει!!!

αααααααααααα αφηστε το τοτε!!!Αντα ακυρο!!!!τη σιχαινομαι αυτη τη μυρωδια!!!!

γυναικες!!!!

ενώ το αγοράκι μου όσο και να χαιδολογάω τη Καλυψώ που όλη την ώρα είναι πάνω μου με κοιτά με τα μεγάλα γαλάζια μάτια του με καλοσύνη... :inlove:
αντρες!!!!

ειναι η Pure Feline - Wellness της Royal!
Γράψε το όνομα της κάπου να τους τη παίρνεις! Ολη η σειρά είναι πεντανόστιμη!!
Δοκίμασε και τη Βellezza της ίδιας σειράς για τη γούνα τους πάντως;)
εγω ειδα πολυ μεγαλη διαφορα με τη Bellezza στη γουνα του μεγαλου!!!!

Α ναι?? ο Αλφι οταν χαιδευουμε τη Πισου, και ας τον εχουμε χαιδεψει ενα δευτερολεπτο πριν, ερχεται και σπρωχνει τη Πισου και χωνεται κατω απο τη παλαμη σου!!!!!! :blink::blink::blink:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back