Birman-maniacs

Εσείς τι θα κάνατε στην θέση μου?:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κατερινα τελικα το αναβαλαμε παλι το καφεδακι μας, εκει που δεν θα το εχουμε ''κανονισμενο'' τελικα θα μας βγει και θα συναντηθουμε!!!! :up:για αυριο γιατι εχεις αγχος??:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τα είδα τα ανιψάκια μου... σου έγραψα!
έγραψα κι εγώ αλλά δεν το είδες ότι μου προέκυψε οδοντίατρος σήμερα... πάμε πάλι για την άλλη εβδομάδα...που θα πάει...θα μας βγει...
Αχ και εγλω οδοντιατρο έχω αύριο...Παρασκευή-Σάββατο και Κυριακή ίσως και Δευτέρα με βλέπω αγκαλιά με το ίντερνετ..Facebook,mycat και blog μαζί με πληροφορίες για πτυχιακή και πολύ διάβασμα ισπανικά θα είναι το θέμα μου!!!!:PΤουλάχιστον ελπίζω να κάνει την ίδια ώρα με την προησούμενη φορά να μου κάνει την εξαγωγη-εγχείρηση αν γίνεται και λιγότερο!!!:/:Τι φόβος!!!!:(Τέσπα, εσύ τι έχεις και θα πας????:hmm:

θα περίμενα τη τιμή... σαν γατούλα είναι όμορφη και ασυνήθιστη ταρταρούγα... ιδιαίτερη θα έλεγα... και σου έκανε κλικ κι αυτό είναι κατά τη γνώμη μου σημαντικό...:)
μόλις έχεις νέα πες μου...

_ALN7759.jpg
αυτο εχει ή κανουν τα ματια μου?

Αχ και εγλω οδοντιατρο έχω αύριο...Παρασκευή-Σάββατο και Κυριακή ίσως και Δευτέρα με βλέπω αγκαλιά με το ίντερνετ..Facebook,mycat και blog μαζί με πληροφορίες για πτυχιακή και πολύ διάβασμα ισπανικά θα είναι το θέμα μου!!!!:PΤουλάχιστον ελπίζω να κάνει την ίδια ώρα με την προησούμενη φορά να μου κάνει την εξαγωγη-εγχείρηση αν γίνεται και λιγότερο!!!:/:Τι φόβος!!!!:(Τέσπα, εσύ τι έχεις και θα πας????:hmm:
απονεύρωση και θήκη... αλλά εγώ είμαι συνηθισμένη....έχω περάσει και πολύ χειρότερα... άντε καλό κουράγιο:)

ΔΑνάη πως πάει η συμβίωση των παιδιών σου???ΚΑμία εξέλιξη???:hmm:
καμια,τα ιδια κ τα ιδια...:)

Κατερινα τελικα το αναβαλαμε παλι το καφεδακι μας, εκει που δεν θα το εχουμε ''κανονισμενο'' τελικα θα μας βγει και θα συναντηθουμε!!!! :up:για αυριο γιατι εχεις αγχος??:hmm:
ΑΝΤΑΑΑΑΑΑΑ τα παιδιά μου να δεις πως μεγάλωσαν τα μαναράκια μου!!!:DΝαι κι εγώ έτσι το βλέπω..Θα με βλέπεις από αυριο απογευμα συνεχόμενα μέσα στο ιντερνετ γιατί θα βγάλω τον δεύτερο φρονιμήτη μου!:/:Τουλάχιστον...θα έχω εσας για παρέα;):D!

το θεμα ειναι αν σου αρεσει κ αν εχεις τα χρηματα..

θα περίμενα τη τιμή... σαν γατούλα είναι όμορφη και ασυνήθιστη ταρταρούγα... ιδιαίτερη θα έλεγα... και σου έκανε κλικ κι αυτό είναι κατά τη γνώμη μου σημαντικό...:)
μόλις έχεις νέα πες μου...
ΤΟ ΚΛΙΚ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!!!!:up::)

Ουφ... περιμένω..:baby: Να δω πως θα πάω να ζωγραφίσω τώρα με το άγχος που έχω..:P

καμια,τα ιδια κ τα ιδια...:)

Αχ βρε παιδι μου...τι πακέτο!!!Και ποιο είναι το επόμενο βήμα???:(

απονεύρωση και θήκη... αλλά εγώ είμαι συνηθισμένη....έχω περάσει και πολύ χειρότερα... άντε καλό κουράγιο:)
ωχ...τι μου λες τώρα...!!!12 σφραγίσματα έχω κάνει αλλά απονεύρωση δεν έχω κάνει πάλι καλά!!:|ΘΑ φρικάρω...η κολλητή μου έχει κάνει ένα σωρό δεν έχει καλή ποιότητα δοντιών για αυτό!!Γενικά δεν είμαι καθόλου των γιατρών!!!!!!!!!!!:down:

εγώ π.χ. δηλώνω ότι για αυτόν τον άντρα ξεπουλιέμαι...Δήλωση κάνω ε? Δε ρώτώ γνώμη...:P:P:P:lol:

Συνημμένα

• Gerry-8Mon3.jpg
    Gerry-8Mon3.jpg
    67 KB · Εμφανίσεις: 24
:up:και μετά τα φράγκα! :lol:
ΚΑι αυτό στο κλικ κολλάει!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:Εμ πως να σου κάνει κλικ ένα γατί που έχει 1500 ευρώ πχ...???:blink::D

εγώ π.χ. δηλώνω ότι για αυτόν τον άντρα ξεπουλιέμαι...Δήλωση κάνω ε? Δε ρώτώ γνώμη...:P:P:P:lol:
Και με το δίκιο σου, :inlove:αλλά που να τον βάλεις αυτόν, θέλει δωμάτιο μόνος του...

ΑΝΤΑΑΑΑΑΑΑ τα παιδιά μου να δεις πως μεγάλωσαν τα μαναράκια μου!!!:DΝαι κι εγώ έτσι το βλέπω..Θα με βλέπεις από αυριο απογευμα συνεχόμενα μέσα στο ιντερνετ γιατί θα βγάλω τον δεύτερο φρονιμήτη μου!:/:Τουλάχιστον...θα έχω εσας για παρέα;):D!
Χμμ αν θα εχω λιγο χρονο, θες να ερθω να σε δω το σαβ/κο? μπορει να σου φτιαξω και καμια σουπιτσα!! :)

Ουφ... περιμένω..:baby: Να δω πως θα πάω να ζωγραφίσω τώρα με το άγχος που έχω..:P
Πλάκα κάνεις...Εγώ με το άγχος δουλεύω καλύτερα και δημιουργώ...Βέβαια στη δουλειά μου η δημιουργία μπορεί να σημαίνεει και καταστροφή μιας συσκευής..:lol::lol::lol::redface::redface::redface:Γενικα το καλλιτεχνικό δεν το έχω οπότε με άγχος χειρότερα δεν γίνεται!!!:lol::lol:

Αχ βρε παιδι μου...τι πακέτο!!!Και ποιο είναι το επόμενο βήμα???:(

ωχ...τι μου λες τώρα...!!!12 σφραγίσματα έχω κάνει αλλά απονεύρωση δεν έχω κάνει πάλι καλά!!:|ΘΑ φρικάρω...η κολλητή μου έχει κάνει ένα σωρό δεν έχει καλή ποιότητα δοντιών για αυτό!!Γενικά δεν είμαι καθόλου των γιατρών!!!!!!!!!!!:down:
για βρες μου εκείνον που γουστάρει την οδοντιατρική καρέκλα... :/:
εγώ έχω κληρονομική περιοδοντίτιδα που ειναι ό,τι χειρότερο....άστα...αλλά τα προσέχω και τα διατηρώ τα δοντάκια μου...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back