Birman-maniacs

Ναι προσεχε........δεν θα σε παιρνει ο ανεμος απο δω και περα!!!!:lol::lol:

:mad:Ποιος κοροιδεύει ???????????:mad::mad:Η αλήθεια είναι πάντως ότι δεν έχω και ισορροπία και όταν φυσάει πολύ δεν το έχω..:lol:Εκοψα και την ομπρέλα από μικρή γιατί ο αέρας την τραβούσε και με έπαιρνε σαν την Μαίρη Πόπινς ένα πράγμα με ανάποδη ομπρέλα όμως!!!:lol:

:mad:το :down:δεν το κατάλαβα!:mad:
Κι εγώ τόσο είμαι... αλλά καμαρώνω...:cool::P:lol:
Αδελφούλες είπαμε! :lol:

ΚΑλέ κι εμένα μου αρέσει αυτό το ύψος αλλά λέω τα πήρα μία φορά και δεν ξαναψήλωσα..εμεινα να περιμένω..

όχι ενταξει ειμαι εγώ...ευτυχως, 2 χρόνια παιδέυομαι...:(
Τουλάχιστον ξεμπέρδεψες!!!:)

Καλα ....δεν σε παρεξηγω....θα μου πεις και εγω στη θεση σου ετσι θα αντιδρουσα, αν ομως αλλάξεις γνωμη ξερεις το κινητο μου, οκ?? ;)
Εννοείται...!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩ!!!:rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ε όχι! Τώρα πια φαντάζομαι μετακινήσε κυλώντας! Σαν την αδερφή μου κάνεις..
“46? Όχι παχύνω, δεν θα ξανα φάω για μια εβδομάδα! Όχι! Έναν μήνα!” Δείτε εδώ κατάσταση(Όχι δεν φοράει γόβες):
piswlipadi.JPG

Και ιδού το τελευταίο μου έργο:
DSC00004.JPG

Ανατριχιασατε?
Καλέ πόσο ύψος έχει???Μοντέλο ε???:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ωραια και η αδερφή σου και το έργο...πόσο χρονών είναι η αδερφή σου, γιατι για κοριτσάκι ειναι μια χαρα..;)

15, με ύψος 1,65 και κίλα 45 :/:(έχει καλα δομιμένο σκελετό ομως και δεν της φ αίνεται)

Καλέ πόσο ύψος έχει???Μοντέλο ε???:hmm:
Απλά έχει απίστευτα μακρύ πόδι το καλό μου:inlove:, άλλα γενικά προς τα εκεί το πάει, να γίνει μοντέλο..:PΟτι να ναι...

Σορυ που διακόπτω... αλλά Ζωή δεν υπάρχει κανένας στα Γιάννενα που να έρχεται όσο λείπεις το Γενάρη να σου ταίζει και καθαρίζει τη τουαλέτα της μικρής?? :hmm:

εγώ π.χ. δηλώνω ότι για αυτόν τον άντρα ξεπουλιέμαι...Δήλωση κάνω ε? Δε ρώτώ γνώμη...:P
ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΙΕΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ???? Καλα ντε μην βαράτε, το ξέρω ότι θα με διώξουν απ΄το σπίτι μου αν τολμήσω (άμεσα δηλαδή, γιατι για αργότερα ε....):up:

Ντρεπομαι!!!!:redface::redface:Θα είμαι σαν πατάτα πάλι από τη δεξια πλευρά αυτή τη φορά..ΔΕν θέλω να δω κανέναν..Θα κρυφτώ στο καβουκάκι μου και δεν θα δω κανέναν 3,4 μερες!!:redface::/:Αντα σε ευχαριστώ για την σουπίτσα!!:)Αλλά θα μου φτιάχνει πελτέ η μαμά με το μπλεντερ απο μπιφτέκι πατάτα τιζάκι σνίτσελ..Το βρήκαμε τον τρόπο..Ααααα σημείωση και πολύ πολύ προσοχή!!!ΠΑXYNA!!!;Έφτασσα τα 46,5 kg!!!!:D:up:
Ευχομαι περαστικούλια σου Κατερινάκι. Κι όταν γίνεις καλά να έρθεις κ από το σπίτι να γνωρίσεις τα ΠΑΙΔΙΑ μου και τα ΓΑΤΙΑ μου τα ζουζουνια.
Ειδες η μαμακα??? Αναντικατάστατη!!!Τώρα θα σε φροντίζει η γλυκιά μου !!!! (Εεε να μιλήσω κι εγω σαν μαμά που είμαι....)

Η γιούλη και οι γάτες...μια ρομαντική ταινία που θα προβληθεί σε απευθείας μετάδωση κάπου στον νοεμβρη!!Πρωταγωνιστούν Μορφέας, ΚΑλυψώ, Γιούλη και γκεστ σταρ η ΣΕΜΕΛΗ!!!!Ο Χρήστος και ο Μάριος μάθαμε ότι εγκαταλείπουν το σπίτι πια..:lol::lol::lol:
:lol::lol::lol::lol: Ειναι λίγο δύσκολο να εγκαταλείψουν το σπίτι γιατί αυτοί θα χάσουν!!!! η Γιουλη είναι τέλεια μανα και σύζυγος. Οπότε??? Πού θα βρουν???? Θα το ξανασκεφτούν

Μμμ? Αυτό κανονίζετε, δεν νομίζω να είναι ιδιαίτερα δύσκολο.. Το θέμα είναι οτι εγώ θα αγχώνομαι:up:

Απλά έχει απίστευτα μακρύ πόδι το καλό μου:inlove:, άλλα γενικά προς τα εκεί το πάει, να γίνει μοντέλο..:PΟτι να ναι...

Αν όντως το πάει προς τα εκεί...να προσέχει πολύ πες της είναι μικρή τωρα..!!:|Κουκλί είναι το κοριτσάκι!!!

ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΙΕΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ???? Καλα ντε μην βαράτε, το ξέρω ότι θα με διώξουν απ΄το σπίτι μου αν τολμήσω (άμεσα δηλαδή, γιατι για αργότερα ε....):up:

Ευχομαι περαστικούλια σου Κατερινάκι. Κι όταν γίνεις καλά να έρθεις κ από το σπίτι να γνωρίσεις τα ΠΑΙΔΙΑ μου και τα ΓΑΤΙΑ μου τα ζουζουνια.
Ειδες η μαμακα??? Αναντικατάστατη!!!Τώρα θα σε φροντίζει η γλυκιά μου !!!! (Εεε να μιλήσω κι εγω σαν μαμά που είμαι....)

:lol::lol::lol::lol: Ειναι λίγο δύσκολο να εγκαταλείψουν το σπίτι γιατί αυτοί θα χάσουν!!!! η Γιουλη είναι τέλεια μανα και σύζυγος. Οπότε??? Πού θα βρουν???? Θα το ξανασκεφτούν

ΚΑλέ μην ξεπουλιέσαι εσύ...Δεν θα χωράς από τα τόσα πλάσματα που είστε εκεεί...:lol::lol:

Ευχαριστώ αναστασία θέλω κι εγώ πολύ να έρθω..Θα κανονίσουμε σίγουρα!!ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ Κ ΤΟΝ ΣΕΒΒΑΧ επιτέλους!!!!:D

Χωρίς την Γιούλη σπίτι δεν θα υπάρξει οπότε συμφωνώ καλή μου!:P

15, με ύψος 1,65 και κίλα 45 :/:(έχει καλα δομιμένο σκελετό ομως και δεν της φ αίνεται)
ΚΑλά έχει αδύνατα ποδαράκια αλλά είνια και μικρούλι ακόμα..ΘΑ γυναικέψει και θα είναι μοντελάρα!:)

αυτο λέω κι εγώ, είναι κοριτσάκι και του πάει το λεπτό..απλά το χώρο του modeling να τον προσέξει...τόσα ακούμε...;)

Δεν είμαι σύζυγος... τον τρέμω το γάμο...και να ήμουν δεν θα ήμουν καλή το ομολογώ...:redface::redface:
μάνα προσπαθω αλλά πάλι κάνω λάθη...:redface::(

Δεν είμαι σύζυγος... τον τρέμω το γάμο...και να ήμουν δεν θα ήμουν καλή το ομολογώ...:redface::redface:

όλοι κάνουν λάθη, γιατι οι γονείς μας δεν καναν?ζωή είναι και μαθαίνουμε απο αυτη...μια χαρά τα πας, σε λιγο θα έχεις και γατο εγγόνια...:lol:

Γιούλη μέσα από τα λάθη μαθαίνουμε πρώτον και κανείς δεν απαιτεί μια ΤΕΛΕΙΑ μάνα!!!Εγώ είμαι ευχαριστημένη με την μαμά μου αν και κάνει αμέτρητα λάθη και έχει πολλά ελαττώματα αλλά αυτά είναι που την κάνουν να ξεχωρίζει τόσο!ΚΑι θα ακουστώ λίγο χαζή αλλά...για να έγινε όπως έχω γίνει σημαίνει ότι έκαναν καλή δουλειά..και βλέποντας και τα αδέρφια μου καταλαβαίνω ότι μπαμπας και μαμά συνεργάστηκαν τέλεια!!!Αληθινός να είσαι και ο εαυτός σου και όλα θα πάνε τέλεια!:)

όλοι κάνουν λάθη, γιατι οι γονείς μας δεν καναν?ζωή είναι και μαθαίνουμε απο αυτη...μια χαρά τα πας, σε λιγο θα έχεις και γατο εγγόνια...:lol:
δεν ειμαι καλή Βάσια άκου τι σου λέω.. αν γύριζα το χρόνο πίσω ούτε γάμο θα έκανα ούτε παιδί...:redface::redface:
Αλλά για το αστεράκι μου το Χρήστο δεν μετανιώνω με τίποτα... είναι χουρχούρης και μαμάκιας απίστευτος... τον λέω κροκοδειλάκο κι εκείνος μανούλα... κι εγώ λιώνω...:inlove::inlove::inlove:

Σορυ που διακόπτω... αλλά Ζωή δεν υπάρχει κανένας στα Γιάννενα που να έρχεται όσο λείπεις το Γενάρη να σου ταίζει και καθαρίζει τη τουαλέτα της μικρής?? :hmm:
Ζωή... δεν θέλω να γίνομαι κουραστική... αλλά μήπως μπορείς να βρεις γι'αυτο μια λύση?

ο Ξανθοπουλος με μαλλια!!!!:lol::lol::lol:

Ζωή... δεν θέλω να γίνομαι κουραστική... αλλά μήπως μπορείς να βρεις γι'αυτο μια λύση?

Άτομο έχω, γάτα δεν έχω.. :P

Άτομο έχω, γάτα δεν έχω.. :P
Aν έχεις άτομο τότε και σου αρέσει η ταρταρουγίτσα πάρτην τώρα...και θα στην φροντίσει το άτομο που έχεις εκεί...;)αν τα βρείτε και με τη τιμή...
Γνώμη σου λέω ε?? :hmm:

ο Ξανθοπουλος με μαλλια!!!!:lol::lol::lol:
αι μαρί... δασκάλα με τα χρυσά μαλλιά που τα ξέρεις πια όλα! :P:lol:
η Βούρτση είμαι!

Aν έχεις άτομο τότε και σου αρέσει η ταρταρουγίτσα πάρτην τώρα...και θα στην φροντίσει το άτομο που έχεις εκεί...;)αν τα βρείτε και με τη τιμή...

ποιο ειναι το πρόβλημα δεν κατάλαβα..αν θα την παρει τότε ή μετα, ή αν θα την πάρει γενικώς...τιμή έμαθες Ζωή?:hmm:

Είναι και αυτό ένα ενδεχόμενο που το σκεφτόμαστε, άλλα δεν έχω μιλήσει καθόλου με τους ιδιοκτήτες της άμεσα και γίνετε λίγο σπασμένο τηλεφωνο. :/:Να μου πουν τώρα τι παίζει γιατί έχω αρχίσει να απογοητεύομαι..:/:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back