Birman-maniacs

Ε σιγα σιγα θα αρχισει να περναει,και θα την ξαναπιασει σε περιπου δυο-τρεις εβδομαδες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κανεις δεν είναι εδώ...??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ήρθα εγω...αχ είμαι μοναχούλη, το Αθηνιώ κοιμάται, και περιμένω όλο αγωνία τις φωτό απο τον Ιωνάκο...:)

Βασακο, πότε θα λάβεις τις φωτογραφίες...Μπας και φτιάξει το κεφάκι μας εδω???

Βασακο, πότε θα λάβεις τις φωτογραφίες...Μπας και φτιάξει το κεφάκι μας εδω???

να πω την αλήθεια, μάλλον αύριο...σήμερα ή αύριο θα πανε οι καταλίνες να τον πάρουν από την Μικαέλα για να συνηθίσει την Σεμέλη (φανταστείτε το Ιωνάκι τι θα περάσει με τη Σεμέλη, φαίνεται αυτή οτι είναι τσακπίνα, θα τον κάνει ό,τι θέλει:D).Οπότε μου έχουν ταξει φωτο όταν πάνε σπίτι..βεβαια τους έχω στείλε mail εδω και μερες και δεν απαντησαν , έστειλα και σήμερα και τίποτα ακόμα:(...ελπίζω να με θυμηθουν

να πω την αλήθεια, μάλλον αύριο...σήμερα ή αύριο θα πανε οι καταλίνες να τον πάρουν από την Μικαέλα για να συνηθίσει την Σεμέλη (φανταστείτε το Ιωνάκι τι θα περάσει με τη Σεμέλη, φαίνεται αυτή οτι είναι τσακπίνα, θα τον κάνει ό,τι θέλει:D).Οπότε μου έχουν ταξει φωτο όταν πάνε σπίτι..βεβαια τους έχω στείλε mail εδω και μερες και δεν απαντησαν , έστειλα και σήμερα και τίποτα ακόμα:(...ελπίζω να με θυμηθουν
Αχ ωραία.!!:up::up:Θέλω πολύ να δω τον Ιωνάκο..Μου φαίνεται ότι δεν θα σκουρήενι το προσωπάκι του πολύ ε???:hmm:Η Σεμέλη ποου βρίσκεται??Γερμανία δεν ήταν?????:hmm::confused:Αχ αντε να τα δούμε!!!:up:Έχεις καμία πρόσφατη να μου βαλεις να μου φτιάξεις τη διάθεση???:)

Αντε πια το λαδι μας εβγαλαν για να μας τον δειξουν τον σοκολατενιο!Βασια ανυπομονεις ε;Πως λες να τον παρει η Αθηνα;

Αχ ωραία.!!:up::up:Θέλω πολύ να δω τον Ιωνάκο..Μου φαίνεται ότι δεν θα σκουρήενι το προσωπάκι του πολύ ε???:hmm:Η Σεμέλη ποου βρίσκεται??Γερμανία δεν ήταν?????:hmm::confused:Αχ αντε να τα δούμε!!!:up:Έχεις καμία πρόσφατη να μου βαλεις να μου φτιάξεις τη διάθεση???:)

Γερμανία ειναι η Σεμέλη Γερμανία και ο Ιων, αλλά είναι σε διαφορετικες πόλεις...τώρα θα είναι μαζί....;)δεν έχω φωτο, δεν μου στείλανε καμία άλλη...τωρα το weekend περιμένω...

Γερμανία ειναι η Σεμέλη Γερμανία και ο Ιων, αλλά είναι σε διαφορετικες πόλεις...τώρα θα είναι μαζί....;)δεν έχω φωτο, δεν μου στείλανε καμία άλλη...τωρα το weekend περιμένω...
Βρε Βάσια...Τι γίνεται???Γερμανάκια είναι και τα 2??Εγώγιατί δεν είμαι ενημερωμένη καλέεεεεε????:lol::lol:Σεμέλη + Ίων = καρδούλες πολλές ε???:up:Αχ υπομονή Βάσια μου θα σου έρθει στα χεράκια ο γλυκουλίνος σου!Ρώτησε και η Δώρα πιο πάνω..Η Αθηνά πως λές να το πάρει???:hmm:

το Ερωτακι μου!!!:)

Συνημμένα

• IMG_3514.jpg
    IMG_3514.jpg
    47,3 KB · Εμφανίσεις: 18
  • IMG_3518.jpg
    IMG_3518.jpg
    56,2 KB · Εμφανίσεις: 16
  • IMG_3528.jpg
    IMG_3528.jpg
    38,4 KB · Εμφανίσεις: 16
Βρε Βάσια...Τι γίνεται???Γερμανάκια είναι και τα 2??Εγώγιατί δεν είμαι ενημερωμένη καλέεεεεε????:lol::lol:Σεμέλη + Ίων = καρδούλες πολλές ε???:up:Αχ υπομονή Βάσια μου θα σου έρθει στα χεράκια ο γλυκουλίνος σου!Ρώτησε και η Δώρα πιο πάνω..Η Αθηνά πως λές να το πάρει???:hmm:

η Αθηνα ειναι πολυ φοβητσιάρα, θα πέσει πολυ χου και κουχ κουχ...ελπίζω να ειναι μικροσωμος ο Ιων και να μην την τρομάξει το μέγεθος...σιγά σιγά πιστεύω να τα βρουν, τα βιρμανίας είναι αγαθά ζώα.;)η Αθηνα δεν βγάζει ποτε νύχι, ουτε σηκώνει χέρι, το μικρό πιστεύω να έχει στο νου του το παιχνίδι οποτε να μην έχουμε τσακωμους

:):):):):)

Συνημμένα

• IMG_3531.jpg
    IMG_3531.jpg
    24,2 KB · Εμφανίσεις: 18
  • IMG_3534.jpg
    IMG_3534.jpg
    26,1 KB · Εμφανίσεις: 33
  • IMG_3535.jpg
    IMG_3535.jpg
    26,1 KB · Εμφανίσεις: 53
:cool::cool::cool::cool::cool::cool:

Συνημμένα

• IMG_3541.jpg
    IMG_3541.jpg
    25,2 KB · Εμφανίσεις: 53
  • IMG_3536.jpg
    IMG_3536.jpg
    28,4 KB · Εμφανίσεις: 40
  • IMG_3544.jpg
    IMG_3544.jpg
    44 KB · Εμφανίσεις: 16
:cool::cool::cool::cool:

Συνημμένα

• IMG_3561.jpg
    IMG_3561.jpg
    32,9 KB · Εμφανίσεις: 29
:P:P:P:P:P

Συνημμένα

• IMG_3573.jpg
    IMG_3573.jpg
    26,4 KB · Εμφανίσεις: 19
  • IMG_3572.jpg
    IMG_3572.jpg
    25,4 KB · Εμφανίσεις: 61
  • IMG_3568.jpg
    IMG_3568.jpg
    41,1 KB · Εμφανίσεις: 20
:cool::cool::cool::cool:

Συνημμένα

• IMG_3565.jpg
    IMG_3565.jpg
    31,1 KB · Εμφανίσεις: 42
  • IMG_3563.jpg
    IMG_3563.jpg
    37,7 KB · Εμφανίσεις: 23
η Αθηνα ειναι πολυ φοβητσιάρα, θα πέσει πολυ χου και κουχ κουχ...ελπίζω να ειναι μικροσωμος ο Ιων και να μην την τρομάξει το μέγεθος...σιγά σιγά πιστεύω να τα βρουν, τα βιρμανίας είναι αγαθά ζώα.;)η Αθηνα δεν βγάζει ποτε νύχι, ουτε σηκώνει χέρι, το μικρό πιστεύω να έχει στο νου του το παιχνίδι οποτε να μην έχουμε τσακωμους

Μμμμμμ:hmm::hmm:Πολύ καλός χαρακτήραας ακούγεται η Αθηνούλα!!:)Ε καλε πόσο μεγάλο να είναι το Ιωνάκι 3 μηνών γατάκι!!!:lol:

μαρί...ροζ παιχνίδακι πήρες στο παιδί?ντικιντάγκα θα το κάνεις?:lol::lol:

Καλά λέει καλέ!!!:lol::lol::lol:Για αυτό δεν τον πλησιάζει ο ΜΕλάνωρ βρε??:hmm:

Καλά Δαβάη πως μεγάλωσε έτσι το παιδί???Θα πάθω πλάκα..Γαταρος βρε μας έγινε!!

το Ιωνάκι δεν θα ειναι 3 μηνών, θα είναι 4 μηνών και 13 ημερών όταν έρθει...:)είδες Γιούλη τι χρειάζονται οι χάρακες....στο πα εγω....εσυ φταις κακούργα που δεν μας αφήνεις να εκφραστούμε...:P:cool:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back