Birman-maniacs

ωραια ωραια...πώς τα πέρασες μικρουλα στο Βόλο?:hmm:
Τέλεια!:up:
Εσείς τι κάνατε το 4ήμερο;:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλύτερα?
1434592072_e16765aa80.jpg
Ναι!:happy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τέλεια!:up:
Εσείς τι κάνατε το 4ήμερο;:hmm:

ήρεμα,εγώ πήγα λίγο στη Λαρισα....

bild_080.jpg

bild_083.jpg

Παιδιά μου απαντησε η Σουηδεζα!!!!!! :D:DΛέει οτι θέλει πάλι να μου την εμπιστευτεί, και πως το οτι δεν με πειράζει να την πάρω ενώ θα είναι έξι μηνών είναι υπερ μου! (ΝΑΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!):up: Μου είπε οτι μπορεί να την κρατήσει μέχρι τον Ιανουάριο ή να την αφήσει στης γερμανιδες και να την πάρω απο εκεί τον Ιανουάριο! Δεν φαντάζεστε πως νιώθω (Δηλ όσοι έχετε τέτοια μωρακια μάλλον φαντάζεστε)!!!!!!! :lol::lol:Να σας κεράσω ψηφιακή τούρτα(Δεν παχαίνει κιόλας!)
oddCake.4-1.jpg

(Ακόμα δεν το έχω πει στον φίλο μου, ήθελα να το πω πρώτα εδώ!) :up::up:
ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!:up:
εμένα μου αρέσουν τα αηδιαστικά...και η τούρτα σου μου άρεσε πάρα πολύ!!!:up:
Αυτή η γάτα είναι πραγματικά ιδιαίτερη!!!!:up:
Μπράβο Ζωή....:)

η ζωή σου θα αλλάξει Ζωή με τη Βιρμανούλα σου... θα κολήσεις άγρια όπως όλοι εμείς...:)θα το δεις...είναι πολύ ιδιαίτερα πλάσματα....δεν είναι οποιεσδήποτε γάτες...

αντε να την καλοδεχτεις!!!!!κουκλιτσα ειναι!!!!:up:

η ζωή σου θα αλλάξει Ζωή με τη Βιρμανούλα σου... θα κολήσεις άγρια όπως όλοι εμείς...:)θα το δεις...είναι πολύ ιδιαίτερα πλάσματα....δεν είναι οποιεσδήποτε γάτες...
αυτο ξαναπεστο!!!!οι γατες αυτες ειναι ερωτας!!!!εγω εκλεισα ως γατομανα!!!μονο τετοιες γατες απο δω και μπρος!!!Δεν λεω τον λατρευω τον Μελανωρινο μου,αλλα ο Ερωτακος μου ειναι ερωτας!!!!:rolleyes:

Παιδιά είμαι χάλια! Μιλισα με τους δικούς μου και μου είπαν οτι υπάρχουν κάποια προβλήματα(οικονομικά και υγείας) που δεν ήξερα Και πως δεν μπορώ τώρα να πάρω μια τόσο ακριβή γάτα! Κοντεύω να τρελαθω! Ήρθαν όλα μαζί, και δεν βρίσκω και της φίλες μου στο τηλέφωνο
Είμαι χάλια..
Δεν ξέρω τι να κάνω...

Παιδιά είμαι χάλια! Μιλισα με τους δικούς μου και μου είπαν οτι υπάρχουν κάποια προβλήματα(οικονομικά και υγείας) που δεν ήξερα Και πως δεν μπορώ τώρα να πάρω μια τόσο ακριβή γάτα! Κοντεύω να τρελαθω! Ήρθαν όλα μαζί, και δεν βρίσκω και της φίλες μου στο τηλέφωνο
Είμαι χάλια..
Δεν ξέρω τι να κάνω...
ούτε το Γένάρη? Μήπως μαζεύοντας τα χριστουγεννιάτικα δώρα να τα καταφέρεις?? Δεν τους το είχες πει όμως κι εσύ πιο πριν....?
Είναι και οι τύψεις που αισθάνεσαι?:(

οχι...κοιτά λοξά και πονηρά προς τα πάνω....σαν ψεύτικος...
Μικρουλης ειναι σε αυτη που λες,ή τωρα μεγαλος;Ολοσωμη ειναι;Εχουμε και πολλες παναθεμα μας!:lol:

ούτε το Γένάρη? Μήπως μαζεύοντας τα χριστουγεννιάτικα δώρα να τα καταφέρεις?? Δεν τους το είχες πει όμως κι εσύ πιο πριν....?
Είναι και οι τύψεις που αισθάνεσαι?:(

Δεν είναι μόνο το οικονομικό(τα χρήματα σχεδόν τα έχω μαζέψει αλλά αυτοί δεν το ξέρουν) Το θέμα είναι οτι θα χρειάζεται να ταξιδεύω συνέχεια και να λείπω πολύ απο το σπίτι για να είμαι κοντά σε κάποια άτομα Και δεν είναι οι κατάλληλες συνθήκες... Τους το είχα πει, αλλά όταν τους είπα οτι υπολογίζω μετά τα χριστουγεννα μου έλεγαν “Α, καλά θα το δούμε τότε”. Τώρα που τους είπα οτι σχεδόν έκλεισε μου είπαν τι συμβαίνει και ήρθαν τα πάνω κάτω!:(
Φριχτές τύψεις πραγματικά!!! Λιποθύμησα πρώτη φορά στην ζωή μου σήμερα.. χάλια..:(

Δεν είναι μόνο το οικονομικό(τα χρήματα σχεδόν τα έχω μαζέψει αλλά αυτοί δεν το ξέρουν) Το θέμα είναι οτι θα χρειάζεται να ταξιδεύω συνέχεια και να λείπω πολύ απο το σπίτι για να είμαι κοντά σε κάποια άτομα Και δεν είναι οι κατάλληλες συνθήκες... Τους το είχα πει, αλλά όταν τους είπα οτι υπολογίζω μετά τα χριστουγεννα μου έλεγαν “Α, καλά θα το δούμε τότε”. Τώρα που τους είπα οτι σχεδόν έκλεισε μου είπαν τι συμβαίνει και ήρθαν τα πάνω κάτω!:(
Φριχτές τύψεις πραγματικά!!! Λιποθύμησα πρώτη φορά στην ζωή μου σήμερα.. χάλια..:(
ηρέμησε Ζωή...το πιο σημαντικό είναι η υγεία των ανθρώπων μας.... τουλάχιστον το έμαθες εγκαιρα...φαντάζεσαι να την είχες πάρει κιόλας?:(καλή δύναμη κορίτσι μου...

Μικρουλης ειναι σε αυτη που λες,ή τωρα μεγαλος;Ολοσωμη ειναι;Εχουμε και πολλες παναθεμα μας!:lol:
μονο το πρόσωπό του....

Μηπως αυτη Γιουλη;
517354.jpg

Μηπως αυτη Γιουλη;
αυτή είναι η αμέσως επόμενη που με τρέλανε... μωρέ Δωράκι σε κούρασα... είναι σε παρόμοιο πλάνο αλλά κοιτά λοξά και λίγο χαζά πάνω...σαν ψεύτικη είναι καλέ...:up:

Κοιταει το δικο μου το παιδι χαζα;;;;;;;;;;;;;;;;:mad:
Αυτη;Εμενα αυτη δε μου αρεσει,ειναι ακομα τοτε που κοιτουσε το ενα ματι εδω και το αλλο...
profil.jpg

Αυτή είναι!!:up:

tripla.jpg

Αυτή είναι!!:up:

tripla.jpg
ΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Σ΄ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!!! Είναι το τέλειο γατόνι, κι έχει αυτό το υπέροχο χαμόγελο!!! Δώρα... να τον χαίρεσαι!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back