Birman-maniacs

Καλησπερα!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πριν λιγο ηταν εξω στο μπαλκονι ο Πλατωνας και ετρωγε τα φυτα:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πριν λιγο ηταν εξω στο μπαλκονι ο Πλατωνας και ετρωγε τα φυτα:lol:
ωχ!!!αρχισε?θα στα κατεβασει ολα κατω!!!!:lol::lol::lol:
πως τα πατε?εγινε καθολου χαδιαρης?

θα μας βαλεις καμια καλη φωτο να τον δουμε βρε?

ωχ!!!αρχισε?θα στα κατεβασει ολα κατω!!!!:lol::lol::lol:
πως τα πατε?εγινε καθολου χαδιαρης?

Ειναι χαδιαρης αλλα το μονο προβλημα ειναι οτι δεν με ακολουθει και δεν ερχεται για χαδια απο μονος μονο πολυ πρωι αμα ξυπνησω με ακολουθει...

Ειναι χαδιαρης αλλα το μονο προβλημα ειναι οτι δεν με ακολουθει και δεν ερχεται για χαδια απο μονος μονο πολυ πρωι αμα ξυπνησω με ακολουθει...
ουτε παρακολουθει που πας?δηλαδη αν αλλαξεις δωματιο δεν ερχεται απο πισω?

ουτε παρακολουθει που πας?δηλαδη αν αλλαξεις δωματιο δεν ερχεται απο πισω?

Οχι με γραφει στα παλια του τα πατουσακια

δεν πειραζει!!!μπορει να του ερθει αργοτερα!:)
φαινεται να ειναι κουκλος Θοδωρη στις φωτο αλλα βρε παιδι μου κοροιδευες την Μαγκαλι και τις εχεις βγαλει ολες θολες και απο το πλαι!!!Τραβα και καμια en face να δουμε τη φατσουλα του... :rolleyes:

Φευγω θα τα πουμε αργοτερα

Υ.Γ.Αυτο που εννοουσα ειναι οτι θα ειμαστε δυο οι τρελες οποτε θα μοιραζονται οι γειτονες...:lol:

Α πες το έτσι να ξέρω καλέ!!! Αν μου πεις κανείς "τι στο καλό κάνεις" θα του πω πήγαινε μια βόλτα απο Κάλυμνο να δεις :lol::lol::lol:

Αλλά θα κάνουμε απο του χρόνου κανονικές κολοκύθες ε όχι πλαστικές!!! Οι κανονικές έχουν πιο πολύ φάση. Ειδικά όταν τις κάνεις σε ότι σχέδιο θέλεις. Εμένα η διαδικασία μ'αρέσει. Το αποτέλεσμα το βαριέμαι! :P:P

ΤΕΛΕΙΑ!!!!:up::up::up:
Ανυπομονώ να τα δω!:)
Και κάποτε να τα ζουλήξω...:rolleyes::redface:
εμείς να δεις!!:up:
να δω το Πλάτωνα ξύπνιο και όρθιο σεε φωτό κι ας πεθάνω:P:lol:
ναι βρε παιδιά...γιατί να τον ακολουθεί δηλ. σωνει και ντε όπου πάει?? Ο γατούλης είναι ανεξάρτητος:cool: σαν το Μοφεά μου! Αρκεί που είναι λίγο χαδιάρης:up:

Το σπίτι ετοιμο επανδρωμένο για την άφιξη των μικρών...
τη Κυριακή το βράδυ θα έχω 4 βιρμανάκια σπίτι μου...:up:
Βέβαια θα είναι χωρισμένα τα μεγάλα με τα μικρά και μόνο μετά την αναχώρηση του Ιωνα τη Δευτέρα θα γίνει η αντάμωση Σεμέλης Καλυψώς Μορφέα...οι συστάσεις κλπ!:P:lol::lol:
Αντε θα μάθετε νέα μέσω της Βασιας και της μάνας Δανάης που θα ανησυχεί για το παιδί της (εμένα εννοώ):P:lol:
Αυριο θα έχει ζέστη μου είπε η φίλη μου 17 βαθμούς...:blink::P
Καλή μας αντάμωση....:)

την Κυριακή το βράδυ τα μωρά μας θα πατήσουν ελληνικό έδαφος....:)
Βάσια μου καλώς να τα δεχτείτε τα μωρά σας!!!! Σας σκεφτομαι και νοιώθω την χαρά σας και την προσμονή σας!!!!Να μου φιλήσεις την Αθηνούλα!!:up:

Είναι ένας κούκλος ο Πλάτωνας. Βγάλε τον κ μια φωτο από μπροστά να δουμε το φατσούλι του!!!:PΝα τον χαίρεσαι:)

κι εχω μεινει μονος γιατι ειμαι ο δολοφονος!!!!:lol:
:lol::lol:
τη Κυριακή το βράδυ θα έχω 4 βιρμανάκια σπίτι μου...
Βέβαια θα είναι χωρισμένα τα μεγάλα με τα μικρά και μόνο μετά την αναχώρηση του Ιωνα τη Δευτέρα θα γίνει η αντάμωση Σεμέλης Καλυψώς Μορφέα...οι συστάσεις κλπ!:P
Αντε θα μάθετε νέα μέσω της Βασιας και της μάνας Δανάης που θα ανησυχεί για το παιδί της (εμένα εννοώ):P:lol:
Αυριο θα έχει ζέστη μου είπε η φίλη μου 17 βαθμούς...
Καλό σου ταξίδι Γιούλη μου!!! Να φτάσεις καλά, και να περάσεις πανέμορφα με την φιλενάδα σου!! Να παραλάβεις τα μωράκια σας με το καλό και να επιστρέψεις με γεμάτη την αγκαλιά σου ...:up:

Γιουλίτσκα καλο σου ταξιδι!Περιμενουμε τις αφιξεις!:D

τη Κυριακή το βράδυ θα έχω 4 βιρμανάκια σπίτι μου...:up:
Βέβαια θα είναι χωρισμένα τα μεγάλα με τα μικρά και μόνο μετά την αναχώρηση του Ιωνα τη Δευτέρα θα γίνει η αντάμωση Σεμέλης Καλυψώς Μορφέα...οι συστάσεις κλπ!:P:lol::lol:
Αυριο θα έχει ζέστη μου είπε η φίλη μου 17 βαθμούς...:blink::P
Τέλεια!
Καλό ταξίδι!(και καλές αγκαλίτσες!:happy:)

Υ.Γ. :Περιμένουμε φωτό ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back