Birman-maniacs

Όχι και τόσο στο νοσοκομείο πέρασα τον περισσότερο χρόνο.. :/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όχι και τόσο στο νοσοκομείο πέρασα τον περισσότερο χρόνο.. :/:
αχ κριμα!!!!λυπαμαι!!!κατι σοβαρο?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν κινδυνεύει,:) αλλά απο οτι μου είπε η μητέρα μου, ήταν τυχερή που το έπαθε ενώ πήγανε για εξετάσεις και ήταν μέσα στο νοσοκομείο, αλλιώς δεν θα την προλάβαιναν..:/:

Δεν κινδυνεύει,:) αλλά απο οτι μου είπε η μητέρα μου, ήταν τυχερή που το έπαθε ενώ πήγανε για εξετάσεις και ήταν μέσα στο νοσοκομείο, αλλιώς δεν θα την προλάβαιναν..:/:
ποιος επαθε τι?δεν καταλαβα!:/:

Η θεία μου(αδερφή της γιαγιάς μου, αλλά είναι σαν γιαγιά αφού αυτή μεγάλωσε την μητέρα μου) με το αναπνευστικό κάτι..(δεν μου εξήγησαν ακριβός και δεν ρώτησα παρα πάνω..):/:

Καλημέρα! :D:D:D

Χθες έκανα έναν απ'τους καλύτερους ύπνους της ζωής μου με τη πιο τέλεια τρυφερή, γουργουράρικη και ήσυχη παρείτσα! :up:

Εδώ νυστάζουμε....είχαμε μακρυνό ταξείδι!:)

Συνημμένα

• CIMG1702.JPG
    CIMG1702.JPG
    47,8 KB · Εμφανίσεις: 29
Καλημερα!! καλως τα δεχτηκατε Γιουλη και Βασια!! :D

Καλημερα Γιουλη!Τι ομορφα μωρα!Ειδικα η Σεμελη εχει γινει...Απιστευτη!Τι να πω...Μ'αρεσει περισσοτερο απο ολα σχεδον τα Βιρμανακια που εχω δει(μετα τον Μορφεα)...

Ο Ιωνας! Τρελαίνεται για χάδια κι αγκαλίτσες είναι απίστευτη γουργουρομηχανή και απεχθάνεται τη γατοφόρο...:lol:(τ' αυτάαααακια μου!!!) :lol:

Συνημμένα

• CIMG1710.JPG
    CIMG1710.JPG
    38,2 KB · Εμφανίσεις: 25
  • CIMG1695.JPG
    CIMG1695.JPG
    30,6 KB · Εμφανίσεις: 20
Καλημερα!! καλως τα δεχτηκατε Γιουλη και Βασια!! :D

Καλημερα Γιουλη!Τι ομορφα μωρα!Ειδικα η Σεμελη εχει γινει...Απιστευτη!Τι να πω...Μ'αρεσει περισσοτερο απο ολα σχεδον τα Βιρμανακια που εχω δει(μετα τον Μορφεα)...
Ευχαριστούμε πολύ!!! :D

Ηρθε η Βασια να τον παρει? για να καταλαβω, σε ολοκληρο το ταξιδι δεν εβαλε γλωσσα μεσα?? χι χι

Μόλις αναχώρησε το Ιωνάκι για λαμία... θα μου λείψει...και της Σεμέλης...
Πάλι χώθηκε στη γατοφόρο που μισεί ο κακομοίρης... κουράγιο Βασάκο... μόλις βγει θα είναι μια χαρά!!! Καλόβολος και χαδιάρης...:up:

Καλώς τα δεχτήκατε τα θεϊκά μωρά σας! :inlove::inlove::inlove:
να σας ζήσουν!!!!:up:

Γιούλη μου πώς ήταν το ταξίδι?:)

H Σεμέλη είναι μικρούλα τρυφερή, χαδιάρα και γουργουριάρα... ήσυχη, γλυκειά και συνεσταλμένη, ήταν το μαξιλαράκι του Ιωνα σε όλο το ταξείδι...:up:

Συνημμένα

• CIMG1706.JPG
    CIMG1706.JPG
    36,1 KB · Εμφανίσεις: 21
  • CIMG1713.JPG
    CIMG1713.JPG
    44,3 KB · Εμφανίσεις: 22
Καλώς τα δεχτήκατε τα θεϊκά μωρά σας! :inlove::inlove::inlove:
να σας ζήσουν!!!!:up:

Γιούλη μου πώς ήταν το ταξίδι?:)
Σ'ευχαριστώ Νικολετάκι μου! :)
Και οι δύο πτήσεις πολύ καλές! Ταξείδεψα άνετα και στην επιστροφή γιατί παρόλο που ήταν σχεδόν γεμάτο το αεροπλάνο μου έδωσαν τριάδα που δεν καθόταν κανένας και είμασταν άνετα με τα μωρά!:)

Για ακόμα φορά γύρισα ερωτευμένη με τη Βαυαρία... απίστευτα όμορφη και με πολύ ζεστούς ανθρώπους!!

Ομορφια μου!!!!!!

Το Ιωνάκι έχει πολύ απαλή γουνίτσα και το Σεμελάκι θα γίνει το πιο μακρύτριχό μου απ΄όλα τα άλλα!
Παιδιά είμαι ξετρελαμένη...

Είμαι στο γραφείο... κοιμήθηκα στις 3 αλλά ξύπνησα στις 7...:/:γιατί σήμερα έχω μια πολύ σημαντική παρουσίαση στις 4...στους Αμερικάνους...
Παρόλα αυτά ΠΕΤΑΩ!!!
:inlove::inlove:
Το ίδιο και η Βάσια!! Δηλώνουμε ερωτευμένες!!

Συνημμένα

• CIMG1705.JPG
    CIMG1705.JPG
    53,2 KB · Εμφανίσεις: 22
Ομορφια μου!!!!!!
Αχου Δωράκι μου... πρέπει να τα αγγίξεις για καταλάβεις... μεταξένια, αέρινα... σαν ψεύτικα...

Τα Χριστουγεννα δεν ειναι μακρια...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back