Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 07:48 Η Raisa έγραψε: #30.481 05-11-08 07:48 Καλημέρα βιρμανάκια μου. Τι κάνουν τα μωρά σας, μικρά και μεγάλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 08:06 Η Βάσια13859: #30.482 05-11-08 08:06 καλημέρα....σήμερα ο Ιωνας έκανε κεφαλάκι και τρίφτηκε στην Αθηνά, έμεινε αυτήτώρα πέφτει ένα κυνηγητό στο σπίτι, αλλα δεν καταλαβαίνω αν είναι παιχνίδι ή φόβος?στην αρχη φοβόταν ο μικρος τώρα η Αθηνα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 08:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.483 05-11-08 08:48 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα....σήμερα ο Ιωνας έκανε κεφαλάκι και τρίφτηκε στην Αθηνά, έμεινε αυτήτώρα πέφτει ένα κυνηγητό στο σπίτι, αλλα δεν καταλαβαίνω αν είναι παιχνίδι ή φόβος?στην αρχη φοβόταν ο μικρος τώρα η Αθηνα.. Click για ανάπτυξη... Kαλημέρα! Αχου τον μωρέ...τι καλός που είναι!! Μπράβο!! Πολύ καλή πρόοδος Βασάκο!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα βιρμανάκια μου. Τι κάνουν τα μωρά σας, μικρά και μεγάλα? Click για ανάπτυξη... Σήμερα βγήκαμε για τη πρωινή μας βόλτα και δεν κάναμε κανένα χου!! Μόνο μυτούλες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 08:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.484 05-11-08 08:50 Κοιμηθήκαμε αγκαλίτσα... και το πρωί με ξύπνησε με παιχνιδάκια!! Παιδιά λιώνωωωωωωωω Εχω ένα μωρό στο σπίτι...και πράγματι είναι έτσι...γιατί είναι μικροκαμωμένη σα μικρό γατάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 08:52 Η Βάσια13859: #30.485 05-11-08 08:52 Γιούλη και εμενα καναν μυτουλες...και τρεχουν σα χαζα...πεφτει και κανα χου αλλα I think they said hello.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 08:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.486 05-11-08 08:56 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Γιούλη και εμενα καναν μυτουλες...και τρεχουν σα χαζα...πεφτει και κανα χου αλλα I think they said hello.. Click για ανάπτυξη... Τέλεια!!! Ειδες Βασάκο?? Πως κοιμηθήκατε??? Τα καημένα τα μεγάλα χαμηλώνουν μπροστά της για να μειώσουν τον όγκο τους κι όταν σηκώνονται, εκείνη κάνει ένα βήμα πίσω...σου λέει τι βουνά είναι αυτά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:02 Η staman2 έγραψε: #30.487 05-11-08 09:02 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα....σήμερα ο Ιωνας έκανε κεφαλάκι και τρίφτηκε στην Αθηνά, έμεινε αυτήτώρα πέφτει ένα κυνηγητό στο σπίτι, αλλα δεν καταλαβαίνω αν είναι παιχνίδι ή φόβος?στην αρχη φοβόταν ο μικρος τώρα η Αθηνα.. Click για ανάπτυξη... Ο γλυκούλης... μωρέ έκανε και κεφαλάκι στην Αθηνά!!! Νομίζω πως το κυνηγητό που πέφτει, είναι κάτι ανάμεσα σε παιχνιδι και λίιιγο φόβο ίσως στην αρχή. Προσπαθούν με το κυνηγητο να αγγιξει ο ένας τον άλλον αλλά στο πεταχτό, και ψιλομυρίζονται...Πάντως όταν φοβούνται το βλέπεις.από το τίναγμα της ουράς.. κ ο ένας απο τους δυο είναι πολύ εκνευρισμένος κ κοιτάζονται στα μάτια ανελιπώς!!!Εμένα πάντως γύρω στην 3η μέρα όπως είναι η σημερινή για εσάς, άρχισαν το ίδιο να κάνουν: Κυνηγητό, παιχνιδι στη συνέχεια, και μετά αγγίγματα ανάμεικτα με χουχου και μετά αγάπη από καμιά εβδομάδα και μυτούλες (Σεβάχ με Νάλα εννοώ) γιατί ο Πέρσης με τη Νάλα ήταν αυτοκόλλητοι από το 1ο εικοσιτετράωρο. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημέρα! Αχου τον μωρέ...τι καλός που είναι!! Μπράβο!! Πολύ καλή πρόοδος Βασάκο!! Σήμερα βγήκαμε για τη πρωινή μας βόλτα και δεν κάναμε κανένα χου!! Μόνο μυτούλες!!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο σας μπράβο σας!!! Τι καλά που είναι κ τα δυο μεγάλα σου βρε Γιουλη μου!! Δεν της αγριευουν καθόλου!! Της δείχνουν ότι την αποδέχονται τα γλυκούλια μου... Διαισθάνομαι ότι εντός της ημέρας σήμερα ή το πολύ αύριο, θα επέλθει η συμφιλίωσή τους κ θα παίζουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:06 Η staman2 έγραψε: #30.488 05-11-08 09:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοιμηθήκαμε αγκαλίτσα... και το πρωί με ξύπνησε με παιχνιδάκια!! Παιδιά λιώνωωωωωωωω Εχω ένα μωρό στο σπίτι...και πράγματι είναι έτσι...γιατί είναι μικροκαμωμένη σα μικρό γατάκι! Click για ανάπτυξη... Καλέ!!! είναι να μην λιώνειςςςςςςςςςςςς???? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τέλεια!!! Ειδες Βασάκο?? Πως κοιμηθήκατε??? Τα καημένα τα μεγάλα χαμηλώνουν μπροστά της για να μειώσουν τον όγκο τους κι όταν σηκώνονται, εκείνη κάνει ένα βήμα πίσω...σου λέει τι βουνά είναι αυτά? Click για ανάπτυξη... Τι ευγενικά που είναι τα μεγάλα σου!!! τέλειοι χαρακτήρες!! αρχοντες!! Ετσι κάνει κι ο Πέρσης μου σε κάθε νέο μέλος μικρότερο σε όγκο από αυτόν!!! Είναι πλάσματα τελικά είδες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:17 Η Βάσια13859: #30.489 05-11-08 09:17 εγω κοιμηθηκα με τον Ίωνα, και ο μπαμπας με την κόρη...βασικα ο Ίωνας δεν κοιμοταν σβουριζε, αλλα δεν μιλησε καθολου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.490 05-11-08 09:17 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! Ο γλυκούλης... μωρέ έκανε και κεφαλάκι στην Αθηνά!!! Νομίζω πως το κυνηγητό που πέφτει, είναι κάτι ανάμεσα σε παιχνιδι και λίιιγο φόβο ίσως στην αρχή. Προσπαθούν με το κυνηγητο να αγγιξει ο ένας τον άλλον αλλά στο πεταχτό, και ψιλομυρίζονται...Πάντως όταν φοβούνται το βλέπεις.από το τίναγμα της ουράς.. κ ο ένας απο τους δυο είναι πολύ εκνευρισμένος κ κοιτάζονται στα μάτια ανελιπώς!!!Εμένα πάντως γύρω στην 3η μέρα όπως είναι η σημερινή για εσάς, άρχισαν το ίδιο να κάνουν: Κυνηγητό, παιχνιδι στη συνέχεια, και μετά αγγίγματα ανάμεικτα με χουχου και μετά αγάπη από καμιά εβδομάδα και μυτούλες (Σεβάχ με Νάλα εννοώ) γιατί ο Πέρσης με τη Νάλα ήταν αυτοκόλλητοι από το 1ο εικοσιτετράωρο. Μπράβο σας μπράβο σας!!! Τι καλά που είναι κ τα δυο μεγάλα σου βρε Γιουλη μου!! Δεν της αγριευουν καθόλου!! Της δείχνουν ότι την αποδέχονται τα γλυκούλια μου... Διαισθάνομαι ότι εντός της ημέρας σήμερα ή το πολύ αύριο, θα επέλθει η συμφιλίωσή τους κ θα παίζουν.. Click για ανάπτυξη... Ο Μορφέας κι η Καλυψώ κόλησαν απ΄τα πρώτα 2 λεπτά! Σήμερα το πρωί έπαιξαν λίγο με το Μορφέα ένα μπαλάκι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.491 05-11-08 09:19 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εγω κοιμηθηκα με τον Ίωνα, και ο μπαμπας με την κόρη...βασικα ο Ίωνας δεν κοιμοταν σβουριζε, αλλα δεν μιλησε καθολου... Click για ανάπτυξη... Μπράβο... αλλά σήμερα να κοιμηθείτε αγκαλίτσα με τον αντρούλη σου ε? Κι άστα τα άλλα...θα τα βρούνε θα δεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:20 Η Βάσια13859: #30.492 05-11-08 09:20 η αλήθεια είναι οτι είναι ακόμα αμήχανα, αλλά τουλάχιστον υπάρχει μεγάλη τάση συμφιλίωσης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:21 Η Βάσια13859: #30.493 05-11-08 09:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπράβο... αλλά σήμερα να κοιμηθείτε αγκαλίτσα με τον αντρούλη σου ε? Κι άστα τα άλλα...θα τα βρούνε θα δεις! Click για ανάπτυξη... κάτσε να δούμε γιατί μάλλον έχει γαστρεντερίτιδα, κυκλοφορεί ίωση και μάλλον θα το αποφύγουμε για να μην κολλήσω....γκαντεμια, γατια , αρρώστιες...χιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.494 05-11-08 09:25 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: η αλήθεια είναι οτι είναι ακόμα αμήχανα, αλλά τουλάχιστον υπάρχει μεγάλη τάση συμφιλίωσης... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.495 05-11-08 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κάτσε να δούμε γιατί μάλλον έχει γαστρεντερίτιδα, κυκλοφορεί ίωση και μάλλον θα το αποφύγουμε για να μην κολλήσω....γκαντεμια, γατια , αρρώστιες...χιχι Click για ανάπτυξη... Περαστικά του... ναι να προσέχεις... Τι λέει ο Γιώργος?? Του αρέσει που ειναι χαδιάρης ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:29 Η zorica έγραψε: #30.496 05-11-08 09:29 καλημερα... πως ειναι τα γατουνια μας σημερα;Τα πανε λιγο καλυτερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.497 05-11-08 09:31 Αρχική Δημοσίευση από zorica: καλημερα... πως ειναι τα γατουνια μας σημερα;Τα πανε λιγο καλυτερα? Click για ανάπτυξη... Διαβασε πιο πάνω Ζόριτσα!! Πολύ πολύ καλά!!! Και ο Ιωνας και το Σεμελιώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:34 Η zorica έγραψε: #30.498 05-11-08 09:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Διαβασε πιο πάνω Ζόριτσα!! Πολύ πολύ καλά!!! Και ο Ιωνας και το Σεμελιώ! Click για ανάπτυξη... Ειδες...Που στεναχωριοσασταν...η δικια σου εφαγε καθολου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.499 05-11-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ειδες...Που στεναχωριοσασταν...η δικια σου εφαγε καθολου? Click για ανάπτυξη... Χθες τρεις φορές γέμισα το πιατάκι της!! Τα έφαγε μαζεμένα! μόνο που της τα μούλιασα... και μετά όταν της ξανάβαζα μείωνα το νερό... σήμερα ήταν ελάχιστα μουλιασμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.500 05-11-08 09:39 κακάκια ακόμα δεν κάναμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1523 1524 1525 1526 1527 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1525 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1525 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα βιρμανάκια μου. Τι κάνουν τα μωρά σας, μικρά και μεγάλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 08:06 Η Βάσια13859: #30.482 05-11-08 08:06 καλημέρα....σήμερα ο Ιωνας έκανε κεφαλάκι και τρίφτηκε στην Αθηνά, έμεινε αυτήτώρα πέφτει ένα κυνηγητό στο σπίτι, αλλα δεν καταλαβαίνω αν είναι παιχνίδι ή φόβος?στην αρχη φοβόταν ο μικρος τώρα η Αθηνα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 08:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.483 05-11-08 08:48 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα....σήμερα ο Ιωνας έκανε κεφαλάκι και τρίφτηκε στην Αθηνά, έμεινε αυτήτώρα πέφτει ένα κυνηγητό στο σπίτι, αλλα δεν καταλαβαίνω αν είναι παιχνίδι ή φόβος?στην αρχη φοβόταν ο μικρος τώρα η Αθηνα.. Click για ανάπτυξη... Kαλημέρα! Αχου τον μωρέ...τι καλός που είναι!! Μπράβο!! Πολύ καλή πρόοδος Βασάκο!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα βιρμανάκια μου. Τι κάνουν τα μωρά σας, μικρά και μεγάλα? Click για ανάπτυξη... Σήμερα βγήκαμε για τη πρωινή μας βόλτα και δεν κάναμε κανένα χου!! Μόνο μυτούλες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 08:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.484 05-11-08 08:50 Κοιμηθήκαμε αγκαλίτσα... και το πρωί με ξύπνησε με παιχνιδάκια!! Παιδιά λιώνωωωωωωωω Εχω ένα μωρό στο σπίτι...και πράγματι είναι έτσι...γιατί είναι μικροκαμωμένη σα μικρό γατάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 08:52 Η Βάσια13859: #30.485 05-11-08 08:52 Γιούλη και εμενα καναν μυτουλες...και τρεχουν σα χαζα...πεφτει και κανα χου αλλα I think they said hello.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 08:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.486 05-11-08 08:56 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Γιούλη και εμενα καναν μυτουλες...και τρεχουν σα χαζα...πεφτει και κανα χου αλλα I think they said hello.. Click για ανάπτυξη... Τέλεια!!! Ειδες Βασάκο?? Πως κοιμηθήκατε??? Τα καημένα τα μεγάλα χαμηλώνουν μπροστά της για να μειώσουν τον όγκο τους κι όταν σηκώνονται, εκείνη κάνει ένα βήμα πίσω...σου λέει τι βουνά είναι αυτά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:02 Η staman2 έγραψε: #30.487 05-11-08 09:02 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα....σήμερα ο Ιωνας έκανε κεφαλάκι και τρίφτηκε στην Αθηνά, έμεινε αυτήτώρα πέφτει ένα κυνηγητό στο σπίτι, αλλα δεν καταλαβαίνω αν είναι παιχνίδι ή φόβος?στην αρχη φοβόταν ο μικρος τώρα η Αθηνα.. Click για ανάπτυξη... Ο γλυκούλης... μωρέ έκανε και κεφαλάκι στην Αθηνά!!! Νομίζω πως το κυνηγητό που πέφτει, είναι κάτι ανάμεσα σε παιχνιδι και λίιιγο φόβο ίσως στην αρχή. Προσπαθούν με το κυνηγητο να αγγιξει ο ένας τον άλλον αλλά στο πεταχτό, και ψιλομυρίζονται...Πάντως όταν φοβούνται το βλέπεις.από το τίναγμα της ουράς.. κ ο ένας απο τους δυο είναι πολύ εκνευρισμένος κ κοιτάζονται στα μάτια ανελιπώς!!!Εμένα πάντως γύρω στην 3η μέρα όπως είναι η σημερινή για εσάς, άρχισαν το ίδιο να κάνουν: Κυνηγητό, παιχνιδι στη συνέχεια, και μετά αγγίγματα ανάμεικτα με χουχου και μετά αγάπη από καμιά εβδομάδα και μυτούλες (Σεβάχ με Νάλα εννοώ) γιατί ο Πέρσης με τη Νάλα ήταν αυτοκόλλητοι από το 1ο εικοσιτετράωρο. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημέρα! Αχου τον μωρέ...τι καλός που είναι!! Μπράβο!! Πολύ καλή πρόοδος Βασάκο!! Σήμερα βγήκαμε για τη πρωινή μας βόλτα και δεν κάναμε κανένα χου!! Μόνο μυτούλες!!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο σας μπράβο σας!!! Τι καλά που είναι κ τα δυο μεγάλα σου βρε Γιουλη μου!! Δεν της αγριευουν καθόλου!! Της δείχνουν ότι την αποδέχονται τα γλυκούλια μου... Διαισθάνομαι ότι εντός της ημέρας σήμερα ή το πολύ αύριο, θα επέλθει η συμφιλίωσή τους κ θα παίζουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:06 Η staman2 έγραψε: #30.488 05-11-08 09:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοιμηθήκαμε αγκαλίτσα... και το πρωί με ξύπνησε με παιχνιδάκια!! Παιδιά λιώνωωωωωωωω Εχω ένα μωρό στο σπίτι...και πράγματι είναι έτσι...γιατί είναι μικροκαμωμένη σα μικρό γατάκι! Click για ανάπτυξη... Καλέ!!! είναι να μην λιώνειςςςςςςςςςςςς???? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τέλεια!!! Ειδες Βασάκο?? Πως κοιμηθήκατε??? Τα καημένα τα μεγάλα χαμηλώνουν μπροστά της για να μειώσουν τον όγκο τους κι όταν σηκώνονται, εκείνη κάνει ένα βήμα πίσω...σου λέει τι βουνά είναι αυτά? Click για ανάπτυξη... Τι ευγενικά που είναι τα μεγάλα σου!!! τέλειοι χαρακτήρες!! αρχοντες!! Ετσι κάνει κι ο Πέρσης μου σε κάθε νέο μέλος μικρότερο σε όγκο από αυτόν!!! Είναι πλάσματα τελικά είδες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:17 Η Βάσια13859: #30.489 05-11-08 09:17 εγω κοιμηθηκα με τον Ίωνα, και ο μπαμπας με την κόρη...βασικα ο Ίωνας δεν κοιμοταν σβουριζε, αλλα δεν μιλησε καθολου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.490 05-11-08 09:17 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! Ο γλυκούλης... μωρέ έκανε και κεφαλάκι στην Αθηνά!!! Νομίζω πως το κυνηγητό που πέφτει, είναι κάτι ανάμεσα σε παιχνιδι και λίιιγο φόβο ίσως στην αρχή. Προσπαθούν με το κυνηγητο να αγγιξει ο ένας τον άλλον αλλά στο πεταχτό, και ψιλομυρίζονται...Πάντως όταν φοβούνται το βλέπεις.από το τίναγμα της ουράς.. κ ο ένας απο τους δυο είναι πολύ εκνευρισμένος κ κοιτάζονται στα μάτια ανελιπώς!!!Εμένα πάντως γύρω στην 3η μέρα όπως είναι η σημερινή για εσάς, άρχισαν το ίδιο να κάνουν: Κυνηγητό, παιχνιδι στη συνέχεια, και μετά αγγίγματα ανάμεικτα με χουχου και μετά αγάπη από καμιά εβδομάδα και μυτούλες (Σεβάχ με Νάλα εννοώ) γιατί ο Πέρσης με τη Νάλα ήταν αυτοκόλλητοι από το 1ο εικοσιτετράωρο. Μπράβο σας μπράβο σας!!! Τι καλά που είναι κ τα δυο μεγάλα σου βρε Γιουλη μου!! Δεν της αγριευουν καθόλου!! Της δείχνουν ότι την αποδέχονται τα γλυκούλια μου... Διαισθάνομαι ότι εντός της ημέρας σήμερα ή το πολύ αύριο, θα επέλθει η συμφιλίωσή τους κ θα παίζουν.. Click για ανάπτυξη... Ο Μορφέας κι η Καλυψώ κόλησαν απ΄τα πρώτα 2 λεπτά! Σήμερα το πρωί έπαιξαν λίγο με το Μορφέα ένα μπαλάκι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.491 05-11-08 09:19 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εγω κοιμηθηκα με τον Ίωνα, και ο μπαμπας με την κόρη...βασικα ο Ίωνας δεν κοιμοταν σβουριζε, αλλα δεν μιλησε καθολου... Click για ανάπτυξη... Μπράβο... αλλά σήμερα να κοιμηθείτε αγκαλίτσα με τον αντρούλη σου ε? Κι άστα τα άλλα...θα τα βρούνε θα δεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:20 Η Βάσια13859: #30.492 05-11-08 09:20 η αλήθεια είναι οτι είναι ακόμα αμήχανα, αλλά τουλάχιστον υπάρχει μεγάλη τάση συμφιλίωσης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:21 Η Βάσια13859: #30.493 05-11-08 09:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπράβο... αλλά σήμερα να κοιμηθείτε αγκαλίτσα με τον αντρούλη σου ε? Κι άστα τα άλλα...θα τα βρούνε θα δεις! Click για ανάπτυξη... κάτσε να δούμε γιατί μάλλον έχει γαστρεντερίτιδα, κυκλοφορεί ίωση και μάλλον θα το αποφύγουμε για να μην κολλήσω....γκαντεμια, γατια , αρρώστιες...χιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.494 05-11-08 09:25 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: η αλήθεια είναι οτι είναι ακόμα αμήχανα, αλλά τουλάχιστον υπάρχει μεγάλη τάση συμφιλίωσης... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.495 05-11-08 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κάτσε να δούμε γιατί μάλλον έχει γαστρεντερίτιδα, κυκλοφορεί ίωση και μάλλον θα το αποφύγουμε για να μην κολλήσω....γκαντεμια, γατια , αρρώστιες...χιχι Click για ανάπτυξη... Περαστικά του... ναι να προσέχεις... Τι λέει ο Γιώργος?? Του αρέσει που ειναι χαδιάρης ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:29 Η zorica έγραψε: #30.496 05-11-08 09:29 καλημερα... πως ειναι τα γατουνια μας σημερα;Τα πανε λιγο καλυτερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.497 05-11-08 09:31 Αρχική Δημοσίευση από zorica: καλημερα... πως ειναι τα γατουνια μας σημερα;Τα πανε λιγο καλυτερα? Click για ανάπτυξη... Διαβασε πιο πάνω Ζόριτσα!! Πολύ πολύ καλά!!! Και ο Ιωνας και το Σεμελιώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:34 Η zorica έγραψε: #30.498 05-11-08 09:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Διαβασε πιο πάνω Ζόριτσα!! Πολύ πολύ καλά!!! Και ο Ιωνας και το Σεμελιώ! Click για ανάπτυξη... Ειδες...Που στεναχωριοσασταν...η δικια σου εφαγε καθολου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.499 05-11-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ειδες...Που στεναχωριοσασταν...η δικια σου εφαγε καθολου? Click για ανάπτυξη... Χθες τρεις φορές γέμισα το πιατάκι της!! Τα έφαγε μαζεμένα! μόνο που της τα μούλιασα... και μετά όταν της ξανάβαζα μείωνα το νερό... σήμερα ήταν ελάχιστα μουλιασμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.500 05-11-08 09:39 κακάκια ακόμα δεν κάναμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1523 1524 1525 1526 1527 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1525 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1525 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλημέρα....σήμερα ο Ιωνας έκανε κεφαλάκι και τρίφτηκε στην Αθηνά, έμεινε αυτήτώρα πέφτει ένα κυνηγητό στο σπίτι, αλλα δεν καταλαβαίνω αν είναι παιχνίδι ή φόβος?στην αρχη φοβόταν ο μικρος τώρα η Αθηνα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 08:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.483 05-11-08 08:48 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα....σήμερα ο Ιωνας έκανε κεφαλάκι και τρίφτηκε στην Αθηνά, έμεινε αυτήτώρα πέφτει ένα κυνηγητό στο σπίτι, αλλα δεν καταλαβαίνω αν είναι παιχνίδι ή φόβος?στην αρχη φοβόταν ο μικρος τώρα η Αθηνα.. Click για ανάπτυξη... Kαλημέρα! Αχου τον μωρέ...τι καλός που είναι!! Μπράβο!! Πολύ καλή πρόοδος Βασάκο!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα βιρμανάκια μου. Τι κάνουν τα μωρά σας, μικρά και μεγάλα? Click για ανάπτυξη... Σήμερα βγήκαμε για τη πρωινή μας βόλτα και δεν κάναμε κανένα χου!! Μόνο μυτούλες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 08:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.484 05-11-08 08:50 Κοιμηθήκαμε αγκαλίτσα... και το πρωί με ξύπνησε με παιχνιδάκια!! Παιδιά λιώνωωωωωωωω Εχω ένα μωρό στο σπίτι...και πράγματι είναι έτσι...γιατί είναι μικροκαμωμένη σα μικρό γατάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 08:52 Η Βάσια13859: #30.485 05-11-08 08:52 Γιούλη και εμενα καναν μυτουλες...και τρεχουν σα χαζα...πεφτει και κανα χου αλλα I think they said hello.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 08:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.486 05-11-08 08:56 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Γιούλη και εμενα καναν μυτουλες...και τρεχουν σα χαζα...πεφτει και κανα χου αλλα I think they said hello.. Click για ανάπτυξη... Τέλεια!!! Ειδες Βασάκο?? Πως κοιμηθήκατε??? Τα καημένα τα μεγάλα χαμηλώνουν μπροστά της για να μειώσουν τον όγκο τους κι όταν σηκώνονται, εκείνη κάνει ένα βήμα πίσω...σου λέει τι βουνά είναι αυτά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:02 Η staman2 έγραψε: #30.487 05-11-08 09:02 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα....σήμερα ο Ιωνας έκανε κεφαλάκι και τρίφτηκε στην Αθηνά, έμεινε αυτήτώρα πέφτει ένα κυνηγητό στο σπίτι, αλλα δεν καταλαβαίνω αν είναι παιχνίδι ή φόβος?στην αρχη φοβόταν ο μικρος τώρα η Αθηνα.. Click για ανάπτυξη... Ο γλυκούλης... μωρέ έκανε και κεφαλάκι στην Αθηνά!!! Νομίζω πως το κυνηγητό που πέφτει, είναι κάτι ανάμεσα σε παιχνιδι και λίιιγο φόβο ίσως στην αρχή. Προσπαθούν με το κυνηγητο να αγγιξει ο ένας τον άλλον αλλά στο πεταχτό, και ψιλομυρίζονται...Πάντως όταν φοβούνται το βλέπεις.από το τίναγμα της ουράς.. κ ο ένας απο τους δυο είναι πολύ εκνευρισμένος κ κοιτάζονται στα μάτια ανελιπώς!!!Εμένα πάντως γύρω στην 3η μέρα όπως είναι η σημερινή για εσάς, άρχισαν το ίδιο να κάνουν: Κυνηγητό, παιχνιδι στη συνέχεια, και μετά αγγίγματα ανάμεικτα με χουχου και μετά αγάπη από καμιά εβδομάδα και μυτούλες (Σεβάχ με Νάλα εννοώ) γιατί ο Πέρσης με τη Νάλα ήταν αυτοκόλλητοι από το 1ο εικοσιτετράωρο. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημέρα! Αχου τον μωρέ...τι καλός που είναι!! Μπράβο!! Πολύ καλή πρόοδος Βασάκο!! Σήμερα βγήκαμε για τη πρωινή μας βόλτα και δεν κάναμε κανένα χου!! Μόνο μυτούλες!!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο σας μπράβο σας!!! Τι καλά που είναι κ τα δυο μεγάλα σου βρε Γιουλη μου!! Δεν της αγριευουν καθόλου!! Της δείχνουν ότι την αποδέχονται τα γλυκούλια μου... Διαισθάνομαι ότι εντός της ημέρας σήμερα ή το πολύ αύριο, θα επέλθει η συμφιλίωσή τους κ θα παίζουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:06 Η staman2 έγραψε: #30.488 05-11-08 09:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοιμηθήκαμε αγκαλίτσα... και το πρωί με ξύπνησε με παιχνιδάκια!! Παιδιά λιώνωωωωωωωω Εχω ένα μωρό στο σπίτι...και πράγματι είναι έτσι...γιατί είναι μικροκαμωμένη σα μικρό γατάκι! Click για ανάπτυξη... Καλέ!!! είναι να μην λιώνειςςςςςςςςςςςς???? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τέλεια!!! Ειδες Βασάκο?? Πως κοιμηθήκατε??? Τα καημένα τα μεγάλα χαμηλώνουν μπροστά της για να μειώσουν τον όγκο τους κι όταν σηκώνονται, εκείνη κάνει ένα βήμα πίσω...σου λέει τι βουνά είναι αυτά? Click για ανάπτυξη... Τι ευγενικά που είναι τα μεγάλα σου!!! τέλειοι χαρακτήρες!! αρχοντες!! Ετσι κάνει κι ο Πέρσης μου σε κάθε νέο μέλος μικρότερο σε όγκο από αυτόν!!! Είναι πλάσματα τελικά είδες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:17 Η Βάσια13859: #30.489 05-11-08 09:17 εγω κοιμηθηκα με τον Ίωνα, και ο μπαμπας με την κόρη...βασικα ο Ίωνας δεν κοιμοταν σβουριζε, αλλα δεν μιλησε καθολου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.490 05-11-08 09:17 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! Ο γλυκούλης... μωρέ έκανε και κεφαλάκι στην Αθηνά!!! Νομίζω πως το κυνηγητό που πέφτει, είναι κάτι ανάμεσα σε παιχνιδι και λίιιγο φόβο ίσως στην αρχή. Προσπαθούν με το κυνηγητο να αγγιξει ο ένας τον άλλον αλλά στο πεταχτό, και ψιλομυρίζονται...Πάντως όταν φοβούνται το βλέπεις.από το τίναγμα της ουράς.. κ ο ένας απο τους δυο είναι πολύ εκνευρισμένος κ κοιτάζονται στα μάτια ανελιπώς!!!Εμένα πάντως γύρω στην 3η μέρα όπως είναι η σημερινή για εσάς, άρχισαν το ίδιο να κάνουν: Κυνηγητό, παιχνιδι στη συνέχεια, και μετά αγγίγματα ανάμεικτα με χουχου και μετά αγάπη από καμιά εβδομάδα και μυτούλες (Σεβάχ με Νάλα εννοώ) γιατί ο Πέρσης με τη Νάλα ήταν αυτοκόλλητοι από το 1ο εικοσιτετράωρο. Μπράβο σας μπράβο σας!!! Τι καλά που είναι κ τα δυο μεγάλα σου βρε Γιουλη μου!! Δεν της αγριευουν καθόλου!! Της δείχνουν ότι την αποδέχονται τα γλυκούλια μου... Διαισθάνομαι ότι εντός της ημέρας σήμερα ή το πολύ αύριο, θα επέλθει η συμφιλίωσή τους κ θα παίζουν.. Click για ανάπτυξη... Ο Μορφέας κι η Καλυψώ κόλησαν απ΄τα πρώτα 2 λεπτά! Σήμερα το πρωί έπαιξαν λίγο με το Μορφέα ένα μπαλάκι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.491 05-11-08 09:19 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εγω κοιμηθηκα με τον Ίωνα, και ο μπαμπας με την κόρη...βασικα ο Ίωνας δεν κοιμοταν σβουριζε, αλλα δεν μιλησε καθολου... Click για ανάπτυξη... Μπράβο... αλλά σήμερα να κοιμηθείτε αγκαλίτσα με τον αντρούλη σου ε? Κι άστα τα άλλα...θα τα βρούνε θα δεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:20 Η Βάσια13859: #30.492 05-11-08 09:20 η αλήθεια είναι οτι είναι ακόμα αμήχανα, αλλά τουλάχιστον υπάρχει μεγάλη τάση συμφιλίωσης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:21 Η Βάσια13859: #30.493 05-11-08 09:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπράβο... αλλά σήμερα να κοιμηθείτε αγκαλίτσα με τον αντρούλη σου ε? Κι άστα τα άλλα...θα τα βρούνε θα δεις! Click για ανάπτυξη... κάτσε να δούμε γιατί μάλλον έχει γαστρεντερίτιδα, κυκλοφορεί ίωση και μάλλον θα το αποφύγουμε για να μην κολλήσω....γκαντεμια, γατια , αρρώστιες...χιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.494 05-11-08 09:25 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: η αλήθεια είναι οτι είναι ακόμα αμήχανα, αλλά τουλάχιστον υπάρχει μεγάλη τάση συμφιλίωσης... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.495 05-11-08 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κάτσε να δούμε γιατί μάλλον έχει γαστρεντερίτιδα, κυκλοφορεί ίωση και μάλλον θα το αποφύγουμε για να μην κολλήσω....γκαντεμια, γατια , αρρώστιες...χιχι Click για ανάπτυξη... Περαστικά του... ναι να προσέχεις... Τι λέει ο Γιώργος?? Του αρέσει που ειναι χαδιάρης ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:29 Η zorica έγραψε: #30.496 05-11-08 09:29 καλημερα... πως ειναι τα γατουνια μας σημερα;Τα πανε λιγο καλυτερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.497 05-11-08 09:31 Αρχική Δημοσίευση από zorica: καλημερα... πως ειναι τα γατουνια μας σημερα;Τα πανε λιγο καλυτερα? Click για ανάπτυξη... Διαβασε πιο πάνω Ζόριτσα!! Πολύ πολύ καλά!!! Και ο Ιωνας και το Σεμελιώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:34 Η zorica έγραψε: #30.498 05-11-08 09:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Διαβασε πιο πάνω Ζόριτσα!! Πολύ πολύ καλά!!! Και ο Ιωνας και το Σεμελιώ! Click για ανάπτυξη... Ειδες...Που στεναχωριοσασταν...η δικια σου εφαγε καθολου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.499 05-11-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ειδες...Που στεναχωριοσασταν...η δικια σου εφαγε καθολου? Click για ανάπτυξη... Χθες τρεις φορές γέμισα το πιατάκι της!! Τα έφαγε μαζεμένα! μόνο που της τα μούλιασα... και μετά όταν της ξανάβαζα μείωνα το νερό... σήμερα ήταν ελάχιστα μουλιασμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.500 05-11-08 09:39 κακάκια ακόμα δεν κάναμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1523 1524 1525 1526 1527 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1525 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1525 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα....σήμερα ο Ιωνας έκανε κεφαλάκι και τρίφτηκε στην Αθηνά, έμεινε αυτήτώρα πέφτει ένα κυνηγητό στο σπίτι, αλλα δεν καταλαβαίνω αν είναι παιχνίδι ή φόβος?στην αρχη φοβόταν ο μικρος τώρα η Αθηνα.. Click για ανάπτυξη... Kαλημέρα! Αχου τον μωρέ...τι καλός που είναι!! Μπράβο!! Πολύ καλή πρόοδος Βασάκο!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα βιρμανάκια μου. Τι κάνουν τα μωρά σας, μικρά και μεγάλα? Click για ανάπτυξη... Σήμερα βγήκαμε για τη πρωινή μας βόλτα και δεν κάναμε κανένα χου!! Μόνο μυτούλες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 08:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.484 05-11-08 08:50 Κοιμηθήκαμε αγκαλίτσα... και το πρωί με ξύπνησε με παιχνιδάκια!! Παιδιά λιώνωωωωωωωω Εχω ένα μωρό στο σπίτι...και πράγματι είναι έτσι...γιατί είναι μικροκαμωμένη σα μικρό γατάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 08:52 Η Βάσια13859: #30.485 05-11-08 08:52 Γιούλη και εμενα καναν μυτουλες...και τρεχουν σα χαζα...πεφτει και κανα χου αλλα I think they said hello.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 08:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.486 05-11-08 08:56 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Γιούλη και εμενα καναν μυτουλες...και τρεχουν σα χαζα...πεφτει και κανα χου αλλα I think they said hello.. Click για ανάπτυξη... Τέλεια!!! Ειδες Βασάκο?? Πως κοιμηθήκατε??? Τα καημένα τα μεγάλα χαμηλώνουν μπροστά της για να μειώσουν τον όγκο τους κι όταν σηκώνονται, εκείνη κάνει ένα βήμα πίσω...σου λέει τι βουνά είναι αυτά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:02 Η staman2 έγραψε: #30.487 05-11-08 09:02 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα....σήμερα ο Ιωνας έκανε κεφαλάκι και τρίφτηκε στην Αθηνά, έμεινε αυτήτώρα πέφτει ένα κυνηγητό στο σπίτι, αλλα δεν καταλαβαίνω αν είναι παιχνίδι ή φόβος?στην αρχη φοβόταν ο μικρος τώρα η Αθηνα.. Click για ανάπτυξη... Ο γλυκούλης... μωρέ έκανε και κεφαλάκι στην Αθηνά!!! Νομίζω πως το κυνηγητό που πέφτει, είναι κάτι ανάμεσα σε παιχνιδι και λίιιγο φόβο ίσως στην αρχή. Προσπαθούν με το κυνηγητο να αγγιξει ο ένας τον άλλον αλλά στο πεταχτό, και ψιλομυρίζονται...Πάντως όταν φοβούνται το βλέπεις.από το τίναγμα της ουράς.. κ ο ένας απο τους δυο είναι πολύ εκνευρισμένος κ κοιτάζονται στα μάτια ανελιπώς!!!Εμένα πάντως γύρω στην 3η μέρα όπως είναι η σημερινή για εσάς, άρχισαν το ίδιο να κάνουν: Κυνηγητό, παιχνιδι στη συνέχεια, και μετά αγγίγματα ανάμεικτα με χουχου και μετά αγάπη από καμιά εβδομάδα και μυτούλες (Σεβάχ με Νάλα εννοώ) γιατί ο Πέρσης με τη Νάλα ήταν αυτοκόλλητοι από το 1ο εικοσιτετράωρο. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημέρα! Αχου τον μωρέ...τι καλός που είναι!! Μπράβο!! Πολύ καλή πρόοδος Βασάκο!! Σήμερα βγήκαμε για τη πρωινή μας βόλτα και δεν κάναμε κανένα χου!! Μόνο μυτούλες!!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο σας μπράβο σας!!! Τι καλά που είναι κ τα δυο μεγάλα σου βρε Γιουλη μου!! Δεν της αγριευουν καθόλου!! Της δείχνουν ότι την αποδέχονται τα γλυκούλια μου... Διαισθάνομαι ότι εντός της ημέρας σήμερα ή το πολύ αύριο, θα επέλθει η συμφιλίωσή τους κ θα παίζουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:06 Η staman2 έγραψε: #30.488 05-11-08 09:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοιμηθήκαμε αγκαλίτσα... και το πρωί με ξύπνησε με παιχνιδάκια!! Παιδιά λιώνωωωωωωωω Εχω ένα μωρό στο σπίτι...και πράγματι είναι έτσι...γιατί είναι μικροκαμωμένη σα μικρό γατάκι! Click για ανάπτυξη... Καλέ!!! είναι να μην λιώνειςςςςςςςςςςςς???? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τέλεια!!! Ειδες Βασάκο?? Πως κοιμηθήκατε??? Τα καημένα τα μεγάλα χαμηλώνουν μπροστά της για να μειώσουν τον όγκο τους κι όταν σηκώνονται, εκείνη κάνει ένα βήμα πίσω...σου λέει τι βουνά είναι αυτά? Click για ανάπτυξη... Τι ευγενικά που είναι τα μεγάλα σου!!! τέλειοι χαρακτήρες!! αρχοντες!! Ετσι κάνει κι ο Πέρσης μου σε κάθε νέο μέλος μικρότερο σε όγκο από αυτόν!!! Είναι πλάσματα τελικά είδες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:17 Η Βάσια13859: #30.489 05-11-08 09:17 εγω κοιμηθηκα με τον Ίωνα, και ο μπαμπας με την κόρη...βασικα ο Ίωνας δεν κοιμοταν σβουριζε, αλλα δεν μιλησε καθολου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.490 05-11-08 09:17 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! Ο γλυκούλης... μωρέ έκανε και κεφαλάκι στην Αθηνά!!! Νομίζω πως το κυνηγητό που πέφτει, είναι κάτι ανάμεσα σε παιχνιδι και λίιιγο φόβο ίσως στην αρχή. Προσπαθούν με το κυνηγητο να αγγιξει ο ένας τον άλλον αλλά στο πεταχτό, και ψιλομυρίζονται...Πάντως όταν φοβούνται το βλέπεις.από το τίναγμα της ουράς.. κ ο ένας απο τους δυο είναι πολύ εκνευρισμένος κ κοιτάζονται στα μάτια ανελιπώς!!!Εμένα πάντως γύρω στην 3η μέρα όπως είναι η σημερινή για εσάς, άρχισαν το ίδιο να κάνουν: Κυνηγητό, παιχνιδι στη συνέχεια, και μετά αγγίγματα ανάμεικτα με χουχου και μετά αγάπη από καμιά εβδομάδα και μυτούλες (Σεβάχ με Νάλα εννοώ) γιατί ο Πέρσης με τη Νάλα ήταν αυτοκόλλητοι από το 1ο εικοσιτετράωρο. Μπράβο σας μπράβο σας!!! Τι καλά που είναι κ τα δυο μεγάλα σου βρε Γιουλη μου!! Δεν της αγριευουν καθόλου!! Της δείχνουν ότι την αποδέχονται τα γλυκούλια μου... Διαισθάνομαι ότι εντός της ημέρας σήμερα ή το πολύ αύριο, θα επέλθει η συμφιλίωσή τους κ θα παίζουν.. Click για ανάπτυξη... Ο Μορφέας κι η Καλυψώ κόλησαν απ΄τα πρώτα 2 λεπτά! Σήμερα το πρωί έπαιξαν λίγο με το Μορφέα ένα μπαλάκι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.491 05-11-08 09:19 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εγω κοιμηθηκα με τον Ίωνα, και ο μπαμπας με την κόρη...βασικα ο Ίωνας δεν κοιμοταν σβουριζε, αλλα δεν μιλησε καθολου... Click για ανάπτυξη... Μπράβο... αλλά σήμερα να κοιμηθείτε αγκαλίτσα με τον αντρούλη σου ε? Κι άστα τα άλλα...θα τα βρούνε θα δεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:20 Η Βάσια13859: #30.492 05-11-08 09:20 η αλήθεια είναι οτι είναι ακόμα αμήχανα, αλλά τουλάχιστον υπάρχει μεγάλη τάση συμφιλίωσης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:21 Η Βάσια13859: #30.493 05-11-08 09:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπράβο... αλλά σήμερα να κοιμηθείτε αγκαλίτσα με τον αντρούλη σου ε? Κι άστα τα άλλα...θα τα βρούνε θα δεις! Click για ανάπτυξη... κάτσε να δούμε γιατί μάλλον έχει γαστρεντερίτιδα, κυκλοφορεί ίωση και μάλλον θα το αποφύγουμε για να μην κολλήσω....γκαντεμια, γατια , αρρώστιες...χιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.494 05-11-08 09:25 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: η αλήθεια είναι οτι είναι ακόμα αμήχανα, αλλά τουλάχιστον υπάρχει μεγάλη τάση συμφιλίωσης... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.495 05-11-08 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κάτσε να δούμε γιατί μάλλον έχει γαστρεντερίτιδα, κυκλοφορεί ίωση και μάλλον θα το αποφύγουμε για να μην κολλήσω....γκαντεμια, γατια , αρρώστιες...χιχι Click για ανάπτυξη... Περαστικά του... ναι να προσέχεις... Τι λέει ο Γιώργος?? Του αρέσει που ειναι χαδιάρης ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:29 Η zorica έγραψε: #30.496 05-11-08 09:29 καλημερα... πως ειναι τα γατουνια μας σημερα;Τα πανε λιγο καλυτερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.497 05-11-08 09:31 Αρχική Δημοσίευση από zorica: καλημερα... πως ειναι τα γατουνια μας σημερα;Τα πανε λιγο καλυτερα? Click για ανάπτυξη... Διαβασε πιο πάνω Ζόριτσα!! Πολύ πολύ καλά!!! Και ο Ιωνας και το Σεμελιώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:34 Η zorica έγραψε: #30.498 05-11-08 09:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Διαβασε πιο πάνω Ζόριτσα!! Πολύ πολύ καλά!!! Και ο Ιωνας και το Σεμελιώ! Click για ανάπτυξη... Ειδες...Που στεναχωριοσασταν...η δικια σου εφαγε καθολου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.499 05-11-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ειδες...Που στεναχωριοσασταν...η δικια σου εφαγε καθολου? Click για ανάπτυξη... Χθες τρεις φορές γέμισα το πιατάκι της!! Τα έφαγε μαζεμένα! μόνο που της τα μούλιασα... και μετά όταν της ξανάβαζα μείωνα το νερό... σήμερα ήταν ελάχιστα μουλιασμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.500 05-11-08 09:39 κακάκια ακόμα δεν κάναμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1523 1524 1525 1526 1527 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1525 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1525 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κοιμηθήκαμε αγκαλίτσα... και το πρωί με ξύπνησε με παιχνιδάκια!! Παιδιά λιώνωωωωωωωω Εχω ένα μωρό στο σπίτι...και πράγματι είναι έτσι...γιατί είναι μικροκαμωμένη σα μικρό γατάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 08:52 Η Βάσια13859: #30.485 05-11-08 08:52 Γιούλη και εμενα καναν μυτουλες...και τρεχουν σα χαζα...πεφτει και κανα χου αλλα I think they said hello.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 08:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.486 05-11-08 08:56 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Γιούλη και εμενα καναν μυτουλες...και τρεχουν σα χαζα...πεφτει και κανα χου αλλα I think they said hello.. Click για ανάπτυξη... Τέλεια!!! Ειδες Βασάκο?? Πως κοιμηθήκατε??? Τα καημένα τα μεγάλα χαμηλώνουν μπροστά της για να μειώσουν τον όγκο τους κι όταν σηκώνονται, εκείνη κάνει ένα βήμα πίσω...σου λέει τι βουνά είναι αυτά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:02 Η staman2 έγραψε: #30.487 05-11-08 09:02 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα....σήμερα ο Ιωνας έκανε κεφαλάκι και τρίφτηκε στην Αθηνά, έμεινε αυτήτώρα πέφτει ένα κυνηγητό στο σπίτι, αλλα δεν καταλαβαίνω αν είναι παιχνίδι ή φόβος?στην αρχη φοβόταν ο μικρος τώρα η Αθηνα.. Click για ανάπτυξη... Ο γλυκούλης... μωρέ έκανε και κεφαλάκι στην Αθηνά!!! Νομίζω πως το κυνηγητό που πέφτει, είναι κάτι ανάμεσα σε παιχνιδι και λίιιγο φόβο ίσως στην αρχή. Προσπαθούν με το κυνηγητο να αγγιξει ο ένας τον άλλον αλλά στο πεταχτό, και ψιλομυρίζονται...Πάντως όταν φοβούνται το βλέπεις.από το τίναγμα της ουράς.. κ ο ένας απο τους δυο είναι πολύ εκνευρισμένος κ κοιτάζονται στα μάτια ανελιπώς!!!Εμένα πάντως γύρω στην 3η μέρα όπως είναι η σημερινή για εσάς, άρχισαν το ίδιο να κάνουν: Κυνηγητό, παιχνιδι στη συνέχεια, και μετά αγγίγματα ανάμεικτα με χουχου και μετά αγάπη από καμιά εβδομάδα και μυτούλες (Σεβάχ με Νάλα εννοώ) γιατί ο Πέρσης με τη Νάλα ήταν αυτοκόλλητοι από το 1ο εικοσιτετράωρο. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημέρα! Αχου τον μωρέ...τι καλός που είναι!! Μπράβο!! Πολύ καλή πρόοδος Βασάκο!! Σήμερα βγήκαμε για τη πρωινή μας βόλτα και δεν κάναμε κανένα χου!! Μόνο μυτούλες!!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο σας μπράβο σας!!! Τι καλά που είναι κ τα δυο μεγάλα σου βρε Γιουλη μου!! Δεν της αγριευουν καθόλου!! Της δείχνουν ότι την αποδέχονται τα γλυκούλια μου... Διαισθάνομαι ότι εντός της ημέρας σήμερα ή το πολύ αύριο, θα επέλθει η συμφιλίωσή τους κ θα παίζουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:06 Η staman2 έγραψε: #30.488 05-11-08 09:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοιμηθήκαμε αγκαλίτσα... και το πρωί με ξύπνησε με παιχνιδάκια!! Παιδιά λιώνωωωωωωωω Εχω ένα μωρό στο σπίτι...και πράγματι είναι έτσι...γιατί είναι μικροκαμωμένη σα μικρό γατάκι! Click για ανάπτυξη... Καλέ!!! είναι να μην λιώνειςςςςςςςςςςςς???? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τέλεια!!! Ειδες Βασάκο?? Πως κοιμηθήκατε??? Τα καημένα τα μεγάλα χαμηλώνουν μπροστά της για να μειώσουν τον όγκο τους κι όταν σηκώνονται, εκείνη κάνει ένα βήμα πίσω...σου λέει τι βουνά είναι αυτά? Click για ανάπτυξη... Τι ευγενικά που είναι τα μεγάλα σου!!! τέλειοι χαρακτήρες!! αρχοντες!! Ετσι κάνει κι ο Πέρσης μου σε κάθε νέο μέλος μικρότερο σε όγκο από αυτόν!!! Είναι πλάσματα τελικά είδες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:17 Η Βάσια13859: #30.489 05-11-08 09:17 εγω κοιμηθηκα με τον Ίωνα, και ο μπαμπας με την κόρη...βασικα ο Ίωνας δεν κοιμοταν σβουριζε, αλλα δεν μιλησε καθολου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.490 05-11-08 09:17 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! Ο γλυκούλης... μωρέ έκανε και κεφαλάκι στην Αθηνά!!! Νομίζω πως το κυνηγητό που πέφτει, είναι κάτι ανάμεσα σε παιχνιδι και λίιιγο φόβο ίσως στην αρχή. Προσπαθούν με το κυνηγητο να αγγιξει ο ένας τον άλλον αλλά στο πεταχτό, και ψιλομυρίζονται...Πάντως όταν φοβούνται το βλέπεις.από το τίναγμα της ουράς.. κ ο ένας απο τους δυο είναι πολύ εκνευρισμένος κ κοιτάζονται στα μάτια ανελιπώς!!!Εμένα πάντως γύρω στην 3η μέρα όπως είναι η σημερινή για εσάς, άρχισαν το ίδιο να κάνουν: Κυνηγητό, παιχνιδι στη συνέχεια, και μετά αγγίγματα ανάμεικτα με χουχου και μετά αγάπη από καμιά εβδομάδα και μυτούλες (Σεβάχ με Νάλα εννοώ) γιατί ο Πέρσης με τη Νάλα ήταν αυτοκόλλητοι από το 1ο εικοσιτετράωρο. Μπράβο σας μπράβο σας!!! Τι καλά που είναι κ τα δυο μεγάλα σου βρε Γιουλη μου!! Δεν της αγριευουν καθόλου!! Της δείχνουν ότι την αποδέχονται τα γλυκούλια μου... Διαισθάνομαι ότι εντός της ημέρας σήμερα ή το πολύ αύριο, θα επέλθει η συμφιλίωσή τους κ θα παίζουν.. Click για ανάπτυξη... Ο Μορφέας κι η Καλυψώ κόλησαν απ΄τα πρώτα 2 λεπτά! Σήμερα το πρωί έπαιξαν λίγο με το Μορφέα ένα μπαλάκι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.491 05-11-08 09:19 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εγω κοιμηθηκα με τον Ίωνα, και ο μπαμπας με την κόρη...βασικα ο Ίωνας δεν κοιμοταν σβουριζε, αλλα δεν μιλησε καθολου... Click για ανάπτυξη... Μπράβο... αλλά σήμερα να κοιμηθείτε αγκαλίτσα με τον αντρούλη σου ε? Κι άστα τα άλλα...θα τα βρούνε θα δεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:20 Η Βάσια13859: #30.492 05-11-08 09:20 η αλήθεια είναι οτι είναι ακόμα αμήχανα, αλλά τουλάχιστον υπάρχει μεγάλη τάση συμφιλίωσης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:21 Η Βάσια13859: #30.493 05-11-08 09:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπράβο... αλλά σήμερα να κοιμηθείτε αγκαλίτσα με τον αντρούλη σου ε? Κι άστα τα άλλα...θα τα βρούνε θα δεις! Click για ανάπτυξη... κάτσε να δούμε γιατί μάλλον έχει γαστρεντερίτιδα, κυκλοφορεί ίωση και μάλλον θα το αποφύγουμε για να μην κολλήσω....γκαντεμια, γατια , αρρώστιες...χιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.494 05-11-08 09:25 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: η αλήθεια είναι οτι είναι ακόμα αμήχανα, αλλά τουλάχιστον υπάρχει μεγάλη τάση συμφιλίωσης... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.495 05-11-08 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κάτσε να δούμε γιατί μάλλον έχει γαστρεντερίτιδα, κυκλοφορεί ίωση και μάλλον θα το αποφύγουμε για να μην κολλήσω....γκαντεμια, γατια , αρρώστιες...χιχι Click για ανάπτυξη... Περαστικά του... ναι να προσέχεις... Τι λέει ο Γιώργος?? Του αρέσει που ειναι χαδιάρης ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:29 Η zorica έγραψε: #30.496 05-11-08 09:29 καλημερα... πως ειναι τα γατουνια μας σημερα;Τα πανε λιγο καλυτερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.497 05-11-08 09:31 Αρχική Δημοσίευση από zorica: καλημερα... πως ειναι τα γατουνια μας σημερα;Τα πανε λιγο καλυτερα? Click για ανάπτυξη... Διαβασε πιο πάνω Ζόριτσα!! Πολύ πολύ καλά!!! Και ο Ιωνας και το Σεμελιώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:34 Η zorica έγραψε: #30.498 05-11-08 09:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Διαβασε πιο πάνω Ζόριτσα!! Πολύ πολύ καλά!!! Και ο Ιωνας και το Σεμελιώ! Click για ανάπτυξη... Ειδες...Που στεναχωριοσασταν...η δικια σου εφαγε καθολου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.499 05-11-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ειδες...Που στεναχωριοσασταν...η δικια σου εφαγε καθολου? Click για ανάπτυξη... Χθες τρεις φορές γέμισα το πιατάκι της!! Τα έφαγε μαζεμένα! μόνο που της τα μούλιασα... και μετά όταν της ξανάβαζα μείωνα το νερό... σήμερα ήταν ελάχιστα μουλιασμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.500 05-11-08 09:39 κακάκια ακόμα δεν κάναμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1523 1524 1525 1526 1527 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1525 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1525 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιούλη και εμενα καναν μυτουλες...και τρεχουν σα χαζα...πεφτει και κανα χου αλλα I think they said hello.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 08:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.486 05-11-08 08:56 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Γιούλη και εμενα καναν μυτουλες...και τρεχουν σα χαζα...πεφτει και κανα χου αλλα I think they said hello.. Click για ανάπτυξη... Τέλεια!!! Ειδες Βασάκο?? Πως κοιμηθήκατε??? Τα καημένα τα μεγάλα χαμηλώνουν μπροστά της για να μειώσουν τον όγκο τους κι όταν σηκώνονται, εκείνη κάνει ένα βήμα πίσω...σου λέει τι βουνά είναι αυτά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:02 Η staman2 έγραψε: #30.487 05-11-08 09:02 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα....σήμερα ο Ιωνας έκανε κεφαλάκι και τρίφτηκε στην Αθηνά, έμεινε αυτήτώρα πέφτει ένα κυνηγητό στο σπίτι, αλλα δεν καταλαβαίνω αν είναι παιχνίδι ή φόβος?στην αρχη φοβόταν ο μικρος τώρα η Αθηνα.. Click για ανάπτυξη... Ο γλυκούλης... μωρέ έκανε και κεφαλάκι στην Αθηνά!!! Νομίζω πως το κυνηγητό που πέφτει, είναι κάτι ανάμεσα σε παιχνιδι και λίιιγο φόβο ίσως στην αρχή. Προσπαθούν με το κυνηγητο να αγγιξει ο ένας τον άλλον αλλά στο πεταχτό, και ψιλομυρίζονται...Πάντως όταν φοβούνται το βλέπεις.από το τίναγμα της ουράς.. κ ο ένας απο τους δυο είναι πολύ εκνευρισμένος κ κοιτάζονται στα μάτια ανελιπώς!!!Εμένα πάντως γύρω στην 3η μέρα όπως είναι η σημερινή για εσάς, άρχισαν το ίδιο να κάνουν: Κυνηγητό, παιχνιδι στη συνέχεια, και μετά αγγίγματα ανάμεικτα με χουχου και μετά αγάπη από καμιά εβδομάδα και μυτούλες (Σεβάχ με Νάλα εννοώ) γιατί ο Πέρσης με τη Νάλα ήταν αυτοκόλλητοι από το 1ο εικοσιτετράωρο. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημέρα! Αχου τον μωρέ...τι καλός που είναι!! Μπράβο!! Πολύ καλή πρόοδος Βασάκο!! Σήμερα βγήκαμε για τη πρωινή μας βόλτα και δεν κάναμε κανένα χου!! Μόνο μυτούλες!!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο σας μπράβο σας!!! Τι καλά που είναι κ τα δυο μεγάλα σου βρε Γιουλη μου!! Δεν της αγριευουν καθόλου!! Της δείχνουν ότι την αποδέχονται τα γλυκούλια μου... Διαισθάνομαι ότι εντός της ημέρας σήμερα ή το πολύ αύριο, θα επέλθει η συμφιλίωσή τους κ θα παίζουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:06 Η staman2 έγραψε: #30.488 05-11-08 09:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοιμηθήκαμε αγκαλίτσα... και το πρωί με ξύπνησε με παιχνιδάκια!! Παιδιά λιώνωωωωωωωω Εχω ένα μωρό στο σπίτι...και πράγματι είναι έτσι...γιατί είναι μικροκαμωμένη σα μικρό γατάκι! Click για ανάπτυξη... Καλέ!!! είναι να μην λιώνειςςςςςςςςςςςς???? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τέλεια!!! Ειδες Βασάκο?? Πως κοιμηθήκατε??? Τα καημένα τα μεγάλα χαμηλώνουν μπροστά της για να μειώσουν τον όγκο τους κι όταν σηκώνονται, εκείνη κάνει ένα βήμα πίσω...σου λέει τι βουνά είναι αυτά? Click για ανάπτυξη... Τι ευγενικά που είναι τα μεγάλα σου!!! τέλειοι χαρακτήρες!! αρχοντες!! Ετσι κάνει κι ο Πέρσης μου σε κάθε νέο μέλος μικρότερο σε όγκο από αυτόν!!! Είναι πλάσματα τελικά είδες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:17 Η Βάσια13859: #30.489 05-11-08 09:17 εγω κοιμηθηκα με τον Ίωνα, και ο μπαμπας με την κόρη...βασικα ο Ίωνας δεν κοιμοταν σβουριζε, αλλα δεν μιλησε καθολου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.490 05-11-08 09:17 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! Ο γλυκούλης... μωρέ έκανε και κεφαλάκι στην Αθηνά!!! Νομίζω πως το κυνηγητό που πέφτει, είναι κάτι ανάμεσα σε παιχνιδι και λίιιγο φόβο ίσως στην αρχή. Προσπαθούν με το κυνηγητο να αγγιξει ο ένας τον άλλον αλλά στο πεταχτό, και ψιλομυρίζονται...Πάντως όταν φοβούνται το βλέπεις.από το τίναγμα της ουράς.. κ ο ένας απο τους δυο είναι πολύ εκνευρισμένος κ κοιτάζονται στα μάτια ανελιπώς!!!Εμένα πάντως γύρω στην 3η μέρα όπως είναι η σημερινή για εσάς, άρχισαν το ίδιο να κάνουν: Κυνηγητό, παιχνιδι στη συνέχεια, και μετά αγγίγματα ανάμεικτα με χουχου και μετά αγάπη από καμιά εβδομάδα και μυτούλες (Σεβάχ με Νάλα εννοώ) γιατί ο Πέρσης με τη Νάλα ήταν αυτοκόλλητοι από το 1ο εικοσιτετράωρο. Μπράβο σας μπράβο σας!!! Τι καλά που είναι κ τα δυο μεγάλα σου βρε Γιουλη μου!! Δεν της αγριευουν καθόλου!! Της δείχνουν ότι την αποδέχονται τα γλυκούλια μου... Διαισθάνομαι ότι εντός της ημέρας σήμερα ή το πολύ αύριο, θα επέλθει η συμφιλίωσή τους κ θα παίζουν.. Click για ανάπτυξη... Ο Μορφέας κι η Καλυψώ κόλησαν απ΄τα πρώτα 2 λεπτά! Σήμερα το πρωί έπαιξαν λίγο με το Μορφέα ένα μπαλάκι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.491 05-11-08 09:19 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εγω κοιμηθηκα με τον Ίωνα, και ο μπαμπας με την κόρη...βασικα ο Ίωνας δεν κοιμοταν σβουριζε, αλλα δεν μιλησε καθολου... Click για ανάπτυξη... Μπράβο... αλλά σήμερα να κοιμηθείτε αγκαλίτσα με τον αντρούλη σου ε? Κι άστα τα άλλα...θα τα βρούνε θα δεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:20 Η Βάσια13859: #30.492 05-11-08 09:20 η αλήθεια είναι οτι είναι ακόμα αμήχανα, αλλά τουλάχιστον υπάρχει μεγάλη τάση συμφιλίωσης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:21 Η Βάσια13859: #30.493 05-11-08 09:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπράβο... αλλά σήμερα να κοιμηθείτε αγκαλίτσα με τον αντρούλη σου ε? Κι άστα τα άλλα...θα τα βρούνε θα δεις! Click για ανάπτυξη... κάτσε να δούμε γιατί μάλλον έχει γαστρεντερίτιδα, κυκλοφορεί ίωση και μάλλον θα το αποφύγουμε για να μην κολλήσω....γκαντεμια, γατια , αρρώστιες...χιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.494 05-11-08 09:25 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: η αλήθεια είναι οτι είναι ακόμα αμήχανα, αλλά τουλάχιστον υπάρχει μεγάλη τάση συμφιλίωσης... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.495 05-11-08 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κάτσε να δούμε γιατί μάλλον έχει γαστρεντερίτιδα, κυκλοφορεί ίωση και μάλλον θα το αποφύγουμε για να μην κολλήσω....γκαντεμια, γατια , αρρώστιες...χιχι Click για ανάπτυξη... Περαστικά του... ναι να προσέχεις... Τι λέει ο Γιώργος?? Του αρέσει που ειναι χαδιάρης ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:29 Η zorica έγραψε: #30.496 05-11-08 09:29 καλημερα... πως ειναι τα γατουνια μας σημερα;Τα πανε λιγο καλυτερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.497 05-11-08 09:31 Αρχική Δημοσίευση από zorica: καλημερα... πως ειναι τα γατουνια μας σημερα;Τα πανε λιγο καλυτερα? Click για ανάπτυξη... Διαβασε πιο πάνω Ζόριτσα!! Πολύ πολύ καλά!!! Και ο Ιωνας και το Σεμελιώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:34 Η zorica έγραψε: #30.498 05-11-08 09:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Διαβασε πιο πάνω Ζόριτσα!! Πολύ πολύ καλά!!! Και ο Ιωνας και το Σεμελιώ! Click για ανάπτυξη... Ειδες...Που στεναχωριοσασταν...η δικια σου εφαγε καθολου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.499 05-11-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ειδες...Που στεναχωριοσασταν...η δικια σου εφαγε καθολου? Click για ανάπτυξη... Χθες τρεις φορές γέμισα το πιατάκι της!! Τα έφαγε μαζεμένα! μόνο που της τα μούλιασα... και μετά όταν της ξανάβαζα μείωνα το νερό... σήμερα ήταν ελάχιστα μουλιασμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.500 05-11-08 09:39 κακάκια ακόμα δεν κάναμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1523 1524 1525 1526 1527 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1525 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1525 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Γιούλη και εμενα καναν μυτουλες...και τρεχουν σα χαζα...πεφτει και κανα χου αλλα I think they said hello.. Click για ανάπτυξη... Τέλεια!!! Ειδες Βασάκο?? Πως κοιμηθήκατε??? Τα καημένα τα μεγάλα χαμηλώνουν μπροστά της για να μειώσουν τον όγκο τους κι όταν σηκώνονται, εκείνη κάνει ένα βήμα πίσω...σου λέει τι βουνά είναι αυτά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:02 Η staman2 έγραψε: #30.487 05-11-08 09:02 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα....σήμερα ο Ιωνας έκανε κεφαλάκι και τρίφτηκε στην Αθηνά, έμεινε αυτήτώρα πέφτει ένα κυνηγητό στο σπίτι, αλλα δεν καταλαβαίνω αν είναι παιχνίδι ή φόβος?στην αρχη φοβόταν ο μικρος τώρα η Αθηνα.. Click για ανάπτυξη... Ο γλυκούλης... μωρέ έκανε και κεφαλάκι στην Αθηνά!!! Νομίζω πως το κυνηγητό που πέφτει, είναι κάτι ανάμεσα σε παιχνιδι και λίιιγο φόβο ίσως στην αρχή. Προσπαθούν με το κυνηγητο να αγγιξει ο ένας τον άλλον αλλά στο πεταχτό, και ψιλομυρίζονται...Πάντως όταν φοβούνται το βλέπεις.από το τίναγμα της ουράς.. κ ο ένας απο τους δυο είναι πολύ εκνευρισμένος κ κοιτάζονται στα μάτια ανελιπώς!!!Εμένα πάντως γύρω στην 3η μέρα όπως είναι η σημερινή για εσάς, άρχισαν το ίδιο να κάνουν: Κυνηγητό, παιχνιδι στη συνέχεια, και μετά αγγίγματα ανάμεικτα με χουχου και μετά αγάπη από καμιά εβδομάδα και μυτούλες (Σεβάχ με Νάλα εννοώ) γιατί ο Πέρσης με τη Νάλα ήταν αυτοκόλλητοι από το 1ο εικοσιτετράωρο. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημέρα! Αχου τον μωρέ...τι καλός που είναι!! Μπράβο!! Πολύ καλή πρόοδος Βασάκο!! Σήμερα βγήκαμε για τη πρωινή μας βόλτα και δεν κάναμε κανένα χου!! Μόνο μυτούλες!!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο σας μπράβο σας!!! Τι καλά που είναι κ τα δυο μεγάλα σου βρε Γιουλη μου!! Δεν της αγριευουν καθόλου!! Της δείχνουν ότι την αποδέχονται τα γλυκούλια μου... Διαισθάνομαι ότι εντός της ημέρας σήμερα ή το πολύ αύριο, θα επέλθει η συμφιλίωσή τους κ θα παίζουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:06 Η staman2 έγραψε: #30.488 05-11-08 09:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοιμηθήκαμε αγκαλίτσα... και το πρωί με ξύπνησε με παιχνιδάκια!! Παιδιά λιώνωωωωωωωω Εχω ένα μωρό στο σπίτι...και πράγματι είναι έτσι...γιατί είναι μικροκαμωμένη σα μικρό γατάκι! Click για ανάπτυξη... Καλέ!!! είναι να μην λιώνειςςςςςςςςςςςς???? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τέλεια!!! Ειδες Βασάκο?? Πως κοιμηθήκατε??? Τα καημένα τα μεγάλα χαμηλώνουν μπροστά της για να μειώσουν τον όγκο τους κι όταν σηκώνονται, εκείνη κάνει ένα βήμα πίσω...σου λέει τι βουνά είναι αυτά? Click για ανάπτυξη... Τι ευγενικά που είναι τα μεγάλα σου!!! τέλειοι χαρακτήρες!! αρχοντες!! Ετσι κάνει κι ο Πέρσης μου σε κάθε νέο μέλος μικρότερο σε όγκο από αυτόν!!! Είναι πλάσματα τελικά είδες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:17 Η Βάσια13859: #30.489 05-11-08 09:17 εγω κοιμηθηκα με τον Ίωνα, και ο μπαμπας με την κόρη...βασικα ο Ίωνας δεν κοιμοταν σβουριζε, αλλα δεν μιλησε καθολου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.490 05-11-08 09:17 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! Ο γλυκούλης... μωρέ έκανε και κεφαλάκι στην Αθηνά!!! Νομίζω πως το κυνηγητό που πέφτει, είναι κάτι ανάμεσα σε παιχνιδι και λίιιγο φόβο ίσως στην αρχή. Προσπαθούν με το κυνηγητο να αγγιξει ο ένας τον άλλον αλλά στο πεταχτό, και ψιλομυρίζονται...Πάντως όταν φοβούνται το βλέπεις.από το τίναγμα της ουράς.. κ ο ένας απο τους δυο είναι πολύ εκνευρισμένος κ κοιτάζονται στα μάτια ανελιπώς!!!Εμένα πάντως γύρω στην 3η μέρα όπως είναι η σημερινή για εσάς, άρχισαν το ίδιο να κάνουν: Κυνηγητό, παιχνιδι στη συνέχεια, και μετά αγγίγματα ανάμεικτα με χουχου και μετά αγάπη από καμιά εβδομάδα και μυτούλες (Σεβάχ με Νάλα εννοώ) γιατί ο Πέρσης με τη Νάλα ήταν αυτοκόλλητοι από το 1ο εικοσιτετράωρο. Μπράβο σας μπράβο σας!!! Τι καλά που είναι κ τα δυο μεγάλα σου βρε Γιουλη μου!! Δεν της αγριευουν καθόλου!! Της δείχνουν ότι την αποδέχονται τα γλυκούλια μου... Διαισθάνομαι ότι εντός της ημέρας σήμερα ή το πολύ αύριο, θα επέλθει η συμφιλίωσή τους κ θα παίζουν.. Click για ανάπτυξη... Ο Μορφέας κι η Καλυψώ κόλησαν απ΄τα πρώτα 2 λεπτά! Σήμερα το πρωί έπαιξαν λίγο με το Μορφέα ένα μπαλάκι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.491 05-11-08 09:19 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εγω κοιμηθηκα με τον Ίωνα, και ο μπαμπας με την κόρη...βασικα ο Ίωνας δεν κοιμοταν σβουριζε, αλλα δεν μιλησε καθολου... Click για ανάπτυξη... Μπράβο... αλλά σήμερα να κοιμηθείτε αγκαλίτσα με τον αντρούλη σου ε? Κι άστα τα άλλα...θα τα βρούνε θα δεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:20 Η Βάσια13859: #30.492 05-11-08 09:20 η αλήθεια είναι οτι είναι ακόμα αμήχανα, αλλά τουλάχιστον υπάρχει μεγάλη τάση συμφιλίωσης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:21 Η Βάσια13859: #30.493 05-11-08 09:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπράβο... αλλά σήμερα να κοιμηθείτε αγκαλίτσα με τον αντρούλη σου ε? Κι άστα τα άλλα...θα τα βρούνε θα δεις! Click για ανάπτυξη... κάτσε να δούμε γιατί μάλλον έχει γαστρεντερίτιδα, κυκλοφορεί ίωση και μάλλον θα το αποφύγουμε για να μην κολλήσω....γκαντεμια, γατια , αρρώστιες...χιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.494 05-11-08 09:25 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: η αλήθεια είναι οτι είναι ακόμα αμήχανα, αλλά τουλάχιστον υπάρχει μεγάλη τάση συμφιλίωσης... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.495 05-11-08 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κάτσε να δούμε γιατί μάλλον έχει γαστρεντερίτιδα, κυκλοφορεί ίωση και μάλλον θα το αποφύγουμε για να μην κολλήσω....γκαντεμια, γατια , αρρώστιες...χιχι Click για ανάπτυξη... Περαστικά του... ναι να προσέχεις... Τι λέει ο Γιώργος?? Του αρέσει που ειναι χαδιάρης ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:29 Η zorica έγραψε: #30.496 05-11-08 09:29 καλημερα... πως ειναι τα γατουνια μας σημερα;Τα πανε λιγο καλυτερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.497 05-11-08 09:31 Αρχική Δημοσίευση από zorica: καλημερα... πως ειναι τα γατουνια μας σημερα;Τα πανε λιγο καλυτερα? Click για ανάπτυξη... Διαβασε πιο πάνω Ζόριτσα!! Πολύ πολύ καλά!!! Και ο Ιωνας και το Σεμελιώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:34 Η zorica έγραψε: #30.498 05-11-08 09:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Διαβασε πιο πάνω Ζόριτσα!! Πολύ πολύ καλά!!! Και ο Ιωνας και το Σεμελιώ! Click για ανάπτυξη... Ειδες...Που στεναχωριοσασταν...η δικια σου εφαγε καθολου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.499 05-11-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ειδες...Που στεναχωριοσασταν...η δικια σου εφαγε καθολου? Click για ανάπτυξη... Χθες τρεις φορές γέμισα το πιατάκι της!! Τα έφαγε μαζεμένα! μόνο που της τα μούλιασα... και μετά όταν της ξανάβαζα μείωνα το νερό... σήμερα ήταν ελάχιστα μουλιασμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.500 05-11-08 09:39 κακάκια ακόμα δεν κάναμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1523 1524 1525 1526 1527 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1525 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1525 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα....σήμερα ο Ιωνας έκανε κεφαλάκι και τρίφτηκε στην Αθηνά, έμεινε αυτήτώρα πέφτει ένα κυνηγητό στο σπίτι, αλλα δεν καταλαβαίνω αν είναι παιχνίδι ή φόβος?στην αρχη φοβόταν ο μικρος τώρα η Αθηνα.. Click για ανάπτυξη... Ο γλυκούλης... μωρέ έκανε και κεφαλάκι στην Αθηνά!!! Νομίζω πως το κυνηγητό που πέφτει, είναι κάτι ανάμεσα σε παιχνιδι και λίιιγο φόβο ίσως στην αρχή. Προσπαθούν με το κυνηγητο να αγγιξει ο ένας τον άλλον αλλά στο πεταχτό, και ψιλομυρίζονται...Πάντως όταν φοβούνται το βλέπεις.από το τίναγμα της ουράς.. κ ο ένας απο τους δυο είναι πολύ εκνευρισμένος κ κοιτάζονται στα μάτια ανελιπώς!!!Εμένα πάντως γύρω στην 3η μέρα όπως είναι η σημερινή για εσάς, άρχισαν το ίδιο να κάνουν: Κυνηγητό, παιχνιδι στη συνέχεια, και μετά αγγίγματα ανάμεικτα με χουχου και μετά αγάπη από καμιά εβδομάδα και μυτούλες (Σεβάχ με Νάλα εννοώ) γιατί ο Πέρσης με τη Νάλα ήταν αυτοκόλλητοι από το 1ο εικοσιτετράωρο. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημέρα! Αχου τον μωρέ...τι καλός που είναι!! Μπράβο!! Πολύ καλή πρόοδος Βασάκο!! Σήμερα βγήκαμε για τη πρωινή μας βόλτα και δεν κάναμε κανένα χου!! Μόνο μυτούλες!!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο σας μπράβο σας!!! Τι καλά που είναι κ τα δυο μεγάλα σου βρε Γιουλη μου!! Δεν της αγριευουν καθόλου!! Της δείχνουν ότι την αποδέχονται τα γλυκούλια μου... Διαισθάνομαι ότι εντός της ημέρας σήμερα ή το πολύ αύριο, θα επέλθει η συμφιλίωσή τους κ θα παίζουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:06 Η staman2 έγραψε: #30.488 05-11-08 09:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοιμηθήκαμε αγκαλίτσα... και το πρωί με ξύπνησε με παιχνιδάκια!! Παιδιά λιώνωωωωωωωω Εχω ένα μωρό στο σπίτι...και πράγματι είναι έτσι...γιατί είναι μικροκαμωμένη σα μικρό γατάκι! Click για ανάπτυξη... Καλέ!!! είναι να μην λιώνειςςςςςςςςςςςς???? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τέλεια!!! Ειδες Βασάκο?? Πως κοιμηθήκατε??? Τα καημένα τα μεγάλα χαμηλώνουν μπροστά της για να μειώσουν τον όγκο τους κι όταν σηκώνονται, εκείνη κάνει ένα βήμα πίσω...σου λέει τι βουνά είναι αυτά? Click για ανάπτυξη... Τι ευγενικά που είναι τα μεγάλα σου!!! τέλειοι χαρακτήρες!! αρχοντες!! Ετσι κάνει κι ο Πέρσης μου σε κάθε νέο μέλος μικρότερο σε όγκο από αυτόν!!! Είναι πλάσματα τελικά είδες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:17 Η Βάσια13859: #30.489 05-11-08 09:17 εγω κοιμηθηκα με τον Ίωνα, και ο μπαμπας με την κόρη...βασικα ο Ίωνας δεν κοιμοταν σβουριζε, αλλα δεν μιλησε καθολου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.490 05-11-08 09:17 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! Ο γλυκούλης... μωρέ έκανε και κεφαλάκι στην Αθηνά!!! Νομίζω πως το κυνηγητό που πέφτει, είναι κάτι ανάμεσα σε παιχνιδι και λίιιγο φόβο ίσως στην αρχή. Προσπαθούν με το κυνηγητο να αγγιξει ο ένας τον άλλον αλλά στο πεταχτό, και ψιλομυρίζονται...Πάντως όταν φοβούνται το βλέπεις.από το τίναγμα της ουράς.. κ ο ένας απο τους δυο είναι πολύ εκνευρισμένος κ κοιτάζονται στα μάτια ανελιπώς!!!Εμένα πάντως γύρω στην 3η μέρα όπως είναι η σημερινή για εσάς, άρχισαν το ίδιο να κάνουν: Κυνηγητό, παιχνιδι στη συνέχεια, και μετά αγγίγματα ανάμεικτα με χουχου και μετά αγάπη από καμιά εβδομάδα και μυτούλες (Σεβάχ με Νάλα εννοώ) γιατί ο Πέρσης με τη Νάλα ήταν αυτοκόλλητοι από το 1ο εικοσιτετράωρο. Μπράβο σας μπράβο σας!!! Τι καλά που είναι κ τα δυο μεγάλα σου βρε Γιουλη μου!! Δεν της αγριευουν καθόλου!! Της δείχνουν ότι την αποδέχονται τα γλυκούλια μου... Διαισθάνομαι ότι εντός της ημέρας σήμερα ή το πολύ αύριο, θα επέλθει η συμφιλίωσή τους κ θα παίζουν.. Click για ανάπτυξη... Ο Μορφέας κι η Καλυψώ κόλησαν απ΄τα πρώτα 2 λεπτά! Σήμερα το πρωί έπαιξαν λίγο με το Μορφέα ένα μπαλάκι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.491 05-11-08 09:19 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εγω κοιμηθηκα με τον Ίωνα, και ο μπαμπας με την κόρη...βασικα ο Ίωνας δεν κοιμοταν σβουριζε, αλλα δεν μιλησε καθολου... Click για ανάπτυξη... Μπράβο... αλλά σήμερα να κοιμηθείτε αγκαλίτσα με τον αντρούλη σου ε? Κι άστα τα άλλα...θα τα βρούνε θα δεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:20 Η Βάσια13859: #30.492 05-11-08 09:20 η αλήθεια είναι οτι είναι ακόμα αμήχανα, αλλά τουλάχιστον υπάρχει μεγάλη τάση συμφιλίωσης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:21 Η Βάσια13859: #30.493 05-11-08 09:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπράβο... αλλά σήμερα να κοιμηθείτε αγκαλίτσα με τον αντρούλη σου ε? Κι άστα τα άλλα...θα τα βρούνε θα δεις! Click για ανάπτυξη... κάτσε να δούμε γιατί μάλλον έχει γαστρεντερίτιδα, κυκλοφορεί ίωση και μάλλον θα το αποφύγουμε για να μην κολλήσω....γκαντεμια, γατια , αρρώστιες...χιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.494 05-11-08 09:25 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: η αλήθεια είναι οτι είναι ακόμα αμήχανα, αλλά τουλάχιστον υπάρχει μεγάλη τάση συμφιλίωσης... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.495 05-11-08 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κάτσε να δούμε γιατί μάλλον έχει γαστρεντερίτιδα, κυκλοφορεί ίωση και μάλλον θα το αποφύγουμε για να μην κολλήσω....γκαντεμια, γατια , αρρώστιες...χιχι Click για ανάπτυξη... Περαστικά του... ναι να προσέχεις... Τι λέει ο Γιώργος?? Του αρέσει που ειναι χαδιάρης ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:29 Η zorica έγραψε: #30.496 05-11-08 09:29 καλημερα... πως ειναι τα γατουνια μας σημερα;Τα πανε λιγο καλυτερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.497 05-11-08 09:31 Αρχική Δημοσίευση από zorica: καλημερα... πως ειναι τα γατουνια μας σημερα;Τα πανε λιγο καλυτερα? Click για ανάπτυξη... Διαβασε πιο πάνω Ζόριτσα!! Πολύ πολύ καλά!!! Και ο Ιωνας και το Σεμελιώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:34 Η zorica έγραψε: #30.498 05-11-08 09:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Διαβασε πιο πάνω Ζόριτσα!! Πολύ πολύ καλά!!! Και ο Ιωνας και το Σεμελιώ! Click για ανάπτυξη... Ειδες...Που στεναχωριοσασταν...η δικια σου εφαγε καθολου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.499 05-11-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ειδες...Που στεναχωριοσασταν...η δικια σου εφαγε καθολου? Click για ανάπτυξη... Χθες τρεις φορές γέμισα το πιατάκι της!! Τα έφαγε μαζεμένα! μόνο που της τα μούλιασα... και μετά όταν της ξανάβαζα μείωνα το νερό... σήμερα ήταν ελάχιστα μουλιασμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.500 05-11-08 09:39 κακάκια ακόμα δεν κάναμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1523 1524 1525 1526 1527 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1525 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1525 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοιμηθήκαμε αγκαλίτσα... και το πρωί με ξύπνησε με παιχνιδάκια!! Παιδιά λιώνωωωωωωωω Εχω ένα μωρό στο σπίτι...και πράγματι είναι έτσι...γιατί είναι μικροκαμωμένη σα μικρό γατάκι! Click για ανάπτυξη... Καλέ!!! είναι να μην λιώνειςςςςςςςςςςςς???? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τέλεια!!! Ειδες Βασάκο?? Πως κοιμηθήκατε??? Τα καημένα τα μεγάλα χαμηλώνουν μπροστά της για να μειώσουν τον όγκο τους κι όταν σηκώνονται, εκείνη κάνει ένα βήμα πίσω...σου λέει τι βουνά είναι αυτά? Click για ανάπτυξη... Τι ευγενικά που είναι τα μεγάλα σου!!! τέλειοι χαρακτήρες!! αρχοντες!! Ετσι κάνει κι ο Πέρσης μου σε κάθε νέο μέλος μικρότερο σε όγκο από αυτόν!!! Είναι πλάσματα τελικά είδες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:17 Η Βάσια13859: #30.489 05-11-08 09:17 εγω κοιμηθηκα με τον Ίωνα, και ο μπαμπας με την κόρη...βασικα ο Ίωνας δεν κοιμοταν σβουριζε, αλλα δεν μιλησε καθολου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.490 05-11-08 09:17 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! Ο γλυκούλης... μωρέ έκανε και κεφαλάκι στην Αθηνά!!! Νομίζω πως το κυνηγητό που πέφτει, είναι κάτι ανάμεσα σε παιχνιδι και λίιιγο φόβο ίσως στην αρχή. Προσπαθούν με το κυνηγητο να αγγιξει ο ένας τον άλλον αλλά στο πεταχτό, και ψιλομυρίζονται...Πάντως όταν φοβούνται το βλέπεις.από το τίναγμα της ουράς.. κ ο ένας απο τους δυο είναι πολύ εκνευρισμένος κ κοιτάζονται στα μάτια ανελιπώς!!!Εμένα πάντως γύρω στην 3η μέρα όπως είναι η σημερινή για εσάς, άρχισαν το ίδιο να κάνουν: Κυνηγητό, παιχνιδι στη συνέχεια, και μετά αγγίγματα ανάμεικτα με χουχου και μετά αγάπη από καμιά εβδομάδα και μυτούλες (Σεβάχ με Νάλα εννοώ) γιατί ο Πέρσης με τη Νάλα ήταν αυτοκόλλητοι από το 1ο εικοσιτετράωρο. Μπράβο σας μπράβο σας!!! Τι καλά που είναι κ τα δυο μεγάλα σου βρε Γιουλη μου!! Δεν της αγριευουν καθόλου!! Της δείχνουν ότι την αποδέχονται τα γλυκούλια μου... Διαισθάνομαι ότι εντός της ημέρας σήμερα ή το πολύ αύριο, θα επέλθει η συμφιλίωσή τους κ θα παίζουν.. Click για ανάπτυξη... Ο Μορφέας κι η Καλυψώ κόλησαν απ΄τα πρώτα 2 λεπτά! Σήμερα το πρωί έπαιξαν λίγο με το Μορφέα ένα μπαλάκι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.491 05-11-08 09:19 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εγω κοιμηθηκα με τον Ίωνα, και ο μπαμπας με την κόρη...βασικα ο Ίωνας δεν κοιμοταν σβουριζε, αλλα δεν μιλησε καθολου... Click για ανάπτυξη... Μπράβο... αλλά σήμερα να κοιμηθείτε αγκαλίτσα με τον αντρούλη σου ε? Κι άστα τα άλλα...θα τα βρούνε θα δεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:20 Η Βάσια13859: #30.492 05-11-08 09:20 η αλήθεια είναι οτι είναι ακόμα αμήχανα, αλλά τουλάχιστον υπάρχει μεγάλη τάση συμφιλίωσης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:21 Η Βάσια13859: #30.493 05-11-08 09:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπράβο... αλλά σήμερα να κοιμηθείτε αγκαλίτσα με τον αντρούλη σου ε? Κι άστα τα άλλα...θα τα βρούνε θα δεις! Click για ανάπτυξη... κάτσε να δούμε γιατί μάλλον έχει γαστρεντερίτιδα, κυκλοφορεί ίωση και μάλλον θα το αποφύγουμε για να μην κολλήσω....γκαντεμια, γατια , αρρώστιες...χιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.494 05-11-08 09:25 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: η αλήθεια είναι οτι είναι ακόμα αμήχανα, αλλά τουλάχιστον υπάρχει μεγάλη τάση συμφιλίωσης... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.495 05-11-08 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κάτσε να δούμε γιατί μάλλον έχει γαστρεντερίτιδα, κυκλοφορεί ίωση και μάλλον θα το αποφύγουμε για να μην κολλήσω....γκαντεμια, γατια , αρρώστιες...χιχι Click για ανάπτυξη... Περαστικά του... ναι να προσέχεις... Τι λέει ο Γιώργος?? Του αρέσει που ειναι χαδιάρης ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:29 Η zorica έγραψε: #30.496 05-11-08 09:29 καλημερα... πως ειναι τα γατουνια μας σημερα;Τα πανε λιγο καλυτερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.497 05-11-08 09:31 Αρχική Δημοσίευση από zorica: καλημερα... πως ειναι τα γατουνια μας σημερα;Τα πανε λιγο καλυτερα? Click για ανάπτυξη... Διαβασε πιο πάνω Ζόριτσα!! Πολύ πολύ καλά!!! Και ο Ιωνας και το Σεμελιώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:34 Η zorica έγραψε: #30.498 05-11-08 09:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Διαβασε πιο πάνω Ζόριτσα!! Πολύ πολύ καλά!!! Και ο Ιωνας και το Σεμελιώ! Click για ανάπτυξη... Ειδες...Που στεναχωριοσασταν...η δικια σου εφαγε καθολου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.499 05-11-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ειδες...Που στεναχωριοσασταν...η δικια σου εφαγε καθολου? Click για ανάπτυξη... Χθες τρεις φορές γέμισα το πιατάκι της!! Τα έφαγε μαζεμένα! μόνο που της τα μούλιασα... και μετά όταν της ξανάβαζα μείωνα το νερό... σήμερα ήταν ελάχιστα μουλιασμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.500 05-11-08 09:39 κακάκια ακόμα δεν κάναμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1523 1524 1525 1526 1527 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1525 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1525 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω κοιμηθηκα με τον Ίωνα, και ο μπαμπας με την κόρη...βασικα ο Ίωνας δεν κοιμοταν σβουριζε, αλλα δεν μιλησε καθολου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.490 05-11-08 09:17 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! Ο γλυκούλης... μωρέ έκανε και κεφαλάκι στην Αθηνά!!! Νομίζω πως το κυνηγητό που πέφτει, είναι κάτι ανάμεσα σε παιχνιδι και λίιιγο φόβο ίσως στην αρχή. Προσπαθούν με το κυνηγητο να αγγιξει ο ένας τον άλλον αλλά στο πεταχτό, και ψιλομυρίζονται...Πάντως όταν φοβούνται το βλέπεις.από το τίναγμα της ουράς.. κ ο ένας απο τους δυο είναι πολύ εκνευρισμένος κ κοιτάζονται στα μάτια ανελιπώς!!!Εμένα πάντως γύρω στην 3η μέρα όπως είναι η σημερινή για εσάς, άρχισαν το ίδιο να κάνουν: Κυνηγητό, παιχνιδι στη συνέχεια, και μετά αγγίγματα ανάμεικτα με χουχου και μετά αγάπη από καμιά εβδομάδα και μυτούλες (Σεβάχ με Νάλα εννοώ) γιατί ο Πέρσης με τη Νάλα ήταν αυτοκόλλητοι από το 1ο εικοσιτετράωρο. Μπράβο σας μπράβο σας!!! Τι καλά που είναι κ τα δυο μεγάλα σου βρε Γιουλη μου!! Δεν της αγριευουν καθόλου!! Της δείχνουν ότι την αποδέχονται τα γλυκούλια μου... Διαισθάνομαι ότι εντός της ημέρας σήμερα ή το πολύ αύριο, θα επέλθει η συμφιλίωσή τους κ θα παίζουν.. Click για ανάπτυξη... Ο Μορφέας κι η Καλυψώ κόλησαν απ΄τα πρώτα 2 λεπτά! Σήμερα το πρωί έπαιξαν λίγο με το Μορφέα ένα μπαλάκι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.491 05-11-08 09:19 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εγω κοιμηθηκα με τον Ίωνα, και ο μπαμπας με την κόρη...βασικα ο Ίωνας δεν κοιμοταν σβουριζε, αλλα δεν μιλησε καθολου... Click για ανάπτυξη... Μπράβο... αλλά σήμερα να κοιμηθείτε αγκαλίτσα με τον αντρούλη σου ε? Κι άστα τα άλλα...θα τα βρούνε θα δεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:20 Η Βάσια13859: #30.492 05-11-08 09:20 η αλήθεια είναι οτι είναι ακόμα αμήχανα, αλλά τουλάχιστον υπάρχει μεγάλη τάση συμφιλίωσης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:21 Η Βάσια13859: #30.493 05-11-08 09:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπράβο... αλλά σήμερα να κοιμηθείτε αγκαλίτσα με τον αντρούλη σου ε? Κι άστα τα άλλα...θα τα βρούνε θα δεις! Click για ανάπτυξη... κάτσε να δούμε γιατί μάλλον έχει γαστρεντερίτιδα, κυκλοφορεί ίωση και μάλλον θα το αποφύγουμε για να μην κολλήσω....γκαντεμια, γατια , αρρώστιες...χιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.494 05-11-08 09:25 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: η αλήθεια είναι οτι είναι ακόμα αμήχανα, αλλά τουλάχιστον υπάρχει μεγάλη τάση συμφιλίωσης... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.495 05-11-08 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κάτσε να δούμε γιατί μάλλον έχει γαστρεντερίτιδα, κυκλοφορεί ίωση και μάλλον θα το αποφύγουμε για να μην κολλήσω....γκαντεμια, γατια , αρρώστιες...χιχι Click για ανάπτυξη... Περαστικά του... ναι να προσέχεις... Τι λέει ο Γιώργος?? Του αρέσει που ειναι χαδιάρης ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:29 Η zorica έγραψε: #30.496 05-11-08 09:29 καλημερα... πως ειναι τα γατουνια μας σημερα;Τα πανε λιγο καλυτερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.497 05-11-08 09:31 Αρχική Δημοσίευση από zorica: καλημερα... πως ειναι τα γατουνια μας σημερα;Τα πανε λιγο καλυτερα? Click για ανάπτυξη... Διαβασε πιο πάνω Ζόριτσα!! Πολύ πολύ καλά!!! Και ο Ιωνας και το Σεμελιώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:34 Η zorica έγραψε: #30.498 05-11-08 09:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Διαβασε πιο πάνω Ζόριτσα!! Πολύ πολύ καλά!!! Και ο Ιωνας και το Σεμελιώ! Click για ανάπτυξη... Ειδες...Που στεναχωριοσασταν...η δικια σου εφαγε καθολου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.499 05-11-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ειδες...Που στεναχωριοσασταν...η δικια σου εφαγε καθολου? Click για ανάπτυξη... Χθες τρεις φορές γέμισα το πιατάκι της!! Τα έφαγε μαζεμένα! μόνο που της τα μούλιασα... και μετά όταν της ξανάβαζα μείωνα το νερό... σήμερα ήταν ελάχιστα μουλιασμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.500 05-11-08 09:39 κακάκια ακόμα δεν κάναμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1523 1524 1525 1526 1527 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1525 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1525 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! Ο γλυκούλης... μωρέ έκανε και κεφαλάκι στην Αθηνά!!! Νομίζω πως το κυνηγητό που πέφτει, είναι κάτι ανάμεσα σε παιχνιδι και λίιιγο φόβο ίσως στην αρχή. Προσπαθούν με το κυνηγητο να αγγιξει ο ένας τον άλλον αλλά στο πεταχτό, και ψιλομυρίζονται...Πάντως όταν φοβούνται το βλέπεις.από το τίναγμα της ουράς.. κ ο ένας απο τους δυο είναι πολύ εκνευρισμένος κ κοιτάζονται στα μάτια ανελιπώς!!!Εμένα πάντως γύρω στην 3η μέρα όπως είναι η σημερινή για εσάς, άρχισαν το ίδιο να κάνουν: Κυνηγητό, παιχνιδι στη συνέχεια, και μετά αγγίγματα ανάμεικτα με χουχου και μετά αγάπη από καμιά εβδομάδα και μυτούλες (Σεβάχ με Νάλα εννοώ) γιατί ο Πέρσης με τη Νάλα ήταν αυτοκόλλητοι από το 1ο εικοσιτετράωρο. Μπράβο σας μπράβο σας!!! Τι καλά που είναι κ τα δυο μεγάλα σου βρε Γιουλη μου!! Δεν της αγριευουν καθόλου!! Της δείχνουν ότι την αποδέχονται τα γλυκούλια μου... Διαισθάνομαι ότι εντός της ημέρας σήμερα ή το πολύ αύριο, θα επέλθει η συμφιλίωσή τους κ θα παίζουν.. Click για ανάπτυξη... Ο Μορφέας κι η Καλυψώ κόλησαν απ΄τα πρώτα 2 λεπτά! Σήμερα το πρωί έπαιξαν λίγο με το Μορφέα ένα μπαλάκι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.491 05-11-08 09:19 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εγω κοιμηθηκα με τον Ίωνα, και ο μπαμπας με την κόρη...βασικα ο Ίωνας δεν κοιμοταν σβουριζε, αλλα δεν μιλησε καθολου... Click για ανάπτυξη... Μπράβο... αλλά σήμερα να κοιμηθείτε αγκαλίτσα με τον αντρούλη σου ε? Κι άστα τα άλλα...θα τα βρούνε θα δεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:20 Η Βάσια13859: #30.492 05-11-08 09:20 η αλήθεια είναι οτι είναι ακόμα αμήχανα, αλλά τουλάχιστον υπάρχει μεγάλη τάση συμφιλίωσης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:21 Η Βάσια13859: #30.493 05-11-08 09:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπράβο... αλλά σήμερα να κοιμηθείτε αγκαλίτσα με τον αντρούλη σου ε? Κι άστα τα άλλα...θα τα βρούνε θα δεις! Click για ανάπτυξη... κάτσε να δούμε γιατί μάλλον έχει γαστρεντερίτιδα, κυκλοφορεί ίωση και μάλλον θα το αποφύγουμε για να μην κολλήσω....γκαντεμια, γατια , αρρώστιες...χιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.494 05-11-08 09:25 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: η αλήθεια είναι οτι είναι ακόμα αμήχανα, αλλά τουλάχιστον υπάρχει μεγάλη τάση συμφιλίωσης... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.495 05-11-08 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κάτσε να δούμε γιατί μάλλον έχει γαστρεντερίτιδα, κυκλοφορεί ίωση και μάλλον θα το αποφύγουμε για να μην κολλήσω....γκαντεμια, γατια , αρρώστιες...χιχι Click για ανάπτυξη... Περαστικά του... ναι να προσέχεις... Τι λέει ο Γιώργος?? Του αρέσει που ειναι χαδιάρης ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:29 Η zorica έγραψε: #30.496 05-11-08 09:29 καλημερα... πως ειναι τα γατουνια μας σημερα;Τα πανε λιγο καλυτερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.497 05-11-08 09:31 Αρχική Δημοσίευση από zorica: καλημερα... πως ειναι τα γατουνια μας σημερα;Τα πανε λιγο καλυτερα? Click για ανάπτυξη... Διαβασε πιο πάνω Ζόριτσα!! Πολύ πολύ καλά!!! Και ο Ιωνας και το Σεμελιώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:34 Η zorica έγραψε: #30.498 05-11-08 09:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Διαβασε πιο πάνω Ζόριτσα!! Πολύ πολύ καλά!!! Και ο Ιωνας και το Σεμελιώ! Click για ανάπτυξη... Ειδες...Που στεναχωριοσασταν...η δικια σου εφαγε καθολου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.499 05-11-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ειδες...Που στεναχωριοσασταν...η δικια σου εφαγε καθολου? Click για ανάπτυξη... Χθες τρεις φορές γέμισα το πιατάκι της!! Τα έφαγε μαζεμένα! μόνο που της τα μούλιασα... και μετά όταν της ξανάβαζα μείωνα το νερό... σήμερα ήταν ελάχιστα μουλιασμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.500 05-11-08 09:39 κακάκια ακόμα δεν κάναμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1523 1524 1525 1526 1527 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1525 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1525 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εγω κοιμηθηκα με τον Ίωνα, και ο μπαμπας με την κόρη...βασικα ο Ίωνας δεν κοιμοταν σβουριζε, αλλα δεν μιλησε καθολου... Click για ανάπτυξη... Μπράβο... αλλά σήμερα να κοιμηθείτε αγκαλίτσα με τον αντρούλη σου ε? Κι άστα τα άλλα...θα τα βρούνε θα δεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:20 Η Βάσια13859: #30.492 05-11-08 09:20 η αλήθεια είναι οτι είναι ακόμα αμήχανα, αλλά τουλάχιστον υπάρχει μεγάλη τάση συμφιλίωσης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:21 Η Βάσια13859: #30.493 05-11-08 09:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπράβο... αλλά σήμερα να κοιμηθείτε αγκαλίτσα με τον αντρούλη σου ε? Κι άστα τα άλλα...θα τα βρούνε θα δεις! Click για ανάπτυξη... κάτσε να δούμε γιατί μάλλον έχει γαστρεντερίτιδα, κυκλοφορεί ίωση και μάλλον θα το αποφύγουμε για να μην κολλήσω....γκαντεμια, γατια , αρρώστιες...χιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.494 05-11-08 09:25 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: η αλήθεια είναι οτι είναι ακόμα αμήχανα, αλλά τουλάχιστον υπάρχει μεγάλη τάση συμφιλίωσης... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.495 05-11-08 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κάτσε να δούμε γιατί μάλλον έχει γαστρεντερίτιδα, κυκλοφορεί ίωση και μάλλον θα το αποφύγουμε για να μην κολλήσω....γκαντεμια, γατια , αρρώστιες...χιχι Click για ανάπτυξη... Περαστικά του... ναι να προσέχεις... Τι λέει ο Γιώργος?? Του αρέσει που ειναι χαδιάρης ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:29 Η zorica έγραψε: #30.496 05-11-08 09:29 καλημερα... πως ειναι τα γατουνια μας σημερα;Τα πανε λιγο καλυτερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.497 05-11-08 09:31 Αρχική Δημοσίευση από zorica: καλημερα... πως ειναι τα γατουνια μας σημερα;Τα πανε λιγο καλυτερα? Click για ανάπτυξη... Διαβασε πιο πάνω Ζόριτσα!! Πολύ πολύ καλά!!! Και ο Ιωνας και το Σεμελιώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:34 Η zorica έγραψε: #30.498 05-11-08 09:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Διαβασε πιο πάνω Ζόριτσα!! Πολύ πολύ καλά!!! Και ο Ιωνας και το Σεμελιώ! Click για ανάπτυξη... Ειδες...Που στεναχωριοσασταν...η δικια σου εφαγε καθολου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.499 05-11-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ειδες...Που στεναχωριοσασταν...η δικια σου εφαγε καθολου? Click για ανάπτυξη... Χθες τρεις φορές γέμισα το πιατάκι της!! Τα έφαγε μαζεμένα! μόνο που της τα μούλιασα... και μετά όταν της ξανάβαζα μείωνα το νερό... σήμερα ήταν ελάχιστα μουλιασμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.500 05-11-08 09:39 κακάκια ακόμα δεν κάναμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1523 1524 1525 1526 1527 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1525 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1525 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
η αλήθεια είναι οτι είναι ακόμα αμήχανα, αλλά τουλάχιστον υπάρχει μεγάλη τάση συμφιλίωσης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:21 Η Βάσια13859: #30.493 05-11-08 09:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπράβο... αλλά σήμερα να κοιμηθείτε αγκαλίτσα με τον αντρούλη σου ε? Κι άστα τα άλλα...θα τα βρούνε θα δεις! Click για ανάπτυξη... κάτσε να δούμε γιατί μάλλον έχει γαστρεντερίτιδα, κυκλοφορεί ίωση και μάλλον θα το αποφύγουμε για να μην κολλήσω....γκαντεμια, γατια , αρρώστιες...χιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.494 05-11-08 09:25 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: η αλήθεια είναι οτι είναι ακόμα αμήχανα, αλλά τουλάχιστον υπάρχει μεγάλη τάση συμφιλίωσης... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.495 05-11-08 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κάτσε να δούμε γιατί μάλλον έχει γαστρεντερίτιδα, κυκλοφορεί ίωση και μάλλον θα το αποφύγουμε για να μην κολλήσω....γκαντεμια, γατια , αρρώστιες...χιχι Click για ανάπτυξη... Περαστικά του... ναι να προσέχεις... Τι λέει ο Γιώργος?? Του αρέσει που ειναι χαδιάρης ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:29 Η zorica έγραψε: #30.496 05-11-08 09:29 καλημερα... πως ειναι τα γατουνια μας σημερα;Τα πανε λιγο καλυτερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.497 05-11-08 09:31 Αρχική Δημοσίευση από zorica: καλημερα... πως ειναι τα γατουνια μας σημερα;Τα πανε λιγο καλυτερα? Click για ανάπτυξη... Διαβασε πιο πάνω Ζόριτσα!! Πολύ πολύ καλά!!! Και ο Ιωνας και το Σεμελιώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:34 Η zorica έγραψε: #30.498 05-11-08 09:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Διαβασε πιο πάνω Ζόριτσα!! Πολύ πολύ καλά!!! Και ο Ιωνας και το Σεμελιώ! Click για ανάπτυξη... Ειδες...Που στεναχωριοσασταν...η δικια σου εφαγε καθολου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.499 05-11-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ειδες...Που στεναχωριοσασταν...η δικια σου εφαγε καθολου? Click για ανάπτυξη... Χθες τρεις φορές γέμισα το πιατάκι της!! Τα έφαγε μαζεμένα! μόνο που της τα μούλιασα... και μετά όταν της ξανάβαζα μείωνα το νερό... σήμερα ήταν ελάχιστα μουλιασμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.500 05-11-08 09:39 κακάκια ακόμα δεν κάναμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1523 1524 1525 1526 1527 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1525 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1525 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπράβο... αλλά σήμερα να κοιμηθείτε αγκαλίτσα με τον αντρούλη σου ε? Κι άστα τα άλλα...θα τα βρούνε θα δεις! Click για ανάπτυξη... κάτσε να δούμε γιατί μάλλον έχει γαστρεντερίτιδα, κυκλοφορεί ίωση και μάλλον θα το αποφύγουμε για να μην κολλήσω....γκαντεμια, γατια , αρρώστιες...χιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.494 05-11-08 09:25 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: η αλήθεια είναι οτι είναι ακόμα αμήχανα, αλλά τουλάχιστον υπάρχει μεγάλη τάση συμφιλίωσης... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.495 05-11-08 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κάτσε να δούμε γιατί μάλλον έχει γαστρεντερίτιδα, κυκλοφορεί ίωση και μάλλον θα το αποφύγουμε για να μην κολλήσω....γκαντεμια, γατια , αρρώστιες...χιχι Click για ανάπτυξη... Περαστικά του... ναι να προσέχεις... Τι λέει ο Γιώργος?? Του αρέσει που ειναι χαδιάρης ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:29 Η zorica έγραψε: #30.496 05-11-08 09:29 καλημερα... πως ειναι τα γατουνια μας σημερα;Τα πανε λιγο καλυτερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.497 05-11-08 09:31 Αρχική Δημοσίευση από zorica: καλημερα... πως ειναι τα γατουνια μας σημερα;Τα πανε λιγο καλυτερα? Click για ανάπτυξη... Διαβασε πιο πάνω Ζόριτσα!! Πολύ πολύ καλά!!! Και ο Ιωνας και το Σεμελιώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:34 Η zorica έγραψε: #30.498 05-11-08 09:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Διαβασε πιο πάνω Ζόριτσα!! Πολύ πολύ καλά!!! Και ο Ιωνας και το Σεμελιώ! Click για ανάπτυξη... Ειδες...Που στεναχωριοσασταν...η δικια σου εφαγε καθολου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.499 05-11-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ειδες...Που στεναχωριοσασταν...η δικια σου εφαγε καθολου? Click για ανάπτυξη... Χθες τρεις φορές γέμισα το πιατάκι της!! Τα έφαγε μαζεμένα! μόνο που της τα μούλιασα... και μετά όταν της ξανάβαζα μείωνα το νερό... σήμερα ήταν ελάχιστα μουλιασμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.500 05-11-08 09:39 κακάκια ακόμα δεν κάναμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1523 1524 1525 1526 1527 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1525 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1525 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: η αλήθεια είναι οτι είναι ακόμα αμήχανα, αλλά τουλάχιστον υπάρχει μεγάλη τάση συμφιλίωσης... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.495 05-11-08 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κάτσε να δούμε γιατί μάλλον έχει γαστρεντερίτιδα, κυκλοφορεί ίωση και μάλλον θα το αποφύγουμε για να μην κολλήσω....γκαντεμια, γατια , αρρώστιες...χιχι Click για ανάπτυξη... Περαστικά του... ναι να προσέχεις... Τι λέει ο Γιώργος?? Του αρέσει που ειναι χαδιάρης ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:29 Η zorica έγραψε: #30.496 05-11-08 09:29 καλημερα... πως ειναι τα γατουνια μας σημερα;Τα πανε λιγο καλυτερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.497 05-11-08 09:31 Αρχική Δημοσίευση από zorica: καλημερα... πως ειναι τα γατουνια μας σημερα;Τα πανε λιγο καλυτερα? Click για ανάπτυξη... Διαβασε πιο πάνω Ζόριτσα!! Πολύ πολύ καλά!!! Και ο Ιωνας και το Σεμελιώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:34 Η zorica έγραψε: #30.498 05-11-08 09:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Διαβασε πιο πάνω Ζόριτσα!! Πολύ πολύ καλά!!! Και ο Ιωνας και το Σεμελιώ! Click για ανάπτυξη... Ειδες...Που στεναχωριοσασταν...η δικια σου εφαγε καθολου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.499 05-11-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ειδες...Που στεναχωριοσασταν...η δικια σου εφαγε καθολου? Click για ανάπτυξη... Χθες τρεις φορές γέμισα το πιατάκι της!! Τα έφαγε μαζεμένα! μόνο που της τα μούλιασα... και μετά όταν της ξανάβαζα μείωνα το νερό... σήμερα ήταν ελάχιστα μουλιασμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.500 05-11-08 09:39 κακάκια ακόμα δεν κάναμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1523 1524 1525 1526 1527 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1525 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1525 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κάτσε να δούμε γιατί μάλλον έχει γαστρεντερίτιδα, κυκλοφορεί ίωση και μάλλον θα το αποφύγουμε για να μην κολλήσω....γκαντεμια, γατια , αρρώστιες...χιχι Click για ανάπτυξη... Περαστικά του... ναι να προσέχεις... Τι λέει ο Γιώργος?? Του αρέσει που ειναι χαδιάρης ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:29 Η zorica έγραψε: #30.496 05-11-08 09:29 καλημερα... πως ειναι τα γατουνια μας σημερα;Τα πανε λιγο καλυτερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.497 05-11-08 09:31 Αρχική Δημοσίευση από zorica: καλημερα... πως ειναι τα γατουνια μας σημερα;Τα πανε λιγο καλυτερα? Click για ανάπτυξη... Διαβασε πιο πάνω Ζόριτσα!! Πολύ πολύ καλά!!! Και ο Ιωνας και το Σεμελιώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:34 Η zorica έγραψε: #30.498 05-11-08 09:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Διαβασε πιο πάνω Ζόριτσα!! Πολύ πολύ καλά!!! Και ο Ιωνας και το Σεμελιώ! Click για ανάπτυξη... Ειδες...Που στεναχωριοσασταν...η δικια σου εφαγε καθολου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.499 05-11-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ειδες...Που στεναχωριοσασταν...η δικια σου εφαγε καθολου? Click για ανάπτυξη... Χθες τρεις φορές γέμισα το πιατάκι της!! Τα έφαγε μαζεμένα! μόνο που της τα μούλιασα... και μετά όταν της ξανάβαζα μείωνα το νερό... σήμερα ήταν ελάχιστα μουλιασμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.500 05-11-08 09:39 κακάκια ακόμα δεν κάναμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1523 1524 1525 1526 1527 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1525 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1525 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλημερα... πως ειναι τα γατουνια μας σημερα;Τα πανε λιγο καλυτερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.497 05-11-08 09:31 Αρχική Δημοσίευση από zorica: καλημερα... πως ειναι τα γατουνια μας σημερα;Τα πανε λιγο καλυτερα? Click για ανάπτυξη... Διαβασε πιο πάνω Ζόριτσα!! Πολύ πολύ καλά!!! Και ο Ιωνας και το Σεμελιώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:34 Η zorica έγραψε: #30.498 05-11-08 09:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Διαβασε πιο πάνω Ζόριτσα!! Πολύ πολύ καλά!!! Και ο Ιωνας και το Σεμελιώ! Click για ανάπτυξη... Ειδες...Που στεναχωριοσασταν...η δικια σου εφαγε καθολου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.499 05-11-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ειδες...Που στεναχωριοσασταν...η δικια σου εφαγε καθολου? Click για ανάπτυξη... Χθες τρεις φορές γέμισα το πιατάκι της!! Τα έφαγε μαζεμένα! μόνο που της τα μούλιασα... και μετά όταν της ξανάβαζα μείωνα το νερό... σήμερα ήταν ελάχιστα μουλιασμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.500 05-11-08 09:39 κακάκια ακόμα δεν κάναμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1523 1524 1525 1526 1527 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1525 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1525 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από zorica: καλημερα... πως ειναι τα γατουνια μας σημερα;Τα πανε λιγο καλυτερα? Click για ανάπτυξη... Διαβασε πιο πάνω Ζόριτσα!! Πολύ πολύ καλά!!! Και ο Ιωνας και το Σεμελιώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:34 Η zorica έγραψε: #30.498 05-11-08 09:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Διαβασε πιο πάνω Ζόριτσα!! Πολύ πολύ καλά!!! Και ο Ιωνας και το Σεμελιώ! Click για ανάπτυξη... Ειδες...Που στεναχωριοσασταν...η δικια σου εφαγε καθολου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.499 05-11-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ειδες...Που στεναχωριοσασταν...η δικια σου εφαγε καθολου? Click για ανάπτυξη... Χθες τρεις φορές γέμισα το πιατάκι της!! Τα έφαγε μαζεμένα! μόνο που της τα μούλιασα... και μετά όταν της ξανάβαζα μείωνα το νερό... σήμερα ήταν ελάχιστα μουλιασμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.500 05-11-08 09:39 κακάκια ακόμα δεν κάναμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1523 1524 1525 1526 1527 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1525 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1525 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Διαβασε πιο πάνω Ζόριτσα!! Πολύ πολύ καλά!!! Και ο Ιωνας και το Σεμελιώ! Click για ανάπτυξη... Ειδες...Που στεναχωριοσασταν...η δικια σου εφαγε καθολου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.499 05-11-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ειδες...Που στεναχωριοσασταν...η δικια σου εφαγε καθολου? Click για ανάπτυξη... Χθες τρεις φορές γέμισα το πιατάκι της!! Τα έφαγε μαζεμένα! μόνο που της τα μούλιασα... και μετά όταν της ξανάβαζα μείωνα το νερό... σήμερα ήταν ελάχιστα μουλιασμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.500 05-11-08 09:39 κακάκια ακόμα δεν κάναμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1523 1524 1525 1526 1527 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1525 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1525 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ειδες...Που στεναχωριοσασταν...η δικια σου εφαγε καθολου? Click για ανάπτυξη... Χθες τρεις φορές γέμισα το πιατάκι της!! Τα έφαγε μαζεμένα! μόνο που της τα μούλιασα... και μετά όταν της ξανάβαζα μείωνα το νερό... σήμερα ήταν ελάχιστα μουλιασμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.500 05-11-08 09:39 κακάκια ακόμα δεν κάναμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
κακάκια ακόμα δεν κάναμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.