Birman-maniacs

Let them run...εμεις ειμαστε αρκετα καλα:)
κι εγώ στο "run" θα τα αμολήσω το απόγευμα!
Θα βγει το θηρίο απ΄το κλουβί! :P:P:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα με τρελανεται με ολες αυτες τις γουτσου γουτσου φωτογραφιες........θελω και εγω γατακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι :cry::cry::cry::cry::cry:

μην κλαις...το θεμα δεν ειναι για μένα το γατάκι, είναι να είναι ενα ομορφο ζευγάρι και να παιζουν και να ειναι ευχαριστα...ωχ αρχισε πάλι το κυνηγι..:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιούλη,. Άντα προτεινω να μου ερθετε κάποια στιγμη μαζι...να πω και στη Δαναη..;)

ο μικρος έκανε και ενα ντου στο τζάκι και ειναι λιγο γκρι στη μια πλευρα:(μπανιο δεν τον κάνω φοβάται το νερο πολυ...

μην κλαις...το θεμα δεν ειναι για μένα το γατάκι, είναι να είναι ενα ομορφο ζευγάρι και να παιζουν και να ειναι ευχαριστα...ωχ αρχισε πάλι το κυνηγι..:)
αυτή η εποχή άλλωστε περνάει γρήγορα... ;)

Παντως έχει δίκιο η Αντούλα τα μωρά είναι χάρμα... αλλά όχι στους 4 μήνες τόσο, όσο πριν...εμείς είπαμε: θα μετακομίσουμε στα καλάθια με τα μωρά όταν έρθουν με το καλό... εκεί θα κοιμόμαστε... ΤΕΛΟΣ! :P:lol:

Γιούλη,. Άντα προτεινω να μου ερθετε κάποια στιγμη μαζι...να πω και στη Δαναη..;)
Και βέβαια! :up:

Οι γάτες και οι γυναίκες θα κάνουν πάντα αυτό που θέλουν... οι άντρες και οι σκύλοι καλά θα κάνουν να το συνηθίσουν...
:up::up::up:
Αναστασία... μην το πεις στον αντρούλη σου αυτό! ;):lol:
:up::up::up::up: Μα του χρειάζεται να το πω. Θα του το πω καποια στιγμή που θα με εκνευρίσει!!:lol::lol::lol:

Hello Calypso!!! :lol:

CIMG1723.JPG
Ονειρο!!!!!:up:

αυτή η εποχή άλλωστε περνάει γρήγορα... ;)

Παντως έχει δίκιο η Αντούλα τα μωρά είναι χάρμα... αλλά όχι στους 4 μήνες τόσο, όσο πριν...εμείς είπαμε: θα μετακομίσουμε στα καλάθια με τα μωρά όταν έρθουν με το καλό... εκεί θα κοιμόμαστε... ΤΕΛΟΣ! :P:lol:
Ναι... θα με αφήσετε ρε παιδιά κι εμένα να παίρνω τη δόση μου????:redface::redface:

ο μικρος έκανε και ενα ντου στο τζάκι και ειναι λιγο γκρι στη μια πλευρα:(μπανιο δεν τον κάνω φοβάται το νερο πολυ...
Θα πλυθει μονος του....ο Αλφι ειναι μονιμως γκρι το χειμωνα απο τη σταχτη στο τζακι :blink:

DSCN1085.jpg

κι εγώ στο "run" θα τα αμολήσω το απόγευμα!
Θα βγει το θηρίο απ΄το κλουβί! :P:P:lol::lol::lol:
Να τραβηξεις βιντεακι!!! :lol::lol:

Ορίστε ..τετοιο γουτσου γουτσου γατακι εχεις και με εχεις τρελανειιιιιιιιιιιι.....θα ερθω να στο απαγαγω:hmm:

Τωρα το ειδα......στη καρεκλα πισω φαινεται η Αθηνα!! χμμ παρακολουθει στενα την καθε του κινηση. Παντως καντε της και μια φωτο και εκεινης, γιατι ζηλευει καπως.......το παρατηρησα στη Πισου αυτο.

DSCN1088.jpg

:up::up::up::up: Μα του χρειάζεται να το πω. Θα του το πω καποια στιγμή που θα με εκνευρίσει!!:lol::lol::lol:

Ονειρο!!!!!:up:

Ναι... θα με αφήσετε ρε παιδιά κι εμένα να παίρνω τη δόση μου????:redface::redface:
Τα'χουμε πει αυτά! :up:
Αγόρι μου!!!:up::up:

DSCN1089.jpg
στην αγκαλιτσα της μαμας!

Τωρα το ειδα......στη καρεκλα πισω φαινεται η Αθηνα!! χμμ παρακολουθει στενα την καθε του κινηση. Παντως καντε της και μια φωτο και εκεινης, γιατι ζηλευει καπως.......το παρατηρησα στη Πισου αυτο.

ναι σαφως ζηλευει, μολις τον πηρα αγκαλια έτρεξε διπλα μου....:)αλλα τον αφησα κάτω να παιξει με ένα χαρτάκι και τώρα τον παρακολουθεί...

πλενομαστε απο τη σταχτη...

Γιαυτο κανε μια φωτο του μικρου...και μετα πηγαινε και στην Αθηνα, και ας μην θελει...;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back