Birman-maniacs

Χτένισμα Βιρμανής... αυτα είναι τα γατιά μας... τρυφερά:inlove:... τα περιποιείσαι κι αυτά σε γλύφουν...σε ευχαριστούν!

Εκτός από τη κυρα Καλυψώ που το απεχθάνεται:mad:

https://www.youtube.com/watch?v=WnrwkJpDXRg

καλα αυτη το παραχαιρεται...:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αμαν πρόβλημα..συνηθως οι γάτες δεν ακουγονται, πάντως τα νιαου μπορει να ακουγονται...:(για δειτε το λιγο με ψυχραιμια..
Κοίτα είναι και 2 και κάνουν σαν αφηνιασμένα..αλλά και πάλι..αυτοί λένε ότι τσακωνόμαστε..Εν τω μεταξύ το είχαμε ελεγξει ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΗ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ!!!!:blink:Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται..Το θέμα είναι ότι ποτέ δεν μας κατηγόρησαν για φασαρία και ήρθε με ΠΑΡΑ πολύ άσχημο τρόπο(παιδιά εγώ μετά από αυτά που είπε τον φοβάμαι!)και έβριζε ότι μπορείτε να φανταστείτε...Δεν θα έπρεπε να μας κάνουν επίπληξη πρώτα???Αλλά θα μου πείτε ήταν και μεθυσμένος κάργα.....:down:Αυτό ξέρετε τι μπορεί να σημαίνει ετσι??Άκουγα και πως μίλούσε στη γυναίκα του..Τραγικά πράγματα!:|

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

DSCN1094_thumb.jpg
Γιουλη το καγκουρω....:)

Κοίτα είναι και 2 και κάνουν σαν αφηνιασμένα..αλλά και πάλι..αυτοί λένε ότι τσακωνόμαστε..Εν τω μεταξύ το είχαμε ελεγξει ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΗ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ!!!!:blink:Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται..Το θέμα είναι ότι ποτέ δεν μας κατηγόρησαν για φασαρία και ήρθε με ΠΑΡΑ πολύ άσχημο τρόπο(παιδιά εγώ μετά από αυτά που είπε τον φοβάμαι!)και έβριζε ότι μπορείτε να φανταστείτε...Δεν θα έπρεπε να μας κάνουν επίπληξη πρώτα???Αλλά θα μου πείτε ήταν και μεθυσμένος κάργα.....:down:Αυτό ξέρετε τι μπορεί να σημαίνει ετσι??Άκουγα και πως μίλούσε στη γυναίκα του..Τραγικά πράγματα!:|

αν ηταν μεθυσμένος αστο...δεν καταλαβαινε τι γινοταν...:mad:

DSCN1097.jpg
να το και το προφυλακτικο!:)

αν ηταν μεθυσμένος αστο...δεν καταλαβαινε τι γινοταν...:mad:
Καλά αν δεν ήταν μεθυσμένος και μας μιλούσε έτσι θα γινόταν της Πόπης..Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι μας έσουρε..και πως μας μιλούσε..Και να κοιμόταν όπως μας είπε, ε τι να πω...Απλά δεν καταλαβαίνω γιατί να μην μας το πουν νωρίτερα..Ξέρετε στην αρχή με γλυκό σωστό τρόπο και αν συνεχιστεί με πιο απότομο..Εγώ έμεινα κάγκελο..ΚΑι τώρα που θα γυρίσω και θα είναι ο ιδιοκτήτης εκεί θα τα πούμε όλα αυτά...Το θέμα είναι ότι κάηκε ο τοίχος(μάλλον ταπετσαρία) σε ένα σημείο...Πολλά έξοδα χωρίς λόγο γμτ...:(ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΛΕΦΤΑ!!!:(:(:/::/:

DSCN1098.jpg
και το δυο στουντες...ναι το σαλονι μου εχει γίνει παιδική χαρά με γάτες...:)Γιουλη το βλεπεις το ποντικι σου...το φοβερο που δεν μπορει να τρεξει..:lol:

Καλά αν δεν ήταν μεθυσμένος και μας μιλούσε έτσι θα γινόταν της Πόπης..Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι μας έσουρε..και πως μας μιλούσε..Και να κοιμόταν όπως μας είπε, ε τι να πω...Απλά δεν καταλαβαίνω γιατί να μην μας το πουν νωρίτερα..Ξέρετε στην αρχή με γλυκό σωστό τρόπο και αν συνεχιστεί με πιο απότομο..Εγώ έμεινα κάγκελο..ΚΑι τώρα που θα γυρίσω και θα είναι ο ιδιοκτήτης εκεί θα τα πούμε όλα αυτά...Το θέμα είναι ότι κάηκε ο τοίχος(μάλλον ταπετσαρία) σε ένα σημείο...Πολλά έξοδα χωρίς λόγο γμτ...:(ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΛΕΦΤΑ!!!:(:(:/::/:

είναι όντως έξοδα, δε λετε που δεν φύγατε...μιας φιλης μου κάηκε όλη η κουζίνα έτσι..:(

Αχχ Κατερινα..δεν νομιζω οτι κανετε θορυβο, απλα ηταν πολυ μεθυσμενος και ηθελε καπου να ξεσπασει. Και εγω τους φοβαμαι αυτους τους ανθρωπους...κανονικα θα επρεπε να καλεσεις την αστυνομια και να του κανεις μηνυση για εξηβριση αλλα που να μπλεκεις τωρα....κοιταξτε το ψυχραιμα αν θα φυγετε ή οχι. Μηπως τους ενοχλει γενικα οτι υπαρχετε.......υπαρχουν και τετοιοι ανθρωποι δυστυχως.

Αχ είμαι τόσο άσχημα που ούτε καν σας ρώτησα..Τι κάνουν τα μωρά σας..Πως πάει η προσαρμογή με τα υπόλοιπα μέλη...????

Βάσια μου...Καλά που δεν καηκε τίποτα άλλο..Ο απορροφητήρας ήταν για πέταμα..όλα τα άλλα είναι σώα..λίγο μαυρισμένα αλλά μάλλον φεύγει με το πλύσιμο..ΜΕ την ταπετσαρία έχουμε ένα θεματάκι..αλλά θα λυθεί κι αυτό..

DSCN1098.jpg
και το δυο στουντες...ναι το σαλονι μου εχει γίνει παιδική χαρά με γάτες...:)Γιουλη το βλεπεις το ποντικι σου...το φοβερο που δεν μπορει να τρεξει..:lol:
Αυτο το ποντικι κατι μου θυμιζει........Γιουληηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη :blink::blink::blink::blink:

τι να πω...κρίμα:(...αλλά στον μεθυσμένο πάντως να τα ψάλλετε:mad:
DSCN1098.jpg
ναι!! Θα δεις Βασάκο...με τα δύο θα είναι τέλεια! Και για εσάς και για την Αθηνά!:up:

Κατι αλλο ποτε μα ποτε δεν πετας νερο σε λαδι που καει.....ειχα ενα βιντεακι τι κανεις σε αυτες τις περιπτωσεις - ενημερωτικο απο τη πυροσβεστικη - σκεπαζεις το τηγανι με ενα βρεγμενο πανι ....με αλλα λογια ''κλεινεις'' τη φωτια και μην εχοντας οξυγονο σβηνει μονη της..

Αυτο το ποντικι κατι μου θυμιζει........Γιουληηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη :blink::blink::blink::blink:
χάρισα το ένα από τα τρία στο Βασάκο...πειράζει? :)

Το παίζει ε? :redface:
μπράβο!!! :up:
το παιζει το προφυλακτικο....ωραια εκφρασεις...να μας δει κανεις να πει οτι παλι οργιαζουμε:cool:

Αχχ Κατερινα..δεν νομιζω οτι κανετε θορυβο, απλα ηταν πολυ μεθυσμενος και ηθελε καπου να ξεσπασει. Και εγω τους φοβαμαι αυτους τους ανθρωπους...κανονικα θα επρεπε να καλεσεις την αστυνομια και να του κανεις μηνυση για εξηβριση αλλα που να μπλεκεις τωρα....κοιταξτε το ψυχραιμα αν θα φυγετε ή οχι. Μηπως τους ενοχλει γενικα οτι υπαρχετε.......υπαρχουν και τετοιοι ανθρωποι δυστυχως.
Αυτό το φοβάμαι και εγώ..Γιατί ο μεθυσμένος είναι μεθυσμένος αλλά ο άλλος που μένει απέναντι και ήταν και ευγενικός μαζί μας πάντα..??Εγώ εκεί έπεσα από τα σύννεφα..Τον βλέπω καθημερινά, του μιλάω πάντα, γενικά δεν είμαστε άγνωστοι..Και μαθαίνω από τον ιδιοκτήτη ότι κάνω φασαρία??????????Ο οποίος ιδιοκτήτης μένει αλλού!!!!!Για την μύνηση το είπαμε στον ιδιοκτήτη(αδερφός του)ότι κάλλιστα μετά από όλα αυτά μπορούσαμε να του κάνουμε..και ότι την επόμενη φορά δεν θα διστάσουμε..Μιλάμε για μια γλώσσα....ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ!!!:down:

χάρισα το ένα από τα τρία στο Βασάκο...πειράζει? :)
Αχχ οχι δεν πειραζει :)....το ελαττωματικο της εδωσες? :lol:

Κατι αλλο ποτε μα ποτε δεν πετας νερο σε λαδι που καει.....ειχα ενα βιντεακι τι κανεις σε αυτες τις περιπτωσεις - ενημερωτικο απο τη πυροσβεστικη - σκεπαζεις το τηγανι με ενα βρεγμενο πανι ....με αλλα λογια ''κλεινεις'' τη φωτια και μην εχοντας οξυγονο σβηνει μονη της..
Εκείνη την στιγμή κολλάει το μυαλό σου..Πρέπει να το είχα δει κι εγώ αυτό..Η κάτι παρόμοιο..Τέσπα τώρα θα το θυμάμαι..:)Ελπίζω να μη χρειαστεί ξανά ποτέ βέβαια..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back