Birman-maniacs

Το θεμα με τις μηνυσεις ειναι οτι πρεπει να πας στο τμημα, και αν σου κανει μηνυση και εκεινος πας αυτοφωρο...γενικα δεν ειναι να παιξεις με αυτα, αλλα να φωναξεις επειδη νιωθεις οτι απειλεισαι ναι καντο, για να του κανει επιπληξη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

χάρισα το ένα από τα τρία στο Βασάκο...πειράζει? :)

τι η Αντα στα έδωσε?μαρι τσιγκουνα το δωρο δε δωριζετε...και περιτο να πω οτι μου εδωσε το χαλασμενο, δεν περπαταει κανει σαν χαζο επι τοπου...:lol::lol::lol:Αντα ευχαριστω και εσενα αν εισαι η υπευθυνη, να ξερετε οτι τα γατια μου το εχουν....γραμμενο...χιχι πλακα κανω η Αθηνα επαιζε και ηταν το μοναδικο ποντίκι, τώρα έχει ως ποντικι τον Ιωνα..:lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ποια είναι αυτή?? :hmm::P

2381982028_c0cfd11419.jpg
Δεν είναι η Σεμέλη... είναι η βελτιωμένη της έκδοση;):P....

Να η Σεμέλη! :lol:

CIMG1696.JPG

τι να πω...κρίμα:(...αλλά στον μεθυσμένο πάντως να τα ψάλλετε:mad:

Τα ψάλλαμε στον αδερφό του..Αυτόν ΔΕΝ θέλουμε να τον ξαναδούμε..Πολύ τρομακτικό ήταν..Παίζει και να φωνάξω αν με πλησιασει ποτέ....:redface::down::/:

Τσα!:)
Τι ωραία πράγματα βλέπω εδώ;:happy:

Το θεμα με τις μηνυσεις ειναι οτι πρεπει να πας στο τμημα, και αν σου κανει μηνυση και εκεινος πας αυτοφωρο...γενικα δεν ειναι να παιξεις με αυτα, αλλα να φωναξεις επειδη νιωθεις οτι απειλεισαι ναι καντο, για να του κανει επιπληξη.
Κι εγώ δεν θέλω να μπαίνουμε σε τέτοιες διαδικασίες...:(Αντε μην του πετάξω την χοοντρο-ήλια στην μάπα και πεθάνει από ασφυξία..Τεράστια έχει γίνει..:lol:

το παιζει το προφυλακτικο....ωραια εκφρασεις...να μας δει κανεις να πει οτι παλι οργιαζουμε:cool:
Μπήκε και η Χρίστίνα;)
Αχχ οχι δεν πειραζει :)....το ελαττωματικο της εδωσες? :lol:
ναι...αυτό πού είχαμε συμφωνήσει;):P:P:lol::lol:

Μπήκε και η Χρίστίνα;)

η Χριστίνα ειναι το κουνελάκι μας?:hmm:

τερατα τερατα...αλλα μου αρεσει το χαζοποντικο...:lol:σας αγαπω να ξερετε...και εσενα Δαναη μου...:redface:

Δεν είναι η Σεμέλη... είναι η βελτιωμένη της έκδοση;):P....

Να η Σεμέλη! :lol:

CIMG1696.JPG
εμενα ιδια μου φαινονται.κουκλια...

:lol::lol::lol::up:

Γκουχ.γκουχ!:mad::mad::mad:
:lol::lol::lol:

πονηρο γατι, φαινεσαι εσύ απο το avatar...τι εχει σημερε το μενου απο διαβασμα?αχ σε λυπαμαι μικρο μου, μονο στο σχολειο δεν θα ηθελα να γυρισω, στο πανεπιστημιο ναι στο σχολειο jamais...σωστο Δαναη?:hmm:

Μπήκε και η Χρίστίνα;)

Α! ετσι ε? καλα θα δεις εσυ....;)

εμενα ιδια μου φαινονται.κουκλια...

ευχαριστούμε θεία Βάσια!:redface:
(εδώ ταιριάζει το κοριτσάκι που κρατάει ναζιάρικα το φουστανάκι του που μας βάζει η Δανάη.. καλε που είναι η νεράιδω?) :hmm:

πονηρο γατι, φαινεσαι εσύ απο το avatar...τι εχει σημερε το μενου απο διαβασμα?αχ σε λυπαμαι μικρο μου, μονο στο σχολειο δεν θα ηθελα να γυρισω, στο πανεπιστημιο ναι στο σχολειο jamais...σωστο Δαναη?:hmm:
Είμαι,είμαι!:P :lol::lol::lol:
:blink:Γιατί βήχεις παιδί μου κρύωσες?? Δεν ντύνεσαι καλά? :mad::P:P:lol:
Που τα βρίσκεις!:lol::lol::lol:

Σας περιμένω την άλλη εβδομάδα για καφεδάκι - κονωνικοποίηση Σεμέλης,:P ζούληγμα κλπ...
Αντε οργανωθείτε!!!

ευχαριστούμε θεία Βάσια!:redface:
(εδώ ταιριάζει το κοριτσάκι που κρατάει ναζιάρικα το φουστανάκι του που μας βάζει η Δανάη.. καλε που είναι η νεράιδω?) :hmm:

κουβαλαγε κουτσουρα, ετοιμαζεται η νοικοκυρα για το χειμωνα, επαθε και ενα αμοκ με τον μικρο, πάλι της ανεβηκε στο πλέγμα:(είναι κομαντος ο μικρος, να δω το δικο μου τι θα κανει, ακομα δεν εχει δει μπαλκονι...:hmm:

Είμαι,είμαι!:P :lol::lol::lol:

Που τα βρίσκεις!:lol::lol::lol:
είπαμε... κρύβω το παιδάκι μέσα μου....:P:lol:

Σας περιμένω την άλλη εβδομάδα για καφεδάκι - κονωνικοποίηση Σεμέλης,:P ζούληγμα κλπ...
Αντε οργανωθείτε!!!

ποτε μαρι..?παλι να φυγω?εχω μωρο τωρα...αργοτερα να παρει τα πανω του λιγο...καλα τι τρωει....:confused:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back