Birman-maniacs

κουβαλαγε κουτσουρα, ετοιμαζεται η νοικοκυρα για το χειμωνα, επαθε και ενα αμοκ με τον μικρο, πάλι της ανεβηκε στο πλέγμα:(είναι κομαντος ο μικρος, να δω το δικο μου τι θα κανει, ακομα δεν εχει δει μπαλκονι...:hmm:
αμαν τη δόλια... είναι μπουνταλάδες τα αγόρια μας.. πω πω... Βασάκο το είχα ξεχάσει το μπαλκόνι...η Αθηνά φοβάται... αλλά ο μικρός θα θέλει πολύ προσοχή! :blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σας περιμένω την άλλη εβδομάδα για καφεδάκι - κονωνικοποίηση Σεμέλης,:P ζούληγμα κλπ...
Αντε οργανωθείτε!!!
Ο καφές κιτρινίζει τα δόντια!:D:D:D

Καλά,ακούστε τι έκανα σήμερα::lol:
Πήρα το περιστήθιο λουρί από ένα ψεύτικο σκυλάκι που είχα και το έβαλα στον... Έλβις!
Σαν ψάρι σπαρταρούσε!:lol::lol::lol:

Χαζή που είμαι!:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ποτε μαρι..?παλι να φυγω?εχω μωρο τωρα...αργοτερα να παρει τα πανω του λιγο...καλα τι τρωει....:confused:
το ξέρω για τα άλλα κορίτσια το είπα! ;)
Τρώει ο μπουχεσάκος σου ε?? Αμ... θα δεις...τις πατσοκοιλιές σε λίγο καιρό και εσύ!:lol:

αμαν τη δόλια... είναι μπουνταλάδες τα αγόρια μας.. πω πω... Βασάκο το είχα ξεχάσει το μπαλκόνι...η Αθηνά φοβάται... αλλά ο μικρός θα θέλει πολύ προσοχή! :blink:

αστα...ειναι και μπουταλας..ήδη κλεισαμε τα καπακια απο τις λεκανες μην πεσει μεσα ο βλάκας..:lol:παντως τον βλεπω ψαχτηρι και ανετο, δεν φοβαται τιποτα..:(

το ξέρω για τα άλλα κορίτσια το είπα! ;)
Τρώει ο μπουχεσάκος σου ε?? Αμ... θα δεις...τις πατσοκοιλιές σε λίγο καιρό και εσύ!:lol:

θα παει η διαιτα συννεφο, χοντρος μεσα στο σπιτι ποτε!!:lol:θα τρωει Light Και θα ταιζω κρυφα το Αθηνιω..;)

αστα...ειναι και μπουταλας..ήδη κλεισαμε τα καπακια απο τις λεκανες μην πεσει μεσα ο βλάκας..:lol:παντως τον βλεπω ψαχτηρι και ανετο, δεν φοβαται τιποτα..:(
Έτσι μπράβο! Γάτος με τα ούλα του!!! Οχι παίζουμε... σου φέραμε μάγκα Γερμανό... όχι ξενέρωτο! :P:lol:
θα παει η διαιτα συννεφο, χοντρος μεσα στο σπιτι ποτε!!:lol:θα τρωει Light Και θα ταιζω κρυφα το Αθηνιω..;)
μαρί κοίτα να του το δίνεις μετά το χρόνο το Light του παιδιού ε???

Ο καφές κιτρινίζει τα δόντια!:D:D:D

Καλά,ακούστε τι έκανα σήμερα::lol:
Πήρα το περιστήθιο λουρί από ένα ψεύτικο σκυλάκι που είχα και το έβαλα στον... Έλβις!
Σαν ψάρι σπαρταρούσε!:lol::lol::lol:

Χαζή που είμαι!:P
Κανένα φουστανάκι μόνο μην του βάλεις από καμιά κούκλα! :P:lol::lol:

:lol:

τι τραβαει το ερημο το κουνελι...ψυχουλα.....:lol:

Ε,όχι κι έτσι!:lol::lol::lol:

Βασικά εγώ δεν έπαιξα ποτέ με κούκλες!:P
Δεν μου άρεσαν καθόλου!:down:
Προτιμούσα τα λούτρινα ζωάκια!:)

καλε αυτος ειναι?κουκλος!:)

Τελεια θα κανει παρεα με το δικο μου....αν αφηνω τη λεκανη ανοιχτη πινει νερο απο κει.μπλιαχ μπλιαχ:blink::blink:

Τελεια θα κανει παρεα με το δικο μου....αν αφηνω τη λεκανη ανοιχτη πινει νερο απο κει.μπλιαχ μπλιαχ:blink::blink:
και μετά φιλάκια στο στοματάκι?? :lol:
Κι εμείς τρώμε κατσαρίδες και μετά φιλιόμαστε! :lol:

Αμαν με αυτες τις διαιτες....:(

και μετά φιλάκια στο στοματάκι?? :lol:
Κι εμείς τρώμε κατσαρίδες και μετά φιλιόμαστε! :lol:
Γι'αυτο κλεινω το καπακι....γενικα του αρεσει το δροσερο νερακι, οταν ποτιζω τα λουλουδια ερχεται και αυτος να πιει απο το ποτιστηρι ...:happy::happy:

Αμαν με αυτες τις διαιτες....:(
ελα μωρέ πλάκα κάνει...μπουχεσάκος θα γίνει...κι εγώ όσο κι αν προσπαθώ το μπουχεσέ στυλ δεν το γλιτώνω:lol:

Γι'αυτο κλεινω το καπακι....γενικα του αρεσει το δροσερο νερακι, οταν ποτιζω τα λουλουδια ερχεται και αυτος να πιει απο το ποτιστηρι ...:happy::happy:

το δροσερο νερακι της τουαλέτας...:lol::lol:οχι εμενα δεν εχει παει ακομα, αλλα φοβαμαι οτι ετσι που τρεχει μπορει να πεσει...:lol:

Ε,όχι κι έτσι!:lol::lol::lol:

Βασικά εγώ δεν έπαιξα ποτέ με κούκλες!:P
Δεν μου άρεσαν καθόλου!:down:
Προτιμούσα τα λούτρινα ζωάκια!:)
και σ'αυτά δεν φοράνε κάτι πουλοβεράκια... κάτι μπλουζάκια, καπελάκια κλπ? :hmm::P:lol:

το δροσερο νερακι της τουαλέτας...:lol::lol:οχι εμενα δεν εχει παει ακομα, αλλα φοβαμαι οτι ετσι που τρεχει μπορει να πεσει...:lol:
Γενικα μην δει λεκανη με νερο...τις προαλλες που επλυνα κατι στο χερι, ηθελε να μπει μεσα στη λεκανη να δει τι εχει μεσα....ειναι παρα πολυ περιεργος ;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back