Birman-maniacs

και σ'αυτά δεν φοράνε κάτι πουλοβεράκια... κάτι μπλουζάκια, καπελάκια κλπ? :hmm::P:lol:
Ναι φυσικα υπαρχει και γι'αυτα ολοκληρη γκαρντερομπα !!!!!!!! :lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιουλάκι τι ωρα φεύγεις?καλα εσυ Αντα ειναι νωρις ακομα ξερω...:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τώρα! Παω σφαίρα σπίτι!!!! :up:

αντε να δεις το μωρακι...κι εγω σε λιγο φευγω για γυμναστηριο...:)θα μεινει ο μπαμπας με τα παιδια...

Καλα...σημερα και αυριο θα λειπει το αφεντικο και ειμαι καπως χαλαρη..θα φυγω κατα τις 6 παρα :blink:

αντε σας αφηνω, παω γυμναστήριο..:)

Επανήλθα με νεότερα..Κάπως παραπληροφοηση ήταν όλα αυτά..ΦΑίνεται πως ο ιδιοκτητης μίλησε μόνο με αυτόν που πίνει..Διότι ο μπαμπάς της συγκατοίκου μου μίλησε με τους απέναντι και μόνο συγνώμη που δεν ζήτησαν για τον τρόπο του αδερφού τους.Είπαν ότι ποτέ δεν έχουμε κανει φασαρία και ότι ακόμη και αν είχε γίνει κάτι τέτοιο δεν ήταν τρόπος ο τρόπος που φέρθηκε αυτός που μας έβρισε έτσι.Κοινώς, αφού ούτε οι απέναντι ούτε οι απο κάτω δεν μας ακουνε να κάνουμε φασαρία, πως στο καλό μας ακουσε ο διαγωνίως κάτω???????????????????????:confused:Οπότε μάλλον κάτι δεν στέκει..Λοιπόν, κάπως ηρέμησα τώρα..Συγνώμη βιρμανάκια που σας βαραίνω τελευταία αλλά όλα μαζί μου έτυχαν..:(Ευτυχώς που έχω και την οικογενειοβιρμανακίων!!!!:D

Γεια σου Βασάκο!!!:)

Διαβάζω πάνω απο τρία τέταρτα, εχω χάσει επεισόδια:D
Ο Ιωνας και η Σεμέλη είναι πανέμορφα γατάκια, είδα μαζεμένες φωτογραφίες τώρα:lol:

Επανήλθα με νεότερα..Κάπως παραπληροφοηση ήταν όλα αυτά..ΦΑίνεται πως ο ιδιοκτητης μίλησε μόνο με αυτόν που πίνει..Διότι ο μπαμπάς της συγκατοίκου μου μίλησε με τους απέναντι και μόνο συγνώμη που δεν ζήτησαν για τον τρόπο του αδερφού τους.Είπαν ότι ποτέ δεν έχουμε κανει φασαρία και ότι ακόμη και αν είχε γίνει κάτι τέτοιο δεν ήταν τρόπος ο τρόπος που φέρθηκε αυτός που μας έβρισε έτσι.Κοινώς, αφού ούτε οι απέναντι ούτε οι απο κάτω δεν μας ακουνε να κάνουμε φασαρία, πως στο καλό μας ακουσε ο διαγωνίως κάτω???????????????????????:confused:Οπότε μάλλον κάτι δεν στέκει..Λοιπόν, κάπως ηρέμησα τώρα..Συγνώμη βιρμανάκια που σας βαραίνω τελευταία αλλά όλα μαζί μου έτυχαν..:(Ευτυχώς που έχω και την οικογενειοβιρμανακίων!!!!:D
Κατερίνα δεν είναι να κάθεσαι να στεναχωριέσαι επειδή σε εβρισε ενας μπεκροκανάτας:) Την τελευταία φορά που με εβρισε μεθυσμένος, μου 'λεγε πως είναι ο Μπρους Λη οπότε καταλαβαίνεις..:blink::lol::lol::lol:

DSCN1078.jpg
το ζευγος παιζει...
το δικο μου ποτε θα παιξειιιιιιιι????????:(

γλυκια μου ψυχουυυυυλααααα....κουκλος ειναι μωρ'Βασια!!!!φτου φτου!!!

Kαλημέρα! Αχου τον μωρέ...τι καλός που είναι!! Μπράβο!! Πολύ καλή πρόοδος Βασάκο!! :up:

Σήμερα βγήκαμε για τη πρωινή μας βόλτα και δεν κάναμε κανένα χου!! Μόνο μυτούλες!!! :up:

CIMG1731.JPG
η τοσοδουλα!!!!:lol::lol::lol:τερας φαινεται η Καλυψουλα μπροστα της!!!!

Γιούλη και εμενα καναν μυτουλες...και τρεχουν σα χαζα...πεφτει και κανα χου αλλα I think they said hello..
βρε μονο hello? και how boo you boo ειπανε!!!:lol::lol::lol:

ο Ιωνας και το Σεμελιώ!
ειχες δεν ειχες Σε-Μελιω το εκανες ε?Βααασιαααα:lol::lol:

DSCN1089.jpg
στην αγκαλιτσα της μαμας!
γλυκουυυυλιιιιι

τερατα τερατα...αλλα μου αρεσει το χαζοποντικο...:lol:σας αγαπω να ξερετε...και εσενα Δαναη μου...:redface:
κι εγω σας αγαπω!!!!

στο πανεπιστημιο ναι στο σχολειο jamais...σωστο Δαναη?
σω-στο-τα-το!!αριστα 10!!!με τονο!!!:lol:

ευχαριστούμε θεία Βάσια!
(εδώ ταιριάζει το κοριτσάκι που κρατάει ναζιάρικα το φουστανάκι του που μας βάζει η Δανάη.. καλε που είναι η νεράιδω?)
ιδω ειμι!!!

Η συλλογή αυτή των φωτογραφιών έχει τίτλο "Χαζεύοντας τη μύγα":D

Η συλλογή αυτή των φωτογραφιών έχει τίτλο "Χαζεύοντας τη μύγα":D

ε ρε κατι μουστατσες!!!!!:lol::lol:τι κοπελι ειναι αυτο ?
καλα ο δικος μου μιλαει στις μυγες "κατεβα κατω να σε πιααασωω δεν σε φτανω εκει που εισαιιιι":lol::lol:

τις τρωει κιολας γιατι η δικια μου αυτο κενει πριν προλαβω να την παρω απο τα νυχια της. μια φορα πηγε να κανει το ιδιο και σε μια σφηγκα που ειχε μπει στο σπιτι και δεν την προλαβα και ειχαμε κλαματα μετα!:cry:

τις τρωει κιολας γιατι η δικια μου αυτο κενει πριν προλαβω να την παρω απο τα νυχια της. μια φορα πηγε να κανει το ιδιο και σε μια σφηγκα που ειχε μπει στο σπιτι και δεν την προλαβα και ειχαμε κλαματα μετα!:cry:
οχι !ο δικος μου τις πιανει με το πατουσακι και μετα το σηκωνει να δει τι επιασε και η μυγα φευγει φυσικα...:lol::lol:
δηλαδη τι επαθε?πρηστηκε?

Ωραιος ο Ιωνας,πολυ γλυκο και ζεστο χρωμα.Και η Σεμελη σχηματιζεται σιγα σιγα...Ο Έρεφερ έγινε γάταρος!
Εχουμε το ιδιο ποντικι,ο Σειριος του εχει αλλαξει τα φωτο,του κανει και χου!Αμα δε τραβηξω το σχοινι...δε μπορω να σας περιγραψω τι γινεται.Κι εμενα μιλαει με τις μυγες και γενικα με ολα τα πετουμενα Δαναη,κι η Μόιρα τον κοιταει σαν χαζο...

να μη το συζητάς καθόλου...μια οικογένεια είμαστε...σήμερα εσύ...αύριο εμείς...:)μπράβο που πήγαν καλύτερα τα πράγματα:up:
Διαβάζω πάνω απο τρία τέταρτα, εχω χάσει επεισόδια:D
Ο Ιωνας και η Σεμέλη είναι πανέμορφα γατάκια, είδα μαζεμένες φωτογραφίες τώρα:lol:
σ'ευχαριστούμε Βασίλη...κι εμείς καμαρώνουμε σαν τα γύφτικα σκεπάρνια!
Τι κουκλο άντρα καλέ έχετε κι εσείς???:up:

Ωραιος ο Ιωνας,πολυ γλυκο και ζεστο χρωμα.Και η Σεμελη σχηματιζεται σιγα σιγα...Ο Έρεφερ έγινε γάταρος!
Εχουμε το ιδιο ποντικι,ο Σειριος του εχει αλλαξει τα φωτο,του κανει και χου!Αμα δε τραβηξω το σχοινι...δε μπορω να σας περιγραψω τι γινεται.Κι εμενα μιλαει με τις μυγες και γενικα με ολα τα πετουμενα Δαναη,κι η Μόιρα τον κοιταει σαν χαζο...
δηλαδη η Μοιρα κοιταει σαν να ειναι χαζο ή κοιταει τον χαζο(και καλα) Σειριο που προσπαθει να μαθει ξενες γλωσσες στη μυγα?:lol::lol::lol:

Κατερινα πολυ ευχαριστη εκβαση!!!!μπραβο!!!:)

δηλαδη η Μοιρα κοιταει σαν να ειναι χαζο ή κοιταει τον χαζο(και καλα) Σειριο που προσπαθει να μαθει ξενες γλωσσες στη μυγα?:lol::lol::lol:
Η Μόιρα κοιτάει σαν να μην καταλαβαινει τι κάνει.Δεν ειναι καθολου του κυνηγιου,την πιανει βεβαια ωρες ωρες το τρελο της και χοροπηδαει μονη της σαν κατσικακι,ελλα γενικα ο Σειριος ειναι πιο δυναμικος.:happy:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back