Birman-maniacs

οχι !ο δικος μου τις πιανει με το πατουσακι και μετα το σηκωνει να δει τι επιασε και η μυγα φευγει φυσικα...:lol::lol:
δηλαδη τι επαθε?πρηστηκε?
οχι αλλα εκλαιγε και ετριβε τη μυτη της την επομενη μερα το ξεχασε ευτυχως.αλλα στεναχωρηθηκα πολυ ετσι που την εβλεπα.τωρα ελεγχο το χωρο μηπως και μπει τιποτα.:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κατερίνα δεν είναι να κάθεσαι να στεναχωριέσαι επειδή σε εβρισε ενας μπεκροκανάτας:) Την τελευταία φορά που με εβρισε μεθυσμένος, μου 'λεγε πως είναι ο Μπρους Λη οπότε καταλαβαίνεις..:blink::lol::lol::lol:
:lol::lol:Ε όχι δεν στενοχωριέμαι βρε καλό μου..λίγη φοβία με έχει πιασει ..γιατί δεν μπορείς ναξέρεις καθόλου τι μπορεί να κάνει ένας μεθυσμένος...
να μη το συζητάς καθόλου...μια οικογένεια είμαστε...σήμερα εσύ...αύριο εμείς...:)μπράβο που πήγαν καλύτερα τα πράγματα:up:
αχ ναι πάλι καλά τώρα περιμένουμε τον ιδιοκτήτη αλλά και εμέις δεν ξέρουμε τι να του πρωτοπούμε..είμαστε λίγο φοβισμένες..Παιδιά έχω πολλά σκαλάκια στο σπίτι μου όποιος θέλει παρηγοριά να του δώσω ας έρθει...:PΕγώ πάντως σας ευχαριστώ πολύ πολύ!!!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

help!!

γεια σας παιδια,μηπως μπορειται να μου πειτε που μπορω να βρω ενα υπεροχο βιρμανακι?

Καλησπερα και καλωσηρθες!
ΘΑ σε κατατοπισουν καλυτερα τα παιδια που εχουν ηδη βιρμανιας,αλλα μπορω να σου πω οτι στην Ελλαδα δεν θα βρεις,μονο σε εκτροφεια του εξωτερικου.

γεια σας παιδια,μηπως μπορειται να μου πειτε που μπορω να βρω ενα υπεροχο βιρμανακι?

καλημέρα, μπορεις να κοιτάξεις για περισσότερες πληροφορίες στο www.birman.gr ;)

DSCN1102_thumb.jpg
βγηκαμε και στο μπαλκόνι...:)

DSCN1104.jpg

DSCN1107.jpg
και ο μικρος ξυλοκόπος!

Καλημέρα Βασάκο!
Τι καλά που είναι έξω στη δορσούλα! :)
Πως κοιμηθήκατε?

κοιμηθηκάμε μαμα-κόρη, μπαμπας-γιος....όπου ο μπαμπας έχει λιωσει με τον μικρο...;)δεν το πιστευει οτι ειναι τοσο χαδιαρης...εν τω μεταξύ τα παιχνίδια όσο πάει και γινονται πιο πολλά και η Αθηνα φαινεται ότι το ξεπερνάει...καλά στην άμμο γίνεται χαμός...πολυ κίνηση...καταλαβαινετε τι εννοω...:(

Εμείς εξοικειονόμαστε πολύ γρήγορα! :up:
Χθες παίξαμε και με το Μορφέα, αλλά μόλις ο Μορφέας παίρνει θάρρος και κάνει χαζά...επειδή είναι τεράστιος η μικρή φοβάται λιγάκι....
Μετά πάλι απ'την αρχή! :lol:
Την χτένισα κιόλας χθες... έβγαλε ένα μικρό χνουδάκι μόνο (προς το παρόν...μη χαίρομαι:lol:).. της άρεσε και μετά έπαιζε με τη βούρτσα:P
Το πρωί παίξανε στη πολυκατοικία και μετά κυνηγητό!
Η Καλυψώ κυρία...καθόλου εχθρική....φιλική και γλυκιά μαζί της...της έδωσα έξτρα φιλάκια κι αγκαλίτσες χθες!
Μετά τα πρωινά παιχνίδια η μικρή ξαναμπήκε στο δωμάτιό μου μέχρι να επιστρέψω το απόγευμα σπίτι...τη λυπήθηκα...αλλά η ψυχούλα δεν κλαίει καθόλου...η φωνή της μόλις που ακούγεται...πολύ σιγανή! :blink:
Δε πειράζει να της λείψουν τα μεγάλα να χαρεί που θα τα δει όπως χάρηκε και το πρωί! :)

ελα Γιούλη ξεκίνα με τις φωτο...:)

κοιμηθηκάμε μαμα-κόρη, μπαμπας-γιος....όπου ο μπαμπας έχει λιωσει με τον μικρο...;)δεν το πιστευει οτι ειναι τοσο χαδιαρης...εν τω μεταξύ τα παιχνίδια όσο πάει και γινονται πιο πολλά και η Αθηνα φαινεται ότι το ξεπερνάει...καλά στην άμμο γίνεται χαμός...πολυ κίνηση...καταλαβαινετε τι εννοω...:(
Μπράβο!!! :up::up::up:
Δεν πάει στη δεύτερη ε? Μήπως καλύτερα να τους κρατήσεις τη μία? Ειναι νομίζω πιο απλό...:hmm:

ελα Γιούλη ξεκίνα με τις φωτο...:)
Δεν τράβηξα καμία χθες:redface:... έπαιζα με μπαλάκια μαζί τους στο πάτωμα και με τη σκηνούλα του Μορφέα....και δεν το σκέφτηκα καθόλου... σήμερα το απόγευμα θα σας βάλω όμως! :)

DSCN1111.jpg
τι θα πιειτε κύριε ?

DSCN1113.jpg
το ζεύγος!

DSCN1117.jpg
Breakfast time it 's 9 o' clock!χιχι:D

εμεις χθες το βράδυ είχαμε αγκαλια τα μωρα μας, ο καθενας από ένα...η Αθηνά έκανε ώρα βέβαια να μου παραδοθεί, αλλά τελικά μου έκανε φοβερή αγκαλίτσα....:)

Γιούλη θα βγω για λίγο έξω, λες να τα αφήσω μονα?ή ακόμα είναι νωρίς?:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back