Birman-maniacs

καλημερα ξεχασα να πω!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

χθες παλι σκαρφαλωσε αλλα ημουν εκει και τον προλαβα!παιδια ειναι ο ασπρος συφωνας!δεν τον προλαβαινεις!!!παει σφαιρα!!!
Καταλαβα ειναι βρουμ βρουμ βρουμ!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αν εχεις την δυνατοτητα να πας στο εξωτερικο μπορουμε να σου βαλουμε links απο εκτροφεια.:)

αχ κουβαλησα τα κουτσουρα μας χθες...

τοκ τοκ!συγνωμη κυρια μου τελειωσατε?περιμενω εδω και ωρα!!:lol:

εδω υπαρχει ενας ερωτα μεγαααααλοοοοοςς!!!:lol:

αυτος θα την περασει κατα πολυ την Αθηνουλα!!!θα την βαζει κατω μετα και τσιριμπιμ τσιριμπομ..

καλα τα πανώ στο βαθος των φωτογραφιων με την Αθηνα δεν τα βλεπατε?τς τς!!!

τι λετε για το κοριτσι μου, απλα ειναι μικρο ακομα:redface::lol:

Αντα εχουμε αναψει ηδη πολλες φορες το τζακ, εχει μέσα και ξυλα να φανταστεις μισοκαμενα...;)

ο Γιωργος λέει δεν πρέπει να τον λεμε Ιωνα αλλά Κιωνα, επειδη κάνει κιου κιου...:D

Αντα εχουμε αναψει ηδη πολλες φορες το τζακ, εχει μέσα και ξυλα να φανταστεις μισοκαμενα...;)
ποτε θα χειμωνιασει?βαρεθηκα!!!:(φυγε ζεστη φυγε!!!

και τωρα μαγειρική.....η γαστρα θα μπει παλι μπρος....:)

Αχχ ναι τα διαβασα αυτα....ειναι ομως αγκαλιτσα? της αρεσει να την ζουλας και να τη σφιγγεις στην αγκαλια?:lol:
Πααααααρα πολύ... Ολο πρου πρου και αγκαλιές είμαστε! :)
χθες παλι σκαρφαλωσε αλλα ημουν εκει και τον προλαβα!παιδια ειναι ο ασπρος συφωνας!δεν τον προλαβαινεις!!!παει σφαιρα!!!
:lol::lol::lol:
καλημερα ξεχασα να πω!!!
καλημέρα! :)
τι λετε για το κοριτσι μου, απλα ειναι μικρο ακομα:redface::lol:
καλά Βάσια άστο! :P
ο Γιωργος λέει δεν πρέπει να τον λεμε Ιωνα αλλά Κιωνα, επειδη κάνει κιου κιου...:D
Ο κολώνας! :lol:
και τωρα μαγειρική.....η γαστρα θα μπει παλι μπρος....:)
:up:Αντε καλή επιτυχία... το καπάκι μη ξεχάσεις στο τέλος... και 5-6 ώρες ψήσιμο!! Το βράδυ θα φάτε πάντως:P:lol:

ποτε θα χειμωνιασει?βαρεθηκα!!!:(φυγε ζεστη φυγε!!!
κι εγώ θέλω να έρθει ο Χειμώνας.. τζακάκι...παρείτσα κλπ...

την ξέρετε αυτήν? Πολύ μου αρέσουν τα αντικείμενά της...

https://www.rosina-wachtmeister-shop.de/

Ε γι'αυτο γινεται ολο γκρι....παντως δνε νομιζω να κυλιεται μεσα στο τζακι..:confused:

493_0.jpg

το θελω το θελω το θελω!!!!νιεεεε

Ωραια ηταν.....αλλα εχω μια απορια - θυμο πιο πολυ - τα περισσοτερα σιτε στο εξωτερικο εχουν την επιλογη και μιας δευτερης γλωσσας...HELLOOO αυτη δεν ακουσε για τα αγγλικα? σωνει και καλα πρεπει να ξερω γερμανικα? :down::down::down:

νιεεεεε

Γεια σας Βιρμανάκια.
Μόλις είδα τις νέες φωτό από τα γατούνια σας. Φανταστικές. Είναι γλύκύτατα. Αχ ζηλεύω, θέλω και γώ....αλλά καθότι δεν μπορώ προς το παρόν.... χουφτώνω την οθόνη:redface::lol:. Είδα ότι οι νεοφερμένοι τα πάνε μια χαρά:).

Αχ τι ωραία πράγματα είναι αυτά. Τι μας κάνεις Γιούληηηηη!!

454_0.jpg

Η συλλογή αυτή των φωτογραφιών έχει τίτλο "Χαζεύοντας τη μύγα":D

Τι κούκλος έχει γίνει ο μικρός σου!!! Τι ματάρες!! Τι μουστάκες!!! Να τον χαίρεσαι!:up:

τις τρωει κιολας γιατι η δικια μου αυτο κενει πριν προλαβω να την παρω απο τα νυχια της. μια φορα πηγε να κανει το ιδιο και σε μια σφηγκα που ειχε μπει στο σπιτι και δεν την προλαβα και ειχαμε κλαματα μετα!:cry:
Το καημενούλι.. Θα πόνεσε όταν την τσίμπησε η σφήγκα. Το έπαθε μια φορά ο Τιμυ μου!:(

DSCN1111.jpg
τι θα πιειτε κύριε ?
Τέλειος κούκλος!!! :D

Τι πανέμορφα αξεσουάρ είναι αυτα!!! Αλήθεια θα μπορούσαμε να παραγγείλουμε να μας τα στείλουν άμα μαζευτούμε κάποια άτομα?? Κ πόσο θα στοιχίσει άραγε η αποστολή??:confused:

Εγω ειπα στην Zoo να ρωτησει απο ενα καταστημα που παιρνει αντικειμενα αυτης σειρας,αν μπορουν να μου φερουν διπλη παπλωματωθηκη με μαξιλαρια.

493_0.jpg

το θελω το θελω το θελω!!!!νιεεεε
είχε και ποδιά μήπως σε ενδιαφέρει Δανάκο? :P:lol:
Ωραια ηταν.....αλλα εχω μια απορια - θυμο πιο πολυ - τα περισσοτερα σιτε στο εξωτερικο εχουν την επιλογη και μιας δευτερης γλωσσας...HELLOOO αυτη δεν ακουσε για τα αγγλικα? σωνει και καλα πρεπει να ξερω γερμανικα? :down::down::down:
Σωστό... κι εγώ το έψαχνα... και πάταγα στη τύχη:/:
Γεια σας Βιρμανάκια.
Μόλις είδα τις νέες φωτό από τα γατούνια σας. Φανταστικές. Είναι γλύκύτατα. Αχ ζηλεύω, θέλω και γώ....αλλά καθότι δεν μπορώ προς το παρόν.... χουφτώνω την οθόνη:redface::lol:. Είδα ότι οι νεοφερμένοι τα πάνε μια χαρά:).

Αχ τι ωραία πράγματα είναι αυτά. Τι μας κάνεις Γιούληηηηη!!
Απ'τις γατοκατασκευές το πήρα;)το είχε βάλει μια κοπέλα:)

521_0.jpg

εεεεε????

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back