Birman-maniacs

Αυτο με ανησυχει παρα πολυ. Χρησιμοποιουμε (καλα, οχι εγω...) χλωρινη πολυ συχνα στο σπιτι (και στο μπανιο που θα ειναι η τουλετα του μικρου). Εναλλακτικές?
Αν εχουν στεγνωσει καλα οι επιφανειες που εχεις περασει με χλωρινη, δεν πιστευω να υπαρχει προβλημα. Γενικα και τα χνουδωτα μας αποφευγουν αυτες τις μυρωδιες, δεν τους αρεσουν...:down: Μπορει να παρεις απορρυπαντικα σαν το ajax που δεν μυριζουν τοσο εντονα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν εχουν στεγνωσει καλα οι επιφανειες που εχεις περασει με χλωρινη, δεν πιστευω να υπαρχει προβλημα. Γενικα και τα χνουδωτα μας αποφευγουν αυτες τις μυρωδιες, δεν τους αρεσουν...:down: Μπορει να παρεις απορρυπαντικα σαν το ajax που δεν μυριζουν τοσο εντονα.

Σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση. Το θεμα ειναι να μην παει και γλυψει εκει που εχει πεσει απορρυπαντικο. Αμα εχει στεγνωσει καλα, λετε να υπαρχει θεμα? Τωρα, αμα δεν του μυριζει καλα δε με πειραζει. Απο τη μυρωδια δε θα παθει τιποτα. Ωχ, εχω φρικαρει τωρα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:up::up:και αν δεν ακουγες το κινητο σου?
Μπήκε 3 φορές το αφεντικό μέσα..ΑΜΑΝ!Το έχω γράψει 3 φορές αυτό που θα σας γράψω κοινώς!:mad:΄Το είχα στην δόνηση και στο αθόρυβο..Αλλά πάντα στην τσέπη για κάθε ενδεχόμενο..:)Απλά είχε πλάκα πολυ που το διάβασα ότι με έπαιρνες τηλ και μετά το ένοιιωθα κι όλας...:lol:

Αυτο με ανησυχει παρα πολυ. Χρησιμοποιουμε (καλα, οχι εγω...) χλωρινη πολυ συχνα στο σπιτι (και στο μπανιο που θα ειναι η τουλετα του μικρου). Εναλλακτικές?
Τέταρτη φορά που μπήκε...:mad::mad:Εναλλακτικές είναι τα προιόντα που ΔΕΝ έχουν χλωρίνες..Εγώ έπαιρνα το Αζαξ αλλά δεν αρέσει η μυρωδια στην συγκάτοικο, εμένα δεν μου κάνει κάτι, θα πάρουμε το φαμπουλόσο κι ας είναι λίγο τσιμπημένο..Κρίμα είναι να μυρίζει χάλια το σπίτι!;)
Άντα βάζεις χλωρίνη εσύ????:hmm:
Σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση. Το θεμα ειναι να μην παει και γλυψει εκει που εχει πεσει απορρυπαντικο. Αμα εχει στεγνωσει καλα, λετε να υπαρχει θεμα? Τωρα, αμα δεν του μυριζει καλα δε με πειραζει. Απο τη μυρωδια δε θα παθει τιποτα. Ωχ, εχω φρικαρει τωρα...
Καλέ ηρέμησε..Τόσοι άνθρωποι έχουν γάτες σπίτι και σφουγγαρίζουν..Μένει να μάθουμε τα κόλπα..;)Θες να ανοιξουμε θέμα σχετικά με τα προιόντα καθαριότητας που δεν κάνουν για γάτες???:)

Καλέ ηρέμησε..Τόσοι άνθρωποι έχουν γάτες σπίτι και σφουγγαρίζουν..Μένει να μάθουμε τα κόλπα..;)Θες να ανοιξουμε θέμα σχετικά με τα προιόντα καθαριότητας που δεν κάνουν για γάτες???:)

Ε, οχι....

:blink::blink::blink:Καλά εγώ θα ανοίξω γιατί το έχω το πρόβλημα..αν θες μην συμμετέχεις...:lol::lol::lol:

:blink::blink::blink:Καλά εγώ θα ανοίξω γιατί το έχω το πρόβλημα..αν θες μην συμμετέχεις...:lol::lol::lol:

Βασικα, νομιζα οτι αστειευοσουν. Ξερω γω? Να ανοιξεις θεμα για κατι τετοιο? Καλα, για ανοιξε. Ισως να βαλεις τιτλο με γενικες τετοιες ερωτησεις.

Βασικα, νομιζα οτι αστειευοσουν. Ξερω γω? Να ανοιξεις θεμα για κατι τετοιο? Καλα, για ανοιξε. Ισως να βαλεις τιτλο με γενικες τετοιες ερωτησεις.
Θα το κάνω το βράδυ όμως...Εν αναμονή παρακαλώ!!:DΠότε παίρνεις τον γατούλη σου???:hmm:

Ο μικρος σου παντως εχει μαθει στη χλωρινη κι αν καμμια φορα δεν εχει στεγνωσει και παταει ε δεν παθαινει και τιποτα.Με τη σωστη διαλυση ειναι η καλυτερη απολυμανση.Κανεις σαν τους πρωταρες χαζομπαμπαδες:lol:

γενικώς καλύτερο είναι να αποφεύγουμε τόσο δυνατά καθαριστικά γιατί πολλές φορές εμφανιζόνται ζώα με φοβερές δερματίτιδες απο επαφή με επιφάνειες που εχουν τετοια απολυμαντικα...;)έτσι κι αλλιως η χλωρίνη έχει απαγορευτει και για τον ανθρωπο,δεν πρέπει να ερχόμαστε σε επαφή με αυτή αλλά κυρίως να την εισπνέουμε....νομίζω ότι ενα σπιτι ποτ δεν χρειάζεται απολύμανση (δηλ δεν εχουμε φέρει καποιο ιό μέσα) δεν έχει αναγκη απο χλωρίνη, ακόμα και στα κτηνιατρεία χρησιμοποιούμε άλλα απολυμαντικα...φυσικά ειναι απο τα πιο ισχυρά, αλλά τα αρνητικά της είναι πολλά...μόνο για μέσα στη λεκάνη εγω τη χρησιμοποιώ με κλειστο παντα το καπακι και ανοιχτη την πόρτα ή παραθυρο ότι υπάρχει...;)

βασια μιας και σε βρηκα εχω μια ερωτηση !η Μιου ειναι 7 μηνων περιπου και δεν εχει ερθει σε οιστρο ακομα!ειναι φυσιολογικο? συγνωμη ειναι και ασχετο !

βασια μιας και σε βρηκα εχω μια ερωτηση !η Μιου ειναι 7 μηνων περιπου και δεν εχει ερθει σε οιστρο ακομα!ειναι φυσιολογικο? συγνωμη ειναι και ασχετο !

φυσικά και είναι...η Αθηνά είναι 15 μηνων και δεν έχει ακόμα κάνει...;)εξαρτάται απο τη φυλή αλλά και απο το πότε γεννηθηκαν τα γατάκια..οι γάτες είναι εποχιακά πολυοιστρικά ζώα, έχουν πολλους οίστρους μετά τον Ιανουάριο και κατά το καλοκαίρι, φυσικά με τις συνθηκες διαβίωσης μέσα στο σπιτι και το πολύ φως αυτά αλλαζουν...:/:ειναι μικρή ακόμα 7 μηνων αν είναι τύπου βιρμανίας..τελικα γύρω στο χρόνο εχουν..εσένα είναι γεννημένη Απρίλιο οποτε είναι λίγο πιθανο να εμφανίσει οίστρο μετα τον Γενάρη...εγώ το βλέπω κατα το καλοκαίρι ..

Αναστασία τι φωτο ειναι αυτη?ΘΕΑ ΤΕΛΟΣ....

φυσικά και είναι...η Αθηνά είναι 15 μηνων και δεν έχει ακόμα κάνει...;)εξαρτάται απο τη φυλή αλλά και απο το πότε γεννηθηκαν τα γατάκια..οι γάτες είναι εποχιακά πολυοιστρικά ζώα, έχουν πολλους οίστρους μετά τον Ιανουάριο και κατά το καλοκαίρι, φυσικά με τις συνθηκες διαβίωσης μέσα στο σπιτι και το πολύ φως αυτά αλλαζουν...:/:ειναι μικρή ακόμα 7 μηνων αν είναι τύπου βιρμανίας..τελικα γύρω στο χρόνο εχουν..εσένα είναι γεννημένη Απρίλιο οποτε είναι λίγο πιθανο να εμφανίσει οίστρο μετα τον Γενάρη...εγώ το βλέπω κατα το καλοκαίρι ..
σε ευχαριστω πολυ απλα η Lita η ειχε οιστρο ακριβως στους 6 μηνες για αυτο ανησυχησα! και παλι ευχαριστω!

σε ευχαριστω πολυ απλα η Lita η ειχε οιστρο ακριβως στους 6 μηνες για αυτο ανησυχησα! και παλι ευχαριστω!

τίποτα...κανένα ζώο δεν ειναι ίδιο με το αλλο...;):)

Ο μικρος σου παντως εχει μαθει στη χλωρινη κι αν καμμια φορα δεν εχει στεγνωσει και παταει ε δεν παθαινει και τιποτα.Με τη σωστη διαλυση ειναι η καλυτερη απολυμανση.Κανεις σαν τους πρωταρες χαζομπαμπαδες:lol:

ΤΩΡΑ ΗΣΥΧΑΣΑ! :D

Θα το κάνω το βράδυ όμως...Εν αναμονή παρακαλώ!!:DΠότε παίρνεις τον γατούλη σου???:hmm:

Αυτο ειναι λιγο ακαθοριστο ακομα. Ή στις 22 ή στις 28 του μηνα. ΠΟΛΛΕΣ υποχρεωσεις βλεπεις...

Αναστασία τι φωτο ειναι αυτη?ΘΕΑ ΤΕΛΟΣ....
Βασάκο μου την έβαλα ως αντιπροσωπευτική γουνας φυσικής τσιντσιλά!!!:D:D:lol:. Κυκλοφορεί ο γυιος μου ο μικρός την περισσότερη ώρα της μελέτης του με τη Νάλα ως γουνα στο λαιμο...:lol::lol::lol:Εχω κι άλλες en face αλλά επειδή φαίνεται το πρόσωπο του Μανώλη (και είναι καταπληκτικές βεβαια γιατί φαίνονται κ τα μάτια της Νάλας κ του γυιου μου), δεν με αφησε να τις βάλω δημόσια. Θα στις στειλω με μέιλ αν θες να γελάσεις. Στείλε το μου με πμ.
Σε ευχαριστουμε για τα καλα σου λόγια!!!!
:up:

Γερμανία! Στο εκτροφείο που πήρα τη Σεμέλη και το Μορφέα! Στις catalines! ;)

fadiyah_1108_2.jpg

fadiyah_1108_3.jpg

fadiyah_1108_4.jpg
Τι τέλεια γάτα ειναι αυτή!!!! Πραγματικά φανταστικό μουτράκι. Και εχει κι ένα τόσο παραπονιάρικο βλέμμα που με τρελαίνει...:)

Η Νεα Ερυθραία σε βολεύει για του χρόνου?? ;)
Γιουλη γιατί μας προκαλείς τοοοοσο πολύ??? Τι σου φταίω η γυναικα να ονειρεύομαι όλο το βράδυ τα μωρά σου του χρόνου????:P:P:P

καλα ειναι κουκλα...
όσο ειναι μικρα τα γατακια, μεχρι ετους τα ταιζουμε πολλες φορές την ημέρα, μετά την ενηλικιωση οι γάτες πρεπει να τρώνε μία , το πολύ δύο φορες...τα λέω κι εγω αλλα δεν τα πολυκάνω...:redface:
Βάσια αλήθεια κι εγώ έτσι ήξερα κ επί χρόνια τάιζα τον Τιμυ μια φορά την ημέρα αφότου ενηλικιώθηκε. ΑΛλά από τοτε που πήρα τον Πέρση δηλ. εδώ και 2 σχεδόν χρόνια, τον βλέπω ότι του πέφτει καλλίτερα στο στομάχι του να τρωει την ποσοτητα μοιρασμένη σε 2 γεύματα. Καλά κάνω?Κι έτσι τώρα ταϊζω κ τα άλλα πια.:)
κι εγώ ξαφινκά συνειδητοποίησα πόσο μοιάζω με τις γάτες...τρομάζω μ'αυτό...
Ειμαι λέων (για όποιον πιστεύει στα ζώδια:P)
Μου αρέσει να χαιδεύομαι, αλλά βγάζω και νύχια που και που, μου αρέσει η ανεξαρτησία αλλά και το σπίτι μου...και λατρεύω τη ζέστη...και το χουχούλιασμα...μόνο που δε γουργουρίζω:P:lol:
Μιαου! :P
:lol::lol::lol::lol: Μάλλον κι εγω΄για κάτι τέτοιο με κόβω. Αλήθεια μάλλον όλοι εμείς που έχουμε τέτοια τρελα με τις γατες πρέπει να τι ψάξουμε???

Βιρμανάκια που ειστε ολα;Δωρακι...
birman-kittens-picture-1.jpg

birman-cats-picture.jpg

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back