Birman-maniacs

καλημέρα...ευχαριστούμε για τις φωτο Δώρα...Αναστασία καλά κάνεις και ταιζεις 2 φορες, τα περσικά ειναι ιδιορυθμα ζώα..;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερα!!!!!! τι μου κανετε? αχχ χτες ζουμπηξα τρεις ομορφες και χνουδωτες μπαλιτσες...αυτες της Γιουλης!!!!! :up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η Σεμελη ειναι τοσο ησυχο γατακι....μια μικρη, απαλη μπαλιτσα....την κανεις οτι θες, και εκεινη καθεται.:)

καλημέρα Αντούλα, είδες τι καλο που είναι..και το Ιωνάκι έτσι είναι ότι θες το κάνεις..:)άσε σήμερα έκανε λίγο μαλακά κόπρανα και λερώθηκε..:sick:πρωι πρωι μπανάκι στα ποδαράκια και στον πωπο...:(

birman-cats-picture.jpg
καλημερα σε ολους τελειες φωτογραφιες μεσα στην αγαπη τα μικρουλια!:P:blink:

καλημέρα Αντούλα, είδες τι καλο που είναι..και το Ιωνάκι έτσι είναι ότι θες το κάνεις..:)άσε σήμερα έκανε λίγο μαλακά κόπρανα και λερώθηκε..:sick:πρωι πρωι μπανάκι στα ποδαράκια και στον πωπο...:(
Αχχ ψυχουλα μου...λες να κρυωσε ? δεν ειχα και εμπειρια με αυτα ποτε...:( βεβαια εσυ εισαι και ''ειδικος''. :up:

Αχχ ψυχουλα μου...λες να κρυωσε ? δεν ειχα και εμπειρια με αυτα ποτε...:( βεβαια εσυ εισαι και ''ειδικος''. :up:

κοίτα ότι κάτι εχει ερεθίσει λίγο το εντεράκι του το βλέπουμε και κυρίως το μυρίζουμε....:(τώρα τι είναι αυτο δεν ξέρω...βασικά του έδωσα και λιγο defurum μερες πριν φυσικά και μπορει να τον πείραξε λίγο και αυτο..:hmm:

Αχχ ψυχουλα μου, αν του μαλακωνεις λιγο τις κροκετες ? δεν θα ειναι καλυτερα? :hmm:

σας αφήνω, είμαι άρρωστη, πάω να ξαπλώσω...:(τα λέμε μετα....

για τη Μιου αυτο ειναι αρκετα συχνο φαινομενο, τα μαλακα κακακια:sick:και δεν σε αφηνει να την καθαρισεις κιολας!

Αχχ ψυχουλα μου, αν του μαλακωνεις λιγο τις κροκετες ? δεν θα ειναι καλυτερα? :hmm:

όχι δεν έχει σχέση, είσαι ίσα όσο πιο στερεά και ξηρή η τροφή τοσο πιο σκληρά κόπρανα;)βασικά τα ποδαράκια του είναι κρύα, γιατι τα πλακάκια ειναι κρύα, μπορει και να κρυώνει απο εκει..:hmm:από την άλλη βέβαια πάει και ξαπλώνει πάνω σε αυτα το χαζο..:blink:

για τη Μιου αυτο ειναι αρκετα συχνο φαινομενο, τα μαλακα κακακια:sick:και δεν σε αφηνει να την καθαρισεις κιολας!

η Αθηνά όταν ήταν μικρή το μονο που πάθαινε ήταν να της κολλαν στο πωπο και στις τριχες της...τώρα είναι μια χαρα...αυτός κάνει και κάποια άλλα..πριτσ θέλω να πω, που δεν το έχω δει ξανα σε γάτα:redface::lol:

η Αθηνά όταν ήταν μικρή το μονο που πάθαινε ήταν να της κολλαν στο πωπο και στις τριχες της...τώρα είναι μια χαρα...αυτός κάνει και κάποια άλλα..πριτσ θέλω να πω, που δεν το έχω δει ξανα σε γάτα:redface::lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol: εγω παλι το εχω δει και μαλιστα το εχω ακουσει κιολας!:lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: εγω παλι το εχω δει και μαλιστα το εχω ακουσει κιολας!:lol::lol:

εγω ποτε....:(και αυτός απο την πρώτη μέρα το έκανε, αλλά τις τελευταίες μέρες το έχει παρακάνει...τον σηκώνεις και ...πουφ βρωμάει..:lol::lol:

ρε Αντούλα ακόμα όμως δεν τον πολυθέλει η Αθηνά...κάνει γκρνιαα η Αθηνά πάει ο καημένος να της τριφτεί και αυτή πάει να του δαγκώσει το αυτάκι...:(

Περαστικουλια Βασακο!! να πινεις τσαγακι και να παιρνεις depon αναβραζον!! θα γινεις περδικι!! αναψε και λιγο το τζακι να σπασει το κρυο στο σπιτι..:)

ρε Αντούλα ακόμα όμως δεν τον πολυθέλει η Αθηνά...κάνει γκρνιαα η Αθηνά πάει ο καημένος να της τριφτεί και αυτή πάει να του δαγκώσει το αυτάκι...:(
Φορτσαρει τη τυχη του!!!!!! :lol::lol: να σου πω οτι κοιμουνται και τρωνε μαζι ειναι παρα πολυ καλο σημαδι, μην ξεχνας ειναι μονο 2 εβδομαδες μαζι. Να ανησυχεις μετα απο μηνες ...αλλα και τα δικα μου μερικες φορες τις φαπες τους τις δινουν ο ενας στον αλλον. :lol: Και υπαρχουν φορες που ειναι αγριες....αλλα συμβαινει αρκετα σπανια.

Περαστικουλια Βασακο!! να πινεις τσαγακι και να παιρνεις depon αναβραζον!! θα γινεις περδικι!! αναψε και λιγο το τζακι να σπασει το κρυο στο σπιτι..:)

ευχαριστώ Άντα...εχουμε βάλει καλοριφερ απο προχθες οπότε ειμαστε μια χαρά..;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back