Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 10:52 Η Βάσια13859: #31.401 14-11-08 10:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Φορτσαρει τη τυχη του!!!!!! να σου πω οτι κοιμουνται και τρωνε μαζι ειναι παρα πολυ καλο σημαδι, μην ξεχνας ειναι μονο 2 εβδομαδες μαζι. Να ανησυχεις μετα απο μηνες ...αλλα και τα δικα μου μερικες φορες τις φαπες τους τις δινουν ο ενας στον αλλον. Και υπαρχουν φορες που ειναι αγριες....αλλα συμβαινει αρκετα σπανια. Click για ανάπτυξη... όχι δεν τον χτυπάει, αλλά δείχνει ότι δεν τον γαουστάρει και πολύ, απλα συνυπάρχουν...αυτος όλο θέλει να την ακουμπάει, να κοιμάται δίπλα της...της τρίβεται..αυτή ξινηηηηη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 11:04 Η Αντα έγραψε: #31.402 14-11-08 11:04 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: όχι δεν τον χτυπάει, αλλά δείχνει ότι δεν τον γαουστάρει και πολύ, απλα συνυπάρχουν...αυτος όλο θέλει να την ακουμπάει, να κοιμάται δίπλα της...της τρίβεται..αυτή ξινηηηηη.... Click για ανάπτυξη... Γυναικες, τι να πεις?? θα ερθει η ωρα που θα θέλει κοκο και θα τον κυνηγαει αυτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 11:30 Η katerina10: #31.403 14-11-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!!!!!! τι μου κανετε? αχχ χτες ζουμπηξα τρεις ομορφες και χνουδωτες μπαλιτσες...αυτες της Γιουλης!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρααααα!!!Εγώ χτες ζούπηξα 5 χνουδομπαλάκια της Άντας και της Γιούλης!!!Σε κέρδισα Άντα!!! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Η Σεμελη ειναι τοσο ησυχο γατακι....μια μικρη, απαλη μπαλιτσα....την κανεις οτι θες, και εκεινη καθεται. Click για ανάπτυξη... Είναι το άτιμο αλλά λίγο παιχνίδι αν της κάνεις ξαφνικά ζωηρεύει το άτιμο..ΘΑ γίνει αυτή μίαααααα! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κοίτα ότι κάτι εχει ερεθίσει λίγο το εντεράκι του το βλέπουμε και κυρίως το μυρίζουμε....τώρα τι είναι αυτο δεν ξέρω...βασικά του έδωσα και λιγο defurum μερες πριν φυσικά και μπορει να τον πείραξε λίγο και αυτο.. Click για ανάπτυξη... Ουφ περαστικά στον Ιωνάκο Βάσια!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: όχι δεν έχει σχέση, είσαι ίσα όσο πιο στερεά και ξηρή η τροφή τοσο πιο σκληρά κόπρανα βασικά τα ποδαράκια του είναι κρύα, γιατι τα πλακάκια ειναι κρύα, μπορει και να κρυώνει απο εκει..από την άλλη βέβαια πάει και ξαπλώνει πάνω σε αυτα το χαζο.. Click για ανάπτυξη... Βρε γίνεται αυτό στις γάτες..???Καλά λέω ότι έχω συνήθειες γάτας εγώ...Έτσι κρυώνω κι εγώ!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: η Αθηνά όταν ήταν μικρή το μονο που πάθαινε ήταν να της κολλαν στο πωπο και στις τριχες της...τώρα είναι μια χαρα...αυτός κάνει και κάποια άλλα..πριτσ θέλω να πω, που δεν το έχω δει ξανα σε γάτα Click για ανάπτυξη... Τους εκτροφείς τουσ ρωτησες βρε Βάσια για το φαινόμενο "πριτσομανίας?"? Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ρε Αντούλα ακόμα όμως δεν τον πολυθέλει η Αθηνά...κάνει γκρνιαα η Αθηνά πάει ο καημένος να της τριφτεί και αυτή πάει να του δαγκώσει το αυτάκι... Click για ανάπτυξη... Ελα είναι νωρίς ακόμα..Και της Γιούλης η Σεμέλη πεταγε κάτι ξεγυρισμένα κχχχχχχχ στον Μορφέα....Σαν να φτερνιζόταν έκανε το χρυσο μου!! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Περαστικουλια Βασακο!! να πινεις τσαγακι και να παιρνεις depon αναβραζον!! θα γινεις περδικι!! αναψε και λιγο το τζακι να σπασει το κρυο στο σπιτι.. Click για ανάπτυξη... Και λεμονάκι στο τσάι!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Φορτσαρει τη τυχη του!!!!!! να σου πω οτι κοιμουνται και τρωνε μαζι ειναι παρα πολυ καλο σημαδι, μην ξεχνας ειναι μονο 2 εβδομαδες μαζι. Να ανησυχεις μετα απο μηνες ...αλλα και τα δικα μου μερικες φορες τις φαπες τους τις δινουν ο ενας στον αλλον. Και υπαρχουν φορες που ειναι αγριες....αλλα συμβαινει αρκετα σπανια. Click για ανάπτυξη... Βρε θα τα βρούνε..Μπορεί στην χειρότερη των περιπτώσεων να μην είναι αγκαλιά και να πλένονται ξέρεις μεταξύ τους αλλά θα συμβιώσουν..Και όλα θα είναι τέλεια..ΥΠΟΜΟΝΗ! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γυναικες, τι να πεις?? θα ερθει η ωρα που θα θέλει κοκο και θα τον κυνηγαει αυτη!! Click για ανάπτυξη... Εκεί το μυαλό σας συνέχεια εσάς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 11:46 Η Αντα έγραψε: #31.404 14-11-08 11:46 Καλημέρα Κατερίνα!!!!! με κερδισες ναι ναι!! αλλα το σαβ/κο θα ξαναπαω και θα τα κυνηγαω σε ολο το σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 11:54 Η katerina10: #31.405 14-11-08 11:54 ΑΣΕ ΜΑΣ!!!!Αχ και θα δεις την αδυναμία μου το Σεμελάκι???Της πάει το όνομα πάντωως...Πολύ ήρεμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 11:56 Η Αντα έγραψε: #31.406 14-11-08 11:56 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: ΑΣΕ ΜΑΣ!!!!Αχ και θα δεις την αδυναμία μου το Σεμελάκι???Της πάει το όνομα πάντωως...Πολύ ήρεμο... Click για ανάπτυξη... Χι χι λες να το κλεψω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 11:59 Η katerina10: #31.407 14-11-08 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χι χι λες να το κλεψω? Click για ανάπτυξη... ΚΑλή ιδέα..Δεν θα πάρει και χαμπάρι κανείς...Θα μου δώσεις το μισό όμως ε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 12:10 Η Αντα έγραψε: #31.408 14-11-08 12:10 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: ΚΑλή ιδέα..Δεν θα πάρει και χαμπάρι κανείς...Θα μου δώσεις το μισό όμως ε???? Click για ανάπτυξη... Ειναι τοσο κουτσικο αν το κανουμε μισο μισο τι θα μεινει? ασε πειδη μενουμε κοντα, δευτερα- τετ- παρασκευη θα το εχει η μια και τριτη-πεμπτη- σαββατο θα το εχει η αλλη. Για τη κυριακη θα γινει κλήρωση!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 12:25 Η katerina10: #31.409 14-11-08 12:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειναι τοσο κουτσικο αν το κανουμε μισο μισο τι θα μεινει? ασε πειδη μενουμε κοντα, δευτερα- τετ- παρασκευη θα το εχει η μια και τριτη-πεμπτη- σαββατο θα το εχει η αλλη. Για τη κυριακη θα γινει κλήρωση!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Όλο ιδέες μου είσαι σήμερα...ΚΑλά εγώ εχθες πήγα σπίτι έβαλα φαι στα παιδιά μου ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΔΟΣΟΜΕΤΡΗΤΗ και πήγα στον άνδρα μου...Καλέ στους δρόμους κυκλοφορώ αυτήν την βδομάδα...Μόνο κοιμάμαι σπίτι μου...!!!Μου έλλειψε το παλατάκι μου!!!ΚΑλέ και τα μωρά μου..που παρεπιπτόντως κλείσανε τους 8 μήνες χθες και σήμερα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 12:25 Η Βάσια13859: #31.410 14-11-08 12:25 ηρθα πάλι..Κατερίνα τι να ρωτησω στις εκτροφείς?ντρέπομαι καλε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 12:26 Η Βάσια13859: #31.411 14-11-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Όλο ιδέες μου είσαι σήμερα...ΚΑλά εγώ εχθες πήγα σπίτι έβαλα φαι στα παιδιά μου ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΔΟΣΟΜΕΤΡΗΤΗ και πήγα στον άνδρα μου...Καλέ στους δρόμους κυκλοφορώ αυτήν την βδομάδα...Μόνο κοιμάμαι σπίτι μου...!!!Μου έλλειψε το παλατάκι μου!!!ΚΑλέ και τα μωρά μου..που παρεπιπτόντως κλείσανε τους 8 μήνες χθες και σήμερα!!!!!!! Click για ανάπτυξη... να σου ζήσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 12:53 Η katerina10: #31.412 14-11-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ηρθα πάλι..Κατερίνα τι να ρωτησω στις εκτροφείς?ντρέπομαι καλε.. Click για ανάπτυξη... Κλασσικά το έχω γράψει 4 φορές αλλά όλο έρχονται τα αφεντικα..Τέσπα, βρε...θα τους πεις έμμεσα για να ξέρεις αν είναι το προβλημα από εδώ ή από γεννησιμιού..ΘΑ πεις ας πουμε"ολα καλα με τον μικρο αλλα παρατηρησα ότι έχει μια μικρή ευαισθησία με το εντερακι του.δεν ξέρω μηπως το έχει λόγω ανησυχίας και αλλαγής περιβαλλοντος ή αν απλα είναι ευαισθητος.Εσεις είχατε παρατηρησει κατι τέτοιο???"στην τελική μπορεί να είναι το άγχος της αλλαγης..Η σεμέλη μαζεύεται και αυτός τα κάνει επάνω του.. Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: να σου ζήσουν Click για ανάπτυξη... ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕΕΕΕΕ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:20 Η Βάσια13859: #31.413 14-11-08 13:20 ναι και πως να το πω?ξέρετε κατι μυρίζω από πίσω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:23 Η katerina10: #31.414 14-11-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι και πως να το πω?ξέρετε κατι μυρίζω από πίσω? Click για ανάπτυξη... Όχι καλέ αν πεις οτι παρατήρησες αυαισθησια στο έντερο ίσως σου το πουν απο μόνοι τους.Αν σε ρωτήσουν πες για τη διαρροια..Και αν έχεις το κουράγιο πες για αέρια gas!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:26 Η Αντα έγραψε: #31.415 14-11-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Όχι καλέ αν πεις οτι παρατήρησες αυαισθησια στο έντερο ίσως σου το πουν απο μόνοι τους.Αν σε ρωτήσουν πες για τη διαρροια..Και αν έχεις το κουράγιο πες για αέρια gas!! Click για ανάπτυξη... Εννοεις το natural gas!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:27 Η Βάσια13859: #31.416 14-11-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Όχι καλέ αν πεις οτι παρατήρησες αυαισθησια στο έντερο ίσως σου το πουν απο μόνοι τους.Αν σε ρωτήσουν πες για τη διαρροια..Και αν έχεις το κουράγιο πες για αέρια gas!! Click για ανάπτυξη... μπορω να γράψω "ευτυχως που δεν καπνίζουμε γιατι αν αναψουμε αναπτήρα κοντά του θα πυρακτωθούμε" ή ξέρετε φεύγει πολυ γρηγορα μάλλον τον βοηθάνε και τα αέρια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:27 Η katerina10: #31.417 14-11-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εννοεις το natural gas!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Με οσμή πωπού!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:28 Η Βάσια13859: #31.418 14-11-08 13:28 να στε καλα με κανατε και γέλασα την πονεμένη....ρόμπα τον κάναμε τον γατούλη μας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:28 Η katerina10: #31.419 14-11-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μπορω να γράψω "ευτυχως που δεν καπνίζουμε γιατι αν αναψουμε αναπτήρα κοντά του θα πυρακτωθούμε" ή ξέρετε φεύγει πολυ γρηγορα μάλλον τον βοηθάνε και τα αέρια.. Click για ανάπτυξη... Ααααααααααα ωραία ιδέα ...Γράψε "είχατε παρατηρήσει ποτέ την επιθυμία του να γίνει πύραυλος???τελευταία βγάζει κατι από πίσω" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:29 Η katerina10: #31.420 14-11-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: να στε καλα με κανατε και γέλασα την πονεμένη....ρόμπα τον κάναμε τον γατούλη μας.. Click για ανάπτυξη... Απλά βγάλαμε τα "απλυτα" του στην φόρα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1569 1570 1571 1572 1573 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1571 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1571 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Φορτσαρει τη τυχη του!!!!!! να σου πω οτι κοιμουνται και τρωνε μαζι ειναι παρα πολυ καλο σημαδι, μην ξεχνας ειναι μονο 2 εβδομαδες μαζι. Να ανησυχεις μετα απο μηνες ...αλλα και τα δικα μου μερικες φορες τις φαπες τους τις δινουν ο ενας στον αλλον. Και υπαρχουν φορες που ειναι αγριες....αλλα συμβαινει αρκετα σπανια. Click για ανάπτυξη... όχι δεν τον χτυπάει, αλλά δείχνει ότι δεν τον γαουστάρει και πολύ, απλα συνυπάρχουν...αυτος όλο θέλει να την ακουμπάει, να κοιμάται δίπλα της...της τρίβεται..αυτή ξινηηηηη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 11:04 Η Αντα έγραψε: #31.402 14-11-08 11:04 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: όχι δεν τον χτυπάει, αλλά δείχνει ότι δεν τον γαουστάρει και πολύ, απλα συνυπάρχουν...αυτος όλο θέλει να την ακουμπάει, να κοιμάται δίπλα της...της τρίβεται..αυτή ξινηηηηη.... Click για ανάπτυξη... Γυναικες, τι να πεις?? θα ερθει η ωρα που θα θέλει κοκο και θα τον κυνηγαει αυτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 11:30 Η katerina10: #31.403 14-11-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!!!!!! τι μου κανετε? αχχ χτες ζουμπηξα τρεις ομορφες και χνουδωτες μπαλιτσες...αυτες της Γιουλης!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρααααα!!!Εγώ χτες ζούπηξα 5 χνουδομπαλάκια της Άντας και της Γιούλης!!!Σε κέρδισα Άντα!!! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Η Σεμελη ειναι τοσο ησυχο γατακι....μια μικρη, απαλη μπαλιτσα....την κανεις οτι θες, και εκεινη καθεται. Click για ανάπτυξη... Είναι το άτιμο αλλά λίγο παιχνίδι αν της κάνεις ξαφνικά ζωηρεύει το άτιμο..ΘΑ γίνει αυτή μίαααααα! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κοίτα ότι κάτι εχει ερεθίσει λίγο το εντεράκι του το βλέπουμε και κυρίως το μυρίζουμε....τώρα τι είναι αυτο δεν ξέρω...βασικά του έδωσα και λιγο defurum μερες πριν φυσικά και μπορει να τον πείραξε λίγο και αυτο.. Click για ανάπτυξη... Ουφ περαστικά στον Ιωνάκο Βάσια!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: όχι δεν έχει σχέση, είσαι ίσα όσο πιο στερεά και ξηρή η τροφή τοσο πιο σκληρά κόπρανα βασικά τα ποδαράκια του είναι κρύα, γιατι τα πλακάκια ειναι κρύα, μπορει και να κρυώνει απο εκει..από την άλλη βέβαια πάει και ξαπλώνει πάνω σε αυτα το χαζο.. Click για ανάπτυξη... Βρε γίνεται αυτό στις γάτες..???Καλά λέω ότι έχω συνήθειες γάτας εγώ...Έτσι κρυώνω κι εγώ!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: η Αθηνά όταν ήταν μικρή το μονο που πάθαινε ήταν να της κολλαν στο πωπο και στις τριχες της...τώρα είναι μια χαρα...αυτός κάνει και κάποια άλλα..πριτσ θέλω να πω, που δεν το έχω δει ξανα σε γάτα Click για ανάπτυξη... Τους εκτροφείς τουσ ρωτησες βρε Βάσια για το φαινόμενο "πριτσομανίας?"? Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ρε Αντούλα ακόμα όμως δεν τον πολυθέλει η Αθηνά...κάνει γκρνιαα η Αθηνά πάει ο καημένος να της τριφτεί και αυτή πάει να του δαγκώσει το αυτάκι... Click για ανάπτυξη... Ελα είναι νωρίς ακόμα..Και της Γιούλης η Σεμέλη πεταγε κάτι ξεγυρισμένα κχχχχχχχ στον Μορφέα....Σαν να φτερνιζόταν έκανε το χρυσο μου!! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Περαστικουλια Βασακο!! να πινεις τσαγακι και να παιρνεις depon αναβραζον!! θα γινεις περδικι!! αναψε και λιγο το τζακι να σπασει το κρυο στο σπιτι.. Click για ανάπτυξη... Και λεμονάκι στο τσάι!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Φορτσαρει τη τυχη του!!!!!! να σου πω οτι κοιμουνται και τρωνε μαζι ειναι παρα πολυ καλο σημαδι, μην ξεχνας ειναι μονο 2 εβδομαδες μαζι. Να ανησυχεις μετα απο μηνες ...αλλα και τα δικα μου μερικες φορες τις φαπες τους τις δινουν ο ενας στον αλλον. Και υπαρχουν φορες που ειναι αγριες....αλλα συμβαινει αρκετα σπανια. Click για ανάπτυξη... Βρε θα τα βρούνε..Μπορεί στην χειρότερη των περιπτώσεων να μην είναι αγκαλιά και να πλένονται ξέρεις μεταξύ τους αλλά θα συμβιώσουν..Και όλα θα είναι τέλεια..ΥΠΟΜΟΝΗ! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γυναικες, τι να πεις?? θα ερθει η ωρα που θα θέλει κοκο και θα τον κυνηγαει αυτη!! Click για ανάπτυξη... Εκεί το μυαλό σας συνέχεια εσάς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 11:46 Η Αντα έγραψε: #31.404 14-11-08 11:46 Καλημέρα Κατερίνα!!!!! με κερδισες ναι ναι!! αλλα το σαβ/κο θα ξαναπαω και θα τα κυνηγαω σε ολο το σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 11:54 Η katerina10: #31.405 14-11-08 11:54 ΑΣΕ ΜΑΣ!!!!Αχ και θα δεις την αδυναμία μου το Σεμελάκι???Της πάει το όνομα πάντωως...Πολύ ήρεμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 11:56 Η Αντα έγραψε: #31.406 14-11-08 11:56 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: ΑΣΕ ΜΑΣ!!!!Αχ και θα δεις την αδυναμία μου το Σεμελάκι???Της πάει το όνομα πάντωως...Πολύ ήρεμο... Click για ανάπτυξη... Χι χι λες να το κλεψω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 11:59 Η katerina10: #31.407 14-11-08 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χι χι λες να το κλεψω? Click για ανάπτυξη... ΚΑλή ιδέα..Δεν θα πάρει και χαμπάρι κανείς...Θα μου δώσεις το μισό όμως ε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 12:10 Η Αντα έγραψε: #31.408 14-11-08 12:10 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: ΚΑλή ιδέα..Δεν θα πάρει και χαμπάρι κανείς...Θα μου δώσεις το μισό όμως ε???? Click για ανάπτυξη... Ειναι τοσο κουτσικο αν το κανουμε μισο μισο τι θα μεινει? ασε πειδη μενουμε κοντα, δευτερα- τετ- παρασκευη θα το εχει η μια και τριτη-πεμπτη- σαββατο θα το εχει η αλλη. Για τη κυριακη θα γινει κλήρωση!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 12:25 Η katerina10: #31.409 14-11-08 12:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειναι τοσο κουτσικο αν το κανουμε μισο μισο τι θα μεινει? ασε πειδη μενουμε κοντα, δευτερα- τετ- παρασκευη θα το εχει η μια και τριτη-πεμπτη- σαββατο θα το εχει η αλλη. Για τη κυριακη θα γινει κλήρωση!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Όλο ιδέες μου είσαι σήμερα...ΚΑλά εγώ εχθες πήγα σπίτι έβαλα φαι στα παιδιά μου ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΔΟΣΟΜΕΤΡΗΤΗ και πήγα στον άνδρα μου...Καλέ στους δρόμους κυκλοφορώ αυτήν την βδομάδα...Μόνο κοιμάμαι σπίτι μου...!!!Μου έλλειψε το παλατάκι μου!!!ΚΑλέ και τα μωρά μου..που παρεπιπτόντως κλείσανε τους 8 μήνες χθες και σήμερα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 12:25 Η Βάσια13859: #31.410 14-11-08 12:25 ηρθα πάλι..Κατερίνα τι να ρωτησω στις εκτροφείς?ντρέπομαι καλε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 12:26 Η Βάσια13859: #31.411 14-11-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Όλο ιδέες μου είσαι σήμερα...ΚΑλά εγώ εχθες πήγα σπίτι έβαλα φαι στα παιδιά μου ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΔΟΣΟΜΕΤΡΗΤΗ και πήγα στον άνδρα μου...Καλέ στους δρόμους κυκλοφορώ αυτήν την βδομάδα...Μόνο κοιμάμαι σπίτι μου...!!!Μου έλλειψε το παλατάκι μου!!!ΚΑλέ και τα μωρά μου..που παρεπιπτόντως κλείσανε τους 8 μήνες χθες και σήμερα!!!!!!! Click για ανάπτυξη... να σου ζήσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 12:53 Η katerina10: #31.412 14-11-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ηρθα πάλι..Κατερίνα τι να ρωτησω στις εκτροφείς?ντρέπομαι καλε.. Click για ανάπτυξη... Κλασσικά το έχω γράψει 4 φορές αλλά όλο έρχονται τα αφεντικα..Τέσπα, βρε...θα τους πεις έμμεσα για να ξέρεις αν είναι το προβλημα από εδώ ή από γεννησιμιού..ΘΑ πεις ας πουμε"ολα καλα με τον μικρο αλλα παρατηρησα ότι έχει μια μικρή ευαισθησία με το εντερακι του.δεν ξέρω μηπως το έχει λόγω ανησυχίας και αλλαγής περιβαλλοντος ή αν απλα είναι ευαισθητος.Εσεις είχατε παρατηρησει κατι τέτοιο???"στην τελική μπορεί να είναι το άγχος της αλλαγης..Η σεμέλη μαζεύεται και αυτός τα κάνει επάνω του.. Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: να σου ζήσουν Click για ανάπτυξη... ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕΕΕΕΕ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:20 Η Βάσια13859: #31.413 14-11-08 13:20 ναι και πως να το πω?ξέρετε κατι μυρίζω από πίσω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:23 Η katerina10: #31.414 14-11-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι και πως να το πω?ξέρετε κατι μυρίζω από πίσω? Click για ανάπτυξη... Όχι καλέ αν πεις οτι παρατήρησες αυαισθησια στο έντερο ίσως σου το πουν απο μόνοι τους.Αν σε ρωτήσουν πες για τη διαρροια..Και αν έχεις το κουράγιο πες για αέρια gas!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:26 Η Αντα έγραψε: #31.415 14-11-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Όχι καλέ αν πεις οτι παρατήρησες αυαισθησια στο έντερο ίσως σου το πουν απο μόνοι τους.Αν σε ρωτήσουν πες για τη διαρροια..Και αν έχεις το κουράγιο πες για αέρια gas!! Click για ανάπτυξη... Εννοεις το natural gas!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:27 Η Βάσια13859: #31.416 14-11-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Όχι καλέ αν πεις οτι παρατήρησες αυαισθησια στο έντερο ίσως σου το πουν απο μόνοι τους.Αν σε ρωτήσουν πες για τη διαρροια..Και αν έχεις το κουράγιο πες για αέρια gas!! Click για ανάπτυξη... μπορω να γράψω "ευτυχως που δεν καπνίζουμε γιατι αν αναψουμε αναπτήρα κοντά του θα πυρακτωθούμε" ή ξέρετε φεύγει πολυ γρηγορα μάλλον τον βοηθάνε και τα αέρια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:27 Η katerina10: #31.417 14-11-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εννοεις το natural gas!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Με οσμή πωπού!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:28 Η Βάσια13859: #31.418 14-11-08 13:28 να στε καλα με κανατε και γέλασα την πονεμένη....ρόμπα τον κάναμε τον γατούλη μας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:28 Η katerina10: #31.419 14-11-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μπορω να γράψω "ευτυχως που δεν καπνίζουμε γιατι αν αναψουμε αναπτήρα κοντά του θα πυρακτωθούμε" ή ξέρετε φεύγει πολυ γρηγορα μάλλον τον βοηθάνε και τα αέρια.. Click για ανάπτυξη... Ααααααααααα ωραία ιδέα ...Γράψε "είχατε παρατηρήσει ποτέ την επιθυμία του να γίνει πύραυλος???τελευταία βγάζει κατι από πίσω" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:29 Η katerina10: #31.420 14-11-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: να στε καλα με κανατε και γέλασα την πονεμένη....ρόμπα τον κάναμε τον γατούλη μας.. Click για ανάπτυξη... Απλά βγάλαμε τα "απλυτα" του στην φόρα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1569 1570 1571 1572 1573 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1571 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1571 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: όχι δεν τον χτυπάει, αλλά δείχνει ότι δεν τον γαουστάρει και πολύ, απλα συνυπάρχουν...αυτος όλο θέλει να την ακουμπάει, να κοιμάται δίπλα της...της τρίβεται..αυτή ξινηηηηη.... Click για ανάπτυξη... Γυναικες, τι να πεις?? θα ερθει η ωρα που θα θέλει κοκο και θα τον κυνηγαει αυτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 11:30 Η katerina10: #31.403 14-11-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!!!!!! τι μου κανετε? αχχ χτες ζουμπηξα τρεις ομορφες και χνουδωτες μπαλιτσες...αυτες της Γιουλης!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρααααα!!!Εγώ χτες ζούπηξα 5 χνουδομπαλάκια της Άντας και της Γιούλης!!!Σε κέρδισα Άντα!!! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Η Σεμελη ειναι τοσο ησυχο γατακι....μια μικρη, απαλη μπαλιτσα....την κανεις οτι θες, και εκεινη καθεται. Click για ανάπτυξη... Είναι το άτιμο αλλά λίγο παιχνίδι αν της κάνεις ξαφνικά ζωηρεύει το άτιμο..ΘΑ γίνει αυτή μίαααααα! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κοίτα ότι κάτι εχει ερεθίσει λίγο το εντεράκι του το βλέπουμε και κυρίως το μυρίζουμε....τώρα τι είναι αυτο δεν ξέρω...βασικά του έδωσα και λιγο defurum μερες πριν φυσικά και μπορει να τον πείραξε λίγο και αυτο.. Click για ανάπτυξη... Ουφ περαστικά στον Ιωνάκο Βάσια!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: όχι δεν έχει σχέση, είσαι ίσα όσο πιο στερεά και ξηρή η τροφή τοσο πιο σκληρά κόπρανα βασικά τα ποδαράκια του είναι κρύα, γιατι τα πλακάκια ειναι κρύα, μπορει και να κρυώνει απο εκει..από την άλλη βέβαια πάει και ξαπλώνει πάνω σε αυτα το χαζο.. Click για ανάπτυξη... Βρε γίνεται αυτό στις γάτες..???Καλά λέω ότι έχω συνήθειες γάτας εγώ...Έτσι κρυώνω κι εγώ!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: η Αθηνά όταν ήταν μικρή το μονο που πάθαινε ήταν να της κολλαν στο πωπο και στις τριχες της...τώρα είναι μια χαρα...αυτός κάνει και κάποια άλλα..πριτσ θέλω να πω, που δεν το έχω δει ξανα σε γάτα Click για ανάπτυξη... Τους εκτροφείς τουσ ρωτησες βρε Βάσια για το φαινόμενο "πριτσομανίας?"? Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ρε Αντούλα ακόμα όμως δεν τον πολυθέλει η Αθηνά...κάνει γκρνιαα η Αθηνά πάει ο καημένος να της τριφτεί και αυτή πάει να του δαγκώσει το αυτάκι... Click για ανάπτυξη... Ελα είναι νωρίς ακόμα..Και της Γιούλης η Σεμέλη πεταγε κάτι ξεγυρισμένα κχχχχχχχ στον Μορφέα....Σαν να φτερνιζόταν έκανε το χρυσο μου!! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Περαστικουλια Βασακο!! να πινεις τσαγακι και να παιρνεις depon αναβραζον!! θα γινεις περδικι!! αναψε και λιγο το τζακι να σπασει το κρυο στο σπιτι.. Click για ανάπτυξη... Και λεμονάκι στο τσάι!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Φορτσαρει τη τυχη του!!!!!! να σου πω οτι κοιμουνται και τρωνε μαζι ειναι παρα πολυ καλο σημαδι, μην ξεχνας ειναι μονο 2 εβδομαδες μαζι. Να ανησυχεις μετα απο μηνες ...αλλα και τα δικα μου μερικες φορες τις φαπες τους τις δινουν ο ενας στον αλλον. Και υπαρχουν φορες που ειναι αγριες....αλλα συμβαινει αρκετα σπανια. Click για ανάπτυξη... Βρε θα τα βρούνε..Μπορεί στην χειρότερη των περιπτώσεων να μην είναι αγκαλιά και να πλένονται ξέρεις μεταξύ τους αλλά θα συμβιώσουν..Και όλα θα είναι τέλεια..ΥΠΟΜΟΝΗ! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γυναικες, τι να πεις?? θα ερθει η ωρα που θα θέλει κοκο και θα τον κυνηγαει αυτη!! Click για ανάπτυξη... Εκεί το μυαλό σας συνέχεια εσάς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 11:46 Η Αντα έγραψε: #31.404 14-11-08 11:46 Καλημέρα Κατερίνα!!!!! με κερδισες ναι ναι!! αλλα το σαβ/κο θα ξαναπαω και θα τα κυνηγαω σε ολο το σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 11:54 Η katerina10: #31.405 14-11-08 11:54 ΑΣΕ ΜΑΣ!!!!Αχ και θα δεις την αδυναμία μου το Σεμελάκι???Της πάει το όνομα πάντωως...Πολύ ήρεμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 11:56 Η Αντα έγραψε: #31.406 14-11-08 11:56 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: ΑΣΕ ΜΑΣ!!!!Αχ και θα δεις την αδυναμία μου το Σεμελάκι???Της πάει το όνομα πάντωως...Πολύ ήρεμο... Click για ανάπτυξη... Χι χι λες να το κλεψω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 11:59 Η katerina10: #31.407 14-11-08 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χι χι λες να το κλεψω? Click για ανάπτυξη... ΚΑλή ιδέα..Δεν θα πάρει και χαμπάρι κανείς...Θα μου δώσεις το μισό όμως ε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 12:10 Η Αντα έγραψε: #31.408 14-11-08 12:10 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: ΚΑλή ιδέα..Δεν θα πάρει και χαμπάρι κανείς...Θα μου δώσεις το μισό όμως ε???? Click για ανάπτυξη... Ειναι τοσο κουτσικο αν το κανουμε μισο μισο τι θα μεινει? ασε πειδη μενουμε κοντα, δευτερα- τετ- παρασκευη θα το εχει η μια και τριτη-πεμπτη- σαββατο θα το εχει η αλλη. Για τη κυριακη θα γινει κλήρωση!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 12:25 Η katerina10: #31.409 14-11-08 12:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειναι τοσο κουτσικο αν το κανουμε μισο μισο τι θα μεινει? ασε πειδη μενουμε κοντα, δευτερα- τετ- παρασκευη θα το εχει η μια και τριτη-πεμπτη- σαββατο θα το εχει η αλλη. Για τη κυριακη θα γινει κλήρωση!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Όλο ιδέες μου είσαι σήμερα...ΚΑλά εγώ εχθες πήγα σπίτι έβαλα φαι στα παιδιά μου ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΔΟΣΟΜΕΤΡΗΤΗ και πήγα στον άνδρα μου...Καλέ στους δρόμους κυκλοφορώ αυτήν την βδομάδα...Μόνο κοιμάμαι σπίτι μου...!!!Μου έλλειψε το παλατάκι μου!!!ΚΑλέ και τα μωρά μου..που παρεπιπτόντως κλείσανε τους 8 μήνες χθες και σήμερα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 12:25 Η Βάσια13859: #31.410 14-11-08 12:25 ηρθα πάλι..Κατερίνα τι να ρωτησω στις εκτροφείς?ντρέπομαι καλε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 12:26 Η Βάσια13859: #31.411 14-11-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Όλο ιδέες μου είσαι σήμερα...ΚΑλά εγώ εχθες πήγα σπίτι έβαλα φαι στα παιδιά μου ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΔΟΣΟΜΕΤΡΗΤΗ και πήγα στον άνδρα μου...Καλέ στους δρόμους κυκλοφορώ αυτήν την βδομάδα...Μόνο κοιμάμαι σπίτι μου...!!!Μου έλλειψε το παλατάκι μου!!!ΚΑλέ και τα μωρά μου..που παρεπιπτόντως κλείσανε τους 8 μήνες χθες και σήμερα!!!!!!! Click για ανάπτυξη... να σου ζήσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 12:53 Η katerina10: #31.412 14-11-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ηρθα πάλι..Κατερίνα τι να ρωτησω στις εκτροφείς?ντρέπομαι καλε.. Click για ανάπτυξη... Κλασσικά το έχω γράψει 4 φορές αλλά όλο έρχονται τα αφεντικα..Τέσπα, βρε...θα τους πεις έμμεσα για να ξέρεις αν είναι το προβλημα από εδώ ή από γεννησιμιού..ΘΑ πεις ας πουμε"ολα καλα με τον μικρο αλλα παρατηρησα ότι έχει μια μικρή ευαισθησία με το εντερακι του.δεν ξέρω μηπως το έχει λόγω ανησυχίας και αλλαγής περιβαλλοντος ή αν απλα είναι ευαισθητος.Εσεις είχατε παρατηρησει κατι τέτοιο???"στην τελική μπορεί να είναι το άγχος της αλλαγης..Η σεμέλη μαζεύεται και αυτός τα κάνει επάνω του.. Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: να σου ζήσουν Click για ανάπτυξη... ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕΕΕΕΕ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:20 Η Βάσια13859: #31.413 14-11-08 13:20 ναι και πως να το πω?ξέρετε κατι μυρίζω από πίσω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:23 Η katerina10: #31.414 14-11-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι και πως να το πω?ξέρετε κατι μυρίζω από πίσω? Click για ανάπτυξη... Όχι καλέ αν πεις οτι παρατήρησες αυαισθησια στο έντερο ίσως σου το πουν απο μόνοι τους.Αν σε ρωτήσουν πες για τη διαρροια..Και αν έχεις το κουράγιο πες για αέρια gas!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:26 Η Αντα έγραψε: #31.415 14-11-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Όχι καλέ αν πεις οτι παρατήρησες αυαισθησια στο έντερο ίσως σου το πουν απο μόνοι τους.Αν σε ρωτήσουν πες για τη διαρροια..Και αν έχεις το κουράγιο πες για αέρια gas!! Click για ανάπτυξη... Εννοεις το natural gas!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:27 Η Βάσια13859: #31.416 14-11-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Όχι καλέ αν πεις οτι παρατήρησες αυαισθησια στο έντερο ίσως σου το πουν απο μόνοι τους.Αν σε ρωτήσουν πες για τη διαρροια..Και αν έχεις το κουράγιο πες για αέρια gas!! Click για ανάπτυξη... μπορω να γράψω "ευτυχως που δεν καπνίζουμε γιατι αν αναψουμε αναπτήρα κοντά του θα πυρακτωθούμε" ή ξέρετε φεύγει πολυ γρηγορα μάλλον τον βοηθάνε και τα αέρια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:27 Η katerina10: #31.417 14-11-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εννοεις το natural gas!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Με οσμή πωπού!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:28 Η Βάσια13859: #31.418 14-11-08 13:28 να στε καλα με κανατε και γέλασα την πονεμένη....ρόμπα τον κάναμε τον γατούλη μας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:28 Η katerina10: #31.419 14-11-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μπορω να γράψω "ευτυχως που δεν καπνίζουμε γιατι αν αναψουμε αναπτήρα κοντά του θα πυρακτωθούμε" ή ξέρετε φεύγει πολυ γρηγορα μάλλον τον βοηθάνε και τα αέρια.. Click για ανάπτυξη... Ααααααααααα ωραία ιδέα ...Γράψε "είχατε παρατηρήσει ποτέ την επιθυμία του να γίνει πύραυλος???τελευταία βγάζει κατι από πίσω" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:29 Η katerina10: #31.420 14-11-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: να στε καλα με κανατε και γέλασα την πονεμένη....ρόμπα τον κάναμε τον γατούλη μας.. Click για ανάπτυξη... Απλά βγάλαμε τα "απλυτα" του στην φόρα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1569 1570 1571 1572 1573 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1571 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1571 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!!!!!! τι μου κανετε? αχχ χτες ζουμπηξα τρεις ομορφες και χνουδωτες μπαλιτσες...αυτες της Γιουλης!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρααααα!!!Εγώ χτες ζούπηξα 5 χνουδομπαλάκια της Άντας και της Γιούλης!!!Σε κέρδισα Άντα!!! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Η Σεμελη ειναι τοσο ησυχο γατακι....μια μικρη, απαλη μπαλιτσα....την κανεις οτι θες, και εκεινη καθεται. Click για ανάπτυξη... Είναι το άτιμο αλλά λίγο παιχνίδι αν της κάνεις ξαφνικά ζωηρεύει το άτιμο..ΘΑ γίνει αυτή μίαααααα! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κοίτα ότι κάτι εχει ερεθίσει λίγο το εντεράκι του το βλέπουμε και κυρίως το μυρίζουμε....τώρα τι είναι αυτο δεν ξέρω...βασικά του έδωσα και λιγο defurum μερες πριν φυσικά και μπορει να τον πείραξε λίγο και αυτο.. Click για ανάπτυξη... Ουφ περαστικά στον Ιωνάκο Βάσια!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: όχι δεν έχει σχέση, είσαι ίσα όσο πιο στερεά και ξηρή η τροφή τοσο πιο σκληρά κόπρανα βασικά τα ποδαράκια του είναι κρύα, γιατι τα πλακάκια ειναι κρύα, μπορει και να κρυώνει απο εκει..από την άλλη βέβαια πάει και ξαπλώνει πάνω σε αυτα το χαζο.. Click για ανάπτυξη... Βρε γίνεται αυτό στις γάτες..???Καλά λέω ότι έχω συνήθειες γάτας εγώ...Έτσι κρυώνω κι εγώ!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: η Αθηνά όταν ήταν μικρή το μονο που πάθαινε ήταν να της κολλαν στο πωπο και στις τριχες της...τώρα είναι μια χαρα...αυτός κάνει και κάποια άλλα..πριτσ θέλω να πω, που δεν το έχω δει ξανα σε γάτα Click για ανάπτυξη... Τους εκτροφείς τουσ ρωτησες βρε Βάσια για το φαινόμενο "πριτσομανίας?"? Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ρε Αντούλα ακόμα όμως δεν τον πολυθέλει η Αθηνά...κάνει γκρνιαα η Αθηνά πάει ο καημένος να της τριφτεί και αυτή πάει να του δαγκώσει το αυτάκι... Click για ανάπτυξη... Ελα είναι νωρίς ακόμα..Και της Γιούλης η Σεμέλη πεταγε κάτι ξεγυρισμένα κχχχχχχχ στον Μορφέα....Σαν να φτερνιζόταν έκανε το χρυσο μου!! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Περαστικουλια Βασακο!! να πινεις τσαγακι και να παιρνεις depon αναβραζον!! θα γινεις περδικι!! αναψε και λιγο το τζακι να σπασει το κρυο στο σπιτι.. Click για ανάπτυξη... Και λεμονάκι στο τσάι!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Φορτσαρει τη τυχη του!!!!!! να σου πω οτι κοιμουνται και τρωνε μαζι ειναι παρα πολυ καλο σημαδι, μην ξεχνας ειναι μονο 2 εβδομαδες μαζι. Να ανησυχεις μετα απο μηνες ...αλλα και τα δικα μου μερικες φορες τις φαπες τους τις δινουν ο ενας στον αλλον. Και υπαρχουν φορες που ειναι αγριες....αλλα συμβαινει αρκετα σπανια. Click για ανάπτυξη... Βρε θα τα βρούνε..Μπορεί στην χειρότερη των περιπτώσεων να μην είναι αγκαλιά και να πλένονται ξέρεις μεταξύ τους αλλά θα συμβιώσουν..Και όλα θα είναι τέλεια..ΥΠΟΜΟΝΗ! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γυναικες, τι να πεις?? θα ερθει η ωρα που θα θέλει κοκο και θα τον κυνηγαει αυτη!! Click για ανάπτυξη... Εκεί το μυαλό σας συνέχεια εσάς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 11:46 Η Αντα έγραψε: #31.404 14-11-08 11:46 Καλημέρα Κατερίνα!!!!! με κερδισες ναι ναι!! αλλα το σαβ/κο θα ξαναπαω και θα τα κυνηγαω σε ολο το σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 11:54 Η katerina10: #31.405 14-11-08 11:54 ΑΣΕ ΜΑΣ!!!!Αχ και θα δεις την αδυναμία μου το Σεμελάκι???Της πάει το όνομα πάντωως...Πολύ ήρεμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 11:56 Η Αντα έγραψε: #31.406 14-11-08 11:56 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: ΑΣΕ ΜΑΣ!!!!Αχ και θα δεις την αδυναμία μου το Σεμελάκι???Της πάει το όνομα πάντωως...Πολύ ήρεμο... Click για ανάπτυξη... Χι χι λες να το κλεψω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 11:59 Η katerina10: #31.407 14-11-08 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χι χι λες να το κλεψω? Click για ανάπτυξη... ΚΑλή ιδέα..Δεν θα πάρει και χαμπάρι κανείς...Θα μου δώσεις το μισό όμως ε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 12:10 Η Αντα έγραψε: #31.408 14-11-08 12:10 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: ΚΑλή ιδέα..Δεν θα πάρει και χαμπάρι κανείς...Θα μου δώσεις το μισό όμως ε???? Click για ανάπτυξη... Ειναι τοσο κουτσικο αν το κανουμε μισο μισο τι θα μεινει? ασε πειδη μενουμε κοντα, δευτερα- τετ- παρασκευη θα το εχει η μια και τριτη-πεμπτη- σαββατο θα το εχει η αλλη. Για τη κυριακη θα γινει κλήρωση!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 12:25 Η katerina10: #31.409 14-11-08 12:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειναι τοσο κουτσικο αν το κανουμε μισο μισο τι θα μεινει? ασε πειδη μενουμε κοντα, δευτερα- τετ- παρασκευη θα το εχει η μια και τριτη-πεμπτη- σαββατο θα το εχει η αλλη. Για τη κυριακη θα γινει κλήρωση!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Όλο ιδέες μου είσαι σήμερα...ΚΑλά εγώ εχθες πήγα σπίτι έβαλα φαι στα παιδιά μου ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΔΟΣΟΜΕΤΡΗΤΗ και πήγα στον άνδρα μου...Καλέ στους δρόμους κυκλοφορώ αυτήν την βδομάδα...Μόνο κοιμάμαι σπίτι μου...!!!Μου έλλειψε το παλατάκι μου!!!ΚΑλέ και τα μωρά μου..που παρεπιπτόντως κλείσανε τους 8 μήνες χθες και σήμερα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 12:25 Η Βάσια13859: #31.410 14-11-08 12:25 ηρθα πάλι..Κατερίνα τι να ρωτησω στις εκτροφείς?ντρέπομαι καλε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 12:26 Η Βάσια13859: #31.411 14-11-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Όλο ιδέες μου είσαι σήμερα...ΚΑλά εγώ εχθες πήγα σπίτι έβαλα φαι στα παιδιά μου ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΔΟΣΟΜΕΤΡΗΤΗ και πήγα στον άνδρα μου...Καλέ στους δρόμους κυκλοφορώ αυτήν την βδομάδα...Μόνο κοιμάμαι σπίτι μου...!!!Μου έλλειψε το παλατάκι μου!!!ΚΑλέ και τα μωρά μου..που παρεπιπτόντως κλείσανε τους 8 μήνες χθες και σήμερα!!!!!!! Click για ανάπτυξη... να σου ζήσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 12:53 Η katerina10: #31.412 14-11-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ηρθα πάλι..Κατερίνα τι να ρωτησω στις εκτροφείς?ντρέπομαι καλε.. Click για ανάπτυξη... Κλασσικά το έχω γράψει 4 φορές αλλά όλο έρχονται τα αφεντικα..Τέσπα, βρε...θα τους πεις έμμεσα για να ξέρεις αν είναι το προβλημα από εδώ ή από γεννησιμιού..ΘΑ πεις ας πουμε"ολα καλα με τον μικρο αλλα παρατηρησα ότι έχει μια μικρή ευαισθησία με το εντερακι του.δεν ξέρω μηπως το έχει λόγω ανησυχίας και αλλαγής περιβαλλοντος ή αν απλα είναι ευαισθητος.Εσεις είχατε παρατηρησει κατι τέτοιο???"στην τελική μπορεί να είναι το άγχος της αλλαγης..Η σεμέλη μαζεύεται και αυτός τα κάνει επάνω του.. Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: να σου ζήσουν Click για ανάπτυξη... ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕΕΕΕΕ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:20 Η Βάσια13859: #31.413 14-11-08 13:20 ναι και πως να το πω?ξέρετε κατι μυρίζω από πίσω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:23 Η katerina10: #31.414 14-11-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι και πως να το πω?ξέρετε κατι μυρίζω από πίσω? Click για ανάπτυξη... Όχι καλέ αν πεις οτι παρατήρησες αυαισθησια στο έντερο ίσως σου το πουν απο μόνοι τους.Αν σε ρωτήσουν πες για τη διαρροια..Και αν έχεις το κουράγιο πες για αέρια gas!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:26 Η Αντα έγραψε: #31.415 14-11-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Όχι καλέ αν πεις οτι παρατήρησες αυαισθησια στο έντερο ίσως σου το πουν απο μόνοι τους.Αν σε ρωτήσουν πες για τη διαρροια..Και αν έχεις το κουράγιο πες για αέρια gas!! Click για ανάπτυξη... Εννοεις το natural gas!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:27 Η Βάσια13859: #31.416 14-11-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Όχι καλέ αν πεις οτι παρατήρησες αυαισθησια στο έντερο ίσως σου το πουν απο μόνοι τους.Αν σε ρωτήσουν πες για τη διαρροια..Και αν έχεις το κουράγιο πες για αέρια gas!! Click για ανάπτυξη... μπορω να γράψω "ευτυχως που δεν καπνίζουμε γιατι αν αναψουμε αναπτήρα κοντά του θα πυρακτωθούμε" ή ξέρετε φεύγει πολυ γρηγορα μάλλον τον βοηθάνε και τα αέρια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:27 Η katerina10: #31.417 14-11-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εννοεις το natural gas!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Με οσμή πωπού!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:28 Η Βάσια13859: #31.418 14-11-08 13:28 να στε καλα με κανατε και γέλασα την πονεμένη....ρόμπα τον κάναμε τον γατούλη μας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:28 Η katerina10: #31.419 14-11-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μπορω να γράψω "ευτυχως που δεν καπνίζουμε γιατι αν αναψουμε αναπτήρα κοντά του θα πυρακτωθούμε" ή ξέρετε φεύγει πολυ γρηγορα μάλλον τον βοηθάνε και τα αέρια.. Click για ανάπτυξη... Ααααααααααα ωραία ιδέα ...Γράψε "είχατε παρατηρήσει ποτέ την επιθυμία του να γίνει πύραυλος???τελευταία βγάζει κατι από πίσω" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:29 Η katerina10: #31.420 14-11-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: να στε καλα με κανατε και γέλασα την πονεμένη....ρόμπα τον κάναμε τον γατούλη μας.. Click για ανάπτυξη... Απλά βγάλαμε τα "απλυτα" του στην φόρα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1569 1570 1571 1572 1573 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1571 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1571 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα Κατερίνα!!!!! με κερδισες ναι ναι!! αλλα το σαβ/κο θα ξαναπαω και θα τα κυνηγαω σε ολο το σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 11:54 Η katerina10: #31.405 14-11-08 11:54 ΑΣΕ ΜΑΣ!!!!Αχ και θα δεις την αδυναμία μου το Σεμελάκι???Της πάει το όνομα πάντωως...Πολύ ήρεμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 11:56 Η Αντα έγραψε: #31.406 14-11-08 11:56 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: ΑΣΕ ΜΑΣ!!!!Αχ και θα δεις την αδυναμία μου το Σεμελάκι???Της πάει το όνομα πάντωως...Πολύ ήρεμο... Click για ανάπτυξη... Χι χι λες να το κλεψω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 11:59 Η katerina10: #31.407 14-11-08 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χι χι λες να το κλεψω? Click για ανάπτυξη... ΚΑλή ιδέα..Δεν θα πάρει και χαμπάρι κανείς...Θα μου δώσεις το μισό όμως ε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 12:10 Η Αντα έγραψε: #31.408 14-11-08 12:10 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: ΚΑλή ιδέα..Δεν θα πάρει και χαμπάρι κανείς...Θα μου δώσεις το μισό όμως ε???? Click για ανάπτυξη... Ειναι τοσο κουτσικο αν το κανουμε μισο μισο τι θα μεινει? ασε πειδη μενουμε κοντα, δευτερα- τετ- παρασκευη θα το εχει η μια και τριτη-πεμπτη- σαββατο θα το εχει η αλλη. Για τη κυριακη θα γινει κλήρωση!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 12:25 Η katerina10: #31.409 14-11-08 12:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειναι τοσο κουτσικο αν το κανουμε μισο μισο τι θα μεινει? ασε πειδη μενουμε κοντα, δευτερα- τετ- παρασκευη θα το εχει η μια και τριτη-πεμπτη- σαββατο θα το εχει η αλλη. Για τη κυριακη θα γινει κλήρωση!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Όλο ιδέες μου είσαι σήμερα...ΚΑλά εγώ εχθες πήγα σπίτι έβαλα φαι στα παιδιά μου ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΔΟΣΟΜΕΤΡΗΤΗ και πήγα στον άνδρα μου...Καλέ στους δρόμους κυκλοφορώ αυτήν την βδομάδα...Μόνο κοιμάμαι σπίτι μου...!!!Μου έλλειψε το παλατάκι μου!!!ΚΑλέ και τα μωρά μου..που παρεπιπτόντως κλείσανε τους 8 μήνες χθες και σήμερα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 12:25 Η Βάσια13859: #31.410 14-11-08 12:25 ηρθα πάλι..Κατερίνα τι να ρωτησω στις εκτροφείς?ντρέπομαι καλε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 12:26 Η Βάσια13859: #31.411 14-11-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Όλο ιδέες μου είσαι σήμερα...ΚΑλά εγώ εχθες πήγα σπίτι έβαλα φαι στα παιδιά μου ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΔΟΣΟΜΕΤΡΗΤΗ και πήγα στον άνδρα μου...Καλέ στους δρόμους κυκλοφορώ αυτήν την βδομάδα...Μόνο κοιμάμαι σπίτι μου...!!!Μου έλλειψε το παλατάκι μου!!!ΚΑλέ και τα μωρά μου..που παρεπιπτόντως κλείσανε τους 8 μήνες χθες και σήμερα!!!!!!! Click για ανάπτυξη... να σου ζήσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 12:53 Η katerina10: #31.412 14-11-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ηρθα πάλι..Κατερίνα τι να ρωτησω στις εκτροφείς?ντρέπομαι καλε.. Click για ανάπτυξη... Κλασσικά το έχω γράψει 4 φορές αλλά όλο έρχονται τα αφεντικα..Τέσπα, βρε...θα τους πεις έμμεσα για να ξέρεις αν είναι το προβλημα από εδώ ή από γεννησιμιού..ΘΑ πεις ας πουμε"ολα καλα με τον μικρο αλλα παρατηρησα ότι έχει μια μικρή ευαισθησία με το εντερακι του.δεν ξέρω μηπως το έχει λόγω ανησυχίας και αλλαγής περιβαλλοντος ή αν απλα είναι ευαισθητος.Εσεις είχατε παρατηρησει κατι τέτοιο???"στην τελική μπορεί να είναι το άγχος της αλλαγης..Η σεμέλη μαζεύεται και αυτός τα κάνει επάνω του.. Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: να σου ζήσουν Click για ανάπτυξη... ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕΕΕΕΕ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:20 Η Βάσια13859: #31.413 14-11-08 13:20 ναι και πως να το πω?ξέρετε κατι μυρίζω από πίσω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:23 Η katerina10: #31.414 14-11-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι και πως να το πω?ξέρετε κατι μυρίζω από πίσω? Click για ανάπτυξη... Όχι καλέ αν πεις οτι παρατήρησες αυαισθησια στο έντερο ίσως σου το πουν απο μόνοι τους.Αν σε ρωτήσουν πες για τη διαρροια..Και αν έχεις το κουράγιο πες για αέρια gas!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:26 Η Αντα έγραψε: #31.415 14-11-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Όχι καλέ αν πεις οτι παρατήρησες αυαισθησια στο έντερο ίσως σου το πουν απο μόνοι τους.Αν σε ρωτήσουν πες για τη διαρροια..Και αν έχεις το κουράγιο πες για αέρια gas!! Click για ανάπτυξη... Εννοεις το natural gas!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:27 Η Βάσια13859: #31.416 14-11-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Όχι καλέ αν πεις οτι παρατήρησες αυαισθησια στο έντερο ίσως σου το πουν απο μόνοι τους.Αν σε ρωτήσουν πες για τη διαρροια..Και αν έχεις το κουράγιο πες για αέρια gas!! Click για ανάπτυξη... μπορω να γράψω "ευτυχως που δεν καπνίζουμε γιατι αν αναψουμε αναπτήρα κοντά του θα πυρακτωθούμε" ή ξέρετε φεύγει πολυ γρηγορα μάλλον τον βοηθάνε και τα αέρια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:27 Η katerina10: #31.417 14-11-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εννοεις το natural gas!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Με οσμή πωπού!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:28 Η Βάσια13859: #31.418 14-11-08 13:28 να στε καλα με κανατε και γέλασα την πονεμένη....ρόμπα τον κάναμε τον γατούλη μας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:28 Η katerina10: #31.419 14-11-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μπορω να γράψω "ευτυχως που δεν καπνίζουμε γιατι αν αναψουμε αναπτήρα κοντά του θα πυρακτωθούμε" ή ξέρετε φεύγει πολυ γρηγορα μάλλον τον βοηθάνε και τα αέρια.. Click για ανάπτυξη... Ααααααααααα ωραία ιδέα ...Γράψε "είχατε παρατηρήσει ποτέ την επιθυμία του να γίνει πύραυλος???τελευταία βγάζει κατι από πίσω" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:29 Η katerina10: #31.420 14-11-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: να στε καλα με κανατε και γέλασα την πονεμένη....ρόμπα τον κάναμε τον γατούλη μας.. Click για ανάπτυξη... Απλά βγάλαμε τα "απλυτα" του στην φόρα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1569 1570 1571 1572 1573 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1571 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1571 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΑΣΕ ΜΑΣ!!!!Αχ και θα δεις την αδυναμία μου το Σεμελάκι???Της πάει το όνομα πάντωως...Πολύ ήρεμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 11:56 Η Αντα έγραψε: #31.406 14-11-08 11:56 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: ΑΣΕ ΜΑΣ!!!!Αχ και θα δεις την αδυναμία μου το Σεμελάκι???Της πάει το όνομα πάντωως...Πολύ ήρεμο... Click για ανάπτυξη... Χι χι λες να το κλεψω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 11:59 Η katerina10: #31.407 14-11-08 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χι χι λες να το κλεψω? Click για ανάπτυξη... ΚΑλή ιδέα..Δεν θα πάρει και χαμπάρι κανείς...Θα μου δώσεις το μισό όμως ε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 12:10 Η Αντα έγραψε: #31.408 14-11-08 12:10 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: ΚΑλή ιδέα..Δεν θα πάρει και χαμπάρι κανείς...Θα μου δώσεις το μισό όμως ε???? Click για ανάπτυξη... Ειναι τοσο κουτσικο αν το κανουμε μισο μισο τι θα μεινει? ασε πειδη μενουμε κοντα, δευτερα- τετ- παρασκευη θα το εχει η μια και τριτη-πεμπτη- σαββατο θα το εχει η αλλη. Για τη κυριακη θα γινει κλήρωση!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 12:25 Η katerina10: #31.409 14-11-08 12:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειναι τοσο κουτσικο αν το κανουμε μισο μισο τι θα μεινει? ασε πειδη μενουμε κοντα, δευτερα- τετ- παρασκευη θα το εχει η μια και τριτη-πεμπτη- σαββατο θα το εχει η αλλη. Για τη κυριακη θα γινει κλήρωση!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Όλο ιδέες μου είσαι σήμερα...ΚΑλά εγώ εχθες πήγα σπίτι έβαλα φαι στα παιδιά μου ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΔΟΣΟΜΕΤΡΗΤΗ και πήγα στον άνδρα μου...Καλέ στους δρόμους κυκλοφορώ αυτήν την βδομάδα...Μόνο κοιμάμαι σπίτι μου...!!!Μου έλλειψε το παλατάκι μου!!!ΚΑλέ και τα μωρά μου..που παρεπιπτόντως κλείσανε τους 8 μήνες χθες και σήμερα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 12:25 Η Βάσια13859: #31.410 14-11-08 12:25 ηρθα πάλι..Κατερίνα τι να ρωτησω στις εκτροφείς?ντρέπομαι καλε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 12:26 Η Βάσια13859: #31.411 14-11-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Όλο ιδέες μου είσαι σήμερα...ΚΑλά εγώ εχθες πήγα σπίτι έβαλα φαι στα παιδιά μου ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΔΟΣΟΜΕΤΡΗΤΗ και πήγα στον άνδρα μου...Καλέ στους δρόμους κυκλοφορώ αυτήν την βδομάδα...Μόνο κοιμάμαι σπίτι μου...!!!Μου έλλειψε το παλατάκι μου!!!ΚΑλέ και τα μωρά μου..που παρεπιπτόντως κλείσανε τους 8 μήνες χθες και σήμερα!!!!!!! Click για ανάπτυξη... να σου ζήσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 12:53 Η katerina10: #31.412 14-11-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ηρθα πάλι..Κατερίνα τι να ρωτησω στις εκτροφείς?ντρέπομαι καλε.. Click για ανάπτυξη... Κλασσικά το έχω γράψει 4 φορές αλλά όλο έρχονται τα αφεντικα..Τέσπα, βρε...θα τους πεις έμμεσα για να ξέρεις αν είναι το προβλημα από εδώ ή από γεννησιμιού..ΘΑ πεις ας πουμε"ολα καλα με τον μικρο αλλα παρατηρησα ότι έχει μια μικρή ευαισθησία με το εντερακι του.δεν ξέρω μηπως το έχει λόγω ανησυχίας και αλλαγής περιβαλλοντος ή αν απλα είναι ευαισθητος.Εσεις είχατε παρατηρησει κατι τέτοιο???"στην τελική μπορεί να είναι το άγχος της αλλαγης..Η σεμέλη μαζεύεται και αυτός τα κάνει επάνω του.. Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: να σου ζήσουν Click για ανάπτυξη... ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕΕΕΕΕ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:20 Η Βάσια13859: #31.413 14-11-08 13:20 ναι και πως να το πω?ξέρετε κατι μυρίζω από πίσω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:23 Η katerina10: #31.414 14-11-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι και πως να το πω?ξέρετε κατι μυρίζω από πίσω? Click για ανάπτυξη... Όχι καλέ αν πεις οτι παρατήρησες αυαισθησια στο έντερο ίσως σου το πουν απο μόνοι τους.Αν σε ρωτήσουν πες για τη διαρροια..Και αν έχεις το κουράγιο πες για αέρια gas!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:26 Η Αντα έγραψε: #31.415 14-11-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Όχι καλέ αν πεις οτι παρατήρησες αυαισθησια στο έντερο ίσως σου το πουν απο μόνοι τους.Αν σε ρωτήσουν πες για τη διαρροια..Και αν έχεις το κουράγιο πες για αέρια gas!! Click για ανάπτυξη... Εννοεις το natural gas!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:27 Η Βάσια13859: #31.416 14-11-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Όχι καλέ αν πεις οτι παρατήρησες αυαισθησια στο έντερο ίσως σου το πουν απο μόνοι τους.Αν σε ρωτήσουν πες για τη διαρροια..Και αν έχεις το κουράγιο πες για αέρια gas!! Click για ανάπτυξη... μπορω να γράψω "ευτυχως που δεν καπνίζουμε γιατι αν αναψουμε αναπτήρα κοντά του θα πυρακτωθούμε" ή ξέρετε φεύγει πολυ γρηγορα μάλλον τον βοηθάνε και τα αέρια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:27 Η katerina10: #31.417 14-11-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εννοεις το natural gas!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Με οσμή πωπού!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:28 Η Βάσια13859: #31.418 14-11-08 13:28 να στε καλα με κανατε και γέλασα την πονεμένη....ρόμπα τον κάναμε τον γατούλη μας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:28 Η katerina10: #31.419 14-11-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μπορω να γράψω "ευτυχως που δεν καπνίζουμε γιατι αν αναψουμε αναπτήρα κοντά του θα πυρακτωθούμε" ή ξέρετε φεύγει πολυ γρηγορα μάλλον τον βοηθάνε και τα αέρια.. Click για ανάπτυξη... Ααααααααααα ωραία ιδέα ...Γράψε "είχατε παρατηρήσει ποτέ την επιθυμία του να γίνει πύραυλος???τελευταία βγάζει κατι από πίσω" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:29 Η katerina10: #31.420 14-11-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: να στε καλα με κανατε και γέλασα την πονεμένη....ρόμπα τον κάναμε τον γατούλη μας.. Click για ανάπτυξη... Απλά βγάλαμε τα "απλυτα" του στην φόρα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1569 1570 1571 1572 1573 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1571 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1571 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: ΑΣΕ ΜΑΣ!!!!Αχ και θα δεις την αδυναμία μου το Σεμελάκι???Της πάει το όνομα πάντωως...Πολύ ήρεμο... Click για ανάπτυξη... Χι χι λες να το κλεψω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 11:59 Η katerina10: #31.407 14-11-08 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χι χι λες να το κλεψω? Click για ανάπτυξη... ΚΑλή ιδέα..Δεν θα πάρει και χαμπάρι κανείς...Θα μου δώσεις το μισό όμως ε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 12:10 Η Αντα έγραψε: #31.408 14-11-08 12:10 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: ΚΑλή ιδέα..Δεν θα πάρει και χαμπάρι κανείς...Θα μου δώσεις το μισό όμως ε???? Click για ανάπτυξη... Ειναι τοσο κουτσικο αν το κανουμε μισο μισο τι θα μεινει? ασε πειδη μενουμε κοντα, δευτερα- τετ- παρασκευη θα το εχει η μια και τριτη-πεμπτη- σαββατο θα το εχει η αλλη. Για τη κυριακη θα γινει κλήρωση!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 12:25 Η katerina10: #31.409 14-11-08 12:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειναι τοσο κουτσικο αν το κανουμε μισο μισο τι θα μεινει? ασε πειδη μενουμε κοντα, δευτερα- τετ- παρασκευη θα το εχει η μια και τριτη-πεμπτη- σαββατο θα το εχει η αλλη. Για τη κυριακη θα γινει κλήρωση!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Όλο ιδέες μου είσαι σήμερα...ΚΑλά εγώ εχθες πήγα σπίτι έβαλα φαι στα παιδιά μου ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΔΟΣΟΜΕΤΡΗΤΗ και πήγα στον άνδρα μου...Καλέ στους δρόμους κυκλοφορώ αυτήν την βδομάδα...Μόνο κοιμάμαι σπίτι μου...!!!Μου έλλειψε το παλατάκι μου!!!ΚΑλέ και τα μωρά μου..που παρεπιπτόντως κλείσανε τους 8 μήνες χθες και σήμερα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 12:25 Η Βάσια13859: #31.410 14-11-08 12:25 ηρθα πάλι..Κατερίνα τι να ρωτησω στις εκτροφείς?ντρέπομαι καλε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 12:26 Η Βάσια13859: #31.411 14-11-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Όλο ιδέες μου είσαι σήμερα...ΚΑλά εγώ εχθες πήγα σπίτι έβαλα φαι στα παιδιά μου ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΔΟΣΟΜΕΤΡΗΤΗ και πήγα στον άνδρα μου...Καλέ στους δρόμους κυκλοφορώ αυτήν την βδομάδα...Μόνο κοιμάμαι σπίτι μου...!!!Μου έλλειψε το παλατάκι μου!!!ΚΑλέ και τα μωρά μου..που παρεπιπτόντως κλείσανε τους 8 μήνες χθες και σήμερα!!!!!!! Click για ανάπτυξη... να σου ζήσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 12:53 Η katerina10: #31.412 14-11-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ηρθα πάλι..Κατερίνα τι να ρωτησω στις εκτροφείς?ντρέπομαι καλε.. Click για ανάπτυξη... Κλασσικά το έχω γράψει 4 φορές αλλά όλο έρχονται τα αφεντικα..Τέσπα, βρε...θα τους πεις έμμεσα για να ξέρεις αν είναι το προβλημα από εδώ ή από γεννησιμιού..ΘΑ πεις ας πουμε"ολα καλα με τον μικρο αλλα παρατηρησα ότι έχει μια μικρή ευαισθησία με το εντερακι του.δεν ξέρω μηπως το έχει λόγω ανησυχίας και αλλαγής περιβαλλοντος ή αν απλα είναι ευαισθητος.Εσεις είχατε παρατηρησει κατι τέτοιο???"στην τελική μπορεί να είναι το άγχος της αλλαγης..Η σεμέλη μαζεύεται και αυτός τα κάνει επάνω του.. Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: να σου ζήσουν Click για ανάπτυξη... ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕΕΕΕΕ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:20 Η Βάσια13859: #31.413 14-11-08 13:20 ναι και πως να το πω?ξέρετε κατι μυρίζω από πίσω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:23 Η katerina10: #31.414 14-11-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι και πως να το πω?ξέρετε κατι μυρίζω από πίσω? Click για ανάπτυξη... Όχι καλέ αν πεις οτι παρατήρησες αυαισθησια στο έντερο ίσως σου το πουν απο μόνοι τους.Αν σε ρωτήσουν πες για τη διαρροια..Και αν έχεις το κουράγιο πες για αέρια gas!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:26 Η Αντα έγραψε: #31.415 14-11-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Όχι καλέ αν πεις οτι παρατήρησες αυαισθησια στο έντερο ίσως σου το πουν απο μόνοι τους.Αν σε ρωτήσουν πες για τη διαρροια..Και αν έχεις το κουράγιο πες για αέρια gas!! Click για ανάπτυξη... Εννοεις το natural gas!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:27 Η Βάσια13859: #31.416 14-11-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Όχι καλέ αν πεις οτι παρατήρησες αυαισθησια στο έντερο ίσως σου το πουν απο μόνοι τους.Αν σε ρωτήσουν πες για τη διαρροια..Και αν έχεις το κουράγιο πες για αέρια gas!! Click για ανάπτυξη... μπορω να γράψω "ευτυχως που δεν καπνίζουμε γιατι αν αναψουμε αναπτήρα κοντά του θα πυρακτωθούμε" ή ξέρετε φεύγει πολυ γρηγορα μάλλον τον βοηθάνε και τα αέρια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:27 Η katerina10: #31.417 14-11-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εννοεις το natural gas!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Με οσμή πωπού!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:28 Η Βάσια13859: #31.418 14-11-08 13:28 να στε καλα με κανατε και γέλασα την πονεμένη....ρόμπα τον κάναμε τον γατούλη μας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:28 Η katerina10: #31.419 14-11-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μπορω να γράψω "ευτυχως που δεν καπνίζουμε γιατι αν αναψουμε αναπτήρα κοντά του θα πυρακτωθούμε" ή ξέρετε φεύγει πολυ γρηγορα μάλλον τον βοηθάνε και τα αέρια.. Click για ανάπτυξη... Ααααααααααα ωραία ιδέα ...Γράψε "είχατε παρατηρήσει ποτέ την επιθυμία του να γίνει πύραυλος???τελευταία βγάζει κατι από πίσω" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:29 Η katerina10: #31.420 14-11-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: να στε καλα με κανατε και γέλασα την πονεμένη....ρόμπα τον κάναμε τον γατούλη μας.. Click για ανάπτυξη... Απλά βγάλαμε τα "απλυτα" του στην φόρα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1569 1570 1571 1572 1573 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1571 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1571 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χι χι λες να το κλεψω? Click για ανάπτυξη... ΚΑλή ιδέα..Δεν θα πάρει και χαμπάρι κανείς...Θα μου δώσεις το μισό όμως ε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 12:10 Η Αντα έγραψε: #31.408 14-11-08 12:10 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: ΚΑλή ιδέα..Δεν θα πάρει και χαμπάρι κανείς...Θα μου δώσεις το μισό όμως ε???? Click για ανάπτυξη... Ειναι τοσο κουτσικο αν το κανουμε μισο μισο τι θα μεινει? ασε πειδη μενουμε κοντα, δευτερα- τετ- παρασκευη θα το εχει η μια και τριτη-πεμπτη- σαββατο θα το εχει η αλλη. Για τη κυριακη θα γινει κλήρωση!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 12:25 Η katerina10: #31.409 14-11-08 12:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειναι τοσο κουτσικο αν το κανουμε μισο μισο τι θα μεινει? ασε πειδη μενουμε κοντα, δευτερα- τετ- παρασκευη θα το εχει η μια και τριτη-πεμπτη- σαββατο θα το εχει η αλλη. Για τη κυριακη θα γινει κλήρωση!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Όλο ιδέες μου είσαι σήμερα...ΚΑλά εγώ εχθες πήγα σπίτι έβαλα φαι στα παιδιά μου ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΔΟΣΟΜΕΤΡΗΤΗ και πήγα στον άνδρα μου...Καλέ στους δρόμους κυκλοφορώ αυτήν την βδομάδα...Μόνο κοιμάμαι σπίτι μου...!!!Μου έλλειψε το παλατάκι μου!!!ΚΑλέ και τα μωρά μου..που παρεπιπτόντως κλείσανε τους 8 μήνες χθες και σήμερα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 12:25 Η Βάσια13859: #31.410 14-11-08 12:25 ηρθα πάλι..Κατερίνα τι να ρωτησω στις εκτροφείς?ντρέπομαι καλε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 12:26 Η Βάσια13859: #31.411 14-11-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Όλο ιδέες μου είσαι σήμερα...ΚΑλά εγώ εχθες πήγα σπίτι έβαλα φαι στα παιδιά μου ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΔΟΣΟΜΕΤΡΗΤΗ και πήγα στον άνδρα μου...Καλέ στους δρόμους κυκλοφορώ αυτήν την βδομάδα...Μόνο κοιμάμαι σπίτι μου...!!!Μου έλλειψε το παλατάκι μου!!!ΚΑλέ και τα μωρά μου..που παρεπιπτόντως κλείσανε τους 8 μήνες χθες και σήμερα!!!!!!! Click για ανάπτυξη... να σου ζήσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 12:53 Η katerina10: #31.412 14-11-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ηρθα πάλι..Κατερίνα τι να ρωτησω στις εκτροφείς?ντρέπομαι καλε.. Click για ανάπτυξη... Κλασσικά το έχω γράψει 4 φορές αλλά όλο έρχονται τα αφεντικα..Τέσπα, βρε...θα τους πεις έμμεσα για να ξέρεις αν είναι το προβλημα από εδώ ή από γεννησιμιού..ΘΑ πεις ας πουμε"ολα καλα με τον μικρο αλλα παρατηρησα ότι έχει μια μικρή ευαισθησία με το εντερακι του.δεν ξέρω μηπως το έχει λόγω ανησυχίας και αλλαγής περιβαλλοντος ή αν απλα είναι ευαισθητος.Εσεις είχατε παρατηρησει κατι τέτοιο???"στην τελική μπορεί να είναι το άγχος της αλλαγης..Η σεμέλη μαζεύεται και αυτός τα κάνει επάνω του.. Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: να σου ζήσουν Click για ανάπτυξη... ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕΕΕΕΕ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:20 Η Βάσια13859: #31.413 14-11-08 13:20 ναι και πως να το πω?ξέρετε κατι μυρίζω από πίσω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:23 Η katerina10: #31.414 14-11-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι και πως να το πω?ξέρετε κατι μυρίζω από πίσω? Click για ανάπτυξη... Όχι καλέ αν πεις οτι παρατήρησες αυαισθησια στο έντερο ίσως σου το πουν απο μόνοι τους.Αν σε ρωτήσουν πες για τη διαρροια..Και αν έχεις το κουράγιο πες για αέρια gas!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:26 Η Αντα έγραψε: #31.415 14-11-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Όχι καλέ αν πεις οτι παρατήρησες αυαισθησια στο έντερο ίσως σου το πουν απο μόνοι τους.Αν σε ρωτήσουν πες για τη διαρροια..Και αν έχεις το κουράγιο πες για αέρια gas!! Click για ανάπτυξη... Εννοεις το natural gas!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:27 Η Βάσια13859: #31.416 14-11-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Όχι καλέ αν πεις οτι παρατήρησες αυαισθησια στο έντερο ίσως σου το πουν απο μόνοι τους.Αν σε ρωτήσουν πες για τη διαρροια..Και αν έχεις το κουράγιο πες για αέρια gas!! Click για ανάπτυξη... μπορω να γράψω "ευτυχως που δεν καπνίζουμε γιατι αν αναψουμε αναπτήρα κοντά του θα πυρακτωθούμε" ή ξέρετε φεύγει πολυ γρηγορα μάλλον τον βοηθάνε και τα αέρια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:27 Η katerina10: #31.417 14-11-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εννοεις το natural gas!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Με οσμή πωπού!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:28 Η Βάσια13859: #31.418 14-11-08 13:28 να στε καλα με κανατε και γέλασα την πονεμένη....ρόμπα τον κάναμε τον γατούλη μας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:28 Η katerina10: #31.419 14-11-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μπορω να γράψω "ευτυχως που δεν καπνίζουμε γιατι αν αναψουμε αναπτήρα κοντά του θα πυρακτωθούμε" ή ξέρετε φεύγει πολυ γρηγορα μάλλον τον βοηθάνε και τα αέρια.. Click για ανάπτυξη... Ααααααααααα ωραία ιδέα ...Γράψε "είχατε παρατηρήσει ποτέ την επιθυμία του να γίνει πύραυλος???τελευταία βγάζει κατι από πίσω" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:29 Η katerina10: #31.420 14-11-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: να στε καλα με κανατε και γέλασα την πονεμένη....ρόμπα τον κάναμε τον γατούλη μας.. Click για ανάπτυξη... Απλά βγάλαμε τα "απλυτα" του στην φόρα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1569 1570 1571 1572 1573 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1571 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1571 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: ΚΑλή ιδέα..Δεν θα πάρει και χαμπάρι κανείς...Θα μου δώσεις το μισό όμως ε???? Click για ανάπτυξη... Ειναι τοσο κουτσικο αν το κανουμε μισο μισο τι θα μεινει? ασε πειδη μενουμε κοντα, δευτερα- τετ- παρασκευη θα το εχει η μια και τριτη-πεμπτη- σαββατο θα το εχει η αλλη. Για τη κυριακη θα γινει κλήρωση!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 12:25 Η katerina10: #31.409 14-11-08 12:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειναι τοσο κουτσικο αν το κανουμε μισο μισο τι θα μεινει? ασε πειδη μενουμε κοντα, δευτερα- τετ- παρασκευη θα το εχει η μια και τριτη-πεμπτη- σαββατο θα το εχει η αλλη. Για τη κυριακη θα γινει κλήρωση!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Όλο ιδέες μου είσαι σήμερα...ΚΑλά εγώ εχθες πήγα σπίτι έβαλα φαι στα παιδιά μου ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΔΟΣΟΜΕΤΡΗΤΗ και πήγα στον άνδρα μου...Καλέ στους δρόμους κυκλοφορώ αυτήν την βδομάδα...Μόνο κοιμάμαι σπίτι μου...!!!Μου έλλειψε το παλατάκι μου!!!ΚΑλέ και τα μωρά μου..που παρεπιπτόντως κλείσανε τους 8 μήνες χθες και σήμερα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 12:25 Η Βάσια13859: #31.410 14-11-08 12:25 ηρθα πάλι..Κατερίνα τι να ρωτησω στις εκτροφείς?ντρέπομαι καλε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 12:26 Η Βάσια13859: #31.411 14-11-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Όλο ιδέες μου είσαι σήμερα...ΚΑλά εγώ εχθες πήγα σπίτι έβαλα φαι στα παιδιά μου ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΔΟΣΟΜΕΤΡΗΤΗ και πήγα στον άνδρα μου...Καλέ στους δρόμους κυκλοφορώ αυτήν την βδομάδα...Μόνο κοιμάμαι σπίτι μου...!!!Μου έλλειψε το παλατάκι μου!!!ΚΑλέ και τα μωρά μου..που παρεπιπτόντως κλείσανε τους 8 μήνες χθες και σήμερα!!!!!!! Click για ανάπτυξη... να σου ζήσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 12:53 Η katerina10: #31.412 14-11-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ηρθα πάλι..Κατερίνα τι να ρωτησω στις εκτροφείς?ντρέπομαι καλε.. Click για ανάπτυξη... Κλασσικά το έχω γράψει 4 φορές αλλά όλο έρχονται τα αφεντικα..Τέσπα, βρε...θα τους πεις έμμεσα για να ξέρεις αν είναι το προβλημα από εδώ ή από γεννησιμιού..ΘΑ πεις ας πουμε"ολα καλα με τον μικρο αλλα παρατηρησα ότι έχει μια μικρή ευαισθησία με το εντερακι του.δεν ξέρω μηπως το έχει λόγω ανησυχίας και αλλαγής περιβαλλοντος ή αν απλα είναι ευαισθητος.Εσεις είχατε παρατηρησει κατι τέτοιο???"στην τελική μπορεί να είναι το άγχος της αλλαγης..Η σεμέλη μαζεύεται και αυτός τα κάνει επάνω του.. Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: να σου ζήσουν Click για ανάπτυξη... ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕΕΕΕΕ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:20 Η Βάσια13859: #31.413 14-11-08 13:20 ναι και πως να το πω?ξέρετε κατι μυρίζω από πίσω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:23 Η katerina10: #31.414 14-11-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι και πως να το πω?ξέρετε κατι μυρίζω από πίσω? Click για ανάπτυξη... Όχι καλέ αν πεις οτι παρατήρησες αυαισθησια στο έντερο ίσως σου το πουν απο μόνοι τους.Αν σε ρωτήσουν πες για τη διαρροια..Και αν έχεις το κουράγιο πες για αέρια gas!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:26 Η Αντα έγραψε: #31.415 14-11-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Όχι καλέ αν πεις οτι παρατήρησες αυαισθησια στο έντερο ίσως σου το πουν απο μόνοι τους.Αν σε ρωτήσουν πες για τη διαρροια..Και αν έχεις το κουράγιο πες για αέρια gas!! Click για ανάπτυξη... Εννοεις το natural gas!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:27 Η Βάσια13859: #31.416 14-11-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Όχι καλέ αν πεις οτι παρατήρησες αυαισθησια στο έντερο ίσως σου το πουν απο μόνοι τους.Αν σε ρωτήσουν πες για τη διαρροια..Και αν έχεις το κουράγιο πες για αέρια gas!! Click για ανάπτυξη... μπορω να γράψω "ευτυχως που δεν καπνίζουμε γιατι αν αναψουμε αναπτήρα κοντά του θα πυρακτωθούμε" ή ξέρετε φεύγει πολυ γρηγορα μάλλον τον βοηθάνε και τα αέρια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:27 Η katerina10: #31.417 14-11-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εννοεις το natural gas!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Με οσμή πωπού!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:28 Η Βάσια13859: #31.418 14-11-08 13:28 να στε καλα με κανατε και γέλασα την πονεμένη....ρόμπα τον κάναμε τον γατούλη μας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:28 Η katerina10: #31.419 14-11-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μπορω να γράψω "ευτυχως που δεν καπνίζουμε γιατι αν αναψουμε αναπτήρα κοντά του θα πυρακτωθούμε" ή ξέρετε φεύγει πολυ γρηγορα μάλλον τον βοηθάνε και τα αέρια.. Click για ανάπτυξη... Ααααααααααα ωραία ιδέα ...Γράψε "είχατε παρατηρήσει ποτέ την επιθυμία του να γίνει πύραυλος???τελευταία βγάζει κατι από πίσω" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:29 Η katerina10: #31.420 14-11-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: να στε καλα με κανατε και γέλασα την πονεμένη....ρόμπα τον κάναμε τον γατούλη μας.. Click για ανάπτυξη... Απλά βγάλαμε τα "απλυτα" του στην φόρα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1569 1570 1571 1572 1573 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1571 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1571 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειναι τοσο κουτσικο αν το κανουμε μισο μισο τι θα μεινει? ασε πειδη μενουμε κοντα, δευτερα- τετ- παρασκευη θα το εχει η μια και τριτη-πεμπτη- σαββατο θα το εχει η αλλη. Για τη κυριακη θα γινει κλήρωση!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Όλο ιδέες μου είσαι σήμερα...ΚΑλά εγώ εχθες πήγα σπίτι έβαλα φαι στα παιδιά μου ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΔΟΣΟΜΕΤΡΗΤΗ και πήγα στον άνδρα μου...Καλέ στους δρόμους κυκλοφορώ αυτήν την βδομάδα...Μόνο κοιμάμαι σπίτι μου...!!!Μου έλλειψε το παλατάκι μου!!!ΚΑλέ και τα μωρά μου..που παρεπιπτόντως κλείσανε τους 8 μήνες χθες και σήμερα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 12:25 Η Βάσια13859: #31.410 14-11-08 12:25 ηρθα πάλι..Κατερίνα τι να ρωτησω στις εκτροφείς?ντρέπομαι καλε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 12:26 Η Βάσια13859: #31.411 14-11-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Όλο ιδέες μου είσαι σήμερα...ΚΑλά εγώ εχθες πήγα σπίτι έβαλα φαι στα παιδιά μου ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΔΟΣΟΜΕΤΡΗΤΗ και πήγα στον άνδρα μου...Καλέ στους δρόμους κυκλοφορώ αυτήν την βδομάδα...Μόνο κοιμάμαι σπίτι μου...!!!Μου έλλειψε το παλατάκι μου!!!ΚΑλέ και τα μωρά μου..που παρεπιπτόντως κλείσανε τους 8 μήνες χθες και σήμερα!!!!!!! Click για ανάπτυξη... να σου ζήσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 12:53 Η katerina10: #31.412 14-11-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ηρθα πάλι..Κατερίνα τι να ρωτησω στις εκτροφείς?ντρέπομαι καλε.. Click για ανάπτυξη... Κλασσικά το έχω γράψει 4 φορές αλλά όλο έρχονται τα αφεντικα..Τέσπα, βρε...θα τους πεις έμμεσα για να ξέρεις αν είναι το προβλημα από εδώ ή από γεννησιμιού..ΘΑ πεις ας πουμε"ολα καλα με τον μικρο αλλα παρατηρησα ότι έχει μια μικρή ευαισθησία με το εντερακι του.δεν ξέρω μηπως το έχει λόγω ανησυχίας και αλλαγής περιβαλλοντος ή αν απλα είναι ευαισθητος.Εσεις είχατε παρατηρησει κατι τέτοιο???"στην τελική μπορεί να είναι το άγχος της αλλαγης..Η σεμέλη μαζεύεται και αυτός τα κάνει επάνω του.. Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: να σου ζήσουν Click για ανάπτυξη... ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕΕΕΕΕ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:20 Η Βάσια13859: #31.413 14-11-08 13:20 ναι και πως να το πω?ξέρετε κατι μυρίζω από πίσω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:23 Η katerina10: #31.414 14-11-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι και πως να το πω?ξέρετε κατι μυρίζω από πίσω? Click για ανάπτυξη... Όχι καλέ αν πεις οτι παρατήρησες αυαισθησια στο έντερο ίσως σου το πουν απο μόνοι τους.Αν σε ρωτήσουν πες για τη διαρροια..Και αν έχεις το κουράγιο πες για αέρια gas!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:26 Η Αντα έγραψε: #31.415 14-11-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Όχι καλέ αν πεις οτι παρατήρησες αυαισθησια στο έντερο ίσως σου το πουν απο μόνοι τους.Αν σε ρωτήσουν πες για τη διαρροια..Και αν έχεις το κουράγιο πες για αέρια gas!! Click για ανάπτυξη... Εννοεις το natural gas!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:27 Η Βάσια13859: #31.416 14-11-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Όχι καλέ αν πεις οτι παρατήρησες αυαισθησια στο έντερο ίσως σου το πουν απο μόνοι τους.Αν σε ρωτήσουν πες για τη διαρροια..Και αν έχεις το κουράγιο πες για αέρια gas!! Click για ανάπτυξη... μπορω να γράψω "ευτυχως που δεν καπνίζουμε γιατι αν αναψουμε αναπτήρα κοντά του θα πυρακτωθούμε" ή ξέρετε φεύγει πολυ γρηγορα μάλλον τον βοηθάνε και τα αέρια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:27 Η katerina10: #31.417 14-11-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εννοεις το natural gas!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Με οσμή πωπού!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:28 Η Βάσια13859: #31.418 14-11-08 13:28 να στε καλα με κανατε και γέλασα την πονεμένη....ρόμπα τον κάναμε τον γατούλη μας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:28 Η katerina10: #31.419 14-11-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μπορω να γράψω "ευτυχως που δεν καπνίζουμε γιατι αν αναψουμε αναπτήρα κοντά του θα πυρακτωθούμε" ή ξέρετε φεύγει πολυ γρηγορα μάλλον τον βοηθάνε και τα αέρια.. Click για ανάπτυξη... Ααααααααααα ωραία ιδέα ...Γράψε "είχατε παρατηρήσει ποτέ την επιθυμία του να γίνει πύραυλος???τελευταία βγάζει κατι από πίσω" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:29 Η katerina10: #31.420 14-11-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: να στε καλα με κανατε και γέλασα την πονεμένη....ρόμπα τον κάναμε τον γατούλη μας.. Click για ανάπτυξη... Απλά βγάλαμε τα "απλυτα" του στην φόρα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1569 1570 1571 1572 1573 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1571 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1571 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ηρθα πάλι..Κατερίνα τι να ρωτησω στις εκτροφείς?ντρέπομαι καλε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 12:26 Η Βάσια13859: #31.411 14-11-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Όλο ιδέες μου είσαι σήμερα...ΚΑλά εγώ εχθες πήγα σπίτι έβαλα φαι στα παιδιά μου ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΔΟΣΟΜΕΤΡΗΤΗ και πήγα στον άνδρα μου...Καλέ στους δρόμους κυκλοφορώ αυτήν την βδομάδα...Μόνο κοιμάμαι σπίτι μου...!!!Μου έλλειψε το παλατάκι μου!!!ΚΑλέ και τα μωρά μου..που παρεπιπτόντως κλείσανε τους 8 μήνες χθες και σήμερα!!!!!!! Click για ανάπτυξη... να σου ζήσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 12:53 Η katerina10: #31.412 14-11-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ηρθα πάλι..Κατερίνα τι να ρωτησω στις εκτροφείς?ντρέπομαι καλε.. Click για ανάπτυξη... Κλασσικά το έχω γράψει 4 φορές αλλά όλο έρχονται τα αφεντικα..Τέσπα, βρε...θα τους πεις έμμεσα για να ξέρεις αν είναι το προβλημα από εδώ ή από γεννησιμιού..ΘΑ πεις ας πουμε"ολα καλα με τον μικρο αλλα παρατηρησα ότι έχει μια μικρή ευαισθησία με το εντερακι του.δεν ξέρω μηπως το έχει λόγω ανησυχίας και αλλαγής περιβαλλοντος ή αν απλα είναι ευαισθητος.Εσεις είχατε παρατηρησει κατι τέτοιο???"στην τελική μπορεί να είναι το άγχος της αλλαγης..Η σεμέλη μαζεύεται και αυτός τα κάνει επάνω του.. Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: να σου ζήσουν Click για ανάπτυξη... ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕΕΕΕΕ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:20 Η Βάσια13859: #31.413 14-11-08 13:20 ναι και πως να το πω?ξέρετε κατι μυρίζω από πίσω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:23 Η katerina10: #31.414 14-11-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι και πως να το πω?ξέρετε κατι μυρίζω από πίσω? Click για ανάπτυξη... Όχι καλέ αν πεις οτι παρατήρησες αυαισθησια στο έντερο ίσως σου το πουν απο μόνοι τους.Αν σε ρωτήσουν πες για τη διαρροια..Και αν έχεις το κουράγιο πες για αέρια gas!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:26 Η Αντα έγραψε: #31.415 14-11-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Όχι καλέ αν πεις οτι παρατήρησες αυαισθησια στο έντερο ίσως σου το πουν απο μόνοι τους.Αν σε ρωτήσουν πες για τη διαρροια..Και αν έχεις το κουράγιο πες για αέρια gas!! Click για ανάπτυξη... Εννοεις το natural gas!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:27 Η Βάσια13859: #31.416 14-11-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Όχι καλέ αν πεις οτι παρατήρησες αυαισθησια στο έντερο ίσως σου το πουν απο μόνοι τους.Αν σε ρωτήσουν πες για τη διαρροια..Και αν έχεις το κουράγιο πες για αέρια gas!! Click για ανάπτυξη... μπορω να γράψω "ευτυχως που δεν καπνίζουμε γιατι αν αναψουμε αναπτήρα κοντά του θα πυρακτωθούμε" ή ξέρετε φεύγει πολυ γρηγορα μάλλον τον βοηθάνε και τα αέρια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:27 Η katerina10: #31.417 14-11-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εννοεις το natural gas!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Με οσμή πωπού!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:28 Η Βάσια13859: #31.418 14-11-08 13:28 να στε καλα με κανατε και γέλασα την πονεμένη....ρόμπα τον κάναμε τον γατούλη μας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:28 Η katerina10: #31.419 14-11-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μπορω να γράψω "ευτυχως που δεν καπνίζουμε γιατι αν αναψουμε αναπτήρα κοντά του θα πυρακτωθούμε" ή ξέρετε φεύγει πολυ γρηγορα μάλλον τον βοηθάνε και τα αέρια.. Click για ανάπτυξη... Ααααααααααα ωραία ιδέα ...Γράψε "είχατε παρατηρήσει ποτέ την επιθυμία του να γίνει πύραυλος???τελευταία βγάζει κατι από πίσω" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:29 Η katerina10: #31.420 14-11-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: να στε καλα με κανατε και γέλασα την πονεμένη....ρόμπα τον κάναμε τον γατούλη μας.. Click για ανάπτυξη... Απλά βγάλαμε τα "απλυτα" του στην φόρα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1569 1570 1571 1572 1573 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1571 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1571 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Όλο ιδέες μου είσαι σήμερα...ΚΑλά εγώ εχθες πήγα σπίτι έβαλα φαι στα παιδιά μου ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΔΟΣΟΜΕΤΡΗΤΗ και πήγα στον άνδρα μου...Καλέ στους δρόμους κυκλοφορώ αυτήν την βδομάδα...Μόνο κοιμάμαι σπίτι μου...!!!Μου έλλειψε το παλατάκι μου!!!ΚΑλέ και τα μωρά μου..που παρεπιπτόντως κλείσανε τους 8 μήνες χθες και σήμερα!!!!!!! Click για ανάπτυξη... να σου ζήσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 12:53 Η katerina10: #31.412 14-11-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ηρθα πάλι..Κατερίνα τι να ρωτησω στις εκτροφείς?ντρέπομαι καλε.. Click για ανάπτυξη... Κλασσικά το έχω γράψει 4 φορές αλλά όλο έρχονται τα αφεντικα..Τέσπα, βρε...θα τους πεις έμμεσα για να ξέρεις αν είναι το προβλημα από εδώ ή από γεννησιμιού..ΘΑ πεις ας πουμε"ολα καλα με τον μικρο αλλα παρατηρησα ότι έχει μια μικρή ευαισθησία με το εντερακι του.δεν ξέρω μηπως το έχει λόγω ανησυχίας και αλλαγής περιβαλλοντος ή αν απλα είναι ευαισθητος.Εσεις είχατε παρατηρησει κατι τέτοιο???"στην τελική μπορεί να είναι το άγχος της αλλαγης..Η σεμέλη μαζεύεται και αυτός τα κάνει επάνω του.. Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: να σου ζήσουν Click για ανάπτυξη... ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕΕΕΕΕ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:20 Η Βάσια13859: #31.413 14-11-08 13:20 ναι και πως να το πω?ξέρετε κατι μυρίζω από πίσω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:23 Η katerina10: #31.414 14-11-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι και πως να το πω?ξέρετε κατι μυρίζω από πίσω? Click για ανάπτυξη... Όχι καλέ αν πεις οτι παρατήρησες αυαισθησια στο έντερο ίσως σου το πουν απο μόνοι τους.Αν σε ρωτήσουν πες για τη διαρροια..Και αν έχεις το κουράγιο πες για αέρια gas!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:26 Η Αντα έγραψε: #31.415 14-11-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Όχι καλέ αν πεις οτι παρατήρησες αυαισθησια στο έντερο ίσως σου το πουν απο μόνοι τους.Αν σε ρωτήσουν πες για τη διαρροια..Και αν έχεις το κουράγιο πες για αέρια gas!! Click για ανάπτυξη... Εννοεις το natural gas!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:27 Η Βάσια13859: #31.416 14-11-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Όχι καλέ αν πεις οτι παρατήρησες αυαισθησια στο έντερο ίσως σου το πουν απο μόνοι τους.Αν σε ρωτήσουν πες για τη διαρροια..Και αν έχεις το κουράγιο πες για αέρια gas!! Click για ανάπτυξη... μπορω να γράψω "ευτυχως που δεν καπνίζουμε γιατι αν αναψουμε αναπτήρα κοντά του θα πυρακτωθούμε" ή ξέρετε φεύγει πολυ γρηγορα μάλλον τον βοηθάνε και τα αέρια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:27 Η katerina10: #31.417 14-11-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εννοεις το natural gas!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Με οσμή πωπού!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:28 Η Βάσια13859: #31.418 14-11-08 13:28 να στε καλα με κανατε και γέλασα την πονεμένη....ρόμπα τον κάναμε τον γατούλη μας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:28 Η katerina10: #31.419 14-11-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μπορω να γράψω "ευτυχως που δεν καπνίζουμε γιατι αν αναψουμε αναπτήρα κοντά του θα πυρακτωθούμε" ή ξέρετε φεύγει πολυ γρηγορα μάλλον τον βοηθάνε και τα αέρια.. Click για ανάπτυξη... Ααααααααααα ωραία ιδέα ...Γράψε "είχατε παρατηρήσει ποτέ την επιθυμία του να γίνει πύραυλος???τελευταία βγάζει κατι από πίσω" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:29 Η katerina10: #31.420 14-11-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: να στε καλα με κανατε και γέλασα την πονεμένη....ρόμπα τον κάναμε τον γατούλη μας.. Click για ανάπτυξη... Απλά βγάλαμε τα "απλυτα" του στην φόρα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1569 1570 1571 1572 1573 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1571 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1571 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ηρθα πάλι..Κατερίνα τι να ρωτησω στις εκτροφείς?ντρέπομαι καλε.. Click για ανάπτυξη... Κλασσικά το έχω γράψει 4 φορές αλλά όλο έρχονται τα αφεντικα..Τέσπα, βρε...θα τους πεις έμμεσα για να ξέρεις αν είναι το προβλημα από εδώ ή από γεννησιμιού..ΘΑ πεις ας πουμε"ολα καλα με τον μικρο αλλα παρατηρησα ότι έχει μια μικρή ευαισθησία με το εντερακι του.δεν ξέρω μηπως το έχει λόγω ανησυχίας και αλλαγής περιβαλλοντος ή αν απλα είναι ευαισθητος.Εσεις είχατε παρατηρησει κατι τέτοιο???"στην τελική μπορεί να είναι το άγχος της αλλαγης..Η σεμέλη μαζεύεται και αυτός τα κάνει επάνω του.. Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: να σου ζήσουν Click για ανάπτυξη... ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕΕΕΕΕ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:20 Η Βάσια13859: #31.413 14-11-08 13:20 ναι και πως να το πω?ξέρετε κατι μυρίζω από πίσω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:23 Η katerina10: #31.414 14-11-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι και πως να το πω?ξέρετε κατι μυρίζω από πίσω? Click για ανάπτυξη... Όχι καλέ αν πεις οτι παρατήρησες αυαισθησια στο έντερο ίσως σου το πουν απο μόνοι τους.Αν σε ρωτήσουν πες για τη διαρροια..Και αν έχεις το κουράγιο πες για αέρια gas!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:26 Η Αντα έγραψε: #31.415 14-11-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Όχι καλέ αν πεις οτι παρατήρησες αυαισθησια στο έντερο ίσως σου το πουν απο μόνοι τους.Αν σε ρωτήσουν πες για τη διαρροια..Και αν έχεις το κουράγιο πες για αέρια gas!! Click για ανάπτυξη... Εννοεις το natural gas!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:27 Η Βάσια13859: #31.416 14-11-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Όχι καλέ αν πεις οτι παρατήρησες αυαισθησια στο έντερο ίσως σου το πουν απο μόνοι τους.Αν σε ρωτήσουν πες για τη διαρροια..Και αν έχεις το κουράγιο πες για αέρια gas!! Click για ανάπτυξη... μπορω να γράψω "ευτυχως που δεν καπνίζουμε γιατι αν αναψουμε αναπτήρα κοντά του θα πυρακτωθούμε" ή ξέρετε φεύγει πολυ γρηγορα μάλλον τον βοηθάνε και τα αέρια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:27 Η katerina10: #31.417 14-11-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εννοεις το natural gas!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Με οσμή πωπού!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:28 Η Βάσια13859: #31.418 14-11-08 13:28 να στε καλα με κανατε και γέλασα την πονεμένη....ρόμπα τον κάναμε τον γατούλη μας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:28 Η katerina10: #31.419 14-11-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μπορω να γράψω "ευτυχως που δεν καπνίζουμε γιατι αν αναψουμε αναπτήρα κοντά του θα πυρακτωθούμε" ή ξέρετε φεύγει πολυ γρηγορα μάλλον τον βοηθάνε και τα αέρια.. Click για ανάπτυξη... Ααααααααααα ωραία ιδέα ...Γράψε "είχατε παρατηρήσει ποτέ την επιθυμία του να γίνει πύραυλος???τελευταία βγάζει κατι από πίσω" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:29 Η katerina10: #31.420 14-11-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: να στε καλα με κανατε και γέλασα την πονεμένη....ρόμπα τον κάναμε τον γατούλη μας.. Click για ανάπτυξη... Απλά βγάλαμε τα "απλυτα" του στην φόρα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1569 1570 1571 1572 1573 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1571 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1571 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ναι και πως να το πω?ξέρετε κατι μυρίζω από πίσω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:23 Η katerina10: #31.414 14-11-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι και πως να το πω?ξέρετε κατι μυρίζω από πίσω? Click για ανάπτυξη... Όχι καλέ αν πεις οτι παρατήρησες αυαισθησια στο έντερο ίσως σου το πουν απο μόνοι τους.Αν σε ρωτήσουν πες για τη διαρροια..Και αν έχεις το κουράγιο πες για αέρια gas!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:26 Η Αντα έγραψε: #31.415 14-11-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Όχι καλέ αν πεις οτι παρατήρησες αυαισθησια στο έντερο ίσως σου το πουν απο μόνοι τους.Αν σε ρωτήσουν πες για τη διαρροια..Και αν έχεις το κουράγιο πες για αέρια gas!! Click για ανάπτυξη... Εννοεις το natural gas!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:27 Η Βάσια13859: #31.416 14-11-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Όχι καλέ αν πεις οτι παρατήρησες αυαισθησια στο έντερο ίσως σου το πουν απο μόνοι τους.Αν σε ρωτήσουν πες για τη διαρροια..Και αν έχεις το κουράγιο πες για αέρια gas!! Click για ανάπτυξη... μπορω να γράψω "ευτυχως που δεν καπνίζουμε γιατι αν αναψουμε αναπτήρα κοντά του θα πυρακτωθούμε" ή ξέρετε φεύγει πολυ γρηγορα μάλλον τον βοηθάνε και τα αέρια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:27 Η katerina10: #31.417 14-11-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εννοεις το natural gas!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Με οσμή πωπού!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:28 Η Βάσια13859: #31.418 14-11-08 13:28 να στε καλα με κανατε και γέλασα την πονεμένη....ρόμπα τον κάναμε τον γατούλη μας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:28 Η katerina10: #31.419 14-11-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μπορω να γράψω "ευτυχως που δεν καπνίζουμε γιατι αν αναψουμε αναπτήρα κοντά του θα πυρακτωθούμε" ή ξέρετε φεύγει πολυ γρηγορα μάλλον τον βοηθάνε και τα αέρια.. Click για ανάπτυξη... Ααααααααααα ωραία ιδέα ...Γράψε "είχατε παρατηρήσει ποτέ την επιθυμία του να γίνει πύραυλος???τελευταία βγάζει κατι από πίσω" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:29 Η katerina10: #31.420 14-11-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: να στε καλα με κανατε και γέλασα την πονεμένη....ρόμπα τον κάναμε τον γατούλη μας.. Click για ανάπτυξη... Απλά βγάλαμε τα "απλυτα" του στην φόρα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1569 1570 1571 1572 1573 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1571 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1571 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι και πως να το πω?ξέρετε κατι μυρίζω από πίσω? Click για ανάπτυξη... Όχι καλέ αν πεις οτι παρατήρησες αυαισθησια στο έντερο ίσως σου το πουν απο μόνοι τους.Αν σε ρωτήσουν πες για τη διαρροια..Και αν έχεις το κουράγιο πες για αέρια gas!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:26 Η Αντα έγραψε: #31.415 14-11-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Όχι καλέ αν πεις οτι παρατήρησες αυαισθησια στο έντερο ίσως σου το πουν απο μόνοι τους.Αν σε ρωτήσουν πες για τη διαρροια..Και αν έχεις το κουράγιο πες για αέρια gas!! Click για ανάπτυξη... Εννοεις το natural gas!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:27 Η Βάσια13859: #31.416 14-11-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Όχι καλέ αν πεις οτι παρατήρησες αυαισθησια στο έντερο ίσως σου το πουν απο μόνοι τους.Αν σε ρωτήσουν πες για τη διαρροια..Και αν έχεις το κουράγιο πες για αέρια gas!! Click για ανάπτυξη... μπορω να γράψω "ευτυχως που δεν καπνίζουμε γιατι αν αναψουμε αναπτήρα κοντά του θα πυρακτωθούμε" ή ξέρετε φεύγει πολυ γρηγορα μάλλον τον βοηθάνε και τα αέρια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:27 Η katerina10: #31.417 14-11-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εννοεις το natural gas!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Με οσμή πωπού!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:28 Η Βάσια13859: #31.418 14-11-08 13:28 να στε καλα με κανατε και γέλασα την πονεμένη....ρόμπα τον κάναμε τον γατούλη μας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:28 Η katerina10: #31.419 14-11-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μπορω να γράψω "ευτυχως που δεν καπνίζουμε γιατι αν αναψουμε αναπτήρα κοντά του θα πυρακτωθούμε" ή ξέρετε φεύγει πολυ γρηγορα μάλλον τον βοηθάνε και τα αέρια.. Click για ανάπτυξη... Ααααααααααα ωραία ιδέα ...Γράψε "είχατε παρατηρήσει ποτέ την επιθυμία του να γίνει πύραυλος???τελευταία βγάζει κατι από πίσω" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:29 Η katerina10: #31.420 14-11-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: να στε καλα με κανατε και γέλασα την πονεμένη....ρόμπα τον κάναμε τον γατούλη μας.. Click για ανάπτυξη... Απλά βγάλαμε τα "απλυτα" του στην φόρα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1569 1570 1571 1572 1573 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1571 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1571 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Όχι καλέ αν πεις οτι παρατήρησες αυαισθησια στο έντερο ίσως σου το πουν απο μόνοι τους.Αν σε ρωτήσουν πες για τη διαρροια..Και αν έχεις το κουράγιο πες για αέρια gas!! Click για ανάπτυξη... Εννοεις το natural gas!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:27 Η Βάσια13859: #31.416 14-11-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Όχι καλέ αν πεις οτι παρατήρησες αυαισθησια στο έντερο ίσως σου το πουν απο μόνοι τους.Αν σε ρωτήσουν πες για τη διαρροια..Και αν έχεις το κουράγιο πες για αέρια gas!! Click για ανάπτυξη... μπορω να γράψω "ευτυχως που δεν καπνίζουμε γιατι αν αναψουμε αναπτήρα κοντά του θα πυρακτωθούμε" ή ξέρετε φεύγει πολυ γρηγορα μάλλον τον βοηθάνε και τα αέρια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:27 Η katerina10: #31.417 14-11-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εννοεις το natural gas!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Με οσμή πωπού!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:28 Η Βάσια13859: #31.418 14-11-08 13:28 να στε καλα με κανατε και γέλασα την πονεμένη....ρόμπα τον κάναμε τον γατούλη μας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:28 Η katerina10: #31.419 14-11-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μπορω να γράψω "ευτυχως που δεν καπνίζουμε γιατι αν αναψουμε αναπτήρα κοντά του θα πυρακτωθούμε" ή ξέρετε φεύγει πολυ γρηγορα μάλλον τον βοηθάνε και τα αέρια.. Click για ανάπτυξη... Ααααααααααα ωραία ιδέα ...Γράψε "είχατε παρατηρήσει ποτέ την επιθυμία του να γίνει πύραυλος???τελευταία βγάζει κατι από πίσω" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:29 Η katerina10: #31.420 14-11-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: να στε καλα με κανατε και γέλασα την πονεμένη....ρόμπα τον κάναμε τον γατούλη μας.. Click για ανάπτυξη... Απλά βγάλαμε τα "απλυτα" του στην φόρα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1569 1570 1571 1572 1573 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1571 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1571 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Όχι καλέ αν πεις οτι παρατήρησες αυαισθησια στο έντερο ίσως σου το πουν απο μόνοι τους.Αν σε ρωτήσουν πες για τη διαρροια..Και αν έχεις το κουράγιο πες για αέρια gas!! Click για ανάπτυξη... μπορω να γράψω "ευτυχως που δεν καπνίζουμε γιατι αν αναψουμε αναπτήρα κοντά του θα πυρακτωθούμε" ή ξέρετε φεύγει πολυ γρηγορα μάλλον τον βοηθάνε και τα αέρια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:27 Η katerina10: #31.417 14-11-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εννοεις το natural gas!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Με οσμή πωπού!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:28 Η Βάσια13859: #31.418 14-11-08 13:28 να στε καλα με κανατε και γέλασα την πονεμένη....ρόμπα τον κάναμε τον γατούλη μας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:28 Η katerina10: #31.419 14-11-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μπορω να γράψω "ευτυχως που δεν καπνίζουμε γιατι αν αναψουμε αναπτήρα κοντά του θα πυρακτωθούμε" ή ξέρετε φεύγει πολυ γρηγορα μάλλον τον βοηθάνε και τα αέρια.. Click για ανάπτυξη... Ααααααααααα ωραία ιδέα ...Γράψε "είχατε παρατηρήσει ποτέ την επιθυμία του να γίνει πύραυλος???τελευταία βγάζει κατι από πίσω" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:29 Η katerina10: #31.420 14-11-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: να στε καλα με κανατε και γέλασα την πονεμένη....ρόμπα τον κάναμε τον γατούλη μας.. Click για ανάπτυξη... Απλά βγάλαμε τα "απλυτα" του στην φόρα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1569 1570 1571 1572 1573 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1571 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1571 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εννοεις το natural gas!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Με οσμή πωπού!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:28 Η Βάσια13859: #31.418 14-11-08 13:28 να στε καλα με κανατε και γέλασα την πονεμένη....ρόμπα τον κάναμε τον γατούλη μας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:28 Η katerina10: #31.419 14-11-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μπορω να γράψω "ευτυχως που δεν καπνίζουμε γιατι αν αναψουμε αναπτήρα κοντά του θα πυρακτωθούμε" ή ξέρετε φεύγει πολυ γρηγορα μάλλον τον βοηθάνε και τα αέρια.. Click για ανάπτυξη... Ααααααααααα ωραία ιδέα ...Γράψε "είχατε παρατηρήσει ποτέ την επιθυμία του να γίνει πύραυλος???τελευταία βγάζει κατι από πίσω" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:29 Η katerina10: #31.420 14-11-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: να στε καλα με κανατε και γέλασα την πονεμένη....ρόμπα τον κάναμε τον γατούλη μας.. Click για ανάπτυξη... Απλά βγάλαμε τα "απλυτα" του στην φόρα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1569 1570 1571 1572 1573 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1571 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1571 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
να στε καλα με κανατε και γέλασα την πονεμένη....ρόμπα τον κάναμε τον γατούλη μας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:28 Η katerina10: #31.419 14-11-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μπορω να γράψω "ευτυχως που δεν καπνίζουμε γιατι αν αναψουμε αναπτήρα κοντά του θα πυρακτωθούμε" ή ξέρετε φεύγει πολυ γρηγορα μάλλον τον βοηθάνε και τα αέρια.. Click για ανάπτυξη... Ααααααααααα ωραία ιδέα ...Γράψε "είχατε παρατηρήσει ποτέ την επιθυμία του να γίνει πύραυλος???τελευταία βγάζει κατι από πίσω" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:29 Η katerina10: #31.420 14-11-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: να στε καλα με κανατε και γέλασα την πονεμένη....ρόμπα τον κάναμε τον γατούλη μας.. Click για ανάπτυξη... Απλά βγάλαμε τα "απλυτα" του στην φόρα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1569 1570 1571 1572 1573 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1571 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1571 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μπορω να γράψω "ευτυχως που δεν καπνίζουμε γιατι αν αναψουμε αναπτήρα κοντά του θα πυρακτωθούμε" ή ξέρετε φεύγει πολυ γρηγορα μάλλον τον βοηθάνε και τα αέρια.. Click για ανάπτυξη... Ααααααααααα ωραία ιδέα ...Γράψε "είχατε παρατηρήσει ποτέ την επιθυμία του να γίνει πύραυλος???τελευταία βγάζει κατι από πίσω" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:29 Η katerina10: #31.420 14-11-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: να στε καλα με κανατε και γέλασα την πονεμένη....ρόμπα τον κάναμε τον γατούλη μας.. Click για ανάπτυξη... Απλά βγάλαμε τα "απλυτα" του στην φόρα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: να στε καλα με κανατε και γέλασα την πονεμένη....ρόμπα τον κάναμε τον γατούλη μας.. Click για ανάπτυξη... Απλά βγάλαμε τα "απλυτα" του στην φόρα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.