Birman-maniacs

Φορτσαρει τη τυχη του!!!!!! :lol::lol: να σου πω οτι κοιμουνται και τρωνε μαζι ειναι παρα πολυ καλο σημαδι, μην ξεχνας ειναι μονο 2 εβδομαδες μαζι. Να ανησυχεις μετα απο μηνες ...αλλα και τα δικα μου μερικες φορες τις φαπες τους τις δινουν ο ενας στον αλλον. :lol: Και υπαρχουν φορες που ειναι αγριες....αλλα συμβαινει αρκετα σπανια.

όχι δεν τον χτυπάει, αλλά δείχνει ότι δεν τον γαουστάρει και πολύ, απλα συνυπάρχουν...αυτος όλο θέλει να την ακουμπάει, να κοιμάται δίπλα της...της τρίβεται..αυτή ξινηηηηη....:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

όχι δεν τον χτυπάει, αλλά δείχνει ότι δεν τον γαουστάρει και πολύ, απλα συνυπάρχουν...αυτος όλο θέλει να την ακουμπάει, να κοιμάται δίπλα της...της τρίβεται..αυτή ξινηηηηη....:(
Γυναικες, τι να πεις?? :lol::lol::lol: θα ερθει η ωρα που θα θέλει κοκο και θα τον κυνηγαει αυτη!! :up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερα!!!!!! τι μου κανετε? αχχ χτες ζουμπηξα τρεις ομορφες και χνουδωτες μπαλιτσες...αυτες της Γιουλης!!!!! :up:
Καλημέρααααα!!!Εγώ χτες ζούπηξα 5 χνουδομπαλάκια της Άντας και της Γιούλης!!!Σε κέρδισα Άντα!!!:P
Η Σεμελη ειναι τοσο ησυχο γατακι....μια μικρη, απαλη μπαλιτσα....την κανεις οτι θες, και εκεινη καθεται.:)
Είναι το άτιμο αλλά λίγο παιχνίδι αν της κάνεις ξαφνικά ζωηρεύει το άτιμο..ΘΑ γίνει αυτή μίαααααα!:lol:
κοίτα ότι κάτι εχει ερεθίσει λίγο το εντεράκι του το βλέπουμε και κυρίως το μυρίζουμε....τώρα τι είναι αυτο δεν ξέρω...βασικά του έδωσα και λιγο defurum μερες πριν φυσικά και μπορει να τον πείραξε λίγο και αυτο..:hmm:
Ουφ περαστικά στον Ιωνάκο Βάσια!!
όχι δεν έχει σχέση, είσαι ίσα όσο πιο στερεά και ξηρή η τροφή τοσο πιο σκληρά κόπρανα βασικά τα ποδαράκια του είναι κρύα, γιατι τα πλακάκια ειναι κρύα, μπορει και να κρυώνει απο εκει..:hmm:από την άλλη βέβαια πάει και ξαπλώνει πάνω σε αυτα το χαζο..:blink:
Βρε γίνεται αυτό στις γάτες..???Καλά λέω ότι έχω συνήθειες γάτας εγώ...:lol:Έτσι κρυώνω κι εγώ!!

η Αθηνά όταν ήταν μικρή το μονο που πάθαινε ήταν να της κολλαν στο πωπο και στις τριχες της...τώρα είναι μια χαρα...αυτός κάνει και κάποια άλλα..πριτσ θέλω να πω, που δεν το έχω δει ξανα σε γάτα:redface::lol:
Τους εκτροφείς τουσ ρωτησες βρε Βάσια για το φαινόμενο "πριτσομανίας?"?:lol:
ρε Αντούλα ακόμα όμως δεν τον πολυθέλει η Αθηνά...κάνει γκρνιαα η Αθηνά πάει ο καημένος να της τριφτεί και αυτή πάει να του δαγκώσει το αυτάκι...:(
Ελα είναι νωρίς ακόμα..Και της Γιούλης η Σεμέλη πεταγε κάτι ξεγυρισμένα κχχχχχχχ στον Μορφέα....Σαν να φτερνιζόταν έκανε το χρυσο μου!!:lol:

Περαστικουλια Βασακο!! να πινεις τσαγακι και να παιρνεις depon αναβραζον!! θα γινεις περδικι!! αναψε και λιγο το τζακι να σπασει το κρυο στο σπιτι..:)
Και λεμονάκι στο τσάι!!!!!!

Φορτσαρει τη τυχη του!!!!!! :lol: να σου πω οτι κοιμουνται και τρωνε μαζι ειναι παρα πολυ καλο σημαδι, μην ξεχνας ειναι μονο 2 εβδομαδες μαζι. Να ανησυχεις μετα απο μηνες ...αλλα και τα δικα μου μερικες φορες τις φαπες τους τις δινουν ο ενας στον αλλον. :lol: Και υπαρχουν φορες που ειναι αγριες....αλλα συμβαινει αρκετα σπανια.
Βρε θα τα βρούνε..Μπορεί στην χειρότερη των περιπτώσεων να μην είναι αγκαλιά και να πλένονται ξέρεις μεταξύ τους αλλά θα συμβιώσουν..Και όλα θα είναι τέλεια..ΥΠΟΜΟΝΗ!:)
Γυναικες, τι να πεις?? :lol: θα ερθει η ωρα που θα θέλει κοκο και θα τον κυνηγαει αυτη!! :up:
Εκεί το μυαλό σας συνέχεια εσάς...:lol:

Καλημέρα Κατερίνα!!!!! με κερδισες ναι ναι!! αλλα το σαβ/κο θα ξαναπαω και θα τα κυνηγαω σε ολο το σπιτι :up:

:mad:ΑΣΕ ΜΑΣ!!!!Αχ και θα δεις την αδυναμία μου το Σεμελάκι???Της πάει το όνομα πάντωως...Πολύ ήρεμο...

:mad:ΑΣΕ ΜΑΣ!!!!Αχ και θα δεις την αδυναμία μου το Σεμελάκι???Της πάει το όνομα πάντωως...Πολύ ήρεμο...
Χι χι λες να το κλεψω? :hmm::up::up:

Χι χι λες να το κλεψω? :hmm::up::up:
ΚΑλή ιδέα..:hmm::hmm:Δεν θα πάρει και χαμπάρι κανείς...:DΘα μου δώσεις το μισό όμως ε????:lol::lol:

ΚΑλή ιδέα..:hmm::hmm:Δεν θα πάρει και χαμπάρι κανείς...:DΘα μου δώσεις το μισό όμως ε????:lol::lol:
Ειναι τοσο κουτσικο αν το κανουμε μισο μισο τι θα μεινει? ασε πειδη μενουμε κοντα, δευτερα- τετ- παρασκευη θα το εχει η μια και τριτη-πεμπτη- σαββατο θα το εχει η αλλη. Για τη κυριακη θα γινει κλήρωση!!!!!!! :lol::lol::lol:

Ειναι τοσο κουτσικο αν το κανουμε μισο μισο τι θα μεινει? ασε πειδη μενουμε κοντα, δευτερα- τετ- παρασκευη θα το εχει η μια και τριτη-πεμπτη- σαββατο θα το εχει η αλλη. Για τη κυριακη θα γινει κλήρωση!!!!!!! :lol::lol::lol:
Όλο ιδέες μου είσαι σήμερα...:lol::lol::lol:ΚΑλά εγώ εχθες πήγα σπίτι έβαλα φαι στα παιδιά μου ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΔΟΣΟΜΕΤΡΗΤΗ και πήγα στον άνδρα μου...:PΚαλέ στους δρόμους κυκλοφορώ αυτήν την βδομάδα...Μόνο κοιμάμαι σπίτι μου...!!!Μου έλλειψε το παλατάκι μου!!!:rolleyes:ΚΑλέ και τα μωρά μου..που παρεπιπτόντως κλείσανε τους 8 μήνες χθες και σήμερα!!!!!!!:up::up::up:

ηρθα πάλι..Κατερίνα τι να ρωτησω στις εκτροφείς?ντρέπομαι καλε..:P

Όλο ιδέες μου είσαι σήμερα...:lol::lol::lol:ΚΑλά εγώ εχθες πήγα σπίτι έβαλα φαι στα παιδιά μου ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΔΟΣΟΜΕΤΡΗΤΗ και πήγα στον άνδρα μου...:PΚαλέ στους δρόμους κυκλοφορώ αυτήν την βδομάδα...Μόνο κοιμάμαι σπίτι μου...!!!Μου έλλειψε το παλατάκι μου!!!:rolleyes:ΚΑλέ και τα μωρά μου..που παρεπιπτόντως κλείσανε τους 8 μήνες χθες και σήμερα!!!!!!!:up::up::up:

να σου ζήσουν:)

ηρθα πάλι..Κατερίνα τι να ρωτησω στις εκτροφείς?ντρέπομαι καλε..:P
Κλασσικά το έχω γράψει 4 φορές αλλά όλο έρχονται τα αφεντικα..:mad::lol:Τέσπα, βρε...θα τους πεις έμμεσα για να ξέρεις αν είναι το προβλημα από εδώ ή από γεννησιμιού..ΘΑ πεις ας πουμε"ολα καλα με τον μικρο αλλα παρατηρησα ότι έχει μια μικρή ευαισθησία με το εντερακι του.δεν ξέρω μηπως το έχει λόγω ανησυχίας και αλλαγής περιβαλλοντος ή αν απλα είναι ευαισθητος.Εσεις είχατε παρατηρησει κατι τέτοιο???"στην τελική μπορεί να είναι το άγχος της αλλαγης..;)Η σεμέλη μαζεύεται και αυτός τα κάνει επάνω του..:lol::redface:
να σου ζήσουν:)
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕΕΕΕΕ!!!:D

ναι και πως να το πω?ξέρετε κατι μυρίζω από πίσω?:hmm::lol:

ναι και πως να το πω?ξέρετε κατι μυρίζω από πίσω?:hmm::lol:
Όχι καλέ αν πεις οτι παρατήρησες αυαισθησια στο έντερο ίσως σου το πουν απο μόνοι τους.Αν σε ρωτήσουν πες για τη διαρροια..;)Και αν έχεις το κουράγιο πες για αέρια gas!!:lol::redface:

Όχι καλέ αν πεις οτι παρατήρησες αυαισθησια στο έντερο ίσως σου το πουν απο μόνοι τους.Αν σε ρωτήσουν πες για τη διαρροια..;)Και αν έχεις το κουράγιο πες για αέρια gas!!:lol::redface:
Εννοεις το natural gas!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol:

:lol::lol::lol:μπορω να γράψω "ευτυχως που δεν καπνίζουμε γιατι αν αναψουμε αναπτήρα κοντά του θα πυρακτωθούμε" :lol::lol::lol:

ή ξέρετε φεύγει πολυ γρηγορα μάλλον τον βοηθάνε και τα αέρια..:lol:

να στε καλα με κανατε και γέλασα την πονεμένη....:)ρόμπα τον κάναμε τον γατούλη μας..:)

:lol::lol::lol:μπορω να γράψω "ευτυχως που δεν καπνίζουμε γιατι αν αναψουμε αναπτήρα κοντά του θα πυρακτωθούμε" :lol::lol::lol:

ή ξέρετε φεύγει πολυ γρηγορα μάλλον τον βοηθάνε και τα αέρια..:lol:
Ααααααααααα ωραία ιδέα ...Γράψε "είχατε παρατηρήσει ποτέ την επιθυμία του να γίνει πύραυλος???τελευταία βγάζει κατι από πίσω":lol::lol::lol:

να στε καλα με κανατε και γέλασα την πονεμένη....:)ρόμπα τον κάναμε τον γατούλη μας..:)
:)Απλά βγάλαμε τα "απλυτα" του στην φόρα!!!!!:lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back