Birman-maniacs

Τοσο πολυ .....μα στην αρχη φαινοταν να τον εχει δεχτει. Μπορει να καταλαβαινει και αλλα πραγματα που συμβαινουν ....:/:

ναι, προφανώς τώρα συνειδητοποιεί οτι δεν φεύγει ο μικρος και έχει πεσει σε μελαγχολία..:(δεν ξέρω πως θα παει το πράγμα....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

για διάβασε εδώ Βασια για το Feliway...ειναι απόψεις άλλων χρηστών...
https://www.mypetz.gr/threads/feliway-diffuser.220159/

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μου είπαν από την εταιρεία ότι στη Βρετανία γινεται χαμός μόνο εδω στην Ελλάδα δεν εχει πιάσει:confused:

μου είπαν από την εταιρεία ότι στη Βρετανία γινεται χαμός μόνο εδω στην Ελλάδα δεν εχει πιάσει:confused:
Μακάρι να πιάσει σε μας!!
Βασάκο αφιερωμένη! ΤΕΛΟΣ!! :lol:
Αντε πάω να βγάλω τη μικρή απ΄τη φυλακή της να ξεμουδιάσει και τα μεγάλα στο μπαλκόνι... τι τραβάμε ε?:/::)

20051120undomiel%20002.jpg

τα διαβασα Γιούλη, τι να κάνουμε?τώρα τα πήραμε και θα δούμε αν κανει τίποτα..πάντως και η απομόνωση δεν ξέρω αν σε βοηθήσει Γιούλη..σκέψου οτι τωρα που ελειπες την είχες 2 μιση μέρες μόνη της, άλλαξε κάτι?:hmm:

τα διαβασα Γιούλη, τι να κάνουμε?τώρα τα πήραμε και θα δούμε αν κανει τίποτα..πάντως και η απομόνωση δεν ξέρω αν σε βοηθήσει Γιούλη..σκέψου οτι τωρα που ελειπες την είχες 2 μιση μέρες μόνη της, άλλαξε κάτι?:hmm:
το σκέφτηκα κι εγώ αυτό Βασια αλλά μου είπε η γιατρος μετά να τον αφήσω να μυρίσει καλά το δωμάτιο χωρίς πάλι να τη δει για 2 - 3 μέρες (ενώ μετά τη Σοφια την ειδε)...και μετά σιγά σιγά να τη δει....θα ειμαστε σε επικοινωνία λέει για κάθε βήμα...
2 feliway έβαλα κι εγώ γιατι η συσκευή που πήρα είχε και ανταλλακτικό...,μωρε λες να επηρεάζει και εμάς?Kαι να είμαστε όλοι άνθρωποι και γάτες σε αρμονική συνύπαρξη?:P:lol:χωρις καυγάδες και σε συνεχή νιρβάνα?:lol:
Κατσε να ξαναδώ το site...:hmm::lol:

το σκέφτηκα κι εγώ αυτό Βασια αλλά μου είπε η γιατρος μετά να τον αφήσω να μυρίσει καλά το δωμάτιο χωρίς πάλι να τη δει για 2 - 3 μέρες (ενώ μετά τη Σοφια την ειδε)...και μετά σιγά σιγά να τη δει....θα ειμαστε σε επικοινωνία λέει για κάθε βήμα...
2 feliway έβαλα κι εγώ γιατι η συσκευή που πήρα είχε και ανταλλακτικό...,μωρε λες να επηρεάζει και εμάς?Kαι να είμαστε όλοι άνθρωποι και γάτες σε αρμονική συνύπαρξη?:P:lol:χωρις καυγάδες και σε συνεχή νιρβάνα?:lol:
Κατσε να ξαναδώ το site...:hmm::lol:
Θα μαστουροσετε οικογενειακως!!!!!!!!!!!!:lol::lol:

Ουτε την Καλυψω δεν την αφηνεις με τη Σεμελη? μηπως θα ενοθουν οι δυναμεις τους, και μαζι θα αντιμετωπισουν τον Μορφεα....:hmm:

Ουτε την Καλυψω δεν την αφηνεις με τη Σεμελη? μηπως θα ενοθουν οι δυναμεις τους, και μαζι θα αντιμετωπισουν τον Μορφεα....:hmm:
Λες??:P:lol:και οταν τη μπουζουριάζει ο Μορφέας η Καλυψώ να του επιτίθεται απο το πλάι και να τον διώχνει? Οχι δυστηχώς...όπως και στη φύση ο δυνατότερος έχει πάντα το πάνω χέρι...δεν είναι βλέπεις παιδί της η Σεμέλη...αν ήταν, θα τον τακτοποιούσε το χοντρο:lol:

Φευγω..παω σπιτακι ..φιλακια πολλα :)

:)γεια σας!ου ου κανεις?:P

:)γεια σας!ου ου κανεις?:P

Εγώ! Αλλά δεν έχω βιρμανάκι. Αν θέλεις να μιλήσουμε για βιρμανάκι εγώ μπορώ να μιλάω μόνο επι της θεωρίας και όχι της πράξης :P

Α επίσης μπορώ να απαιτήσω και φωτό απο τον Ιωνά σου και την Αθηνα σου. Και αυτό μπορώ να κάνω. :lol:

:blink:τώρα με εξιτάρεις πιο πολύ...για πες μου ένα παράδειγμα από τη δική σου...
χμμμ σε βλέπω Γιουλάκο άμεσα με μια σιβηρίας!!! Και χαλάλι σου γιατί την λαχταράς χρόνια πριν απ΄ότι κατάλαβα!!!:D

Εγώ! Αλλά δεν έχω βιρμανάκι. Αν θέλεις να μιλήσουμε για βιρμανάκι εγώ μπορώ να μιλάω μόνο επι της θεωρίας και όχι της πράξης :P
:lol::lol::lol::lol:
χμμμ σε βλέπω Γιουλάκο άμεσα με μια σιβηρίας!!! Και χαλάλι σου γιατί την λαχταράς χρόνια πριν απ΄ότι κατάλαβα!!!:D
Aναστασάκο...ξενύχτω κι εσυ? Κι εγώ..

Α επίσης μπορώ να απαιτήσω και φωτό απο τον Ιωνά σου και την Αθηνα σου. Και αυτό μπορώ να κάνω. :lol:
Βρε απονη Βασια, γιατι αφησες το Θενάκι έτσι στα κρύα του λουτρου??:( Θα σε αποζημιώσουμε το πρωι Θενάκι μου..μη κλαίς;):P:lol:

καλημέρα..δεν την πρόλαβα να δω οτι απαντησε..νταντευα το Αθηνιώ:)ευτυχως έφαγε και μου έκανε πολυ πρου και με πήρε μια πολύ ζεστή αγκαλιά...δεν ξέρω αν φταιει το feliway, πάντως είναι καλύτερα, απλά δεν παίζει ακόμα...και το βράδυ κοιμήθηκαν δίπλα μου και τα 2, ο ενας στο κεφάλι και η άλλη στη μέση μου:)

καλημέρα..δεν την πρόλαβα να δω οτι απαντησε..νταντευα το Αθηνιώ:)ευτυχως έφαγε και μου έκανε πολυ πρου και με πήρε μια πολύ ζεστή αγκαλιά...δεν ξέρω αν φταιει το feliway, πάντως είναι καλύτερα, απλά δεν παίζει ακόμα...και το βράδυ κοιμήθηκαν δίπλα μου και τα 2, ο ενας στο κεφάλι και η άλλη στη μέση μου:)
μπράβο! :up::up:
Κι εγώ χθες το Σεμελάκι μου το είχα συνέχεια αγκαλίτσα γιατι της έλειπα αλλά δεν την έφερα σε επαφή με το Μορφέα...
Του βάζω συνέχεια σάλιο της πάνω του όπως μου είπαν...αλλά σήμερα θα μιλήσω με τη γιατρό να μου πει αφού τον αφήσω να μυρίσει το δωμάτιο πάλι χωρις να τη δει...μετά τι ακριβως κάνω?
Κι εγώ το βράδυ με τα δυο μεγάλα στα πόδια μου κοιμήθηκα... κι εκεί που ξαπλώνει ο Μορφέας μου τραβάει τα σκεπάσματα και ξεσκεπάζομαι...:blink::lol:

Καλημερα!!!!!! ωραια μερα σημερα....θελω βολτιτσα, μακρια απο τα μαγαζια - γιατι ψωνιζω!! Θελω να στολισω και εγω το σπιτι...αλλα λεω να περιμενω μεχρι το αλλο weekend που θα μπουμε στο Δεκεμβριο..;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back