Birman-maniacs

Μπορουσα να μαθω τα παντα - μαθηματικα ηταν τα αγαπημενα μου - ιστορια, βιολογια, χημεια, αρχαια κτλ αλλα τη φυσικη τη μισουσα!!! :(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κι εγώ εκεί κλείνω,στα <<επιστημονικά>>:happy:!
Για να καταλάβεις,διάβαζα ώρες Αρχαία και το τριμήνου Βιολογίας που γράψαμε σήμερα μου πήρε μισή ώρα!:blink:
Αύριο θα πάμε εκπαιδευτική εκδρομή στο Αρχαιολογικό Μουσείο στην Αθήνα...:/:
Δεν πολυεντυπωσιάστηκα,αλλά το προτιμώ
απ' το να κάνουμε μάθημα!:lol:
Το αποκορύφωμα ήταν το <<φυλλάδιο>> για να κρατάμε
σημειώσεις!:blink::blink:
Στις εκπαιδευτικές εκδρομές του δημοτικού κάναμε χαβαλέ!:up:
Όσο για σημειώσεις,λόγος!:PΔεν ξέραμε καν πως κρατάς σειμειώσεις στις εκδρομές!:P
Αλλά Γυμνάσιο,τι να πεις!:down:
:lol::lol::lol: :happy: :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

στο Γυμνάσιο ονειρευόμουν να γίνω Κτηνιατρος αλλά βλέποντας τη Χημεια στο Λύκειο έκανα στροφή και τελικά έγινα φιλόλογος...:P:lol:

Χαχαχαχαχα σοβαρά? Εγώ πάλι φιλόλογος δεν θα μπορούσα με τίποτα. Στουρνάρι παιδί μου. Μόνο έκθεση ήμουν καλή. Σ'ολα τ'αλλα φιλολογικά....άστα να πάνε. Αλλά ειδικά χημεία ήταν η λατρεία μου. Και μαθηματικά και βιολογία. Εγώ πάλι δεν έγινα κτηνίατρος γιατί ο μπαμπάς θεωρούσε οτι θα μου πάρει πολλά χρόνια να τελειώσω και πότε θα έκανα το αγροτικό μου και πότε θα έκανα οικογένεια (ενώ τώρα τι να σου πω....πολύ που έχω κάνει οικογένεια) και με έπρηξε στο μπίρι μπίρι και στο τέλος δεν το έκανα....:/:

Χαζή και εγώ που επηρεάστηκα. Αλλά ήμουν μικρή και....επηρεαζόμουν πολύ έυκολα. Τέλος πάντων τώρα είναι αργά....αν και αν στην ελλάδα είχαν σύστημα τα πανεπιστήμια όπως στην αγγλία θα άρχιζα και τώρα σπουδές και ας είμαι σχεδόν 30. Αλλά στην ελλάδα για να έχω την ευκαιρία να ξαναδώσω πανελλήνιες πρέπει να πάω δευτέρα λυκείου :blink::blink:

:lol::lol::lol::lol:

Και εγώ έτσι ήμουν. Αρχαία δεν τα μπορούσα με τίποτα. Βιολογία τα διάβαζα μια φορά και αυτό ήταν. Τα ήξερα αμέσως. :happy:

Ν'ακολουθήσεις αυτό που σου αρέσει περισσότερο εγώ ήθελα να γίνω κτηνίατρος ή έστω γιατρός αλλά για κάποιους λόγους δεν έγινα και το μετανιώνω. Αν σ'αρέσουν τα επιστημονικά να τα ακολουθήσεις και να γίνεις αυτό που θέλεις. Και πάλι μπράβο για τα αρχαία. Εγώ ούτε στο όνειρο μου δεν πήρα 17 αρχαία. :lol::lol::lol:
Απ' την αρχή σε συμπάθησα εσένα!:happy:

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ:
Όταν μιλάω σε κάποιον μεγάλο στον ενικό,το κάνω γιατί τον συμπαθώ και νιώθω άνετα!:)
(γι'αυτό μη με παρεξηγείτε!:happy:Αν θέλετε να σας μιλάω στον πληθυντικό δεν έχετε παρά να μου το πείτε!:))

Μπορουσα να μαθω τα παντα - μαθηματικα ηταν τα αγαπημενα μου - ιστορια, βιολογια, χημεια, αρχαια κτλ αλλα τη φυσικη τη μισουσα!!! :(

Και εγώ να σου πω απο όλα τα θετικά......την φυσική κάπως δεν πολυχώνευα αν και πάλι ήμουν καλή. Το αστείο είναι οτι ενώ ήμουν άριστη σε όλα τα άλλα των θετικών επιστημών, τώρα μετά απο τόσα χρόνια θυμάμαι μόνο νόμους της φυσικής και τίποτα απο μαθηματικά η χημεία η βιολογία. :lol::lol::lol:

Εντελώς γελοίο δηλαδή. Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει. Αλλά τώρα κατανοώ νόμους της φυσικής που στο σχολείο δεν τους κατανοούσα και τόσο. :P

Όσο για σημειώσεις,λόγος!:PΔεν ξέραμε καν πως κρατάς σειμειώσεις στις εκδρομές!:P

Α δεν ξέρω εμεις στο γυμνάσιο δεν είχαμε τέτοια. Η εκδρομή ήταν πάντα εκδρομή ακόμα και αν ήταν εκπαιδευτική. Εν ολίγοις αλωνίζαμε σαν τρελά. Δεν κρατούσαμε σημειώσεις! :D

Στις εκπαιδευτικές εκδρομές δηλ. τι θα έπρεπε να κρατάτε? Καλαθάκι για πικ νικ με καρώ τραπεζομάντηλο και κεφτεδάκια?? :P:lol::lol::lol::lol:

Χαχαχαχαχα σοβαρά? Εγώ πάλι φιλόλογος δεν θα μπορούσα με τίποτα. Στουρνάρι παιδί μου. Μόνο έκθεση ήμουν καλή. Σ'ολα τ'αλλα φιλολογικά....άστα να πάνε. Αλλά ειδικά χημεία ήταν η λατρεία μου. Και μαθηματικά και βιολογία. Εγώ πάλι δεν έγινα κτηνίατρος γιατί ο μπαμπάς θεωρούσε οτι θα μου πάρει πολλά χρόνια να τελειώσω και πότε θα έκανα το αγροτικό μου και πότε θα έκανα οικογένεια (ενώ τώρα τι να σου πω....πολύ που έχω κάνει οικογένεια) και με έπρηξε στο μπίρι μπίρι και στο τέλος δεν το έκανα....:/:

Χαζή και εγώ που επηρεάστηκα. Αλλά ήμουν μικρή και....επηρεαζόμουν πολύ έυκολα. Τέλος πάντων τώρα είναι αργά....αν και αν στην ελλάδα είχαν σύστημα τα πανεπιστήμια όπως στην αγγλία θα άρχιζα και τώρα σπουδές και ας είμαι σχεδόν 30. Αλλά στην ελλάδα για να έχω την ευκαιρία να ξαναδώσω πανελλήνιες πρέπει να πάω δευτέρα λυκείου :blink::blink:
Σαν να ακουω εμενα....με τη μονη διαφορα οτι το μπιρι μπιρι το ακουσα απο τη μητερα μου για να μην γινω κτηνιατρος. Α! και να προσθεσω οτι ενας ακομη λογος ηταν οτι η σχολη ηταν Θεσσαλονικη = μακρια απο το σπιτι και εξοδα επιπλεον κτλ. Ενα θα σου σπουδασα στο εξωτερικο τελικα!!!!!!!! :blink::blink::blink:

Και εγώ να σου πω απο όλα τα θετικά......την φυσική κάπως δεν πολυχώνευα αν και πάλι ήμουν καλή. Το αστείο είναι οτι ενώ ήμουν άριστη σε όλα τα άλλα των θετικών επιστημών, τώρα μετά απο τόσα χρόνια θυμάμαι μόνο νόμους της φυσικής και τίποτα απο μαθηματικά η χημεία η βιολογία. :lol::lol::lol:

Εντελώς γελοίο δηλαδή. Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει. Αλλά τώρα κατανοώ νόμους της φυσικής που στο σχολείο δεν τους κατανοούσα και τόσο. :P

Α δεν ξέρω εμεις στο γυμνάσιο δεν είχαμε τέτοια. Η εκδρομή ήταν πάντα εκδρομή ακόμα και αν ήταν εκπαιδευτική. Εν ολίγοις αλωνίζαμε σαν τρελά. Δεν κρατούσαμε σημειώσεις! :D
Ωχ... μιλησα σαν εκπαιδευτικός:redface:καλά το παιρνω πίσω... :P:lol:

Όταν μιλάω σε κάποιον μεγάλο στον ενικό,το κάνω γιατί τον συμπαθώ και νιώθω άνετα!:)
(γι'αυτό μη με παρεξηγείτε!:happy:Αν θέλετε να σας μιλάω στον πληθυντικό δεν έχετε παρά να μου το πείτε!:))

Εμένα αν μου μιλήσεις στον πληθυντικό δεν σου ξαναμιλαω ε! :mad::P:lol::lol::lol:

Όχι σαν την ανιψιά μου που με φωνάζει "θεία"!! Ακούς εκεί θεία....:blink::blink::blink:

Στις εκπαιδευτικές εκδρομές δηλ. τι θα έπρεπε να κρατάτε? Καλαθάκι για πικ νικ με καρώ τραπεζομάντηλο και κεφτεδάκια?? :P:lol::lol::lol::lol:
Για τις εκπαιδευτικές έλεγα αλλά βαριέμαι να το γράφω!:lol:

Εμένα αν μου μιλήσεις στον πληθυντικό δεν σου ξαναμιλαω ε! :mad::P:lol::lol::lol:

Όχι σαν την ανιψιά μου που με φωνάζει "θεία"!! Ακούς εκεί θεία....:blink::blink::blink:
Μα ούτε κι εγώ φωνάζω τη θεία μου ''θεία''!:lol:
Αυτή όμως θέλει να τη φωνάζω ''θεία''!:blink:

Πολύ καλά κάνεις με μας Χριστινάκι!! :up::up:
Αλλά να σου πω μια συμβουλή? Κανονικά πρέπει σε όλους τους μεγάλους που δεν γνωρίζεις να μιλάς στο Πληθ/κο κι αν ο μεγάλος θέλει σου ζητά τον Ενικό!
(Συμβουλή ε?? Γιατί θα μπορούσα να είμαι και μαμά σου ε?;))

Σαν να ακουω εμενα....με τη μονη διαφορα οτι το μπιρι μπιρι το ακουσα απο τη μητερα μου για να μην γινω κτηνιατρος. Α! και να προσθεσω οτι ενας ακομη λογος ηταν οτι η σχολη ηταν Θεσσαλονικη = μακρια απο το σπιτι και εξοδα επιπλεον κτλ. Ενα θα σου σπουδασα στο εξωτερικο τελικα!!!!!!!! :blink::blink::blink:

Χαχαχαχαχα σαν και μένα δηλαδή!!!:lol::lol::lol:

Εμένα πάλι η μόνη επιλογή ήταν να σπουδάσω Θεσσαλονίκη (απο εκεί είμαι) γιατί δεν υπήρχαν χρήματα να πάω αλλού. Αλλά κτηνίατρος/γιατρός να μην γίνω γιατί ποτε θα κάνω το αγροτικό πότε θα κάνω οικογένεια (περιττο οτι είμαι ακόμα και ανύπαντρη και δεν είμαι μάνα και ουτε καν σχεση δεν εχω), να μην γίνω αρχιτεκτονας γιατι δεν έχουμε γνωστό αρχιτέκτονα να με χώσει στην δουλεια (:blink::blink::blink:), να μην γίνω σχεδιάστρια μόδας (ναι πέρα απο τα ιατρικά ήμουν γενικώς πολύ του σχεδίου) γιατί ο μπαμπας μου δεν καταδεχόταν η κόρη του να γίνει "μοδίστρα" (ξανά :blink::blink::blink:)........Αυτός το μόνο που δεχόταν να γίνω είναι λογίστρια και δημόσιος υπάλληλος (ξανά μανά :blink::blink::blink:)......ε στο τέλος βολόδερνα απο εδώ και απο εκεί μέχρι να αποφασίσω τι θα γίνω πέρασαν τα χρόνια έβγαλα ένα ΙΕΚ γραφίστικής (προσπαθούσα να συνδοιασω σχέδιο που μου άρεσε με υπολογιστές που και καλά ήταν το μέλλον), μου άρεσε και όταν οι πιέσεις για να πάω σε σχολή λογιστικής και να γίνω δημόσιος υπάλληλος γίναν αφόρητες τα μάζεψα και ήρθα αγγλία και σπούδαζα και δούλευα συγχρόνως. Και έχω πλέον πτυχίο πανεπιστημίου στο multimedia design και φυσικά ακόμα δεν έχω σταθερή δουλειά ούτε οικογένεια...:lol::lol::lol:

Καλά δεν φταιει και ο μπαμπας. Τόσα ήξερε και αυτός τόσα έλεγε. Προσπαθούσε να με βολέψει....αλλά υπολόγιζε χωρίς τον ξενοδόχο...:lol::lol:

Κι εγώ!:happy:
Η δικιά μου είναι πάντα στις 3 καλύτερες!:)

Ορίστε κι ένα δωράκι:
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Συνημμένα

• photo_01[1].jpg
    photo_01[1].jpg
    29,4 KB · Εμφανίσεις: 21
Γεια σας και απο μένα:)
Εγώ ήθελα να γίνω μεγιστάνας του πετρελαίου αλλά οσο και αν έψαξα δεν βρήκα τέτοια σχολή..:lol::lol::lol:

Πολύ καλά κάνεις με μας Χριστινάκι!! :up::up:
Αλλά να σου πω μια συμβουλή? Κανονικά πρέπει σε όλους τους μεγάλους που δεν γνωρίζεις να μιλάς στο Πληθ/κο κι αν ο μεγάλος θέλει σου ζητά τον Ενικό!
(Συμβουλή ε?? Γιατί θα μπορούσα να είμαι και μαμά σου ε?;))
Μάλιστα κυρία Γιούλη.Όπως επιθυμείτε.
:P

Εγώ ήθελα να γίνω μεγιστάνας του πετρελαίου αλλά οσο και αν έψαξα δεν βρήκα τέτοια σχολή..:lol::lol::lol:
με το που μπήκες μας αποστόμωσες!!!
Βασίλη!!!! Μας έλειψες!!!!
Τι έγινε?? Βρήκες το φως σου χωρίς Laser ε???:P:lol::lol:

Αν τυχόν την βρείς πουθενά πες μας και εμάς. Δεν θα είχα καμιά αντιρρηση να πάρω πτυχίο απο την συγκεκριμένη σχολή :P:lol::lol:

Μάλιστα κυρία Γιούλη.Όπως επιθυμείτε.
:P
Δεν το επιθυμώ εγώ! :PΟι κανόνες καλής συμπεριφοράς το λένε:P:lol::lol::lol:
'Ειπα όμως ότι με μας δεν υπάρχει πρόβλημα!!!!! ;):up:
Δεν είπαμε ότι κι εγώ νοιώθω καμια φορά παιδάκι?? :lol:

Γεια!
Και δοκιμαστης σελτεδων δεν ειναι ασχημα,Βασιλη αμα βρω κανενα ποστο και δεν εχεις βρει καμια θεση μεγιστανα θα σε ενημερωσω!:P:lol:
Τι κανει ο κουκλος;Θα μας βαλεις νεες φωτο;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back