Birman-maniacs

:lol::lol::lol::mad::D
Κοίτα αυτά τα βίντεο --> https://www.youtube.com/watch?v=Y-TUMw1FTmY
https://www.youtube.com/watch?v=XL01H65Gf54&feature=related
Ενας που είχε κάνει και μίλαγα μαζί του βλέπει 9 φεγγάρια το βράδυ και η πλειοψηφία αντιμετωπίζει σύνδρομο μόνιμης ξηροφθαλμίας, πονοκεφάλους και αισθάνονται "κάψιμο" στα μάτια:( Γι'αυτό δε ρισκάρω, μίλησα με πολλά άτομα
ναι μωρέ... με έχει πιάσει το πειραχτικό μου...απλά....:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπλιαχ!:sick:
Ανατρίχιασα!:blink:
Καλά έκανες!;)(κάνατε!sorry Γιούλη!)
Προτιμώ τον Ελβισάκο!:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλα ολα πια τα ανεβαζουν στο youtube? ελεος!!! ναι τα ηξερα ολα αυτα, εχω δει και σε ντοκιμαντερ, εκπομπες κτλ. No bigy!! :)

Μπλιαχ!:sick:
Ανατρίχιασα!:blink:
Καλά έκανες!;)(κάνατε!sorry Γιούλη!)
Χριστίνα ο Βασίλης είναι 48 ετών...;):P

Εμένα η φίλη μου που το έχει κάνει εδώ και χρόνια δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα....:hmm:

Τα βιντεάκια ενδιαφέροντα. Δεν είναι τόσο φοβερό όσο νόμιζα.
Τα ποσοστά επιτυχίας είναι 90+%, το θέμα είναι οτι τα προβλήματα ξεκινούν οταν εχεις πολλούς βαθμούς, όπως εγω:)Μονο το 40% εχουν επιτυχία, οι άλλοι εχουν μονιμη ξηροφθαλμία, απώλεια νυχτερινής όρασης,,πονοκεφάλους και άλλα.. Το ρισκάρεις?

Τα ποσοστά επιτυχίας είναι 90+%, το θέμα είναι οτι τα προβλήματα ξεκινούν οταν εχεις πολλούς βαθμούς, όπως εγω:)Μονο το 40% εχουν επιτυχία, οι άλλοι εχουν μονιμη ξηροφθαλμία, απώλεια νυχτερινής όρασης,,πονοκεφάλους και άλλα.. Το ρισκάρεις?
Στην ηλικία σου?? (48 ή 46 είσαι μωρέ...δεν θυμάμαι:hmm:) Οχι βέβαια!:P

Μα ολα να τα αποκαλυπτεις πια????? :blink::lol::lol::lol:
Η πράκτωρ 007!:lol::lol::lol:
Χριστίνα ο Βασίλης είναι 48 ετών...;):P
Ουάου!:eek:

Νυχτερινης ορασης?? τι εισαι ? κομαντο?? ή κουκουβαγια!! :lol::lol:

:lol::lol::lol:ναι αλλά μοιάζει για 21!:blink::lol:
Το 'σωσες!:lol:
Στην ηλικία σου?? (48 ή 46 είσαι μωρέ...δεν θυμάμαι:hmm:) Οχι βέβαια!:P
Το ξαναχάλασες!:lol:

Στο τέλος θα τραγουδάει κι αυτό που είναι το αγαπημένο μου!:up:
https://www.youtube.com/watch?v=uwIGZLjugKA:lol::lol::lol:

Φεύγω,έχω κομπιούτερ!:hello:

Φεύγω,έχω κομπιούτερ!:hello:
κι εγώ έχω κομπιούτερ αλλά δε φεύγω:(:P:lol:
Πλάκα έχω,ε;:lol::lol::lol:
Πολύ!!:up: Ειδικά στις περιγραφές σου με τον Ελβις...και τα νέα του!! :up:

Γιουλη λες να σε πειραξε το ''parfume'' που εχεις στο σπιτι για τον Μορφεα ?? :confused::hmm:

Κοίτα εγώ έχω πολύ μικρό βαθμό. Μόνο 2,25 και στα 2 μάτια. Αλλά επειδή πάντα φορούσα γυαλιά έχουν συνηθήσει τα μάτια μου και είμαι κοινώς γκαβή χωρίς γυαλιά η φακούς. Και είναι ενοχλητικό. Δηλαδή ναι μεν δεν έχω τρελό προβλημα με μεγάλο βαθμό αλλά απο την άλλη δεν μπορώ να μην φοράω έστω φακούς. Και έχει αρχίσει και με ενοχλεί διότι και τα γυαλιά με κουράζουν αλλά και οι φακοί μου ξερένουν μονίμως το μάτι (εχω επιπεφικίτιδα). Άρα μάλλον θα το ρισκάρω γιατί δεν μπορώ άλλο. Ειδικά αυτό το "πλύνε τα χέρια, βγαλε τον φακο, πρόσεξε μην σου πέσει, βάλτον στην θήκη, ξαναβγάλτον απο την θήκη, ξέπλυνε τον, φόρα τον, δεν μπήκε καλά, ξαναβγάλτον καναξέπλυνε τον, ξαναφόρα τον" εγώ το βαρέθηκα. Πολύ! Ειδικά το καλοκαίρι με την ζέστη τον ιδρώτα και ειδικά στην θάλασσα είναι αφόρητο. Η δεν θα βλέπεις η θα κουβαλας 3 μπουκάλια νερό μαζί σου να ξεπλένεις τα χέρια σου, η θα πρέπει ν α είσαι μονίμως σε οργανωμένη πλαζ με τουαλέτα, η θα πρέπει να φορας τα γυαλιά (αλλά εγώ δεν μπορώ γιατί ο ήλιος με πειράζει λόγω επιπεφικίτιδας), η θα πρέπει να πάρεις ειδικά γυαλιά ηλίου με μυωπία τα οποία όμως θα πρέπει να τα βγάζεις κάθε φορά που μπαίνεις σε κλειστό χώρο για να τα αλλάζεις με τα κανονικά γυαλιά μυωπίας σου....ή ή ή ή.....ε βαρέθηκα. Ναι θα το ρισκάρω! :P

Σας αφήνω:hello:

Γεια σου κομαντο !!!!!! :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back