Birman-maniacs

Χαχαχαχαχα σοβαρά? Εγώ πάλι φιλόλογος δεν θα μπορούσα με τίποτα. Στουρνάρι παιδί μου. Μόνο έκθεση ήμουν καλή. Σ'ολα τ'αλλα φιλολογικά....άστα να πάνε. Αλλά ειδικά χημεία ήταν η λατρεία μου. Και μαθηματικά και βιολογία. Εγώ πάλι δεν έγινα κτηνίατρος γιατί ο μπαμπάς θεωρούσε οτι θα μου πάρει πολλά χρόνια να τελειώσω και πότε θα έκανα το αγροτικό μου και πότε θα έκανα οικογένεια (ενώ τώρα τι να σου πω....πολύ που έχω κάνει οικογένεια) και με έπρηξε στο μπίρι μπίρι και στο τέλος δεν το έκανα....:/:

Χαζή και εγώ που επηρεάστηκα. Αλλά ήμουν μικρή και....επηρεαζόμουν πολύ έυκολα. Τέλος πάντων τώρα είναι αργά....αν και αν στην ελλάδα είχαν σύστημα τα πανεπιστήμια όπως στην αγγλία θα άρχιζα και τώρα σπουδές και ας είμαι σχεδόν 30. Αλλά στην ελλάδα για να έχω την ευκαιρία να ξαναδώσω πανελλήνιες πρέπει να πάω δευτέρα λυκείου :blink::blink:

καλέ δεν έχει αγορτικό η κτηνιαρική και αν διαβάζεις τελειωνεις σε λογικό χρόνο, οι γιατροί είναι άλλο...

Γεια σας και απο μένα:)
Εγώ ήθελα να γίνω μεγιστάνας του πετρελαίου αλλά οσο και αν έψαξα δεν βρήκα τέτοια σχολή..:lol::lol::lol:

σωστός... :up:

Το βρήκα το φως στους φακούς επαφής:lol: Με αυτά που διάβασα οχι εγχείριση δεν πρόκειται να κάνω, ούτε τα στυλό laser δεν ξανακουμπάω:D Και μένα μου λείψατε!

εγω βαρέθηκα τους φακούς τα Χριστουγεννα πάω για Laser, τελος..:happy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλέ δεν έχει αγορτικό η κτηνιαρική και αν διαβάζεις τελειωνεις σε λογικό χρόνο, οι γιατροί είναι άλλο...

Ε είδες Βάσια μου τι παθαίνεις αν είσαι μικρή δεν ξέρεις και ακούς τους γονείς σου? Άσε.....αλήθεια πόσα χρόνια θέλει να τελειώσεις την κτηνιατρική? Εσύ Βάσια έχεις τελειώσει και είσαι κανονική κτηνίατρος?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

σας ενημερώνω οτι σήμερα ο Ιωνας επνιξε το ποντικι...μα τι ειναι αυτο το πραγμα?:hmm:

σας ενημερώνω οτι σήμερα ο Ιωνας επνιξε το ποντικι...μα τι ειναι αυτο το πραγμα?:hmm:

Ε?? Πως ακριβως το έκανε αυτο? :confused: Πες μου οτι το βούτηξε στο μπωλ με το νερό του όπως ο Μορφέας!! :lol::lol::lol:

Γιουλη λες να σε πειραξε το ''parfume'' που εχεις στο σπιτι για τον Μορφεα ?? :confused::hmm:
δεν ξέρω για μένα, αλλά το Μορφέα καθόλου....τον άφησα στο δωμάτιο της Σεμέλης σήμερα χωρίς τη Σεμέλη για κανένα τέταρτο μύρισε την καθε του γωνιά εξωνυχιστικά...μετά τον έφερα σε επαφή μαζί της... του έκανε τα άπειρα χχχχχ και στο τέλος τη κυνήγησε...:(
Παλι χώρια ξανα....:(
Παρηγορήστε με μωρε παιδιά...:(:(

Ε?? Πως ακριβως το έκανε αυτο? :confused: Πες μου οτι το βούτηξε στο μπωλ με το νερό του όπως ο Μορφέας!! :lol::lol::lol:

ναι ακριβώς....:lol:αλλά δεν το κανει μόνο ο Μορφέας, το κάνει και ο Ερωτας της Δανάης...;)

δεν ξέρω για μένα, αλλά το Μορφέα καθόλου....τον άφησα στο δωμάτιο της Σεμέλης σήμερα χωρίς τη Σεμέλη για κανένα τέταρτο μύρισε την καθε του γωνιά εξωνυχιστικά...μετά τον έφερα σε επαφή μαζί της... του έκανε τα άπειρα χχχχχ και στο τέλος της κυνήγησε...:(

Γιούλη κι εμένα η Αθηνά πέρα του φαγητου, δηλ οτι τρώει, μην περιμένεις οτι ειναι στα καλά της...ακόμα σαν φάντασμα περιφέρεται...τι θα κάνουμε....:(:(δεν μπορω να σε παρω τηλ επεσε η μπαταρία του ασυρματου, περιμένω να φορτίσει λίγο...;)

δεν ξέρω για μένα, αλλά το Μορφέα καθόλου....τον άφησα στο δωμάτιο της Σεμέλης σήμερα χωρίς τη Σεμέλη για κανένα τέταρτο μύρισε την καθε του γωνιά εξωνυχιστικά...μετά τον έφερα σε επαφή μαζί της... του έκανε τα άπειρα χχχχχ και στο τέλος τη κυνήγησε...:(

Γιουλάκο μην στεναχωριέσαι βρε! Εννοείται οτι θα τα βρούνε απλά παίρνει λίγο παραπάνω χρόνο! Πόσο είναι η Σέμελη? Οταν θα είναι σε οίστρο δεν θα ξέρεις τι να κάνεις για να τα χωρίσεις καλέ! Όλο μαζί θα θέλουν να είναι :P

Έλα μην ανησυχείς όλα καλά θα πάνε. Πόσο πια αγρίκος θα βγει ο βουτυρομπεμπες? (Συγνώμη που σου χαρακτηρίζω βουτυρομπεμπε τον θεό απλά προσπαθώ να σε ηρεμήσω ;))

ναι ακριβώς....:lol:αλλά δεν το κανει μόνο ο Μορφέας, το κάνει και ο Ερωτας της Δανάης...;)

Σε λίγο θα το γράφουν και στα χαρακτηριστικά των Βιρμανικών..."γλυκός και παιχνιδιαρικος χαρακτηρας, δένονται πολύ με τ'αφεντικά τους και παραμένουν παιχνιδιάρικα για την υπόλοιπη ζωή τους. Τα πάνε καλά με άλλα ζώα. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό? Πνίγουν τα παιχνίδια τους. Αν δεν τα πνίγουν σας πουλήσαν βιρμανική μαιμού" :lol::lol::lol::lol::lol:

Βάσια πες μου σε παρακαλώ αυτά που σε ρώτησα παραπάνω περι κτηνιατρικής αν δεν σου κάνει κόπο. Το έχω μαράζι....:(

τι ρωτησες για την κτηνιατρικη?δεν ειδα!

Αυτό έγραψα :)

Ε είδες Βάσια μου τι παθαίνεις αν είσαι μικρή δεν ξέρεις και ακούς τους γονείς σου? Άσε.....αλήθεια πόσα χρόνια θέλει να τελειώσεις την κτηνιατρική? Εσύ Βάσια έχεις τελειώσει και είσαι κανονική κτηνίατρος?

εμ για να το γράφω λες να μην ειμαι κανονική?:Pναι τελειωσα στα 5 μιση χρονια και έκανα και διδακτορικό μετά, άλλα 3 μιση χρόνια...η κτηνιατρική ειναι 5 χρόνια και θέλει αρκετο διαβασμα για να τελειωσεις..βάλε οτι εν αντιθέσει με τους γιατρούς μελετάς πολλους οργανισμους...σκύλο, γάτα, πρόβατο, αγελάδα, χοίρους, πτηνα και ψάρια και λίγο ιπποειδή και εξωτικά...

εμ για να το γράφω λες να μην ειμαι κανονική?:Pναι τελειωσα στα 5 μιση χρονια και έκανα και διδακτορικό μετά, άλλα 3 μιση χρόνια...η κτηνιατρική ειναι 5 χρόνια και θέλει αρκετο διαβασμα για να τελειωσεις..βάλε οτι εν αντιθέσει με τους γιατρούς μελετάς πολλους οργανισμους...σκύλο, γάτα, πρόβατο, αγελάδα, χοίρους, πτηνα και ψάρια και λίγο ιπποειδή και εξωτικά...

Ε μπορεί να ήσουν φοιτήτρια....η να δίδασκες χωρίς να εργάζεσαι ως κτηνίατρος....:redface:

Μάλιστα.....ε είναι παλι πολλά χρόνια πάντως. Και ιατρική πάνω κάτω είναι γύρω στα 6 χρόνια και μετά γύρω στα άλλα 3 αν δεν κάνω λάθος για ειδικότητα. Σωστα? Αχ έπρεπε να είχα γίνει.... όλοι μου το λένε (μέχρι και ο πρώην μου δηλαδή! Αν είναι δυνατόν πια) "εσύ κοπέλα μου έπρεπε να γίνεις κτηνίατρος". Και εκεί σκάω γιατί το ξέρω οτι θα έπρεπε να γίνω οτί ηθελα όσο τίποτα να γίνω και δεν έγινα. Ε τι να πεις. Είναι αργά τώρα. Εκτός αν μπορούμε να δώσουμε εξετάσεις χωρίς να ξαναπάμε λύκειο. Μπορέι να πάω να δώσω! :P Δεν με νοιάζει και 40 χρονών να γίνω κτηνίατρος. :P

Γιουλάκο μην στεναχωριέσαι βρε! Εννοείται οτι θα τα βρούνε απλά παίρνει λίγο παραπάνω χρόνο! Πόσο είναι η Σέμελη? Οταν θα είναι σε οίστρο δεν θα ξέρεις τι να κάνεις για να τα χωρίσεις καλέ! Όλο μαζί θα θέλουν να είναι :P

Έλα μην ανησυχείς όλα καλά θα πάνε. Πόσο πια αγρίκος θα βγει ο βουτυρομπεμπες? (Συγνώμη που σου χαρακτηρίζω βουτυρομπεμπε τον θεό απλά προσπαθώ να σε ηρεμήσω ;))

Σε λίγο θα το γράφουν και στα χαρακτηριστικά των Βιρμανικών..."γλυκός και παιχνιδιαρικος χαρακτηρας, δένονται πολύ με τ'αφεντικά τους και παραμένουν παιχνιδιάρικα για την υπόλοιπη ζωή τους. Τα πάνε καλά με άλλα ζώα. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό? Πνίγουν τα παιχνίδια τους. Αν δεν τα πνίγουν σας πουλήσαν βιρμανική μαιμού" :lol::lol::lol::lol::lol:

Βάσια πες μου σε παρακαλώ αυτά που σε ρώτησα παραπάνω περι κτηνιατρικής αν δεν σου κάνει κόπο. Το έχω μαράζι....:(
:lol::lol::lol:το καλό χιούμορ ηρεμεί και χαλαρώνει!!;):lol:
Σ'ευχαριστώ Θενια μου... σου χρωστώ έξτρα Βιρμανοζούληγμα;):up:
ελα εσύ και θα δεις:up:

:lol::lol::lol:το καλό χιούμορ ηρεμεί και χαλαρώνει!!;):lol:
Σ'ευχαριστώ Θενια μου... σου χρωστώ έξτρα Βιρμανοζούληγμα;):up:
ελα εσύ και θα δεις:up:

Ναι ναι ναι!!! :up::up: Είπες οτι έχω δωρεάν ένα χρόνο στον φαν κλαμπ του Μορφέα ε? Τι περιλαμβάνουν τα μπονους? :P

Εχω να του ρίξω ζούληγμα του μικρου....θα με βλεπει θα παίρνει ένα τέτοιο :blink: ύφος και θα εξαφανίζεται!! :lol::lol::lol: Θα σκεφτεται "ωχ ήρθε η τρελή με το μαλλί" (θα καταλάβεις όταν με γνωρίσεις) και θα εξαφανίζεται! :lol::lol::lol: Θα τον μετονομάσεις σε Σίφουνα απο το πόσο γρήγορα θα γίνεται καπνός!! :P

Ναι ναι ναι!!! :up::up: Είπες οτι έχω δωρεάν ένα χρόνο στον φαν κλαμπ του Μορφέα ε? Τι περιλαμβάνουν τα μπονους? :P

Εχω να του ρίξω ζούληγμα του μικρου....θα με βλεπει θα παίρνει ένα τέτοιο :blink: ύφος και θα εξαφανίζεται!! :lol::lol::lol: Θα σκεφτεται "ωχ ήρθε η τρελή με το μαλλί" (θα καταλάβεις όταν με γνωρίσεις) και θα εξαφανίζεται! :lol::lol::lol: Θα τον μετονομάσεις σε Σίφουνα απο το πόσο γρήγορα θα γίνεται καπνός!! :P
:lol::lol::lol:
Αυριο πάμε για τις 25 μέρες ε?:up:

ο Μορφέας ρίχνει τώρα τούφες στο γατοδεντρο του μπαλκονιού και τα κορίτσια παιζουν ανέμελα:up:τουλάχιστον το Σεμελάκι έχει τη κυρα Καλυψώ σύμμαχο....το Σαββατοκύριακο θα βγάλω πολλές φωτό:)

Βασάκο μου!!!! :DΤρελαίνομαι να σε ακούω. Πραγματικά προχθές που ήρθες σπίτι δεν σε χόρταινα να μου μιλάς για τις εμπειρίες σου! Και μάλιστα τόσο απλή και καθόλου ψωνισμένη γιατρός!!! Φιλάκια από Τίμυ, Πέρση, Ναλίτα, Λουση και Σεβάχ!!! Και από Εμένα ΦΥΣΙΚΑ τα περσισσότερα. Μου λείπτετε γιατί δεν μπορω΄να μπαίνω συχνά λόγω της κατάληψης που έχουμε κ τρέχουμε γαμώτο!!!:(

ο Μορφέας ρίχνει τώρα τούφες στο γατοδεντρο του μπαλκονιού και τα κορίτσια παιζουν ανέμελα:up:τουλάχιστον το Σεμελάκι έχει τη κυρα Καλυψώ σύμμαχο....το Σαββατοκύριακο θα βγάλω πολλές φωτό:)
Περιμένουμε Γιουλάκο!! Φιλησέ μου τα όλα!!!:up:
Και τον Χρηστάκο φυσικά!!!:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back