aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 17:31 Η aalyah έγραψε: #31.701 20-11-08 17:31 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Σας αφήνω Click για ανάπτυξη... Γειαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 18:39 Η Βάσια13859: #31.702 20-11-08 18:39 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Χαχαχαχαχα σοβαρά? Εγώ πάλι φιλόλογος δεν θα μπορούσα με τίποτα. Στουρνάρι παιδί μου. Μόνο έκθεση ήμουν καλή. Σ'ολα τ'αλλα φιλολογικά....άστα να πάνε. Αλλά ειδικά χημεία ήταν η λατρεία μου. Και μαθηματικά και βιολογία. Εγώ πάλι δεν έγινα κτηνίατρος γιατί ο μπαμπάς θεωρούσε οτι θα μου πάρει πολλά χρόνια να τελειώσω και πότε θα έκανα το αγροτικό μου και πότε θα έκανα οικογένεια (ενώ τώρα τι να σου πω....πολύ που έχω κάνει οικογένεια) και με έπρηξε στο μπίρι μπίρι και στο τέλος δεν το έκανα.... Χαζή και εγώ που επηρεάστηκα. Αλλά ήμουν μικρή και....επηρεαζόμουν πολύ έυκολα. Τέλος πάντων τώρα είναι αργά....αν και αν στην ελλάδα είχαν σύστημα τα πανεπιστήμια όπως στην αγγλία θα άρχιζα και τώρα σπουδές και ας είμαι σχεδόν 30. Αλλά στην ελλάδα για να έχω την ευκαιρία να ξαναδώσω πανελλήνιες πρέπει να πάω δευτέρα λυκείου Click για ανάπτυξη... καλέ δεν έχει αγορτικό η κτηνιαρική και αν διαβάζεις τελειωνεις σε λογικό χρόνο, οι γιατροί είναι άλλο... Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γεια σας και απο μένα Εγώ ήθελα να γίνω μεγιστάνας του πετρελαίου αλλά οσο και αν έψαξα δεν βρήκα τέτοια σχολή.. Click για ανάπτυξη... σωστός... Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το βρήκα το φως στους φακούς επαφής Με αυτά που διάβασα οχι εγχείριση δεν πρόκειται να κάνω, ούτε τα στυλό laser δεν ξανακουμπάω Και μένα μου λείψατε! Click για ανάπτυξη... εγω βαρέθηκα τους φακούς τα Χριστουγεννα πάω για Laser, τελος.. Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γειαααα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 18:47 Η aalyah έγραψε: #31.703 20-11-08 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλέ δεν έχει αγορτικό η κτηνιαρική και αν διαβάζεις τελειωνεις σε λογικό χρόνο, οι γιατροί είναι άλλο... Click για ανάπτυξη... Ε είδες Βάσια μου τι παθαίνεις αν είσαι μικρή δεν ξέρεις και ακούς τους γονείς σου? Άσε.....αλήθεια πόσα χρόνια θέλει να τελειώσεις την κτηνιατρική? Εσύ Βάσια έχεις τελειώσει και είσαι κανονική κτηνίατρος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 18:49 Η Βάσια13859: #31.704 20-11-08 18:49 σας ενημερώνω οτι σήμερα ο Ιωνας επνιξε το ποντικι...μα τι ειναι αυτο το πραγμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 18:51 Η aalyah έγραψε: #31.705 20-11-08 18:51 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: σας ενημερώνω οτι σήμερα ο Ιωνας επνιξε το ποντικι...μα τι ειναι αυτο το πραγμα? Click για ανάπτυξη... Ε?? Πως ακριβως το έκανε αυτο? Πες μου οτι το βούτηξε στο μπωλ με το νερό του όπως ο Μορφέας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.706 20-11-08 19:14 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλη λες να σε πειραξε το ''parfume'' που εχεις στο σπιτι για τον Μορφεα ?? Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω για μένα, αλλά το Μορφέα καθόλου....τον άφησα στο δωμάτιο της Σεμέλης σήμερα χωρίς τη Σεμέλη για κανένα τέταρτο μύρισε την καθε του γωνιά εξωνυχιστικά...μετά τον έφερα σε επαφή μαζί της... του έκανε τα άπειρα χχχχχ και στο τέλος τη κυνήγησε... Παλι χώρια ξανα.... Παρηγορήστε με μωρε παιδιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:14 Η Βάσια13859: #31.707 20-11-08 19:14 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε?? Πως ακριβως το έκανε αυτο? Πες μου οτι το βούτηξε στο μπωλ με το νερό του όπως ο Μορφέας!! Click για ανάπτυξη... ναι ακριβώς....αλλά δεν το κανει μόνο ο Μορφέας, το κάνει και ο Ερωτας της Δανάης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:16 Η Βάσια13859: #31.708 20-11-08 19:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν ξέρω για μένα, αλλά το Μορφέα καθόλου....τον άφησα στο δωμάτιο της Σεμέλης σήμερα χωρίς τη Σεμέλη για κανένα τέταρτο μύρισε την καθε του γωνιά εξωνυχιστικά...μετά τον έφερα σε επαφή μαζί της... του έκανε τα άπειρα χχχχχ και στο τέλος της κυνήγησε... Παλι χώρια ξανα.... Παρηγορήστε με μωρε παιδιά... Click για ανάπτυξη... Γιούλη κι εμένα η Αθηνά πέρα του φαγητου, δηλ οτι τρώει, μην περιμένεις οτι ειναι στα καλά της...ακόμα σαν φάντασμα περιφέρεται...τι θα κάνουμε....δεν μπορω να σε παρω τηλ επεσε η μπαταρία του ασυρματου, περιμένω να φορτίσει λίγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:25 Η aalyah έγραψε: #31.709 20-11-08 19:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν ξέρω για μένα, αλλά το Μορφέα καθόλου....τον άφησα στο δωμάτιο της Σεμέλης σήμερα χωρίς τη Σεμέλη για κανένα τέταρτο μύρισε την καθε του γωνιά εξωνυχιστικά...μετά τον έφερα σε επαφή μαζί της... του έκανε τα άπειρα χχχχχ και στο τέλος τη κυνήγησε... Παλι χώρια ξανα.... Παρηγορήστε με μωρε παιδιά... Click για ανάπτυξη... Γιουλάκο μην στεναχωριέσαι βρε! Εννοείται οτι θα τα βρούνε απλά παίρνει λίγο παραπάνω χρόνο! Πόσο είναι η Σέμελη? Οταν θα είναι σε οίστρο δεν θα ξέρεις τι να κάνεις για να τα χωρίσεις καλέ! Όλο μαζί θα θέλουν να είναι Έλα μην ανησυχείς όλα καλά θα πάνε. Πόσο πια αγρίκος θα βγει ο βουτυρομπεμπες? (Συγνώμη που σου χαρακτηρίζω βουτυρομπεμπε τον θεό απλά προσπαθώ να σε ηρεμήσω ) Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι ακριβώς....αλλά δεν το κανει μόνο ο Μορφέας, το κάνει και ο Ερωτας της Δανάης... Click για ανάπτυξη... Σε λίγο θα το γράφουν και στα χαρακτηριστικά των Βιρμανικών..."γλυκός και παιχνιδιαρικος χαρακτηρας, δένονται πολύ με τ'αφεντικά τους και παραμένουν παιχνιδιάρικα για την υπόλοιπη ζωή τους. Τα πάνε καλά με άλλα ζώα. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό? Πνίγουν τα παιχνίδια τους. Αν δεν τα πνίγουν σας πουλήσαν βιρμανική μαιμού" Βάσια πες μου σε παρακαλώ αυτά που σε ρώτησα παραπάνω περι κτηνιατρικής αν δεν σου κάνει κόπο. Το έχω μαράζι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:37 Η Βάσια13859: #31.710 20-11-08 19:37 τι ρωτησες για την κτηνιατρικη?δεν ειδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:41 Η aalyah έγραψε: #31.711 20-11-08 19:41 Αυτό έγραψα Ε είδες Βάσια μου τι παθαίνεις αν είσαι μικρή δεν ξέρεις και ακούς τους γονείς σου? Άσε.....αλήθεια πόσα χρόνια θέλει να τελειώσεις την κτηνιατρική? Εσύ Βάσια έχεις τελειώσει και είσαι κανονική κτηνίατρος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:59 Η Βάσια13859: #31.712 20-11-08 19:59 εμ για να το γράφω λες να μην ειμαι κανονική?ναι τελειωσα στα 5 μιση χρονια και έκανα και διδακτορικό μετά, άλλα 3 μιση χρόνια...η κτηνιατρική ειναι 5 χρόνια και θέλει αρκετο διαβασμα για να τελειωσεις..βάλε οτι εν αντιθέσει με τους γιατρούς μελετάς πολλους οργανισμους...σκύλο, γάτα, πρόβατο, αγελάδα, χοίρους, πτηνα και ψάρια και λίγο ιπποειδή και εξωτικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 20:30 Η aalyah έγραψε: #31.713 20-11-08 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εμ για να το γράφω λες να μην ειμαι κανονική?ναι τελειωσα στα 5 μιση χρονια και έκανα και διδακτορικό μετά, άλλα 3 μιση χρόνια...η κτηνιατρική ειναι 5 χρόνια και θέλει αρκετο διαβασμα για να τελειωσεις..βάλε οτι εν αντιθέσει με τους γιατρούς μελετάς πολλους οργανισμους...σκύλο, γάτα, πρόβατο, αγελάδα, χοίρους, πτηνα και ψάρια και λίγο ιπποειδή και εξωτικά... Click για ανάπτυξη... Ε μπορεί να ήσουν φοιτήτρια....η να δίδασκες χωρίς να εργάζεσαι ως κτηνίατρος.... Μάλιστα.....ε είναι παλι πολλά χρόνια πάντως. Και ιατρική πάνω κάτω είναι γύρω στα 6 χρόνια και μετά γύρω στα άλλα 3 αν δεν κάνω λάθος για ειδικότητα. Σωστα? Αχ έπρεπε να είχα γίνει.... όλοι μου το λένε (μέχρι και ο πρώην μου δηλαδή! Αν είναι δυνατόν πια) "εσύ κοπέλα μου έπρεπε να γίνεις κτηνίατρος". Και εκεί σκάω γιατί το ξέρω οτι θα έπρεπε να γίνω οτί ηθελα όσο τίποτα να γίνω και δεν έγινα. Ε τι να πεις. Είναι αργά τώρα. Εκτός αν μπορούμε να δώσουμε εξετάσεις χωρίς να ξαναπάμε λύκειο. Μπορέι να πάω να δώσω! Δεν με νοιάζει και 40 χρονών να γίνω κτηνίατρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 21:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.714 20-11-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γιουλάκο μην στεναχωριέσαι βρε! Εννοείται οτι θα τα βρούνε απλά παίρνει λίγο παραπάνω χρόνο! Πόσο είναι η Σέμελη? Οταν θα είναι σε οίστρο δεν θα ξέρεις τι να κάνεις για να τα χωρίσεις καλέ! Όλο μαζί θα θέλουν να είναι Έλα μην ανησυχείς όλα καλά θα πάνε. Πόσο πια αγρίκος θα βγει ο βουτυρομπεμπες? (Συγνώμη που σου χαρακτηρίζω βουτυρομπεμπε τον θεό απλά προσπαθώ να σε ηρεμήσω ) Σε λίγο θα το γράφουν και στα χαρακτηριστικά των Βιρμανικών..."γλυκός και παιχνιδιαρικος χαρακτηρας, δένονται πολύ με τ'αφεντικά τους και παραμένουν παιχνιδιάρικα για την υπόλοιπη ζωή τους. Τα πάνε καλά με άλλα ζώα. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό? Πνίγουν τα παιχνίδια τους. Αν δεν τα πνίγουν σας πουλήσαν βιρμανική μαιμού" Βάσια πες μου σε παρακαλώ αυτά που σε ρώτησα παραπάνω περι κτηνιατρικής αν δεν σου κάνει κόπο. Το έχω μαράζι.... Click για ανάπτυξη... το καλό χιούμορ ηρεμεί και χαλαρώνει!! Σ'ευχαριστώ Θενια μου... σου χρωστώ έξτρα Βιρμανοζούληγμα ελα εσύ και θα δεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 21:11 Η aalyah έγραψε: #31.715 20-11-08 21:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το καλό χιούμορ ηρεμεί και χαλαρώνει!! Σ'ευχαριστώ Θενια μου... σου χρωστώ έξτρα Βιρμανοζούληγμα ελα εσύ και θα δεις Click για ανάπτυξη... Ναι ναι ναι!!! Είπες οτι έχω δωρεάν ένα χρόνο στον φαν κλαμπ του Μορφέα ε? Τι περιλαμβάνουν τα μπονους? Εχω να του ρίξω ζούληγμα του μικρου....θα με βλεπει θα παίρνει ένα τέτοιο ύφος και θα εξαφανίζεται!! Θα σκεφτεται "ωχ ήρθε η τρελή με το μαλλί" (θα καταλάβεις όταν με γνωρίσεις) και θα εξαφανίζεται! Θα τον μετονομάσεις σε Σίφουνα απο το πόσο γρήγορα θα γίνεται καπνός!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 21:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.716 20-11-08 21:16 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι ναι ναι!!! Είπες οτι έχω δωρεάν ένα χρόνο στον φαν κλαμπ του Μορφέα ε? Τι περιλαμβάνουν τα μπονους? Εχω να του ρίξω ζούληγμα του μικρου....θα με βλεπει θα παίρνει ένα τέτοιο ύφος και θα εξαφανίζεται!! Θα σκεφτεται "ωχ ήρθε η τρελή με το μαλλί" (θα καταλάβεις όταν με γνωρίσεις) και θα εξαφανίζεται! Θα τον μετονομάσεις σε Σίφουνα απο το πόσο γρήγορα θα γίνεται καπνός!! Click για ανάπτυξη... Αυριο πάμε για τις 25 μέρες ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 21:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.717 20-11-08 21:19 ο Μορφέας ρίχνει τώρα τούφες στο γατοδεντρο του μπαλκονιού και τα κορίτσια παιζουν ανέμελατουλάχιστον το Σεμελάκι έχει τη κυρα Καλυψώ σύμμαχο....το Σαββατοκύριακο θα βγάλω πολλές φωτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 21:24 Η Raisa έγραψε: #31.718 20-11-08 21:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το Σαββατοκύριακο θα βγάλω πολλές φωτό Click για ανάπτυξη... Άντε, έτσι μπράβο! Καιρός ήταν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 00:54 Η staman2 έγραψε: #31.719 21-11-08 00:54 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εμ για να το γράφω λες να μην ειμαι κανονική?ναι τελειωσα στα 5 μιση χρονια και έκανα και διδακτορικό μετά, άλλα 3 μιση χρόνια...η κτηνιατρική ειναι 5 χρόνια και θέλει αρκετο διαβασμα για να τελειωσεις..βάλε οτι εν αντιθέσει με τους γιατρούς μελετάς πολλους οργανισμους...σκύλο, γάτα, πρόβατο, αγελάδα, χοίρους, πτηνα και ψάρια και λίγο ιπποειδή και εξωτικά... Click για ανάπτυξη... Βασάκο μου!!!! Τρελαίνομαι να σε ακούω. Πραγματικά προχθές που ήρθες σπίτι δεν σε χόρταινα να μου μιλάς για τις εμπειρίες σου! Και μάλιστα τόσο απλή και καθόλου ψωνισμένη γιατρός!!! Φιλάκια από Τίμυ, Πέρση, Ναλίτα, Λουση και Σεβάχ!!! Και από Εμένα ΦΥΣΙΚΑ τα περσισσότερα. Μου λείπτετε γιατί δεν μπορω΄να μπαίνω συχνά λόγω της κατάληψης που έχουμε κ τρέχουμε γαμώτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 00:56 Η staman2 έγραψε: #31.720 21-11-08 00:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο Μορφέας ρίχνει τώρα τούφες στο γατοδεντρο του μπαλκονιού και τα κορίτσια παιζουν ανέμελατουλάχιστον το Σεμελάκι έχει τη κυρα Καλυψώ σύμμαχο....το Σαββατοκύριακο θα βγάλω πολλές φωτό Click για ανάπτυξη... Περιμένουμε Γιουλάκο!! Φιλησέ μου τα όλα!!! Και τον Χρηστάκο φυσικά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1584 1585 1586 1587 1588 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1586 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1586 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Σας αφήνω Click για ανάπτυξη... Γειαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 18:39 Η Βάσια13859: #31.702 20-11-08 18:39 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Χαχαχαχαχα σοβαρά? Εγώ πάλι φιλόλογος δεν θα μπορούσα με τίποτα. Στουρνάρι παιδί μου. Μόνο έκθεση ήμουν καλή. Σ'ολα τ'αλλα φιλολογικά....άστα να πάνε. Αλλά ειδικά χημεία ήταν η λατρεία μου. Και μαθηματικά και βιολογία. Εγώ πάλι δεν έγινα κτηνίατρος γιατί ο μπαμπάς θεωρούσε οτι θα μου πάρει πολλά χρόνια να τελειώσω και πότε θα έκανα το αγροτικό μου και πότε θα έκανα οικογένεια (ενώ τώρα τι να σου πω....πολύ που έχω κάνει οικογένεια) και με έπρηξε στο μπίρι μπίρι και στο τέλος δεν το έκανα.... Χαζή και εγώ που επηρεάστηκα. Αλλά ήμουν μικρή και....επηρεαζόμουν πολύ έυκολα. Τέλος πάντων τώρα είναι αργά....αν και αν στην ελλάδα είχαν σύστημα τα πανεπιστήμια όπως στην αγγλία θα άρχιζα και τώρα σπουδές και ας είμαι σχεδόν 30. Αλλά στην ελλάδα για να έχω την ευκαιρία να ξαναδώσω πανελλήνιες πρέπει να πάω δευτέρα λυκείου Click για ανάπτυξη... καλέ δεν έχει αγορτικό η κτηνιαρική και αν διαβάζεις τελειωνεις σε λογικό χρόνο, οι γιατροί είναι άλλο... Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γεια σας και απο μένα Εγώ ήθελα να γίνω μεγιστάνας του πετρελαίου αλλά οσο και αν έψαξα δεν βρήκα τέτοια σχολή.. Click για ανάπτυξη... σωστός... Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το βρήκα το φως στους φακούς επαφής Με αυτά που διάβασα οχι εγχείριση δεν πρόκειται να κάνω, ούτε τα στυλό laser δεν ξανακουμπάω Και μένα μου λείψατε! Click για ανάπτυξη... εγω βαρέθηκα τους φακούς τα Χριστουγεννα πάω για Laser, τελος.. Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γειαααα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 18:47 Η aalyah έγραψε: #31.703 20-11-08 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλέ δεν έχει αγορτικό η κτηνιαρική και αν διαβάζεις τελειωνεις σε λογικό χρόνο, οι γιατροί είναι άλλο... Click για ανάπτυξη... Ε είδες Βάσια μου τι παθαίνεις αν είσαι μικρή δεν ξέρεις και ακούς τους γονείς σου? Άσε.....αλήθεια πόσα χρόνια θέλει να τελειώσεις την κτηνιατρική? Εσύ Βάσια έχεις τελειώσει και είσαι κανονική κτηνίατρος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 18:49 Η Βάσια13859: #31.704 20-11-08 18:49 σας ενημερώνω οτι σήμερα ο Ιωνας επνιξε το ποντικι...μα τι ειναι αυτο το πραγμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 18:51 Η aalyah έγραψε: #31.705 20-11-08 18:51 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: σας ενημερώνω οτι σήμερα ο Ιωνας επνιξε το ποντικι...μα τι ειναι αυτο το πραγμα? Click για ανάπτυξη... Ε?? Πως ακριβως το έκανε αυτο? Πες μου οτι το βούτηξε στο μπωλ με το νερό του όπως ο Μορφέας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.706 20-11-08 19:14 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλη λες να σε πειραξε το ''parfume'' που εχεις στο σπιτι για τον Μορφεα ?? Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω για μένα, αλλά το Μορφέα καθόλου....τον άφησα στο δωμάτιο της Σεμέλης σήμερα χωρίς τη Σεμέλη για κανένα τέταρτο μύρισε την καθε του γωνιά εξωνυχιστικά...μετά τον έφερα σε επαφή μαζί της... του έκανε τα άπειρα χχχχχ και στο τέλος τη κυνήγησε... Παλι χώρια ξανα.... Παρηγορήστε με μωρε παιδιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:14 Η Βάσια13859: #31.707 20-11-08 19:14 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε?? Πως ακριβως το έκανε αυτο? Πες μου οτι το βούτηξε στο μπωλ με το νερό του όπως ο Μορφέας!! Click για ανάπτυξη... ναι ακριβώς....αλλά δεν το κανει μόνο ο Μορφέας, το κάνει και ο Ερωτας της Δανάης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:16 Η Βάσια13859: #31.708 20-11-08 19:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν ξέρω για μένα, αλλά το Μορφέα καθόλου....τον άφησα στο δωμάτιο της Σεμέλης σήμερα χωρίς τη Σεμέλη για κανένα τέταρτο μύρισε την καθε του γωνιά εξωνυχιστικά...μετά τον έφερα σε επαφή μαζί της... του έκανε τα άπειρα χχχχχ και στο τέλος της κυνήγησε... Παλι χώρια ξανα.... Παρηγορήστε με μωρε παιδιά... Click για ανάπτυξη... Γιούλη κι εμένα η Αθηνά πέρα του φαγητου, δηλ οτι τρώει, μην περιμένεις οτι ειναι στα καλά της...ακόμα σαν φάντασμα περιφέρεται...τι θα κάνουμε....δεν μπορω να σε παρω τηλ επεσε η μπαταρία του ασυρματου, περιμένω να φορτίσει λίγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:25 Η aalyah έγραψε: #31.709 20-11-08 19:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν ξέρω για μένα, αλλά το Μορφέα καθόλου....τον άφησα στο δωμάτιο της Σεμέλης σήμερα χωρίς τη Σεμέλη για κανένα τέταρτο μύρισε την καθε του γωνιά εξωνυχιστικά...μετά τον έφερα σε επαφή μαζί της... του έκανε τα άπειρα χχχχχ και στο τέλος τη κυνήγησε... Παλι χώρια ξανα.... Παρηγορήστε με μωρε παιδιά... Click για ανάπτυξη... Γιουλάκο μην στεναχωριέσαι βρε! Εννοείται οτι θα τα βρούνε απλά παίρνει λίγο παραπάνω χρόνο! Πόσο είναι η Σέμελη? Οταν θα είναι σε οίστρο δεν θα ξέρεις τι να κάνεις για να τα χωρίσεις καλέ! Όλο μαζί θα θέλουν να είναι Έλα μην ανησυχείς όλα καλά θα πάνε. Πόσο πια αγρίκος θα βγει ο βουτυρομπεμπες? (Συγνώμη που σου χαρακτηρίζω βουτυρομπεμπε τον θεό απλά προσπαθώ να σε ηρεμήσω ) Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι ακριβώς....αλλά δεν το κανει μόνο ο Μορφέας, το κάνει και ο Ερωτας της Δανάης... Click για ανάπτυξη... Σε λίγο θα το γράφουν και στα χαρακτηριστικά των Βιρμανικών..."γλυκός και παιχνιδιαρικος χαρακτηρας, δένονται πολύ με τ'αφεντικά τους και παραμένουν παιχνιδιάρικα για την υπόλοιπη ζωή τους. Τα πάνε καλά με άλλα ζώα. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό? Πνίγουν τα παιχνίδια τους. Αν δεν τα πνίγουν σας πουλήσαν βιρμανική μαιμού" Βάσια πες μου σε παρακαλώ αυτά που σε ρώτησα παραπάνω περι κτηνιατρικής αν δεν σου κάνει κόπο. Το έχω μαράζι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:37 Η Βάσια13859: #31.710 20-11-08 19:37 τι ρωτησες για την κτηνιατρικη?δεν ειδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:41 Η aalyah έγραψε: #31.711 20-11-08 19:41 Αυτό έγραψα Ε είδες Βάσια μου τι παθαίνεις αν είσαι μικρή δεν ξέρεις και ακούς τους γονείς σου? Άσε.....αλήθεια πόσα χρόνια θέλει να τελειώσεις την κτηνιατρική? Εσύ Βάσια έχεις τελειώσει και είσαι κανονική κτηνίατρος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:59 Η Βάσια13859: #31.712 20-11-08 19:59 εμ για να το γράφω λες να μην ειμαι κανονική?ναι τελειωσα στα 5 μιση χρονια και έκανα και διδακτορικό μετά, άλλα 3 μιση χρόνια...η κτηνιατρική ειναι 5 χρόνια και θέλει αρκετο διαβασμα για να τελειωσεις..βάλε οτι εν αντιθέσει με τους γιατρούς μελετάς πολλους οργανισμους...σκύλο, γάτα, πρόβατο, αγελάδα, χοίρους, πτηνα και ψάρια και λίγο ιπποειδή και εξωτικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 20:30 Η aalyah έγραψε: #31.713 20-11-08 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εμ για να το γράφω λες να μην ειμαι κανονική?ναι τελειωσα στα 5 μιση χρονια και έκανα και διδακτορικό μετά, άλλα 3 μιση χρόνια...η κτηνιατρική ειναι 5 χρόνια και θέλει αρκετο διαβασμα για να τελειωσεις..βάλε οτι εν αντιθέσει με τους γιατρούς μελετάς πολλους οργανισμους...σκύλο, γάτα, πρόβατο, αγελάδα, χοίρους, πτηνα και ψάρια και λίγο ιπποειδή και εξωτικά... Click για ανάπτυξη... Ε μπορεί να ήσουν φοιτήτρια....η να δίδασκες χωρίς να εργάζεσαι ως κτηνίατρος.... Μάλιστα.....ε είναι παλι πολλά χρόνια πάντως. Και ιατρική πάνω κάτω είναι γύρω στα 6 χρόνια και μετά γύρω στα άλλα 3 αν δεν κάνω λάθος για ειδικότητα. Σωστα? Αχ έπρεπε να είχα γίνει.... όλοι μου το λένε (μέχρι και ο πρώην μου δηλαδή! Αν είναι δυνατόν πια) "εσύ κοπέλα μου έπρεπε να γίνεις κτηνίατρος". Και εκεί σκάω γιατί το ξέρω οτι θα έπρεπε να γίνω οτί ηθελα όσο τίποτα να γίνω και δεν έγινα. Ε τι να πεις. Είναι αργά τώρα. Εκτός αν μπορούμε να δώσουμε εξετάσεις χωρίς να ξαναπάμε λύκειο. Μπορέι να πάω να δώσω! Δεν με νοιάζει και 40 χρονών να γίνω κτηνίατρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 21:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.714 20-11-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γιουλάκο μην στεναχωριέσαι βρε! Εννοείται οτι θα τα βρούνε απλά παίρνει λίγο παραπάνω χρόνο! Πόσο είναι η Σέμελη? Οταν θα είναι σε οίστρο δεν θα ξέρεις τι να κάνεις για να τα χωρίσεις καλέ! Όλο μαζί θα θέλουν να είναι Έλα μην ανησυχείς όλα καλά θα πάνε. Πόσο πια αγρίκος θα βγει ο βουτυρομπεμπες? (Συγνώμη που σου χαρακτηρίζω βουτυρομπεμπε τον θεό απλά προσπαθώ να σε ηρεμήσω ) Σε λίγο θα το γράφουν και στα χαρακτηριστικά των Βιρμανικών..."γλυκός και παιχνιδιαρικος χαρακτηρας, δένονται πολύ με τ'αφεντικά τους και παραμένουν παιχνιδιάρικα για την υπόλοιπη ζωή τους. Τα πάνε καλά με άλλα ζώα. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό? Πνίγουν τα παιχνίδια τους. Αν δεν τα πνίγουν σας πουλήσαν βιρμανική μαιμού" Βάσια πες μου σε παρακαλώ αυτά που σε ρώτησα παραπάνω περι κτηνιατρικής αν δεν σου κάνει κόπο. Το έχω μαράζι.... Click για ανάπτυξη... το καλό χιούμορ ηρεμεί και χαλαρώνει!! Σ'ευχαριστώ Θενια μου... σου χρωστώ έξτρα Βιρμανοζούληγμα ελα εσύ και θα δεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 21:11 Η aalyah έγραψε: #31.715 20-11-08 21:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το καλό χιούμορ ηρεμεί και χαλαρώνει!! Σ'ευχαριστώ Θενια μου... σου χρωστώ έξτρα Βιρμανοζούληγμα ελα εσύ και θα δεις Click για ανάπτυξη... Ναι ναι ναι!!! Είπες οτι έχω δωρεάν ένα χρόνο στον φαν κλαμπ του Μορφέα ε? Τι περιλαμβάνουν τα μπονους? Εχω να του ρίξω ζούληγμα του μικρου....θα με βλεπει θα παίρνει ένα τέτοιο ύφος και θα εξαφανίζεται!! Θα σκεφτεται "ωχ ήρθε η τρελή με το μαλλί" (θα καταλάβεις όταν με γνωρίσεις) και θα εξαφανίζεται! Θα τον μετονομάσεις σε Σίφουνα απο το πόσο γρήγορα θα γίνεται καπνός!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 21:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.716 20-11-08 21:16 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι ναι ναι!!! Είπες οτι έχω δωρεάν ένα χρόνο στον φαν κλαμπ του Μορφέα ε? Τι περιλαμβάνουν τα μπονους? Εχω να του ρίξω ζούληγμα του μικρου....θα με βλεπει θα παίρνει ένα τέτοιο ύφος και θα εξαφανίζεται!! Θα σκεφτεται "ωχ ήρθε η τρελή με το μαλλί" (θα καταλάβεις όταν με γνωρίσεις) και θα εξαφανίζεται! Θα τον μετονομάσεις σε Σίφουνα απο το πόσο γρήγορα θα γίνεται καπνός!! Click για ανάπτυξη... Αυριο πάμε για τις 25 μέρες ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 21:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.717 20-11-08 21:19 ο Μορφέας ρίχνει τώρα τούφες στο γατοδεντρο του μπαλκονιού και τα κορίτσια παιζουν ανέμελατουλάχιστον το Σεμελάκι έχει τη κυρα Καλυψώ σύμμαχο....το Σαββατοκύριακο θα βγάλω πολλές φωτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 21:24 Η Raisa έγραψε: #31.718 20-11-08 21:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το Σαββατοκύριακο θα βγάλω πολλές φωτό Click για ανάπτυξη... Άντε, έτσι μπράβο! Καιρός ήταν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 00:54 Η staman2 έγραψε: #31.719 21-11-08 00:54 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εμ για να το γράφω λες να μην ειμαι κανονική?ναι τελειωσα στα 5 μιση χρονια και έκανα και διδακτορικό μετά, άλλα 3 μιση χρόνια...η κτηνιατρική ειναι 5 χρόνια και θέλει αρκετο διαβασμα για να τελειωσεις..βάλε οτι εν αντιθέσει με τους γιατρούς μελετάς πολλους οργανισμους...σκύλο, γάτα, πρόβατο, αγελάδα, χοίρους, πτηνα και ψάρια και λίγο ιπποειδή και εξωτικά... Click για ανάπτυξη... Βασάκο μου!!!! Τρελαίνομαι να σε ακούω. Πραγματικά προχθές που ήρθες σπίτι δεν σε χόρταινα να μου μιλάς για τις εμπειρίες σου! Και μάλιστα τόσο απλή και καθόλου ψωνισμένη γιατρός!!! Φιλάκια από Τίμυ, Πέρση, Ναλίτα, Λουση και Σεβάχ!!! Και από Εμένα ΦΥΣΙΚΑ τα περσισσότερα. Μου λείπτετε γιατί δεν μπορω΄να μπαίνω συχνά λόγω της κατάληψης που έχουμε κ τρέχουμε γαμώτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 00:56 Η staman2 έγραψε: #31.720 21-11-08 00:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο Μορφέας ρίχνει τώρα τούφες στο γατοδεντρο του μπαλκονιού και τα κορίτσια παιζουν ανέμελατουλάχιστον το Σεμελάκι έχει τη κυρα Καλυψώ σύμμαχο....το Σαββατοκύριακο θα βγάλω πολλές φωτό Click για ανάπτυξη... Περιμένουμε Γιουλάκο!! Φιλησέ μου τα όλα!!! Και τον Χρηστάκο φυσικά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1584 1585 1586 1587 1588 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1586 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1586 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Χαχαχαχαχα σοβαρά? Εγώ πάλι φιλόλογος δεν θα μπορούσα με τίποτα. Στουρνάρι παιδί μου. Μόνο έκθεση ήμουν καλή. Σ'ολα τ'αλλα φιλολογικά....άστα να πάνε. Αλλά ειδικά χημεία ήταν η λατρεία μου. Και μαθηματικά και βιολογία. Εγώ πάλι δεν έγινα κτηνίατρος γιατί ο μπαμπάς θεωρούσε οτι θα μου πάρει πολλά χρόνια να τελειώσω και πότε θα έκανα το αγροτικό μου και πότε θα έκανα οικογένεια (ενώ τώρα τι να σου πω....πολύ που έχω κάνει οικογένεια) και με έπρηξε στο μπίρι μπίρι και στο τέλος δεν το έκανα.... Χαζή και εγώ που επηρεάστηκα. Αλλά ήμουν μικρή και....επηρεαζόμουν πολύ έυκολα. Τέλος πάντων τώρα είναι αργά....αν και αν στην ελλάδα είχαν σύστημα τα πανεπιστήμια όπως στην αγγλία θα άρχιζα και τώρα σπουδές και ας είμαι σχεδόν 30. Αλλά στην ελλάδα για να έχω την ευκαιρία να ξαναδώσω πανελλήνιες πρέπει να πάω δευτέρα λυκείου Click για ανάπτυξη... καλέ δεν έχει αγορτικό η κτηνιαρική και αν διαβάζεις τελειωνεις σε λογικό χρόνο, οι γιατροί είναι άλλο... Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γεια σας και απο μένα Εγώ ήθελα να γίνω μεγιστάνας του πετρελαίου αλλά οσο και αν έψαξα δεν βρήκα τέτοια σχολή.. Click για ανάπτυξη... σωστός... Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το βρήκα το φως στους φακούς επαφής Με αυτά που διάβασα οχι εγχείριση δεν πρόκειται να κάνω, ούτε τα στυλό laser δεν ξανακουμπάω Και μένα μου λείψατε! Click για ανάπτυξη... εγω βαρέθηκα τους φακούς τα Χριστουγεννα πάω για Laser, τελος.. Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γειαααα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 18:47 Η aalyah έγραψε: #31.703 20-11-08 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλέ δεν έχει αγορτικό η κτηνιαρική και αν διαβάζεις τελειωνεις σε λογικό χρόνο, οι γιατροί είναι άλλο... Click για ανάπτυξη... Ε είδες Βάσια μου τι παθαίνεις αν είσαι μικρή δεν ξέρεις και ακούς τους γονείς σου? Άσε.....αλήθεια πόσα χρόνια θέλει να τελειώσεις την κτηνιατρική? Εσύ Βάσια έχεις τελειώσει και είσαι κανονική κτηνίατρος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 18:49 Η Βάσια13859: #31.704 20-11-08 18:49 σας ενημερώνω οτι σήμερα ο Ιωνας επνιξε το ποντικι...μα τι ειναι αυτο το πραγμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 18:51 Η aalyah έγραψε: #31.705 20-11-08 18:51 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: σας ενημερώνω οτι σήμερα ο Ιωνας επνιξε το ποντικι...μα τι ειναι αυτο το πραγμα? Click για ανάπτυξη... Ε?? Πως ακριβως το έκανε αυτο? Πες μου οτι το βούτηξε στο μπωλ με το νερό του όπως ο Μορφέας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.706 20-11-08 19:14 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλη λες να σε πειραξε το ''parfume'' που εχεις στο σπιτι για τον Μορφεα ?? Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω για μένα, αλλά το Μορφέα καθόλου....τον άφησα στο δωμάτιο της Σεμέλης σήμερα χωρίς τη Σεμέλη για κανένα τέταρτο μύρισε την καθε του γωνιά εξωνυχιστικά...μετά τον έφερα σε επαφή μαζί της... του έκανε τα άπειρα χχχχχ και στο τέλος τη κυνήγησε... Παλι χώρια ξανα.... Παρηγορήστε με μωρε παιδιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:14 Η Βάσια13859: #31.707 20-11-08 19:14 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε?? Πως ακριβως το έκανε αυτο? Πες μου οτι το βούτηξε στο μπωλ με το νερό του όπως ο Μορφέας!! Click για ανάπτυξη... ναι ακριβώς....αλλά δεν το κανει μόνο ο Μορφέας, το κάνει και ο Ερωτας της Δανάης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:16 Η Βάσια13859: #31.708 20-11-08 19:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν ξέρω για μένα, αλλά το Μορφέα καθόλου....τον άφησα στο δωμάτιο της Σεμέλης σήμερα χωρίς τη Σεμέλη για κανένα τέταρτο μύρισε την καθε του γωνιά εξωνυχιστικά...μετά τον έφερα σε επαφή μαζί της... του έκανε τα άπειρα χχχχχ και στο τέλος της κυνήγησε... Παλι χώρια ξανα.... Παρηγορήστε με μωρε παιδιά... Click για ανάπτυξη... Γιούλη κι εμένα η Αθηνά πέρα του φαγητου, δηλ οτι τρώει, μην περιμένεις οτι ειναι στα καλά της...ακόμα σαν φάντασμα περιφέρεται...τι θα κάνουμε....δεν μπορω να σε παρω τηλ επεσε η μπαταρία του ασυρματου, περιμένω να φορτίσει λίγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:25 Η aalyah έγραψε: #31.709 20-11-08 19:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν ξέρω για μένα, αλλά το Μορφέα καθόλου....τον άφησα στο δωμάτιο της Σεμέλης σήμερα χωρίς τη Σεμέλη για κανένα τέταρτο μύρισε την καθε του γωνιά εξωνυχιστικά...μετά τον έφερα σε επαφή μαζί της... του έκανε τα άπειρα χχχχχ και στο τέλος τη κυνήγησε... Παλι χώρια ξανα.... Παρηγορήστε με μωρε παιδιά... Click για ανάπτυξη... Γιουλάκο μην στεναχωριέσαι βρε! Εννοείται οτι θα τα βρούνε απλά παίρνει λίγο παραπάνω χρόνο! Πόσο είναι η Σέμελη? Οταν θα είναι σε οίστρο δεν θα ξέρεις τι να κάνεις για να τα χωρίσεις καλέ! Όλο μαζί θα θέλουν να είναι Έλα μην ανησυχείς όλα καλά θα πάνε. Πόσο πια αγρίκος θα βγει ο βουτυρομπεμπες? (Συγνώμη που σου χαρακτηρίζω βουτυρομπεμπε τον θεό απλά προσπαθώ να σε ηρεμήσω ) Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι ακριβώς....αλλά δεν το κανει μόνο ο Μορφέας, το κάνει και ο Ερωτας της Δανάης... Click για ανάπτυξη... Σε λίγο θα το γράφουν και στα χαρακτηριστικά των Βιρμανικών..."γλυκός και παιχνιδιαρικος χαρακτηρας, δένονται πολύ με τ'αφεντικά τους και παραμένουν παιχνιδιάρικα για την υπόλοιπη ζωή τους. Τα πάνε καλά με άλλα ζώα. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό? Πνίγουν τα παιχνίδια τους. Αν δεν τα πνίγουν σας πουλήσαν βιρμανική μαιμού" Βάσια πες μου σε παρακαλώ αυτά που σε ρώτησα παραπάνω περι κτηνιατρικής αν δεν σου κάνει κόπο. Το έχω μαράζι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:37 Η Βάσια13859: #31.710 20-11-08 19:37 τι ρωτησες για την κτηνιατρικη?δεν ειδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:41 Η aalyah έγραψε: #31.711 20-11-08 19:41 Αυτό έγραψα Ε είδες Βάσια μου τι παθαίνεις αν είσαι μικρή δεν ξέρεις και ακούς τους γονείς σου? Άσε.....αλήθεια πόσα χρόνια θέλει να τελειώσεις την κτηνιατρική? Εσύ Βάσια έχεις τελειώσει και είσαι κανονική κτηνίατρος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:59 Η Βάσια13859: #31.712 20-11-08 19:59 εμ για να το γράφω λες να μην ειμαι κανονική?ναι τελειωσα στα 5 μιση χρονια και έκανα και διδακτορικό μετά, άλλα 3 μιση χρόνια...η κτηνιατρική ειναι 5 χρόνια και θέλει αρκετο διαβασμα για να τελειωσεις..βάλε οτι εν αντιθέσει με τους γιατρούς μελετάς πολλους οργανισμους...σκύλο, γάτα, πρόβατο, αγελάδα, χοίρους, πτηνα και ψάρια και λίγο ιπποειδή και εξωτικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 20:30 Η aalyah έγραψε: #31.713 20-11-08 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εμ για να το γράφω λες να μην ειμαι κανονική?ναι τελειωσα στα 5 μιση χρονια και έκανα και διδακτορικό μετά, άλλα 3 μιση χρόνια...η κτηνιατρική ειναι 5 χρόνια και θέλει αρκετο διαβασμα για να τελειωσεις..βάλε οτι εν αντιθέσει με τους γιατρούς μελετάς πολλους οργανισμους...σκύλο, γάτα, πρόβατο, αγελάδα, χοίρους, πτηνα και ψάρια και λίγο ιπποειδή και εξωτικά... Click για ανάπτυξη... Ε μπορεί να ήσουν φοιτήτρια....η να δίδασκες χωρίς να εργάζεσαι ως κτηνίατρος.... Μάλιστα.....ε είναι παλι πολλά χρόνια πάντως. Και ιατρική πάνω κάτω είναι γύρω στα 6 χρόνια και μετά γύρω στα άλλα 3 αν δεν κάνω λάθος για ειδικότητα. Σωστα? Αχ έπρεπε να είχα γίνει.... όλοι μου το λένε (μέχρι και ο πρώην μου δηλαδή! Αν είναι δυνατόν πια) "εσύ κοπέλα μου έπρεπε να γίνεις κτηνίατρος". Και εκεί σκάω γιατί το ξέρω οτι θα έπρεπε να γίνω οτί ηθελα όσο τίποτα να γίνω και δεν έγινα. Ε τι να πεις. Είναι αργά τώρα. Εκτός αν μπορούμε να δώσουμε εξετάσεις χωρίς να ξαναπάμε λύκειο. Μπορέι να πάω να δώσω! Δεν με νοιάζει και 40 χρονών να γίνω κτηνίατρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 21:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.714 20-11-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γιουλάκο μην στεναχωριέσαι βρε! Εννοείται οτι θα τα βρούνε απλά παίρνει λίγο παραπάνω χρόνο! Πόσο είναι η Σέμελη? Οταν θα είναι σε οίστρο δεν θα ξέρεις τι να κάνεις για να τα χωρίσεις καλέ! Όλο μαζί θα θέλουν να είναι Έλα μην ανησυχείς όλα καλά θα πάνε. Πόσο πια αγρίκος θα βγει ο βουτυρομπεμπες? (Συγνώμη που σου χαρακτηρίζω βουτυρομπεμπε τον θεό απλά προσπαθώ να σε ηρεμήσω ) Σε λίγο θα το γράφουν και στα χαρακτηριστικά των Βιρμανικών..."γλυκός και παιχνιδιαρικος χαρακτηρας, δένονται πολύ με τ'αφεντικά τους και παραμένουν παιχνιδιάρικα για την υπόλοιπη ζωή τους. Τα πάνε καλά με άλλα ζώα. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό? Πνίγουν τα παιχνίδια τους. Αν δεν τα πνίγουν σας πουλήσαν βιρμανική μαιμού" Βάσια πες μου σε παρακαλώ αυτά που σε ρώτησα παραπάνω περι κτηνιατρικής αν δεν σου κάνει κόπο. Το έχω μαράζι.... Click για ανάπτυξη... το καλό χιούμορ ηρεμεί και χαλαρώνει!! Σ'ευχαριστώ Θενια μου... σου χρωστώ έξτρα Βιρμανοζούληγμα ελα εσύ και θα δεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 21:11 Η aalyah έγραψε: #31.715 20-11-08 21:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το καλό χιούμορ ηρεμεί και χαλαρώνει!! Σ'ευχαριστώ Θενια μου... σου χρωστώ έξτρα Βιρμανοζούληγμα ελα εσύ και θα δεις Click για ανάπτυξη... Ναι ναι ναι!!! Είπες οτι έχω δωρεάν ένα χρόνο στον φαν κλαμπ του Μορφέα ε? Τι περιλαμβάνουν τα μπονους? Εχω να του ρίξω ζούληγμα του μικρου....θα με βλεπει θα παίρνει ένα τέτοιο ύφος και θα εξαφανίζεται!! Θα σκεφτεται "ωχ ήρθε η τρελή με το μαλλί" (θα καταλάβεις όταν με γνωρίσεις) και θα εξαφανίζεται! Θα τον μετονομάσεις σε Σίφουνα απο το πόσο γρήγορα θα γίνεται καπνός!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 21:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.716 20-11-08 21:16 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι ναι ναι!!! Είπες οτι έχω δωρεάν ένα χρόνο στον φαν κλαμπ του Μορφέα ε? Τι περιλαμβάνουν τα μπονους? Εχω να του ρίξω ζούληγμα του μικρου....θα με βλεπει θα παίρνει ένα τέτοιο ύφος και θα εξαφανίζεται!! Θα σκεφτεται "ωχ ήρθε η τρελή με το μαλλί" (θα καταλάβεις όταν με γνωρίσεις) και θα εξαφανίζεται! Θα τον μετονομάσεις σε Σίφουνα απο το πόσο γρήγορα θα γίνεται καπνός!! Click για ανάπτυξη... Αυριο πάμε για τις 25 μέρες ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 21:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.717 20-11-08 21:19 ο Μορφέας ρίχνει τώρα τούφες στο γατοδεντρο του μπαλκονιού και τα κορίτσια παιζουν ανέμελατουλάχιστον το Σεμελάκι έχει τη κυρα Καλυψώ σύμμαχο....το Σαββατοκύριακο θα βγάλω πολλές φωτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 21:24 Η Raisa έγραψε: #31.718 20-11-08 21:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το Σαββατοκύριακο θα βγάλω πολλές φωτό Click για ανάπτυξη... Άντε, έτσι μπράβο! Καιρός ήταν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 00:54 Η staman2 έγραψε: #31.719 21-11-08 00:54 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εμ για να το γράφω λες να μην ειμαι κανονική?ναι τελειωσα στα 5 μιση χρονια και έκανα και διδακτορικό μετά, άλλα 3 μιση χρόνια...η κτηνιατρική ειναι 5 χρόνια και θέλει αρκετο διαβασμα για να τελειωσεις..βάλε οτι εν αντιθέσει με τους γιατρούς μελετάς πολλους οργανισμους...σκύλο, γάτα, πρόβατο, αγελάδα, χοίρους, πτηνα και ψάρια και λίγο ιπποειδή και εξωτικά... Click για ανάπτυξη... Βασάκο μου!!!! Τρελαίνομαι να σε ακούω. Πραγματικά προχθές που ήρθες σπίτι δεν σε χόρταινα να μου μιλάς για τις εμπειρίες σου! Και μάλιστα τόσο απλή και καθόλου ψωνισμένη γιατρός!!! Φιλάκια από Τίμυ, Πέρση, Ναλίτα, Λουση και Σεβάχ!!! Και από Εμένα ΦΥΣΙΚΑ τα περσισσότερα. Μου λείπτετε γιατί δεν μπορω΄να μπαίνω συχνά λόγω της κατάληψης που έχουμε κ τρέχουμε γαμώτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 00:56 Η staman2 έγραψε: #31.720 21-11-08 00:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο Μορφέας ρίχνει τώρα τούφες στο γατοδεντρο του μπαλκονιού και τα κορίτσια παιζουν ανέμελατουλάχιστον το Σεμελάκι έχει τη κυρα Καλυψώ σύμμαχο....το Σαββατοκύριακο θα βγάλω πολλές φωτό Click για ανάπτυξη... Περιμένουμε Γιουλάκο!! Φιλησέ μου τα όλα!!! Και τον Χρηστάκο φυσικά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1584 1585 1586 1587 1588 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1586 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1586 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλέ δεν έχει αγορτικό η κτηνιαρική και αν διαβάζεις τελειωνεις σε λογικό χρόνο, οι γιατροί είναι άλλο... Click για ανάπτυξη... Ε είδες Βάσια μου τι παθαίνεις αν είσαι μικρή δεν ξέρεις και ακούς τους γονείς σου? Άσε.....αλήθεια πόσα χρόνια θέλει να τελειώσεις την κτηνιατρική? Εσύ Βάσια έχεις τελειώσει και είσαι κανονική κτηνίατρος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 18:49 Η Βάσια13859: #31.704 20-11-08 18:49 σας ενημερώνω οτι σήμερα ο Ιωνας επνιξε το ποντικι...μα τι ειναι αυτο το πραγμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 18:51 Η aalyah έγραψε: #31.705 20-11-08 18:51 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: σας ενημερώνω οτι σήμερα ο Ιωνας επνιξε το ποντικι...μα τι ειναι αυτο το πραγμα? Click για ανάπτυξη... Ε?? Πως ακριβως το έκανε αυτο? Πες μου οτι το βούτηξε στο μπωλ με το νερό του όπως ο Μορφέας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.706 20-11-08 19:14 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλη λες να σε πειραξε το ''parfume'' που εχεις στο σπιτι για τον Μορφεα ?? Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω για μένα, αλλά το Μορφέα καθόλου....τον άφησα στο δωμάτιο της Σεμέλης σήμερα χωρίς τη Σεμέλη για κανένα τέταρτο μύρισε την καθε του γωνιά εξωνυχιστικά...μετά τον έφερα σε επαφή μαζί της... του έκανε τα άπειρα χχχχχ και στο τέλος τη κυνήγησε... Παλι χώρια ξανα.... Παρηγορήστε με μωρε παιδιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:14 Η Βάσια13859: #31.707 20-11-08 19:14 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε?? Πως ακριβως το έκανε αυτο? Πες μου οτι το βούτηξε στο μπωλ με το νερό του όπως ο Μορφέας!! Click για ανάπτυξη... ναι ακριβώς....αλλά δεν το κανει μόνο ο Μορφέας, το κάνει και ο Ερωτας της Δανάης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:16 Η Βάσια13859: #31.708 20-11-08 19:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν ξέρω για μένα, αλλά το Μορφέα καθόλου....τον άφησα στο δωμάτιο της Σεμέλης σήμερα χωρίς τη Σεμέλη για κανένα τέταρτο μύρισε την καθε του γωνιά εξωνυχιστικά...μετά τον έφερα σε επαφή μαζί της... του έκανε τα άπειρα χχχχχ και στο τέλος της κυνήγησε... Παλι χώρια ξανα.... Παρηγορήστε με μωρε παιδιά... Click για ανάπτυξη... Γιούλη κι εμένα η Αθηνά πέρα του φαγητου, δηλ οτι τρώει, μην περιμένεις οτι ειναι στα καλά της...ακόμα σαν φάντασμα περιφέρεται...τι θα κάνουμε....δεν μπορω να σε παρω τηλ επεσε η μπαταρία του ασυρματου, περιμένω να φορτίσει λίγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:25 Η aalyah έγραψε: #31.709 20-11-08 19:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν ξέρω για μένα, αλλά το Μορφέα καθόλου....τον άφησα στο δωμάτιο της Σεμέλης σήμερα χωρίς τη Σεμέλη για κανένα τέταρτο μύρισε την καθε του γωνιά εξωνυχιστικά...μετά τον έφερα σε επαφή μαζί της... του έκανε τα άπειρα χχχχχ και στο τέλος τη κυνήγησε... Παλι χώρια ξανα.... Παρηγορήστε με μωρε παιδιά... Click για ανάπτυξη... Γιουλάκο μην στεναχωριέσαι βρε! Εννοείται οτι θα τα βρούνε απλά παίρνει λίγο παραπάνω χρόνο! Πόσο είναι η Σέμελη? Οταν θα είναι σε οίστρο δεν θα ξέρεις τι να κάνεις για να τα χωρίσεις καλέ! Όλο μαζί θα θέλουν να είναι Έλα μην ανησυχείς όλα καλά θα πάνε. Πόσο πια αγρίκος θα βγει ο βουτυρομπεμπες? (Συγνώμη που σου χαρακτηρίζω βουτυρομπεμπε τον θεό απλά προσπαθώ να σε ηρεμήσω ) Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι ακριβώς....αλλά δεν το κανει μόνο ο Μορφέας, το κάνει και ο Ερωτας της Δανάης... Click για ανάπτυξη... Σε λίγο θα το γράφουν και στα χαρακτηριστικά των Βιρμανικών..."γλυκός και παιχνιδιαρικος χαρακτηρας, δένονται πολύ με τ'αφεντικά τους και παραμένουν παιχνιδιάρικα για την υπόλοιπη ζωή τους. Τα πάνε καλά με άλλα ζώα. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό? Πνίγουν τα παιχνίδια τους. Αν δεν τα πνίγουν σας πουλήσαν βιρμανική μαιμού" Βάσια πες μου σε παρακαλώ αυτά που σε ρώτησα παραπάνω περι κτηνιατρικής αν δεν σου κάνει κόπο. Το έχω μαράζι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:37 Η Βάσια13859: #31.710 20-11-08 19:37 τι ρωτησες για την κτηνιατρικη?δεν ειδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:41 Η aalyah έγραψε: #31.711 20-11-08 19:41 Αυτό έγραψα Ε είδες Βάσια μου τι παθαίνεις αν είσαι μικρή δεν ξέρεις και ακούς τους γονείς σου? Άσε.....αλήθεια πόσα χρόνια θέλει να τελειώσεις την κτηνιατρική? Εσύ Βάσια έχεις τελειώσει και είσαι κανονική κτηνίατρος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:59 Η Βάσια13859: #31.712 20-11-08 19:59 εμ για να το γράφω λες να μην ειμαι κανονική?ναι τελειωσα στα 5 μιση χρονια και έκανα και διδακτορικό μετά, άλλα 3 μιση χρόνια...η κτηνιατρική ειναι 5 χρόνια και θέλει αρκετο διαβασμα για να τελειωσεις..βάλε οτι εν αντιθέσει με τους γιατρούς μελετάς πολλους οργανισμους...σκύλο, γάτα, πρόβατο, αγελάδα, χοίρους, πτηνα και ψάρια και λίγο ιπποειδή και εξωτικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 20:30 Η aalyah έγραψε: #31.713 20-11-08 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εμ για να το γράφω λες να μην ειμαι κανονική?ναι τελειωσα στα 5 μιση χρονια και έκανα και διδακτορικό μετά, άλλα 3 μιση χρόνια...η κτηνιατρική ειναι 5 χρόνια και θέλει αρκετο διαβασμα για να τελειωσεις..βάλε οτι εν αντιθέσει με τους γιατρούς μελετάς πολλους οργανισμους...σκύλο, γάτα, πρόβατο, αγελάδα, χοίρους, πτηνα και ψάρια και λίγο ιπποειδή και εξωτικά... Click για ανάπτυξη... Ε μπορεί να ήσουν φοιτήτρια....η να δίδασκες χωρίς να εργάζεσαι ως κτηνίατρος.... Μάλιστα.....ε είναι παλι πολλά χρόνια πάντως. Και ιατρική πάνω κάτω είναι γύρω στα 6 χρόνια και μετά γύρω στα άλλα 3 αν δεν κάνω λάθος για ειδικότητα. Σωστα? Αχ έπρεπε να είχα γίνει.... όλοι μου το λένε (μέχρι και ο πρώην μου δηλαδή! Αν είναι δυνατόν πια) "εσύ κοπέλα μου έπρεπε να γίνεις κτηνίατρος". Και εκεί σκάω γιατί το ξέρω οτι θα έπρεπε να γίνω οτί ηθελα όσο τίποτα να γίνω και δεν έγινα. Ε τι να πεις. Είναι αργά τώρα. Εκτός αν μπορούμε να δώσουμε εξετάσεις χωρίς να ξαναπάμε λύκειο. Μπορέι να πάω να δώσω! Δεν με νοιάζει και 40 χρονών να γίνω κτηνίατρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 21:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.714 20-11-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γιουλάκο μην στεναχωριέσαι βρε! Εννοείται οτι θα τα βρούνε απλά παίρνει λίγο παραπάνω χρόνο! Πόσο είναι η Σέμελη? Οταν θα είναι σε οίστρο δεν θα ξέρεις τι να κάνεις για να τα χωρίσεις καλέ! Όλο μαζί θα θέλουν να είναι Έλα μην ανησυχείς όλα καλά θα πάνε. Πόσο πια αγρίκος θα βγει ο βουτυρομπεμπες? (Συγνώμη που σου χαρακτηρίζω βουτυρομπεμπε τον θεό απλά προσπαθώ να σε ηρεμήσω ) Σε λίγο θα το γράφουν και στα χαρακτηριστικά των Βιρμανικών..."γλυκός και παιχνιδιαρικος χαρακτηρας, δένονται πολύ με τ'αφεντικά τους και παραμένουν παιχνιδιάρικα για την υπόλοιπη ζωή τους. Τα πάνε καλά με άλλα ζώα. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό? Πνίγουν τα παιχνίδια τους. Αν δεν τα πνίγουν σας πουλήσαν βιρμανική μαιμού" Βάσια πες μου σε παρακαλώ αυτά που σε ρώτησα παραπάνω περι κτηνιατρικής αν δεν σου κάνει κόπο. Το έχω μαράζι.... Click για ανάπτυξη... το καλό χιούμορ ηρεμεί και χαλαρώνει!! Σ'ευχαριστώ Θενια μου... σου χρωστώ έξτρα Βιρμανοζούληγμα ελα εσύ και θα δεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 21:11 Η aalyah έγραψε: #31.715 20-11-08 21:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το καλό χιούμορ ηρεμεί και χαλαρώνει!! Σ'ευχαριστώ Θενια μου... σου χρωστώ έξτρα Βιρμανοζούληγμα ελα εσύ και θα δεις Click για ανάπτυξη... Ναι ναι ναι!!! Είπες οτι έχω δωρεάν ένα χρόνο στον φαν κλαμπ του Μορφέα ε? Τι περιλαμβάνουν τα μπονους? Εχω να του ρίξω ζούληγμα του μικρου....θα με βλεπει θα παίρνει ένα τέτοιο ύφος και θα εξαφανίζεται!! Θα σκεφτεται "ωχ ήρθε η τρελή με το μαλλί" (θα καταλάβεις όταν με γνωρίσεις) και θα εξαφανίζεται! Θα τον μετονομάσεις σε Σίφουνα απο το πόσο γρήγορα θα γίνεται καπνός!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 21:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.716 20-11-08 21:16 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι ναι ναι!!! Είπες οτι έχω δωρεάν ένα χρόνο στον φαν κλαμπ του Μορφέα ε? Τι περιλαμβάνουν τα μπονους? Εχω να του ρίξω ζούληγμα του μικρου....θα με βλεπει θα παίρνει ένα τέτοιο ύφος και θα εξαφανίζεται!! Θα σκεφτεται "ωχ ήρθε η τρελή με το μαλλί" (θα καταλάβεις όταν με γνωρίσεις) και θα εξαφανίζεται! Θα τον μετονομάσεις σε Σίφουνα απο το πόσο γρήγορα θα γίνεται καπνός!! Click για ανάπτυξη... Αυριο πάμε για τις 25 μέρες ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 21:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.717 20-11-08 21:19 ο Μορφέας ρίχνει τώρα τούφες στο γατοδεντρο του μπαλκονιού και τα κορίτσια παιζουν ανέμελατουλάχιστον το Σεμελάκι έχει τη κυρα Καλυψώ σύμμαχο....το Σαββατοκύριακο θα βγάλω πολλές φωτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 21:24 Η Raisa έγραψε: #31.718 20-11-08 21:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το Σαββατοκύριακο θα βγάλω πολλές φωτό Click για ανάπτυξη... Άντε, έτσι μπράβο! Καιρός ήταν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 00:54 Η staman2 έγραψε: #31.719 21-11-08 00:54 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εμ για να το γράφω λες να μην ειμαι κανονική?ναι τελειωσα στα 5 μιση χρονια και έκανα και διδακτορικό μετά, άλλα 3 μιση χρόνια...η κτηνιατρική ειναι 5 χρόνια και θέλει αρκετο διαβασμα για να τελειωσεις..βάλε οτι εν αντιθέσει με τους γιατρούς μελετάς πολλους οργανισμους...σκύλο, γάτα, πρόβατο, αγελάδα, χοίρους, πτηνα και ψάρια και λίγο ιπποειδή και εξωτικά... Click για ανάπτυξη... Βασάκο μου!!!! Τρελαίνομαι να σε ακούω. Πραγματικά προχθές που ήρθες σπίτι δεν σε χόρταινα να μου μιλάς για τις εμπειρίες σου! Και μάλιστα τόσο απλή και καθόλου ψωνισμένη γιατρός!!! Φιλάκια από Τίμυ, Πέρση, Ναλίτα, Λουση και Σεβάχ!!! Και από Εμένα ΦΥΣΙΚΑ τα περσισσότερα. Μου λείπτετε γιατί δεν μπορω΄να μπαίνω συχνά λόγω της κατάληψης που έχουμε κ τρέχουμε γαμώτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 00:56 Η staman2 έγραψε: #31.720 21-11-08 00:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο Μορφέας ρίχνει τώρα τούφες στο γατοδεντρο του μπαλκονιού και τα κορίτσια παιζουν ανέμελατουλάχιστον το Σεμελάκι έχει τη κυρα Καλυψώ σύμμαχο....το Σαββατοκύριακο θα βγάλω πολλές φωτό Click για ανάπτυξη... Περιμένουμε Γιουλάκο!! Φιλησέ μου τα όλα!!! Και τον Χρηστάκο φυσικά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1584 1585 1586 1587 1588 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1586 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1586 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
σας ενημερώνω οτι σήμερα ο Ιωνας επνιξε το ποντικι...μα τι ειναι αυτο το πραγμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 18:51 Η aalyah έγραψε: #31.705 20-11-08 18:51 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: σας ενημερώνω οτι σήμερα ο Ιωνας επνιξε το ποντικι...μα τι ειναι αυτο το πραγμα? Click για ανάπτυξη... Ε?? Πως ακριβως το έκανε αυτο? Πες μου οτι το βούτηξε στο μπωλ με το νερό του όπως ο Μορφέας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.706 20-11-08 19:14 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλη λες να σε πειραξε το ''parfume'' που εχεις στο σπιτι για τον Μορφεα ?? Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω για μένα, αλλά το Μορφέα καθόλου....τον άφησα στο δωμάτιο της Σεμέλης σήμερα χωρίς τη Σεμέλη για κανένα τέταρτο μύρισε την καθε του γωνιά εξωνυχιστικά...μετά τον έφερα σε επαφή μαζί της... του έκανε τα άπειρα χχχχχ και στο τέλος τη κυνήγησε... Παλι χώρια ξανα.... Παρηγορήστε με μωρε παιδιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:14 Η Βάσια13859: #31.707 20-11-08 19:14 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε?? Πως ακριβως το έκανε αυτο? Πες μου οτι το βούτηξε στο μπωλ με το νερό του όπως ο Μορφέας!! Click για ανάπτυξη... ναι ακριβώς....αλλά δεν το κανει μόνο ο Μορφέας, το κάνει και ο Ερωτας της Δανάης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:16 Η Βάσια13859: #31.708 20-11-08 19:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν ξέρω για μένα, αλλά το Μορφέα καθόλου....τον άφησα στο δωμάτιο της Σεμέλης σήμερα χωρίς τη Σεμέλη για κανένα τέταρτο μύρισε την καθε του γωνιά εξωνυχιστικά...μετά τον έφερα σε επαφή μαζί της... του έκανε τα άπειρα χχχχχ και στο τέλος της κυνήγησε... Παλι χώρια ξανα.... Παρηγορήστε με μωρε παιδιά... Click για ανάπτυξη... Γιούλη κι εμένα η Αθηνά πέρα του φαγητου, δηλ οτι τρώει, μην περιμένεις οτι ειναι στα καλά της...ακόμα σαν φάντασμα περιφέρεται...τι θα κάνουμε....δεν μπορω να σε παρω τηλ επεσε η μπαταρία του ασυρματου, περιμένω να φορτίσει λίγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:25 Η aalyah έγραψε: #31.709 20-11-08 19:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν ξέρω για μένα, αλλά το Μορφέα καθόλου....τον άφησα στο δωμάτιο της Σεμέλης σήμερα χωρίς τη Σεμέλη για κανένα τέταρτο μύρισε την καθε του γωνιά εξωνυχιστικά...μετά τον έφερα σε επαφή μαζί της... του έκανε τα άπειρα χχχχχ και στο τέλος τη κυνήγησε... Παλι χώρια ξανα.... Παρηγορήστε με μωρε παιδιά... Click για ανάπτυξη... Γιουλάκο μην στεναχωριέσαι βρε! Εννοείται οτι θα τα βρούνε απλά παίρνει λίγο παραπάνω χρόνο! Πόσο είναι η Σέμελη? Οταν θα είναι σε οίστρο δεν θα ξέρεις τι να κάνεις για να τα χωρίσεις καλέ! Όλο μαζί θα θέλουν να είναι Έλα μην ανησυχείς όλα καλά θα πάνε. Πόσο πια αγρίκος θα βγει ο βουτυρομπεμπες? (Συγνώμη που σου χαρακτηρίζω βουτυρομπεμπε τον θεό απλά προσπαθώ να σε ηρεμήσω ) Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι ακριβώς....αλλά δεν το κανει μόνο ο Μορφέας, το κάνει και ο Ερωτας της Δανάης... Click για ανάπτυξη... Σε λίγο θα το γράφουν και στα χαρακτηριστικά των Βιρμανικών..."γλυκός και παιχνιδιαρικος χαρακτηρας, δένονται πολύ με τ'αφεντικά τους και παραμένουν παιχνιδιάρικα για την υπόλοιπη ζωή τους. Τα πάνε καλά με άλλα ζώα. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό? Πνίγουν τα παιχνίδια τους. Αν δεν τα πνίγουν σας πουλήσαν βιρμανική μαιμού" Βάσια πες μου σε παρακαλώ αυτά που σε ρώτησα παραπάνω περι κτηνιατρικής αν δεν σου κάνει κόπο. Το έχω μαράζι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:37 Η Βάσια13859: #31.710 20-11-08 19:37 τι ρωτησες για την κτηνιατρικη?δεν ειδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:41 Η aalyah έγραψε: #31.711 20-11-08 19:41 Αυτό έγραψα Ε είδες Βάσια μου τι παθαίνεις αν είσαι μικρή δεν ξέρεις και ακούς τους γονείς σου? Άσε.....αλήθεια πόσα χρόνια θέλει να τελειώσεις την κτηνιατρική? Εσύ Βάσια έχεις τελειώσει και είσαι κανονική κτηνίατρος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:59 Η Βάσια13859: #31.712 20-11-08 19:59 εμ για να το γράφω λες να μην ειμαι κανονική?ναι τελειωσα στα 5 μιση χρονια και έκανα και διδακτορικό μετά, άλλα 3 μιση χρόνια...η κτηνιατρική ειναι 5 χρόνια και θέλει αρκετο διαβασμα για να τελειωσεις..βάλε οτι εν αντιθέσει με τους γιατρούς μελετάς πολλους οργανισμους...σκύλο, γάτα, πρόβατο, αγελάδα, χοίρους, πτηνα και ψάρια και λίγο ιπποειδή και εξωτικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 20:30 Η aalyah έγραψε: #31.713 20-11-08 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εμ για να το γράφω λες να μην ειμαι κανονική?ναι τελειωσα στα 5 μιση χρονια και έκανα και διδακτορικό μετά, άλλα 3 μιση χρόνια...η κτηνιατρική ειναι 5 χρόνια και θέλει αρκετο διαβασμα για να τελειωσεις..βάλε οτι εν αντιθέσει με τους γιατρούς μελετάς πολλους οργανισμους...σκύλο, γάτα, πρόβατο, αγελάδα, χοίρους, πτηνα και ψάρια και λίγο ιπποειδή και εξωτικά... Click για ανάπτυξη... Ε μπορεί να ήσουν φοιτήτρια....η να δίδασκες χωρίς να εργάζεσαι ως κτηνίατρος.... Μάλιστα.....ε είναι παλι πολλά χρόνια πάντως. Και ιατρική πάνω κάτω είναι γύρω στα 6 χρόνια και μετά γύρω στα άλλα 3 αν δεν κάνω λάθος για ειδικότητα. Σωστα? Αχ έπρεπε να είχα γίνει.... όλοι μου το λένε (μέχρι και ο πρώην μου δηλαδή! Αν είναι δυνατόν πια) "εσύ κοπέλα μου έπρεπε να γίνεις κτηνίατρος". Και εκεί σκάω γιατί το ξέρω οτι θα έπρεπε να γίνω οτί ηθελα όσο τίποτα να γίνω και δεν έγινα. Ε τι να πεις. Είναι αργά τώρα. Εκτός αν μπορούμε να δώσουμε εξετάσεις χωρίς να ξαναπάμε λύκειο. Μπορέι να πάω να δώσω! Δεν με νοιάζει και 40 χρονών να γίνω κτηνίατρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 21:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.714 20-11-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γιουλάκο μην στεναχωριέσαι βρε! Εννοείται οτι θα τα βρούνε απλά παίρνει λίγο παραπάνω χρόνο! Πόσο είναι η Σέμελη? Οταν θα είναι σε οίστρο δεν θα ξέρεις τι να κάνεις για να τα χωρίσεις καλέ! Όλο μαζί θα θέλουν να είναι Έλα μην ανησυχείς όλα καλά θα πάνε. Πόσο πια αγρίκος θα βγει ο βουτυρομπεμπες? (Συγνώμη που σου χαρακτηρίζω βουτυρομπεμπε τον θεό απλά προσπαθώ να σε ηρεμήσω ) Σε λίγο θα το γράφουν και στα χαρακτηριστικά των Βιρμανικών..."γλυκός και παιχνιδιαρικος χαρακτηρας, δένονται πολύ με τ'αφεντικά τους και παραμένουν παιχνιδιάρικα για την υπόλοιπη ζωή τους. Τα πάνε καλά με άλλα ζώα. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό? Πνίγουν τα παιχνίδια τους. Αν δεν τα πνίγουν σας πουλήσαν βιρμανική μαιμού" Βάσια πες μου σε παρακαλώ αυτά που σε ρώτησα παραπάνω περι κτηνιατρικής αν δεν σου κάνει κόπο. Το έχω μαράζι.... Click για ανάπτυξη... το καλό χιούμορ ηρεμεί και χαλαρώνει!! Σ'ευχαριστώ Θενια μου... σου χρωστώ έξτρα Βιρμανοζούληγμα ελα εσύ και θα δεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 21:11 Η aalyah έγραψε: #31.715 20-11-08 21:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το καλό χιούμορ ηρεμεί και χαλαρώνει!! Σ'ευχαριστώ Θενια μου... σου χρωστώ έξτρα Βιρμανοζούληγμα ελα εσύ και θα δεις Click για ανάπτυξη... Ναι ναι ναι!!! Είπες οτι έχω δωρεάν ένα χρόνο στον φαν κλαμπ του Μορφέα ε? Τι περιλαμβάνουν τα μπονους? Εχω να του ρίξω ζούληγμα του μικρου....θα με βλεπει θα παίρνει ένα τέτοιο ύφος και θα εξαφανίζεται!! Θα σκεφτεται "ωχ ήρθε η τρελή με το μαλλί" (θα καταλάβεις όταν με γνωρίσεις) και θα εξαφανίζεται! Θα τον μετονομάσεις σε Σίφουνα απο το πόσο γρήγορα θα γίνεται καπνός!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 21:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.716 20-11-08 21:16 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι ναι ναι!!! Είπες οτι έχω δωρεάν ένα χρόνο στον φαν κλαμπ του Μορφέα ε? Τι περιλαμβάνουν τα μπονους? Εχω να του ρίξω ζούληγμα του μικρου....θα με βλεπει θα παίρνει ένα τέτοιο ύφος και θα εξαφανίζεται!! Θα σκεφτεται "ωχ ήρθε η τρελή με το μαλλί" (θα καταλάβεις όταν με γνωρίσεις) και θα εξαφανίζεται! Θα τον μετονομάσεις σε Σίφουνα απο το πόσο γρήγορα θα γίνεται καπνός!! Click για ανάπτυξη... Αυριο πάμε για τις 25 μέρες ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 21:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.717 20-11-08 21:19 ο Μορφέας ρίχνει τώρα τούφες στο γατοδεντρο του μπαλκονιού και τα κορίτσια παιζουν ανέμελατουλάχιστον το Σεμελάκι έχει τη κυρα Καλυψώ σύμμαχο....το Σαββατοκύριακο θα βγάλω πολλές φωτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 21:24 Η Raisa έγραψε: #31.718 20-11-08 21:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το Σαββατοκύριακο θα βγάλω πολλές φωτό Click για ανάπτυξη... Άντε, έτσι μπράβο! Καιρός ήταν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 00:54 Η staman2 έγραψε: #31.719 21-11-08 00:54 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εμ για να το γράφω λες να μην ειμαι κανονική?ναι τελειωσα στα 5 μιση χρονια και έκανα και διδακτορικό μετά, άλλα 3 μιση χρόνια...η κτηνιατρική ειναι 5 χρόνια και θέλει αρκετο διαβασμα για να τελειωσεις..βάλε οτι εν αντιθέσει με τους γιατρούς μελετάς πολλους οργανισμους...σκύλο, γάτα, πρόβατο, αγελάδα, χοίρους, πτηνα και ψάρια και λίγο ιπποειδή και εξωτικά... Click για ανάπτυξη... Βασάκο μου!!!! Τρελαίνομαι να σε ακούω. Πραγματικά προχθές που ήρθες σπίτι δεν σε χόρταινα να μου μιλάς για τις εμπειρίες σου! Και μάλιστα τόσο απλή και καθόλου ψωνισμένη γιατρός!!! Φιλάκια από Τίμυ, Πέρση, Ναλίτα, Λουση και Σεβάχ!!! Και από Εμένα ΦΥΣΙΚΑ τα περσισσότερα. Μου λείπτετε γιατί δεν μπορω΄να μπαίνω συχνά λόγω της κατάληψης που έχουμε κ τρέχουμε γαμώτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 00:56 Η staman2 έγραψε: #31.720 21-11-08 00:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο Μορφέας ρίχνει τώρα τούφες στο γατοδεντρο του μπαλκονιού και τα κορίτσια παιζουν ανέμελατουλάχιστον το Σεμελάκι έχει τη κυρα Καλυψώ σύμμαχο....το Σαββατοκύριακο θα βγάλω πολλές φωτό Click για ανάπτυξη... Περιμένουμε Γιουλάκο!! Φιλησέ μου τα όλα!!! Και τον Χρηστάκο φυσικά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1584 1585 1586 1587 1588 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1586 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1586 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: σας ενημερώνω οτι σήμερα ο Ιωνας επνιξε το ποντικι...μα τι ειναι αυτο το πραγμα? Click για ανάπτυξη... Ε?? Πως ακριβως το έκανε αυτο? Πες μου οτι το βούτηξε στο μπωλ με το νερό του όπως ο Μορφέας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.706 20-11-08 19:14 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλη λες να σε πειραξε το ''parfume'' που εχεις στο σπιτι για τον Μορφεα ?? Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω για μένα, αλλά το Μορφέα καθόλου....τον άφησα στο δωμάτιο της Σεμέλης σήμερα χωρίς τη Σεμέλη για κανένα τέταρτο μύρισε την καθε του γωνιά εξωνυχιστικά...μετά τον έφερα σε επαφή μαζί της... του έκανε τα άπειρα χχχχχ και στο τέλος τη κυνήγησε... Παλι χώρια ξανα.... Παρηγορήστε με μωρε παιδιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:14 Η Βάσια13859: #31.707 20-11-08 19:14 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε?? Πως ακριβως το έκανε αυτο? Πες μου οτι το βούτηξε στο μπωλ με το νερό του όπως ο Μορφέας!! Click για ανάπτυξη... ναι ακριβώς....αλλά δεν το κανει μόνο ο Μορφέας, το κάνει και ο Ερωτας της Δανάης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:16 Η Βάσια13859: #31.708 20-11-08 19:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν ξέρω για μένα, αλλά το Μορφέα καθόλου....τον άφησα στο δωμάτιο της Σεμέλης σήμερα χωρίς τη Σεμέλη για κανένα τέταρτο μύρισε την καθε του γωνιά εξωνυχιστικά...μετά τον έφερα σε επαφή μαζί της... του έκανε τα άπειρα χχχχχ και στο τέλος της κυνήγησε... Παλι χώρια ξανα.... Παρηγορήστε με μωρε παιδιά... Click για ανάπτυξη... Γιούλη κι εμένα η Αθηνά πέρα του φαγητου, δηλ οτι τρώει, μην περιμένεις οτι ειναι στα καλά της...ακόμα σαν φάντασμα περιφέρεται...τι θα κάνουμε....δεν μπορω να σε παρω τηλ επεσε η μπαταρία του ασυρματου, περιμένω να φορτίσει λίγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:25 Η aalyah έγραψε: #31.709 20-11-08 19:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν ξέρω για μένα, αλλά το Μορφέα καθόλου....τον άφησα στο δωμάτιο της Σεμέλης σήμερα χωρίς τη Σεμέλη για κανένα τέταρτο μύρισε την καθε του γωνιά εξωνυχιστικά...μετά τον έφερα σε επαφή μαζί της... του έκανε τα άπειρα χχχχχ και στο τέλος τη κυνήγησε... Παλι χώρια ξανα.... Παρηγορήστε με μωρε παιδιά... Click για ανάπτυξη... Γιουλάκο μην στεναχωριέσαι βρε! Εννοείται οτι θα τα βρούνε απλά παίρνει λίγο παραπάνω χρόνο! Πόσο είναι η Σέμελη? Οταν θα είναι σε οίστρο δεν θα ξέρεις τι να κάνεις για να τα χωρίσεις καλέ! Όλο μαζί θα θέλουν να είναι Έλα μην ανησυχείς όλα καλά θα πάνε. Πόσο πια αγρίκος θα βγει ο βουτυρομπεμπες? (Συγνώμη που σου χαρακτηρίζω βουτυρομπεμπε τον θεό απλά προσπαθώ να σε ηρεμήσω ) Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι ακριβώς....αλλά δεν το κανει μόνο ο Μορφέας, το κάνει και ο Ερωτας της Δανάης... Click για ανάπτυξη... Σε λίγο θα το γράφουν και στα χαρακτηριστικά των Βιρμανικών..."γλυκός και παιχνιδιαρικος χαρακτηρας, δένονται πολύ με τ'αφεντικά τους και παραμένουν παιχνιδιάρικα για την υπόλοιπη ζωή τους. Τα πάνε καλά με άλλα ζώα. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό? Πνίγουν τα παιχνίδια τους. Αν δεν τα πνίγουν σας πουλήσαν βιρμανική μαιμού" Βάσια πες μου σε παρακαλώ αυτά που σε ρώτησα παραπάνω περι κτηνιατρικής αν δεν σου κάνει κόπο. Το έχω μαράζι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:37 Η Βάσια13859: #31.710 20-11-08 19:37 τι ρωτησες για την κτηνιατρικη?δεν ειδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:41 Η aalyah έγραψε: #31.711 20-11-08 19:41 Αυτό έγραψα Ε είδες Βάσια μου τι παθαίνεις αν είσαι μικρή δεν ξέρεις και ακούς τους γονείς σου? Άσε.....αλήθεια πόσα χρόνια θέλει να τελειώσεις την κτηνιατρική? Εσύ Βάσια έχεις τελειώσει και είσαι κανονική κτηνίατρος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:59 Η Βάσια13859: #31.712 20-11-08 19:59 εμ για να το γράφω λες να μην ειμαι κανονική?ναι τελειωσα στα 5 μιση χρονια και έκανα και διδακτορικό μετά, άλλα 3 μιση χρόνια...η κτηνιατρική ειναι 5 χρόνια και θέλει αρκετο διαβασμα για να τελειωσεις..βάλε οτι εν αντιθέσει με τους γιατρούς μελετάς πολλους οργανισμους...σκύλο, γάτα, πρόβατο, αγελάδα, χοίρους, πτηνα και ψάρια και λίγο ιπποειδή και εξωτικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 20:30 Η aalyah έγραψε: #31.713 20-11-08 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εμ για να το γράφω λες να μην ειμαι κανονική?ναι τελειωσα στα 5 μιση χρονια και έκανα και διδακτορικό μετά, άλλα 3 μιση χρόνια...η κτηνιατρική ειναι 5 χρόνια και θέλει αρκετο διαβασμα για να τελειωσεις..βάλε οτι εν αντιθέσει με τους γιατρούς μελετάς πολλους οργανισμους...σκύλο, γάτα, πρόβατο, αγελάδα, χοίρους, πτηνα και ψάρια και λίγο ιπποειδή και εξωτικά... Click για ανάπτυξη... Ε μπορεί να ήσουν φοιτήτρια....η να δίδασκες χωρίς να εργάζεσαι ως κτηνίατρος.... Μάλιστα.....ε είναι παλι πολλά χρόνια πάντως. Και ιατρική πάνω κάτω είναι γύρω στα 6 χρόνια και μετά γύρω στα άλλα 3 αν δεν κάνω λάθος για ειδικότητα. Σωστα? Αχ έπρεπε να είχα γίνει.... όλοι μου το λένε (μέχρι και ο πρώην μου δηλαδή! Αν είναι δυνατόν πια) "εσύ κοπέλα μου έπρεπε να γίνεις κτηνίατρος". Και εκεί σκάω γιατί το ξέρω οτι θα έπρεπε να γίνω οτί ηθελα όσο τίποτα να γίνω και δεν έγινα. Ε τι να πεις. Είναι αργά τώρα. Εκτός αν μπορούμε να δώσουμε εξετάσεις χωρίς να ξαναπάμε λύκειο. Μπορέι να πάω να δώσω! Δεν με νοιάζει και 40 χρονών να γίνω κτηνίατρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 21:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.714 20-11-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γιουλάκο μην στεναχωριέσαι βρε! Εννοείται οτι θα τα βρούνε απλά παίρνει λίγο παραπάνω χρόνο! Πόσο είναι η Σέμελη? Οταν θα είναι σε οίστρο δεν θα ξέρεις τι να κάνεις για να τα χωρίσεις καλέ! Όλο μαζί θα θέλουν να είναι Έλα μην ανησυχείς όλα καλά θα πάνε. Πόσο πια αγρίκος θα βγει ο βουτυρομπεμπες? (Συγνώμη που σου χαρακτηρίζω βουτυρομπεμπε τον θεό απλά προσπαθώ να σε ηρεμήσω ) Σε λίγο θα το γράφουν και στα χαρακτηριστικά των Βιρμανικών..."γλυκός και παιχνιδιαρικος χαρακτηρας, δένονται πολύ με τ'αφεντικά τους και παραμένουν παιχνιδιάρικα για την υπόλοιπη ζωή τους. Τα πάνε καλά με άλλα ζώα. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό? Πνίγουν τα παιχνίδια τους. Αν δεν τα πνίγουν σας πουλήσαν βιρμανική μαιμού" Βάσια πες μου σε παρακαλώ αυτά που σε ρώτησα παραπάνω περι κτηνιατρικής αν δεν σου κάνει κόπο. Το έχω μαράζι.... Click για ανάπτυξη... το καλό χιούμορ ηρεμεί και χαλαρώνει!! Σ'ευχαριστώ Θενια μου... σου χρωστώ έξτρα Βιρμανοζούληγμα ελα εσύ και θα δεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 21:11 Η aalyah έγραψε: #31.715 20-11-08 21:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το καλό χιούμορ ηρεμεί και χαλαρώνει!! Σ'ευχαριστώ Θενια μου... σου χρωστώ έξτρα Βιρμανοζούληγμα ελα εσύ και θα δεις Click για ανάπτυξη... Ναι ναι ναι!!! Είπες οτι έχω δωρεάν ένα χρόνο στον φαν κλαμπ του Μορφέα ε? Τι περιλαμβάνουν τα μπονους? Εχω να του ρίξω ζούληγμα του μικρου....θα με βλεπει θα παίρνει ένα τέτοιο ύφος και θα εξαφανίζεται!! Θα σκεφτεται "ωχ ήρθε η τρελή με το μαλλί" (θα καταλάβεις όταν με γνωρίσεις) και θα εξαφανίζεται! Θα τον μετονομάσεις σε Σίφουνα απο το πόσο γρήγορα θα γίνεται καπνός!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 21:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.716 20-11-08 21:16 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι ναι ναι!!! Είπες οτι έχω δωρεάν ένα χρόνο στον φαν κλαμπ του Μορφέα ε? Τι περιλαμβάνουν τα μπονους? Εχω να του ρίξω ζούληγμα του μικρου....θα με βλεπει θα παίρνει ένα τέτοιο ύφος και θα εξαφανίζεται!! Θα σκεφτεται "ωχ ήρθε η τρελή με το μαλλί" (θα καταλάβεις όταν με γνωρίσεις) και θα εξαφανίζεται! Θα τον μετονομάσεις σε Σίφουνα απο το πόσο γρήγορα θα γίνεται καπνός!! Click για ανάπτυξη... Αυριο πάμε για τις 25 μέρες ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 21:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.717 20-11-08 21:19 ο Μορφέας ρίχνει τώρα τούφες στο γατοδεντρο του μπαλκονιού και τα κορίτσια παιζουν ανέμελατουλάχιστον το Σεμελάκι έχει τη κυρα Καλυψώ σύμμαχο....το Σαββατοκύριακο θα βγάλω πολλές φωτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 21:24 Η Raisa έγραψε: #31.718 20-11-08 21:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το Σαββατοκύριακο θα βγάλω πολλές φωτό Click για ανάπτυξη... Άντε, έτσι μπράβο! Καιρός ήταν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 00:54 Η staman2 έγραψε: #31.719 21-11-08 00:54 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εμ για να το γράφω λες να μην ειμαι κανονική?ναι τελειωσα στα 5 μιση χρονια και έκανα και διδακτορικό μετά, άλλα 3 μιση χρόνια...η κτηνιατρική ειναι 5 χρόνια και θέλει αρκετο διαβασμα για να τελειωσεις..βάλε οτι εν αντιθέσει με τους γιατρούς μελετάς πολλους οργανισμους...σκύλο, γάτα, πρόβατο, αγελάδα, χοίρους, πτηνα και ψάρια και λίγο ιπποειδή και εξωτικά... Click για ανάπτυξη... Βασάκο μου!!!! Τρελαίνομαι να σε ακούω. Πραγματικά προχθές που ήρθες σπίτι δεν σε χόρταινα να μου μιλάς για τις εμπειρίες σου! Και μάλιστα τόσο απλή και καθόλου ψωνισμένη γιατρός!!! Φιλάκια από Τίμυ, Πέρση, Ναλίτα, Λουση και Σεβάχ!!! Και από Εμένα ΦΥΣΙΚΑ τα περσισσότερα. Μου λείπτετε γιατί δεν μπορω΄να μπαίνω συχνά λόγω της κατάληψης που έχουμε κ τρέχουμε γαμώτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 00:56 Η staman2 έγραψε: #31.720 21-11-08 00:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο Μορφέας ρίχνει τώρα τούφες στο γατοδεντρο του μπαλκονιού και τα κορίτσια παιζουν ανέμελατουλάχιστον το Σεμελάκι έχει τη κυρα Καλυψώ σύμμαχο....το Σαββατοκύριακο θα βγάλω πολλές φωτό Click για ανάπτυξη... Περιμένουμε Γιουλάκο!! Φιλησέ μου τα όλα!!! Και τον Χρηστάκο φυσικά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1584 1585 1586 1587 1588 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1586 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1586 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλη λες να σε πειραξε το ''parfume'' που εχεις στο σπιτι για τον Μορφεα ?? Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω για μένα, αλλά το Μορφέα καθόλου....τον άφησα στο δωμάτιο της Σεμέλης σήμερα χωρίς τη Σεμέλη για κανένα τέταρτο μύρισε την καθε του γωνιά εξωνυχιστικά...μετά τον έφερα σε επαφή μαζί της... του έκανε τα άπειρα χχχχχ και στο τέλος τη κυνήγησε... Παλι χώρια ξανα.... Παρηγορήστε με μωρε παιδιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:14 Η Βάσια13859: #31.707 20-11-08 19:14 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε?? Πως ακριβως το έκανε αυτο? Πες μου οτι το βούτηξε στο μπωλ με το νερό του όπως ο Μορφέας!! Click για ανάπτυξη... ναι ακριβώς....αλλά δεν το κανει μόνο ο Μορφέας, το κάνει και ο Ερωτας της Δανάης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:16 Η Βάσια13859: #31.708 20-11-08 19:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν ξέρω για μένα, αλλά το Μορφέα καθόλου....τον άφησα στο δωμάτιο της Σεμέλης σήμερα χωρίς τη Σεμέλη για κανένα τέταρτο μύρισε την καθε του γωνιά εξωνυχιστικά...μετά τον έφερα σε επαφή μαζί της... του έκανε τα άπειρα χχχχχ και στο τέλος της κυνήγησε... Παλι χώρια ξανα.... Παρηγορήστε με μωρε παιδιά... Click για ανάπτυξη... Γιούλη κι εμένα η Αθηνά πέρα του φαγητου, δηλ οτι τρώει, μην περιμένεις οτι ειναι στα καλά της...ακόμα σαν φάντασμα περιφέρεται...τι θα κάνουμε....δεν μπορω να σε παρω τηλ επεσε η μπαταρία του ασυρματου, περιμένω να φορτίσει λίγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:25 Η aalyah έγραψε: #31.709 20-11-08 19:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν ξέρω για μένα, αλλά το Μορφέα καθόλου....τον άφησα στο δωμάτιο της Σεμέλης σήμερα χωρίς τη Σεμέλη για κανένα τέταρτο μύρισε την καθε του γωνιά εξωνυχιστικά...μετά τον έφερα σε επαφή μαζί της... του έκανε τα άπειρα χχχχχ και στο τέλος τη κυνήγησε... Παλι χώρια ξανα.... Παρηγορήστε με μωρε παιδιά... Click για ανάπτυξη... Γιουλάκο μην στεναχωριέσαι βρε! Εννοείται οτι θα τα βρούνε απλά παίρνει λίγο παραπάνω χρόνο! Πόσο είναι η Σέμελη? Οταν θα είναι σε οίστρο δεν θα ξέρεις τι να κάνεις για να τα χωρίσεις καλέ! Όλο μαζί θα θέλουν να είναι Έλα μην ανησυχείς όλα καλά θα πάνε. Πόσο πια αγρίκος θα βγει ο βουτυρομπεμπες? (Συγνώμη που σου χαρακτηρίζω βουτυρομπεμπε τον θεό απλά προσπαθώ να σε ηρεμήσω ) Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι ακριβώς....αλλά δεν το κανει μόνο ο Μορφέας, το κάνει και ο Ερωτας της Δανάης... Click για ανάπτυξη... Σε λίγο θα το γράφουν και στα χαρακτηριστικά των Βιρμανικών..."γλυκός και παιχνιδιαρικος χαρακτηρας, δένονται πολύ με τ'αφεντικά τους και παραμένουν παιχνιδιάρικα για την υπόλοιπη ζωή τους. Τα πάνε καλά με άλλα ζώα. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό? Πνίγουν τα παιχνίδια τους. Αν δεν τα πνίγουν σας πουλήσαν βιρμανική μαιμού" Βάσια πες μου σε παρακαλώ αυτά που σε ρώτησα παραπάνω περι κτηνιατρικής αν δεν σου κάνει κόπο. Το έχω μαράζι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:37 Η Βάσια13859: #31.710 20-11-08 19:37 τι ρωτησες για την κτηνιατρικη?δεν ειδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:41 Η aalyah έγραψε: #31.711 20-11-08 19:41 Αυτό έγραψα Ε είδες Βάσια μου τι παθαίνεις αν είσαι μικρή δεν ξέρεις και ακούς τους γονείς σου? Άσε.....αλήθεια πόσα χρόνια θέλει να τελειώσεις την κτηνιατρική? Εσύ Βάσια έχεις τελειώσει και είσαι κανονική κτηνίατρος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:59 Η Βάσια13859: #31.712 20-11-08 19:59 εμ για να το γράφω λες να μην ειμαι κανονική?ναι τελειωσα στα 5 μιση χρονια και έκανα και διδακτορικό μετά, άλλα 3 μιση χρόνια...η κτηνιατρική ειναι 5 χρόνια και θέλει αρκετο διαβασμα για να τελειωσεις..βάλε οτι εν αντιθέσει με τους γιατρούς μελετάς πολλους οργανισμους...σκύλο, γάτα, πρόβατο, αγελάδα, χοίρους, πτηνα και ψάρια και λίγο ιπποειδή και εξωτικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 20:30 Η aalyah έγραψε: #31.713 20-11-08 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εμ για να το γράφω λες να μην ειμαι κανονική?ναι τελειωσα στα 5 μιση χρονια και έκανα και διδακτορικό μετά, άλλα 3 μιση χρόνια...η κτηνιατρική ειναι 5 χρόνια και θέλει αρκετο διαβασμα για να τελειωσεις..βάλε οτι εν αντιθέσει με τους γιατρούς μελετάς πολλους οργανισμους...σκύλο, γάτα, πρόβατο, αγελάδα, χοίρους, πτηνα και ψάρια και λίγο ιπποειδή και εξωτικά... Click για ανάπτυξη... Ε μπορεί να ήσουν φοιτήτρια....η να δίδασκες χωρίς να εργάζεσαι ως κτηνίατρος.... Μάλιστα.....ε είναι παλι πολλά χρόνια πάντως. Και ιατρική πάνω κάτω είναι γύρω στα 6 χρόνια και μετά γύρω στα άλλα 3 αν δεν κάνω λάθος για ειδικότητα. Σωστα? Αχ έπρεπε να είχα γίνει.... όλοι μου το λένε (μέχρι και ο πρώην μου δηλαδή! Αν είναι δυνατόν πια) "εσύ κοπέλα μου έπρεπε να γίνεις κτηνίατρος". Και εκεί σκάω γιατί το ξέρω οτι θα έπρεπε να γίνω οτί ηθελα όσο τίποτα να γίνω και δεν έγινα. Ε τι να πεις. Είναι αργά τώρα. Εκτός αν μπορούμε να δώσουμε εξετάσεις χωρίς να ξαναπάμε λύκειο. Μπορέι να πάω να δώσω! Δεν με νοιάζει και 40 χρονών να γίνω κτηνίατρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 21:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.714 20-11-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γιουλάκο μην στεναχωριέσαι βρε! Εννοείται οτι θα τα βρούνε απλά παίρνει λίγο παραπάνω χρόνο! Πόσο είναι η Σέμελη? Οταν θα είναι σε οίστρο δεν θα ξέρεις τι να κάνεις για να τα χωρίσεις καλέ! Όλο μαζί θα θέλουν να είναι Έλα μην ανησυχείς όλα καλά θα πάνε. Πόσο πια αγρίκος θα βγει ο βουτυρομπεμπες? (Συγνώμη που σου χαρακτηρίζω βουτυρομπεμπε τον θεό απλά προσπαθώ να σε ηρεμήσω ) Σε λίγο θα το γράφουν και στα χαρακτηριστικά των Βιρμανικών..."γλυκός και παιχνιδιαρικος χαρακτηρας, δένονται πολύ με τ'αφεντικά τους και παραμένουν παιχνιδιάρικα για την υπόλοιπη ζωή τους. Τα πάνε καλά με άλλα ζώα. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό? Πνίγουν τα παιχνίδια τους. Αν δεν τα πνίγουν σας πουλήσαν βιρμανική μαιμού" Βάσια πες μου σε παρακαλώ αυτά που σε ρώτησα παραπάνω περι κτηνιατρικής αν δεν σου κάνει κόπο. Το έχω μαράζι.... Click για ανάπτυξη... το καλό χιούμορ ηρεμεί και χαλαρώνει!! Σ'ευχαριστώ Θενια μου... σου χρωστώ έξτρα Βιρμανοζούληγμα ελα εσύ και θα δεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 21:11 Η aalyah έγραψε: #31.715 20-11-08 21:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το καλό χιούμορ ηρεμεί και χαλαρώνει!! Σ'ευχαριστώ Θενια μου... σου χρωστώ έξτρα Βιρμανοζούληγμα ελα εσύ και θα δεις Click για ανάπτυξη... Ναι ναι ναι!!! Είπες οτι έχω δωρεάν ένα χρόνο στον φαν κλαμπ του Μορφέα ε? Τι περιλαμβάνουν τα μπονους? Εχω να του ρίξω ζούληγμα του μικρου....θα με βλεπει θα παίρνει ένα τέτοιο ύφος και θα εξαφανίζεται!! Θα σκεφτεται "ωχ ήρθε η τρελή με το μαλλί" (θα καταλάβεις όταν με γνωρίσεις) και θα εξαφανίζεται! Θα τον μετονομάσεις σε Σίφουνα απο το πόσο γρήγορα θα γίνεται καπνός!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 21:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.716 20-11-08 21:16 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι ναι ναι!!! Είπες οτι έχω δωρεάν ένα χρόνο στον φαν κλαμπ του Μορφέα ε? Τι περιλαμβάνουν τα μπονους? Εχω να του ρίξω ζούληγμα του μικρου....θα με βλεπει θα παίρνει ένα τέτοιο ύφος και θα εξαφανίζεται!! Θα σκεφτεται "ωχ ήρθε η τρελή με το μαλλί" (θα καταλάβεις όταν με γνωρίσεις) και θα εξαφανίζεται! Θα τον μετονομάσεις σε Σίφουνα απο το πόσο γρήγορα θα γίνεται καπνός!! Click για ανάπτυξη... Αυριο πάμε για τις 25 μέρες ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 21:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.717 20-11-08 21:19 ο Μορφέας ρίχνει τώρα τούφες στο γατοδεντρο του μπαλκονιού και τα κορίτσια παιζουν ανέμελατουλάχιστον το Σεμελάκι έχει τη κυρα Καλυψώ σύμμαχο....το Σαββατοκύριακο θα βγάλω πολλές φωτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 21:24 Η Raisa έγραψε: #31.718 20-11-08 21:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το Σαββατοκύριακο θα βγάλω πολλές φωτό Click για ανάπτυξη... Άντε, έτσι μπράβο! Καιρός ήταν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 00:54 Η staman2 έγραψε: #31.719 21-11-08 00:54 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εμ για να το γράφω λες να μην ειμαι κανονική?ναι τελειωσα στα 5 μιση χρονια και έκανα και διδακτορικό μετά, άλλα 3 μιση χρόνια...η κτηνιατρική ειναι 5 χρόνια και θέλει αρκετο διαβασμα για να τελειωσεις..βάλε οτι εν αντιθέσει με τους γιατρούς μελετάς πολλους οργανισμους...σκύλο, γάτα, πρόβατο, αγελάδα, χοίρους, πτηνα και ψάρια και λίγο ιπποειδή και εξωτικά... Click για ανάπτυξη... Βασάκο μου!!!! Τρελαίνομαι να σε ακούω. Πραγματικά προχθές που ήρθες σπίτι δεν σε χόρταινα να μου μιλάς για τις εμπειρίες σου! Και μάλιστα τόσο απλή και καθόλου ψωνισμένη γιατρός!!! Φιλάκια από Τίμυ, Πέρση, Ναλίτα, Λουση και Σεβάχ!!! Και από Εμένα ΦΥΣΙΚΑ τα περσισσότερα. Μου λείπτετε γιατί δεν μπορω΄να μπαίνω συχνά λόγω της κατάληψης που έχουμε κ τρέχουμε γαμώτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 00:56 Η staman2 έγραψε: #31.720 21-11-08 00:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο Μορφέας ρίχνει τώρα τούφες στο γατοδεντρο του μπαλκονιού και τα κορίτσια παιζουν ανέμελατουλάχιστον το Σεμελάκι έχει τη κυρα Καλυψώ σύμμαχο....το Σαββατοκύριακο θα βγάλω πολλές φωτό Click για ανάπτυξη... Περιμένουμε Γιουλάκο!! Φιλησέ μου τα όλα!!! Και τον Χρηστάκο φυσικά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1584 1585 1586 1587 1588 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1586 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1586 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε?? Πως ακριβως το έκανε αυτο? Πες μου οτι το βούτηξε στο μπωλ με το νερό του όπως ο Μορφέας!! Click για ανάπτυξη... ναι ακριβώς....αλλά δεν το κανει μόνο ο Μορφέας, το κάνει και ο Ερωτας της Δανάης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:16 Η Βάσια13859: #31.708 20-11-08 19:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν ξέρω για μένα, αλλά το Μορφέα καθόλου....τον άφησα στο δωμάτιο της Σεμέλης σήμερα χωρίς τη Σεμέλη για κανένα τέταρτο μύρισε την καθε του γωνιά εξωνυχιστικά...μετά τον έφερα σε επαφή μαζί της... του έκανε τα άπειρα χχχχχ και στο τέλος της κυνήγησε... Παλι χώρια ξανα.... Παρηγορήστε με μωρε παιδιά... Click για ανάπτυξη... Γιούλη κι εμένα η Αθηνά πέρα του φαγητου, δηλ οτι τρώει, μην περιμένεις οτι ειναι στα καλά της...ακόμα σαν φάντασμα περιφέρεται...τι θα κάνουμε....δεν μπορω να σε παρω τηλ επεσε η μπαταρία του ασυρματου, περιμένω να φορτίσει λίγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:25 Η aalyah έγραψε: #31.709 20-11-08 19:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν ξέρω για μένα, αλλά το Μορφέα καθόλου....τον άφησα στο δωμάτιο της Σεμέλης σήμερα χωρίς τη Σεμέλη για κανένα τέταρτο μύρισε την καθε του γωνιά εξωνυχιστικά...μετά τον έφερα σε επαφή μαζί της... του έκανε τα άπειρα χχχχχ και στο τέλος τη κυνήγησε... Παλι χώρια ξανα.... Παρηγορήστε με μωρε παιδιά... Click για ανάπτυξη... Γιουλάκο μην στεναχωριέσαι βρε! Εννοείται οτι θα τα βρούνε απλά παίρνει λίγο παραπάνω χρόνο! Πόσο είναι η Σέμελη? Οταν θα είναι σε οίστρο δεν θα ξέρεις τι να κάνεις για να τα χωρίσεις καλέ! Όλο μαζί θα θέλουν να είναι Έλα μην ανησυχείς όλα καλά θα πάνε. Πόσο πια αγρίκος θα βγει ο βουτυρομπεμπες? (Συγνώμη που σου χαρακτηρίζω βουτυρομπεμπε τον θεό απλά προσπαθώ να σε ηρεμήσω ) Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι ακριβώς....αλλά δεν το κανει μόνο ο Μορφέας, το κάνει και ο Ερωτας της Δανάης... Click για ανάπτυξη... Σε λίγο θα το γράφουν και στα χαρακτηριστικά των Βιρμανικών..."γλυκός και παιχνιδιαρικος χαρακτηρας, δένονται πολύ με τ'αφεντικά τους και παραμένουν παιχνιδιάρικα για την υπόλοιπη ζωή τους. Τα πάνε καλά με άλλα ζώα. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό? Πνίγουν τα παιχνίδια τους. Αν δεν τα πνίγουν σας πουλήσαν βιρμανική μαιμού" Βάσια πες μου σε παρακαλώ αυτά που σε ρώτησα παραπάνω περι κτηνιατρικής αν δεν σου κάνει κόπο. Το έχω μαράζι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:37 Η Βάσια13859: #31.710 20-11-08 19:37 τι ρωτησες για την κτηνιατρικη?δεν ειδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:41 Η aalyah έγραψε: #31.711 20-11-08 19:41 Αυτό έγραψα Ε είδες Βάσια μου τι παθαίνεις αν είσαι μικρή δεν ξέρεις και ακούς τους γονείς σου? Άσε.....αλήθεια πόσα χρόνια θέλει να τελειώσεις την κτηνιατρική? Εσύ Βάσια έχεις τελειώσει και είσαι κανονική κτηνίατρος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:59 Η Βάσια13859: #31.712 20-11-08 19:59 εμ για να το γράφω λες να μην ειμαι κανονική?ναι τελειωσα στα 5 μιση χρονια και έκανα και διδακτορικό μετά, άλλα 3 μιση χρόνια...η κτηνιατρική ειναι 5 χρόνια και θέλει αρκετο διαβασμα για να τελειωσεις..βάλε οτι εν αντιθέσει με τους γιατρούς μελετάς πολλους οργανισμους...σκύλο, γάτα, πρόβατο, αγελάδα, χοίρους, πτηνα και ψάρια και λίγο ιπποειδή και εξωτικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 20:30 Η aalyah έγραψε: #31.713 20-11-08 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εμ για να το γράφω λες να μην ειμαι κανονική?ναι τελειωσα στα 5 μιση χρονια και έκανα και διδακτορικό μετά, άλλα 3 μιση χρόνια...η κτηνιατρική ειναι 5 χρόνια και θέλει αρκετο διαβασμα για να τελειωσεις..βάλε οτι εν αντιθέσει με τους γιατρούς μελετάς πολλους οργανισμους...σκύλο, γάτα, πρόβατο, αγελάδα, χοίρους, πτηνα και ψάρια και λίγο ιπποειδή και εξωτικά... Click για ανάπτυξη... Ε μπορεί να ήσουν φοιτήτρια....η να δίδασκες χωρίς να εργάζεσαι ως κτηνίατρος.... Μάλιστα.....ε είναι παλι πολλά χρόνια πάντως. Και ιατρική πάνω κάτω είναι γύρω στα 6 χρόνια και μετά γύρω στα άλλα 3 αν δεν κάνω λάθος για ειδικότητα. Σωστα? Αχ έπρεπε να είχα γίνει.... όλοι μου το λένε (μέχρι και ο πρώην μου δηλαδή! Αν είναι δυνατόν πια) "εσύ κοπέλα μου έπρεπε να γίνεις κτηνίατρος". Και εκεί σκάω γιατί το ξέρω οτι θα έπρεπε να γίνω οτί ηθελα όσο τίποτα να γίνω και δεν έγινα. Ε τι να πεις. Είναι αργά τώρα. Εκτός αν μπορούμε να δώσουμε εξετάσεις χωρίς να ξαναπάμε λύκειο. Μπορέι να πάω να δώσω! Δεν με νοιάζει και 40 χρονών να γίνω κτηνίατρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 21:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.714 20-11-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γιουλάκο μην στεναχωριέσαι βρε! Εννοείται οτι θα τα βρούνε απλά παίρνει λίγο παραπάνω χρόνο! Πόσο είναι η Σέμελη? Οταν θα είναι σε οίστρο δεν θα ξέρεις τι να κάνεις για να τα χωρίσεις καλέ! Όλο μαζί θα θέλουν να είναι Έλα μην ανησυχείς όλα καλά θα πάνε. Πόσο πια αγρίκος θα βγει ο βουτυρομπεμπες? (Συγνώμη που σου χαρακτηρίζω βουτυρομπεμπε τον θεό απλά προσπαθώ να σε ηρεμήσω ) Σε λίγο θα το γράφουν και στα χαρακτηριστικά των Βιρμανικών..."γλυκός και παιχνιδιαρικος χαρακτηρας, δένονται πολύ με τ'αφεντικά τους και παραμένουν παιχνιδιάρικα για την υπόλοιπη ζωή τους. Τα πάνε καλά με άλλα ζώα. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό? Πνίγουν τα παιχνίδια τους. Αν δεν τα πνίγουν σας πουλήσαν βιρμανική μαιμού" Βάσια πες μου σε παρακαλώ αυτά που σε ρώτησα παραπάνω περι κτηνιατρικής αν δεν σου κάνει κόπο. Το έχω μαράζι.... Click για ανάπτυξη... το καλό χιούμορ ηρεμεί και χαλαρώνει!! Σ'ευχαριστώ Θενια μου... σου χρωστώ έξτρα Βιρμανοζούληγμα ελα εσύ και θα δεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 21:11 Η aalyah έγραψε: #31.715 20-11-08 21:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το καλό χιούμορ ηρεμεί και χαλαρώνει!! Σ'ευχαριστώ Θενια μου... σου χρωστώ έξτρα Βιρμανοζούληγμα ελα εσύ και θα δεις Click για ανάπτυξη... Ναι ναι ναι!!! Είπες οτι έχω δωρεάν ένα χρόνο στον φαν κλαμπ του Μορφέα ε? Τι περιλαμβάνουν τα μπονους? Εχω να του ρίξω ζούληγμα του μικρου....θα με βλεπει θα παίρνει ένα τέτοιο ύφος και θα εξαφανίζεται!! Θα σκεφτεται "ωχ ήρθε η τρελή με το μαλλί" (θα καταλάβεις όταν με γνωρίσεις) και θα εξαφανίζεται! Θα τον μετονομάσεις σε Σίφουνα απο το πόσο γρήγορα θα γίνεται καπνός!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 21:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.716 20-11-08 21:16 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι ναι ναι!!! Είπες οτι έχω δωρεάν ένα χρόνο στον φαν κλαμπ του Μορφέα ε? Τι περιλαμβάνουν τα μπονους? Εχω να του ρίξω ζούληγμα του μικρου....θα με βλεπει θα παίρνει ένα τέτοιο ύφος και θα εξαφανίζεται!! Θα σκεφτεται "ωχ ήρθε η τρελή με το μαλλί" (θα καταλάβεις όταν με γνωρίσεις) και θα εξαφανίζεται! Θα τον μετονομάσεις σε Σίφουνα απο το πόσο γρήγορα θα γίνεται καπνός!! Click για ανάπτυξη... Αυριο πάμε για τις 25 μέρες ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 21:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.717 20-11-08 21:19 ο Μορφέας ρίχνει τώρα τούφες στο γατοδεντρο του μπαλκονιού και τα κορίτσια παιζουν ανέμελατουλάχιστον το Σεμελάκι έχει τη κυρα Καλυψώ σύμμαχο....το Σαββατοκύριακο θα βγάλω πολλές φωτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 21:24 Η Raisa έγραψε: #31.718 20-11-08 21:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το Σαββατοκύριακο θα βγάλω πολλές φωτό Click για ανάπτυξη... Άντε, έτσι μπράβο! Καιρός ήταν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 00:54 Η staman2 έγραψε: #31.719 21-11-08 00:54 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εμ για να το γράφω λες να μην ειμαι κανονική?ναι τελειωσα στα 5 μιση χρονια και έκανα και διδακτορικό μετά, άλλα 3 μιση χρόνια...η κτηνιατρική ειναι 5 χρόνια και θέλει αρκετο διαβασμα για να τελειωσεις..βάλε οτι εν αντιθέσει με τους γιατρούς μελετάς πολλους οργανισμους...σκύλο, γάτα, πρόβατο, αγελάδα, χοίρους, πτηνα και ψάρια και λίγο ιπποειδή και εξωτικά... Click για ανάπτυξη... Βασάκο μου!!!! Τρελαίνομαι να σε ακούω. Πραγματικά προχθές που ήρθες σπίτι δεν σε χόρταινα να μου μιλάς για τις εμπειρίες σου! Και μάλιστα τόσο απλή και καθόλου ψωνισμένη γιατρός!!! Φιλάκια από Τίμυ, Πέρση, Ναλίτα, Λουση και Σεβάχ!!! Και από Εμένα ΦΥΣΙΚΑ τα περσισσότερα. Μου λείπτετε γιατί δεν μπορω΄να μπαίνω συχνά λόγω της κατάληψης που έχουμε κ τρέχουμε γαμώτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 00:56 Η staman2 έγραψε: #31.720 21-11-08 00:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο Μορφέας ρίχνει τώρα τούφες στο γατοδεντρο του μπαλκονιού και τα κορίτσια παιζουν ανέμελατουλάχιστον το Σεμελάκι έχει τη κυρα Καλυψώ σύμμαχο....το Σαββατοκύριακο θα βγάλω πολλές φωτό Click για ανάπτυξη... Περιμένουμε Γιουλάκο!! Φιλησέ μου τα όλα!!! Και τον Χρηστάκο φυσικά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1584 1585 1586 1587 1588 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1586 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1586 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν ξέρω για μένα, αλλά το Μορφέα καθόλου....τον άφησα στο δωμάτιο της Σεμέλης σήμερα χωρίς τη Σεμέλη για κανένα τέταρτο μύρισε την καθε του γωνιά εξωνυχιστικά...μετά τον έφερα σε επαφή μαζί της... του έκανε τα άπειρα χχχχχ και στο τέλος της κυνήγησε... Παλι χώρια ξανα.... Παρηγορήστε με μωρε παιδιά... Click για ανάπτυξη... Γιούλη κι εμένα η Αθηνά πέρα του φαγητου, δηλ οτι τρώει, μην περιμένεις οτι ειναι στα καλά της...ακόμα σαν φάντασμα περιφέρεται...τι θα κάνουμε....δεν μπορω να σε παρω τηλ επεσε η μπαταρία του ασυρματου, περιμένω να φορτίσει λίγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:25 Η aalyah έγραψε: #31.709 20-11-08 19:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν ξέρω για μένα, αλλά το Μορφέα καθόλου....τον άφησα στο δωμάτιο της Σεμέλης σήμερα χωρίς τη Σεμέλη για κανένα τέταρτο μύρισε την καθε του γωνιά εξωνυχιστικά...μετά τον έφερα σε επαφή μαζί της... του έκανε τα άπειρα χχχχχ και στο τέλος τη κυνήγησε... Παλι χώρια ξανα.... Παρηγορήστε με μωρε παιδιά... Click για ανάπτυξη... Γιουλάκο μην στεναχωριέσαι βρε! Εννοείται οτι θα τα βρούνε απλά παίρνει λίγο παραπάνω χρόνο! Πόσο είναι η Σέμελη? Οταν θα είναι σε οίστρο δεν θα ξέρεις τι να κάνεις για να τα χωρίσεις καλέ! Όλο μαζί θα θέλουν να είναι Έλα μην ανησυχείς όλα καλά θα πάνε. Πόσο πια αγρίκος θα βγει ο βουτυρομπεμπες? (Συγνώμη που σου χαρακτηρίζω βουτυρομπεμπε τον θεό απλά προσπαθώ να σε ηρεμήσω ) Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι ακριβώς....αλλά δεν το κανει μόνο ο Μορφέας, το κάνει και ο Ερωτας της Δανάης... Click για ανάπτυξη... Σε λίγο θα το γράφουν και στα χαρακτηριστικά των Βιρμανικών..."γλυκός και παιχνιδιαρικος χαρακτηρας, δένονται πολύ με τ'αφεντικά τους και παραμένουν παιχνιδιάρικα για την υπόλοιπη ζωή τους. Τα πάνε καλά με άλλα ζώα. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό? Πνίγουν τα παιχνίδια τους. Αν δεν τα πνίγουν σας πουλήσαν βιρμανική μαιμού" Βάσια πες μου σε παρακαλώ αυτά που σε ρώτησα παραπάνω περι κτηνιατρικής αν δεν σου κάνει κόπο. Το έχω μαράζι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:37 Η Βάσια13859: #31.710 20-11-08 19:37 τι ρωτησες για την κτηνιατρικη?δεν ειδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:41 Η aalyah έγραψε: #31.711 20-11-08 19:41 Αυτό έγραψα Ε είδες Βάσια μου τι παθαίνεις αν είσαι μικρή δεν ξέρεις και ακούς τους γονείς σου? Άσε.....αλήθεια πόσα χρόνια θέλει να τελειώσεις την κτηνιατρική? Εσύ Βάσια έχεις τελειώσει και είσαι κανονική κτηνίατρος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:59 Η Βάσια13859: #31.712 20-11-08 19:59 εμ για να το γράφω λες να μην ειμαι κανονική?ναι τελειωσα στα 5 μιση χρονια και έκανα και διδακτορικό μετά, άλλα 3 μιση χρόνια...η κτηνιατρική ειναι 5 χρόνια και θέλει αρκετο διαβασμα για να τελειωσεις..βάλε οτι εν αντιθέσει με τους γιατρούς μελετάς πολλους οργανισμους...σκύλο, γάτα, πρόβατο, αγελάδα, χοίρους, πτηνα και ψάρια και λίγο ιπποειδή και εξωτικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 20:30 Η aalyah έγραψε: #31.713 20-11-08 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εμ για να το γράφω λες να μην ειμαι κανονική?ναι τελειωσα στα 5 μιση χρονια και έκανα και διδακτορικό μετά, άλλα 3 μιση χρόνια...η κτηνιατρική ειναι 5 χρόνια και θέλει αρκετο διαβασμα για να τελειωσεις..βάλε οτι εν αντιθέσει με τους γιατρούς μελετάς πολλους οργανισμους...σκύλο, γάτα, πρόβατο, αγελάδα, χοίρους, πτηνα και ψάρια και λίγο ιπποειδή και εξωτικά... Click για ανάπτυξη... Ε μπορεί να ήσουν φοιτήτρια....η να δίδασκες χωρίς να εργάζεσαι ως κτηνίατρος.... Μάλιστα.....ε είναι παλι πολλά χρόνια πάντως. Και ιατρική πάνω κάτω είναι γύρω στα 6 χρόνια και μετά γύρω στα άλλα 3 αν δεν κάνω λάθος για ειδικότητα. Σωστα? Αχ έπρεπε να είχα γίνει.... όλοι μου το λένε (μέχρι και ο πρώην μου δηλαδή! Αν είναι δυνατόν πια) "εσύ κοπέλα μου έπρεπε να γίνεις κτηνίατρος". Και εκεί σκάω γιατί το ξέρω οτι θα έπρεπε να γίνω οτί ηθελα όσο τίποτα να γίνω και δεν έγινα. Ε τι να πεις. Είναι αργά τώρα. Εκτός αν μπορούμε να δώσουμε εξετάσεις χωρίς να ξαναπάμε λύκειο. Μπορέι να πάω να δώσω! Δεν με νοιάζει και 40 χρονών να γίνω κτηνίατρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 21:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.714 20-11-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γιουλάκο μην στεναχωριέσαι βρε! Εννοείται οτι θα τα βρούνε απλά παίρνει λίγο παραπάνω χρόνο! Πόσο είναι η Σέμελη? Οταν θα είναι σε οίστρο δεν θα ξέρεις τι να κάνεις για να τα χωρίσεις καλέ! Όλο μαζί θα θέλουν να είναι Έλα μην ανησυχείς όλα καλά θα πάνε. Πόσο πια αγρίκος θα βγει ο βουτυρομπεμπες? (Συγνώμη που σου χαρακτηρίζω βουτυρομπεμπε τον θεό απλά προσπαθώ να σε ηρεμήσω ) Σε λίγο θα το γράφουν και στα χαρακτηριστικά των Βιρμανικών..."γλυκός και παιχνιδιαρικος χαρακτηρας, δένονται πολύ με τ'αφεντικά τους και παραμένουν παιχνιδιάρικα για την υπόλοιπη ζωή τους. Τα πάνε καλά με άλλα ζώα. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό? Πνίγουν τα παιχνίδια τους. Αν δεν τα πνίγουν σας πουλήσαν βιρμανική μαιμού" Βάσια πες μου σε παρακαλώ αυτά που σε ρώτησα παραπάνω περι κτηνιατρικής αν δεν σου κάνει κόπο. Το έχω μαράζι.... Click για ανάπτυξη... το καλό χιούμορ ηρεμεί και χαλαρώνει!! Σ'ευχαριστώ Θενια μου... σου χρωστώ έξτρα Βιρμανοζούληγμα ελα εσύ και θα δεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 21:11 Η aalyah έγραψε: #31.715 20-11-08 21:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το καλό χιούμορ ηρεμεί και χαλαρώνει!! Σ'ευχαριστώ Θενια μου... σου χρωστώ έξτρα Βιρμανοζούληγμα ελα εσύ και θα δεις Click για ανάπτυξη... Ναι ναι ναι!!! Είπες οτι έχω δωρεάν ένα χρόνο στον φαν κλαμπ του Μορφέα ε? Τι περιλαμβάνουν τα μπονους? Εχω να του ρίξω ζούληγμα του μικρου....θα με βλεπει θα παίρνει ένα τέτοιο ύφος και θα εξαφανίζεται!! Θα σκεφτεται "ωχ ήρθε η τρελή με το μαλλί" (θα καταλάβεις όταν με γνωρίσεις) και θα εξαφανίζεται! Θα τον μετονομάσεις σε Σίφουνα απο το πόσο γρήγορα θα γίνεται καπνός!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 21:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.716 20-11-08 21:16 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι ναι ναι!!! Είπες οτι έχω δωρεάν ένα χρόνο στον φαν κλαμπ του Μορφέα ε? Τι περιλαμβάνουν τα μπονους? Εχω να του ρίξω ζούληγμα του μικρου....θα με βλεπει θα παίρνει ένα τέτοιο ύφος και θα εξαφανίζεται!! Θα σκεφτεται "ωχ ήρθε η τρελή με το μαλλί" (θα καταλάβεις όταν με γνωρίσεις) και θα εξαφανίζεται! Θα τον μετονομάσεις σε Σίφουνα απο το πόσο γρήγορα θα γίνεται καπνός!! Click για ανάπτυξη... Αυριο πάμε για τις 25 μέρες ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 21:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.717 20-11-08 21:19 ο Μορφέας ρίχνει τώρα τούφες στο γατοδεντρο του μπαλκονιού και τα κορίτσια παιζουν ανέμελατουλάχιστον το Σεμελάκι έχει τη κυρα Καλυψώ σύμμαχο....το Σαββατοκύριακο θα βγάλω πολλές φωτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 21:24 Η Raisa έγραψε: #31.718 20-11-08 21:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το Σαββατοκύριακο θα βγάλω πολλές φωτό Click για ανάπτυξη... Άντε, έτσι μπράβο! Καιρός ήταν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 00:54 Η staman2 έγραψε: #31.719 21-11-08 00:54 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εμ για να το γράφω λες να μην ειμαι κανονική?ναι τελειωσα στα 5 μιση χρονια και έκανα και διδακτορικό μετά, άλλα 3 μιση χρόνια...η κτηνιατρική ειναι 5 χρόνια και θέλει αρκετο διαβασμα για να τελειωσεις..βάλε οτι εν αντιθέσει με τους γιατρούς μελετάς πολλους οργανισμους...σκύλο, γάτα, πρόβατο, αγελάδα, χοίρους, πτηνα και ψάρια και λίγο ιπποειδή και εξωτικά... Click για ανάπτυξη... Βασάκο μου!!!! Τρελαίνομαι να σε ακούω. Πραγματικά προχθές που ήρθες σπίτι δεν σε χόρταινα να μου μιλάς για τις εμπειρίες σου! Και μάλιστα τόσο απλή και καθόλου ψωνισμένη γιατρός!!! Φιλάκια από Τίμυ, Πέρση, Ναλίτα, Λουση και Σεβάχ!!! Και από Εμένα ΦΥΣΙΚΑ τα περσισσότερα. Μου λείπτετε γιατί δεν μπορω΄να μπαίνω συχνά λόγω της κατάληψης που έχουμε κ τρέχουμε γαμώτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 00:56 Η staman2 έγραψε: #31.720 21-11-08 00:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο Μορφέας ρίχνει τώρα τούφες στο γατοδεντρο του μπαλκονιού και τα κορίτσια παιζουν ανέμελατουλάχιστον το Σεμελάκι έχει τη κυρα Καλυψώ σύμμαχο....το Σαββατοκύριακο θα βγάλω πολλές φωτό Click για ανάπτυξη... Περιμένουμε Γιουλάκο!! Φιλησέ μου τα όλα!!! Και τον Χρηστάκο φυσικά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1584 1585 1586 1587 1588 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1586 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1586 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν ξέρω για μένα, αλλά το Μορφέα καθόλου....τον άφησα στο δωμάτιο της Σεμέλης σήμερα χωρίς τη Σεμέλη για κανένα τέταρτο μύρισε την καθε του γωνιά εξωνυχιστικά...μετά τον έφερα σε επαφή μαζί της... του έκανε τα άπειρα χχχχχ και στο τέλος τη κυνήγησε... Παλι χώρια ξανα.... Παρηγορήστε με μωρε παιδιά... Click για ανάπτυξη... Γιουλάκο μην στεναχωριέσαι βρε! Εννοείται οτι θα τα βρούνε απλά παίρνει λίγο παραπάνω χρόνο! Πόσο είναι η Σέμελη? Οταν θα είναι σε οίστρο δεν θα ξέρεις τι να κάνεις για να τα χωρίσεις καλέ! Όλο μαζί θα θέλουν να είναι Έλα μην ανησυχείς όλα καλά θα πάνε. Πόσο πια αγρίκος θα βγει ο βουτυρομπεμπες? (Συγνώμη που σου χαρακτηρίζω βουτυρομπεμπε τον θεό απλά προσπαθώ να σε ηρεμήσω ) Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι ακριβώς....αλλά δεν το κανει μόνο ο Μορφέας, το κάνει και ο Ερωτας της Δανάης... Click για ανάπτυξη... Σε λίγο θα το γράφουν και στα χαρακτηριστικά των Βιρμανικών..."γλυκός και παιχνιδιαρικος χαρακτηρας, δένονται πολύ με τ'αφεντικά τους και παραμένουν παιχνιδιάρικα για την υπόλοιπη ζωή τους. Τα πάνε καλά με άλλα ζώα. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό? Πνίγουν τα παιχνίδια τους. Αν δεν τα πνίγουν σας πουλήσαν βιρμανική μαιμού" Βάσια πες μου σε παρακαλώ αυτά που σε ρώτησα παραπάνω περι κτηνιατρικής αν δεν σου κάνει κόπο. Το έχω μαράζι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:37 Η Βάσια13859: #31.710 20-11-08 19:37 τι ρωτησες για την κτηνιατρικη?δεν ειδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:41 Η aalyah έγραψε: #31.711 20-11-08 19:41 Αυτό έγραψα Ε είδες Βάσια μου τι παθαίνεις αν είσαι μικρή δεν ξέρεις και ακούς τους γονείς σου? Άσε.....αλήθεια πόσα χρόνια θέλει να τελειώσεις την κτηνιατρική? Εσύ Βάσια έχεις τελειώσει και είσαι κανονική κτηνίατρος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:59 Η Βάσια13859: #31.712 20-11-08 19:59 εμ για να το γράφω λες να μην ειμαι κανονική?ναι τελειωσα στα 5 μιση χρονια και έκανα και διδακτορικό μετά, άλλα 3 μιση χρόνια...η κτηνιατρική ειναι 5 χρόνια και θέλει αρκετο διαβασμα για να τελειωσεις..βάλε οτι εν αντιθέσει με τους γιατρούς μελετάς πολλους οργανισμους...σκύλο, γάτα, πρόβατο, αγελάδα, χοίρους, πτηνα και ψάρια και λίγο ιπποειδή και εξωτικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 20:30 Η aalyah έγραψε: #31.713 20-11-08 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εμ για να το γράφω λες να μην ειμαι κανονική?ναι τελειωσα στα 5 μιση χρονια και έκανα και διδακτορικό μετά, άλλα 3 μιση χρόνια...η κτηνιατρική ειναι 5 χρόνια και θέλει αρκετο διαβασμα για να τελειωσεις..βάλε οτι εν αντιθέσει με τους γιατρούς μελετάς πολλους οργανισμους...σκύλο, γάτα, πρόβατο, αγελάδα, χοίρους, πτηνα και ψάρια και λίγο ιπποειδή και εξωτικά... Click για ανάπτυξη... Ε μπορεί να ήσουν φοιτήτρια....η να δίδασκες χωρίς να εργάζεσαι ως κτηνίατρος.... Μάλιστα.....ε είναι παλι πολλά χρόνια πάντως. Και ιατρική πάνω κάτω είναι γύρω στα 6 χρόνια και μετά γύρω στα άλλα 3 αν δεν κάνω λάθος για ειδικότητα. Σωστα? Αχ έπρεπε να είχα γίνει.... όλοι μου το λένε (μέχρι και ο πρώην μου δηλαδή! Αν είναι δυνατόν πια) "εσύ κοπέλα μου έπρεπε να γίνεις κτηνίατρος". Και εκεί σκάω γιατί το ξέρω οτι θα έπρεπε να γίνω οτί ηθελα όσο τίποτα να γίνω και δεν έγινα. Ε τι να πεις. Είναι αργά τώρα. Εκτός αν μπορούμε να δώσουμε εξετάσεις χωρίς να ξαναπάμε λύκειο. Μπορέι να πάω να δώσω! Δεν με νοιάζει και 40 χρονών να γίνω κτηνίατρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 21:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.714 20-11-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γιουλάκο μην στεναχωριέσαι βρε! Εννοείται οτι θα τα βρούνε απλά παίρνει λίγο παραπάνω χρόνο! Πόσο είναι η Σέμελη? Οταν θα είναι σε οίστρο δεν θα ξέρεις τι να κάνεις για να τα χωρίσεις καλέ! Όλο μαζί θα θέλουν να είναι Έλα μην ανησυχείς όλα καλά θα πάνε. Πόσο πια αγρίκος θα βγει ο βουτυρομπεμπες? (Συγνώμη που σου χαρακτηρίζω βουτυρομπεμπε τον θεό απλά προσπαθώ να σε ηρεμήσω ) Σε λίγο θα το γράφουν και στα χαρακτηριστικά των Βιρμανικών..."γλυκός και παιχνιδιαρικος χαρακτηρας, δένονται πολύ με τ'αφεντικά τους και παραμένουν παιχνιδιάρικα για την υπόλοιπη ζωή τους. Τα πάνε καλά με άλλα ζώα. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό? Πνίγουν τα παιχνίδια τους. Αν δεν τα πνίγουν σας πουλήσαν βιρμανική μαιμού" Βάσια πες μου σε παρακαλώ αυτά που σε ρώτησα παραπάνω περι κτηνιατρικής αν δεν σου κάνει κόπο. Το έχω μαράζι.... Click για ανάπτυξη... το καλό χιούμορ ηρεμεί και χαλαρώνει!! Σ'ευχαριστώ Θενια μου... σου χρωστώ έξτρα Βιρμανοζούληγμα ελα εσύ και θα δεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 21:11 Η aalyah έγραψε: #31.715 20-11-08 21:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το καλό χιούμορ ηρεμεί και χαλαρώνει!! Σ'ευχαριστώ Θενια μου... σου χρωστώ έξτρα Βιρμανοζούληγμα ελα εσύ και θα δεις Click για ανάπτυξη... Ναι ναι ναι!!! Είπες οτι έχω δωρεάν ένα χρόνο στον φαν κλαμπ του Μορφέα ε? Τι περιλαμβάνουν τα μπονους? Εχω να του ρίξω ζούληγμα του μικρου....θα με βλεπει θα παίρνει ένα τέτοιο ύφος και θα εξαφανίζεται!! Θα σκεφτεται "ωχ ήρθε η τρελή με το μαλλί" (θα καταλάβεις όταν με γνωρίσεις) και θα εξαφανίζεται! Θα τον μετονομάσεις σε Σίφουνα απο το πόσο γρήγορα θα γίνεται καπνός!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 21:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.716 20-11-08 21:16 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι ναι ναι!!! Είπες οτι έχω δωρεάν ένα χρόνο στον φαν κλαμπ του Μορφέα ε? Τι περιλαμβάνουν τα μπονους? Εχω να του ρίξω ζούληγμα του μικρου....θα με βλεπει θα παίρνει ένα τέτοιο ύφος και θα εξαφανίζεται!! Θα σκεφτεται "ωχ ήρθε η τρελή με το μαλλί" (θα καταλάβεις όταν με γνωρίσεις) και θα εξαφανίζεται! Θα τον μετονομάσεις σε Σίφουνα απο το πόσο γρήγορα θα γίνεται καπνός!! Click για ανάπτυξη... Αυριο πάμε για τις 25 μέρες ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 21:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.717 20-11-08 21:19 ο Μορφέας ρίχνει τώρα τούφες στο γατοδεντρο του μπαλκονιού και τα κορίτσια παιζουν ανέμελατουλάχιστον το Σεμελάκι έχει τη κυρα Καλυψώ σύμμαχο....το Σαββατοκύριακο θα βγάλω πολλές φωτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 21:24 Η Raisa έγραψε: #31.718 20-11-08 21:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το Σαββατοκύριακο θα βγάλω πολλές φωτό Click για ανάπτυξη... Άντε, έτσι μπράβο! Καιρός ήταν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 00:54 Η staman2 έγραψε: #31.719 21-11-08 00:54 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εμ για να το γράφω λες να μην ειμαι κανονική?ναι τελειωσα στα 5 μιση χρονια και έκανα και διδακτορικό μετά, άλλα 3 μιση χρόνια...η κτηνιατρική ειναι 5 χρόνια και θέλει αρκετο διαβασμα για να τελειωσεις..βάλε οτι εν αντιθέσει με τους γιατρούς μελετάς πολλους οργανισμους...σκύλο, γάτα, πρόβατο, αγελάδα, χοίρους, πτηνα και ψάρια και λίγο ιπποειδή και εξωτικά... Click για ανάπτυξη... Βασάκο μου!!!! Τρελαίνομαι να σε ακούω. Πραγματικά προχθές που ήρθες σπίτι δεν σε χόρταινα να μου μιλάς για τις εμπειρίες σου! Και μάλιστα τόσο απλή και καθόλου ψωνισμένη γιατρός!!! Φιλάκια από Τίμυ, Πέρση, Ναλίτα, Λουση και Σεβάχ!!! Και από Εμένα ΦΥΣΙΚΑ τα περσισσότερα. Μου λείπτετε γιατί δεν μπορω΄να μπαίνω συχνά λόγω της κατάληψης που έχουμε κ τρέχουμε γαμώτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 00:56 Η staman2 έγραψε: #31.720 21-11-08 00:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο Μορφέας ρίχνει τώρα τούφες στο γατοδεντρο του μπαλκονιού και τα κορίτσια παιζουν ανέμελατουλάχιστον το Σεμελάκι έχει τη κυρα Καλυψώ σύμμαχο....το Σαββατοκύριακο θα βγάλω πολλές φωτό Click για ανάπτυξη... Περιμένουμε Γιουλάκο!! Φιλησέ μου τα όλα!!! Και τον Χρηστάκο φυσικά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1584 1585 1586 1587 1588 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1586 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1586 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τι ρωτησες για την κτηνιατρικη?δεν ειδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:41 Η aalyah έγραψε: #31.711 20-11-08 19:41 Αυτό έγραψα Ε είδες Βάσια μου τι παθαίνεις αν είσαι μικρή δεν ξέρεις και ακούς τους γονείς σου? Άσε.....αλήθεια πόσα χρόνια θέλει να τελειώσεις την κτηνιατρική? Εσύ Βάσια έχεις τελειώσει και είσαι κανονική κτηνίατρος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:59 Η Βάσια13859: #31.712 20-11-08 19:59 εμ για να το γράφω λες να μην ειμαι κανονική?ναι τελειωσα στα 5 μιση χρονια και έκανα και διδακτορικό μετά, άλλα 3 μιση χρόνια...η κτηνιατρική ειναι 5 χρόνια και θέλει αρκετο διαβασμα για να τελειωσεις..βάλε οτι εν αντιθέσει με τους γιατρούς μελετάς πολλους οργανισμους...σκύλο, γάτα, πρόβατο, αγελάδα, χοίρους, πτηνα και ψάρια και λίγο ιπποειδή και εξωτικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 20:30 Η aalyah έγραψε: #31.713 20-11-08 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εμ για να το γράφω λες να μην ειμαι κανονική?ναι τελειωσα στα 5 μιση χρονια και έκανα και διδακτορικό μετά, άλλα 3 μιση χρόνια...η κτηνιατρική ειναι 5 χρόνια και θέλει αρκετο διαβασμα για να τελειωσεις..βάλε οτι εν αντιθέσει με τους γιατρούς μελετάς πολλους οργανισμους...σκύλο, γάτα, πρόβατο, αγελάδα, χοίρους, πτηνα και ψάρια και λίγο ιπποειδή και εξωτικά... Click για ανάπτυξη... Ε μπορεί να ήσουν φοιτήτρια....η να δίδασκες χωρίς να εργάζεσαι ως κτηνίατρος.... Μάλιστα.....ε είναι παλι πολλά χρόνια πάντως. Και ιατρική πάνω κάτω είναι γύρω στα 6 χρόνια και μετά γύρω στα άλλα 3 αν δεν κάνω λάθος για ειδικότητα. Σωστα? Αχ έπρεπε να είχα γίνει.... όλοι μου το λένε (μέχρι και ο πρώην μου δηλαδή! Αν είναι δυνατόν πια) "εσύ κοπέλα μου έπρεπε να γίνεις κτηνίατρος". Και εκεί σκάω γιατί το ξέρω οτι θα έπρεπε να γίνω οτί ηθελα όσο τίποτα να γίνω και δεν έγινα. Ε τι να πεις. Είναι αργά τώρα. Εκτός αν μπορούμε να δώσουμε εξετάσεις χωρίς να ξαναπάμε λύκειο. Μπορέι να πάω να δώσω! Δεν με νοιάζει και 40 χρονών να γίνω κτηνίατρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 21:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.714 20-11-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γιουλάκο μην στεναχωριέσαι βρε! Εννοείται οτι θα τα βρούνε απλά παίρνει λίγο παραπάνω χρόνο! Πόσο είναι η Σέμελη? Οταν θα είναι σε οίστρο δεν θα ξέρεις τι να κάνεις για να τα χωρίσεις καλέ! Όλο μαζί θα θέλουν να είναι Έλα μην ανησυχείς όλα καλά θα πάνε. Πόσο πια αγρίκος θα βγει ο βουτυρομπεμπες? (Συγνώμη που σου χαρακτηρίζω βουτυρομπεμπε τον θεό απλά προσπαθώ να σε ηρεμήσω ) Σε λίγο θα το γράφουν και στα χαρακτηριστικά των Βιρμανικών..."γλυκός και παιχνιδιαρικος χαρακτηρας, δένονται πολύ με τ'αφεντικά τους και παραμένουν παιχνιδιάρικα για την υπόλοιπη ζωή τους. Τα πάνε καλά με άλλα ζώα. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό? Πνίγουν τα παιχνίδια τους. Αν δεν τα πνίγουν σας πουλήσαν βιρμανική μαιμού" Βάσια πες μου σε παρακαλώ αυτά που σε ρώτησα παραπάνω περι κτηνιατρικής αν δεν σου κάνει κόπο. Το έχω μαράζι.... Click για ανάπτυξη... το καλό χιούμορ ηρεμεί και χαλαρώνει!! Σ'ευχαριστώ Θενια μου... σου χρωστώ έξτρα Βιρμανοζούληγμα ελα εσύ και θα δεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 21:11 Η aalyah έγραψε: #31.715 20-11-08 21:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το καλό χιούμορ ηρεμεί και χαλαρώνει!! Σ'ευχαριστώ Θενια μου... σου χρωστώ έξτρα Βιρμανοζούληγμα ελα εσύ και θα δεις Click για ανάπτυξη... Ναι ναι ναι!!! Είπες οτι έχω δωρεάν ένα χρόνο στον φαν κλαμπ του Μορφέα ε? Τι περιλαμβάνουν τα μπονους? Εχω να του ρίξω ζούληγμα του μικρου....θα με βλεπει θα παίρνει ένα τέτοιο ύφος και θα εξαφανίζεται!! Θα σκεφτεται "ωχ ήρθε η τρελή με το μαλλί" (θα καταλάβεις όταν με γνωρίσεις) και θα εξαφανίζεται! Θα τον μετονομάσεις σε Σίφουνα απο το πόσο γρήγορα θα γίνεται καπνός!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 21:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.716 20-11-08 21:16 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι ναι ναι!!! Είπες οτι έχω δωρεάν ένα χρόνο στον φαν κλαμπ του Μορφέα ε? Τι περιλαμβάνουν τα μπονους? Εχω να του ρίξω ζούληγμα του μικρου....θα με βλεπει θα παίρνει ένα τέτοιο ύφος και θα εξαφανίζεται!! Θα σκεφτεται "ωχ ήρθε η τρελή με το μαλλί" (θα καταλάβεις όταν με γνωρίσεις) και θα εξαφανίζεται! Θα τον μετονομάσεις σε Σίφουνα απο το πόσο γρήγορα θα γίνεται καπνός!! Click για ανάπτυξη... Αυριο πάμε για τις 25 μέρες ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 21:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.717 20-11-08 21:19 ο Μορφέας ρίχνει τώρα τούφες στο γατοδεντρο του μπαλκονιού και τα κορίτσια παιζουν ανέμελατουλάχιστον το Σεμελάκι έχει τη κυρα Καλυψώ σύμμαχο....το Σαββατοκύριακο θα βγάλω πολλές φωτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 21:24 Η Raisa έγραψε: #31.718 20-11-08 21:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το Σαββατοκύριακο θα βγάλω πολλές φωτό Click για ανάπτυξη... Άντε, έτσι μπράβο! Καιρός ήταν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 00:54 Η staman2 έγραψε: #31.719 21-11-08 00:54 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εμ για να το γράφω λες να μην ειμαι κανονική?ναι τελειωσα στα 5 μιση χρονια και έκανα και διδακτορικό μετά, άλλα 3 μιση χρόνια...η κτηνιατρική ειναι 5 χρόνια και θέλει αρκετο διαβασμα για να τελειωσεις..βάλε οτι εν αντιθέσει με τους γιατρούς μελετάς πολλους οργανισμους...σκύλο, γάτα, πρόβατο, αγελάδα, χοίρους, πτηνα και ψάρια και λίγο ιπποειδή και εξωτικά... Click για ανάπτυξη... Βασάκο μου!!!! Τρελαίνομαι να σε ακούω. Πραγματικά προχθές που ήρθες σπίτι δεν σε χόρταινα να μου μιλάς για τις εμπειρίες σου! Και μάλιστα τόσο απλή και καθόλου ψωνισμένη γιατρός!!! Φιλάκια από Τίμυ, Πέρση, Ναλίτα, Λουση και Σεβάχ!!! Και από Εμένα ΦΥΣΙΚΑ τα περσισσότερα. Μου λείπτετε γιατί δεν μπορω΄να μπαίνω συχνά λόγω της κατάληψης που έχουμε κ τρέχουμε γαμώτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 00:56 Η staman2 έγραψε: #31.720 21-11-08 00:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο Μορφέας ρίχνει τώρα τούφες στο γατοδεντρο του μπαλκονιού και τα κορίτσια παιζουν ανέμελατουλάχιστον το Σεμελάκι έχει τη κυρα Καλυψώ σύμμαχο....το Σαββατοκύριακο θα βγάλω πολλές φωτό Click για ανάπτυξη... Περιμένουμε Γιουλάκο!! Φιλησέ μου τα όλα!!! Και τον Χρηστάκο φυσικά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1584 1585 1586 1587 1588 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1586 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1586 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αυτό έγραψα Ε είδες Βάσια μου τι παθαίνεις αν είσαι μικρή δεν ξέρεις και ακούς τους γονείς σου? Άσε.....αλήθεια πόσα χρόνια θέλει να τελειώσεις την κτηνιατρική? Εσύ Βάσια έχεις τελειώσει και είσαι κανονική κτηνίατρος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:59 Η Βάσια13859: #31.712 20-11-08 19:59 εμ για να το γράφω λες να μην ειμαι κανονική?ναι τελειωσα στα 5 μιση χρονια και έκανα και διδακτορικό μετά, άλλα 3 μιση χρόνια...η κτηνιατρική ειναι 5 χρόνια και θέλει αρκετο διαβασμα για να τελειωσεις..βάλε οτι εν αντιθέσει με τους γιατρούς μελετάς πολλους οργανισμους...σκύλο, γάτα, πρόβατο, αγελάδα, χοίρους, πτηνα και ψάρια και λίγο ιπποειδή και εξωτικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 20:30 Η aalyah έγραψε: #31.713 20-11-08 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εμ για να το γράφω λες να μην ειμαι κανονική?ναι τελειωσα στα 5 μιση χρονια και έκανα και διδακτορικό μετά, άλλα 3 μιση χρόνια...η κτηνιατρική ειναι 5 χρόνια και θέλει αρκετο διαβασμα για να τελειωσεις..βάλε οτι εν αντιθέσει με τους γιατρούς μελετάς πολλους οργανισμους...σκύλο, γάτα, πρόβατο, αγελάδα, χοίρους, πτηνα και ψάρια και λίγο ιπποειδή και εξωτικά... Click για ανάπτυξη... Ε μπορεί να ήσουν φοιτήτρια....η να δίδασκες χωρίς να εργάζεσαι ως κτηνίατρος.... Μάλιστα.....ε είναι παλι πολλά χρόνια πάντως. Και ιατρική πάνω κάτω είναι γύρω στα 6 χρόνια και μετά γύρω στα άλλα 3 αν δεν κάνω λάθος για ειδικότητα. Σωστα? Αχ έπρεπε να είχα γίνει.... όλοι μου το λένε (μέχρι και ο πρώην μου δηλαδή! Αν είναι δυνατόν πια) "εσύ κοπέλα μου έπρεπε να γίνεις κτηνίατρος". Και εκεί σκάω γιατί το ξέρω οτι θα έπρεπε να γίνω οτί ηθελα όσο τίποτα να γίνω και δεν έγινα. Ε τι να πεις. Είναι αργά τώρα. Εκτός αν μπορούμε να δώσουμε εξετάσεις χωρίς να ξαναπάμε λύκειο. Μπορέι να πάω να δώσω! Δεν με νοιάζει και 40 χρονών να γίνω κτηνίατρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 21:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.714 20-11-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γιουλάκο μην στεναχωριέσαι βρε! Εννοείται οτι θα τα βρούνε απλά παίρνει λίγο παραπάνω χρόνο! Πόσο είναι η Σέμελη? Οταν θα είναι σε οίστρο δεν θα ξέρεις τι να κάνεις για να τα χωρίσεις καλέ! Όλο μαζί θα θέλουν να είναι Έλα μην ανησυχείς όλα καλά θα πάνε. Πόσο πια αγρίκος θα βγει ο βουτυρομπεμπες? (Συγνώμη που σου χαρακτηρίζω βουτυρομπεμπε τον θεό απλά προσπαθώ να σε ηρεμήσω ) Σε λίγο θα το γράφουν και στα χαρακτηριστικά των Βιρμανικών..."γλυκός και παιχνιδιαρικος χαρακτηρας, δένονται πολύ με τ'αφεντικά τους και παραμένουν παιχνιδιάρικα για την υπόλοιπη ζωή τους. Τα πάνε καλά με άλλα ζώα. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό? Πνίγουν τα παιχνίδια τους. Αν δεν τα πνίγουν σας πουλήσαν βιρμανική μαιμού" Βάσια πες μου σε παρακαλώ αυτά που σε ρώτησα παραπάνω περι κτηνιατρικής αν δεν σου κάνει κόπο. Το έχω μαράζι.... Click για ανάπτυξη... το καλό χιούμορ ηρεμεί και χαλαρώνει!! Σ'ευχαριστώ Θενια μου... σου χρωστώ έξτρα Βιρμανοζούληγμα ελα εσύ και θα δεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 21:11 Η aalyah έγραψε: #31.715 20-11-08 21:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το καλό χιούμορ ηρεμεί και χαλαρώνει!! Σ'ευχαριστώ Θενια μου... σου χρωστώ έξτρα Βιρμανοζούληγμα ελα εσύ και θα δεις Click για ανάπτυξη... Ναι ναι ναι!!! Είπες οτι έχω δωρεάν ένα χρόνο στον φαν κλαμπ του Μορφέα ε? Τι περιλαμβάνουν τα μπονους? Εχω να του ρίξω ζούληγμα του μικρου....θα με βλεπει θα παίρνει ένα τέτοιο ύφος και θα εξαφανίζεται!! Θα σκεφτεται "ωχ ήρθε η τρελή με το μαλλί" (θα καταλάβεις όταν με γνωρίσεις) και θα εξαφανίζεται! Θα τον μετονομάσεις σε Σίφουνα απο το πόσο γρήγορα θα γίνεται καπνός!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 21:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.716 20-11-08 21:16 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι ναι ναι!!! Είπες οτι έχω δωρεάν ένα χρόνο στον φαν κλαμπ του Μορφέα ε? Τι περιλαμβάνουν τα μπονους? Εχω να του ρίξω ζούληγμα του μικρου....θα με βλεπει θα παίρνει ένα τέτοιο ύφος και θα εξαφανίζεται!! Θα σκεφτεται "ωχ ήρθε η τρελή με το μαλλί" (θα καταλάβεις όταν με γνωρίσεις) και θα εξαφανίζεται! Θα τον μετονομάσεις σε Σίφουνα απο το πόσο γρήγορα θα γίνεται καπνός!! Click για ανάπτυξη... Αυριο πάμε για τις 25 μέρες ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 21:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.717 20-11-08 21:19 ο Μορφέας ρίχνει τώρα τούφες στο γατοδεντρο του μπαλκονιού και τα κορίτσια παιζουν ανέμελατουλάχιστον το Σεμελάκι έχει τη κυρα Καλυψώ σύμμαχο....το Σαββατοκύριακο θα βγάλω πολλές φωτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 21:24 Η Raisa έγραψε: #31.718 20-11-08 21:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το Σαββατοκύριακο θα βγάλω πολλές φωτό Click για ανάπτυξη... Άντε, έτσι μπράβο! Καιρός ήταν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 00:54 Η staman2 έγραψε: #31.719 21-11-08 00:54 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εμ για να το γράφω λες να μην ειμαι κανονική?ναι τελειωσα στα 5 μιση χρονια και έκανα και διδακτορικό μετά, άλλα 3 μιση χρόνια...η κτηνιατρική ειναι 5 χρόνια και θέλει αρκετο διαβασμα για να τελειωσεις..βάλε οτι εν αντιθέσει με τους γιατρούς μελετάς πολλους οργανισμους...σκύλο, γάτα, πρόβατο, αγελάδα, χοίρους, πτηνα και ψάρια και λίγο ιπποειδή και εξωτικά... Click για ανάπτυξη... Βασάκο μου!!!! Τρελαίνομαι να σε ακούω. Πραγματικά προχθές που ήρθες σπίτι δεν σε χόρταινα να μου μιλάς για τις εμπειρίες σου! Και μάλιστα τόσο απλή και καθόλου ψωνισμένη γιατρός!!! Φιλάκια από Τίμυ, Πέρση, Ναλίτα, Λουση και Σεβάχ!!! Και από Εμένα ΦΥΣΙΚΑ τα περσισσότερα. Μου λείπτετε γιατί δεν μπορω΄να μπαίνω συχνά λόγω της κατάληψης που έχουμε κ τρέχουμε γαμώτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 00:56 Η staman2 έγραψε: #31.720 21-11-08 00:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο Μορφέας ρίχνει τώρα τούφες στο γατοδεντρο του μπαλκονιού και τα κορίτσια παιζουν ανέμελατουλάχιστον το Σεμελάκι έχει τη κυρα Καλυψώ σύμμαχο....το Σαββατοκύριακο θα βγάλω πολλές φωτό Click για ανάπτυξη... Περιμένουμε Γιουλάκο!! Φιλησέ μου τα όλα!!! Και τον Χρηστάκο φυσικά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1584 1585 1586 1587 1588 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1586 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1586 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εμ για να το γράφω λες να μην ειμαι κανονική?ναι τελειωσα στα 5 μιση χρονια και έκανα και διδακτορικό μετά, άλλα 3 μιση χρόνια...η κτηνιατρική ειναι 5 χρόνια και θέλει αρκετο διαβασμα για να τελειωσεις..βάλε οτι εν αντιθέσει με τους γιατρούς μελετάς πολλους οργανισμους...σκύλο, γάτα, πρόβατο, αγελάδα, χοίρους, πτηνα και ψάρια και λίγο ιπποειδή και εξωτικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 20:30 Η aalyah έγραψε: #31.713 20-11-08 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εμ για να το γράφω λες να μην ειμαι κανονική?ναι τελειωσα στα 5 μιση χρονια και έκανα και διδακτορικό μετά, άλλα 3 μιση χρόνια...η κτηνιατρική ειναι 5 χρόνια και θέλει αρκετο διαβασμα για να τελειωσεις..βάλε οτι εν αντιθέσει με τους γιατρούς μελετάς πολλους οργανισμους...σκύλο, γάτα, πρόβατο, αγελάδα, χοίρους, πτηνα και ψάρια και λίγο ιπποειδή και εξωτικά... Click για ανάπτυξη... Ε μπορεί να ήσουν φοιτήτρια....η να δίδασκες χωρίς να εργάζεσαι ως κτηνίατρος.... Μάλιστα.....ε είναι παλι πολλά χρόνια πάντως. Και ιατρική πάνω κάτω είναι γύρω στα 6 χρόνια και μετά γύρω στα άλλα 3 αν δεν κάνω λάθος για ειδικότητα. Σωστα? Αχ έπρεπε να είχα γίνει.... όλοι μου το λένε (μέχρι και ο πρώην μου δηλαδή! Αν είναι δυνατόν πια) "εσύ κοπέλα μου έπρεπε να γίνεις κτηνίατρος". Και εκεί σκάω γιατί το ξέρω οτι θα έπρεπε να γίνω οτί ηθελα όσο τίποτα να γίνω και δεν έγινα. Ε τι να πεις. Είναι αργά τώρα. Εκτός αν μπορούμε να δώσουμε εξετάσεις χωρίς να ξαναπάμε λύκειο. Μπορέι να πάω να δώσω! Δεν με νοιάζει και 40 χρονών να γίνω κτηνίατρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 21:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.714 20-11-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γιουλάκο μην στεναχωριέσαι βρε! Εννοείται οτι θα τα βρούνε απλά παίρνει λίγο παραπάνω χρόνο! Πόσο είναι η Σέμελη? Οταν θα είναι σε οίστρο δεν θα ξέρεις τι να κάνεις για να τα χωρίσεις καλέ! Όλο μαζί θα θέλουν να είναι Έλα μην ανησυχείς όλα καλά θα πάνε. Πόσο πια αγρίκος θα βγει ο βουτυρομπεμπες? (Συγνώμη που σου χαρακτηρίζω βουτυρομπεμπε τον θεό απλά προσπαθώ να σε ηρεμήσω ) Σε λίγο θα το γράφουν και στα χαρακτηριστικά των Βιρμανικών..."γλυκός και παιχνιδιαρικος χαρακτηρας, δένονται πολύ με τ'αφεντικά τους και παραμένουν παιχνιδιάρικα για την υπόλοιπη ζωή τους. Τα πάνε καλά με άλλα ζώα. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό? Πνίγουν τα παιχνίδια τους. Αν δεν τα πνίγουν σας πουλήσαν βιρμανική μαιμού" Βάσια πες μου σε παρακαλώ αυτά που σε ρώτησα παραπάνω περι κτηνιατρικής αν δεν σου κάνει κόπο. Το έχω μαράζι.... Click για ανάπτυξη... το καλό χιούμορ ηρεμεί και χαλαρώνει!! Σ'ευχαριστώ Θενια μου... σου χρωστώ έξτρα Βιρμανοζούληγμα ελα εσύ και θα δεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 21:11 Η aalyah έγραψε: #31.715 20-11-08 21:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το καλό χιούμορ ηρεμεί και χαλαρώνει!! Σ'ευχαριστώ Θενια μου... σου χρωστώ έξτρα Βιρμανοζούληγμα ελα εσύ και θα δεις Click για ανάπτυξη... Ναι ναι ναι!!! Είπες οτι έχω δωρεάν ένα χρόνο στον φαν κλαμπ του Μορφέα ε? Τι περιλαμβάνουν τα μπονους? Εχω να του ρίξω ζούληγμα του μικρου....θα με βλεπει θα παίρνει ένα τέτοιο ύφος και θα εξαφανίζεται!! Θα σκεφτεται "ωχ ήρθε η τρελή με το μαλλί" (θα καταλάβεις όταν με γνωρίσεις) και θα εξαφανίζεται! Θα τον μετονομάσεις σε Σίφουνα απο το πόσο γρήγορα θα γίνεται καπνός!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 21:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.716 20-11-08 21:16 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι ναι ναι!!! Είπες οτι έχω δωρεάν ένα χρόνο στον φαν κλαμπ του Μορφέα ε? Τι περιλαμβάνουν τα μπονους? Εχω να του ρίξω ζούληγμα του μικρου....θα με βλεπει θα παίρνει ένα τέτοιο ύφος και θα εξαφανίζεται!! Θα σκεφτεται "ωχ ήρθε η τρελή με το μαλλί" (θα καταλάβεις όταν με γνωρίσεις) και θα εξαφανίζεται! Θα τον μετονομάσεις σε Σίφουνα απο το πόσο γρήγορα θα γίνεται καπνός!! Click για ανάπτυξη... Αυριο πάμε για τις 25 μέρες ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 21:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.717 20-11-08 21:19 ο Μορφέας ρίχνει τώρα τούφες στο γατοδεντρο του μπαλκονιού και τα κορίτσια παιζουν ανέμελατουλάχιστον το Σεμελάκι έχει τη κυρα Καλυψώ σύμμαχο....το Σαββατοκύριακο θα βγάλω πολλές φωτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 21:24 Η Raisa έγραψε: #31.718 20-11-08 21:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το Σαββατοκύριακο θα βγάλω πολλές φωτό Click για ανάπτυξη... Άντε, έτσι μπράβο! Καιρός ήταν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 00:54 Η staman2 έγραψε: #31.719 21-11-08 00:54 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εμ για να το γράφω λες να μην ειμαι κανονική?ναι τελειωσα στα 5 μιση χρονια και έκανα και διδακτορικό μετά, άλλα 3 μιση χρόνια...η κτηνιατρική ειναι 5 χρόνια και θέλει αρκετο διαβασμα για να τελειωσεις..βάλε οτι εν αντιθέσει με τους γιατρούς μελετάς πολλους οργανισμους...σκύλο, γάτα, πρόβατο, αγελάδα, χοίρους, πτηνα και ψάρια και λίγο ιπποειδή και εξωτικά... Click για ανάπτυξη... Βασάκο μου!!!! Τρελαίνομαι να σε ακούω. Πραγματικά προχθές που ήρθες σπίτι δεν σε χόρταινα να μου μιλάς για τις εμπειρίες σου! Και μάλιστα τόσο απλή και καθόλου ψωνισμένη γιατρός!!! Φιλάκια από Τίμυ, Πέρση, Ναλίτα, Λουση και Σεβάχ!!! Και από Εμένα ΦΥΣΙΚΑ τα περσισσότερα. Μου λείπτετε γιατί δεν μπορω΄να μπαίνω συχνά λόγω της κατάληψης που έχουμε κ τρέχουμε γαμώτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 00:56 Η staman2 έγραψε: #31.720 21-11-08 00:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο Μορφέας ρίχνει τώρα τούφες στο γατοδεντρο του μπαλκονιού και τα κορίτσια παιζουν ανέμελατουλάχιστον το Σεμελάκι έχει τη κυρα Καλυψώ σύμμαχο....το Σαββατοκύριακο θα βγάλω πολλές φωτό Click για ανάπτυξη... Περιμένουμε Γιουλάκο!! Φιλησέ μου τα όλα!!! Και τον Χρηστάκο φυσικά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1584 1585 1586 1587 1588 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1586 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1586 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εμ για να το γράφω λες να μην ειμαι κανονική?ναι τελειωσα στα 5 μιση χρονια και έκανα και διδακτορικό μετά, άλλα 3 μιση χρόνια...η κτηνιατρική ειναι 5 χρόνια και θέλει αρκετο διαβασμα για να τελειωσεις..βάλε οτι εν αντιθέσει με τους γιατρούς μελετάς πολλους οργανισμους...σκύλο, γάτα, πρόβατο, αγελάδα, χοίρους, πτηνα και ψάρια και λίγο ιπποειδή και εξωτικά... Click για ανάπτυξη... Ε μπορεί να ήσουν φοιτήτρια....η να δίδασκες χωρίς να εργάζεσαι ως κτηνίατρος.... Μάλιστα.....ε είναι παλι πολλά χρόνια πάντως. Και ιατρική πάνω κάτω είναι γύρω στα 6 χρόνια και μετά γύρω στα άλλα 3 αν δεν κάνω λάθος για ειδικότητα. Σωστα? Αχ έπρεπε να είχα γίνει.... όλοι μου το λένε (μέχρι και ο πρώην μου δηλαδή! Αν είναι δυνατόν πια) "εσύ κοπέλα μου έπρεπε να γίνεις κτηνίατρος". Και εκεί σκάω γιατί το ξέρω οτι θα έπρεπε να γίνω οτί ηθελα όσο τίποτα να γίνω και δεν έγινα. Ε τι να πεις. Είναι αργά τώρα. Εκτός αν μπορούμε να δώσουμε εξετάσεις χωρίς να ξαναπάμε λύκειο. Μπορέι να πάω να δώσω! Δεν με νοιάζει και 40 χρονών να γίνω κτηνίατρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 21:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.714 20-11-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γιουλάκο μην στεναχωριέσαι βρε! Εννοείται οτι θα τα βρούνε απλά παίρνει λίγο παραπάνω χρόνο! Πόσο είναι η Σέμελη? Οταν θα είναι σε οίστρο δεν θα ξέρεις τι να κάνεις για να τα χωρίσεις καλέ! Όλο μαζί θα θέλουν να είναι Έλα μην ανησυχείς όλα καλά θα πάνε. Πόσο πια αγρίκος θα βγει ο βουτυρομπεμπες? (Συγνώμη που σου χαρακτηρίζω βουτυρομπεμπε τον θεό απλά προσπαθώ να σε ηρεμήσω ) Σε λίγο θα το γράφουν και στα χαρακτηριστικά των Βιρμανικών..."γλυκός και παιχνιδιαρικος χαρακτηρας, δένονται πολύ με τ'αφεντικά τους και παραμένουν παιχνιδιάρικα για την υπόλοιπη ζωή τους. Τα πάνε καλά με άλλα ζώα. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό? Πνίγουν τα παιχνίδια τους. Αν δεν τα πνίγουν σας πουλήσαν βιρμανική μαιμού" Βάσια πες μου σε παρακαλώ αυτά που σε ρώτησα παραπάνω περι κτηνιατρικής αν δεν σου κάνει κόπο. Το έχω μαράζι.... Click για ανάπτυξη... το καλό χιούμορ ηρεμεί και χαλαρώνει!! Σ'ευχαριστώ Θενια μου... σου χρωστώ έξτρα Βιρμανοζούληγμα ελα εσύ και θα δεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 21:11 Η aalyah έγραψε: #31.715 20-11-08 21:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το καλό χιούμορ ηρεμεί και χαλαρώνει!! Σ'ευχαριστώ Θενια μου... σου χρωστώ έξτρα Βιρμανοζούληγμα ελα εσύ και θα δεις Click για ανάπτυξη... Ναι ναι ναι!!! Είπες οτι έχω δωρεάν ένα χρόνο στον φαν κλαμπ του Μορφέα ε? Τι περιλαμβάνουν τα μπονους? Εχω να του ρίξω ζούληγμα του μικρου....θα με βλεπει θα παίρνει ένα τέτοιο ύφος και θα εξαφανίζεται!! Θα σκεφτεται "ωχ ήρθε η τρελή με το μαλλί" (θα καταλάβεις όταν με γνωρίσεις) και θα εξαφανίζεται! Θα τον μετονομάσεις σε Σίφουνα απο το πόσο γρήγορα θα γίνεται καπνός!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 21:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.716 20-11-08 21:16 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι ναι ναι!!! Είπες οτι έχω δωρεάν ένα χρόνο στον φαν κλαμπ του Μορφέα ε? Τι περιλαμβάνουν τα μπονους? Εχω να του ρίξω ζούληγμα του μικρου....θα με βλεπει θα παίρνει ένα τέτοιο ύφος και θα εξαφανίζεται!! Θα σκεφτεται "ωχ ήρθε η τρελή με το μαλλί" (θα καταλάβεις όταν με γνωρίσεις) και θα εξαφανίζεται! Θα τον μετονομάσεις σε Σίφουνα απο το πόσο γρήγορα θα γίνεται καπνός!! Click για ανάπτυξη... Αυριο πάμε για τις 25 μέρες ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 21:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.717 20-11-08 21:19 ο Μορφέας ρίχνει τώρα τούφες στο γατοδεντρο του μπαλκονιού και τα κορίτσια παιζουν ανέμελατουλάχιστον το Σεμελάκι έχει τη κυρα Καλυψώ σύμμαχο....το Σαββατοκύριακο θα βγάλω πολλές φωτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 21:24 Η Raisa έγραψε: #31.718 20-11-08 21:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το Σαββατοκύριακο θα βγάλω πολλές φωτό Click για ανάπτυξη... Άντε, έτσι μπράβο! Καιρός ήταν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 00:54 Η staman2 έγραψε: #31.719 21-11-08 00:54 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εμ για να το γράφω λες να μην ειμαι κανονική?ναι τελειωσα στα 5 μιση χρονια και έκανα και διδακτορικό μετά, άλλα 3 μιση χρόνια...η κτηνιατρική ειναι 5 χρόνια και θέλει αρκετο διαβασμα για να τελειωσεις..βάλε οτι εν αντιθέσει με τους γιατρούς μελετάς πολλους οργανισμους...σκύλο, γάτα, πρόβατο, αγελάδα, χοίρους, πτηνα και ψάρια και λίγο ιπποειδή και εξωτικά... Click για ανάπτυξη... Βασάκο μου!!!! Τρελαίνομαι να σε ακούω. Πραγματικά προχθές που ήρθες σπίτι δεν σε χόρταινα να μου μιλάς για τις εμπειρίες σου! Και μάλιστα τόσο απλή και καθόλου ψωνισμένη γιατρός!!! Φιλάκια από Τίμυ, Πέρση, Ναλίτα, Λουση και Σεβάχ!!! Και από Εμένα ΦΥΣΙΚΑ τα περσισσότερα. Μου λείπτετε γιατί δεν μπορω΄να μπαίνω συχνά λόγω της κατάληψης που έχουμε κ τρέχουμε γαμώτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 00:56 Η staman2 έγραψε: #31.720 21-11-08 00:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο Μορφέας ρίχνει τώρα τούφες στο γατοδεντρο του μπαλκονιού και τα κορίτσια παιζουν ανέμελατουλάχιστον το Σεμελάκι έχει τη κυρα Καλυψώ σύμμαχο....το Σαββατοκύριακο θα βγάλω πολλές φωτό Click για ανάπτυξη... Περιμένουμε Γιουλάκο!! Φιλησέ μου τα όλα!!! Και τον Χρηστάκο φυσικά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1584 1585 1586 1587 1588 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1586 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1586 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γιουλάκο μην στεναχωριέσαι βρε! Εννοείται οτι θα τα βρούνε απλά παίρνει λίγο παραπάνω χρόνο! Πόσο είναι η Σέμελη? Οταν θα είναι σε οίστρο δεν θα ξέρεις τι να κάνεις για να τα χωρίσεις καλέ! Όλο μαζί θα θέλουν να είναι Έλα μην ανησυχείς όλα καλά θα πάνε. Πόσο πια αγρίκος θα βγει ο βουτυρομπεμπες? (Συγνώμη που σου χαρακτηρίζω βουτυρομπεμπε τον θεό απλά προσπαθώ να σε ηρεμήσω ) Σε λίγο θα το γράφουν και στα χαρακτηριστικά των Βιρμανικών..."γλυκός και παιχνιδιαρικος χαρακτηρας, δένονται πολύ με τ'αφεντικά τους και παραμένουν παιχνιδιάρικα για την υπόλοιπη ζωή τους. Τα πάνε καλά με άλλα ζώα. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό? Πνίγουν τα παιχνίδια τους. Αν δεν τα πνίγουν σας πουλήσαν βιρμανική μαιμού" Βάσια πες μου σε παρακαλώ αυτά που σε ρώτησα παραπάνω περι κτηνιατρικής αν δεν σου κάνει κόπο. Το έχω μαράζι.... Click για ανάπτυξη... το καλό χιούμορ ηρεμεί και χαλαρώνει!! Σ'ευχαριστώ Θενια μου... σου χρωστώ έξτρα Βιρμανοζούληγμα ελα εσύ και θα δεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 21:11 Η aalyah έγραψε: #31.715 20-11-08 21:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το καλό χιούμορ ηρεμεί και χαλαρώνει!! Σ'ευχαριστώ Θενια μου... σου χρωστώ έξτρα Βιρμανοζούληγμα ελα εσύ και θα δεις Click για ανάπτυξη... Ναι ναι ναι!!! Είπες οτι έχω δωρεάν ένα χρόνο στον φαν κλαμπ του Μορφέα ε? Τι περιλαμβάνουν τα μπονους? Εχω να του ρίξω ζούληγμα του μικρου....θα με βλεπει θα παίρνει ένα τέτοιο ύφος και θα εξαφανίζεται!! Θα σκεφτεται "ωχ ήρθε η τρελή με το μαλλί" (θα καταλάβεις όταν με γνωρίσεις) και θα εξαφανίζεται! Θα τον μετονομάσεις σε Σίφουνα απο το πόσο γρήγορα θα γίνεται καπνός!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 21:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.716 20-11-08 21:16 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι ναι ναι!!! Είπες οτι έχω δωρεάν ένα χρόνο στον φαν κλαμπ του Μορφέα ε? Τι περιλαμβάνουν τα μπονους? Εχω να του ρίξω ζούληγμα του μικρου....θα με βλεπει θα παίρνει ένα τέτοιο ύφος και θα εξαφανίζεται!! Θα σκεφτεται "ωχ ήρθε η τρελή με το μαλλί" (θα καταλάβεις όταν με γνωρίσεις) και θα εξαφανίζεται! Θα τον μετονομάσεις σε Σίφουνα απο το πόσο γρήγορα θα γίνεται καπνός!! Click για ανάπτυξη... Αυριο πάμε για τις 25 μέρες ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 21:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.717 20-11-08 21:19 ο Μορφέας ρίχνει τώρα τούφες στο γατοδεντρο του μπαλκονιού και τα κορίτσια παιζουν ανέμελατουλάχιστον το Σεμελάκι έχει τη κυρα Καλυψώ σύμμαχο....το Σαββατοκύριακο θα βγάλω πολλές φωτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 21:24 Η Raisa έγραψε: #31.718 20-11-08 21:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το Σαββατοκύριακο θα βγάλω πολλές φωτό Click για ανάπτυξη... Άντε, έτσι μπράβο! Καιρός ήταν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 00:54 Η staman2 έγραψε: #31.719 21-11-08 00:54 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εμ για να το γράφω λες να μην ειμαι κανονική?ναι τελειωσα στα 5 μιση χρονια και έκανα και διδακτορικό μετά, άλλα 3 μιση χρόνια...η κτηνιατρική ειναι 5 χρόνια και θέλει αρκετο διαβασμα για να τελειωσεις..βάλε οτι εν αντιθέσει με τους γιατρούς μελετάς πολλους οργανισμους...σκύλο, γάτα, πρόβατο, αγελάδα, χοίρους, πτηνα και ψάρια και λίγο ιπποειδή και εξωτικά... Click για ανάπτυξη... Βασάκο μου!!!! Τρελαίνομαι να σε ακούω. Πραγματικά προχθές που ήρθες σπίτι δεν σε χόρταινα να μου μιλάς για τις εμπειρίες σου! Και μάλιστα τόσο απλή και καθόλου ψωνισμένη γιατρός!!! Φιλάκια από Τίμυ, Πέρση, Ναλίτα, Λουση και Σεβάχ!!! Και από Εμένα ΦΥΣΙΚΑ τα περσισσότερα. Μου λείπτετε γιατί δεν μπορω΄να μπαίνω συχνά λόγω της κατάληψης που έχουμε κ τρέχουμε γαμώτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 00:56 Η staman2 έγραψε: #31.720 21-11-08 00:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο Μορφέας ρίχνει τώρα τούφες στο γατοδεντρο του μπαλκονιού και τα κορίτσια παιζουν ανέμελατουλάχιστον το Σεμελάκι έχει τη κυρα Καλυψώ σύμμαχο....το Σαββατοκύριακο θα βγάλω πολλές φωτό Click για ανάπτυξη... Περιμένουμε Γιουλάκο!! Φιλησέ μου τα όλα!!! Και τον Χρηστάκο φυσικά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1584 1585 1586 1587 1588 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1586 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1586 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το καλό χιούμορ ηρεμεί και χαλαρώνει!! Σ'ευχαριστώ Θενια μου... σου χρωστώ έξτρα Βιρμανοζούληγμα ελα εσύ και θα δεις Click για ανάπτυξη... Ναι ναι ναι!!! Είπες οτι έχω δωρεάν ένα χρόνο στον φαν κλαμπ του Μορφέα ε? Τι περιλαμβάνουν τα μπονους? Εχω να του ρίξω ζούληγμα του μικρου....θα με βλεπει θα παίρνει ένα τέτοιο ύφος και θα εξαφανίζεται!! Θα σκεφτεται "ωχ ήρθε η τρελή με το μαλλί" (θα καταλάβεις όταν με γνωρίσεις) και θα εξαφανίζεται! Θα τον μετονομάσεις σε Σίφουνα απο το πόσο γρήγορα θα γίνεται καπνός!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 21:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.716 20-11-08 21:16 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι ναι ναι!!! Είπες οτι έχω δωρεάν ένα χρόνο στον φαν κλαμπ του Μορφέα ε? Τι περιλαμβάνουν τα μπονους? Εχω να του ρίξω ζούληγμα του μικρου....θα με βλεπει θα παίρνει ένα τέτοιο ύφος και θα εξαφανίζεται!! Θα σκεφτεται "ωχ ήρθε η τρελή με το μαλλί" (θα καταλάβεις όταν με γνωρίσεις) και θα εξαφανίζεται! Θα τον μετονομάσεις σε Σίφουνα απο το πόσο γρήγορα θα γίνεται καπνός!! Click για ανάπτυξη... Αυριο πάμε για τις 25 μέρες ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 21:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.717 20-11-08 21:19 ο Μορφέας ρίχνει τώρα τούφες στο γατοδεντρο του μπαλκονιού και τα κορίτσια παιζουν ανέμελατουλάχιστον το Σεμελάκι έχει τη κυρα Καλυψώ σύμμαχο....το Σαββατοκύριακο θα βγάλω πολλές φωτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 21:24 Η Raisa έγραψε: #31.718 20-11-08 21:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το Σαββατοκύριακο θα βγάλω πολλές φωτό Click για ανάπτυξη... Άντε, έτσι μπράβο! Καιρός ήταν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 00:54 Η staman2 έγραψε: #31.719 21-11-08 00:54 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εμ για να το γράφω λες να μην ειμαι κανονική?ναι τελειωσα στα 5 μιση χρονια και έκανα και διδακτορικό μετά, άλλα 3 μιση χρόνια...η κτηνιατρική ειναι 5 χρόνια και θέλει αρκετο διαβασμα για να τελειωσεις..βάλε οτι εν αντιθέσει με τους γιατρούς μελετάς πολλους οργανισμους...σκύλο, γάτα, πρόβατο, αγελάδα, χοίρους, πτηνα και ψάρια και λίγο ιπποειδή και εξωτικά... Click για ανάπτυξη... Βασάκο μου!!!! Τρελαίνομαι να σε ακούω. Πραγματικά προχθές που ήρθες σπίτι δεν σε χόρταινα να μου μιλάς για τις εμπειρίες σου! Και μάλιστα τόσο απλή και καθόλου ψωνισμένη γιατρός!!! Φιλάκια από Τίμυ, Πέρση, Ναλίτα, Λουση και Σεβάχ!!! Και από Εμένα ΦΥΣΙΚΑ τα περσισσότερα. Μου λείπτετε γιατί δεν μπορω΄να μπαίνω συχνά λόγω της κατάληψης που έχουμε κ τρέχουμε γαμώτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 00:56 Η staman2 έγραψε: #31.720 21-11-08 00:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο Μορφέας ρίχνει τώρα τούφες στο γατοδεντρο του μπαλκονιού και τα κορίτσια παιζουν ανέμελατουλάχιστον το Σεμελάκι έχει τη κυρα Καλυψώ σύμμαχο....το Σαββατοκύριακο θα βγάλω πολλές φωτό Click για ανάπτυξη... Περιμένουμε Γιουλάκο!! Φιλησέ μου τα όλα!!! Και τον Χρηστάκο φυσικά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1584 1585 1586 1587 1588 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1586 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1586 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι ναι ναι!!! Είπες οτι έχω δωρεάν ένα χρόνο στον φαν κλαμπ του Μορφέα ε? Τι περιλαμβάνουν τα μπονους? Εχω να του ρίξω ζούληγμα του μικρου....θα με βλεπει θα παίρνει ένα τέτοιο ύφος και θα εξαφανίζεται!! Θα σκεφτεται "ωχ ήρθε η τρελή με το μαλλί" (θα καταλάβεις όταν με γνωρίσεις) και θα εξαφανίζεται! Θα τον μετονομάσεις σε Σίφουνα απο το πόσο γρήγορα θα γίνεται καπνός!! Click για ανάπτυξη... Αυριο πάμε για τις 25 μέρες ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 21:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.717 20-11-08 21:19 ο Μορφέας ρίχνει τώρα τούφες στο γατοδεντρο του μπαλκονιού και τα κορίτσια παιζουν ανέμελατουλάχιστον το Σεμελάκι έχει τη κυρα Καλυψώ σύμμαχο....το Σαββατοκύριακο θα βγάλω πολλές φωτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 21:24 Η Raisa έγραψε: #31.718 20-11-08 21:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το Σαββατοκύριακο θα βγάλω πολλές φωτό Click για ανάπτυξη... Άντε, έτσι μπράβο! Καιρός ήταν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 00:54 Η staman2 έγραψε: #31.719 21-11-08 00:54 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εμ για να το γράφω λες να μην ειμαι κανονική?ναι τελειωσα στα 5 μιση χρονια και έκανα και διδακτορικό μετά, άλλα 3 μιση χρόνια...η κτηνιατρική ειναι 5 χρόνια και θέλει αρκετο διαβασμα για να τελειωσεις..βάλε οτι εν αντιθέσει με τους γιατρούς μελετάς πολλους οργανισμους...σκύλο, γάτα, πρόβατο, αγελάδα, χοίρους, πτηνα και ψάρια και λίγο ιπποειδή και εξωτικά... Click για ανάπτυξη... Βασάκο μου!!!! Τρελαίνομαι να σε ακούω. Πραγματικά προχθές που ήρθες σπίτι δεν σε χόρταινα να μου μιλάς για τις εμπειρίες σου! Και μάλιστα τόσο απλή και καθόλου ψωνισμένη γιατρός!!! Φιλάκια από Τίμυ, Πέρση, Ναλίτα, Λουση και Σεβάχ!!! Και από Εμένα ΦΥΣΙΚΑ τα περσισσότερα. Μου λείπτετε γιατί δεν μπορω΄να μπαίνω συχνά λόγω της κατάληψης που έχουμε κ τρέχουμε γαμώτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 00:56 Η staman2 έγραψε: #31.720 21-11-08 00:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο Μορφέας ρίχνει τώρα τούφες στο γατοδεντρο του μπαλκονιού και τα κορίτσια παιζουν ανέμελατουλάχιστον το Σεμελάκι έχει τη κυρα Καλυψώ σύμμαχο....το Σαββατοκύριακο θα βγάλω πολλές φωτό Click για ανάπτυξη... Περιμένουμε Γιουλάκο!! Φιλησέ μου τα όλα!!! Και τον Χρηστάκο φυσικά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1584 1585 1586 1587 1588 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1586 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1586 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ο Μορφέας ρίχνει τώρα τούφες στο γατοδεντρο του μπαλκονιού και τα κορίτσια παιζουν ανέμελατουλάχιστον το Σεμελάκι έχει τη κυρα Καλυψώ σύμμαχο....το Σαββατοκύριακο θα βγάλω πολλές φωτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 21:24 Η Raisa έγραψε: #31.718 20-11-08 21:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το Σαββατοκύριακο θα βγάλω πολλές φωτό Click για ανάπτυξη... Άντε, έτσι μπράβο! Καιρός ήταν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 00:54 Η staman2 έγραψε: #31.719 21-11-08 00:54 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εμ για να το γράφω λες να μην ειμαι κανονική?ναι τελειωσα στα 5 μιση χρονια και έκανα και διδακτορικό μετά, άλλα 3 μιση χρόνια...η κτηνιατρική ειναι 5 χρόνια και θέλει αρκετο διαβασμα για να τελειωσεις..βάλε οτι εν αντιθέσει με τους γιατρούς μελετάς πολλους οργανισμους...σκύλο, γάτα, πρόβατο, αγελάδα, χοίρους, πτηνα και ψάρια και λίγο ιπποειδή και εξωτικά... Click για ανάπτυξη... Βασάκο μου!!!! Τρελαίνομαι να σε ακούω. Πραγματικά προχθές που ήρθες σπίτι δεν σε χόρταινα να μου μιλάς για τις εμπειρίες σου! Και μάλιστα τόσο απλή και καθόλου ψωνισμένη γιατρός!!! Φιλάκια από Τίμυ, Πέρση, Ναλίτα, Λουση και Σεβάχ!!! Και από Εμένα ΦΥΣΙΚΑ τα περσισσότερα. Μου λείπτετε γιατί δεν μπορω΄να μπαίνω συχνά λόγω της κατάληψης που έχουμε κ τρέχουμε γαμώτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 00:56 Η staman2 έγραψε: #31.720 21-11-08 00:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο Μορφέας ρίχνει τώρα τούφες στο γατοδεντρο του μπαλκονιού και τα κορίτσια παιζουν ανέμελατουλάχιστον το Σεμελάκι έχει τη κυρα Καλυψώ σύμμαχο....το Σαββατοκύριακο θα βγάλω πολλές φωτό Click για ανάπτυξη... Περιμένουμε Γιουλάκο!! Φιλησέ μου τα όλα!!! Και τον Χρηστάκο φυσικά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1584 1585 1586 1587 1588 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1586 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1586 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το Σαββατοκύριακο θα βγάλω πολλές φωτό Click για ανάπτυξη... Άντε, έτσι μπράβο! Καιρός ήταν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 00:54 Η staman2 έγραψε: #31.719 21-11-08 00:54 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εμ για να το γράφω λες να μην ειμαι κανονική?ναι τελειωσα στα 5 μιση χρονια και έκανα και διδακτορικό μετά, άλλα 3 μιση χρόνια...η κτηνιατρική ειναι 5 χρόνια και θέλει αρκετο διαβασμα για να τελειωσεις..βάλε οτι εν αντιθέσει με τους γιατρούς μελετάς πολλους οργανισμους...σκύλο, γάτα, πρόβατο, αγελάδα, χοίρους, πτηνα και ψάρια και λίγο ιπποειδή και εξωτικά... Click για ανάπτυξη... Βασάκο μου!!!! Τρελαίνομαι να σε ακούω. Πραγματικά προχθές που ήρθες σπίτι δεν σε χόρταινα να μου μιλάς για τις εμπειρίες σου! Και μάλιστα τόσο απλή και καθόλου ψωνισμένη γιατρός!!! Φιλάκια από Τίμυ, Πέρση, Ναλίτα, Λουση και Σεβάχ!!! Και από Εμένα ΦΥΣΙΚΑ τα περσισσότερα. Μου λείπτετε γιατί δεν μπορω΄να μπαίνω συχνά λόγω της κατάληψης που έχουμε κ τρέχουμε γαμώτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 00:56 Η staman2 έγραψε: #31.720 21-11-08 00:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο Μορφέας ρίχνει τώρα τούφες στο γατοδεντρο του μπαλκονιού και τα κορίτσια παιζουν ανέμελατουλάχιστον το Σεμελάκι έχει τη κυρα Καλυψώ σύμμαχο....το Σαββατοκύριακο θα βγάλω πολλές φωτό Click για ανάπτυξη... Περιμένουμε Γιουλάκο!! Φιλησέ μου τα όλα!!! Και τον Χρηστάκο φυσικά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1584 1585 1586 1587 1588 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1586 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1586 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εμ για να το γράφω λες να μην ειμαι κανονική?ναι τελειωσα στα 5 μιση χρονια και έκανα και διδακτορικό μετά, άλλα 3 μιση χρόνια...η κτηνιατρική ειναι 5 χρόνια και θέλει αρκετο διαβασμα για να τελειωσεις..βάλε οτι εν αντιθέσει με τους γιατρούς μελετάς πολλους οργανισμους...σκύλο, γάτα, πρόβατο, αγελάδα, χοίρους, πτηνα και ψάρια και λίγο ιπποειδή και εξωτικά... Click για ανάπτυξη... Βασάκο μου!!!! Τρελαίνομαι να σε ακούω. Πραγματικά προχθές που ήρθες σπίτι δεν σε χόρταινα να μου μιλάς για τις εμπειρίες σου! Και μάλιστα τόσο απλή και καθόλου ψωνισμένη γιατρός!!! Φιλάκια από Τίμυ, Πέρση, Ναλίτα, Λουση και Σεβάχ!!! Και από Εμένα ΦΥΣΙΚΑ τα περσισσότερα. Μου λείπτετε γιατί δεν μπορω΄να μπαίνω συχνά λόγω της κατάληψης που έχουμε κ τρέχουμε γαμώτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 00:56 Η staman2 έγραψε: #31.720 21-11-08 00:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο Μορφέας ρίχνει τώρα τούφες στο γατοδεντρο του μπαλκονιού και τα κορίτσια παιζουν ανέμελατουλάχιστον το Σεμελάκι έχει τη κυρα Καλυψώ σύμμαχο....το Σαββατοκύριακο θα βγάλω πολλές φωτό Click για ανάπτυξη... Περιμένουμε Γιουλάκο!! Φιλησέ μου τα όλα!!! Και τον Χρηστάκο φυσικά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο Μορφέας ρίχνει τώρα τούφες στο γατοδεντρο του μπαλκονιού και τα κορίτσια παιζουν ανέμελατουλάχιστον το Σεμελάκι έχει τη κυρα Καλυψώ σύμμαχο....το Σαββατοκύριακο θα βγάλω πολλές φωτό Click για ανάπτυξη... Περιμένουμε Γιουλάκο!! Φιλησέ μου τα όλα!!! Και τον Χρηστάκο φυσικά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.