Birman-maniacs

DSCN1205.jpg
κιταχτε πως το κατάντησε ο μικρός το καημένο, το έχει καταγλύψει...
Καλημέρα, Βάσια ο Σάταν το κατάντησε σ' αυτά τα χάλια:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα, Βάσια ο Σάταν το κατάντησε σ' αυτά τα χάλια:lol:
Γεια σου Ελενα!! :hello:
τι της έκανες της φιλενάδας μου και σε αγάπησε έτσι?;) :D
Σατανάκος μωρέ ναι... γιατί η φατσούλα του είναι κουκλίστικη! :inlove:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πήγα Τρίτη πρωί...αυτή δεν δούλευε...λοιπόν το λέμε σίγουρα όταν κατέβω θα σου ρθω...αλλά να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω να έρθω...:(μπορώ να ρθω με Metro γιατι στην Αναστασία έτσι πήγα και ηρθε και με πήρε...ειδάλλως θα πρέπει να έρθω με τη Γιούλη...δεν ξέρω καθόλου τις περιοχές σου..στο υποσχομαι οταν κατεβω θα έρθω..μάλλον θα είναι στις 12 Δεκέμβρη που γιορτάζουν οι δικοί μου....;)σημείωσέ το Σαββατο πρωι θα σου ρθω...
Ααααααααα θα έρθεις και από την γειτόνισα..ή να έρθω εγώ σε εσάς τότε..ΚΑλέ απέναντι μένουμε με την Αντα!!:)

Γεια σου Ελενα!! :hello:
τι της έκανες της φιλενάδας μου και σε αγάπησε έτσι?;) :D
Σατανάκος μωρέ ναι... γιατί η φατσούλα του είναι κουκλίστικη! :inlove:
Είναι αμοιβαία τα αισθήματα γι αυτό. Καταπληκτική κοπέλα:up: Κρίμα που δεν γνώρισα κ εσένα γιατί έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια από την Αναστάζια, την επόμενη φορά θα το κανονίσουμε όμως να συναντηθούμε:)
Να κ μια πρωινή αφιέρωση για όλα τα βιρμανάκια
Birman-Cat-Kittens-wearing-Christmas-hats_644837.jpg
s3.jpg

Είναι αμοιβαία τα αισθήματα γι αυτό. Καταπληκτική κοπέλα:up: Κρίμα που δεν γνώρισα κ εσένα γιατί έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια από την Αναστάζια, την επόμενη φορά θα το κανονίσουμε όμως να συναντηθούμε:)
Να κ μια πρωινή αφιέρωση για όλα τα βιρμανάκια
Birman-Cat-Kittens-wearing-Christmas-hats_644837.jpg
s3.jpg
Τέλεια Χριστουγεννιάτικα μωρά!!:up:

main.php

Ορίστε κ άλλη μία πρόταση για διακόσμηση φέτος.:up:
Βάσια ελπίζω η Αθηνούλα να είναι καλύτερα:hmm:

main.php

:lol::up::lol::up::lol::up::up::up:

main.php

καλύτερα...ευτυχώς τρώει..αρχισε να γκρινιάζει και λίγο καλό σημάδι αυτό:up:εσυ κοίταξες για τον καθαρισμό δοντιών?ελπιζω να εισαι και εσυ καλυτερα με την υγεία σου;)

ποτε δεν ειναι αργά...για τους γιατρους όμως πέφτεις πολύ έξω..:/:6 χρόνια και τουλάχιστον 4 ειδικότητα...αλλά ποτε δεν ανοιγει αμεσα η ειδικότητα οποτε υπολόγιζεις 5 με 10 χρόνια:blink:

Καλά δεν πειράζει για τους γιατρούς έτσι κι αλλιώς. Αν έμπαινα στην διαδικασία θα το έκανα μόνο για να γίνω κτηνίατρος. Μ'αυτό είχα τρέλα πιο πολύ. Αλλά Βάσια πως θα μπω στο πανεπιστήμιο που πρέπει να ξαναπάω λύκειο? :/: Εκτός αν κάπως πιάνει το ότι έχω πτυχίο πανεπιστημίου και θα μπορούσα έτσι να μπω στο πρώτο έτος......αλλά το κόβω χλωμό εως αδύνατο. Και δεν ξέρω καν πως είναι το σύστημα της παιδείας στην ελλάδα τώρα.

Kαλημέρα! :)
Το ξέρεις ότι εγώ δε θελω και πολύ για να σου κουβαληθώ:P

Ααααα Γιούλη κανονίστε! Αν είναι να έρθετε να έρθετε όταν θα είμαι και εγώ εκει! Καλααααααα? :D

εμεις παιρνουμε άτομα με κατατακτήριες...δεν ξέρω τι μαθηματα δινουν αλλα ειναι απλά..αν θες ρωτάω...απλα θες πολύ διαβασμα και να εισαι μονιμα Καρδιτσα;)

Γιουλη ασχετη ερωτηση - το ΩΡΑΙΣΜΑ στην Ν. Ερυθραια τι καταστημα ειναι? γιατι απο τη μια μου λεει χαλια κτλ και στον επαγγελματικο οδηγο λεει για χρυσοχοειο,δωρα κτλ. Τελικα τι στο καλο πουλαει?

εμεις παιρνουμε άτομα με κατατακτήριες...δεν ξέρω τι μαθηματα δινουν αλλα ειναι απλά..αν θες ρωτάω...απλα θες πολύ διαβασμα και να εισαι μονιμα Καρδιτσα;)

Λέγοντας "εμεις" τι εννοεις? Διδάσκεις στο πανεπιστήμιο? Και τι είναι οι κατατακτήριες? Νόμιζα οτι πρέπει να είσαι μέσα στο πανεπιστήμιο για να δώσεις κατατακτήριες. Εγώ έχω τελειώσει. Το έχω δηλαδή ήδη το πτυχίο. Δεν είμαι πλέον φοιτήτρια. Και το πτυχίο μου είναι αλλα αντι άλλων ε! Multimedia design τελειωσα. Φυσική, χημεία, βιολογία γιοκ στην σχολή. Μαθηματικά υπερβολικά λίγα μόνο και μόνο για τον προγραμματισμό όταν κάναμε αλλά και αυτά μηδαμινά. Γίνεται? Το θέμα με την Καρδιτσα δεν μ'απασχολεί. Εδώ σκέφτομαι να ξαναπάω πανεπιστήμιο και να διαβάζω για άλλα 8-9 χρόνια η Καρδίτσα μας πείραξε? Αλλά αν το κάνετε στην Καρδίτσα τότε λογικά δεν θα το κάνουν και Θεσσαλονίκη?

καλημερα κοριτσια τι κανετε :D?

Γιουλη ασχετη ερωτηση - το ΩΡΑΙΣΜΑ στην Ν. Ερυθραια τι καταστημα ειναι? γιατι απο τη μια μου λεει χαλια κτλ και στον επαγγελματικο οδηγο λεει για χρυσοχοειο,δωρα κτλ. Τελικα τι στο καλο πουλαει?
υφάσματα κουρτίνας, κουρτινόξυλα, και ειδη προικός:Pμπορεί και χαλιά...

καλημερα κοριτσια τι κανετε :D?

Ετοιμαζόμαστε να ξαναγίνουμε φοιτήτριες :lol::lol::lol:

Καλά είμαστε. Εσυ? :)

Καλά δεν πειράζει για τους γιατρούς έτσι κι αλλιώς. Αν έμπαινα στην διαδικασία θα το έκανα μόνο για να γίνω κτηνίατρος. Μ'αυτό είχα τρέλα πιο πολύ. Αλλά Βάσια πως θα μπω στο πανεπιστήμιο που πρέπει να ξαναπάω λύκειο? :/: Εκτός αν κάπως πιάνει το ότι έχω πτυχίο πανεπιστημίου και θα μπορούσα έτσι να μπω στο πρώτο έτος......αλλά το κόβω χλωμό εως αδύνατο. Και δεν ξέρω καν πως είναι το σύστημα της παιδείας στην ελλάδα τώρα.

Ααααα Γιούλη κανονίστε! Αν είναι να έρθετε να έρθετε όταν θα είμαι και εγώ εκει! Καλααααααα? :D
Καλλλλλλα!! :P:up::up::lol:

υφάσματα κουρτίνας, κουρτινόξυλα, και ειδη προικός:Pμπορεί και χαλιά...
Το Ανατολια εκλεισε ? γιατι σε εκεινη τη διευθυνση που ειναι το καταστημα αυτο με παραπεμπει..:hmm:

υφάσματα κουρτίνας, κουρτινόξυλα, και ειδη προικός:P

Πειραική Πατραική έχει? :P

Πλάκα πλάκα πολύ καλή ποιότητα η πειραική πατραική κρίμα που έκλεισε. Εγώ απο που θα πάρω πολύ καλά σεντόνια τώρα?

Σαν την μάνα μου ακούγομαι το ξέρω αλλά πλέον δεν είμαι σε ηλικία που κοιτάω τι τσάντα θ'αγοράσω αλλά περισσότερο τηγάνια και παπλώματα :P:lol::lol:

Πειραική Πατραική έχει? :P

Πλάκα πλάκα πολύ καλή ποιότητα η πειραική πατραική κρίμα που έκλεισε. Εγώ απο που θα πάρω πολύ καλά σεντόνια τώρα?

Σαν την μάνα μου ακούγομαι το ξέρω αλλά πλέον δεν είμαι σε ηλικία που κοιτάω τι τσάντα θ'αγοράσω αλλά περισσότερο τηγάνια και παπλώματα :P:lol::lol:
τα γυαλιά μου παιδί μου να δω την ούγια!! :P:lol::lol:
Τη θυμάσαι τη διαφήμιση ή ίσουν πολύ μικρή?? :hmm::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back