ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.761 21-11-08 13:02 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Πειραική Πατραική έχει? Πλάκα πλάκα πολύ καλή ποιότητα η πειραική πατραική κρίμα που έκλεισε. Εγώ απο που θα πάρω πολύ καλά σεντόνια τώρα? Σαν την μάνα μου ακούγομαι το ξέρω αλλά πλέον δεν είμαι σε ηλικία που κοιτάω τι τσάντα θ'αγοράσω αλλά περισσότερο τηγάνια και παπλώματα Click για ανάπτυξη... Αντε και μ'ένα καλό παιδί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:03 Η aalyah έγραψε: #31.762 21-11-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τα γυαλιά μου παιδί μου να δω την ούγια!! Τη θυμάσαι τη διαφήμιση ή ίσουν πολύ μικρή?? Click για ανάπτυξη... όχι αυτο δεν το θυμάμαι. Τι διαφήμιση ήταν? Και τι ειναι η ουγια? Κάτι μου θυμίζει αλλά δεν μου έρχεται ακριβώς τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.763 21-11-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Το Ανατολια εκλεισε ? γιατι σε εκεινη τη διευθυνση που ειναι το καταστημα αυτο με παραπεμπει.. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.764 21-11-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: όχι αυτο δεν το θυμάμαι. Τι διαφήμιση ήταν? Και τι ειναι η ουγια? Κάτι μου θυμίζει αλλά δεν μου έρχεται ακριβώς τώρα. Click για ανάπτυξη... η φίρμα....το χαρτάκι που κολάνε απ΄έξω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:05 Η aalyah έγραψε: #31.765 21-11-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε και μ'ένα καλό παιδί Click για ανάπτυξη... Γιούλη αν θέλεις να πιάσει η ευχή σου να λες καλύτερα "και μ'ενα καλό γατί¨ γιατί για σύντροφο το κόβω πολύ δύσκολο Πονεμένη ιστορία μην το ψάχνεις αλλά δεν πολυκοιτάω κατα κει πλεον. Τα πειραικής πατραικής και τα τηγάνια μου θα τα χαίρομαι εγώ με τις γάτες μου. Θα γίνω εντελώς γεροντοκόρη με γάτες! Έχω κάνει παραγγελία στον μάστορα και το ράφι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:07 Η aalyah έγραψε: #31.766 21-11-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η φίρμα....το χαρτάκι που κολάνε απ΄έξω... Click για ανάπτυξη... Αααα μάλιστα! Είδες τι μαθαίνει κανεις κάθε μέρα! Εχω κάνει συμφωνία με την μαμά να μου δώσει κάτι σετ πειραικη πατραική που έχει. Αλλά λες να την δωροδοκίσω να μου δώσει και τα υπόλοιπα? Κορίτσια εσεις για καλή ποιότητα σεντόνια απο που τ'αγοράζετε? Ποια παίρνετε δηλαδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:11 Η Αντα έγραψε: #31.767 21-11-08 13:11 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αααα μάλιστα! Είδες τι μαθαίνει κανεις κάθε μέρα! Εχω κάνει συμφωνία με την μαμά να μου δώσει κάτι σετ πειραικη πατραική που έχει. Αλλά λες να την δωροδοκίσω να μου δώσει και τα υπόλοιπα? Κορίτσια εσεις για καλή ποιότητα σεντόνια απο που τ'αγοράζετε? Ποια παίρνετε δηλαδη? Click για ανάπτυξη... Ειμαι εθισμενη στα Kentia...ανετα σηκωνω ολο το μαγαζι οταν παω....νομιζω οτι εχω παρει σχεδον ολο το καταλογο που εχει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.768 21-11-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γιούλη αν θέλεις να πιάσει η ευχή σου να λες καλύτερα "και μ'ενα καλό γατί¨ γιατί για σύντροφο το κόβω πολύ δύσκολο Πονεμένη ιστορία μην το ψάχνεις αλλά δεν πολυκοιτάω κατα κει πλεον. Τα πειραικής πατραικής και τα τηγάνια μου θα τα χαίρομαι εγώ με τις γάτες μου. Θα γίνω εντελώς γεροντοκόρη με γάτες! Έχω κάνει παραγγελία στον μάστορα και το ράφι. Click για ανάπτυξη... μ'έναν καλο και σούπερ sexy γκ.....νο τότε με συνοδεία remote control για να τον κάνεις ό,τι θες χωρις αντιρρήσεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:18 Η Βάσια13859: #31.769 21-11-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λέγοντας "εμεις" τι εννοεις? Διδάσκεις στο πανεπιστήμιο? Και τι είναι οι κατατακτήριες? Νόμιζα οτι πρέπει να είσαι μέσα στο πανεπιστήμιο για να δώσεις κατατακτήριες. Εγώ έχω τελειώσει. Το έχω δηλαδή ήδη το πτυχίο. Δεν είμαι πλέον φοιτήτρια. Και το πτυχίο μου είναι αλλα αντι άλλων ε! Multimedia design τελειωσα. Φυσική, χημεία, βιολογία γιοκ στην σχολή. Μαθηματικά υπερβολικά λίγα μόνο και μόνο για τον προγραμματισμό όταν κάναμε αλλά και αυτά μηδαμινά. Γίνεται? Το θέμα με την Καρδιτσα δεν μ'απασχολεί. Εδώ σκέφτομαι να ξαναπάω πανεπιστήμιο και να διαβάζω για άλλα 8-9 χρόνια η Καρδίτσα μας πείραξε? Αλλά αν το κάνετε στην Καρδίτσα τότε λογικά δεν θα το κάνουν και Θεσσαλονίκη? Click για ανάπτυξη... ναι αμε γίνεται...οι κατατακτήριες ειναι εξετασεις που δίνεις για να σε πάρει ενα πανεπιστήμιο...και ναι διδασκω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:20 Η Βάσια13859: #31.770 21-11-08 13:20 α ρε Γιούλη με τις φιλοσοφίες σουπαιδια πεσανε πάλι φαπίτσες εδώ, δεν μου αρεσε που η Αθηνα τον δαγκωνε λίγο στο λαιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:21 Η aalyah έγραψε: #31.771 21-11-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειμαι εθισμενη στα Kentia...ανετα σηκωνω ολο το μαγαζι οταν παω....νομιζω οτι εχω παρει σχεδον ολο το καταλογο που εχει.. Click για ανάπτυξη... Τι εστι κεντια? Σε ποια χωρα κατασκευαζονται? Είναι καθαρό 100% βαμβάκι? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μ'έναν καλο και σούπερ sexy γκ.....νο τότε με συνοδεία remote control για να τον κάνεις ό,τι θες χωρις αντιρρήσεις!! Click για ανάπτυξη... Χμ....να το κανουμε με εναν καλο και σουπερ σεξυ γκ....νο χωρις remote control που να εχει σεβασμο προς τον εαυτο του να ειναι δυναμικος και οχι χαλβας αλλα να με σεβεται και να με λατρευει? Δεν μπορω τους άντρες που τους κάνω ότι θέλω. Στο τέλος δεν έχω σεβασμό απέναντι τους. Μου την δίνουν οι άντρες χωρίς χαρακτήρα αλλά και αυτοί που περνουν πολύ ψηλά τον αμανέ και νομίζουν οτι δεν είσαι άξια σεβασμού. Έναν δυναμικό, που να εκτιμάει όμως τι διαμάντι έχει δίπλα του. Το διαμάντι είμαι εγώ. Και μην μου πείτε οτι όλες μας έναν τέτοιον θέλουμε. Θεωρητικά μιλάμε αρα μπορω να ονειρέυομαι όσο θέλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:22 Η Βάσια13859: #31.772 21-11-08 13:22 Γιούλη βρήκα τα ομοιοπαθητικά φάρμακα αυτο το globulis, αν θες σου λεω τηλ και διευθυνση φαρμακείου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.773 21-11-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Γιούλη βρήκα τα ομοιοπαθητικά φάρμακα αυτο το globulis, αν θες σου λεω τηλ και διευθυνση φαρμακείου... Click για ανάπτυξη... ΣΤΕΙΛΤΟ!!!!!!!!!!!!!! Με e mail... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:24 Η aalyah έγραψε: #31.774 21-11-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι αμε γίνεται...οι κατατακτήριες ειναι εξετασεις που δίνεις για να σε πάρει ενα πανεπιστήμιο...και ναι διδασκω.... Click για ανάπτυξη... Κατατακτήριες είναι δηλαδή και οι πανελλαδικές? Γιατι αν ναι τότε δεν σημαινει οτι πρέπει να ξαναπάω λύκειο? Θα είσαι καθηγητρια μου αν το κάνω? Ουαου! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: α ρε Γιούλη με τις φιλοσοφίες σουπαιδια πεσανε πάλι φαπίτσες εδώ, δεν μου αρεσε που η Αθηνα τον δαγκωνε λίγο στο λαιμο... Click για ανάπτυξη... Μάλλον προσπαθεί να επιβληθεί και να του μάθει οτι αυτή έχει το πανω χέρι. Οτι είναι η βασιλισσα του σπιτιού. Μάλλον προσπαθεί να τον συνετίσει. Ετσι κάνουν οι γάτες όταν θέλουν να επιβληθούν σε μια άλλη γατα. Απ'όσο γνωρίζω τουλάχιστον. Δεν νομίζω οτι υπάρχει λόγος ανησυχίας απλά μάλλον η Αθηνά αποφάσισε οτι τον ανέχτηκε αρκετά και είναι καιρός να του θέσει τους όρους της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.775 21-11-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τι εστι κεντια? Σε ποια χωρα κατασκευαζονται? Είναι καθαρό 100% βαμβάκι? Χμ....να το κανουμε με εναν καλο και σουπερ σεξυ γκ....νο χωρις remote control που να εχει σεβασμο προς τον εαυτο του να ειναι δυναμικος και οχι χαλβας αλλα να με σεβεται και να με λατρευει? Δεν μπορω τους άντρες που τους κάνω ότι θέλω. Στο τέλος δεν έχω σεβασμό απέναντι τους. Μου την δίνουν οι άντρες χωρίς χαρακτήρα αλλά και αυτοί που περνουν πολύ ψηλά τον αμανέ και νομίζουν οτι δεν είσαι άξια σεβασμού. Έναν δυναμικό, που να εκτιμάει όμως τι διαμάντι έχει δίπλα του. Το διαμάντι είμαι εγώ. Και μην μου πείτε οτι όλες μας έναν τέτοιον θέλουμε. Θεωρητικά μιλάμε αρα μπορω να ονειρέυομαι όσο θέλω Click για ανάπτυξη... 1. https://www.kentia.gr/default_gr.asp και 2. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:26 Η Βάσια13859: #31.776 21-11-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τι εστι κεντια? Σε ποια χωρα κατασκευαζονται? Είναι καθαρό 100% βαμβάκι? Χμ....να το κανουμε με εναν καλο και σουπερ σεξυ γκ....νο χωρις remote control που να εχει σεβασμο προς τον εαυτο του να ειναι δυναμικος και οχι χαλβας αλλα να με σεβεται και να με λατρευει? Δεν μπορω τους άντρες που τους κάνω ότι θέλω. Στο τέλος δεν έχω σεβασμό απέναντι τους. Μου την δίνουν οι άντρες χωρίς χαρακτήρα αλλά και αυτοί που περνουν πολύ ψηλά τον αμανέ και νομίζουν οτι δεν είσαι άξια σεβασμού. Έναν δυναμικό, που να εκτιμάει όμως τι διαμάντι έχει δίπλα του. Το διαμάντι είμαι εγώ. Και μην μου πείτε οτι όλες μας έναν τέτοιον θέλουμε. Θεωρητικά μιλάμε αρα μπορω να ονειρέυομαι όσο θέλω Click για ανάπτυξη... αχα δηλ δεν ζητάς τίποτα εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:33 Η Βάσια13859: #31.777 21-11-08 13:33 όχι οι κατατακτήριες είναι εξετάσεις που δίνονται στο πανεπιστήμιο..δεν ειναι κάτι πανελλαδικό και είναι σε μαθήματα της φύσης του πανεπιστημίου...αν θες θα ρωτησω παραπάνω λεπτομέρειες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:35 Η aalyah έγραψε: #31.778 21-11-08 13:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 1. https://www.kentia.gr/default_gr.asp και 2. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!! Click για ανάπτυξη... Εμείς Γιούλη έχουμε πολλά να πούμε όταν συναντηθούμε Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αχα δηλ δεν ζητάς τίποτα εσυ Click για ανάπτυξη... Όχι καλέ ψιλοπράγματα δεν έχω τρελές απαιτήσεις εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:37 Η aalyah έγραψε: #31.779 21-11-08 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: όχι οι κατατακτήριες είναι εξετάσεις που δίνονται στο πανεπιστήμιο..δεν ειναι κάτι πανελλαδικό και είναι σε μαθήματα της φύσης του πανεπιστημίου...αν θες θα ρωτησω παραπάνω λεπτομέρειες... Click για ανάπτυξη... Ναι αν μπορείς σε παρακαλώ. Γιατί αν μου επιτρέπεται να δώσω θέλω να οργανωθω να διαβάσω ένα χρόνο και να το κάνω. Και δεν με νοιάζει πόσο χρονών είμαι. Δεν είμαι δα και 60! Ότι λετπομέρειες μπορείς να μου δώσεις θα το εκτιμήσω ιδιαίτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.780 21-11-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εμείς Γιούλη έχουμε πολλά να πούμε όταν συναντηθούμε Όχι καλέ ψιλοπράγματα δεν έχω τρελές απαιτήσεις εγώ Click για ανάπτυξη... κάτι μου λέει ότι θα τα βρούμε σε όλα... βρε μπας και είσαι κι εσύ Λιονταρίνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1587 1588 1589 1590 1591 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1589 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1589 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Πειραική Πατραική έχει? Πλάκα πλάκα πολύ καλή ποιότητα η πειραική πατραική κρίμα που έκλεισε. Εγώ απο που θα πάρω πολύ καλά σεντόνια τώρα? Σαν την μάνα μου ακούγομαι το ξέρω αλλά πλέον δεν είμαι σε ηλικία που κοιτάω τι τσάντα θ'αγοράσω αλλά περισσότερο τηγάνια και παπλώματα Click για ανάπτυξη... Αντε και μ'ένα καλό παιδί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:03 Η aalyah έγραψε: #31.762 21-11-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τα γυαλιά μου παιδί μου να δω την ούγια!! Τη θυμάσαι τη διαφήμιση ή ίσουν πολύ μικρή?? Click για ανάπτυξη... όχι αυτο δεν το θυμάμαι. Τι διαφήμιση ήταν? Και τι ειναι η ουγια? Κάτι μου θυμίζει αλλά δεν μου έρχεται ακριβώς τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.763 21-11-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Το Ανατολια εκλεισε ? γιατι σε εκεινη τη διευθυνση που ειναι το καταστημα αυτο με παραπεμπει.. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.764 21-11-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: όχι αυτο δεν το θυμάμαι. Τι διαφήμιση ήταν? Και τι ειναι η ουγια? Κάτι μου θυμίζει αλλά δεν μου έρχεται ακριβώς τώρα. Click για ανάπτυξη... η φίρμα....το χαρτάκι που κολάνε απ΄έξω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:05 Η aalyah έγραψε: #31.765 21-11-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε και μ'ένα καλό παιδί Click για ανάπτυξη... Γιούλη αν θέλεις να πιάσει η ευχή σου να λες καλύτερα "και μ'ενα καλό γατί¨ γιατί για σύντροφο το κόβω πολύ δύσκολο Πονεμένη ιστορία μην το ψάχνεις αλλά δεν πολυκοιτάω κατα κει πλεον. Τα πειραικής πατραικής και τα τηγάνια μου θα τα χαίρομαι εγώ με τις γάτες μου. Θα γίνω εντελώς γεροντοκόρη με γάτες! Έχω κάνει παραγγελία στον μάστορα και το ράφι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:07 Η aalyah έγραψε: #31.766 21-11-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η φίρμα....το χαρτάκι που κολάνε απ΄έξω... Click για ανάπτυξη... Αααα μάλιστα! Είδες τι μαθαίνει κανεις κάθε μέρα! Εχω κάνει συμφωνία με την μαμά να μου δώσει κάτι σετ πειραικη πατραική που έχει. Αλλά λες να την δωροδοκίσω να μου δώσει και τα υπόλοιπα? Κορίτσια εσεις για καλή ποιότητα σεντόνια απο που τ'αγοράζετε? Ποια παίρνετε δηλαδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:11 Η Αντα έγραψε: #31.767 21-11-08 13:11 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αααα μάλιστα! Είδες τι μαθαίνει κανεις κάθε μέρα! Εχω κάνει συμφωνία με την μαμά να μου δώσει κάτι σετ πειραικη πατραική που έχει. Αλλά λες να την δωροδοκίσω να μου δώσει και τα υπόλοιπα? Κορίτσια εσεις για καλή ποιότητα σεντόνια απο που τ'αγοράζετε? Ποια παίρνετε δηλαδη? Click για ανάπτυξη... Ειμαι εθισμενη στα Kentia...ανετα σηκωνω ολο το μαγαζι οταν παω....νομιζω οτι εχω παρει σχεδον ολο το καταλογο που εχει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.768 21-11-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γιούλη αν θέλεις να πιάσει η ευχή σου να λες καλύτερα "και μ'ενα καλό γατί¨ γιατί για σύντροφο το κόβω πολύ δύσκολο Πονεμένη ιστορία μην το ψάχνεις αλλά δεν πολυκοιτάω κατα κει πλεον. Τα πειραικής πατραικής και τα τηγάνια μου θα τα χαίρομαι εγώ με τις γάτες μου. Θα γίνω εντελώς γεροντοκόρη με γάτες! Έχω κάνει παραγγελία στον μάστορα και το ράφι. Click για ανάπτυξη... μ'έναν καλο και σούπερ sexy γκ.....νο τότε με συνοδεία remote control για να τον κάνεις ό,τι θες χωρις αντιρρήσεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:18 Η Βάσια13859: #31.769 21-11-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λέγοντας "εμεις" τι εννοεις? Διδάσκεις στο πανεπιστήμιο? Και τι είναι οι κατατακτήριες? Νόμιζα οτι πρέπει να είσαι μέσα στο πανεπιστήμιο για να δώσεις κατατακτήριες. Εγώ έχω τελειώσει. Το έχω δηλαδή ήδη το πτυχίο. Δεν είμαι πλέον φοιτήτρια. Και το πτυχίο μου είναι αλλα αντι άλλων ε! Multimedia design τελειωσα. Φυσική, χημεία, βιολογία γιοκ στην σχολή. Μαθηματικά υπερβολικά λίγα μόνο και μόνο για τον προγραμματισμό όταν κάναμε αλλά και αυτά μηδαμινά. Γίνεται? Το θέμα με την Καρδιτσα δεν μ'απασχολεί. Εδώ σκέφτομαι να ξαναπάω πανεπιστήμιο και να διαβάζω για άλλα 8-9 χρόνια η Καρδίτσα μας πείραξε? Αλλά αν το κάνετε στην Καρδίτσα τότε λογικά δεν θα το κάνουν και Θεσσαλονίκη? Click για ανάπτυξη... ναι αμε γίνεται...οι κατατακτήριες ειναι εξετασεις που δίνεις για να σε πάρει ενα πανεπιστήμιο...και ναι διδασκω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:20 Η Βάσια13859: #31.770 21-11-08 13:20 α ρε Γιούλη με τις φιλοσοφίες σουπαιδια πεσανε πάλι φαπίτσες εδώ, δεν μου αρεσε που η Αθηνα τον δαγκωνε λίγο στο λαιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:21 Η aalyah έγραψε: #31.771 21-11-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειμαι εθισμενη στα Kentia...ανετα σηκωνω ολο το μαγαζι οταν παω....νομιζω οτι εχω παρει σχεδον ολο το καταλογο που εχει.. Click για ανάπτυξη... Τι εστι κεντια? Σε ποια χωρα κατασκευαζονται? Είναι καθαρό 100% βαμβάκι? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μ'έναν καλο και σούπερ sexy γκ.....νο τότε με συνοδεία remote control για να τον κάνεις ό,τι θες χωρις αντιρρήσεις!! Click για ανάπτυξη... Χμ....να το κανουμε με εναν καλο και σουπερ σεξυ γκ....νο χωρις remote control που να εχει σεβασμο προς τον εαυτο του να ειναι δυναμικος και οχι χαλβας αλλα να με σεβεται και να με λατρευει? Δεν μπορω τους άντρες που τους κάνω ότι θέλω. Στο τέλος δεν έχω σεβασμό απέναντι τους. Μου την δίνουν οι άντρες χωρίς χαρακτήρα αλλά και αυτοί που περνουν πολύ ψηλά τον αμανέ και νομίζουν οτι δεν είσαι άξια σεβασμού. Έναν δυναμικό, που να εκτιμάει όμως τι διαμάντι έχει δίπλα του. Το διαμάντι είμαι εγώ. Και μην μου πείτε οτι όλες μας έναν τέτοιον θέλουμε. Θεωρητικά μιλάμε αρα μπορω να ονειρέυομαι όσο θέλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:22 Η Βάσια13859: #31.772 21-11-08 13:22 Γιούλη βρήκα τα ομοιοπαθητικά φάρμακα αυτο το globulis, αν θες σου λεω τηλ και διευθυνση φαρμακείου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.773 21-11-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Γιούλη βρήκα τα ομοιοπαθητικά φάρμακα αυτο το globulis, αν θες σου λεω τηλ και διευθυνση φαρμακείου... Click για ανάπτυξη... ΣΤΕΙΛΤΟ!!!!!!!!!!!!!! Με e mail... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:24 Η aalyah έγραψε: #31.774 21-11-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι αμε γίνεται...οι κατατακτήριες ειναι εξετασεις που δίνεις για να σε πάρει ενα πανεπιστήμιο...και ναι διδασκω.... Click για ανάπτυξη... Κατατακτήριες είναι δηλαδή και οι πανελλαδικές? Γιατι αν ναι τότε δεν σημαινει οτι πρέπει να ξαναπάω λύκειο? Θα είσαι καθηγητρια μου αν το κάνω? Ουαου! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: α ρε Γιούλη με τις φιλοσοφίες σουπαιδια πεσανε πάλι φαπίτσες εδώ, δεν μου αρεσε που η Αθηνα τον δαγκωνε λίγο στο λαιμο... Click για ανάπτυξη... Μάλλον προσπαθεί να επιβληθεί και να του μάθει οτι αυτή έχει το πανω χέρι. Οτι είναι η βασιλισσα του σπιτιού. Μάλλον προσπαθεί να τον συνετίσει. Ετσι κάνουν οι γάτες όταν θέλουν να επιβληθούν σε μια άλλη γατα. Απ'όσο γνωρίζω τουλάχιστον. Δεν νομίζω οτι υπάρχει λόγος ανησυχίας απλά μάλλον η Αθηνά αποφάσισε οτι τον ανέχτηκε αρκετά και είναι καιρός να του θέσει τους όρους της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.775 21-11-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τι εστι κεντια? Σε ποια χωρα κατασκευαζονται? Είναι καθαρό 100% βαμβάκι? Χμ....να το κανουμε με εναν καλο και σουπερ σεξυ γκ....νο χωρις remote control που να εχει σεβασμο προς τον εαυτο του να ειναι δυναμικος και οχι χαλβας αλλα να με σεβεται και να με λατρευει? Δεν μπορω τους άντρες που τους κάνω ότι θέλω. Στο τέλος δεν έχω σεβασμό απέναντι τους. Μου την δίνουν οι άντρες χωρίς χαρακτήρα αλλά και αυτοί που περνουν πολύ ψηλά τον αμανέ και νομίζουν οτι δεν είσαι άξια σεβασμού. Έναν δυναμικό, που να εκτιμάει όμως τι διαμάντι έχει δίπλα του. Το διαμάντι είμαι εγώ. Και μην μου πείτε οτι όλες μας έναν τέτοιον θέλουμε. Θεωρητικά μιλάμε αρα μπορω να ονειρέυομαι όσο θέλω Click για ανάπτυξη... 1. https://www.kentia.gr/default_gr.asp και 2. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:26 Η Βάσια13859: #31.776 21-11-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τι εστι κεντια? Σε ποια χωρα κατασκευαζονται? Είναι καθαρό 100% βαμβάκι? Χμ....να το κανουμε με εναν καλο και σουπερ σεξυ γκ....νο χωρις remote control που να εχει σεβασμο προς τον εαυτο του να ειναι δυναμικος και οχι χαλβας αλλα να με σεβεται και να με λατρευει? Δεν μπορω τους άντρες που τους κάνω ότι θέλω. Στο τέλος δεν έχω σεβασμό απέναντι τους. Μου την δίνουν οι άντρες χωρίς χαρακτήρα αλλά και αυτοί που περνουν πολύ ψηλά τον αμανέ και νομίζουν οτι δεν είσαι άξια σεβασμού. Έναν δυναμικό, που να εκτιμάει όμως τι διαμάντι έχει δίπλα του. Το διαμάντι είμαι εγώ. Και μην μου πείτε οτι όλες μας έναν τέτοιον θέλουμε. Θεωρητικά μιλάμε αρα μπορω να ονειρέυομαι όσο θέλω Click για ανάπτυξη... αχα δηλ δεν ζητάς τίποτα εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:33 Η Βάσια13859: #31.777 21-11-08 13:33 όχι οι κατατακτήριες είναι εξετάσεις που δίνονται στο πανεπιστήμιο..δεν ειναι κάτι πανελλαδικό και είναι σε μαθήματα της φύσης του πανεπιστημίου...αν θες θα ρωτησω παραπάνω λεπτομέρειες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:35 Η aalyah έγραψε: #31.778 21-11-08 13:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 1. https://www.kentia.gr/default_gr.asp και 2. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!! Click για ανάπτυξη... Εμείς Γιούλη έχουμε πολλά να πούμε όταν συναντηθούμε Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αχα δηλ δεν ζητάς τίποτα εσυ Click για ανάπτυξη... Όχι καλέ ψιλοπράγματα δεν έχω τρελές απαιτήσεις εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:37 Η aalyah έγραψε: #31.779 21-11-08 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: όχι οι κατατακτήριες είναι εξετάσεις που δίνονται στο πανεπιστήμιο..δεν ειναι κάτι πανελλαδικό και είναι σε μαθήματα της φύσης του πανεπιστημίου...αν θες θα ρωτησω παραπάνω λεπτομέρειες... Click για ανάπτυξη... Ναι αν μπορείς σε παρακαλώ. Γιατί αν μου επιτρέπεται να δώσω θέλω να οργανωθω να διαβάσω ένα χρόνο και να το κάνω. Και δεν με νοιάζει πόσο χρονών είμαι. Δεν είμαι δα και 60! Ότι λετπομέρειες μπορείς να μου δώσεις θα το εκτιμήσω ιδιαίτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.780 21-11-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εμείς Γιούλη έχουμε πολλά να πούμε όταν συναντηθούμε Όχι καλέ ψιλοπράγματα δεν έχω τρελές απαιτήσεις εγώ Click για ανάπτυξη... κάτι μου λέει ότι θα τα βρούμε σε όλα... βρε μπας και είσαι κι εσύ Λιονταρίνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1587 1588 1589 1590 1591 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1589 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1589 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τα γυαλιά μου παιδί μου να δω την ούγια!! Τη θυμάσαι τη διαφήμιση ή ίσουν πολύ μικρή?? Click για ανάπτυξη... όχι αυτο δεν το θυμάμαι. Τι διαφήμιση ήταν? Και τι ειναι η ουγια? Κάτι μου θυμίζει αλλά δεν μου έρχεται ακριβώς τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.763 21-11-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Το Ανατολια εκλεισε ? γιατι σε εκεινη τη διευθυνση που ειναι το καταστημα αυτο με παραπεμπει.. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.764 21-11-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: όχι αυτο δεν το θυμάμαι. Τι διαφήμιση ήταν? Και τι ειναι η ουγια? Κάτι μου θυμίζει αλλά δεν μου έρχεται ακριβώς τώρα. Click για ανάπτυξη... η φίρμα....το χαρτάκι που κολάνε απ΄έξω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:05 Η aalyah έγραψε: #31.765 21-11-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε και μ'ένα καλό παιδί Click για ανάπτυξη... Γιούλη αν θέλεις να πιάσει η ευχή σου να λες καλύτερα "και μ'ενα καλό γατί¨ γιατί για σύντροφο το κόβω πολύ δύσκολο Πονεμένη ιστορία μην το ψάχνεις αλλά δεν πολυκοιτάω κατα κει πλεον. Τα πειραικής πατραικής και τα τηγάνια μου θα τα χαίρομαι εγώ με τις γάτες μου. Θα γίνω εντελώς γεροντοκόρη με γάτες! Έχω κάνει παραγγελία στον μάστορα και το ράφι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:07 Η aalyah έγραψε: #31.766 21-11-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η φίρμα....το χαρτάκι που κολάνε απ΄έξω... Click για ανάπτυξη... Αααα μάλιστα! Είδες τι μαθαίνει κανεις κάθε μέρα! Εχω κάνει συμφωνία με την μαμά να μου δώσει κάτι σετ πειραικη πατραική που έχει. Αλλά λες να την δωροδοκίσω να μου δώσει και τα υπόλοιπα? Κορίτσια εσεις για καλή ποιότητα σεντόνια απο που τ'αγοράζετε? Ποια παίρνετε δηλαδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:11 Η Αντα έγραψε: #31.767 21-11-08 13:11 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αααα μάλιστα! Είδες τι μαθαίνει κανεις κάθε μέρα! Εχω κάνει συμφωνία με την μαμά να μου δώσει κάτι σετ πειραικη πατραική που έχει. Αλλά λες να την δωροδοκίσω να μου δώσει και τα υπόλοιπα? Κορίτσια εσεις για καλή ποιότητα σεντόνια απο που τ'αγοράζετε? Ποια παίρνετε δηλαδη? Click για ανάπτυξη... Ειμαι εθισμενη στα Kentia...ανετα σηκωνω ολο το μαγαζι οταν παω....νομιζω οτι εχω παρει σχεδον ολο το καταλογο που εχει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.768 21-11-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γιούλη αν θέλεις να πιάσει η ευχή σου να λες καλύτερα "και μ'ενα καλό γατί¨ γιατί για σύντροφο το κόβω πολύ δύσκολο Πονεμένη ιστορία μην το ψάχνεις αλλά δεν πολυκοιτάω κατα κει πλεον. Τα πειραικής πατραικής και τα τηγάνια μου θα τα χαίρομαι εγώ με τις γάτες μου. Θα γίνω εντελώς γεροντοκόρη με γάτες! Έχω κάνει παραγγελία στον μάστορα και το ράφι. Click για ανάπτυξη... μ'έναν καλο και σούπερ sexy γκ.....νο τότε με συνοδεία remote control για να τον κάνεις ό,τι θες χωρις αντιρρήσεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:18 Η Βάσια13859: #31.769 21-11-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λέγοντας "εμεις" τι εννοεις? Διδάσκεις στο πανεπιστήμιο? Και τι είναι οι κατατακτήριες? Νόμιζα οτι πρέπει να είσαι μέσα στο πανεπιστήμιο για να δώσεις κατατακτήριες. Εγώ έχω τελειώσει. Το έχω δηλαδή ήδη το πτυχίο. Δεν είμαι πλέον φοιτήτρια. Και το πτυχίο μου είναι αλλα αντι άλλων ε! Multimedia design τελειωσα. Φυσική, χημεία, βιολογία γιοκ στην σχολή. Μαθηματικά υπερβολικά λίγα μόνο και μόνο για τον προγραμματισμό όταν κάναμε αλλά και αυτά μηδαμινά. Γίνεται? Το θέμα με την Καρδιτσα δεν μ'απασχολεί. Εδώ σκέφτομαι να ξαναπάω πανεπιστήμιο και να διαβάζω για άλλα 8-9 χρόνια η Καρδίτσα μας πείραξε? Αλλά αν το κάνετε στην Καρδίτσα τότε λογικά δεν θα το κάνουν και Θεσσαλονίκη? Click για ανάπτυξη... ναι αμε γίνεται...οι κατατακτήριες ειναι εξετασεις που δίνεις για να σε πάρει ενα πανεπιστήμιο...και ναι διδασκω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:20 Η Βάσια13859: #31.770 21-11-08 13:20 α ρε Γιούλη με τις φιλοσοφίες σουπαιδια πεσανε πάλι φαπίτσες εδώ, δεν μου αρεσε που η Αθηνα τον δαγκωνε λίγο στο λαιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:21 Η aalyah έγραψε: #31.771 21-11-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειμαι εθισμενη στα Kentia...ανετα σηκωνω ολο το μαγαζι οταν παω....νομιζω οτι εχω παρει σχεδον ολο το καταλογο που εχει.. Click για ανάπτυξη... Τι εστι κεντια? Σε ποια χωρα κατασκευαζονται? Είναι καθαρό 100% βαμβάκι? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μ'έναν καλο και σούπερ sexy γκ.....νο τότε με συνοδεία remote control για να τον κάνεις ό,τι θες χωρις αντιρρήσεις!! Click για ανάπτυξη... Χμ....να το κανουμε με εναν καλο και σουπερ σεξυ γκ....νο χωρις remote control που να εχει σεβασμο προς τον εαυτο του να ειναι δυναμικος και οχι χαλβας αλλα να με σεβεται και να με λατρευει? Δεν μπορω τους άντρες που τους κάνω ότι θέλω. Στο τέλος δεν έχω σεβασμό απέναντι τους. Μου την δίνουν οι άντρες χωρίς χαρακτήρα αλλά και αυτοί που περνουν πολύ ψηλά τον αμανέ και νομίζουν οτι δεν είσαι άξια σεβασμού. Έναν δυναμικό, που να εκτιμάει όμως τι διαμάντι έχει δίπλα του. Το διαμάντι είμαι εγώ. Και μην μου πείτε οτι όλες μας έναν τέτοιον θέλουμε. Θεωρητικά μιλάμε αρα μπορω να ονειρέυομαι όσο θέλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:22 Η Βάσια13859: #31.772 21-11-08 13:22 Γιούλη βρήκα τα ομοιοπαθητικά φάρμακα αυτο το globulis, αν θες σου λεω τηλ και διευθυνση φαρμακείου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.773 21-11-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Γιούλη βρήκα τα ομοιοπαθητικά φάρμακα αυτο το globulis, αν θες σου λεω τηλ και διευθυνση φαρμακείου... Click για ανάπτυξη... ΣΤΕΙΛΤΟ!!!!!!!!!!!!!! Με e mail... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:24 Η aalyah έγραψε: #31.774 21-11-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι αμε γίνεται...οι κατατακτήριες ειναι εξετασεις που δίνεις για να σε πάρει ενα πανεπιστήμιο...και ναι διδασκω.... Click για ανάπτυξη... Κατατακτήριες είναι δηλαδή και οι πανελλαδικές? Γιατι αν ναι τότε δεν σημαινει οτι πρέπει να ξαναπάω λύκειο? Θα είσαι καθηγητρια μου αν το κάνω? Ουαου! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: α ρε Γιούλη με τις φιλοσοφίες σουπαιδια πεσανε πάλι φαπίτσες εδώ, δεν μου αρεσε που η Αθηνα τον δαγκωνε λίγο στο λαιμο... Click για ανάπτυξη... Μάλλον προσπαθεί να επιβληθεί και να του μάθει οτι αυτή έχει το πανω χέρι. Οτι είναι η βασιλισσα του σπιτιού. Μάλλον προσπαθεί να τον συνετίσει. Ετσι κάνουν οι γάτες όταν θέλουν να επιβληθούν σε μια άλλη γατα. Απ'όσο γνωρίζω τουλάχιστον. Δεν νομίζω οτι υπάρχει λόγος ανησυχίας απλά μάλλον η Αθηνά αποφάσισε οτι τον ανέχτηκε αρκετά και είναι καιρός να του θέσει τους όρους της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.775 21-11-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τι εστι κεντια? Σε ποια χωρα κατασκευαζονται? Είναι καθαρό 100% βαμβάκι? Χμ....να το κανουμε με εναν καλο και σουπερ σεξυ γκ....νο χωρις remote control που να εχει σεβασμο προς τον εαυτο του να ειναι δυναμικος και οχι χαλβας αλλα να με σεβεται και να με λατρευει? Δεν μπορω τους άντρες που τους κάνω ότι θέλω. Στο τέλος δεν έχω σεβασμό απέναντι τους. Μου την δίνουν οι άντρες χωρίς χαρακτήρα αλλά και αυτοί που περνουν πολύ ψηλά τον αμανέ και νομίζουν οτι δεν είσαι άξια σεβασμού. Έναν δυναμικό, που να εκτιμάει όμως τι διαμάντι έχει δίπλα του. Το διαμάντι είμαι εγώ. Και μην μου πείτε οτι όλες μας έναν τέτοιον θέλουμε. Θεωρητικά μιλάμε αρα μπορω να ονειρέυομαι όσο θέλω Click για ανάπτυξη... 1. https://www.kentia.gr/default_gr.asp και 2. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:26 Η Βάσια13859: #31.776 21-11-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τι εστι κεντια? Σε ποια χωρα κατασκευαζονται? Είναι καθαρό 100% βαμβάκι? Χμ....να το κανουμε με εναν καλο και σουπερ σεξυ γκ....νο χωρις remote control που να εχει σεβασμο προς τον εαυτο του να ειναι δυναμικος και οχι χαλβας αλλα να με σεβεται και να με λατρευει? Δεν μπορω τους άντρες που τους κάνω ότι θέλω. Στο τέλος δεν έχω σεβασμό απέναντι τους. Μου την δίνουν οι άντρες χωρίς χαρακτήρα αλλά και αυτοί που περνουν πολύ ψηλά τον αμανέ και νομίζουν οτι δεν είσαι άξια σεβασμού. Έναν δυναμικό, που να εκτιμάει όμως τι διαμάντι έχει δίπλα του. Το διαμάντι είμαι εγώ. Και μην μου πείτε οτι όλες μας έναν τέτοιον θέλουμε. Θεωρητικά μιλάμε αρα μπορω να ονειρέυομαι όσο θέλω Click για ανάπτυξη... αχα δηλ δεν ζητάς τίποτα εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:33 Η Βάσια13859: #31.777 21-11-08 13:33 όχι οι κατατακτήριες είναι εξετάσεις που δίνονται στο πανεπιστήμιο..δεν ειναι κάτι πανελλαδικό και είναι σε μαθήματα της φύσης του πανεπιστημίου...αν θες θα ρωτησω παραπάνω λεπτομέρειες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:35 Η aalyah έγραψε: #31.778 21-11-08 13:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 1. https://www.kentia.gr/default_gr.asp και 2. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!! Click για ανάπτυξη... Εμείς Γιούλη έχουμε πολλά να πούμε όταν συναντηθούμε Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αχα δηλ δεν ζητάς τίποτα εσυ Click για ανάπτυξη... Όχι καλέ ψιλοπράγματα δεν έχω τρελές απαιτήσεις εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:37 Η aalyah έγραψε: #31.779 21-11-08 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: όχι οι κατατακτήριες είναι εξετάσεις που δίνονται στο πανεπιστήμιο..δεν ειναι κάτι πανελλαδικό και είναι σε μαθήματα της φύσης του πανεπιστημίου...αν θες θα ρωτησω παραπάνω λεπτομέρειες... Click για ανάπτυξη... Ναι αν μπορείς σε παρακαλώ. Γιατί αν μου επιτρέπεται να δώσω θέλω να οργανωθω να διαβάσω ένα χρόνο και να το κάνω. Και δεν με νοιάζει πόσο χρονών είμαι. Δεν είμαι δα και 60! Ότι λετπομέρειες μπορείς να μου δώσεις θα το εκτιμήσω ιδιαίτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.780 21-11-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εμείς Γιούλη έχουμε πολλά να πούμε όταν συναντηθούμε Όχι καλέ ψιλοπράγματα δεν έχω τρελές απαιτήσεις εγώ Click για ανάπτυξη... κάτι μου λέει ότι θα τα βρούμε σε όλα... βρε μπας και είσαι κι εσύ Λιονταρίνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1587 1588 1589 1590 1591 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1589 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1589 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Το Ανατολια εκλεισε ? γιατι σε εκεινη τη διευθυνση που ειναι το καταστημα αυτο με παραπεμπει.. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.764 21-11-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: όχι αυτο δεν το θυμάμαι. Τι διαφήμιση ήταν? Και τι ειναι η ουγια? Κάτι μου θυμίζει αλλά δεν μου έρχεται ακριβώς τώρα. Click για ανάπτυξη... η φίρμα....το χαρτάκι που κολάνε απ΄έξω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:05 Η aalyah έγραψε: #31.765 21-11-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε και μ'ένα καλό παιδί Click για ανάπτυξη... Γιούλη αν θέλεις να πιάσει η ευχή σου να λες καλύτερα "και μ'ενα καλό γατί¨ γιατί για σύντροφο το κόβω πολύ δύσκολο Πονεμένη ιστορία μην το ψάχνεις αλλά δεν πολυκοιτάω κατα κει πλεον. Τα πειραικής πατραικής και τα τηγάνια μου θα τα χαίρομαι εγώ με τις γάτες μου. Θα γίνω εντελώς γεροντοκόρη με γάτες! Έχω κάνει παραγγελία στον μάστορα και το ράφι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:07 Η aalyah έγραψε: #31.766 21-11-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η φίρμα....το χαρτάκι που κολάνε απ΄έξω... Click για ανάπτυξη... Αααα μάλιστα! Είδες τι μαθαίνει κανεις κάθε μέρα! Εχω κάνει συμφωνία με την μαμά να μου δώσει κάτι σετ πειραικη πατραική που έχει. Αλλά λες να την δωροδοκίσω να μου δώσει και τα υπόλοιπα? Κορίτσια εσεις για καλή ποιότητα σεντόνια απο που τ'αγοράζετε? Ποια παίρνετε δηλαδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:11 Η Αντα έγραψε: #31.767 21-11-08 13:11 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αααα μάλιστα! Είδες τι μαθαίνει κανεις κάθε μέρα! Εχω κάνει συμφωνία με την μαμά να μου δώσει κάτι σετ πειραικη πατραική που έχει. Αλλά λες να την δωροδοκίσω να μου δώσει και τα υπόλοιπα? Κορίτσια εσεις για καλή ποιότητα σεντόνια απο που τ'αγοράζετε? Ποια παίρνετε δηλαδη? Click για ανάπτυξη... Ειμαι εθισμενη στα Kentia...ανετα σηκωνω ολο το μαγαζι οταν παω....νομιζω οτι εχω παρει σχεδον ολο το καταλογο που εχει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.768 21-11-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γιούλη αν θέλεις να πιάσει η ευχή σου να λες καλύτερα "και μ'ενα καλό γατί¨ γιατί για σύντροφο το κόβω πολύ δύσκολο Πονεμένη ιστορία μην το ψάχνεις αλλά δεν πολυκοιτάω κατα κει πλεον. Τα πειραικής πατραικής και τα τηγάνια μου θα τα χαίρομαι εγώ με τις γάτες μου. Θα γίνω εντελώς γεροντοκόρη με γάτες! Έχω κάνει παραγγελία στον μάστορα και το ράφι. Click για ανάπτυξη... μ'έναν καλο και σούπερ sexy γκ.....νο τότε με συνοδεία remote control για να τον κάνεις ό,τι θες χωρις αντιρρήσεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:18 Η Βάσια13859: #31.769 21-11-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λέγοντας "εμεις" τι εννοεις? Διδάσκεις στο πανεπιστήμιο? Και τι είναι οι κατατακτήριες? Νόμιζα οτι πρέπει να είσαι μέσα στο πανεπιστήμιο για να δώσεις κατατακτήριες. Εγώ έχω τελειώσει. Το έχω δηλαδή ήδη το πτυχίο. Δεν είμαι πλέον φοιτήτρια. Και το πτυχίο μου είναι αλλα αντι άλλων ε! Multimedia design τελειωσα. Φυσική, χημεία, βιολογία γιοκ στην σχολή. Μαθηματικά υπερβολικά λίγα μόνο και μόνο για τον προγραμματισμό όταν κάναμε αλλά και αυτά μηδαμινά. Γίνεται? Το θέμα με την Καρδιτσα δεν μ'απασχολεί. Εδώ σκέφτομαι να ξαναπάω πανεπιστήμιο και να διαβάζω για άλλα 8-9 χρόνια η Καρδίτσα μας πείραξε? Αλλά αν το κάνετε στην Καρδίτσα τότε λογικά δεν θα το κάνουν και Θεσσαλονίκη? Click για ανάπτυξη... ναι αμε γίνεται...οι κατατακτήριες ειναι εξετασεις που δίνεις για να σε πάρει ενα πανεπιστήμιο...και ναι διδασκω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:20 Η Βάσια13859: #31.770 21-11-08 13:20 α ρε Γιούλη με τις φιλοσοφίες σουπαιδια πεσανε πάλι φαπίτσες εδώ, δεν μου αρεσε που η Αθηνα τον δαγκωνε λίγο στο λαιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:21 Η aalyah έγραψε: #31.771 21-11-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειμαι εθισμενη στα Kentia...ανετα σηκωνω ολο το μαγαζι οταν παω....νομιζω οτι εχω παρει σχεδον ολο το καταλογο που εχει.. Click για ανάπτυξη... Τι εστι κεντια? Σε ποια χωρα κατασκευαζονται? Είναι καθαρό 100% βαμβάκι? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μ'έναν καλο και σούπερ sexy γκ.....νο τότε με συνοδεία remote control για να τον κάνεις ό,τι θες χωρις αντιρρήσεις!! Click για ανάπτυξη... Χμ....να το κανουμε με εναν καλο και σουπερ σεξυ γκ....νο χωρις remote control που να εχει σεβασμο προς τον εαυτο του να ειναι δυναμικος και οχι χαλβας αλλα να με σεβεται και να με λατρευει? Δεν μπορω τους άντρες που τους κάνω ότι θέλω. Στο τέλος δεν έχω σεβασμό απέναντι τους. Μου την δίνουν οι άντρες χωρίς χαρακτήρα αλλά και αυτοί που περνουν πολύ ψηλά τον αμανέ και νομίζουν οτι δεν είσαι άξια σεβασμού. Έναν δυναμικό, που να εκτιμάει όμως τι διαμάντι έχει δίπλα του. Το διαμάντι είμαι εγώ. Και μην μου πείτε οτι όλες μας έναν τέτοιον θέλουμε. Θεωρητικά μιλάμε αρα μπορω να ονειρέυομαι όσο θέλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:22 Η Βάσια13859: #31.772 21-11-08 13:22 Γιούλη βρήκα τα ομοιοπαθητικά φάρμακα αυτο το globulis, αν θες σου λεω τηλ και διευθυνση φαρμακείου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.773 21-11-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Γιούλη βρήκα τα ομοιοπαθητικά φάρμακα αυτο το globulis, αν θες σου λεω τηλ και διευθυνση φαρμακείου... Click για ανάπτυξη... ΣΤΕΙΛΤΟ!!!!!!!!!!!!!! Με e mail... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:24 Η aalyah έγραψε: #31.774 21-11-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι αμε γίνεται...οι κατατακτήριες ειναι εξετασεις που δίνεις για να σε πάρει ενα πανεπιστήμιο...και ναι διδασκω.... Click για ανάπτυξη... Κατατακτήριες είναι δηλαδή και οι πανελλαδικές? Γιατι αν ναι τότε δεν σημαινει οτι πρέπει να ξαναπάω λύκειο? Θα είσαι καθηγητρια μου αν το κάνω? Ουαου! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: α ρε Γιούλη με τις φιλοσοφίες σουπαιδια πεσανε πάλι φαπίτσες εδώ, δεν μου αρεσε που η Αθηνα τον δαγκωνε λίγο στο λαιμο... Click για ανάπτυξη... Μάλλον προσπαθεί να επιβληθεί και να του μάθει οτι αυτή έχει το πανω χέρι. Οτι είναι η βασιλισσα του σπιτιού. Μάλλον προσπαθεί να τον συνετίσει. Ετσι κάνουν οι γάτες όταν θέλουν να επιβληθούν σε μια άλλη γατα. Απ'όσο γνωρίζω τουλάχιστον. Δεν νομίζω οτι υπάρχει λόγος ανησυχίας απλά μάλλον η Αθηνά αποφάσισε οτι τον ανέχτηκε αρκετά και είναι καιρός να του θέσει τους όρους της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.775 21-11-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τι εστι κεντια? Σε ποια χωρα κατασκευαζονται? Είναι καθαρό 100% βαμβάκι? Χμ....να το κανουμε με εναν καλο και σουπερ σεξυ γκ....νο χωρις remote control που να εχει σεβασμο προς τον εαυτο του να ειναι δυναμικος και οχι χαλβας αλλα να με σεβεται και να με λατρευει? Δεν μπορω τους άντρες που τους κάνω ότι θέλω. Στο τέλος δεν έχω σεβασμό απέναντι τους. Μου την δίνουν οι άντρες χωρίς χαρακτήρα αλλά και αυτοί που περνουν πολύ ψηλά τον αμανέ και νομίζουν οτι δεν είσαι άξια σεβασμού. Έναν δυναμικό, που να εκτιμάει όμως τι διαμάντι έχει δίπλα του. Το διαμάντι είμαι εγώ. Και μην μου πείτε οτι όλες μας έναν τέτοιον θέλουμε. Θεωρητικά μιλάμε αρα μπορω να ονειρέυομαι όσο θέλω Click για ανάπτυξη... 1. https://www.kentia.gr/default_gr.asp και 2. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:26 Η Βάσια13859: #31.776 21-11-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τι εστι κεντια? Σε ποια χωρα κατασκευαζονται? Είναι καθαρό 100% βαμβάκι? Χμ....να το κανουμε με εναν καλο και σουπερ σεξυ γκ....νο χωρις remote control που να εχει σεβασμο προς τον εαυτο του να ειναι δυναμικος και οχι χαλβας αλλα να με σεβεται και να με λατρευει? Δεν μπορω τους άντρες που τους κάνω ότι θέλω. Στο τέλος δεν έχω σεβασμό απέναντι τους. Μου την δίνουν οι άντρες χωρίς χαρακτήρα αλλά και αυτοί που περνουν πολύ ψηλά τον αμανέ και νομίζουν οτι δεν είσαι άξια σεβασμού. Έναν δυναμικό, που να εκτιμάει όμως τι διαμάντι έχει δίπλα του. Το διαμάντι είμαι εγώ. Και μην μου πείτε οτι όλες μας έναν τέτοιον θέλουμε. Θεωρητικά μιλάμε αρα μπορω να ονειρέυομαι όσο θέλω Click για ανάπτυξη... αχα δηλ δεν ζητάς τίποτα εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:33 Η Βάσια13859: #31.777 21-11-08 13:33 όχι οι κατατακτήριες είναι εξετάσεις που δίνονται στο πανεπιστήμιο..δεν ειναι κάτι πανελλαδικό και είναι σε μαθήματα της φύσης του πανεπιστημίου...αν θες θα ρωτησω παραπάνω λεπτομέρειες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:35 Η aalyah έγραψε: #31.778 21-11-08 13:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 1. https://www.kentia.gr/default_gr.asp και 2. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!! Click για ανάπτυξη... Εμείς Γιούλη έχουμε πολλά να πούμε όταν συναντηθούμε Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αχα δηλ δεν ζητάς τίποτα εσυ Click για ανάπτυξη... Όχι καλέ ψιλοπράγματα δεν έχω τρελές απαιτήσεις εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:37 Η aalyah έγραψε: #31.779 21-11-08 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: όχι οι κατατακτήριες είναι εξετάσεις που δίνονται στο πανεπιστήμιο..δεν ειναι κάτι πανελλαδικό και είναι σε μαθήματα της φύσης του πανεπιστημίου...αν θες θα ρωτησω παραπάνω λεπτομέρειες... Click για ανάπτυξη... Ναι αν μπορείς σε παρακαλώ. Γιατί αν μου επιτρέπεται να δώσω θέλω να οργανωθω να διαβάσω ένα χρόνο και να το κάνω. Και δεν με νοιάζει πόσο χρονών είμαι. Δεν είμαι δα και 60! Ότι λετπομέρειες μπορείς να μου δώσεις θα το εκτιμήσω ιδιαίτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.780 21-11-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εμείς Γιούλη έχουμε πολλά να πούμε όταν συναντηθούμε Όχι καλέ ψιλοπράγματα δεν έχω τρελές απαιτήσεις εγώ Click για ανάπτυξη... κάτι μου λέει ότι θα τα βρούμε σε όλα... βρε μπας και είσαι κι εσύ Λιονταρίνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1587 1588 1589 1590 1591 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1589 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1589 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: όχι αυτο δεν το θυμάμαι. Τι διαφήμιση ήταν? Και τι ειναι η ουγια? Κάτι μου θυμίζει αλλά δεν μου έρχεται ακριβώς τώρα. Click για ανάπτυξη... η φίρμα....το χαρτάκι που κολάνε απ΄έξω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:05 Η aalyah έγραψε: #31.765 21-11-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε και μ'ένα καλό παιδί Click για ανάπτυξη... Γιούλη αν θέλεις να πιάσει η ευχή σου να λες καλύτερα "και μ'ενα καλό γατί¨ γιατί για σύντροφο το κόβω πολύ δύσκολο Πονεμένη ιστορία μην το ψάχνεις αλλά δεν πολυκοιτάω κατα κει πλεον. Τα πειραικής πατραικής και τα τηγάνια μου θα τα χαίρομαι εγώ με τις γάτες μου. Θα γίνω εντελώς γεροντοκόρη με γάτες! Έχω κάνει παραγγελία στον μάστορα και το ράφι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:07 Η aalyah έγραψε: #31.766 21-11-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η φίρμα....το χαρτάκι που κολάνε απ΄έξω... Click για ανάπτυξη... Αααα μάλιστα! Είδες τι μαθαίνει κανεις κάθε μέρα! Εχω κάνει συμφωνία με την μαμά να μου δώσει κάτι σετ πειραικη πατραική που έχει. Αλλά λες να την δωροδοκίσω να μου δώσει και τα υπόλοιπα? Κορίτσια εσεις για καλή ποιότητα σεντόνια απο που τ'αγοράζετε? Ποια παίρνετε δηλαδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:11 Η Αντα έγραψε: #31.767 21-11-08 13:11 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αααα μάλιστα! Είδες τι μαθαίνει κανεις κάθε μέρα! Εχω κάνει συμφωνία με την μαμά να μου δώσει κάτι σετ πειραικη πατραική που έχει. Αλλά λες να την δωροδοκίσω να μου δώσει και τα υπόλοιπα? Κορίτσια εσεις για καλή ποιότητα σεντόνια απο που τ'αγοράζετε? Ποια παίρνετε δηλαδη? Click για ανάπτυξη... Ειμαι εθισμενη στα Kentia...ανετα σηκωνω ολο το μαγαζι οταν παω....νομιζω οτι εχω παρει σχεδον ολο το καταλογο που εχει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.768 21-11-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γιούλη αν θέλεις να πιάσει η ευχή σου να λες καλύτερα "και μ'ενα καλό γατί¨ γιατί για σύντροφο το κόβω πολύ δύσκολο Πονεμένη ιστορία μην το ψάχνεις αλλά δεν πολυκοιτάω κατα κει πλεον. Τα πειραικής πατραικής και τα τηγάνια μου θα τα χαίρομαι εγώ με τις γάτες μου. Θα γίνω εντελώς γεροντοκόρη με γάτες! Έχω κάνει παραγγελία στον μάστορα και το ράφι. Click για ανάπτυξη... μ'έναν καλο και σούπερ sexy γκ.....νο τότε με συνοδεία remote control για να τον κάνεις ό,τι θες χωρις αντιρρήσεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:18 Η Βάσια13859: #31.769 21-11-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λέγοντας "εμεις" τι εννοεις? Διδάσκεις στο πανεπιστήμιο? Και τι είναι οι κατατακτήριες? Νόμιζα οτι πρέπει να είσαι μέσα στο πανεπιστήμιο για να δώσεις κατατακτήριες. Εγώ έχω τελειώσει. Το έχω δηλαδή ήδη το πτυχίο. Δεν είμαι πλέον φοιτήτρια. Και το πτυχίο μου είναι αλλα αντι άλλων ε! Multimedia design τελειωσα. Φυσική, χημεία, βιολογία γιοκ στην σχολή. Μαθηματικά υπερβολικά λίγα μόνο και μόνο για τον προγραμματισμό όταν κάναμε αλλά και αυτά μηδαμινά. Γίνεται? Το θέμα με την Καρδιτσα δεν μ'απασχολεί. Εδώ σκέφτομαι να ξαναπάω πανεπιστήμιο και να διαβάζω για άλλα 8-9 χρόνια η Καρδίτσα μας πείραξε? Αλλά αν το κάνετε στην Καρδίτσα τότε λογικά δεν θα το κάνουν και Θεσσαλονίκη? Click για ανάπτυξη... ναι αμε γίνεται...οι κατατακτήριες ειναι εξετασεις που δίνεις για να σε πάρει ενα πανεπιστήμιο...και ναι διδασκω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:20 Η Βάσια13859: #31.770 21-11-08 13:20 α ρε Γιούλη με τις φιλοσοφίες σουπαιδια πεσανε πάλι φαπίτσες εδώ, δεν μου αρεσε που η Αθηνα τον δαγκωνε λίγο στο λαιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:21 Η aalyah έγραψε: #31.771 21-11-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειμαι εθισμενη στα Kentia...ανετα σηκωνω ολο το μαγαζι οταν παω....νομιζω οτι εχω παρει σχεδον ολο το καταλογο που εχει.. Click για ανάπτυξη... Τι εστι κεντια? Σε ποια χωρα κατασκευαζονται? Είναι καθαρό 100% βαμβάκι? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μ'έναν καλο και σούπερ sexy γκ.....νο τότε με συνοδεία remote control για να τον κάνεις ό,τι θες χωρις αντιρρήσεις!! Click για ανάπτυξη... Χμ....να το κανουμε με εναν καλο και σουπερ σεξυ γκ....νο χωρις remote control που να εχει σεβασμο προς τον εαυτο του να ειναι δυναμικος και οχι χαλβας αλλα να με σεβεται και να με λατρευει? Δεν μπορω τους άντρες που τους κάνω ότι θέλω. Στο τέλος δεν έχω σεβασμό απέναντι τους. Μου την δίνουν οι άντρες χωρίς χαρακτήρα αλλά και αυτοί που περνουν πολύ ψηλά τον αμανέ και νομίζουν οτι δεν είσαι άξια σεβασμού. Έναν δυναμικό, που να εκτιμάει όμως τι διαμάντι έχει δίπλα του. Το διαμάντι είμαι εγώ. Και μην μου πείτε οτι όλες μας έναν τέτοιον θέλουμε. Θεωρητικά μιλάμε αρα μπορω να ονειρέυομαι όσο θέλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:22 Η Βάσια13859: #31.772 21-11-08 13:22 Γιούλη βρήκα τα ομοιοπαθητικά φάρμακα αυτο το globulis, αν θες σου λεω τηλ και διευθυνση φαρμακείου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.773 21-11-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Γιούλη βρήκα τα ομοιοπαθητικά φάρμακα αυτο το globulis, αν θες σου λεω τηλ και διευθυνση φαρμακείου... Click για ανάπτυξη... ΣΤΕΙΛΤΟ!!!!!!!!!!!!!! Με e mail... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:24 Η aalyah έγραψε: #31.774 21-11-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι αμε γίνεται...οι κατατακτήριες ειναι εξετασεις που δίνεις για να σε πάρει ενα πανεπιστήμιο...και ναι διδασκω.... Click για ανάπτυξη... Κατατακτήριες είναι δηλαδή και οι πανελλαδικές? Γιατι αν ναι τότε δεν σημαινει οτι πρέπει να ξαναπάω λύκειο? Θα είσαι καθηγητρια μου αν το κάνω? Ουαου! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: α ρε Γιούλη με τις φιλοσοφίες σουπαιδια πεσανε πάλι φαπίτσες εδώ, δεν μου αρεσε που η Αθηνα τον δαγκωνε λίγο στο λαιμο... Click για ανάπτυξη... Μάλλον προσπαθεί να επιβληθεί και να του μάθει οτι αυτή έχει το πανω χέρι. Οτι είναι η βασιλισσα του σπιτιού. Μάλλον προσπαθεί να τον συνετίσει. Ετσι κάνουν οι γάτες όταν θέλουν να επιβληθούν σε μια άλλη γατα. Απ'όσο γνωρίζω τουλάχιστον. Δεν νομίζω οτι υπάρχει λόγος ανησυχίας απλά μάλλον η Αθηνά αποφάσισε οτι τον ανέχτηκε αρκετά και είναι καιρός να του θέσει τους όρους της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.775 21-11-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τι εστι κεντια? Σε ποια χωρα κατασκευαζονται? Είναι καθαρό 100% βαμβάκι? Χμ....να το κανουμε με εναν καλο και σουπερ σεξυ γκ....νο χωρις remote control που να εχει σεβασμο προς τον εαυτο του να ειναι δυναμικος και οχι χαλβας αλλα να με σεβεται και να με λατρευει? Δεν μπορω τους άντρες που τους κάνω ότι θέλω. Στο τέλος δεν έχω σεβασμό απέναντι τους. Μου την δίνουν οι άντρες χωρίς χαρακτήρα αλλά και αυτοί που περνουν πολύ ψηλά τον αμανέ και νομίζουν οτι δεν είσαι άξια σεβασμού. Έναν δυναμικό, που να εκτιμάει όμως τι διαμάντι έχει δίπλα του. Το διαμάντι είμαι εγώ. Και μην μου πείτε οτι όλες μας έναν τέτοιον θέλουμε. Θεωρητικά μιλάμε αρα μπορω να ονειρέυομαι όσο θέλω Click για ανάπτυξη... 1. https://www.kentia.gr/default_gr.asp και 2. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:26 Η Βάσια13859: #31.776 21-11-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τι εστι κεντια? Σε ποια χωρα κατασκευαζονται? Είναι καθαρό 100% βαμβάκι? Χμ....να το κανουμε με εναν καλο και σουπερ σεξυ γκ....νο χωρις remote control που να εχει σεβασμο προς τον εαυτο του να ειναι δυναμικος και οχι χαλβας αλλα να με σεβεται και να με λατρευει? Δεν μπορω τους άντρες που τους κάνω ότι θέλω. Στο τέλος δεν έχω σεβασμό απέναντι τους. Μου την δίνουν οι άντρες χωρίς χαρακτήρα αλλά και αυτοί που περνουν πολύ ψηλά τον αμανέ και νομίζουν οτι δεν είσαι άξια σεβασμού. Έναν δυναμικό, που να εκτιμάει όμως τι διαμάντι έχει δίπλα του. Το διαμάντι είμαι εγώ. Και μην μου πείτε οτι όλες μας έναν τέτοιον θέλουμε. Θεωρητικά μιλάμε αρα μπορω να ονειρέυομαι όσο θέλω Click για ανάπτυξη... αχα δηλ δεν ζητάς τίποτα εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:33 Η Βάσια13859: #31.777 21-11-08 13:33 όχι οι κατατακτήριες είναι εξετάσεις που δίνονται στο πανεπιστήμιο..δεν ειναι κάτι πανελλαδικό και είναι σε μαθήματα της φύσης του πανεπιστημίου...αν θες θα ρωτησω παραπάνω λεπτομέρειες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:35 Η aalyah έγραψε: #31.778 21-11-08 13:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 1. https://www.kentia.gr/default_gr.asp και 2. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!! Click για ανάπτυξη... Εμείς Γιούλη έχουμε πολλά να πούμε όταν συναντηθούμε Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αχα δηλ δεν ζητάς τίποτα εσυ Click για ανάπτυξη... Όχι καλέ ψιλοπράγματα δεν έχω τρελές απαιτήσεις εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:37 Η aalyah έγραψε: #31.779 21-11-08 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: όχι οι κατατακτήριες είναι εξετάσεις που δίνονται στο πανεπιστήμιο..δεν ειναι κάτι πανελλαδικό και είναι σε μαθήματα της φύσης του πανεπιστημίου...αν θες θα ρωτησω παραπάνω λεπτομέρειες... Click για ανάπτυξη... Ναι αν μπορείς σε παρακαλώ. Γιατί αν μου επιτρέπεται να δώσω θέλω να οργανωθω να διαβάσω ένα χρόνο και να το κάνω. Και δεν με νοιάζει πόσο χρονών είμαι. Δεν είμαι δα και 60! Ότι λετπομέρειες μπορείς να μου δώσεις θα το εκτιμήσω ιδιαίτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.780 21-11-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εμείς Γιούλη έχουμε πολλά να πούμε όταν συναντηθούμε Όχι καλέ ψιλοπράγματα δεν έχω τρελές απαιτήσεις εγώ Click για ανάπτυξη... κάτι μου λέει ότι θα τα βρούμε σε όλα... βρε μπας και είσαι κι εσύ Λιονταρίνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1587 1588 1589 1590 1591 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1589 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1589 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε και μ'ένα καλό παιδί Click για ανάπτυξη... Γιούλη αν θέλεις να πιάσει η ευχή σου να λες καλύτερα "και μ'ενα καλό γατί¨ γιατί για σύντροφο το κόβω πολύ δύσκολο Πονεμένη ιστορία μην το ψάχνεις αλλά δεν πολυκοιτάω κατα κει πλεον. Τα πειραικής πατραικής και τα τηγάνια μου θα τα χαίρομαι εγώ με τις γάτες μου. Θα γίνω εντελώς γεροντοκόρη με γάτες! Έχω κάνει παραγγελία στον μάστορα και το ράφι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:07 Η aalyah έγραψε: #31.766 21-11-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η φίρμα....το χαρτάκι που κολάνε απ΄έξω... Click για ανάπτυξη... Αααα μάλιστα! Είδες τι μαθαίνει κανεις κάθε μέρα! Εχω κάνει συμφωνία με την μαμά να μου δώσει κάτι σετ πειραικη πατραική που έχει. Αλλά λες να την δωροδοκίσω να μου δώσει και τα υπόλοιπα? Κορίτσια εσεις για καλή ποιότητα σεντόνια απο που τ'αγοράζετε? Ποια παίρνετε δηλαδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:11 Η Αντα έγραψε: #31.767 21-11-08 13:11 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αααα μάλιστα! Είδες τι μαθαίνει κανεις κάθε μέρα! Εχω κάνει συμφωνία με την μαμά να μου δώσει κάτι σετ πειραικη πατραική που έχει. Αλλά λες να την δωροδοκίσω να μου δώσει και τα υπόλοιπα? Κορίτσια εσεις για καλή ποιότητα σεντόνια απο που τ'αγοράζετε? Ποια παίρνετε δηλαδη? Click για ανάπτυξη... Ειμαι εθισμενη στα Kentia...ανετα σηκωνω ολο το μαγαζι οταν παω....νομιζω οτι εχω παρει σχεδον ολο το καταλογο που εχει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.768 21-11-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γιούλη αν θέλεις να πιάσει η ευχή σου να λες καλύτερα "και μ'ενα καλό γατί¨ γιατί για σύντροφο το κόβω πολύ δύσκολο Πονεμένη ιστορία μην το ψάχνεις αλλά δεν πολυκοιτάω κατα κει πλεον. Τα πειραικής πατραικής και τα τηγάνια μου θα τα χαίρομαι εγώ με τις γάτες μου. Θα γίνω εντελώς γεροντοκόρη με γάτες! Έχω κάνει παραγγελία στον μάστορα και το ράφι. Click για ανάπτυξη... μ'έναν καλο και σούπερ sexy γκ.....νο τότε με συνοδεία remote control για να τον κάνεις ό,τι θες χωρις αντιρρήσεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:18 Η Βάσια13859: #31.769 21-11-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λέγοντας "εμεις" τι εννοεις? Διδάσκεις στο πανεπιστήμιο? Και τι είναι οι κατατακτήριες? Νόμιζα οτι πρέπει να είσαι μέσα στο πανεπιστήμιο για να δώσεις κατατακτήριες. Εγώ έχω τελειώσει. Το έχω δηλαδή ήδη το πτυχίο. Δεν είμαι πλέον φοιτήτρια. Και το πτυχίο μου είναι αλλα αντι άλλων ε! Multimedia design τελειωσα. Φυσική, χημεία, βιολογία γιοκ στην σχολή. Μαθηματικά υπερβολικά λίγα μόνο και μόνο για τον προγραμματισμό όταν κάναμε αλλά και αυτά μηδαμινά. Γίνεται? Το θέμα με την Καρδιτσα δεν μ'απασχολεί. Εδώ σκέφτομαι να ξαναπάω πανεπιστήμιο και να διαβάζω για άλλα 8-9 χρόνια η Καρδίτσα μας πείραξε? Αλλά αν το κάνετε στην Καρδίτσα τότε λογικά δεν θα το κάνουν και Θεσσαλονίκη? Click για ανάπτυξη... ναι αμε γίνεται...οι κατατακτήριες ειναι εξετασεις που δίνεις για να σε πάρει ενα πανεπιστήμιο...και ναι διδασκω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:20 Η Βάσια13859: #31.770 21-11-08 13:20 α ρε Γιούλη με τις φιλοσοφίες σουπαιδια πεσανε πάλι φαπίτσες εδώ, δεν μου αρεσε που η Αθηνα τον δαγκωνε λίγο στο λαιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:21 Η aalyah έγραψε: #31.771 21-11-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειμαι εθισμενη στα Kentia...ανετα σηκωνω ολο το μαγαζι οταν παω....νομιζω οτι εχω παρει σχεδον ολο το καταλογο που εχει.. Click για ανάπτυξη... Τι εστι κεντια? Σε ποια χωρα κατασκευαζονται? Είναι καθαρό 100% βαμβάκι? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μ'έναν καλο και σούπερ sexy γκ.....νο τότε με συνοδεία remote control για να τον κάνεις ό,τι θες χωρις αντιρρήσεις!! Click για ανάπτυξη... Χμ....να το κανουμε με εναν καλο και σουπερ σεξυ γκ....νο χωρις remote control που να εχει σεβασμο προς τον εαυτο του να ειναι δυναμικος και οχι χαλβας αλλα να με σεβεται και να με λατρευει? Δεν μπορω τους άντρες που τους κάνω ότι θέλω. Στο τέλος δεν έχω σεβασμό απέναντι τους. Μου την δίνουν οι άντρες χωρίς χαρακτήρα αλλά και αυτοί που περνουν πολύ ψηλά τον αμανέ και νομίζουν οτι δεν είσαι άξια σεβασμού. Έναν δυναμικό, που να εκτιμάει όμως τι διαμάντι έχει δίπλα του. Το διαμάντι είμαι εγώ. Και μην μου πείτε οτι όλες μας έναν τέτοιον θέλουμε. Θεωρητικά μιλάμε αρα μπορω να ονειρέυομαι όσο θέλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:22 Η Βάσια13859: #31.772 21-11-08 13:22 Γιούλη βρήκα τα ομοιοπαθητικά φάρμακα αυτο το globulis, αν θες σου λεω τηλ και διευθυνση φαρμακείου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.773 21-11-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Γιούλη βρήκα τα ομοιοπαθητικά φάρμακα αυτο το globulis, αν θες σου λεω τηλ και διευθυνση φαρμακείου... Click για ανάπτυξη... ΣΤΕΙΛΤΟ!!!!!!!!!!!!!! Με e mail... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:24 Η aalyah έγραψε: #31.774 21-11-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι αμε γίνεται...οι κατατακτήριες ειναι εξετασεις που δίνεις για να σε πάρει ενα πανεπιστήμιο...και ναι διδασκω.... Click για ανάπτυξη... Κατατακτήριες είναι δηλαδή και οι πανελλαδικές? Γιατι αν ναι τότε δεν σημαινει οτι πρέπει να ξαναπάω λύκειο? Θα είσαι καθηγητρια μου αν το κάνω? Ουαου! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: α ρε Γιούλη με τις φιλοσοφίες σουπαιδια πεσανε πάλι φαπίτσες εδώ, δεν μου αρεσε που η Αθηνα τον δαγκωνε λίγο στο λαιμο... Click για ανάπτυξη... Μάλλον προσπαθεί να επιβληθεί και να του μάθει οτι αυτή έχει το πανω χέρι. Οτι είναι η βασιλισσα του σπιτιού. Μάλλον προσπαθεί να τον συνετίσει. Ετσι κάνουν οι γάτες όταν θέλουν να επιβληθούν σε μια άλλη γατα. Απ'όσο γνωρίζω τουλάχιστον. Δεν νομίζω οτι υπάρχει λόγος ανησυχίας απλά μάλλον η Αθηνά αποφάσισε οτι τον ανέχτηκε αρκετά και είναι καιρός να του θέσει τους όρους της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.775 21-11-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τι εστι κεντια? Σε ποια χωρα κατασκευαζονται? Είναι καθαρό 100% βαμβάκι? Χμ....να το κανουμε με εναν καλο και σουπερ σεξυ γκ....νο χωρις remote control που να εχει σεβασμο προς τον εαυτο του να ειναι δυναμικος και οχι χαλβας αλλα να με σεβεται και να με λατρευει? Δεν μπορω τους άντρες που τους κάνω ότι θέλω. Στο τέλος δεν έχω σεβασμό απέναντι τους. Μου την δίνουν οι άντρες χωρίς χαρακτήρα αλλά και αυτοί που περνουν πολύ ψηλά τον αμανέ και νομίζουν οτι δεν είσαι άξια σεβασμού. Έναν δυναμικό, που να εκτιμάει όμως τι διαμάντι έχει δίπλα του. Το διαμάντι είμαι εγώ. Και μην μου πείτε οτι όλες μας έναν τέτοιον θέλουμε. Θεωρητικά μιλάμε αρα μπορω να ονειρέυομαι όσο θέλω Click για ανάπτυξη... 1. https://www.kentia.gr/default_gr.asp και 2. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:26 Η Βάσια13859: #31.776 21-11-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τι εστι κεντια? Σε ποια χωρα κατασκευαζονται? Είναι καθαρό 100% βαμβάκι? Χμ....να το κανουμε με εναν καλο και σουπερ σεξυ γκ....νο χωρις remote control που να εχει σεβασμο προς τον εαυτο του να ειναι δυναμικος και οχι χαλβας αλλα να με σεβεται και να με λατρευει? Δεν μπορω τους άντρες που τους κάνω ότι θέλω. Στο τέλος δεν έχω σεβασμό απέναντι τους. Μου την δίνουν οι άντρες χωρίς χαρακτήρα αλλά και αυτοί που περνουν πολύ ψηλά τον αμανέ και νομίζουν οτι δεν είσαι άξια σεβασμού. Έναν δυναμικό, που να εκτιμάει όμως τι διαμάντι έχει δίπλα του. Το διαμάντι είμαι εγώ. Και μην μου πείτε οτι όλες μας έναν τέτοιον θέλουμε. Θεωρητικά μιλάμε αρα μπορω να ονειρέυομαι όσο θέλω Click για ανάπτυξη... αχα δηλ δεν ζητάς τίποτα εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:33 Η Βάσια13859: #31.777 21-11-08 13:33 όχι οι κατατακτήριες είναι εξετάσεις που δίνονται στο πανεπιστήμιο..δεν ειναι κάτι πανελλαδικό και είναι σε μαθήματα της φύσης του πανεπιστημίου...αν θες θα ρωτησω παραπάνω λεπτομέρειες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:35 Η aalyah έγραψε: #31.778 21-11-08 13:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 1. https://www.kentia.gr/default_gr.asp και 2. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!! Click για ανάπτυξη... Εμείς Γιούλη έχουμε πολλά να πούμε όταν συναντηθούμε Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αχα δηλ δεν ζητάς τίποτα εσυ Click για ανάπτυξη... Όχι καλέ ψιλοπράγματα δεν έχω τρελές απαιτήσεις εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:37 Η aalyah έγραψε: #31.779 21-11-08 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: όχι οι κατατακτήριες είναι εξετάσεις που δίνονται στο πανεπιστήμιο..δεν ειναι κάτι πανελλαδικό και είναι σε μαθήματα της φύσης του πανεπιστημίου...αν θες θα ρωτησω παραπάνω λεπτομέρειες... Click για ανάπτυξη... Ναι αν μπορείς σε παρακαλώ. Γιατί αν μου επιτρέπεται να δώσω θέλω να οργανωθω να διαβάσω ένα χρόνο και να το κάνω. Και δεν με νοιάζει πόσο χρονών είμαι. Δεν είμαι δα και 60! Ότι λετπομέρειες μπορείς να μου δώσεις θα το εκτιμήσω ιδιαίτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.780 21-11-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εμείς Γιούλη έχουμε πολλά να πούμε όταν συναντηθούμε Όχι καλέ ψιλοπράγματα δεν έχω τρελές απαιτήσεις εγώ Click για ανάπτυξη... κάτι μου λέει ότι θα τα βρούμε σε όλα... βρε μπας και είσαι κι εσύ Λιονταρίνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1587 1588 1589 1590 1591 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1589 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1589 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η φίρμα....το χαρτάκι που κολάνε απ΄έξω... Click για ανάπτυξη... Αααα μάλιστα! Είδες τι μαθαίνει κανεις κάθε μέρα! Εχω κάνει συμφωνία με την μαμά να μου δώσει κάτι σετ πειραικη πατραική που έχει. Αλλά λες να την δωροδοκίσω να μου δώσει και τα υπόλοιπα? Κορίτσια εσεις για καλή ποιότητα σεντόνια απο που τ'αγοράζετε? Ποια παίρνετε δηλαδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:11 Η Αντα έγραψε: #31.767 21-11-08 13:11 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αααα μάλιστα! Είδες τι μαθαίνει κανεις κάθε μέρα! Εχω κάνει συμφωνία με την μαμά να μου δώσει κάτι σετ πειραικη πατραική που έχει. Αλλά λες να την δωροδοκίσω να μου δώσει και τα υπόλοιπα? Κορίτσια εσεις για καλή ποιότητα σεντόνια απο που τ'αγοράζετε? Ποια παίρνετε δηλαδη? Click για ανάπτυξη... Ειμαι εθισμενη στα Kentia...ανετα σηκωνω ολο το μαγαζι οταν παω....νομιζω οτι εχω παρει σχεδον ολο το καταλογο που εχει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.768 21-11-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γιούλη αν θέλεις να πιάσει η ευχή σου να λες καλύτερα "και μ'ενα καλό γατί¨ γιατί για σύντροφο το κόβω πολύ δύσκολο Πονεμένη ιστορία μην το ψάχνεις αλλά δεν πολυκοιτάω κατα κει πλεον. Τα πειραικής πατραικής και τα τηγάνια μου θα τα χαίρομαι εγώ με τις γάτες μου. Θα γίνω εντελώς γεροντοκόρη με γάτες! Έχω κάνει παραγγελία στον μάστορα και το ράφι. Click για ανάπτυξη... μ'έναν καλο και σούπερ sexy γκ.....νο τότε με συνοδεία remote control για να τον κάνεις ό,τι θες χωρις αντιρρήσεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:18 Η Βάσια13859: #31.769 21-11-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λέγοντας "εμεις" τι εννοεις? Διδάσκεις στο πανεπιστήμιο? Και τι είναι οι κατατακτήριες? Νόμιζα οτι πρέπει να είσαι μέσα στο πανεπιστήμιο για να δώσεις κατατακτήριες. Εγώ έχω τελειώσει. Το έχω δηλαδή ήδη το πτυχίο. Δεν είμαι πλέον φοιτήτρια. Και το πτυχίο μου είναι αλλα αντι άλλων ε! Multimedia design τελειωσα. Φυσική, χημεία, βιολογία γιοκ στην σχολή. Μαθηματικά υπερβολικά λίγα μόνο και μόνο για τον προγραμματισμό όταν κάναμε αλλά και αυτά μηδαμινά. Γίνεται? Το θέμα με την Καρδιτσα δεν μ'απασχολεί. Εδώ σκέφτομαι να ξαναπάω πανεπιστήμιο και να διαβάζω για άλλα 8-9 χρόνια η Καρδίτσα μας πείραξε? Αλλά αν το κάνετε στην Καρδίτσα τότε λογικά δεν θα το κάνουν και Θεσσαλονίκη? Click για ανάπτυξη... ναι αμε γίνεται...οι κατατακτήριες ειναι εξετασεις που δίνεις για να σε πάρει ενα πανεπιστήμιο...και ναι διδασκω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:20 Η Βάσια13859: #31.770 21-11-08 13:20 α ρε Γιούλη με τις φιλοσοφίες σουπαιδια πεσανε πάλι φαπίτσες εδώ, δεν μου αρεσε που η Αθηνα τον δαγκωνε λίγο στο λαιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:21 Η aalyah έγραψε: #31.771 21-11-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειμαι εθισμενη στα Kentia...ανετα σηκωνω ολο το μαγαζι οταν παω....νομιζω οτι εχω παρει σχεδον ολο το καταλογο που εχει.. Click για ανάπτυξη... Τι εστι κεντια? Σε ποια χωρα κατασκευαζονται? Είναι καθαρό 100% βαμβάκι? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μ'έναν καλο και σούπερ sexy γκ.....νο τότε με συνοδεία remote control για να τον κάνεις ό,τι θες χωρις αντιρρήσεις!! Click για ανάπτυξη... Χμ....να το κανουμε με εναν καλο και σουπερ σεξυ γκ....νο χωρις remote control που να εχει σεβασμο προς τον εαυτο του να ειναι δυναμικος και οχι χαλβας αλλα να με σεβεται και να με λατρευει? Δεν μπορω τους άντρες που τους κάνω ότι θέλω. Στο τέλος δεν έχω σεβασμό απέναντι τους. Μου την δίνουν οι άντρες χωρίς χαρακτήρα αλλά και αυτοί που περνουν πολύ ψηλά τον αμανέ και νομίζουν οτι δεν είσαι άξια σεβασμού. Έναν δυναμικό, που να εκτιμάει όμως τι διαμάντι έχει δίπλα του. Το διαμάντι είμαι εγώ. Και μην μου πείτε οτι όλες μας έναν τέτοιον θέλουμε. Θεωρητικά μιλάμε αρα μπορω να ονειρέυομαι όσο θέλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:22 Η Βάσια13859: #31.772 21-11-08 13:22 Γιούλη βρήκα τα ομοιοπαθητικά φάρμακα αυτο το globulis, αν θες σου λεω τηλ και διευθυνση φαρμακείου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.773 21-11-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Γιούλη βρήκα τα ομοιοπαθητικά φάρμακα αυτο το globulis, αν θες σου λεω τηλ και διευθυνση φαρμακείου... Click για ανάπτυξη... ΣΤΕΙΛΤΟ!!!!!!!!!!!!!! Με e mail... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:24 Η aalyah έγραψε: #31.774 21-11-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι αμε γίνεται...οι κατατακτήριες ειναι εξετασεις που δίνεις για να σε πάρει ενα πανεπιστήμιο...και ναι διδασκω.... Click για ανάπτυξη... Κατατακτήριες είναι δηλαδή και οι πανελλαδικές? Γιατι αν ναι τότε δεν σημαινει οτι πρέπει να ξαναπάω λύκειο? Θα είσαι καθηγητρια μου αν το κάνω? Ουαου! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: α ρε Γιούλη με τις φιλοσοφίες σουπαιδια πεσανε πάλι φαπίτσες εδώ, δεν μου αρεσε που η Αθηνα τον δαγκωνε λίγο στο λαιμο... Click για ανάπτυξη... Μάλλον προσπαθεί να επιβληθεί και να του μάθει οτι αυτή έχει το πανω χέρι. Οτι είναι η βασιλισσα του σπιτιού. Μάλλον προσπαθεί να τον συνετίσει. Ετσι κάνουν οι γάτες όταν θέλουν να επιβληθούν σε μια άλλη γατα. Απ'όσο γνωρίζω τουλάχιστον. Δεν νομίζω οτι υπάρχει λόγος ανησυχίας απλά μάλλον η Αθηνά αποφάσισε οτι τον ανέχτηκε αρκετά και είναι καιρός να του θέσει τους όρους της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.775 21-11-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τι εστι κεντια? Σε ποια χωρα κατασκευαζονται? Είναι καθαρό 100% βαμβάκι? Χμ....να το κανουμε με εναν καλο και σουπερ σεξυ γκ....νο χωρις remote control που να εχει σεβασμο προς τον εαυτο του να ειναι δυναμικος και οχι χαλβας αλλα να με σεβεται και να με λατρευει? Δεν μπορω τους άντρες που τους κάνω ότι θέλω. Στο τέλος δεν έχω σεβασμό απέναντι τους. Μου την δίνουν οι άντρες χωρίς χαρακτήρα αλλά και αυτοί που περνουν πολύ ψηλά τον αμανέ και νομίζουν οτι δεν είσαι άξια σεβασμού. Έναν δυναμικό, που να εκτιμάει όμως τι διαμάντι έχει δίπλα του. Το διαμάντι είμαι εγώ. Και μην μου πείτε οτι όλες μας έναν τέτοιον θέλουμε. Θεωρητικά μιλάμε αρα μπορω να ονειρέυομαι όσο θέλω Click για ανάπτυξη... 1. https://www.kentia.gr/default_gr.asp και 2. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:26 Η Βάσια13859: #31.776 21-11-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τι εστι κεντια? Σε ποια χωρα κατασκευαζονται? Είναι καθαρό 100% βαμβάκι? Χμ....να το κανουμε με εναν καλο και σουπερ σεξυ γκ....νο χωρις remote control που να εχει σεβασμο προς τον εαυτο του να ειναι δυναμικος και οχι χαλβας αλλα να με σεβεται και να με λατρευει? Δεν μπορω τους άντρες που τους κάνω ότι θέλω. Στο τέλος δεν έχω σεβασμό απέναντι τους. Μου την δίνουν οι άντρες χωρίς χαρακτήρα αλλά και αυτοί που περνουν πολύ ψηλά τον αμανέ και νομίζουν οτι δεν είσαι άξια σεβασμού. Έναν δυναμικό, που να εκτιμάει όμως τι διαμάντι έχει δίπλα του. Το διαμάντι είμαι εγώ. Και μην μου πείτε οτι όλες μας έναν τέτοιον θέλουμε. Θεωρητικά μιλάμε αρα μπορω να ονειρέυομαι όσο θέλω Click για ανάπτυξη... αχα δηλ δεν ζητάς τίποτα εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:33 Η Βάσια13859: #31.777 21-11-08 13:33 όχι οι κατατακτήριες είναι εξετάσεις που δίνονται στο πανεπιστήμιο..δεν ειναι κάτι πανελλαδικό και είναι σε μαθήματα της φύσης του πανεπιστημίου...αν θες θα ρωτησω παραπάνω λεπτομέρειες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:35 Η aalyah έγραψε: #31.778 21-11-08 13:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 1. https://www.kentia.gr/default_gr.asp και 2. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!! Click για ανάπτυξη... Εμείς Γιούλη έχουμε πολλά να πούμε όταν συναντηθούμε Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αχα δηλ δεν ζητάς τίποτα εσυ Click για ανάπτυξη... Όχι καλέ ψιλοπράγματα δεν έχω τρελές απαιτήσεις εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:37 Η aalyah έγραψε: #31.779 21-11-08 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: όχι οι κατατακτήριες είναι εξετάσεις που δίνονται στο πανεπιστήμιο..δεν ειναι κάτι πανελλαδικό και είναι σε μαθήματα της φύσης του πανεπιστημίου...αν θες θα ρωτησω παραπάνω λεπτομέρειες... Click για ανάπτυξη... Ναι αν μπορείς σε παρακαλώ. Γιατί αν μου επιτρέπεται να δώσω θέλω να οργανωθω να διαβάσω ένα χρόνο και να το κάνω. Και δεν με νοιάζει πόσο χρονών είμαι. Δεν είμαι δα και 60! Ότι λετπομέρειες μπορείς να μου δώσεις θα το εκτιμήσω ιδιαίτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.780 21-11-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εμείς Γιούλη έχουμε πολλά να πούμε όταν συναντηθούμε Όχι καλέ ψιλοπράγματα δεν έχω τρελές απαιτήσεις εγώ Click για ανάπτυξη... κάτι μου λέει ότι θα τα βρούμε σε όλα... βρε μπας και είσαι κι εσύ Λιονταρίνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1587 1588 1589 1590 1591 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1589 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1589 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αααα μάλιστα! Είδες τι μαθαίνει κανεις κάθε μέρα! Εχω κάνει συμφωνία με την μαμά να μου δώσει κάτι σετ πειραικη πατραική που έχει. Αλλά λες να την δωροδοκίσω να μου δώσει και τα υπόλοιπα? Κορίτσια εσεις για καλή ποιότητα σεντόνια απο που τ'αγοράζετε? Ποια παίρνετε δηλαδη? Click για ανάπτυξη... Ειμαι εθισμενη στα Kentia...ανετα σηκωνω ολο το μαγαζι οταν παω....νομιζω οτι εχω παρει σχεδον ολο το καταλογο που εχει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.768 21-11-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γιούλη αν θέλεις να πιάσει η ευχή σου να λες καλύτερα "και μ'ενα καλό γατί¨ γιατί για σύντροφο το κόβω πολύ δύσκολο Πονεμένη ιστορία μην το ψάχνεις αλλά δεν πολυκοιτάω κατα κει πλεον. Τα πειραικής πατραικής και τα τηγάνια μου θα τα χαίρομαι εγώ με τις γάτες μου. Θα γίνω εντελώς γεροντοκόρη με γάτες! Έχω κάνει παραγγελία στον μάστορα και το ράφι. Click για ανάπτυξη... μ'έναν καλο και σούπερ sexy γκ.....νο τότε με συνοδεία remote control για να τον κάνεις ό,τι θες χωρις αντιρρήσεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:18 Η Βάσια13859: #31.769 21-11-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λέγοντας "εμεις" τι εννοεις? Διδάσκεις στο πανεπιστήμιο? Και τι είναι οι κατατακτήριες? Νόμιζα οτι πρέπει να είσαι μέσα στο πανεπιστήμιο για να δώσεις κατατακτήριες. Εγώ έχω τελειώσει. Το έχω δηλαδή ήδη το πτυχίο. Δεν είμαι πλέον φοιτήτρια. Και το πτυχίο μου είναι αλλα αντι άλλων ε! Multimedia design τελειωσα. Φυσική, χημεία, βιολογία γιοκ στην σχολή. Μαθηματικά υπερβολικά λίγα μόνο και μόνο για τον προγραμματισμό όταν κάναμε αλλά και αυτά μηδαμινά. Γίνεται? Το θέμα με την Καρδιτσα δεν μ'απασχολεί. Εδώ σκέφτομαι να ξαναπάω πανεπιστήμιο και να διαβάζω για άλλα 8-9 χρόνια η Καρδίτσα μας πείραξε? Αλλά αν το κάνετε στην Καρδίτσα τότε λογικά δεν θα το κάνουν και Θεσσαλονίκη? Click για ανάπτυξη... ναι αμε γίνεται...οι κατατακτήριες ειναι εξετασεις που δίνεις για να σε πάρει ενα πανεπιστήμιο...και ναι διδασκω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:20 Η Βάσια13859: #31.770 21-11-08 13:20 α ρε Γιούλη με τις φιλοσοφίες σουπαιδια πεσανε πάλι φαπίτσες εδώ, δεν μου αρεσε που η Αθηνα τον δαγκωνε λίγο στο λαιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:21 Η aalyah έγραψε: #31.771 21-11-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειμαι εθισμενη στα Kentia...ανετα σηκωνω ολο το μαγαζι οταν παω....νομιζω οτι εχω παρει σχεδον ολο το καταλογο που εχει.. Click για ανάπτυξη... Τι εστι κεντια? Σε ποια χωρα κατασκευαζονται? Είναι καθαρό 100% βαμβάκι? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μ'έναν καλο και σούπερ sexy γκ.....νο τότε με συνοδεία remote control για να τον κάνεις ό,τι θες χωρις αντιρρήσεις!! Click για ανάπτυξη... Χμ....να το κανουμε με εναν καλο και σουπερ σεξυ γκ....νο χωρις remote control που να εχει σεβασμο προς τον εαυτο του να ειναι δυναμικος και οχι χαλβας αλλα να με σεβεται και να με λατρευει? Δεν μπορω τους άντρες που τους κάνω ότι θέλω. Στο τέλος δεν έχω σεβασμό απέναντι τους. Μου την δίνουν οι άντρες χωρίς χαρακτήρα αλλά και αυτοί που περνουν πολύ ψηλά τον αμανέ και νομίζουν οτι δεν είσαι άξια σεβασμού. Έναν δυναμικό, που να εκτιμάει όμως τι διαμάντι έχει δίπλα του. Το διαμάντι είμαι εγώ. Και μην μου πείτε οτι όλες μας έναν τέτοιον θέλουμε. Θεωρητικά μιλάμε αρα μπορω να ονειρέυομαι όσο θέλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:22 Η Βάσια13859: #31.772 21-11-08 13:22 Γιούλη βρήκα τα ομοιοπαθητικά φάρμακα αυτο το globulis, αν θες σου λεω τηλ και διευθυνση φαρμακείου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.773 21-11-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Γιούλη βρήκα τα ομοιοπαθητικά φάρμακα αυτο το globulis, αν θες σου λεω τηλ και διευθυνση φαρμακείου... Click για ανάπτυξη... ΣΤΕΙΛΤΟ!!!!!!!!!!!!!! Με e mail... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:24 Η aalyah έγραψε: #31.774 21-11-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι αμε γίνεται...οι κατατακτήριες ειναι εξετασεις που δίνεις για να σε πάρει ενα πανεπιστήμιο...και ναι διδασκω.... Click για ανάπτυξη... Κατατακτήριες είναι δηλαδή και οι πανελλαδικές? Γιατι αν ναι τότε δεν σημαινει οτι πρέπει να ξαναπάω λύκειο? Θα είσαι καθηγητρια μου αν το κάνω? Ουαου! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: α ρε Γιούλη με τις φιλοσοφίες σουπαιδια πεσανε πάλι φαπίτσες εδώ, δεν μου αρεσε που η Αθηνα τον δαγκωνε λίγο στο λαιμο... Click για ανάπτυξη... Μάλλον προσπαθεί να επιβληθεί και να του μάθει οτι αυτή έχει το πανω χέρι. Οτι είναι η βασιλισσα του σπιτιού. Μάλλον προσπαθεί να τον συνετίσει. Ετσι κάνουν οι γάτες όταν θέλουν να επιβληθούν σε μια άλλη γατα. Απ'όσο γνωρίζω τουλάχιστον. Δεν νομίζω οτι υπάρχει λόγος ανησυχίας απλά μάλλον η Αθηνά αποφάσισε οτι τον ανέχτηκε αρκετά και είναι καιρός να του θέσει τους όρους της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.775 21-11-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τι εστι κεντια? Σε ποια χωρα κατασκευαζονται? Είναι καθαρό 100% βαμβάκι? Χμ....να το κανουμε με εναν καλο και σουπερ σεξυ γκ....νο χωρις remote control που να εχει σεβασμο προς τον εαυτο του να ειναι δυναμικος και οχι χαλβας αλλα να με σεβεται και να με λατρευει? Δεν μπορω τους άντρες που τους κάνω ότι θέλω. Στο τέλος δεν έχω σεβασμό απέναντι τους. Μου την δίνουν οι άντρες χωρίς χαρακτήρα αλλά και αυτοί που περνουν πολύ ψηλά τον αμανέ και νομίζουν οτι δεν είσαι άξια σεβασμού. Έναν δυναμικό, που να εκτιμάει όμως τι διαμάντι έχει δίπλα του. Το διαμάντι είμαι εγώ. Και μην μου πείτε οτι όλες μας έναν τέτοιον θέλουμε. Θεωρητικά μιλάμε αρα μπορω να ονειρέυομαι όσο θέλω Click για ανάπτυξη... 1. https://www.kentia.gr/default_gr.asp και 2. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:26 Η Βάσια13859: #31.776 21-11-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τι εστι κεντια? Σε ποια χωρα κατασκευαζονται? Είναι καθαρό 100% βαμβάκι? Χμ....να το κανουμε με εναν καλο και σουπερ σεξυ γκ....νο χωρις remote control που να εχει σεβασμο προς τον εαυτο του να ειναι δυναμικος και οχι χαλβας αλλα να με σεβεται και να με λατρευει? Δεν μπορω τους άντρες που τους κάνω ότι θέλω. Στο τέλος δεν έχω σεβασμό απέναντι τους. Μου την δίνουν οι άντρες χωρίς χαρακτήρα αλλά και αυτοί που περνουν πολύ ψηλά τον αμανέ και νομίζουν οτι δεν είσαι άξια σεβασμού. Έναν δυναμικό, που να εκτιμάει όμως τι διαμάντι έχει δίπλα του. Το διαμάντι είμαι εγώ. Και μην μου πείτε οτι όλες μας έναν τέτοιον θέλουμε. Θεωρητικά μιλάμε αρα μπορω να ονειρέυομαι όσο θέλω Click για ανάπτυξη... αχα δηλ δεν ζητάς τίποτα εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:33 Η Βάσια13859: #31.777 21-11-08 13:33 όχι οι κατατακτήριες είναι εξετάσεις που δίνονται στο πανεπιστήμιο..δεν ειναι κάτι πανελλαδικό και είναι σε μαθήματα της φύσης του πανεπιστημίου...αν θες θα ρωτησω παραπάνω λεπτομέρειες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:35 Η aalyah έγραψε: #31.778 21-11-08 13:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 1. https://www.kentia.gr/default_gr.asp και 2. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!! Click για ανάπτυξη... Εμείς Γιούλη έχουμε πολλά να πούμε όταν συναντηθούμε Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αχα δηλ δεν ζητάς τίποτα εσυ Click για ανάπτυξη... Όχι καλέ ψιλοπράγματα δεν έχω τρελές απαιτήσεις εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:37 Η aalyah έγραψε: #31.779 21-11-08 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: όχι οι κατατακτήριες είναι εξετάσεις που δίνονται στο πανεπιστήμιο..δεν ειναι κάτι πανελλαδικό και είναι σε μαθήματα της φύσης του πανεπιστημίου...αν θες θα ρωτησω παραπάνω λεπτομέρειες... Click για ανάπτυξη... Ναι αν μπορείς σε παρακαλώ. Γιατί αν μου επιτρέπεται να δώσω θέλω να οργανωθω να διαβάσω ένα χρόνο και να το κάνω. Και δεν με νοιάζει πόσο χρονών είμαι. Δεν είμαι δα και 60! Ότι λετπομέρειες μπορείς να μου δώσεις θα το εκτιμήσω ιδιαίτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.780 21-11-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εμείς Γιούλη έχουμε πολλά να πούμε όταν συναντηθούμε Όχι καλέ ψιλοπράγματα δεν έχω τρελές απαιτήσεις εγώ Click για ανάπτυξη... κάτι μου λέει ότι θα τα βρούμε σε όλα... βρε μπας και είσαι κι εσύ Λιονταρίνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1587 1588 1589 1590 1591 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1589 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1589 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γιούλη αν θέλεις να πιάσει η ευχή σου να λες καλύτερα "και μ'ενα καλό γατί¨ γιατί για σύντροφο το κόβω πολύ δύσκολο Πονεμένη ιστορία μην το ψάχνεις αλλά δεν πολυκοιτάω κατα κει πλεον. Τα πειραικής πατραικής και τα τηγάνια μου θα τα χαίρομαι εγώ με τις γάτες μου. Θα γίνω εντελώς γεροντοκόρη με γάτες! Έχω κάνει παραγγελία στον μάστορα και το ράφι. Click για ανάπτυξη... μ'έναν καλο και σούπερ sexy γκ.....νο τότε με συνοδεία remote control για να τον κάνεις ό,τι θες χωρις αντιρρήσεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:18 Η Βάσια13859: #31.769 21-11-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λέγοντας "εμεις" τι εννοεις? Διδάσκεις στο πανεπιστήμιο? Και τι είναι οι κατατακτήριες? Νόμιζα οτι πρέπει να είσαι μέσα στο πανεπιστήμιο για να δώσεις κατατακτήριες. Εγώ έχω τελειώσει. Το έχω δηλαδή ήδη το πτυχίο. Δεν είμαι πλέον φοιτήτρια. Και το πτυχίο μου είναι αλλα αντι άλλων ε! Multimedia design τελειωσα. Φυσική, χημεία, βιολογία γιοκ στην σχολή. Μαθηματικά υπερβολικά λίγα μόνο και μόνο για τον προγραμματισμό όταν κάναμε αλλά και αυτά μηδαμινά. Γίνεται? Το θέμα με την Καρδιτσα δεν μ'απασχολεί. Εδώ σκέφτομαι να ξαναπάω πανεπιστήμιο και να διαβάζω για άλλα 8-9 χρόνια η Καρδίτσα μας πείραξε? Αλλά αν το κάνετε στην Καρδίτσα τότε λογικά δεν θα το κάνουν και Θεσσαλονίκη? Click για ανάπτυξη... ναι αμε γίνεται...οι κατατακτήριες ειναι εξετασεις που δίνεις για να σε πάρει ενα πανεπιστήμιο...και ναι διδασκω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:20 Η Βάσια13859: #31.770 21-11-08 13:20 α ρε Γιούλη με τις φιλοσοφίες σουπαιδια πεσανε πάλι φαπίτσες εδώ, δεν μου αρεσε που η Αθηνα τον δαγκωνε λίγο στο λαιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:21 Η aalyah έγραψε: #31.771 21-11-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειμαι εθισμενη στα Kentia...ανετα σηκωνω ολο το μαγαζι οταν παω....νομιζω οτι εχω παρει σχεδον ολο το καταλογο που εχει.. Click για ανάπτυξη... Τι εστι κεντια? Σε ποια χωρα κατασκευαζονται? Είναι καθαρό 100% βαμβάκι? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μ'έναν καλο και σούπερ sexy γκ.....νο τότε με συνοδεία remote control για να τον κάνεις ό,τι θες χωρις αντιρρήσεις!! Click για ανάπτυξη... Χμ....να το κανουμε με εναν καλο και σουπερ σεξυ γκ....νο χωρις remote control που να εχει σεβασμο προς τον εαυτο του να ειναι δυναμικος και οχι χαλβας αλλα να με σεβεται και να με λατρευει? Δεν μπορω τους άντρες που τους κάνω ότι θέλω. Στο τέλος δεν έχω σεβασμό απέναντι τους. Μου την δίνουν οι άντρες χωρίς χαρακτήρα αλλά και αυτοί που περνουν πολύ ψηλά τον αμανέ και νομίζουν οτι δεν είσαι άξια σεβασμού. Έναν δυναμικό, που να εκτιμάει όμως τι διαμάντι έχει δίπλα του. Το διαμάντι είμαι εγώ. Και μην μου πείτε οτι όλες μας έναν τέτοιον θέλουμε. Θεωρητικά μιλάμε αρα μπορω να ονειρέυομαι όσο θέλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:22 Η Βάσια13859: #31.772 21-11-08 13:22 Γιούλη βρήκα τα ομοιοπαθητικά φάρμακα αυτο το globulis, αν θες σου λεω τηλ και διευθυνση φαρμακείου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.773 21-11-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Γιούλη βρήκα τα ομοιοπαθητικά φάρμακα αυτο το globulis, αν θες σου λεω τηλ και διευθυνση φαρμακείου... Click για ανάπτυξη... ΣΤΕΙΛΤΟ!!!!!!!!!!!!!! Με e mail... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:24 Η aalyah έγραψε: #31.774 21-11-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι αμε γίνεται...οι κατατακτήριες ειναι εξετασεις που δίνεις για να σε πάρει ενα πανεπιστήμιο...και ναι διδασκω.... Click για ανάπτυξη... Κατατακτήριες είναι δηλαδή και οι πανελλαδικές? Γιατι αν ναι τότε δεν σημαινει οτι πρέπει να ξαναπάω λύκειο? Θα είσαι καθηγητρια μου αν το κάνω? Ουαου! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: α ρε Γιούλη με τις φιλοσοφίες σουπαιδια πεσανε πάλι φαπίτσες εδώ, δεν μου αρεσε που η Αθηνα τον δαγκωνε λίγο στο λαιμο... Click για ανάπτυξη... Μάλλον προσπαθεί να επιβληθεί και να του μάθει οτι αυτή έχει το πανω χέρι. Οτι είναι η βασιλισσα του σπιτιού. Μάλλον προσπαθεί να τον συνετίσει. Ετσι κάνουν οι γάτες όταν θέλουν να επιβληθούν σε μια άλλη γατα. Απ'όσο γνωρίζω τουλάχιστον. Δεν νομίζω οτι υπάρχει λόγος ανησυχίας απλά μάλλον η Αθηνά αποφάσισε οτι τον ανέχτηκε αρκετά και είναι καιρός να του θέσει τους όρους της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.775 21-11-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τι εστι κεντια? Σε ποια χωρα κατασκευαζονται? Είναι καθαρό 100% βαμβάκι? Χμ....να το κανουμε με εναν καλο και σουπερ σεξυ γκ....νο χωρις remote control που να εχει σεβασμο προς τον εαυτο του να ειναι δυναμικος και οχι χαλβας αλλα να με σεβεται και να με λατρευει? Δεν μπορω τους άντρες που τους κάνω ότι θέλω. Στο τέλος δεν έχω σεβασμό απέναντι τους. Μου την δίνουν οι άντρες χωρίς χαρακτήρα αλλά και αυτοί που περνουν πολύ ψηλά τον αμανέ και νομίζουν οτι δεν είσαι άξια σεβασμού. Έναν δυναμικό, που να εκτιμάει όμως τι διαμάντι έχει δίπλα του. Το διαμάντι είμαι εγώ. Και μην μου πείτε οτι όλες μας έναν τέτοιον θέλουμε. Θεωρητικά μιλάμε αρα μπορω να ονειρέυομαι όσο θέλω Click για ανάπτυξη... 1. https://www.kentia.gr/default_gr.asp και 2. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:26 Η Βάσια13859: #31.776 21-11-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τι εστι κεντια? Σε ποια χωρα κατασκευαζονται? Είναι καθαρό 100% βαμβάκι? Χμ....να το κανουμε με εναν καλο και σουπερ σεξυ γκ....νο χωρις remote control που να εχει σεβασμο προς τον εαυτο του να ειναι δυναμικος και οχι χαλβας αλλα να με σεβεται και να με λατρευει? Δεν μπορω τους άντρες που τους κάνω ότι θέλω. Στο τέλος δεν έχω σεβασμό απέναντι τους. Μου την δίνουν οι άντρες χωρίς χαρακτήρα αλλά και αυτοί που περνουν πολύ ψηλά τον αμανέ και νομίζουν οτι δεν είσαι άξια σεβασμού. Έναν δυναμικό, που να εκτιμάει όμως τι διαμάντι έχει δίπλα του. Το διαμάντι είμαι εγώ. Και μην μου πείτε οτι όλες μας έναν τέτοιον θέλουμε. Θεωρητικά μιλάμε αρα μπορω να ονειρέυομαι όσο θέλω Click για ανάπτυξη... αχα δηλ δεν ζητάς τίποτα εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:33 Η Βάσια13859: #31.777 21-11-08 13:33 όχι οι κατατακτήριες είναι εξετάσεις που δίνονται στο πανεπιστήμιο..δεν ειναι κάτι πανελλαδικό και είναι σε μαθήματα της φύσης του πανεπιστημίου...αν θες θα ρωτησω παραπάνω λεπτομέρειες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:35 Η aalyah έγραψε: #31.778 21-11-08 13:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 1. https://www.kentia.gr/default_gr.asp και 2. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!! Click για ανάπτυξη... Εμείς Γιούλη έχουμε πολλά να πούμε όταν συναντηθούμε Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αχα δηλ δεν ζητάς τίποτα εσυ Click για ανάπτυξη... Όχι καλέ ψιλοπράγματα δεν έχω τρελές απαιτήσεις εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:37 Η aalyah έγραψε: #31.779 21-11-08 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: όχι οι κατατακτήριες είναι εξετάσεις που δίνονται στο πανεπιστήμιο..δεν ειναι κάτι πανελλαδικό και είναι σε μαθήματα της φύσης του πανεπιστημίου...αν θες θα ρωτησω παραπάνω λεπτομέρειες... Click για ανάπτυξη... Ναι αν μπορείς σε παρακαλώ. Γιατί αν μου επιτρέπεται να δώσω θέλω να οργανωθω να διαβάσω ένα χρόνο και να το κάνω. Και δεν με νοιάζει πόσο χρονών είμαι. Δεν είμαι δα και 60! Ότι λετπομέρειες μπορείς να μου δώσεις θα το εκτιμήσω ιδιαίτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.780 21-11-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εμείς Γιούλη έχουμε πολλά να πούμε όταν συναντηθούμε Όχι καλέ ψιλοπράγματα δεν έχω τρελές απαιτήσεις εγώ Click για ανάπτυξη... κάτι μου λέει ότι θα τα βρούμε σε όλα... βρε μπας και είσαι κι εσύ Λιονταρίνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1587 1588 1589 1590 1591 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1589 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1589 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λέγοντας "εμεις" τι εννοεις? Διδάσκεις στο πανεπιστήμιο? Και τι είναι οι κατατακτήριες? Νόμιζα οτι πρέπει να είσαι μέσα στο πανεπιστήμιο για να δώσεις κατατακτήριες. Εγώ έχω τελειώσει. Το έχω δηλαδή ήδη το πτυχίο. Δεν είμαι πλέον φοιτήτρια. Και το πτυχίο μου είναι αλλα αντι άλλων ε! Multimedia design τελειωσα. Φυσική, χημεία, βιολογία γιοκ στην σχολή. Μαθηματικά υπερβολικά λίγα μόνο και μόνο για τον προγραμματισμό όταν κάναμε αλλά και αυτά μηδαμινά. Γίνεται? Το θέμα με την Καρδιτσα δεν μ'απασχολεί. Εδώ σκέφτομαι να ξαναπάω πανεπιστήμιο και να διαβάζω για άλλα 8-9 χρόνια η Καρδίτσα μας πείραξε? Αλλά αν το κάνετε στην Καρδίτσα τότε λογικά δεν θα το κάνουν και Θεσσαλονίκη? Click για ανάπτυξη... ναι αμε γίνεται...οι κατατακτήριες ειναι εξετασεις που δίνεις για να σε πάρει ενα πανεπιστήμιο...και ναι διδασκω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:20 Η Βάσια13859: #31.770 21-11-08 13:20 α ρε Γιούλη με τις φιλοσοφίες σουπαιδια πεσανε πάλι φαπίτσες εδώ, δεν μου αρεσε που η Αθηνα τον δαγκωνε λίγο στο λαιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:21 Η aalyah έγραψε: #31.771 21-11-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειμαι εθισμενη στα Kentia...ανετα σηκωνω ολο το μαγαζι οταν παω....νομιζω οτι εχω παρει σχεδον ολο το καταλογο που εχει.. Click για ανάπτυξη... Τι εστι κεντια? Σε ποια χωρα κατασκευαζονται? Είναι καθαρό 100% βαμβάκι? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μ'έναν καλο και σούπερ sexy γκ.....νο τότε με συνοδεία remote control για να τον κάνεις ό,τι θες χωρις αντιρρήσεις!! Click για ανάπτυξη... Χμ....να το κανουμε με εναν καλο και σουπερ σεξυ γκ....νο χωρις remote control που να εχει σεβασμο προς τον εαυτο του να ειναι δυναμικος και οχι χαλβας αλλα να με σεβεται και να με λατρευει? Δεν μπορω τους άντρες που τους κάνω ότι θέλω. Στο τέλος δεν έχω σεβασμό απέναντι τους. Μου την δίνουν οι άντρες χωρίς χαρακτήρα αλλά και αυτοί που περνουν πολύ ψηλά τον αμανέ και νομίζουν οτι δεν είσαι άξια σεβασμού. Έναν δυναμικό, που να εκτιμάει όμως τι διαμάντι έχει δίπλα του. Το διαμάντι είμαι εγώ. Και μην μου πείτε οτι όλες μας έναν τέτοιον θέλουμε. Θεωρητικά μιλάμε αρα μπορω να ονειρέυομαι όσο θέλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:22 Η Βάσια13859: #31.772 21-11-08 13:22 Γιούλη βρήκα τα ομοιοπαθητικά φάρμακα αυτο το globulis, αν θες σου λεω τηλ και διευθυνση φαρμακείου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.773 21-11-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Γιούλη βρήκα τα ομοιοπαθητικά φάρμακα αυτο το globulis, αν θες σου λεω τηλ και διευθυνση φαρμακείου... Click για ανάπτυξη... ΣΤΕΙΛΤΟ!!!!!!!!!!!!!! Με e mail... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:24 Η aalyah έγραψε: #31.774 21-11-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι αμε γίνεται...οι κατατακτήριες ειναι εξετασεις που δίνεις για να σε πάρει ενα πανεπιστήμιο...και ναι διδασκω.... Click για ανάπτυξη... Κατατακτήριες είναι δηλαδή και οι πανελλαδικές? Γιατι αν ναι τότε δεν σημαινει οτι πρέπει να ξαναπάω λύκειο? Θα είσαι καθηγητρια μου αν το κάνω? Ουαου! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: α ρε Γιούλη με τις φιλοσοφίες σουπαιδια πεσανε πάλι φαπίτσες εδώ, δεν μου αρεσε που η Αθηνα τον δαγκωνε λίγο στο λαιμο... Click για ανάπτυξη... Μάλλον προσπαθεί να επιβληθεί και να του μάθει οτι αυτή έχει το πανω χέρι. Οτι είναι η βασιλισσα του σπιτιού. Μάλλον προσπαθεί να τον συνετίσει. Ετσι κάνουν οι γάτες όταν θέλουν να επιβληθούν σε μια άλλη γατα. Απ'όσο γνωρίζω τουλάχιστον. Δεν νομίζω οτι υπάρχει λόγος ανησυχίας απλά μάλλον η Αθηνά αποφάσισε οτι τον ανέχτηκε αρκετά και είναι καιρός να του θέσει τους όρους της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.775 21-11-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τι εστι κεντια? Σε ποια χωρα κατασκευαζονται? Είναι καθαρό 100% βαμβάκι? Χμ....να το κανουμε με εναν καλο και σουπερ σεξυ γκ....νο χωρις remote control που να εχει σεβασμο προς τον εαυτο του να ειναι δυναμικος και οχι χαλβας αλλα να με σεβεται και να με λατρευει? Δεν μπορω τους άντρες που τους κάνω ότι θέλω. Στο τέλος δεν έχω σεβασμό απέναντι τους. Μου την δίνουν οι άντρες χωρίς χαρακτήρα αλλά και αυτοί που περνουν πολύ ψηλά τον αμανέ και νομίζουν οτι δεν είσαι άξια σεβασμού. Έναν δυναμικό, που να εκτιμάει όμως τι διαμάντι έχει δίπλα του. Το διαμάντι είμαι εγώ. Και μην μου πείτε οτι όλες μας έναν τέτοιον θέλουμε. Θεωρητικά μιλάμε αρα μπορω να ονειρέυομαι όσο θέλω Click για ανάπτυξη... 1. https://www.kentia.gr/default_gr.asp και 2. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:26 Η Βάσια13859: #31.776 21-11-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τι εστι κεντια? Σε ποια χωρα κατασκευαζονται? Είναι καθαρό 100% βαμβάκι? Χμ....να το κανουμε με εναν καλο και σουπερ σεξυ γκ....νο χωρις remote control που να εχει σεβασμο προς τον εαυτο του να ειναι δυναμικος και οχι χαλβας αλλα να με σεβεται και να με λατρευει? Δεν μπορω τους άντρες που τους κάνω ότι θέλω. Στο τέλος δεν έχω σεβασμό απέναντι τους. Μου την δίνουν οι άντρες χωρίς χαρακτήρα αλλά και αυτοί που περνουν πολύ ψηλά τον αμανέ και νομίζουν οτι δεν είσαι άξια σεβασμού. Έναν δυναμικό, που να εκτιμάει όμως τι διαμάντι έχει δίπλα του. Το διαμάντι είμαι εγώ. Και μην μου πείτε οτι όλες μας έναν τέτοιον θέλουμε. Θεωρητικά μιλάμε αρα μπορω να ονειρέυομαι όσο θέλω Click για ανάπτυξη... αχα δηλ δεν ζητάς τίποτα εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:33 Η Βάσια13859: #31.777 21-11-08 13:33 όχι οι κατατακτήριες είναι εξετάσεις που δίνονται στο πανεπιστήμιο..δεν ειναι κάτι πανελλαδικό και είναι σε μαθήματα της φύσης του πανεπιστημίου...αν θες θα ρωτησω παραπάνω λεπτομέρειες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:35 Η aalyah έγραψε: #31.778 21-11-08 13:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 1. https://www.kentia.gr/default_gr.asp και 2. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!! Click για ανάπτυξη... Εμείς Γιούλη έχουμε πολλά να πούμε όταν συναντηθούμε Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αχα δηλ δεν ζητάς τίποτα εσυ Click για ανάπτυξη... Όχι καλέ ψιλοπράγματα δεν έχω τρελές απαιτήσεις εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:37 Η aalyah έγραψε: #31.779 21-11-08 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: όχι οι κατατακτήριες είναι εξετάσεις που δίνονται στο πανεπιστήμιο..δεν ειναι κάτι πανελλαδικό και είναι σε μαθήματα της φύσης του πανεπιστημίου...αν θες θα ρωτησω παραπάνω λεπτομέρειες... Click για ανάπτυξη... Ναι αν μπορείς σε παρακαλώ. Γιατί αν μου επιτρέπεται να δώσω θέλω να οργανωθω να διαβάσω ένα χρόνο και να το κάνω. Και δεν με νοιάζει πόσο χρονών είμαι. Δεν είμαι δα και 60! Ότι λετπομέρειες μπορείς να μου δώσεις θα το εκτιμήσω ιδιαίτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.780 21-11-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εμείς Γιούλη έχουμε πολλά να πούμε όταν συναντηθούμε Όχι καλέ ψιλοπράγματα δεν έχω τρελές απαιτήσεις εγώ Click για ανάπτυξη... κάτι μου λέει ότι θα τα βρούμε σε όλα... βρε μπας και είσαι κι εσύ Λιονταρίνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1587 1588 1589 1590 1591 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1589 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1589 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
α ρε Γιούλη με τις φιλοσοφίες σουπαιδια πεσανε πάλι φαπίτσες εδώ, δεν μου αρεσε που η Αθηνα τον δαγκωνε λίγο στο λαιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:21 Η aalyah έγραψε: #31.771 21-11-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειμαι εθισμενη στα Kentia...ανετα σηκωνω ολο το μαγαζι οταν παω....νομιζω οτι εχω παρει σχεδον ολο το καταλογο που εχει.. Click για ανάπτυξη... Τι εστι κεντια? Σε ποια χωρα κατασκευαζονται? Είναι καθαρό 100% βαμβάκι? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μ'έναν καλο και σούπερ sexy γκ.....νο τότε με συνοδεία remote control για να τον κάνεις ό,τι θες χωρις αντιρρήσεις!! Click για ανάπτυξη... Χμ....να το κανουμε με εναν καλο και σουπερ σεξυ γκ....νο χωρις remote control που να εχει σεβασμο προς τον εαυτο του να ειναι δυναμικος και οχι χαλβας αλλα να με σεβεται και να με λατρευει? Δεν μπορω τους άντρες που τους κάνω ότι θέλω. Στο τέλος δεν έχω σεβασμό απέναντι τους. Μου την δίνουν οι άντρες χωρίς χαρακτήρα αλλά και αυτοί που περνουν πολύ ψηλά τον αμανέ και νομίζουν οτι δεν είσαι άξια σεβασμού. Έναν δυναμικό, που να εκτιμάει όμως τι διαμάντι έχει δίπλα του. Το διαμάντι είμαι εγώ. Και μην μου πείτε οτι όλες μας έναν τέτοιον θέλουμε. Θεωρητικά μιλάμε αρα μπορω να ονειρέυομαι όσο θέλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:22 Η Βάσια13859: #31.772 21-11-08 13:22 Γιούλη βρήκα τα ομοιοπαθητικά φάρμακα αυτο το globulis, αν θες σου λεω τηλ και διευθυνση φαρμακείου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.773 21-11-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Γιούλη βρήκα τα ομοιοπαθητικά φάρμακα αυτο το globulis, αν θες σου λεω τηλ και διευθυνση φαρμακείου... Click για ανάπτυξη... ΣΤΕΙΛΤΟ!!!!!!!!!!!!!! Με e mail... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:24 Η aalyah έγραψε: #31.774 21-11-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι αμε γίνεται...οι κατατακτήριες ειναι εξετασεις που δίνεις για να σε πάρει ενα πανεπιστήμιο...και ναι διδασκω.... Click για ανάπτυξη... Κατατακτήριες είναι δηλαδή και οι πανελλαδικές? Γιατι αν ναι τότε δεν σημαινει οτι πρέπει να ξαναπάω λύκειο? Θα είσαι καθηγητρια μου αν το κάνω? Ουαου! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: α ρε Γιούλη με τις φιλοσοφίες σουπαιδια πεσανε πάλι φαπίτσες εδώ, δεν μου αρεσε που η Αθηνα τον δαγκωνε λίγο στο λαιμο... Click για ανάπτυξη... Μάλλον προσπαθεί να επιβληθεί και να του μάθει οτι αυτή έχει το πανω χέρι. Οτι είναι η βασιλισσα του σπιτιού. Μάλλον προσπαθεί να τον συνετίσει. Ετσι κάνουν οι γάτες όταν θέλουν να επιβληθούν σε μια άλλη γατα. Απ'όσο γνωρίζω τουλάχιστον. Δεν νομίζω οτι υπάρχει λόγος ανησυχίας απλά μάλλον η Αθηνά αποφάσισε οτι τον ανέχτηκε αρκετά και είναι καιρός να του θέσει τους όρους της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.775 21-11-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τι εστι κεντια? Σε ποια χωρα κατασκευαζονται? Είναι καθαρό 100% βαμβάκι? Χμ....να το κανουμε με εναν καλο και σουπερ σεξυ γκ....νο χωρις remote control που να εχει σεβασμο προς τον εαυτο του να ειναι δυναμικος και οχι χαλβας αλλα να με σεβεται και να με λατρευει? Δεν μπορω τους άντρες που τους κάνω ότι θέλω. Στο τέλος δεν έχω σεβασμό απέναντι τους. Μου την δίνουν οι άντρες χωρίς χαρακτήρα αλλά και αυτοί που περνουν πολύ ψηλά τον αμανέ και νομίζουν οτι δεν είσαι άξια σεβασμού. Έναν δυναμικό, που να εκτιμάει όμως τι διαμάντι έχει δίπλα του. Το διαμάντι είμαι εγώ. Και μην μου πείτε οτι όλες μας έναν τέτοιον θέλουμε. Θεωρητικά μιλάμε αρα μπορω να ονειρέυομαι όσο θέλω Click για ανάπτυξη... 1. https://www.kentia.gr/default_gr.asp και 2. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:26 Η Βάσια13859: #31.776 21-11-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τι εστι κεντια? Σε ποια χωρα κατασκευαζονται? Είναι καθαρό 100% βαμβάκι? Χμ....να το κανουμε με εναν καλο και σουπερ σεξυ γκ....νο χωρις remote control που να εχει σεβασμο προς τον εαυτο του να ειναι δυναμικος και οχι χαλβας αλλα να με σεβεται και να με λατρευει? Δεν μπορω τους άντρες που τους κάνω ότι θέλω. Στο τέλος δεν έχω σεβασμό απέναντι τους. Μου την δίνουν οι άντρες χωρίς χαρακτήρα αλλά και αυτοί που περνουν πολύ ψηλά τον αμανέ και νομίζουν οτι δεν είσαι άξια σεβασμού. Έναν δυναμικό, που να εκτιμάει όμως τι διαμάντι έχει δίπλα του. Το διαμάντι είμαι εγώ. Και μην μου πείτε οτι όλες μας έναν τέτοιον θέλουμε. Θεωρητικά μιλάμε αρα μπορω να ονειρέυομαι όσο θέλω Click για ανάπτυξη... αχα δηλ δεν ζητάς τίποτα εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:33 Η Βάσια13859: #31.777 21-11-08 13:33 όχι οι κατατακτήριες είναι εξετάσεις που δίνονται στο πανεπιστήμιο..δεν ειναι κάτι πανελλαδικό και είναι σε μαθήματα της φύσης του πανεπιστημίου...αν θες θα ρωτησω παραπάνω λεπτομέρειες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:35 Η aalyah έγραψε: #31.778 21-11-08 13:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 1. https://www.kentia.gr/default_gr.asp και 2. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!! Click για ανάπτυξη... Εμείς Γιούλη έχουμε πολλά να πούμε όταν συναντηθούμε Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αχα δηλ δεν ζητάς τίποτα εσυ Click για ανάπτυξη... Όχι καλέ ψιλοπράγματα δεν έχω τρελές απαιτήσεις εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:37 Η aalyah έγραψε: #31.779 21-11-08 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: όχι οι κατατακτήριες είναι εξετάσεις που δίνονται στο πανεπιστήμιο..δεν ειναι κάτι πανελλαδικό και είναι σε μαθήματα της φύσης του πανεπιστημίου...αν θες θα ρωτησω παραπάνω λεπτομέρειες... Click για ανάπτυξη... Ναι αν μπορείς σε παρακαλώ. Γιατί αν μου επιτρέπεται να δώσω θέλω να οργανωθω να διαβάσω ένα χρόνο και να το κάνω. Και δεν με νοιάζει πόσο χρονών είμαι. Δεν είμαι δα και 60! Ότι λετπομέρειες μπορείς να μου δώσεις θα το εκτιμήσω ιδιαίτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.780 21-11-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εμείς Γιούλη έχουμε πολλά να πούμε όταν συναντηθούμε Όχι καλέ ψιλοπράγματα δεν έχω τρελές απαιτήσεις εγώ Click για ανάπτυξη... κάτι μου λέει ότι θα τα βρούμε σε όλα... βρε μπας και είσαι κι εσύ Λιονταρίνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1587 1588 1589 1590 1591 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1589 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1589 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειμαι εθισμενη στα Kentia...ανετα σηκωνω ολο το μαγαζι οταν παω....νομιζω οτι εχω παρει σχεδον ολο το καταλογο που εχει.. Click για ανάπτυξη... Τι εστι κεντια? Σε ποια χωρα κατασκευαζονται? Είναι καθαρό 100% βαμβάκι? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μ'έναν καλο και σούπερ sexy γκ.....νο τότε με συνοδεία remote control για να τον κάνεις ό,τι θες χωρις αντιρρήσεις!! Click για ανάπτυξη... Χμ....να το κανουμε με εναν καλο και σουπερ σεξυ γκ....νο χωρις remote control που να εχει σεβασμο προς τον εαυτο του να ειναι δυναμικος και οχι χαλβας αλλα να με σεβεται και να με λατρευει? Δεν μπορω τους άντρες που τους κάνω ότι θέλω. Στο τέλος δεν έχω σεβασμό απέναντι τους. Μου την δίνουν οι άντρες χωρίς χαρακτήρα αλλά και αυτοί που περνουν πολύ ψηλά τον αμανέ και νομίζουν οτι δεν είσαι άξια σεβασμού. Έναν δυναμικό, που να εκτιμάει όμως τι διαμάντι έχει δίπλα του. Το διαμάντι είμαι εγώ. Και μην μου πείτε οτι όλες μας έναν τέτοιον θέλουμε. Θεωρητικά μιλάμε αρα μπορω να ονειρέυομαι όσο θέλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:22 Η Βάσια13859: #31.772 21-11-08 13:22 Γιούλη βρήκα τα ομοιοπαθητικά φάρμακα αυτο το globulis, αν θες σου λεω τηλ και διευθυνση φαρμακείου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.773 21-11-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Γιούλη βρήκα τα ομοιοπαθητικά φάρμακα αυτο το globulis, αν θες σου λεω τηλ και διευθυνση φαρμακείου... Click για ανάπτυξη... ΣΤΕΙΛΤΟ!!!!!!!!!!!!!! Με e mail... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:24 Η aalyah έγραψε: #31.774 21-11-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι αμε γίνεται...οι κατατακτήριες ειναι εξετασεις που δίνεις για να σε πάρει ενα πανεπιστήμιο...και ναι διδασκω.... Click για ανάπτυξη... Κατατακτήριες είναι δηλαδή και οι πανελλαδικές? Γιατι αν ναι τότε δεν σημαινει οτι πρέπει να ξαναπάω λύκειο? Θα είσαι καθηγητρια μου αν το κάνω? Ουαου! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: α ρε Γιούλη με τις φιλοσοφίες σουπαιδια πεσανε πάλι φαπίτσες εδώ, δεν μου αρεσε που η Αθηνα τον δαγκωνε λίγο στο λαιμο... Click για ανάπτυξη... Μάλλον προσπαθεί να επιβληθεί και να του μάθει οτι αυτή έχει το πανω χέρι. Οτι είναι η βασιλισσα του σπιτιού. Μάλλον προσπαθεί να τον συνετίσει. Ετσι κάνουν οι γάτες όταν θέλουν να επιβληθούν σε μια άλλη γατα. Απ'όσο γνωρίζω τουλάχιστον. Δεν νομίζω οτι υπάρχει λόγος ανησυχίας απλά μάλλον η Αθηνά αποφάσισε οτι τον ανέχτηκε αρκετά και είναι καιρός να του θέσει τους όρους της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.775 21-11-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τι εστι κεντια? Σε ποια χωρα κατασκευαζονται? Είναι καθαρό 100% βαμβάκι? Χμ....να το κανουμε με εναν καλο και σουπερ σεξυ γκ....νο χωρις remote control που να εχει σεβασμο προς τον εαυτο του να ειναι δυναμικος και οχι χαλβας αλλα να με σεβεται και να με λατρευει? Δεν μπορω τους άντρες που τους κάνω ότι θέλω. Στο τέλος δεν έχω σεβασμό απέναντι τους. Μου την δίνουν οι άντρες χωρίς χαρακτήρα αλλά και αυτοί που περνουν πολύ ψηλά τον αμανέ και νομίζουν οτι δεν είσαι άξια σεβασμού. Έναν δυναμικό, που να εκτιμάει όμως τι διαμάντι έχει δίπλα του. Το διαμάντι είμαι εγώ. Και μην μου πείτε οτι όλες μας έναν τέτοιον θέλουμε. Θεωρητικά μιλάμε αρα μπορω να ονειρέυομαι όσο θέλω Click για ανάπτυξη... 1. https://www.kentia.gr/default_gr.asp και 2. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:26 Η Βάσια13859: #31.776 21-11-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τι εστι κεντια? Σε ποια χωρα κατασκευαζονται? Είναι καθαρό 100% βαμβάκι? Χμ....να το κανουμε με εναν καλο και σουπερ σεξυ γκ....νο χωρις remote control που να εχει σεβασμο προς τον εαυτο του να ειναι δυναμικος και οχι χαλβας αλλα να με σεβεται και να με λατρευει? Δεν μπορω τους άντρες που τους κάνω ότι θέλω. Στο τέλος δεν έχω σεβασμό απέναντι τους. Μου την δίνουν οι άντρες χωρίς χαρακτήρα αλλά και αυτοί που περνουν πολύ ψηλά τον αμανέ και νομίζουν οτι δεν είσαι άξια σεβασμού. Έναν δυναμικό, που να εκτιμάει όμως τι διαμάντι έχει δίπλα του. Το διαμάντι είμαι εγώ. Και μην μου πείτε οτι όλες μας έναν τέτοιον θέλουμε. Θεωρητικά μιλάμε αρα μπορω να ονειρέυομαι όσο θέλω Click για ανάπτυξη... αχα δηλ δεν ζητάς τίποτα εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:33 Η Βάσια13859: #31.777 21-11-08 13:33 όχι οι κατατακτήριες είναι εξετάσεις που δίνονται στο πανεπιστήμιο..δεν ειναι κάτι πανελλαδικό και είναι σε μαθήματα της φύσης του πανεπιστημίου...αν θες θα ρωτησω παραπάνω λεπτομέρειες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:35 Η aalyah έγραψε: #31.778 21-11-08 13:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 1. https://www.kentia.gr/default_gr.asp και 2. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!! Click για ανάπτυξη... Εμείς Γιούλη έχουμε πολλά να πούμε όταν συναντηθούμε Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αχα δηλ δεν ζητάς τίποτα εσυ Click για ανάπτυξη... Όχι καλέ ψιλοπράγματα δεν έχω τρελές απαιτήσεις εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:37 Η aalyah έγραψε: #31.779 21-11-08 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: όχι οι κατατακτήριες είναι εξετάσεις που δίνονται στο πανεπιστήμιο..δεν ειναι κάτι πανελλαδικό και είναι σε μαθήματα της φύσης του πανεπιστημίου...αν θες θα ρωτησω παραπάνω λεπτομέρειες... Click για ανάπτυξη... Ναι αν μπορείς σε παρακαλώ. Γιατί αν μου επιτρέπεται να δώσω θέλω να οργανωθω να διαβάσω ένα χρόνο και να το κάνω. Και δεν με νοιάζει πόσο χρονών είμαι. Δεν είμαι δα και 60! Ότι λετπομέρειες μπορείς να μου δώσεις θα το εκτιμήσω ιδιαίτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.780 21-11-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εμείς Γιούλη έχουμε πολλά να πούμε όταν συναντηθούμε Όχι καλέ ψιλοπράγματα δεν έχω τρελές απαιτήσεις εγώ Click για ανάπτυξη... κάτι μου λέει ότι θα τα βρούμε σε όλα... βρε μπας και είσαι κι εσύ Λιονταρίνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1587 1588 1589 1590 1591 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1589 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1589 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιούλη βρήκα τα ομοιοπαθητικά φάρμακα αυτο το globulis, αν θες σου λεω τηλ και διευθυνση φαρμακείου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.773 21-11-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Γιούλη βρήκα τα ομοιοπαθητικά φάρμακα αυτο το globulis, αν θες σου λεω τηλ και διευθυνση φαρμακείου... Click για ανάπτυξη... ΣΤΕΙΛΤΟ!!!!!!!!!!!!!! Με e mail... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:24 Η aalyah έγραψε: #31.774 21-11-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι αμε γίνεται...οι κατατακτήριες ειναι εξετασεις που δίνεις για να σε πάρει ενα πανεπιστήμιο...και ναι διδασκω.... Click για ανάπτυξη... Κατατακτήριες είναι δηλαδή και οι πανελλαδικές? Γιατι αν ναι τότε δεν σημαινει οτι πρέπει να ξαναπάω λύκειο? Θα είσαι καθηγητρια μου αν το κάνω? Ουαου! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: α ρε Γιούλη με τις φιλοσοφίες σουπαιδια πεσανε πάλι φαπίτσες εδώ, δεν μου αρεσε που η Αθηνα τον δαγκωνε λίγο στο λαιμο... Click για ανάπτυξη... Μάλλον προσπαθεί να επιβληθεί και να του μάθει οτι αυτή έχει το πανω χέρι. Οτι είναι η βασιλισσα του σπιτιού. Μάλλον προσπαθεί να τον συνετίσει. Ετσι κάνουν οι γάτες όταν θέλουν να επιβληθούν σε μια άλλη γατα. Απ'όσο γνωρίζω τουλάχιστον. Δεν νομίζω οτι υπάρχει λόγος ανησυχίας απλά μάλλον η Αθηνά αποφάσισε οτι τον ανέχτηκε αρκετά και είναι καιρός να του θέσει τους όρους της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.775 21-11-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τι εστι κεντια? Σε ποια χωρα κατασκευαζονται? Είναι καθαρό 100% βαμβάκι? Χμ....να το κανουμε με εναν καλο και σουπερ σεξυ γκ....νο χωρις remote control που να εχει σεβασμο προς τον εαυτο του να ειναι δυναμικος και οχι χαλβας αλλα να με σεβεται και να με λατρευει? Δεν μπορω τους άντρες που τους κάνω ότι θέλω. Στο τέλος δεν έχω σεβασμό απέναντι τους. Μου την δίνουν οι άντρες χωρίς χαρακτήρα αλλά και αυτοί που περνουν πολύ ψηλά τον αμανέ και νομίζουν οτι δεν είσαι άξια σεβασμού. Έναν δυναμικό, που να εκτιμάει όμως τι διαμάντι έχει δίπλα του. Το διαμάντι είμαι εγώ. Και μην μου πείτε οτι όλες μας έναν τέτοιον θέλουμε. Θεωρητικά μιλάμε αρα μπορω να ονειρέυομαι όσο θέλω Click για ανάπτυξη... 1. https://www.kentia.gr/default_gr.asp και 2. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:26 Η Βάσια13859: #31.776 21-11-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τι εστι κεντια? Σε ποια χωρα κατασκευαζονται? Είναι καθαρό 100% βαμβάκι? Χμ....να το κανουμε με εναν καλο και σουπερ σεξυ γκ....νο χωρις remote control που να εχει σεβασμο προς τον εαυτο του να ειναι δυναμικος και οχι χαλβας αλλα να με σεβεται και να με λατρευει? Δεν μπορω τους άντρες που τους κάνω ότι θέλω. Στο τέλος δεν έχω σεβασμό απέναντι τους. Μου την δίνουν οι άντρες χωρίς χαρακτήρα αλλά και αυτοί που περνουν πολύ ψηλά τον αμανέ και νομίζουν οτι δεν είσαι άξια σεβασμού. Έναν δυναμικό, που να εκτιμάει όμως τι διαμάντι έχει δίπλα του. Το διαμάντι είμαι εγώ. Και μην μου πείτε οτι όλες μας έναν τέτοιον θέλουμε. Θεωρητικά μιλάμε αρα μπορω να ονειρέυομαι όσο θέλω Click για ανάπτυξη... αχα δηλ δεν ζητάς τίποτα εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:33 Η Βάσια13859: #31.777 21-11-08 13:33 όχι οι κατατακτήριες είναι εξετάσεις που δίνονται στο πανεπιστήμιο..δεν ειναι κάτι πανελλαδικό και είναι σε μαθήματα της φύσης του πανεπιστημίου...αν θες θα ρωτησω παραπάνω λεπτομέρειες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:35 Η aalyah έγραψε: #31.778 21-11-08 13:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 1. https://www.kentia.gr/default_gr.asp και 2. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!! Click για ανάπτυξη... Εμείς Γιούλη έχουμε πολλά να πούμε όταν συναντηθούμε Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αχα δηλ δεν ζητάς τίποτα εσυ Click για ανάπτυξη... Όχι καλέ ψιλοπράγματα δεν έχω τρελές απαιτήσεις εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:37 Η aalyah έγραψε: #31.779 21-11-08 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: όχι οι κατατακτήριες είναι εξετάσεις που δίνονται στο πανεπιστήμιο..δεν ειναι κάτι πανελλαδικό και είναι σε μαθήματα της φύσης του πανεπιστημίου...αν θες θα ρωτησω παραπάνω λεπτομέρειες... Click για ανάπτυξη... Ναι αν μπορείς σε παρακαλώ. Γιατί αν μου επιτρέπεται να δώσω θέλω να οργανωθω να διαβάσω ένα χρόνο και να το κάνω. Και δεν με νοιάζει πόσο χρονών είμαι. Δεν είμαι δα και 60! Ότι λετπομέρειες μπορείς να μου δώσεις θα το εκτιμήσω ιδιαίτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.780 21-11-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εμείς Γιούλη έχουμε πολλά να πούμε όταν συναντηθούμε Όχι καλέ ψιλοπράγματα δεν έχω τρελές απαιτήσεις εγώ Click για ανάπτυξη... κάτι μου λέει ότι θα τα βρούμε σε όλα... βρε μπας και είσαι κι εσύ Λιονταρίνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1587 1588 1589 1590 1591 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1589 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1589 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Γιούλη βρήκα τα ομοιοπαθητικά φάρμακα αυτο το globulis, αν θες σου λεω τηλ και διευθυνση φαρμακείου... Click για ανάπτυξη... ΣΤΕΙΛΤΟ!!!!!!!!!!!!!! Με e mail... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:24 Η aalyah έγραψε: #31.774 21-11-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι αμε γίνεται...οι κατατακτήριες ειναι εξετασεις που δίνεις για να σε πάρει ενα πανεπιστήμιο...και ναι διδασκω.... Click για ανάπτυξη... Κατατακτήριες είναι δηλαδή και οι πανελλαδικές? Γιατι αν ναι τότε δεν σημαινει οτι πρέπει να ξαναπάω λύκειο? Θα είσαι καθηγητρια μου αν το κάνω? Ουαου! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: α ρε Γιούλη με τις φιλοσοφίες σουπαιδια πεσανε πάλι φαπίτσες εδώ, δεν μου αρεσε που η Αθηνα τον δαγκωνε λίγο στο λαιμο... Click για ανάπτυξη... Μάλλον προσπαθεί να επιβληθεί και να του μάθει οτι αυτή έχει το πανω χέρι. Οτι είναι η βασιλισσα του σπιτιού. Μάλλον προσπαθεί να τον συνετίσει. Ετσι κάνουν οι γάτες όταν θέλουν να επιβληθούν σε μια άλλη γατα. Απ'όσο γνωρίζω τουλάχιστον. Δεν νομίζω οτι υπάρχει λόγος ανησυχίας απλά μάλλον η Αθηνά αποφάσισε οτι τον ανέχτηκε αρκετά και είναι καιρός να του θέσει τους όρους της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.775 21-11-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τι εστι κεντια? Σε ποια χωρα κατασκευαζονται? Είναι καθαρό 100% βαμβάκι? Χμ....να το κανουμε με εναν καλο και σουπερ σεξυ γκ....νο χωρις remote control που να εχει σεβασμο προς τον εαυτο του να ειναι δυναμικος και οχι χαλβας αλλα να με σεβεται και να με λατρευει? Δεν μπορω τους άντρες που τους κάνω ότι θέλω. Στο τέλος δεν έχω σεβασμό απέναντι τους. Μου την δίνουν οι άντρες χωρίς χαρακτήρα αλλά και αυτοί που περνουν πολύ ψηλά τον αμανέ και νομίζουν οτι δεν είσαι άξια σεβασμού. Έναν δυναμικό, που να εκτιμάει όμως τι διαμάντι έχει δίπλα του. Το διαμάντι είμαι εγώ. Και μην μου πείτε οτι όλες μας έναν τέτοιον θέλουμε. Θεωρητικά μιλάμε αρα μπορω να ονειρέυομαι όσο θέλω Click για ανάπτυξη... 1. https://www.kentia.gr/default_gr.asp και 2. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:26 Η Βάσια13859: #31.776 21-11-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τι εστι κεντια? Σε ποια χωρα κατασκευαζονται? Είναι καθαρό 100% βαμβάκι? Χμ....να το κανουμε με εναν καλο και σουπερ σεξυ γκ....νο χωρις remote control που να εχει σεβασμο προς τον εαυτο του να ειναι δυναμικος και οχι χαλβας αλλα να με σεβεται και να με λατρευει? Δεν μπορω τους άντρες που τους κάνω ότι θέλω. Στο τέλος δεν έχω σεβασμό απέναντι τους. Μου την δίνουν οι άντρες χωρίς χαρακτήρα αλλά και αυτοί που περνουν πολύ ψηλά τον αμανέ και νομίζουν οτι δεν είσαι άξια σεβασμού. Έναν δυναμικό, που να εκτιμάει όμως τι διαμάντι έχει δίπλα του. Το διαμάντι είμαι εγώ. Και μην μου πείτε οτι όλες μας έναν τέτοιον θέλουμε. Θεωρητικά μιλάμε αρα μπορω να ονειρέυομαι όσο θέλω Click για ανάπτυξη... αχα δηλ δεν ζητάς τίποτα εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:33 Η Βάσια13859: #31.777 21-11-08 13:33 όχι οι κατατακτήριες είναι εξετάσεις που δίνονται στο πανεπιστήμιο..δεν ειναι κάτι πανελλαδικό και είναι σε μαθήματα της φύσης του πανεπιστημίου...αν θες θα ρωτησω παραπάνω λεπτομέρειες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:35 Η aalyah έγραψε: #31.778 21-11-08 13:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 1. https://www.kentia.gr/default_gr.asp και 2. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!! Click για ανάπτυξη... Εμείς Γιούλη έχουμε πολλά να πούμε όταν συναντηθούμε Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αχα δηλ δεν ζητάς τίποτα εσυ Click για ανάπτυξη... Όχι καλέ ψιλοπράγματα δεν έχω τρελές απαιτήσεις εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:37 Η aalyah έγραψε: #31.779 21-11-08 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: όχι οι κατατακτήριες είναι εξετάσεις που δίνονται στο πανεπιστήμιο..δεν ειναι κάτι πανελλαδικό και είναι σε μαθήματα της φύσης του πανεπιστημίου...αν θες θα ρωτησω παραπάνω λεπτομέρειες... Click για ανάπτυξη... Ναι αν μπορείς σε παρακαλώ. Γιατί αν μου επιτρέπεται να δώσω θέλω να οργανωθω να διαβάσω ένα χρόνο και να το κάνω. Και δεν με νοιάζει πόσο χρονών είμαι. Δεν είμαι δα και 60! Ότι λετπομέρειες μπορείς να μου δώσεις θα το εκτιμήσω ιδιαίτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.780 21-11-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εμείς Γιούλη έχουμε πολλά να πούμε όταν συναντηθούμε Όχι καλέ ψιλοπράγματα δεν έχω τρελές απαιτήσεις εγώ Click για ανάπτυξη... κάτι μου λέει ότι θα τα βρούμε σε όλα... βρε μπας και είσαι κι εσύ Λιονταρίνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1587 1588 1589 1590 1591 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1589 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1589 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι αμε γίνεται...οι κατατακτήριες ειναι εξετασεις που δίνεις για να σε πάρει ενα πανεπιστήμιο...και ναι διδασκω.... Click για ανάπτυξη... Κατατακτήριες είναι δηλαδή και οι πανελλαδικές? Γιατι αν ναι τότε δεν σημαινει οτι πρέπει να ξαναπάω λύκειο? Θα είσαι καθηγητρια μου αν το κάνω? Ουαου! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: α ρε Γιούλη με τις φιλοσοφίες σουπαιδια πεσανε πάλι φαπίτσες εδώ, δεν μου αρεσε που η Αθηνα τον δαγκωνε λίγο στο λαιμο... Click για ανάπτυξη... Μάλλον προσπαθεί να επιβληθεί και να του μάθει οτι αυτή έχει το πανω χέρι. Οτι είναι η βασιλισσα του σπιτιού. Μάλλον προσπαθεί να τον συνετίσει. Ετσι κάνουν οι γάτες όταν θέλουν να επιβληθούν σε μια άλλη γατα. Απ'όσο γνωρίζω τουλάχιστον. Δεν νομίζω οτι υπάρχει λόγος ανησυχίας απλά μάλλον η Αθηνά αποφάσισε οτι τον ανέχτηκε αρκετά και είναι καιρός να του θέσει τους όρους της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.775 21-11-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τι εστι κεντια? Σε ποια χωρα κατασκευαζονται? Είναι καθαρό 100% βαμβάκι? Χμ....να το κανουμε με εναν καλο και σουπερ σεξυ γκ....νο χωρις remote control που να εχει σεβασμο προς τον εαυτο του να ειναι δυναμικος και οχι χαλβας αλλα να με σεβεται και να με λατρευει? Δεν μπορω τους άντρες που τους κάνω ότι θέλω. Στο τέλος δεν έχω σεβασμό απέναντι τους. Μου την δίνουν οι άντρες χωρίς χαρακτήρα αλλά και αυτοί που περνουν πολύ ψηλά τον αμανέ και νομίζουν οτι δεν είσαι άξια σεβασμού. Έναν δυναμικό, που να εκτιμάει όμως τι διαμάντι έχει δίπλα του. Το διαμάντι είμαι εγώ. Και μην μου πείτε οτι όλες μας έναν τέτοιον θέλουμε. Θεωρητικά μιλάμε αρα μπορω να ονειρέυομαι όσο θέλω Click για ανάπτυξη... 1. https://www.kentia.gr/default_gr.asp και 2. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:26 Η Βάσια13859: #31.776 21-11-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τι εστι κεντια? Σε ποια χωρα κατασκευαζονται? Είναι καθαρό 100% βαμβάκι? Χμ....να το κανουμε με εναν καλο και σουπερ σεξυ γκ....νο χωρις remote control που να εχει σεβασμο προς τον εαυτο του να ειναι δυναμικος και οχι χαλβας αλλα να με σεβεται και να με λατρευει? Δεν μπορω τους άντρες που τους κάνω ότι θέλω. Στο τέλος δεν έχω σεβασμό απέναντι τους. Μου την δίνουν οι άντρες χωρίς χαρακτήρα αλλά και αυτοί που περνουν πολύ ψηλά τον αμανέ και νομίζουν οτι δεν είσαι άξια σεβασμού. Έναν δυναμικό, που να εκτιμάει όμως τι διαμάντι έχει δίπλα του. Το διαμάντι είμαι εγώ. Και μην μου πείτε οτι όλες μας έναν τέτοιον θέλουμε. Θεωρητικά μιλάμε αρα μπορω να ονειρέυομαι όσο θέλω Click για ανάπτυξη... αχα δηλ δεν ζητάς τίποτα εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:33 Η Βάσια13859: #31.777 21-11-08 13:33 όχι οι κατατακτήριες είναι εξετάσεις που δίνονται στο πανεπιστήμιο..δεν ειναι κάτι πανελλαδικό και είναι σε μαθήματα της φύσης του πανεπιστημίου...αν θες θα ρωτησω παραπάνω λεπτομέρειες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:35 Η aalyah έγραψε: #31.778 21-11-08 13:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 1. https://www.kentia.gr/default_gr.asp και 2. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!! Click για ανάπτυξη... Εμείς Γιούλη έχουμε πολλά να πούμε όταν συναντηθούμε Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αχα δηλ δεν ζητάς τίποτα εσυ Click για ανάπτυξη... Όχι καλέ ψιλοπράγματα δεν έχω τρελές απαιτήσεις εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:37 Η aalyah έγραψε: #31.779 21-11-08 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: όχι οι κατατακτήριες είναι εξετάσεις που δίνονται στο πανεπιστήμιο..δεν ειναι κάτι πανελλαδικό και είναι σε μαθήματα της φύσης του πανεπιστημίου...αν θες θα ρωτησω παραπάνω λεπτομέρειες... Click για ανάπτυξη... Ναι αν μπορείς σε παρακαλώ. Γιατί αν μου επιτρέπεται να δώσω θέλω να οργανωθω να διαβάσω ένα χρόνο και να το κάνω. Και δεν με νοιάζει πόσο χρονών είμαι. Δεν είμαι δα και 60! Ότι λετπομέρειες μπορείς να μου δώσεις θα το εκτιμήσω ιδιαίτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.780 21-11-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εμείς Γιούλη έχουμε πολλά να πούμε όταν συναντηθούμε Όχι καλέ ψιλοπράγματα δεν έχω τρελές απαιτήσεις εγώ Click για ανάπτυξη... κάτι μου λέει ότι θα τα βρούμε σε όλα... βρε μπας και είσαι κι εσύ Λιονταρίνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1587 1588 1589 1590 1591 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1589 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1589 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τι εστι κεντια? Σε ποια χωρα κατασκευαζονται? Είναι καθαρό 100% βαμβάκι? Χμ....να το κανουμε με εναν καλο και σουπερ σεξυ γκ....νο χωρις remote control που να εχει σεβασμο προς τον εαυτο του να ειναι δυναμικος και οχι χαλβας αλλα να με σεβεται και να με λατρευει? Δεν μπορω τους άντρες που τους κάνω ότι θέλω. Στο τέλος δεν έχω σεβασμό απέναντι τους. Μου την δίνουν οι άντρες χωρίς χαρακτήρα αλλά και αυτοί που περνουν πολύ ψηλά τον αμανέ και νομίζουν οτι δεν είσαι άξια σεβασμού. Έναν δυναμικό, που να εκτιμάει όμως τι διαμάντι έχει δίπλα του. Το διαμάντι είμαι εγώ. Και μην μου πείτε οτι όλες μας έναν τέτοιον θέλουμε. Θεωρητικά μιλάμε αρα μπορω να ονειρέυομαι όσο θέλω Click για ανάπτυξη... 1. https://www.kentia.gr/default_gr.asp και 2. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:26 Η Βάσια13859: #31.776 21-11-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τι εστι κεντια? Σε ποια χωρα κατασκευαζονται? Είναι καθαρό 100% βαμβάκι? Χμ....να το κανουμε με εναν καλο και σουπερ σεξυ γκ....νο χωρις remote control που να εχει σεβασμο προς τον εαυτο του να ειναι δυναμικος και οχι χαλβας αλλα να με σεβεται και να με λατρευει? Δεν μπορω τους άντρες που τους κάνω ότι θέλω. Στο τέλος δεν έχω σεβασμό απέναντι τους. Μου την δίνουν οι άντρες χωρίς χαρακτήρα αλλά και αυτοί που περνουν πολύ ψηλά τον αμανέ και νομίζουν οτι δεν είσαι άξια σεβασμού. Έναν δυναμικό, που να εκτιμάει όμως τι διαμάντι έχει δίπλα του. Το διαμάντι είμαι εγώ. Και μην μου πείτε οτι όλες μας έναν τέτοιον θέλουμε. Θεωρητικά μιλάμε αρα μπορω να ονειρέυομαι όσο θέλω Click για ανάπτυξη... αχα δηλ δεν ζητάς τίποτα εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:33 Η Βάσια13859: #31.777 21-11-08 13:33 όχι οι κατατακτήριες είναι εξετάσεις που δίνονται στο πανεπιστήμιο..δεν ειναι κάτι πανελλαδικό και είναι σε μαθήματα της φύσης του πανεπιστημίου...αν θες θα ρωτησω παραπάνω λεπτομέρειες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:35 Η aalyah έγραψε: #31.778 21-11-08 13:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 1. https://www.kentia.gr/default_gr.asp και 2. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!! Click για ανάπτυξη... Εμείς Γιούλη έχουμε πολλά να πούμε όταν συναντηθούμε Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αχα δηλ δεν ζητάς τίποτα εσυ Click για ανάπτυξη... Όχι καλέ ψιλοπράγματα δεν έχω τρελές απαιτήσεις εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:37 Η aalyah έγραψε: #31.779 21-11-08 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: όχι οι κατατακτήριες είναι εξετάσεις που δίνονται στο πανεπιστήμιο..δεν ειναι κάτι πανελλαδικό και είναι σε μαθήματα της φύσης του πανεπιστημίου...αν θες θα ρωτησω παραπάνω λεπτομέρειες... Click για ανάπτυξη... Ναι αν μπορείς σε παρακαλώ. Γιατί αν μου επιτρέπεται να δώσω θέλω να οργανωθω να διαβάσω ένα χρόνο και να το κάνω. Και δεν με νοιάζει πόσο χρονών είμαι. Δεν είμαι δα και 60! Ότι λετπομέρειες μπορείς να μου δώσεις θα το εκτιμήσω ιδιαίτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.780 21-11-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εμείς Γιούλη έχουμε πολλά να πούμε όταν συναντηθούμε Όχι καλέ ψιλοπράγματα δεν έχω τρελές απαιτήσεις εγώ Click για ανάπτυξη... κάτι μου λέει ότι θα τα βρούμε σε όλα... βρε μπας και είσαι κι εσύ Λιονταρίνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1587 1588 1589 1590 1591 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1589 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1589 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τι εστι κεντια? Σε ποια χωρα κατασκευαζονται? Είναι καθαρό 100% βαμβάκι? Χμ....να το κανουμε με εναν καλο και σουπερ σεξυ γκ....νο χωρις remote control που να εχει σεβασμο προς τον εαυτο του να ειναι δυναμικος και οχι χαλβας αλλα να με σεβεται και να με λατρευει? Δεν μπορω τους άντρες που τους κάνω ότι θέλω. Στο τέλος δεν έχω σεβασμό απέναντι τους. Μου την δίνουν οι άντρες χωρίς χαρακτήρα αλλά και αυτοί που περνουν πολύ ψηλά τον αμανέ και νομίζουν οτι δεν είσαι άξια σεβασμού. Έναν δυναμικό, που να εκτιμάει όμως τι διαμάντι έχει δίπλα του. Το διαμάντι είμαι εγώ. Και μην μου πείτε οτι όλες μας έναν τέτοιον θέλουμε. Θεωρητικά μιλάμε αρα μπορω να ονειρέυομαι όσο θέλω Click για ανάπτυξη... αχα δηλ δεν ζητάς τίποτα εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:33 Η Βάσια13859: #31.777 21-11-08 13:33 όχι οι κατατακτήριες είναι εξετάσεις που δίνονται στο πανεπιστήμιο..δεν ειναι κάτι πανελλαδικό και είναι σε μαθήματα της φύσης του πανεπιστημίου...αν θες θα ρωτησω παραπάνω λεπτομέρειες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:35 Η aalyah έγραψε: #31.778 21-11-08 13:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 1. https://www.kentia.gr/default_gr.asp και 2. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!! Click για ανάπτυξη... Εμείς Γιούλη έχουμε πολλά να πούμε όταν συναντηθούμε Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αχα δηλ δεν ζητάς τίποτα εσυ Click για ανάπτυξη... Όχι καλέ ψιλοπράγματα δεν έχω τρελές απαιτήσεις εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:37 Η aalyah έγραψε: #31.779 21-11-08 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: όχι οι κατατακτήριες είναι εξετάσεις που δίνονται στο πανεπιστήμιο..δεν ειναι κάτι πανελλαδικό και είναι σε μαθήματα της φύσης του πανεπιστημίου...αν θες θα ρωτησω παραπάνω λεπτομέρειες... Click για ανάπτυξη... Ναι αν μπορείς σε παρακαλώ. Γιατί αν μου επιτρέπεται να δώσω θέλω να οργανωθω να διαβάσω ένα χρόνο και να το κάνω. Και δεν με νοιάζει πόσο χρονών είμαι. Δεν είμαι δα και 60! Ότι λετπομέρειες μπορείς να μου δώσεις θα το εκτιμήσω ιδιαίτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.780 21-11-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εμείς Γιούλη έχουμε πολλά να πούμε όταν συναντηθούμε Όχι καλέ ψιλοπράγματα δεν έχω τρελές απαιτήσεις εγώ Click για ανάπτυξη... κάτι μου λέει ότι θα τα βρούμε σε όλα... βρε μπας και είσαι κι εσύ Λιονταρίνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1587 1588 1589 1590 1591 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1589 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1589 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
όχι οι κατατακτήριες είναι εξετάσεις που δίνονται στο πανεπιστήμιο..δεν ειναι κάτι πανελλαδικό και είναι σε μαθήματα της φύσης του πανεπιστημίου...αν θες θα ρωτησω παραπάνω λεπτομέρειες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:35 Η aalyah έγραψε: #31.778 21-11-08 13:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 1. https://www.kentia.gr/default_gr.asp και 2. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!! Click για ανάπτυξη... Εμείς Γιούλη έχουμε πολλά να πούμε όταν συναντηθούμε Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αχα δηλ δεν ζητάς τίποτα εσυ Click για ανάπτυξη... Όχι καλέ ψιλοπράγματα δεν έχω τρελές απαιτήσεις εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:37 Η aalyah έγραψε: #31.779 21-11-08 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: όχι οι κατατακτήριες είναι εξετάσεις που δίνονται στο πανεπιστήμιο..δεν ειναι κάτι πανελλαδικό και είναι σε μαθήματα της φύσης του πανεπιστημίου...αν θες θα ρωτησω παραπάνω λεπτομέρειες... Click για ανάπτυξη... Ναι αν μπορείς σε παρακαλώ. Γιατί αν μου επιτρέπεται να δώσω θέλω να οργανωθω να διαβάσω ένα χρόνο και να το κάνω. Και δεν με νοιάζει πόσο χρονών είμαι. Δεν είμαι δα και 60! Ότι λετπομέρειες μπορείς να μου δώσεις θα το εκτιμήσω ιδιαίτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.780 21-11-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εμείς Γιούλη έχουμε πολλά να πούμε όταν συναντηθούμε Όχι καλέ ψιλοπράγματα δεν έχω τρελές απαιτήσεις εγώ Click για ανάπτυξη... κάτι μου λέει ότι θα τα βρούμε σε όλα... βρε μπας και είσαι κι εσύ Λιονταρίνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1587 1588 1589 1590 1591 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1589 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1589 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 1. https://www.kentia.gr/default_gr.asp και 2. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!! Click για ανάπτυξη... Εμείς Γιούλη έχουμε πολλά να πούμε όταν συναντηθούμε Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αχα δηλ δεν ζητάς τίποτα εσυ Click για ανάπτυξη... Όχι καλέ ψιλοπράγματα δεν έχω τρελές απαιτήσεις εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:37 Η aalyah έγραψε: #31.779 21-11-08 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: όχι οι κατατακτήριες είναι εξετάσεις που δίνονται στο πανεπιστήμιο..δεν ειναι κάτι πανελλαδικό και είναι σε μαθήματα της φύσης του πανεπιστημίου...αν θες θα ρωτησω παραπάνω λεπτομέρειες... Click για ανάπτυξη... Ναι αν μπορείς σε παρακαλώ. Γιατί αν μου επιτρέπεται να δώσω θέλω να οργανωθω να διαβάσω ένα χρόνο και να το κάνω. Και δεν με νοιάζει πόσο χρονών είμαι. Δεν είμαι δα και 60! Ότι λετπομέρειες μπορείς να μου δώσεις θα το εκτιμήσω ιδιαίτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.780 21-11-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εμείς Γιούλη έχουμε πολλά να πούμε όταν συναντηθούμε Όχι καλέ ψιλοπράγματα δεν έχω τρελές απαιτήσεις εγώ Click για ανάπτυξη... κάτι μου λέει ότι θα τα βρούμε σε όλα... βρε μπας και είσαι κι εσύ Λιονταρίνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1587 1588 1589 1590 1591 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1589 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1589 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: όχι οι κατατακτήριες είναι εξετάσεις που δίνονται στο πανεπιστήμιο..δεν ειναι κάτι πανελλαδικό και είναι σε μαθήματα της φύσης του πανεπιστημίου...αν θες θα ρωτησω παραπάνω λεπτομέρειες... Click για ανάπτυξη... Ναι αν μπορείς σε παρακαλώ. Γιατί αν μου επιτρέπεται να δώσω θέλω να οργανωθω να διαβάσω ένα χρόνο και να το κάνω. Και δεν με νοιάζει πόσο χρονών είμαι. Δεν είμαι δα και 60! Ότι λετπομέρειες μπορείς να μου δώσεις θα το εκτιμήσω ιδιαίτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.780 21-11-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εμείς Γιούλη έχουμε πολλά να πούμε όταν συναντηθούμε Όχι καλέ ψιλοπράγματα δεν έχω τρελές απαιτήσεις εγώ Click για ανάπτυξη... κάτι μου λέει ότι θα τα βρούμε σε όλα... βρε μπας και είσαι κι εσύ Λιονταρίνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εμείς Γιούλη έχουμε πολλά να πούμε όταν συναντηθούμε Όχι καλέ ψιλοπράγματα δεν έχω τρελές απαιτήσεις εγώ Click για ανάπτυξη... κάτι μου λέει ότι θα τα βρούμε σε όλα... βρε μπας και είσαι κι εσύ Λιονταρίνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.