Birman-maniacs

Ναι αν μπορείς σε παρακαλώ. Γιατί αν μου επιτρέπεται να δώσω θέλω να οργανωθω να διαβάσω ένα χρόνο και να το κάνω. Και δεν με νοιάζει πόσο χρονών είμαι. Δεν είμαι δα και 60!

Ότι λετπομέρειες μπορείς να μου δώσεις θα το εκτιμήσω ιδιαίτερα! :)

Καλέ, τι λες τώρα????:confused::confused:
Εγώ είμαι 37 και είμαι φοιτήτρια:redface:....πήγα νυχτερινό λύκειο στα 32 για 2 χρόνια, έδωσα πανελλήνιες στα 34 και τώρα στα 37 είμαι στο 4ο έτος δλδ τελειώνω στα 38 με τις σπουδές:D...εσύ είσαι ακόμα μπέμπα;)...άνετα μπορείς!!!!:up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

λοιπόν ρώτησα...δίνεις εξετάσεις σε βιοχημεία, ζωολογία και φυσική...αλλά καλύτερα να ρωτήσεις τη γραμματεία μας , τηλ. 24410 66000 και το site μας www.uth.gr δες μήπως γράφει τιποτα εκεί;)εσυ εχεις τελειώσει κάτι σε ΑΕΙ, γιατί για αποφοιτους ΤΕΙ αλλάζει το θέμα...ξέρω στην Αγγλία ειναι αλλιως οι όροι αλλα καλύτερα να μιλησεις με τη γραμματεια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

φυσικά έχει και στη Θεσσαλονίκη κτηνιατρική..αλλά δεν ξέρω αν είναι τόσο εύκολες οι εξετάσεις...ρώτα και εκεί...https://www.vet.auth.gr/ το site της..

Καλέ, τι λες τώρα????:confused::confused:
Εγώ είμαι 37 και είμαι φοιτήτρια:redface:....πήγα νυχτερινό λύκειο στα 32 για 2 χρόνια, έδωσα πανελλήνιες στα 34 και τώρα στα 37 είμαι στο 4ο έτος δλδ τελειώνω στα 38 με τις σπουδές:D...εσύ είσαι ακόμα μπέμπα;)...άνετα μπορείς!!!!:up::up:
Mπράβο ρε συ Νικολέτα!! :up:
λοιπόν ρώτησα...δίνεις εξετάσεις σε βιοχημεία, ζωολογία και φυσική...αλλά καλύτερα να ρωτήσεις τη γραμματεία μας , τηλ. 24410 66000 και το site μας www.uth.gr δες μήπως γράφει τιποτα εκεί;)εσυ εχεις τελειώσει κάτι σε ΑΕΙ, γιατί για αποφοιτους ΤΕΙ αλλάζει το θέμα...ξέρω στην Αγγλία ειναι αλλιως οι όροι αλλα καλύτερα να μιλησεις με τη γραμματεια
Βρε εδώ παίζονται καριέρες και το ιδιο μας το μέλλον!!!!

κάτι μου λέει ότι θα τα βρούμε σε όλα:hmm:... βρε μπας και είσαι κι εσύ Λιονταρίνα?? :P:lol:

όχι....είμαι παρθένος (ξέρω μπλιαχ) αλλά είναι ο μπαμπάς λιοντάρι και μ'εχει εκπαιδέυσει :lol::lol: Έ μια ζωή πλακωνόμουν μαζί του έμαθα :lol:. Σόβαρά τώρα η ζωή μου περιστοιχίζετε απο λέοντες. Μπαμπάς λέων, κολλητός που τον λατρέυω λέων, πρώτος έρωτας/σοβαρή σχέση/ πρώτος.....σε κάτι άλλο....λέων, 2 πολύ σημαντικές σχέσεις στην ζωή μου λέοντες.... Ε καταλαβαίνεις :lol::lol:

Καλέ, τι λες τώρα????:confused:

Νικολέττα αλήθεια????? Αχ σε συμπαθώ πολύυυυυ μου αναπτερώνεις το ηθικό!!! :up::up:

Απλά κολλάω λίγο γιατί ελλάδα ξέρεις....αν δεν είσαι 18-19-20 τότε είναι αδικαιολόγητο να ξεκινάς για πανεπιστήμιο. Για την πλειοψηφία τουλάχιστον.

Ο μπαμπάς θα λιποθυμίσει αν του πω οτι ξαναπάω πανεπιστήμιο (θ'αρχίσει πάλι τα "γιατί θεέ μου δεν έκανα ένα λογικό παιδί και μου έτυχε αυτή η τρελη" :lol:) αλλά δεν πειράζει. Το πολύ πολύ να μην του το πω και να διαβάζω χωρίς να ξέρει τίποτα μέχρι να μπω τουλάχιστον. Αν μια μπω μετα θα γκρινιάξει λίγο αλλά μετά θα το βουλώσει και θα πάει να κορδώνετε στους φίλους του που η κόρη του θα γίνει κτηνίατρος. :P

Θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά. Τώρα έχω άλλα μυαλά και δεν θα με επηρεάσσει αρνητικά κανεις. Τουλάχιστον όχι έυκολα.

Όχι είμαι ΑΕΙ όχι ΤΕΙ. Απλά πρέπει να περάσω ΔΕΚΑΤΣΑ και να κάνω το πτυχίο αντιστοιχία με πτυχίο πανεπιστημίου στην ελλάδα και ουσιαστικά πλεον θα είναι σαν να έχω πτυχίο ΑΕΙ απο ελλαδα. Ωραία τα μαθήματα αυτά είναι του στυλ μου. Με φυσικές και τέτοια το μυαλό μου κόβει. ;) Θα κοιτάξω το σαιτ αλλά θα μιλήσω με γραματεία όταν κατέβω ελλαδα :)

φυσικά έχει και στη Θεσσαλονίκη κτηνιατρική..αλλά δεν ξέρω αν είναι τόσο εύκολες οι εξετάσεις...ρώτα και εκεί...https://www.vet.auth.gr/ το site της..

Θα κοιτάξω και αυτό αλλά μάλλον έχεις δίκιο οτι θα έιναι πιο δύσκολο. Το πολύ πολύ μπαίνω απο καρδιτσα και δίνω εξετάσεις για να παω θεσσαλονικη. Τέλος πάντων αυτά είναι λεπτομέρειες. Ας καταφέρω να μπω και δεν έχει τόσο σημασία το που :)

Εγω ειμαι Παρθενος, και μια χαρα ζωδιο ειναι!! :P Να περασεις απο Δικατσα δεν ειναι πια οσο φοβερο οσο παλια..κατι ξερω απο κει περασα και εγω. Πρωτον οι ευρωπαικες χωρες αναγνωριζουν τα πτυχια απο τα κρατη μελη. Δευτερον εχουν πια υποχρεωση μεσα σε 3 μηνες το πολυ να στο αναγνωρισουν. :) Απο εμπειρια σου λεω οτι ισχυουν τα παραπανω.

Όχι είμαι ΑΕΙ όχι ΤΕΙ. Απλά πρέπει να περάσω ΔΕΚΑΤΣΑ και να κάνω το πτυχίο αντιστοιχία με πτυχίο πανεπιστημίου στην ελλάδα και ουσιαστικά πλεον θα είναι σαν να έχω πτυχίο ΑΕΙ απο ελλαδα. Ωραία τα μαθήματα αυτά είναι του στυλ μου. Με φυσικές και τέτοια το μυαλό μου κόβει. ;) Θα κοιτάξω το σαιτ αλλά θα μιλήσω με γραματεία όταν κατέβω ελλαδα :)

Θα κοιτάξω και αυτό αλλά μάλλον έχεις δίκιο οτι θα έιναι πιο δύσκολο. Το πολύ πολύ μπαίνω απο καρδιτσα και δίνω εξετάσεις για να παω θεσσαλονικη. Τέλος πάντων αυτά είναι λεπτομέρειες. Ας καταφέρω να μπω και δεν έχει τόσο σημασία το που :)

δεν δίνεις εξετάσεις για να πας Θεσ/κη απλά κάνεις αίτηση μεταγραφής και αν σε δεχτουν..;)

όχι....είμαι παρθένος (ξέρω μπλιαχ) αλλά είναι ο μπαμπάς λιοντάρι και μ'εχει εκπαιδέυσει :lol::lol: Έ μια ζωή πλακωνόμουν μαζί του έμαθα :lol:. Σόβαρά τώρα η ζωή μου περιστοιχίζετε απο λέοντες. Μπαμπάς λέων, κολλητός που τον λατρέυω λέων, πρώτος έρωτας/σοβαρή σχέση/ πρώτος.....σε κάτι άλλο....λέων, 2 πολύ σημαντικές σχέσεις στην ζωή μου λέοντες.... Ε καταλαβαίνεις :lol::lol:
Γατοφιλενάδα στην Αθήνα Λέων:cool::P:lol:

κι εγώ έχω κομπιούτερ αλλά δε φεύγω:(:P:lol:
Eίναι μάθημα Αγγλικών στον υπολογιστή του φροντιστηρίου!;)
Πολύ!!:up: Ειδικά στις περιγραφές σου με τον Ελβις...και τα νέα του!! :up:
Ναι έχει πολύ πλάκα!:lol:
Μια φορά που βλέπαμε Λόλα είχε προσηλωθεί!:lol::lol::lol:

Γεια σας!:happy: Τι νέα;:hmm: Εγώ ήρθα να σας βασανίσω!:D

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Συνημμένα

• Gal_684.jpg
    Gal_684.jpg
    8,1 KB · Εμφανίσεις: 20
  • Gal_860.jpg
    Gal_860.jpg
    9,7 KB · Εμφανίσεις: 18
  • Gal_714.jpg
    Gal_714.jpg
    9,1 KB · Εμφανίσεις: 20
  • Gal_938.jpg
    Gal_938.jpg
    8 KB · Εμφανίσεις: 18
  • Gal_949.jpg
    Gal_949.jpg
    15 KB · Εμφανίσεις: 16
καλως το!:)

Ναι έχει πολύ πλάκα!:lol:
Μια φορά που βλέπαμε Λόλα είχε προσηλωθεί!:lol::lol::lol:

Γεια σας!:happy: Τι νέα;:hmm: Εγώ ήρθα να σας βασανίσω!:D

Έχει κι άλλο!:up:

Συνημμένα

• Gal_986.jpg
    Gal_986.jpg
    12,2 KB · Εμφανίσεις: 20
  • Gal_814.jpg
    Gal_814.jpg
    9,1 KB · Εμφανίσεις: 17
  • Gal_1025.jpg
    Gal_1025.jpg
    9,9 KB · Εμφανίσεις: 35
  • home17.jpg
    home17.jpg
    11,1 KB · Εμφανίσεις: 11
  • 1145741611PupListening.jpg
    1145741611PupListening.jpg
    138,7 KB · Εμφανίσεις: 19
Έχει κι άλλο!:up:

Και λίγο ακόμα...:rolleyes:

Συνημμένα

• Gal_342.jpg
    Gal_342.jpg
    13 KB · Εμφανίσεις: 14
  • Gal_822.jpg
    Gal_822.jpg
    12,5 KB · Εμφανίσεις: 18
  • Gal_2012.jpg
    Gal_2012.jpg
    9,5 KB · Εμφανίσεις: 15
  • Gal_899.jpg
    Gal_899.jpg
    10,9 KB · Εμφανίσεις: 18
Και λίγο ακόμα...:rolleyes:

Για περισσοτερα εδώ::happy:
https://www.rachaelhale.com/Default.aspx

Εγω ειμαι Παρθενος, και μια χαρα ζωδιο ειναι!! :P Να περασεις απο Δικατσα δεν ειναι πια οσο φοβερο οσο παλια..κατι ξερω απο κει περασα και εγω. Πρωτον οι ευρωπαικες χωρες αναγνωριζουν τα πτυχια απο τα κρατη μελη. Δευτερον εχουν πια υποχρεωση μεσα σε 3 μηνες το πολυ να στο αναγνωρισουν. :) Απο εμπειρια σου λεω οτι ισχυουν τα παραπανω.

Ναι καλά! Τρελοκομεία σκέτα είμαστε και δεν αντεχόμαστε ώρες ώρες :P:P Άκρη δεν βγάζουν οι άνθρωποι μαζί μας :lol::lol::lol:

Ναι ξέρω οτι δεν είναι φοβερό. Όπως και να έχει θα το κάνω. ;)

δεν δίνεις εξετάσεις για να πας Θεσ/κη απλά κάνεις αίτηση μεταγραφής και αν σε δεχτουν..;)

Βασικά στης Καρδίτσας το σαιτ δεν βρήκα που λεει για κατατακτήριες. Στης θεσσαλονίκης το βρήκα και πρέπει να δώσω εξετάσεις σε Φυσιολογία 1 φυσιολογία 2 και βιοχημεια. Είναι δύσκολα Βάσια? Τι έιναι η φυσιολογία? Σαν να λέμε ανθρωπολογία αλλά για ζώα? Γιατί σ'αυτά ήμουν καλή. Και η βιοχημεία τι είναι? Πόσο σχέση έχει με χημεία? :hmm:

Στην θεσσαλονίκη οι κατατακτήριες είναι κάθε δεκέμβριο. Εχω ένα χρόνο για να διαβάσω.

Και λέει οτι χρειάζεται "Η αίτηση και αντίγραφο πτυχίου ή πιστοποιητικό ολοκλήρωσης σπουδών κατατίθενται στη Γραμματεία της Σχολής από 1 έως 15 Νοεμβρίου κάθε έτους." άρα ίσως να μην έχει σημασία αν περάσω απο Δικατσα. Μπορεί να το δεχτούν και έτσι το πτυχίο. Θα ρωτήσω.

Βρε ας περάσω εγώ και μετά βλέπουμε αν θα πάω θεσσαλονίκη. ;)

όχι....είμαι παρθένος

Εγω ειμαι Παρθενος, και μια χαρα ζωδιο ειναι!!

Κι εγώ Παρθένος!!!!!:up::up::up:
Βρε μήπως να κάνουμε κλαπ ...των Παρθένων:D....ή θα μας βγει παρθεναγωγείο?:hmm::lol::lol::lol:

Γατοφιλενάδα στην Αθήνα Λέων:cool::P:lol:

Ε είδες? Α και η βαφτιστικιά της μαμάς που είμαστε κοντα στην ηλικία λεων. Εχω λεοντομαγνήτη εγώ παιδί μου μην το ψάχνεις. Ασε που έχω αρχίσει και ανησυχώ γιατί έχω αρχίσει και φέρομαι σαν αυτούς. :blink: Πρέπει να μεγαλώνω και να γίνομαι ο πατέρας μου μου φαίνεται :blink::blink::lol::lol::lol::lol:

Βρε μήπως να κάνουμε κλαπ ...των Παρθένων:D....ή θα μας βγει παρθεναγωγείο?:hmm::lol::lol::lol:
Τελεια!! θα ανταλασσουμε συμβουλες του στυλ ''πως να μην φρικαρεις, οταν δεν ειναι ολα στην εντελεια'' ??? :lol::lol::lol:

Κι εγώ Παρθένος είμαι!:up:

Αφιερωμένο,Raisa!:happy:
attachment.php

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back